Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Nomadi - 23.10.2006 21:40:18



Otsikko: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: Nomadi - 23.10.2006 21:40:18
oi iski pelotus: huomasin että ensivuoden alkupuolella iskee sekä
 :pluto: :aspect_squ: :pluto:  että :pluto: :aspect_squ: :keskitaivas:

(syntymäkartan pluto mulla 7. huoneassa.)

Onko paha???


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: *Alkmene* - 23.10.2006 21:59:51
Minulla on menossa juuri tällä hetkellä tuo  :pluto: :aspect_squ: :pluto: joka toistuu 120 vuoden välein ja on kestoltaan 94päivää.

Sen sanotaan olevan käännekohta elämässä (on ollut myös)ja Seppo tulkitsee kyseistä 'juttua' mm:ssa näin; Inhimillisistä heikkouksistasi johtuen sinäkin olet rakentanut itsellesi monenlaisia riippuvuussuhteita niin asioihin kuin ihmisiinkin. Osa näistä riippuvuuksista on laadultaan sinulle varsin vahingollisia ja siksi Pluto aktivoi jumalallisen tietoisuutesi täydelle teholle tämän jakson ajaksi. Tästä syystä olet syvällä sisimmässäsi täysin varma mitkä asiat ja ihmiset eivät enää tästä eteenpäin kuulu sinun elämääsi yhtä voimakkaina kuin tähän asti. Tämä on se osa sinun kokeiluistasi, joiden on nyt pakko päättyä oman elämäntarkoituksesi säilyttämiseksi. Ajat nyt osan elämästäsi ja siihen kuuluneista ihmisistä kokonaan irti itsestäsi joko tietoisesti tai tiedostamatta.

Ja en voi muuta kuin tuonkin allekirjoittaa täysin. Mikään 'paha' se ei ole, kunhan nyt tietty osa itsestä kärsii, koska joutuu isoilta tuntuvienpäätösten eteen ja koska monet seikat itsessä yrittävät estää tällaita toteutumasta, sitä kuitenkin vain siihen ajautuu, jossei 'hyvällä niin pahalla', siis näin niinkuin kuvaannollisesti.  ;) Koska uskon itse vahvasti, että eteenpäin ei pääse kuin menemällä myös eteenpäin.

Minulla itselläni on lisäksi vielä samaan aikaan päällä  :pluto: :aspect_squ: :kuu: sekä  :pluto: yhtymä  :askendentti: niin ja  :jupiter: :aspect_sex: :pluto:

plus kaikki muut..  :buck2:    :)
 


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: Nomadi - 24.10.2006 11:50:05
Niin, onko kyse siitä että pitäisi osata luopua joistakin asioista tai ihmisistä? En ihan hahmota tuota ihmissuhde osastoa, varsinkaan kun en seurustele tällä hetkellä. Mutta onhan tässä muutama kuukausi aikaa hankkia joku heila ennen kuin tuo osuu kohdalle ;)


Yritin googlailla infoa erityisesti tuosta  :pluto: :aspect_squ: :keskitaivas: transitiosta, mutta oikein mitään ei löytynyt. Pliis antakaa vikkiä -- viittaako se muutoksiin työelämässä? hyvää vai pahaa? onko vaikeita aikoja tiedossa?



Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: Dimma - 24.10.2006 13:31:55
Mitenkäs noi pluton neliöt syntymäkartassa? yhdellä ystävällä on  :pluto: :aspect_squ: :keskitaivas:, :pluto: :aspect_squ:  :aurinko: ja :pluto: :aspect_squ: :merkurius: syntymäkartassa, mulla taas ei ole yhtään pluton neliötä kartassa.


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: suski7 - 24.10.2006 17:19:39
transiitti plu 90 mc: jos liitossa ollut asioita joista ei ole haluttu puhua niin nyt olet pakon edessä selvittämään ne kertakaikkiaan. Sen pohjalta liitto lähtee paremmalta pohjalta. Mielikuvasi itsestäsi kokee muutoksen ja muuttaa tavoitteesi elämässä toisenlaisiksi. Perinpohjainen uudistuminen positiivisempaan suuntaan.(joskaan kivuttomasti se ei tapahdu)

transiitti plu 90 plu: moni asia elämässäsi "kuolee" mikä sillä hetkellä kirvelee pahasti. Nyt pitäisi luopua sovinnolla monestakin asiasta, suhteesta tai esineestä. Muutoksen alaisia alueita ovat kodin piiri ja työ. Ristiriitoja hlöiden kanssa jotka yrittävät estää sinua tekemästä tärkeitä muutoksia elämässäsi. heität hyvästit menneelle. Uusi parempi aika odottaa. (s stenberg)

Liittohan voi sitten tarkoittaa esim suhdetta, työsuhdetta, koulua jne, yleensä asiaa joissa olet tiukasti kiinni, "mitä ilman et voisi kuvitella olevasi" jne. Ja pitää muistaa että pluton transiitti saattaa kestää parikin vuotta.


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: Nomadi - 24.10.2006 23:42:17
Kiitos noista suski7, ja muutkin kommentoijat. Sen verran tiedän tulevaisuudesta, että dduunikuviot muuttuu alkuvuodesta, mutta en vielä tiedä miten. tai, että onko duunia ollenkaan. Siksi hieman peloissani tässä : )


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: *Alkmene* - 25.10.2006 07:42:43
Se mitä omaa elämääni (sisuskuntaani) ;) on tässä nyt vuoden verran pöyhinyt tuo  :pluto: hiukan tiiviimmin ja konkreettisemmin, niin voin sanoa, ettei siinä pelättävää kyllä ole ollut. Tiukkoja hetkiä toki on ollut (itkua ja hammastenkin kiristystä  ;D ), koska suuria muutoksia itselleni olen tehnyt(tapahtunut), mutta se on faktaa, että jos jotain nyt kipeältä tuntuvaa jää taakse, niin varmasti ehompaa saa tilalle, josta ei ehkä nyt edes osaa haaveilla.  :)

Jos sinulla on ollut jotain 'haaveita', ne voi toteutua vaikka tällaisen kautta. Nyt vain kerrankin saa 'osviittaa' miten sitä kohti voi omien tekojensa kautta päästä... ja se toki saattaa kirpaista. Mutta ilman kirpaisuja, tuskin voi odottaa myös niitä sisällä kyteviensä 'haaveidensakaan' toteutumista.  ::)

Ja jotenkin minulla on tunne... että tätä kautta pääsee paljon lähemmäksi todellista 'tätä hetkeä'...  :coolsmiley:

(Minulla tuo  :pluto: on syntymäkartalla  :neitsyt: :ssä ja 8.huoneessa)


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: Emelia - 27.10.2006 19:21:24
Moi!!

Omalla kohdallani myös tuo  :pluto:  :aspect_squ:  :pluto: jyllää parhaillaan voimallisesti ja on pistänyt ainakin meikäläisen fyysisen olon aikalailla... Radixilla  :pluto: sijaitsee nimittäin 8. huoneessa, jossa pinnan alla olevat asiat ja tr.  :pluto: kiihdyttelee 12. ja 1. huoneen välillä eli  :askendentti: :lla.

Tässä ketjussa on tuosta ollut enemmänkin juttua..
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=88.msg84580#msg84580

Kukin meistä kokee tämän transiitin todellakin omalla tavallamme ja kun kerran omalla kohdallani radixilla eli syntymäkartalla on   :askendentti:  :aspect_squ: :pluto:  tämäkin siis kolahtaa kovemmin....

 :pluto:  :aspect_squ:  :pluto: transiittia kutsutaan myös keski-iän kriisiksi, samoin kuin Saturnuksen paluuta kolmenkympin kriisiksi... Tavallaan on kyse luopumisesta, niinkuin aina  :pluto: kyseessä ollen, mutta myös uuden luomisesta ja pinnan alla olevista asioista... liittyyhän Plutoon ydinvoima ja uraanikin...

Itse miellän tämän Pluton transiitit käännekohdiksi elämässä, erityisesti :pluto:  :aspect_squ:  :pluto: , jolloin on aika arvioida kuinka radixilla annetut toiveet ja tavoitteet ovat tähän mennessä toteutuneet ja mitä vielä pitäsi tehdä... Osoittaahan syntymäkartta ne tavoitteet, joita kohti tässä elämässä meidän pitäisi pyrkiä... Nyt on aika arvioida, missä mennään..

Jotkut kokevat tämän transiitin totaalisena käännekohtana ja vaihtavat esimerkiksi uraa tai elämäntyyliä täysin, kun vanha ei enää olekaan itselle hyväksi...

Transiittina todella väsyttävä, ihan fyysisesti, mutta ei nyt niin hirveän paha - ainakaan toistaiseksi... tai sitten alan jo turtua..  :crazy2:

Samalla tavoin arvioisin  :pluto:  :aspect_squ:  :keskitaivas: :n... Edustaahan  :keskitaivas: uran ja työn lisäksi kaikkea muutakin elämän päämääriä, tavoitteita ja toiveita.. Myös unelmia..

Mutta se kuinka voimallisesti tuokin transiitti toimii riippuu syntymäkartan aspekteista.. Jos radixilla  :pluto: tekee helppoja aspekteja (  :aspect_sex:  :aspect_tri: ) niin silloin myös neliöt toimivat "kevyemmin" , toisin sanoen tuo mullistus saavuttaa tavoitteensa ja päämääränsä vaivattomammin, kuin jos radix -aspekti olisi hankalampi ( :aspect_opp:  :aspect_squ:  :aspect_con:), jolloin tuon "läksyn oppimiseen" menisi kauemmin ja se ravistelisi syvemmältä.


Otsikko: Vs: Parikin pluton neliötä iskee kimppuun
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.10.2006 21:58:49
Pelkoenergia vetää pelättäviä asioita puoleensa. Unohda pelot. Ja jos jotain pois meneekin, se oli niin sitten paras. Itsellähän pluto neliö pluto vei pari kolme vuotta sitten suhteen ja asumiset, mutta tässä sitä vaan ollaan hyväntuulisina.  :angel: ENKÄ haluaisi olla sen tyypin kanssa enää mutta asunto oli kiva, jotain sellaista voisi saada taas..

Mikähän minulla silloin oli muuten, varmaan Neptunus kutosessa kun ei millään natsannut työt. Todella piti tahkota 2003 vuonna vaikka rakkaudessa ja kodissa toimi, niin töissä ei. Ja pluton neliöt tekivät selvää jälkeä keväällä 2004, mutta silloin Aurinko kakkosessa alkoi auttaa työasioissa, luulen 5, 6, 7, 8 tyhjiä (AP)..niin katselehan muitakin juttuja kuin neliöitä..

Syksyllä aukesi taas työkuviot loistavasti kuten nytkin. Vaikka on Neptunus kutosessa niin Venus kakkosessa kompensoi, eli katso mitkä asiat kompensoivat. Good luck.