Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Sanani - 16.10.2006 16:31:56



Otsikko: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: Sanani - 16.10.2006 16:31:56
Hej Astrolaiset!

Mites teillä kyseinen transiitti on vaikuttanut sen hetkiseen elämään?
Olen täällä aivan onnesta sekoamassa, kun tänään tuli soitto haastatteluun, missä ehkä vihdoin ja viimein pääsisin toteuttamaan itseäni haluamallani tavalla :D

Sepon mukaan kyseinen transiitti on voimakkaimmillaan huomiseen( 17.10 ) asti eli aikataulu passaisi täydellisesti. Sepon tekemä analyysi lupaili, että nyt tehdyt ammatilliset valinnat tulevat vaikuttamaan seuraaviksi 30 vuodeksi eteenpäin ja kovia pohdintoja olenkin joutunut käymään viime aikoina ( olen maininnutkin asiasta viime päivinä foorumilla ) Tunne on ollut, että yli ja ympäri ei enää päästä, on aika vaihtaa totaalisesti alaa, vaikka se kirpaisisi taloudellisesti :idiot2:

Eli onko tämä ns. unelmien transiitti jos haluaa löytää sen "oman juttunsa"? Saturnushan edustaa kovaa työtä ja keskitaivas sitä omaa alaa, mikä minulla on leijonassa->luovuus, taiteellisuus, näkyvyys, omien taitojen ottaminen hyötykäyttöön :)?

Miten te olette kokeneet kyseisen transiitin omassa elämässänne?


Otsikko: Vs: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: enska - 16.10.2006 17:17:29
Hei
Pidän peukkuja että haastattelusi menee nappiin ;)

Juu, itselläni oli tuo kyseinen transiitti tarkimmillaan kuukauden kuluttua valmistumisestani... ööh kortistoon, koska tuon alan työllisyystilanne on aika heikko.. :P

Sitä ennenhän Saturnus oli painannut huoneessa 9 opiskeluitani, joissa varsinkin lopputyön rutistus oli aikamoinen voimainkoetus: Olin napit vastakkain opinahjoni ja erityisesti lopputyön ohjaajani kanssa, lisäksi yksityiselämässänikin oli tavanomaista suurempia paineita..Uranuksen yhtymä Auringolle oli lähestymässä, mikä varmaankin sotki pakkaa omalta osaltaan..Hitaampi planeettahan tavallaan "voittaa" elämään vaikuttajana sen nopeamman..

Saturnus on 10 huoneessani vielä ensi kesän loppuun saakka, ja työllistyminen nimenomaan omalta alalta on ollut täysin mahdotonta.. :(

Olen joutunut tekemään vähemmän motivoivia oljenkorsi-pestejä, ja olen harkinnut kouluttautuvani johonkin sellaiseen, mihin on hieman helpompi työllistyä..Tässä kohtaa alkaakin olla pikkuriikkistä valonhäivähdystä näkyvissä vaikka vielä en nuolaise ennen kuin tipahtaa..(Transiitti Neppis neliöi parasta aikaa radix-Saturnusta)

Niin, mitähän muut tämän transiitin kokeneet ovat mieltä? Itselleni Saturnus kympissä ei ole ainakaan ollut uraa uurtava kokemus... :-[

 Ehkäpä jos muitakin helpottavia transiitteja (erityisesti Jupiter) on samaan aikaan päällä voi asian laita olla toinen..

Mutta toivon että sinulla tärppää Ilmatar ;)


Otsikko: Vs: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: Sanani - 16.10.2006 17:32:07
Juups, jupiter pyörii kuvioissa myös eli voin kai huokaista ::)

Täytyy kyllä sanoa, että eipä tämä syksy ole ollut todellakan helpoimpia, noin ammatillisesti katsottuna ja vaikea on ollut minunkin löytää töitä alalta, mitä opiskelen eli yhdyn kyllä sanoihisi. Markkinointiassistentiksi aherran, toisin sanoen suoraan kortistoon, mutta onneksi on suunnitelmissa jatko-opinnot ensi vuonna eli en vaivu masennukseen, jos ei nyt paikka olisikaan se unelmien täyttymys, ainahan sitä toivoo tietenkin :)

On alkanut viime aikoina tuntumaan, että aikaakaan ei olisi enää hukattavana ( vuosimallia -82 ) ja vanhemmat ovat alkaneet hoputtelemaan, että eikös se "oma juttu" pitäisi alkaa jo löytymään :idiot2: luulenpa, että sitä ei ihan heti tapahdu, mutta ymmärrän huolen.

Toivotaan nyt kuitenkin, että natsaisi :smitten:


Otsikko: Vs: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: enska - 16.10.2006 17:36:30

On alkanut viime aikoina tuntumaan, että aikaakaan ei olisi enää hukattavana ( vuosimallia -82 ) ja vanhemmat ovat alkaneet hoputtelemaan, että eikös se "oma juttu" pitäisi alkaa jo löytymään :idiot2: luulenpa, että sitä ei ihan heti tapahdu, mutta ymmärrän huolen.

-82!?
 joko sulla ei ole MITÄÄN KIIRETTÄ tai sitten meikä on JO tuhlannut aikansa.. :2funny:  :buck2:


Otsikko: Vs: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: sunflower - 16.10.2006 17:41:01
iiiiiik ...minulla on tuo tulossa ensi vuonna ...ja olen jo työttömänä  :-\ kursille olisi tarkoitus mennä ...mutta tuleeko siitä sitten mitään ?  ???


Otsikko: Vs: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: Sanani - 16.10.2006 18:23:20
Sunflower, oletko ollut kauan työttömänä ja minkälaisia opintoja sulla on takana ( ala riittää:)  Anteeksi, jos utelen liikaa :o

Minä olen huomannut nyt päälle parikymppisenä, että nykyään hyödyn siitä, että olen ollut töissä, kun ystäväni ovat käyneet koulua ( suurin osa vaihtanut alaa tai on työttömänä :-\ ) Monet työnantajat ovat arvostaneet sitä, että kokemusta löytyy. Silloin nuorempana tunsin monta kertaa oloni huonommaksi tai vähemmän fiksummaksi kun paiskin vain töitä. Roolit ovat siis muuttuneet, nyt kun opiskelen ja periaatteessa on helppo löytää töitä. Ongelmaksi on nyt tietenkin sittemmin tullut se, että en halua enää olla alalla, mitä olen tehnyt nyt kuutisen vuotta ( vaateala, myymälänhoitajana ym. ) Aikansa kutakin :)

Hm, elämäni aikana olen ollut kaiken kaikkiaan 2 kk työttömänä ja aina on hommia löytynyt tekevälle. En ole antanut lannistaa hetkittäiset epätoivon hetket :knuppel2: Tällä hetkellä en ole töissä, mutta en miellä itseäni työttömäksi kun niin vähän aikaa olen ollut jouten opiskellessa ja uusia tuulia jo pukkaa! Sunflower, en tosiaan tiedä tilannettasi, mutta itse olen aina ollut niin optimistinen, että hommia löytyy ja luotan kovasti siihen, että elämä pitää huolen, että ei jää tyhjän päälle. Aktiivisuushan kannattaa ja minä ainakin olen kova tyttö soittelemaan ja tuomaan itseäni ilmi, aina kun jonkun mielenkiintoisen ilmoituksen bongailen :smiley6600:

Tsemiä sulle, Sunflower :smitten:


Otsikko: Vs: Saturnus yhtymä Keskitaivas
Kirjoitti: Linn - 17.10.2006 18:57:40
Minulla on alkamassa tuo transiitti ihan piakkoin. Olen nyt äitiyslomalla, mutta toisaalta olen tehnyt täältä kotoa käsin vähän mieleisiä, uusia hommia. Toivonkin, että ko. transiitti sekä Saturnuksen majailu kympissä vakiinnuttavat asemaani tällä alalla, mutta toisaalta voisin kuvitella Saturnuksen aiheuttavan teemojensa mukaisesti hankauksia ura-asioissa - tai siis tämän äitiysloman ja sitten pienen lapsen.

Saas nähdä, mitä tuleman pitää. Minulla on toisaalta päällä Pluton kolmio MC:lle, joka on uskoakseni tuonut noita uusia mahdollisuuksia. Saturnus alkoi sen sijaan tehdä juuri pitkäaikaista neliötä Jupiterille, ja sekin varmaan jarruttelee urakehitystä. :-\

Linn