Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: Mio - 10.10.2006 19:10:12



Otsikko: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 10.10.2006 19:10:12
OK  :)

Mitä/mikä netti on?  ???

Missä se on?  :idiot2:

Miten se sinuun vaikuttaa?   :D

Mitä siellä teet?  ::)

+ muuta pohdintaa verkon olemuksesta suhteessa ihmisolentoon..  :angel:




Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Iam - 10.10.2006 21:27:34
Näitä juttuja kun täällä lueskelee, saa helposti kuvan, että suurimmalla osalla tästä "vakkarijengistä" ei mitään muuta elämää sitten olekaan ...

Antoisa kanava tämä keskustelufoorumi? :)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: metsämieli - 10.10.2006 21:40:07
netti aiheuttaa vakavaa riippuvuutta, josta en varmaan ikinä pääse eroon :D


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: MetalLady - 10.10.2006 21:49:28
netti aiheuttaa vakavaa riippuvuutta, josta en varmaan ikinä pääse eroon :D

Äläs nyt noin sano, minä itse olen käyttänyt n. 10v nettiä ja olen joutunut pulailemaan koneitten kanssa aika paljonkin. Sanonkin että kyllä se aika vielä tulee, että YÄK!
Nykyään mä sanonkin, että
ei netissä ole mitään, joten rupean tekemään jotain muuta. ;)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 10.10.2006 22:17:37
Antoisa kanava tämä keskustelufoorumi? :)

Täydellisen tarkoituksenmukainen aikavälissään.. tämä on hyvin mielenkiintoinen ilmiö maailman suunnitelmassa, joka omalla tavallaan palvelee täsmälleen sitä luomistyötä, jossa ihminen on mukana.. ;)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: MetalLady - 10.10.2006 22:22:00
Toisaalta, miltä tuntuis, jos rupeaisin tekemään asioita ilman nettiä. ;)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: sawotar - 11.10.2006 10:20:18
Netti on hauskaa ajanvietettä  :D on siitä paljon hyötyäkin, lukea lehdet, maksaa laskut ja olla yhteyksissä kavereihin, jotka asuu etelässä  :-\ ja muutenkin saa paljon tietoa :smitten: mutta tulee sellaisia päiviäkin, että ei jaksa avata edes konetta :buck2:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: poNpula - 11.10.2006 18:48:15
Mielestäni netti on jollain tavalla itselleni ajanvietettä, mutta ennen kaikkea se on tärkeä väline itselleni tuon opiskelun kannalta. Saan tehtyä tehtäviä kotoa käsin, eikä tarvitse aina mennä sinne kouluun sen netin takia.

Onhan siitä muitakin hyötyjä, kuten joku jo aikaisemmin kirjoitti. Pystyy maksamaan ne laskut, etsimään tietoa ja pitämään niihin ystäviin yhteyttä.

Joillekin netti tuntuu olevan koko elämä, mutta itse en voi sanoa tuota. Joskus on päiviä että kone on koko ajan auki, mutta saattaa mennä viikkokin ilman koneen aukaisua. Joskus kun on oikein tylsää tai ahdistaa  niin ei edes viitsi ajatella koneella olemista.

Tässä kun on ollut nettiyhteys, ennen tuli surffattua muuten vain netissä, mutta nyt alkaa olemaan vain ne tehtävät, posti ja tietysti ne foorumit. Ei sitä jaksa roikkua enää niin kuin silloin alussa.


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Keiju71 - 13.10.2006 09:57:14
Ja kuinkahan monella on näin paljon ystäviä ja kavereita, joiden kanssa jakaa samoja asioita kuin tälläkin foorumilla. Eli ajatustenvaihtopiiri on tämän kautta suurempi.

Aika vähän tulee sinänsä nettiä käytettyä, laskun maksu, uusimpien henkisten tuulien haistelu (kirjastolla jos odottaisi, niin ei olisi enää uutta vaan vanhentunutta), yhteydenpito ystäviin ja ajatusten vaihtoa foorumeilla.

On se kyllä sydäntä lämmittävää, jos joku kaveri on ollut reipas ja laittanut oikean postikortin tai kirjeen  :)

Pitäis varmaan hommata parit kortit ja lämmittää joitain parhaita ystäviä matkan päässä. Käyttää aikaa oikeanlaisen kortin löytämiseen jokaiselle. Sillailla olisi ne ystävätkin ja heidän ominaisuutensa mielessä ja mietinnässä tavallista paremmin.

Niin joo, jokunen numero sitten Tiede-lehdessä oli tietoverkosta useampi sivu kirjoitusta, kuinka tietoverkossa (sisältäen tämän internetin) on valmius lähes vaikka mihin. Jos vaikka jotakuta sattuisi kiinnostamaan, millaisia kirjoja lainaat kirjastosta, tai mitä ruokaa ja muuta ostat mistäkin kaupasta. Laittaa vähän miettimään.


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: *Alkmene* - 13.10.2006 10:15:58
OK  :)
Mitä/mikä netti on?  ???

Tjaa'a, ei kovin helppo kysymys.  ;)
Hyvin vähän tähän tällaiseen tekniikkaan perehtyneenä sanoisin, että radio- ja puhelinaaltojen kehittyneempi muoto.  ::) Taas yksi askel lähempänä tietynlaisen kommunikaation vientiä teknisesti myös näkyvään muotoon..

Lainaus
Missä se on?  :idiot2:

Vielä vaikeampi kysmys..  :D
Netti, hmm... kuten sanoin, en ole perehtynyt tuohon tekniikkaan sen paremmin... siitä en ossoo sanoa.
Tietysti se ilmentyy jokaisen omalla ruudulla ja sieltä kautta sitä sitten muodostaa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan omassa itsessä...
Nämä ihmiset, jotka näitä tänne naputtaa (kaupasta, viihteeseen ja draamaan) he toki ovat todellisia...
Noh... siis näyttäisi, että ihan sama juttu kuin mikä tahansa kommunikointi ja sen välillä tapahtuvat 'kuviot', paitsi, että tässä ei tarvitse kohdata mitään todellisessa fyysisessä reaalitodellisuudessa... toisaalta tämä on emootioiden/neuroosien ja energioiden kohtaamispaikka..  :buck2:  ;D
Mutta ihan puhtaasti, niinkuin omena on vain omena, eikä muuta, sitten kun sen vain kohtaa omenana... että mikä netti siten olisi  ??? Yhteyden ja tiedon siirron väline. Ei muuta. Väline joka ei vaadi fyysistä kontaktia ja kohtaamista...

Lainaus
Miten se sinuun vaikuttaa?   :D

Fyysisesti se laiskistuttaa monelta kantilta. Tämän avulla kun voi hoitaa niin monen monituiset asiat, jotka ennen olisivat vaatineet fyysistä liikettä.
Eli voisin sanoa, että hiukan tällä on realismista ja todellisesta elämästä vieraannuttava vaikutus pahimillaan.

Lainaus
Mitä siellä teet?  ::)

Maksan laskut, teen ostoksia, ylläpidän kotisivuja, luon kontakteja, kirjoitan meilejä, kirjoitan omia löpinöitäni, naputan foorumilla, etsin tietoa...



Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Keiju71 - 13.10.2006 11:10:10
Hups, nyt meni ajatukset vähän kauemmas, mutta kerronpa teillekin.

Siis sitähän ajatellaan, että netistä löytyy kaikki ... netti on kaikki mitä on ...  :o kuten Luojamme ...

Missä netti on, kaikkialla mutta sitä itseään ei voi nähdä eikä kokea ...   :o kuten Luojamme ...

Netti tarvitsee ilmentyäkseen fyysisen tietokoneen ...   :o kuten Luojamme tarvitsee ilmentyäkseen ihmistä ...

Varmaan kaikesta saa vastaavia vertauksia, mutta tuota Lumorin viestiä lukiessa tuli tämä mulle mieleen ja halusin tämän siis teillekin heittää. En todellakaan oikeasti rinnasta internettiä Luojaamme, huomasin vain näitä yhtymiä...


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: *Alkmene* - 13.10.2006 11:18:22
Keiju71,
oonhan minäkin näita näin joskus välillä pohtinut.... mutta mutta...jotenkin olen alkanut palata noista lentävistä ajatusmaailmoistani enemmän tähän maan tasalle ja nykyään ajatukset on melko 'maallisia' tai ehkä ennemminkin 'yksinkertaisia'...kun tuntuu, että silloin niissä on eri elementit oikeilla paikoillaan.  :)

Toisaalta koen, että vaikka jossain on se 'alkuvoima' mikä synnyttää ensin nyt vaikka jonkun atomin tai solun ja siitä muodostuu sen ja sen kanssa vaikka puunsiemen tai ihmisalkio ja siitä kun taas jatkaa eteenpäin ja eteenpäin...
Ja mitä sitten taasen pieni ihminen tekee kätösillään jne... niin kyllä se periaatteessa aina vain materialisoituu enemmän, mitä kauemmas menee 'alkuperästä', joten olen sillä kannalla, että nettimaailma voi yrittää olla kuva jostain suuremmasta 'luomisvoimasta', mutta ei ole sitä.
Siis kun eihän nuo 'aallot' ole mitään kovin 'ei selittettävissä olevia' tuolla tiede ja tekniikka puolella, vaan ihan ns.faktaa.
 :o


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 23.10.2006 10:51:49
Todella hyvin sanottu Lumor.  ;)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 23.10.2006 22:35:33
Vai niin.. no ei ne sanat vaan ne teot.. sillä voihan sitä olla ja puuhastella sellaisessa sanamuotoisessa ideatodellisuudessa vaikka koko elämänsä.. mutta jos ne jutskat mitä mistäkin kovalevylleen imuroi, ei sitten ulotu tähän jokapäiväiseen tavalliseen eloomme ja käyttäydymme päinvastoin niitä hienoja ideoita ja opetuksia, jotka koemme oikeiksi, niin millaista todellisuutta se sitten on..? Valo ja luominenkin kun voivat olla suurta harhaa..

Mitä käytännön hyötyä 'henkisillä' asioilla oikein on?  ::)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Lari - 23.10.2006 22:53:59
Mitä käytännön hyötyä 'henkisillä' asioilla oikein on?  ::)
On se ainakin mukavaa ja mielenkiintoista. Hyvä mieli --> pidempi elämä  :) (tai pitäisi olla)

Olen valinnut 3 muutettavaa elementtiä. Sellaista pientä harmia ovat tuottaneet itselleni kauan (2kpl). Ja yksi niistä on muualla. Kokeilen, jos saan ne poistettua.
Onko se sitten henkistä... Luulen niin. Jos se onnistuu, niin suuri kiitos meille.  :smitten:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 24.10.2006 16:25:28
Rim-pa-ti-rei!

Jos oletamme, että kaikki on Jumalan Henkeä.. tai sellaista Jumalallista Matriisia.. niin siten myös kaikki mitä teemme on henkistä.. niin leivänleivonta, pyykinpesu, lehtien havina puissa.. kuin myös Hildegard Von Bingenin kuuntelu kynttilänvalossa tai bussissa kuuluva radion mölinä.. kaikki on henkistä.. jos vaan tiedostamme mitä olemassaolo on.. ymmärrämme suhteemme minäämme.. mistä se on tullut ja mitä se on..?

Kuin suurta valoketjua tämä elon punelma.. luomisen aaltoilua, joka lävitsemme virtaa.. rajatonta ilmenemisen mahdollisuutta energian liikekuvajaisissa.. Jumala on kaiken lähdekoodi.. monadi ja sielumme sen palvelinyksikkö.. olemme kuin linkitettyinä tähän matriisitajunnan mieleen aivojemme prosessorin kautta.. todellisuuden jokainen luo itse.. sanoisinpa niin että henkisyys on rakastavaa inhimillisyyttä ja ennenkaikkea vapautta! Yhdistymistä!   :smitten:

On myös sitä että olemme valmiiksiohjailtuja ja hypnotisoituja elämään järjestelmällisten kaavojen puitteissa.. siksipä meitä on niin helppo ohjata sinne sun tänne kun kollektiivisen tajunnankentät, sekä karman säiepiuhat ovat ohjelmoinneet valmiita paketteja miten olla ja käyttäytyä sekä edetä pienessäsuuressa kierrossa.. mielikuvat ovat jo puoli ruokaa..

Meidän tulisi vapahtaa itsemme tästä kollektiivisen tajunnan manipuloinnista, jonka olemme peloissamme välillemme muodostaneet!  Ihmisten ja elämän välillä on hirveä  kuilu, joka erottaa meidät sellaiseen omaan kuplamaailmaan, jonka ympärillä pyöritään ja johon syötetään hassuja juttuja.. ja se syö kuin musta aukko.. :-X

Noh tuommoista nousi sitten tällä kertaa esille... 
Resonoikaa Valoa  :-*


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Ikitosi - 24.10.2006 22:17:21
Kaikki myötävärähtely eli resonanssi on värähdysliikkeessä toisen lähellä olevan, tai järjestelmän värähtelyn mukana värähtelyä.

Kuplamaailman pintavärähtelyn vanukasmaisen tytinän laatu muuttuu siihen lusikkaa työnnettäessä..

Mitä isompi efekti, sen enämpi elämää!
 :D


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Lari - 24.10.2006 22:31:43
Ikitosi, kukkuuu  :)
Että itse välttyy suuremmilta resonasseilta, voi tuoda maailman luoksesi. Liittyykö tähän aiheeseen "pimeä energia" mitä ei ole löydetty tieteellin keinoin. Nimittäin näin jotain sellaista mustaa sumua ihan silmät auki.

Näinkö oikein vai väärin. Sillähän ei ole mitään merkitystä, lähinnä kiva tietää  :D


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Ikitosi - 24.10.2006 22:40:03
Kukku luuruu, Lari  ;)

Energia on energiaa.
Pimeys voi olla pimeyttä vain meidän silmillemme.
Oikein tai väärin - Yhtä kaikki.
NIIN ON  :D



Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Lari - 24.10.2006 22:46:49
Okei, eli taidamme odottaa muutamia vuosia, että tiedemiehet kertoo yhden pienen osan kokonaisuudesta jota he eivät ymmärrä  ;D

Luulen silti nähneeni sen energian, vaikka paljoa muuta en nähnytkään  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: *Alkmene* - 24.10.2006 23:09:36
Hmmm...
Kumpikohan 'luo' pimeyttä ja tietämättömyyttä' enemmän, se, että sitä näkee ympärillään ja koitaa kovasti 'valaista' sitä (miksi?) vai se, että ymmärtää ettei se ole pimeyttä ja tietämättömyyttä, vaan ehkä jotain mitä ei itse tunne... itsessäänkään koettuna ???


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 25.10.2006 07:29:21
Nämähän ovat hyvin monisäikeisiä asioita.. Vaikka totuus on yksi niin se on monta todenmukaisuutta.. kaikki yhtä käsittämätöntä, mutta tajuttavissa olevaa luomisen taikaa.. totuus on ja kaikessa on osatotuus.. om :D

Joo.. eikun vaan kontrastia ja perspektiiviä hiomaan..


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Ikitosi - 25.10.2006 08:50:08
Perspektiivi on asenne ja kontrasti korostus;
Eri kulmista katsottuna mittasuhteet muuttuvat.
Samaa asiaa eri taustoja vasten, tuo syvyysastetta ja ydinolemusta esiin.

Tärkeää on myös zoomailla läheltä ja kaukaa.
Sekä kokeilla valotusaukkoa käyttämättä oletusarvoja  :o

Kumpikohan 'luo' pimeyttä ja tietämättömyyttä' enemmän, se, että sitä näkee ympärillään ja koitaa kovasti 'valaista' sitä (miksi?) vai se, että ymmärtää ettei se ole pimeyttä ja tietämättömyyttä, vaan ehkä jotain mitä ei itse tunne... itsessäänkään koettuna ???


Kysyvä ei tieltä eksy.
Koskaan ei voi kysyä liikaa, vaikkakin harmonisen lopputuloksen kannalta on tärkeää hyväksyä olemassa olevat seikat ilmenemisessään tarkoituksenmukaisena, vaikkei niitä ymmärtäisikään.
Joskus täytyy vain hyväksyä, että vastaus, jonka kysymykseensä saa, ei ole riittävä tai siinä muodossa vielä ymmärrettävissä - - silloin vaan lannistumatta lisää tarkentavia kysymyksiä, niin kyllä se siitä valkenee..

Kysyminen on kuin polkisi dynamoon virtaa  :angel:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 28.10.2006 19:48:20
Googlasin illuusio sanalla pari kiintoisaa linkkiä...

http://www.patmedia.net/marklevinson/cool/cool_illusion.html (http://www.patmedia.net/marklevinson/cool/cool_illusion.html)

http://www.thegreatillusion.com/ (http://www.thegreatillusion.com/)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: kitiara - 05.11.2006 21:29:38
netti on ylellisyysturhake, jonka ääressä monet ihmiset ovat vaikka he voisivat tehdä vaikka mitä. sen olen huomannut; itselläni ei ole tietokonetta saati televisiota ja omassa kodissani teenkin kaikea. kun tulen serkkuni luokse niin en muuta teekkään kun olen netissä tai katselen taivaskanavia...


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 06.11.2006 12:54:10
Se on se yhteyden tarve.. Ja joku ihmeellinen se vetää ihmistä tämmöiseen hologrammiruudun tarkkailuun, josta vilisee monenmoisia kuvia joita ihannoida ja peilata.. Ruutu ruokkii ja stimuloi mielihyvähermoja sekä tyydyttää informaation janoa, jonka avulla voimme olla ja kokea tätä erikoista silmänkääntötemppua jota mayaksi kutsutaan... todellisuus joo.. sehän on sitä rakentavaa leikkiä jota luomiseksi kutsutaan..

wake up reality in me...


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.12.2006 14:18:43
Sisältää hauskoja vitsejä liittyen nettikommunikoinnin takkuamiseen ja myös siitä, että jos Kaikki olisikin huijausta ja virtuaalitodellisuutta..

Theory 1 - The robots are revolting. The robots have finally realised that they are more advanced than their human creators and have decided to wage war upon us. This is undoubtebly the first strike, and a cruel one it was too. Can humankind recover? I'm not sure but damnit we can try.

Theory 2 - aliens. You can never dismiss the aliens.

Theory 3 - New World Order. The hidden few who pull the strings in world governance, finance and arms. They're up to something those bastards! More mind games. First it was 9/11, now this......

Theory 4 - Some kind of glitch in the matrix of your reality. It's all a big scam, there is no reality - it's all a dream.

Theory 5 - Overflowing PM box. A little far fetched I know but this is just the preliminary investigation and we're taking into account all possibilities. Our instruments have detected a flaw in the technology - the PM boxes can only store a finite number of messages before older ones get erased.

If anyone can come up with any more explanations please send me a PM. We can only hope I get it before the robots/aliens/NWO interecept it.


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Iam - 26.12.2006 16:48:41
Netin viehätys voi osin perustua siihenkin, että esim. näillä kekustelupalstoilla voi toimia sosiaalisesti enempi omilla ehdoillaan kuin livenä. Siis osallistua valitsemaansa keskusteluun just silloin kun itselle sopii. Ja koska aiheen voi milloin tahansa nostaa uudelleen esille, argumentointiaan voi tarvittaessa miettiä pitempäänkin.
Valinnan vapautta parhaimmillaan, sanon minä  :)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Asterix - 26.12.2006 17:32:49
OK  :)

Mitä/mikä netti on?  ???

Missä se on?  :idiot2:

Miten se sinuun vaikuttaa?   :D

Mitä siellä teet?  ::)

+ muuta pohdintaa verkon olemuksesta suhteessa ihmisolentoon..  :angel:



Netti on ennen kaikkea minun työvälineeni
ja väline kaikenlaiseen kommunikointiin
ja tiedon välittämiseen ja keräämiseen.

Samalla kun kirjoittelen sontaa tälle saitille,
puhun netin puhelin palvelimia käyttäen tai puhelimessa maahan,
jossa on päivä kun Euroopassa on yö
ja teen varsinaista palkkatyötäni.

Minun työaikani ei ole 9-17 maanantaista perjantaihin
jo monestakin syystä
ja periaatteella, että työt tulevat tehdyksi
tiettyihin death lineihin mennessä.

En koe olevan virtuaalitodellisuutta,
koska netti ja läppärini on varsin konkreettinen
työväline, jonka työn jäljen voi nähdä ja kosketella.

Olen tavannut työni vuoksi monia ihmisiä ensin netissä
ja sitten myöhemmin vasta jossain miitingissä.

Tämä siitä syystä, että työskentelen kansainvälisessä
yrityksessä ja tiettyjen neuvottelujen vuoksi
ei kannata heti matkustaa toiselle puolelle maailmaa,
kun se voi hoitaa netinkin kautta. :)

Jotkin tutkijat ovat laskeneet, että
parissa vuodessa ihmiset tapaavat
enemmän ja enemmän tulevan puolisonsa netissä
ja kansainväliset avioliitot lisääntyvät.

Tästä on merkkinä erilaisten deitti-saittien
kova kilpailu netissä. :)


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Iam - 26.12.2006 17:41:37
Virtuaalinen eli keinotekoisesti tehty kokemusmaailma voi antaa erittäin todenmukaisen vaikutelman nettivirtuooseille  ;D



Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 28.12.2006 22:28:37
Mitä/missä me ollaan?  :o

Jos hiukkasen tutkaillaan maailmankaikkeuden rakennetta niin voidaan huomata, että sen jokainen elävä 'osa' (tajunnallinen organismiyksikkö) sisältää omanlaisensa tietoisuudentason, jonka sen elonpolun kehityskulussaan saaman siemenkoodirakenteen mukaan kasvaa olemuksessaan ja luonteenpiirteissään.. On olentoja, vettä, hiekkaa, kasveja, eläimiä, ihmisiä, taivaankappaleita, galakseja, universumeja ja kaiken läpäisevää Valoa taivaltaen matkaa Yhdessä..

Ja voitaisiin katsoa, että näiden osien toiminnan pohja missä mikin liikkuu On toiminnassa moniulotteisen Jumaltajunnan holografisissa henkiainekerrostumissa, jossa kaikella on täsmällisen tarkka paikkansa sen mukaan kuten kukin on kehityspyörien tiellä edennyt opittujen asioiden ja elettyjen vaiheiden mukaan.. voimme kokea rajattomia ilmenemisen mahdollisuuksia sen mukaan miten elämme ja tahdomme itsellemme kokonaisuudessa tapahtuvan.. tässä on otettava huomioon myös karmallisten siteiden puitteet ja niiden kautta toimivat etenemisjaksot.. Ja se on kuin vapaa verkko, missä olemme kuin kuvajaisia luomisen peilimäisellä pinnalla.. Jokaisella 'asialla' on myös oma henkinen tunnuksensa (DNA), johon on kirjautunut olion toimintarakenne minkä mukaan sen kiertoratojen kulkusuunta määräytyy evolutiivisessa sielukierrossa..

Kuvaruutu jota nyt katsot on eräällätavalla miniatyyrinen mallennus siitä käyttöjärjestelmästä jossa moni asia liikkuu...
 :D

Ja Kaikki perustuu Rakkauteen!  :smitten:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 29.12.2006 12:42:54
kuitenkin, netissä on paljon asioita jotka perustuu rahan "houkutteluun", ihmisten tajuntojen manipuloimiseen kuvin ja sanoin.

en tarkoita että raha on siis itsessään paha ja etteikö netissä olisi paljon muutakin, kuten esim rehellistä ajatustenvaihtoa.

mutta kyllähän se on täynnänsä mielikuvien luomista joko yksityisesti tai yritystoimintamielessä.

täytyy antaa täydet pisteet näiden sivustojen suunnittelijalle. Nää on addiktoivat ja hyvin keksitty kaikkia toimintoja, mitkä saa ihmiset viihtymään ja koukkuun.Ulkonäkökin ihan linjakas ja väriäkin voi vaihtaa...mutta nää toiminnot on varmaan tärkeitä syitä siihen että täällä viihdytään...(näitä henk. koht makumieltymyksiä taas)


Ihmiselle on muodostunut mieltymys kerätä rahaa pelinappulallisesti, jolla saadaan ja vaihdetaan 'asioita' ja siten se toimii energian kulutus/tuottovälineenä.. Harmi vaan kun siihen sotkeutuu niin paljon vallanhalua ja tavoittelua jostain tyydytystä tuottavasta väliaikaisesta harhasta.. Se että onko sillä leikkiminen kuinka mielekästä vai ei riippuu tietenkin moraalisista kannoista miten sen olemassaoloon suhtautuu.. Varmaan siinä suomenkielen väännöksessä raha/paha on pointtinsa.. Noh mutta itsensä myyminenhän on tunnetusti ensimmäisiä keinoja ansaita leipää selviytyäkseen joten selittyyhän sillä jo paljon..

Tähän taitaa heijastua myös jonkinlainen sielukierron tasopisteytysjuttu, jossa olento saa saavutetuista oppietapeista 'pussiinsa pojoja', joilla kehittää itseään ja joiden kautta saadaan luotua uusia tilanteita mihin sielun ohjauksessa oleva ruumiimme pääsee kun ollaan kehitetty kokoon riittävät käyttöresurssit jonkin homman hoitamiseen..  ::)

mutta kyllähän se on täynnänsä mielikuvien luomista joko yksityisesti tai yritystoimintamielessä. 


Kukka tarvitsee kauniinvärisen asun houkutellakseen mehiläisen mettensä äärelle ja niinsevain toimii ihmisluonnossakin tuo ihanainen vietti saada ja antaa eli Yhdentyä energioiden välityksessä kuka sitten mitenkin... :-*


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 29.12.2006 14:37:52
kuvan kohtaaminen on vaan niin erijuttu kuin henkilön kohtaaminen, mutta kuvalla on tosi iso voima mieleen silti, ja katsoja voi luoda päähän oman hahmon siitä henkilöstä, mikä on vielä turvallisempi ja houkuttelevampi, koska itse luotu mielikuvitushahmo ei koskaan petä odotuksia.

illuusioteollisuutta ::)

Tämähän se toimii monissa paikoissa tämä kuvamanipulaation etu.. Se on niin mukava ja ylentävä sellainen ihanteellinen kuva seinällä tai kirjasessa, josta peilata voimaa ja vahvistavaa tukea vaikka sun mistä tyypistä.. Mutta kuinka todellista se sitten onkaan kun ollaan järjestetty lavasteet ja valikoitu kiehtovin ja parhaiten tyyppimallia edustava kuvakulma ja siten ollaan elävästä liikkeestä pysäytetty jokin tietty rajattu alue ja saatu tulokseksi kiiltokuvamainen otos, jonka perustalta sitten muodostetaan imago kohteen ympärille jota viedä markkinoiden haarukassa eteenpäin.. Tai sitten se, että menneistä tapahtumista luodaan tai mietitään kuva, joka voi olla hyvinkin värittynyt maalaajansa mielentilan mukaan ja siten se voi poiketa alkuperäisistä tapahtumista täysin päinvastaiseksi niin voidaan siten sanoa, että totuus on katsojan silmässä ja kukin näkee sen minkä perspektiiviltään kykenee hahmottamaan...

Kun kelaa, että mielikuvat sisältävät valtavasti informaatiota, joka hyvin paljon pyörittää tätä ihmisolennon kulkua niin tajunnassamme olevien symboolien tulkintaan kantsii suhtautua tarkasti miten niiden olemuksen vaikutuksen ymmärtää.. Jos vaikkapa piirtää logon  :aurinko: niin se herättää jokaisessa omanlaisensa mielikuvaketjureaktion.. Toisille se on ympyrä, jossa on piste kun samalla joku tajuaa sen tarkoittavan sanaa Aurinko näkien sen pallona kuumaa tulta taivaalla, ja joku tuntee sen lämmön ja muistaa millaista kesällä oli hiekkarannalla kun taasen joku näkee vivahduksen Lähteestä tai Kodista josta Elämän virta pulppuaa.. kukin sen mukaan minkälainen menneisyyden suhde kuvajaisilla on nykyiseen minuuteen..  :)

:smitten:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Mio - 29.12.2006 15:12:29
Kuvallinen viestintähän on kuulunut maailmankaikkeuden olemisentoimintaan iät ja ajat........  :laugh: :smiley6600: :angel: :crazy2:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Ikitosi - 29.12.2006 16:05:45
Kuvien kumartamiseen perustuu moni todellisuuden vääristymä.
Kuviin ladattujen, kollektiivisesta ja piilotajunnasta symboliikkansa ammentavien, ja siten merkillisen voimakkaiden energian suuntaajien vaikutuksesta muodostuvat kuvaketjut heijastuvat menneisyytemme värittämälle valkokankaalle, todellisuuden ohuelle pinnalle.
Kuvanauha pyörii projektorissa, ja katsomossa rapisee popcorni..

Aivojen tunnereaktion syntymiseen vaikuttavien välittäjäaineiden kannalta on sama, onko näkemämme aktuaalista tapahtumaa vai virtuaali-illuusiota.

Mikä itseasiassa erottaa mielikuvan todellisuudesta?  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: kooky - 29.12.2006 16:15:10
olipa hienosti kiteytetty.

viimeiseen kysymykseen...hih...en vielä tiedä.


Otsikko: Vs: Internet ja virtuaalitodellisuus
Kirjoitti: Ikitosi - 24.01.2007 23:34:11
(http://www.scottbuffett.ca/gallery/taipei_double%20surrender.jpg)