Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.4.2024

Täydellinen mahdollisuuksien toukokuu

Nyt on ihan pakko liputtaa koko toukokuun puolesta, sillä Planeettojen harmonia on niin täydellistä ja puhuttelevaa, ettei oikein sanotuksi saa, kuten karttakuvasta saattaa jo ennakkoon päätellä. Tarkemman selon asiasta saa tulemalla katsomaan toukokuun Planeetta Uutiset Vappuaattona eli tiistaina klo 18.00 tai myöhemmin tästä linkistä.

Planeetta Uutiset Vappuaattona 30.4. eli tiistaina klo 18

Jupiter aloitti menestystarinoiden tehtailun huhtikuussa tekemällä yhtymää Uranukselle. Nyt meno jatkuu koko toukokuun aina vaan mehukkaammissa merkeissä Jupiterin tullessa seuraavaksi sekstiiliin Neptunuksen kanssa ja sitten vielä kolmioon Pluton kanssa kuun vaihteessa. Mars antaa lisäpotkua kaikille uudistuksille ja ideoille alkukuusta tekemällä yhtymää Neptunukselle ja sekstiiliä Plutolle. Toukokuun aikana Aurinko, Venus ja Merkurius aktivoivat tätä pikkukolmiota kukin vuorollaan pitäen yllä positiivista ilotulitusta kuun alusta sen mehukkaaseen loppuun saakka. Tästä ei voi oikein muuta sanoa, kuin "Hanat auki heti maanantaista alkaen." Laita kaikki rohkeus ja innostus likoon omien uusien juttujesi ja idoittesi kanssa millä tahansa elämäsi alueella. Pidä hauskaa, nauti elämästä, päästä irti rasittavista tottumuksista. Tarkempaa kohdistusapua kuukauden jokaiselle päivälle löydät vaikkapa Astrokalenterista, jonka tilaajille teen joka kuukauden alussa tarkempaa selvitystä kuukauden energioista.

Astrossa on Vappu hulinat!

Astrologisia tulkintoja eritysitarjouksessa rajoitetun ajan. Käy katsomassa tarjoukset ja löydä itsellesi tähän hetkeen parhaiten resonoiva tulkinta. Tarjoukset voimassa vain 3.5.2024 asti. Siirry tarjouksien pariin tästä

TRANSFORMAATIO LEIRI LOVIISAN RÖNNÄSISSÄ 26.5 - 30.5. (Leirille mahtuu 8 osanottajaa)

Kesän ihan huipputapahtuma astrologian harrastajille aloittelijasta edistyneempään tekijään asti. Viisi päivää astrologisten karttojen äärellä avaa uudet aikalinjat menneisyyteen ja tulevaisuuteen monien erilaisten menetelmien kautta. Vaikka kartat ovat pääroolissa, saattaa se suurin oivallus löytyä edellisiin elämiin johdattavan regression, tarot korttien, Riimujen tai ohjattujen meditaatioiden kautta. Pääset tekemään upean aikamatkan keskinäistä harmoniaa vuosi vuodelta vahvistavien kosmisten planeettojen vaikutukseen juuri Sinun kartallasi. Pluto, Neptunus ja Uranus avaavat koko ihmiskunnalle uuden kultaisen aikakauden. Jupiterin menestysjakso huipentuu juuri leirin aikana. Elämä kutsuu, mitä vastaat?

Ensimmäistä kertaa kesäleirien historiassa pääset tutustumaan myös karttasi Jumalatar-voimiin eli asteroidien maailmaan, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Tältä leiriltä saat täydellisyyttä hipovat apuvälineet astrologisten tulkintojen tekemiseen, vaikka et ennakkoon olisi millään tavalla astrologiaan perehtynyt. Leirin hinta 400€ sisältää yöpymiset, liinavaatteet ja kurssimateriaalit. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Uutta: Luonteesi Voimat Horoskooppi tulkinta 2.0

Tarjous voimassa 5.5.2024 saakka.
Tutustu tulkintaan lisää ja tilaa se täältä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...