Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Sanani - 11.10.2006 12:06:11



Otsikko: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: Sanani - 11.10.2006 12:06:11
Heips!

Tällainen asia tuli nyt mieleen, kun sattuu olemaan ns. tapetilla  :)
Olemme avomiehen kanssa nyt kuukauden ajan koittaneet myydä ihanaa, väljää ja täysin remontoitua kaksiotamme Espoossa ( tiedän, vielä toivottoman lyhyen aikaa ) Välittäjänämme toimii yksi Suomen suurimmista. Kuitenkin kyselyt asunnosta ovat olleet vähäisiä. En ala nyt ruotimaan muuten asuntokaupan ja kilpailun tilannetta tällä hetkellä maassamme, kaikki ovat varmaat lukeneet aiheesta ( mm. ehdotuksia siitä, että olisi pitänyt jo kesällä pistää myyntiin ym. )

Enemmän minua kiinnostaa, voisiko astrologian avulla laskea ns. "herkku" ajankohdat, milloin voisi olettaa, että kiinnostus asuntoa kohtaa lisääntyy tai jopa peräti, että olisiko jossain vaiheessa järkevä vaihtaa välittäjää jos homma ei etene.

Voisin olettaa Jupiterin aspektit ainakin olevan olennaisia ja 4. huoneen aiheet?


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: enska - 11.10.2006 12:16:01
Kaikenlaisiin asiakirjoihin ja kaupankäyntiin liitetään myös Merkurius, jonkin verran Venuksen liikehdintä tietyissä huoneissa liittyy asiaan..Huoneita kaksi ja kolme voi niin ikään seurailla...


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: Jasca - 11.10.2006 16:00:32
Hmmmm... Oliko niin, että kun Merkurius perääntyy, ei kannata allekirjoittaa mitään kauppakirjoja tai tehdä sopimuksia? Kuka tietää paremmin?  :-\


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: suski7 - 11.10.2006 16:11:19
jeps, merkkari perääntyy 29.10-18.11 välisen ajan, en suosittelisi kauppojen tekoa tuona ajankohtana....enkä ostaisi autoa tai tietsaa, tietää vaan ongelmia/korjauksia jälkikäteen. Minä katselisin jupiterin liikkeitä vars kuuhun ja tutkailisin 4.huonetta. Myös 2.huone lienee tärkeä (raha, tulot) 8.huone enemmän ehkä (lainat, muiden rahat)...miten tämmösissä yhteisissä ostoissa muuten katotaan kartat, yksittäin vai esim synastrya/compositee??


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: Sanani - 11.10.2006 19:06:22
Juuripa tuo merkuriuksen perääntyminen jänskättää :( Tällä kaksosella on aika konkreettista kokemusta aina kun sattuu olemaan päällä.

Hih, avomies just tänään kysyi; "että eikös se kohta se merkuriuskin peräänny"? ;D
Alkaa olemaan jyvällä...

Niin, lasketaanko karttaa kenties päivästä kun laitettiin myyntiin?
Ja mietin avomieheni osuutta asiaan kun hänen asunto on?


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: Ajatus - 12.10.2006 10:55:12
Myyntiin laittamisen päivälle voisi hyvinkin katsoa kartan, koska onhan se aloitushetki tuolle prosessille. Jupiter, Merkurius, Venus...ainakin noiden hyvät asemat kuulostaisivat hyviltä. Mutta kaupaksi menohan vaatii sitäkin, että ajankohta on oikea myös niille mahdollisille ostajille. ;) Asiassa on monta puolta.

Katsoin omia transiittejani siltä ajalta, kun ostimme ensimmäisen asuntomme. Sinä päivänä, kun kuulin asunnosta (ja kuulin myös, että pitäisi toimia nopeasti), oli tr Mars tarkasti auringollani, tr Jupiter oppositiossa näihin ja sekstiilissä Saturnukseeni. Tr Saturnus oli Saturnuksellani (Saturnuksen paluu) Ravussa kuutoshuoneessa ja tr Pluto-Merkurius-yhtymä kymppihuoneessani, sekstiilissä omaan kuu-Merkurius-yhtymääni. Asunnon lopullinen kauppa kun tehtiin, niin tuo tr Pluto sekstiilissä Merkuriukseeni oli paitsi asteen- myös minuutintarkka. Lisäksi kaupantekoajankohtana tr Mars-kuunsolmu-yhtymä oli Härässä 2. huoneessani, samoin tr kuu oli Härässä ja osui 2. huoneeseeni. Ihmettelin ettei tr Uranus näyttänyt tekevän mitään kummallisempaa aspektia, mutta kun tarkistin huvikseni, niin sehän osui ihan täsmälleen kuu-aurinko-keskipisteeseeni. :o

Mietin tuota Plutoa, että sekin kenties liittyisi hyvinkin noin suureen kauppaan kuin asuntokauppa. Sehän useimmiten myös vaatii rahoitusta pankilta, eli Skorppari/8. huone -teeman "toisten rahat" täytyisi myös ottaa huomioon. Toivottavasti ostaja löytyy, syksyisin asuntokauppa ei tosiaan taida olla vilkkaimmillaan, ihmisillä on paljon muita asioita mietittävänään lomien jälkeen ja joulun alla monikaan ei halua muuttaa. Mutta ei pidä lannistua, eihän siihen kaupaksi menoon lopulta tarvita kuin yksi ainoa "osuma". :)


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: nikki - 12.10.2006 11:20:28
  lauantaina 21.10.2006 klo 11:45 aika herkullinen hetki allekirjoittaa kaupat
 


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: *Alkmene* - 12.10.2006 11:48:00
  lauantaina 21.10.2006 klo 11:45 aika herkullinen hetki allekirjoittaa kaupat
 

Yleisesti ottaen vain kysyjän karttaan nähden?  ???
Minä nimittäin allekirjoitan kauppakirjan 20.10.2006, ajasta ei vielä tietoa.
Ja takkusikin muuten melkein puoli vuotta tätä ennen. :)


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: nikki - 12.10.2006 15:34:46
yleisesti ottaen,taivaallinen kartta,
kysyjän kartasta ei tietoo,en tiedä vaikuttaako kysyjän kartta kaupan tekoon sinällään,kaupanteon kartta taasen vaikuttaa tietysti transiitteina kysyjän karttaan
mutta sinunkin mirjam,tuo päiväsi on ainakin suotuisa sopimusten allekirjoittamiselle,kuu vaakasessa sen viikonlopun,
vaikka nyt väheneekin ja uutta kuuta lähestyy ja kuun jumalattaret ovat liikkeellä,
ehkä vähenevällä kuulla onkin hyvä luopua vaaamaisesta liitosta,
myös rapukuu ja kauriskuu liittyvät kiinteistökauppoihin,
ehkä silloin on suotuisaa olla ostamassa,
 :merkurius: :aspect_con: :jupiter: askendentilla,riippuu kellonajasta,
puolenpäivän aikaan asc on 0 astetta jousimiestä,tie on avoin,kaikin tavoin..
älyllinen sadonkorjuu ja matka vähän kauemmas lähipiiristä,
plutomaista pakollista muutosta,suotuisaa,
vaa an myötä oikeudenmukaista,laillinen paperi, :venus: :aspect_con: :aurinko: :aspect_con: :mars: :vaaka:
kuun ainoa aspekti sinun päivänäsi on  :aspect_tri: :chiron: :vesimies:
suotuisa ja niin parantava ilmeisesti omalle auringollesi,
kun chiron-kädellä allekirjoitat puu-merkin tuohon asiakirjaan,
eikös?
ja meinas unohtua,mukavasti "kotiliesi"-vesta on tuolloin mc:llä,
asian tärkein kohta-polttopiste-antautuminen,omistautuminen


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: *Alkmene* - 12.10.2006 15:42:15
Kiitos nikki!
siis aika osuvaa kaikenkaikkiaan.
Lainaus
kuun ainoa aspekti sinun päivänäsi on  aspect_tri chiron vesimies
suotuisa ja niin parantava ilmeisesti omalle auringollesi,
kun chiron-kädellä allekirjoitat puu-merkin tuohon asiakirjaan,
eikös?

Sanotaanko, että tuo puolen vuoden kahden asunnon loukku, on vienyt lopullisen"konkurssin"äärirajoille. Ja henkisesti(persoonallisesti) tietysti vaatinut valtavaa nöyrtymistä, lainaten, kerjäten ja ottaen almuja vastaan...  :buck2:
Ja tosiaan taas ostajalle on kyllä todella hyvä sijoitus... halvalla(tappiolla)menee niin että sydämestä riipii ja sellainen kiukku kimpoaa itsestä..  :knuppel2:
Mutta ah, nyt olen sitten siltä osin vapautettu! :D (siis silloin kun puumerkki on papereissa)


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: nikki - 12.10.2006 16:06:12
siis huom. kuu liikkuu nopiaan ja tein tuon kartan klo 12.00,
chiron on 4 astetta vesimiestä,ja kuu oli tuossa jo 6 astetta että
älä puumerkkiäs kovin iltaan säästä,
kuulle tulloopi uusia vinkkeleitä sitten jo


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: kultainen jänis - 12.10.2006 19:32:09
 :coolsmiley:  Onko Feng Shui sinulle tuttua?  Sen ajattelutavan mukaan asunto ei mene kaupaksi jos sinä/te ette ole myös henkisesti valmiita luopumaan asunnosta.
 :smitten: Minulla on ystävä joka yritti myydä asuntoaan toista vuotta ja totesi sitten, että niin minä kyllä olin ajatellutkin ettei se kaupaksi mene kun niin viihdyn siellä. 
Hän päätti yrittää vielä kerran ja teki perusteelisen putsauksen tuohon asuntoonsa ja hyvästeli sen ajatuksissan.  Asunto meni kaupaksi kahden viikon sisällä!
 :smitten: Onnea myyntiin!


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: nikki - 12.10.2006 19:50:04
totta.olkoon shuita tai mitä hyvänsä mutta tuo energeettinen valmius luopua on tärkeää,hyvästellä ja luopua rakkaudella,
olen ollut mukanakin tuommosessa ja toimii,
ja varsinkin kun tuona viikonloppuna on tuo vesta eli kotiliesi siellä näkyvällä paikalla ja sen eräs prinsiippi on omistautuminen,
jos olettekin liian omistautuneita asunnolle ettekä siitä luopumiselle,
onko oma vesta-tulenne lämmin ja palaa jo uudessa kodissa?


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: *Alkmene* - 12.10.2006 20:12:49
Kyllä ainakin minä tuon "luopumis-teeman" kanssa pähkin ja työstin... ja väänsin, käänsin, annoin anteeksi, puhdistin ja kaikki noitatanssit kokeilin.  :buck2:
Minulle monet sanoi vain, nyt on kyse ajasta, ei muusta, kun on sen aika...
Tiedä sitten. Lisäksi kysymys oli myös siitä omalla kohdallani, että voinko luopua suurella tappiolla ja siitä, että tahin parin välityksen kiemuroiden kanssa, tahin ihmissuhteen kanssa, joka tähän myös liittyi...  ;)
Asia vyyhdittyi hyvin laajalle, enkä yksin voinut vaikuttaa tai nopeuttaa prosessia... ehkä olisin voinut... en tiedä... mutta nyt näin hyvä, kasvattava kokemus.  :)


Otsikko: Vs: Asuntokauppa kartalla
Kirjoitti: Sanani - 12.10.2006 20:46:02
Mielenkiintoisia ajatuksia ja kynä on sauhunnut kun olen pistänyt ajankohtia ylös täydellisille kauppahetkille  ;)Kiitoksia niistä.

Juups, siis avomies tuossa muistutteli, että asuntohan on ollut nyt myynnissä kaksi kuukautta, mutta nettiin ilmoituksen saimme n. 7 viikkoa sitten. Itse asiassa mietin tuota feng shui-ajattelua, tuttua kyllä on, mutta täytyy sanoa, että nyt vasta huomasin asian yhteyden. Minähän olen pitänyt kynsin ja hampain kiinni ex-asunnosta ja monet itkut on tullut itkettyä, kun olen uuden asunnomme lattialla märehtinyt onnettomuuttani; "ei täällä ole kodin tuntua!" Edelleen, 3 vkoa muuton jälkeen, kämppä on kuin räjähdyksen jäljiltä, kun en ole saanut koottua itseäni henkisesti siihen tilaan, että alkaisin kodiksi tätä laittamaan mutta Avot! Eilen tapahtui kummia, välittäjämme soitteli ja  oli saanut jonkin energiapurkauksen, että yhtäkkiä asuntomme onkin prioriteetti numero yksi ( ehkäpä siksi huoli, kun viereisestä talosta oli kollega tehnyt eilen kaupan kaksikertaa suuremmalla summalla ;) ) Nyt alkoi tapahtumaan!

Mutta samassa huomasin, että puhuin miehelleni juuri muutama päivä sitten, että tänä vkonloppuna pistetään hösseliksi ja pistetään asunto kuntoon :knuppel2: Olin vihdoin päästänyt irti ex-asunnon energioista ja hengestä! Vieläkin sitä kaipaan, mutta ymmärsin jälleen, että eteenpäin pitää mennä.

Luulenpa, että kohta jo asuntoa tarkastelee se "oikea" ihminen :)