Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

20.3.2024

vieraskirjoitus:

Maya-astrologia: Kevätpäiväntasaus - Apinan kevät

Sinisen Galaktisen Apinan vuosineljännes 20.3-21.6.2024

Kevätpäiväntasaus käynnistyy Apinan merkissä ja siksi draaman aineksia on aistittavissa monista suunnista. Ei sillä, että ärsykkeiden aiheita olisi liikkeellä entistä enemmän, mutta aistikentän sensoreissa säädöt asettuvat nyt herkemmille asetuksille. Se mitä kuulemme ja näemme, voi kolahtaa ja kolista sietokyvyn rajoja haastavalla intensiteetillä.

Astrossa on kevätpäiväntasauspäivien johdosta upeita tarjouksia ( 10 kpl) . Käy katsomassa mitä ne ovat.

Kohtalonkuvan suunnat Kevätpäivän tasaukselle

Kevätpäiväntasauksen kohtalonkuvan suunnat ovat Galaktisen Apinan ohjaavia reunaehtoja tavoittaa tie täydelliseen läsnäoloon ja täyttymykseen. Tutustumalla henkilökohtaiseen maya-astrologiseen peruskohtalonkuvaasi, voit  tarkastella miten kyseiset merkitykset heijastuvat omaan perusvoimaasi. 

Voimavarojen puolelta eleganssit tyylit ja tavat viehättävät Keltaisen Galaktisen Tähden vaikutuksesta. Yksityiskohdissa on paljon taikaa ja valovoimaa, joilla saa muidenkin mielenkiinnon hereille. Tähti tietää minkä puolesta kannattaa taistella. Joko sinä tiedät?

Vastavoimana haasteen heittävät Sinisen Galaktisen Myrskyn tempoilevat muutoksen tuulet, jotka välillä lyövät vasten kasvoja kuin märkä rätti, mutta liittoutumalla ja luovimalla niiden kanssa päättäväisesti voi löytää tavan viedä asioita tehokkaasti eteenpäin. Vältä liiallista varovaisuutta ja uskalla heittäytyä, kun hetki tuntuu oikealta.

Kevään piilevät ja kenties järisyttävimmät yllätykset kohdistuvat sydämen asioihin ja tapaan olla lojaali omille tunteilleen, siitä vastaa Valkoisen Rytmisen Koiran johtajuutta edustava okkultti-energia. Olenko valmis tiedostamaan tarpeeni ja näkemään sen mitä voin antaa ja jakaa muille?

Ajan oppaana toimii sinussa asuva visionaari. Katseen kohdistaminen tulevaan ja uskallus nähdä asioita tarkemmin, niitä, jotka ovat jo jonkin aikaa koputelleet tietoisuuttasi. Mitä teet niiden suhteen? Olet luomassa jotain uutta ja oman näköistä. Seuraa visiotasi ja lennä kuin Sininen Galaktinen Kotka, vapaasti ja rasitteettomasti.

Nauru elämälle

Huomion kiinnittäminen ja saaminen ovat merkittävä osa Apinan nostattaman voimaantumisen reseptiä. Matala profiili tai kynttilän pitäminen vakan alla persoonallisen olemisen tavan osalta ei siis kuulu kevätkauden työkalupakkiin, siksi elinvoimaisuuden syke saa näkyä ja kuulua. Liiallista vakavuutta ja järjestyksellistä tapakulttuuria saisikin lähestyä myös poikkeavista lähestymiskulmista. On selvää, ettei sen kaltainen osin provosoiva ilmaisutyyli voi miellyttää kaikkia, mutta jollain tapaa yleisön saaminen ja sanomansa kanssa kuulluksi tuleminen tuo mahdollisuuden jäsentää ehkä pitkäänkin pohdittuja asioita. Se tuo myös kaivattua tuuletusta paikalleen jämähtäneisiin mielikuviin. Ja apina jos kuka osaa poimia pointteja boxin ulkopuolelta tarkkaillen ja hämmentää siten asenteita nerokkailla huomioillaan. Kuoleman vakavuus ja totinen torvensoitto saavat kyytiä ja kirvoittaa usein komiikkaan ja leikkimielisyyteen kääräistyjä ulostuloja. Huumorille on siis paikansa, eikä oikeastaan minkään elämän osa-alueen tarvitse jäädä siitä paitsi. Varovainen saa silti olla, sillä hyvän maun rajat ovat häilyvät ja varsinkin sarkasmin saralla ylilyönnit usein julmia ja todellisuutta vääristäviä.

Levottomuus etsii vakautta

Vuodenajan energiat tavallaan kehottavat ottamaan kontaktia ja hyödyntämään jo olemassa olevaa sosiaalista pääomaa, suhteita, yhteyksiä ja vuorovaikutustilanteita. Kohtaamisia tarvitaan. Apinaa ohjaava sointu kahdeksan edustaa oktaavin sisäistä kokonaisuutta ja yhteissoinnikkuutta, joka hakee toiminnallista harmoniaa. Huolimatta siitä, että apinan omintakeiset ja sooloilevat vivahteet hyppivät välillä esiin, myös verkostoituminen tarjoaa omanlaista roolia kokemuksina, jotka liittyvät kokonaishyvinvointiin ja yhteisöllisyyden tuomaan voimaan. Se siis sallii tilannekohteiset rönsyilyt mutta opettaen tuntemaan niiden oikeuttamat rajat. Sisäisen levottomuuden juuret saavat usein voimansa tämän kaltaisesta patoutuneesta luovuudesta, joka ei löydä kannustusta ja tukea ajatuksilleen eikä näin saa itseään liikkeelle.  Myös yleisenmielipide tai jokin auktoriteetti voi toimia kynnyksenä, jonka ylittäminen tuntuu hankalalta. Mutta Apina jos kuka osaa brändätä itsensä tarvittaessa uudelleen.  Älä luovuta liian helposti. Haasteiden edessä kannattaa kokeilla vaihtoehtoisia lähestymistapoja. Tiedät kyllä, milloin olet astunut sovinnaisuuden tieltä liian kauas tai tallannut sen hedelmätöntä tasamaata kyllästymiseen asti.

Määrittele eheys

Keskeneräisyyksien kanssa eläminen on osa alkuvuoden ajankuvaa. Ideoita ja uusia haasteita tulee työnalle kuin varkain, eikä aina voi olla varma mikä on se kulloinenkin pääsuuntaviiva, jota seurata. Monet hyvät aikomukset ja aloitteet voivatkin jäädä jumittamaan alkuvaiheeseen, odottamaan lisäpanostusta.  Tuli sitä tai ei, silti tärkeimmät asiat voivat edetä ja kehittyä edelleen seuraavaan vaiheeseensa. Merkittävää on se, kuinka käsityksen eheydestä saa muotoiltua itselle näkyväksi malliksi. Eli miten täydellisyyden tai minkä tahansa tavoitteen määrittelee toteutuneeksi omalta kannaltaan. Pilkkua viilaavalla tosikkomaisuudella onnistuminen ja onnellisuus kokee usein inflaation, eikä onnen tunteen saavuttamista mielentasolla aina edes tunnista. Tässä kohtaa Apinan vuosineljännes antaa sysäyksen sekoittaa pakka uudelleen ja kääntää tarvittaessa suunnitelmat ylösalaisin. Kaiken ei tarvitse mennä ennakkosuunnitelman mukaan tullakseen toteutuneeksi. Maailma ei ole koskaan valmis, mutta sinä voit olla.

Kevätpäiväntasaus Terveisin!

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Kaikki maya tulkinnat ovat tarjouksessa! 

Tarjoukset voimassa 24.3.2024.

Maya-Astrokalenteri - Avain Syvempään Tietoisuuteen ja Läsnäoloon

Maya-Astrokalenteri on ainutlaatuinen työkalu, joka yhdistää muinaisen mayojen viisauden nykypäivän kiireiseen elämään. Se tarjoaa päivittäisiä tulkintoja, auttaen ymmärtämään elämän energioita ja niiden vaikutusta. Kalenteri sisältää myös ominaisuuksia henkilökohtaisten syklien ymmärtämiseen, kohtalonperhe-haun ja läsnäolon mestaruuden opetteluun. Kalenteri sopii erityisesti niille, jotka etsivät syvempää ymmärrystä elämästä ja haluavat olla läsnä hetkessä. Tarjous 19,90€ / norm. 29,90€ ja se on voimassa 24.3.2024 asti.

Lue lisää ja tilaa täältä

Maya-astrologinen Elämäntulkinta -
Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaa

Maya-elämäntulkintakartta koostuu yleensä viidestä eri symbolista ja yhdestä tai kahdesta numerosta, jotka yhdessä muodostavat tulkintakokonaisuuden. Nämä elementit symboloivat erilaisia energioita ja voimia, jotka vaikuttavat henkilön elämään. Maya-astrologinen elämäntulkinta pyrkii antamaan syvällistä ymmärrystä henkilön elämänpolusta. Tulkinnassa kerrotaan, kuinka nämä perusenergiat, valmiudet ja haasteet ilmenevät erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina. Tarkoituksena on, että henkilö voisi hyödyntää tätä tietoa tietoisemmin elämässään.  Tarjous 19,90€ / norm. 29,90€ ja se on voimassa 24.3.2024 asti.

Lue lisää ja tilaa täältä

Maya-Astrologinen Tulkinta Elämän Olosuhteista - 
Portti Antiikin Viisauteen ja Moderniin Itsetuntemukseen

Maya-astrologinen tulkinta tarjoaa moniulotteisen, syvällisen näkemyksen itseesi ja elämäsi olosuhteisiin. Yhdistäen antiikin Maya-sivilisaation viisauden ja modernin psykologisen tietoisuuden, tämä tulkinta toimii henkilökohtaisena kompassinasi elämässä. Se paljastaa Maya-symbolisi ja niiden vaikutukset persoonallisuuteesi, auttaen sinua ymmärtämään voimavarasi ja haasteesi. Tarjous 19,90€ / norm. 29,90€ ja se on voimassa 24.3.2024 asti. 

Lue lisää ja tilaa täältä

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle