Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

29.8.2023

vieraskirjoitus:

Astrologian opiskelu Suomessa

Kuten astrologian harrastajina tiedämme, astrologiaa ei aina oteta tosissaan. Me astroihmiset olemme edelleen pienen piirin porukkaa, henkisiä uranuurtajia ja avaramman totuuden etsijöitä. Olen kuitenkin huomannut, että iso muutos on käynnissä. Jossain vaiheessa astrologian suosio räjähtää vielä uranusmaisesti käsiin. Jo nyt nuoremmat polvet ajattelevat astrologiasta raikkaasti ja sisäistävät tietoa aiempaa helpommin. Kun kristallilapset kasvavat aikuisiksi, elämme jo aivan toisenlaisessa henkisessä ilmastossa. Silloin astrologia on arkea ja aina päätöksenteossa mukana tai ainakin hyväksytysti sen taustalla. 

Mistä etsiä tietoa?

Esittelen tässä muutaman väylän, joita seuraamalla astrologian oppeihin pääsee paremmin käsiksi. Itse uskon, että kaikille kiinnostuneille löytyy se oikea opettaja juuri oikealla hetkellä. Astrologian ovet avautuvat, kun on itse valmis niistä läpi kulkemaan. Sen jälkeen karkkikauppa on auki ja makuja löytyy joka lähtöön.

Astrologiset seurat

Astrologisia seuroja on Suomessa kolme, eli Helsingin, Tampereen ja Turun Astrologiset Seurat. Ne järjestävät kuukausiluentoja ja pienryhmäopetusta läpi vuoden. Etenkin astroseurojen ylläpitämät kirjastot ovat aarrearkkuja. Niitä kirjoja, mitä seuroilla on valikoimissaan, ei tavallisesta kirjastosta saa. Ja jos haluat nähdä ihmisiä livenä ja puhua astrologiasta sielusi kyllyydestä (mitä muualla ei ehkä pääse tekemään), suosittelen ehdottomasti ”astroseurustelua”.

Astrotapahtumat

Viime keväänä järjestettiin ensimmäistä kertaa uusi astrotapahtuma nimeltä Suuri Astrologinen Päivä. Ensi vuonna tapahtuma on jo kaksipäiväinen ja kantaa uutta nimeä: Astroretriitti. Tarjolla on niin astrologiaa, joogaa, äänimaljarentoutusta kuin saunailtaakin. Astrologisille tapahtumille on selvästi tilausta ja jäämme odottamaan, milloin saamme Hartwall-areenan, Olympiastadionin tai messukeskuksen täyteen!

Pidemmät astrologiset opinnot

Jos taas haluaa opiskella astrologiaa oikein pitkän kaavan mukaan, niin ainakin Erkki Lehtiranta on järjestänyt henkisen astrologian kursseja, jotka kestävät vuoden. Sielun matkalla -koulutusohjelma taas on kolmevuotinen karma-astrologinen kokonaisuus, jota luotsaavat Anne Sundell ja Johanna Vilén. Heli Nuotio puolestaan kurssittaa esoteerisen astrologian saloihin. Itse olen juuri valmistunut tuosta Sielun matkalla -opintokokonaisuudesta pilottiryhmän ensimmäisenä oppilaana, joten taidan tässä olla astrologisella sielun matkalla...

YouTube-kanavat

Niille, jotka tykkäävät katsoa tee-se-itse-opetusvideoita YouTubesta, on taivas lähes auki. Ehdoton ykköskanava on tietysti Chris Brennanin Astrology Podcast, joka on nostanut hellenistisen astrologian uudeksi trendaavaksi hitiksi. Jos siis olet valmis 2-4-tuntisiin videoihin, joissa käsitellään astroasioita juurta jaksain maailmanpolitiikkaan ja julkkisjuoruihin perehtyen ja niitä astrologian valossa tutkien, niin täältä pesee. 

Eikä unohdeta tietenkään kotimaan Planeettauutisia ( Youtube) , jossa asiat kerrotaan ihan selkosuomeksi!

Instagram, blogit, sovellukset ja muu some

Jos sen sijaan kaipaat jotain pientä astroinfoa silloin tällöin valmiiksi analysoituna ja pureskeltuna etkä halua uhrata asiaan tuntikausia, niin seuraa ihmeessä eri astrologien ja astroharrastajien some-kanavia ja blogeja. Kannattaa myös testata erilaisia astrologisia sovelluksia ja uutiskirjeitä. Varoitus, voi tulla infoähky! 

Facebook- ja Telegram ryhmät

Facebookista löytyy astrologian harrastajille ja ammattilaisille keskusteluryhmiä joka lähtöön, kuten ASTRIS Suomi ja Astrologia Suomi. Erinomainen ja täysin ilmainen keino seurata alan osaajien keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa! Yhdessä ihmettely on antoisaa, kun muut tuovat erilaisia näkökulmia pöytään. Ryhmässä saattaa siis vahingossa viisastuakin.
Astro.fi:n keskusteluryhmä löytyy Telegram kanavalta.

Karttapankit

Jos englannin kieli sujuu, niin netissä voi käydä tutkimassa julkisuuden henkilöiden karttoja. Eri karttapankeissa (kuten Astro-Seek, Astrodienst, Astro Data Bank) on laajasti henkilökarttoja sekä esimerkkitulkintoja niistä. Tämähän on sellainen kaninkolo, jonne voisi upota täysin, jos vain antaisi sille pikkusormen! On myös mahdollista etsiä omalla syntymäajalla muita samaan aikaan syntyneitä. Tällaisia samana päivänä syntyneitä ihmisiä kutsutaan tähtikaksosiksi. Tutkijan hattu vaan päähän.

Astro.fi

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, on tietysti Astro.fi, jolla Seppo Tanhua tiimeineen on pitänyt meitä astrologisen tiedon syrjässä selvällä suomenkielellä. Tämä sivusto on monelle se ensisijainen tiedonlähde omalla astrologisella tutkimusmatkalla. Seppo on tehnyt valtavan elämäntyön tuodessaan astrologiaa paremmin ihmisten tietoisuuteen. Myös täällä Astron sivuilla on kursseja ja koulutusta, joihin voit perehtyä paremmin Astro Akatemia -valikon alta.

Edessä loistava astrologinen tulevaisuus

Voi olla, että listasta jäi jotain olennaista pois, mutta näillä vinkeillä ainakin päästään astrologian opiskelussa reippaaseen alkuun. Eli vaikka Suomessa ei (vielä?) ole viralliseen koulutusjärjestelmään hyväksyttyä astrologista opetusta, meidän ei silti tarvitse jäädä ilman tätä elintärkeää henkisen alan tietoutta. Tärkeintä onkin kuunnella omaa intuitiota ja valita juuri se astrologinen opintie tai opettaja, joka itselle sillä hetkellä eniten resonoi.

Kaikella on oma tarkoituksensa ja näkisinkin, että nimenomaan astrologian kautta se alkaa aueta. Astron tarjoamista tulkinnoista on hyvä aloittaa itseensä tutustuminen astrologian silmin. Sisäinen Soturi -tulkinta on avannut jo monelle omaa tarkoitusta ja tehtävää täällä maan päällä niin haasteineen kuin mahdollisuuksineen. Sisäistä Soturia lukiessa saatat yllättäen ymmärtää, miksi kohtaat samoja tilanteita yhä uudelleen.

Antoisaa matkaa astrologian maailmaan!

Terveisin

Virpi Karjalainen

ASTRO LIVE: Planeetta Uutiset syyskuu
to 31.8.2023 klo 18

Kuukausi vaihtuu ja Planeetta Uutisissa torstaina klo 18.00 kerromme, kuinka mahtava syyskuu meille onkaan kuvioiden puolesta tulossa. Torstaina on myös täysikuu jo toisen kerran elokuussa. Hyppää liveen mukaan!

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...