Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.12.2023

Ihastu, parane ja onnistu

Joulukuun ensimmäisellä viikolla Venus tekee sekstiiliä Saturnukselle, Aurinko kolmiota Chironille ja Merkurius kolmiota Jupiterille. Tämä on kollektiivisesti tasapainoista aikaa, jolloin elämästä nauttiminen on yhdistettävissä sekä henkiseen että fyysiseen tervehtymiseen menestyksellisellä tavalla. Terveydestä ja sen ylläpitämisestä löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja tämän vuoden joulukalenteristamme. Jokaisessa luukussa esittäytyy joku kohtaamani auttaja, parantaja tai tietäjä. Käy kurkkaamassa neljä ensimmäistä luukkua täältä.

Venuksen ja Saturnuksen tehdessä sekstiiliä keskenään on kaikella elämääsi sulostuttavalla tekemisellä konkreettisia positiivisia seurauksia ihanien kohtaamisten ja ihastumisten muodossa. Suosittelen testaamaan tätä teoriaa tällä viikolla, löytämällä mahdollisimman paljon mukavia asioita jokaiseen päivääsi. Nauttimalla elämästäsi huomaat monien asioiden loksahtelevan kivasti paikoilleen. Pidä sydämesi avoimena uusille kohtaamisille. Joukosta saattaa löytyä se oikea tai sitten ei. Hauskaa kuitenkin pitäisi nyt riittää vähän kaikkien kanssa. 

Auringon tehdessä kolmiota Chironille on helppo tulla positiivisella tavalla tietoiseksi elämän tarjoamista henkisistä mahdollisuuksista. Tämän jakson aikana kannattaa osallistua henkistä kasvua käsittäville luennoille, leireille tai tapahtumiin, sillä nyt on helppoa sovittaa tällaista tietoa omaan elämäämme. Parhaimmillaan elämä tulee uudistumaan ja laajenemaan kokonaan uusiin ulottuvuuksiin henkisen alan tietoa omaksuessamme.

Merkuriuksen kolmio Jupiterille taas kertoo helppoudesta omaksua uutta tietoa tai ylipäätään sopeutua uusiin tilanteisiin. Mitä aidommin ja innostuneemmin olet viemässä juttujasi eteenpäin, sitä paremmin ne otetaan nyt vastaan.

Uskomattoman paljon tietoa itsestäsi ja mahdollisuuksistasi vuonna 2024 saat osallistumalla Astrologian intensiivi viikonloppuun astroluolassani Hämeenlinnassa joko ensi viikonloppuna tai tammikuun puolivälissä.

Astrointensiivi Hämeenlinnassa 9.-10.12.2023 (1 paikka vapaana)

Astrointensiivi Hämeenlinnassa 13.-14.1.2024 (4 paikkaa vapaana)

Mukaan mahtuu 8 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com  otsikolla: ”Intensiivi viikonloppu”. Kerro viestissä kumpaan viikonloppuun haluat ilmoittautua.

Lähetän vahvistusviestin, mikäli mahdut mukaan haluamaasi viikonloppuun. Vahvistusviestissä saat tulo-ohjeet ja valmistautumisohjeet. Tervetuloa löytämään salatuimmat henkiset ulottuvuutesi. Ellet tällä kertaa mahdu mukaan haluamaasi viikonloppuun, saat jatkossa ensimmäisenä tiedon seuraavasta mahdollisuudesta.

Erityiskäsittelyssä lauantaina feminiiniset jumalatarvoimat Ceres, Juno, Pallas Athene ja Vesta. Miten Valon Papitar, Totuuden Jumalatar, Jumalataräiti tai Kaksoisliekkien hallitsijatar ovat yhteydessä karttasi kosmisiin erityisvalmiuksiin. Päivään sisältyy syvärentoutus ja tulkinnat voi tallentaa omalle puhelimelle.

Sunnuntaina pääset aikamatkalle tulevaisuuteesi aina vuoteen 2026 saakka. Huomaat olevasi ainutlaatuisella matkalla itse kirjoittamassasi romaanissa, joka lyö laudalta parhaan ikinä lukemasi dekkarin tai rakkaustarinan.

Tähän viikonloppuun osallistuvat henkisesti jo useampien elämien aikana toisensa kohdanneet sielut, jotka kukin oman karttansa, elämäntehtävänsä ja kokemustensa kautta auttavat jokaista viikonloppuun osallistuvaa ottamaan vastaan korkeamman tietoisuuden lahjan. Tuntemattomista tulee vanhoja tuttuja ja mahdollisista tutuista selviää paljon odottamatonta.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta astrologiasta, mutta on varmasti avartava tietopaketti niin harrastajalle kuin ammattilaiselle.

Viikonlopun hinta on 200€ (kerralla tai osamaksulla) Sisältää keittolounaan molempina päivinä
Ilmoittautuminen: seppo.tanhua@gmail.com  / Otsikoksi Astrointensiivi

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astrossa on joulun tunnelmaa

Astrokalenteri 2024 - Syvempi Yhteys Itseesi ja Universumiin

Monipuolinen ja kattava vuosikatsaus, jossa pääset syventymään päivittäisiin, viikoittaisiin ja kuukausittaisiin astrologisiin tulkintoihin, jotka perustuvat juuri sinun henkilökohtaiseen astrologiseen karttaasi. Voit seurata astrologisia tulkintoja puhelimeesi saapuvien e-mailien kautta tai käyttämällä sen helppokäyttöistä verkkopalvelua. Paketin mukana tulee myös Vuosi Elämääsi tulkinta osana Astrokalenteri palvelua. Joulutarjous: 26,90€ / norm. 34,90€. Tilatessasi Astrokalenterin saat lisälahjana 4 x Tarot 5 korttia tulkintoja (32€) . Tarjous on voimassa 11.12.2023 saakka. Lue lisää ja tilaa täältä

Tästä pääset tutkimaan tuotteita ja ostoksille Astron joulukauppaan

Käy katsomassa Astron joulukalenteri

Osallistu arvontaan!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle