Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Artemis - 16.11.2006 13:56:20



Otsikko: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 16.11.2006 13:56:20
Miten koet Uranuksen?
Missä huoneessa se sijaitsee ja miten tulkitsisit sen vaikuttavan sinun kartallasi?
Mitä aspekteja uranus tekee kartallasi?
Onko se aiheuttanut omituisuuksia, kuten tuossa alla olevassa tekstissä mainitaan "Uranus-jaksolla tulevia muutoksia ei pidä edes yrittää ymmärtää".

 :)




Tämä on kopioitu tuolta missä selitetään planeetat:

Monilla meistä on kuitenkin omat pinttyneet ajatusrakennelmamme, jotka eivät halua taipua ajan vaatimiin muutoksiin. Pitäessämme kiinni omista henkilökohtaisista suunnitelmistamme Uranus-jakson aikana, muutumme kosmisen maailmankaikkeuden syöpäsoluksi ja saamme vastaamme sellaisenluonnon ja ympäristön hyökkäyksen, ettei elämässämme jää kiveä kiven päälle. Uranus-jaksolla tulevia muutoksia ei pidä edes yrittää ymmärtää, niihin tulee vain sopeutua parhaalla mahdollisella tavalla, olivatpa ne mitä hyvänsä ja tulivatpa millä elämän alueella tahansa. Puu, joka ei taivu myrskyssä, katkeaa. En kehota sinua taistelemaan Uranuksen muutosvoimia vastaan, mutta jos sinussa elää epäilys nyt lukemaasi kohtaan, niin siitä vaan testailemaan heti seuraavan Uranuksen ohituksen tullessa kohdalle. Eihän suomalainen usko, ennen kuin kokeilee, joten siitä vaan.

Koska Uranus on ensimmäinen kosminen planeetta, se ohitusta tehdessään alistaa kaikki aiemmin käsitellyt planeetat ja niiden energiat palvelemaan kulloinkin edustamaansa muutosta. Hyväksyessämme Uranuksen edustamat uudistukset elämässämme palvelemme koko maapallon kehitystä ja palkkiomme on oleva sen mukainen. Tätäkin voi kokeilla ja mieluummin ennen edellä mainittua paljon riskialttiimpaa vaihtoehtoa.

 


Otsikko: Vs: Miten olet koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: täysikuu - 16.11.2006 14:47:48

Moi Artemis

Minun uranukseni on 10 huoneessa leijonassa.
Olen huomannut oman itsekritiikin ja vaativuuteni työn ja itseni suhteen olevan melkoisen vaativaa. Oma urani, ammatini on kokenut monet muutokset elon saatossa. Oma elämäntarkoitukseni on alkanut nyt vasta todella valkenemaan minulle. Olen aina piiskannut itseäni, ollen aina tyytymätön (ja sitten kuvitellut ettei kukaan muukaan ole tyytyväinen minun työhöni tai tapaani toimia).
En siedä arvostelua, jos TIEDÄN että se ei ole oikeanlaista.
Olen myös ahminut aina kaikkein suurinta ja silleen...........
Vaadin myös toisilta paljon! voivoi  :(


Otsikko: Vs: Miten olet koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 16.11.2006 15:12:19
10.huoneen uranus tosiaan voisi tuoda sellaista halua toimia "vapaasti" työssä, ilman että niskaan huohotetaan ja arvostellaan. Vaihtelevuuttakin kai.
Itselläni Uranus vertexin kanssa yhtymässä viidennessä huoneessa. On aina ollut hankala tulkita jotenkin... Jostain luin että monella astrologilla on tuo asetelma muunmuassa.


Otsikko: Vs: Miten olet koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Spacek - 16.11.2006 16:45:51
Hmm...minulla uranus esiintyy tällaisissa yhteyksissä. Mukana on myös niiden selitykset, jotka eräs sivusto teki automaattisesti. Tuntuu pitävän paikkansa, mutta en ymmärrä kunnolla lausetta "Sitovuutesi voi olla ahdistavaa".

Uranus huoneessa IV:
Olet riippumattomuutta rakastava, jopa perheen piirissä haluat vapautta. Kaikenlainen byrokratia ja pitkäjännitteisyyden puuttuminen tuottavat sinulle ongelmia. Arvostat yksilöllistä vapauttasi, etkä suvaitse, että siihen puututaan.

139 Sekstiili Saturnus - Uranus yhtymä:
Tiedät, kuinka erilaiset tilanteet hallitaan. Etenet itsepintaisesti haluamaasi suuntaan. Olet hyvin tuottelias ja aikaansaava ja saadessasi jonkun ajatuksen päähäsi viet tahtosi loppuun saakka. Sitovuutesi voi olla ahdistavaa.

48 Trini Kuu - Uranus yhtymä:
Sinulla yhtyy Kuun herkkyys ja intuitiivisuus Uranuksen mentaaleihin, riippumattomuutta hakeviin värähtelyihin. Et missään nimessä ole "tavallinen", yksilöllisyytesi ja älykkyytesi vie sinua kohti tiedonhankkimista maailmasta, ei kuitenkaan perinteisin lukemisen keinoin, vaan omakohtaisiin kokemuksiin perustuen. Pidät sensaationomaisista uusista asioista. Vaistosi ovat erittäin herkät, sinulla on ns. kuudes aisti. Tällaisella luonteella ei voi joutua muualle kuin mielenkiintoisten yksilöllisten ihmisten ja taiteilijoiden seuraan.


Otsikko: Vs: Miten olet koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Lilli - 16.11.2006 16:46:58
Itselläni Uranus on Neitsyessä huoneessa 4. Aspektit ovat seuraavanlaiset:

 :aurinko: :aspect_squ: :uranus:
 :askendentti: :aspect_sex: :uranus:
 :merkurius: Q  :uranus:
 :neptunus: :aspect_sex: :uranus:
 :pluto: :aspect_con: :uranus:

Uranus on lisäksi MC:n hallitsija.

No mikäs minä olen? Perustiedemies ja astrologian harrastaja. Ah, kuinka uraanista. Huone 4 viittaisi erikoiseen lapsuuteen, jossa on muutettu paljon, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Olen asunut yhdessä ja samassa paikassa 21-vuotiaaksi asti äärimmäisen turvallisessa ympäristössä. Sen sijaan aikuisiällä kämpät ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin ja pidän itseäni kodittomana. Jokainen asuntoni on vain väliaikainen majoituspaikka.

Ihmissuhteeni ovat alkaneet ja loppuneet aika usein Uranus-transiitin siivittämänä. Suhteet ovat alkaneet näissä tapauksissa todella nopeasti ja kiihkeästi. Uraaniset erot ovat myös olleet täynnä yllättäviä käänteitä ja dramatiikkaa.

Koska Uranus on pääaspektissa Aurinkoon, tämän planeetan vaikutus näkyy ihan perusluonteessakin. Minulla on tasan kaksi vaihdetta: stop ja turbo boost.  :crazy2:. En pysty tekemään mitään tasaisen tappavaan tahtiin tai vähän kerrallaan. Joko en tee mitään tai vaihtoehtoisesti toimin kuin pyörremyrsky. Turhautuminen on vaarallisin tunteeni ja sen vallassa voin saada yllättäviä päähänpistoja ja pistää elämän uusiksi kertarysäyksellä. Kyllä siinä läheiset ihmettelevät, että mikä tuolle taas tuli?? Viime aikoina olen tosin yrittänyt opetella asioiden kunnollista pohjustamista ja "hidasta muutosta", koska liian nopeat muutokset eivät ole hyvästä nekään.

Itselläni muuten Uranus-transiitit näkyvät aika konkreettisesti jonakin elämänmuutoksena, tavallisimmin juuri yhtenä tai useampana muuttona (yhdessä tapauksessa jopa ulkomaille), työpaikan vaihdoksina tai ihmissuhdedramatiikkana. Nythän minulla on ollut päällä  :uranus: :aspect_squ: :aurinko: -transiitti ja viime kesänä olin ihan kirjaimellisesti joutua salaman iskemäksi. Arvatkaa pelottiko???


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 16.11.2006 16:53:33
Uranus tekee minulla myös kolmiota Ac:hen ja merkuriukseen ja on sekstiilissä jupiteriin.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 16.11.2006 16:55:25
Lilli, ymmärrän tuo turhautumisen, itsekään en voi tehdä mitään tappavan tasaista. Joko täysillä tai ei ollenkaan, mistäköhän se johtuu  :)



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 16.11.2006 16:57:18
Salamaniskemäksi? Huh! Pelkän ukkosta kovasti. Varmasti pelästytti!
Uranuksen temppuiluako?


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 16.11.2006 17:00:43
Pitäisikö uranuksen mukaan mennä vaan eikä estellä, niinkuin tuossa tekstissä mainitaan? Vai onko uranuksen päähänpistoja edes mahdotonta vastustaa? Jännä kaveri. Täytyykin tutkailla vielä tuota uranuksen vaikutusta omaan elämään.
Onko uranus tosiaan syy nopeisiin muutoksiin ja äkillisiin mullistuksiin?


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: täysikuu - 16.11.2006 17:14:56

mullakin seksitiili jupiteriin ja myös  :aspect_con: plutoon......
minä kyllä kuittaisin uranuksen jyräämisen muutoksiin ja äkkinäisiin käänteisiin. Mutta kaipa siitä jotakin hyvääkin sitten löytyy?


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: kooky - 16.11.2006 17:19:18
Transiitti uranus juuri nyt yhtymässä syntymäkartan aurinkoon ja matkaamassa seuraavaksi kohti merkuriusta.

Vahvasti tuntuu vaikuttavan. Koko vuoden olen ollut harvinaisen uudistushaluinen ja myös rohkeampi siihen. eron huomaa hyvin selvästi edellisiin vuosiin.

Pidän tuosta tulkinnasta, koska se kannustaa heittäytymiseen ja siihen, että aina ei voi olla heti järjellä selvillä millainen muutos on kyseessä.



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: taiska - 16.11.2006 17:49:27
Minulla  :uranus: on 2. huoneessa Leijonassa.Aspekteja on  :aspect_opp:  :mars: ,  :aspect_kvi:  :saturnus: , :aspect_opp:  :ceres:  sekä  :aspect_con:  :askendentti: .
Ja vaikutus  :D : Inhoan sääntöjä (esim. se on pakko tehdä näin koska se ON AINA tehty niin  :2funny:) Tarvitsen ehdottoman vapauden omissa asioissa ( ahdistun jos tulee tunne, että en voi toimia niin kuin haluan), Saan hetkellisiä "inspiraatioita" joita toteutan ajatuksen mukaan (kaikki ei sitä ymmärrä  :2funny: ), Aikaisemmin olin aina valmis auttamaan toisia, kun he olivat avun tarpeessa, vaikka en olisi omien asioiden takia joutanutkaan, mutta siitä olen onneksi aika lailla päässyt irti.Yleensäkin inhoan kaikenlaista sitovaa, koska sellaiset sitoumukset estävät minua toimimasta niin kuin haluan.Minä taidan monessa mielessä olla vähän sellainen "kapinallinen", vaikka en sitä niin näytäkkään, mutta sisäinen onnen tunne kun saan toimia oman mielen mukaan kertoo kyllä sen  :2funny: .En tiedä johtuuko se URANUKSESTA, mutta olen kyllä mielestäni hirveän rohkea.Jotenkin sellainen voimakas ja vahva varsinkin sisältä.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: täysikuu - 16.11.2006 17:49:48
Hyvä sign9, heittäytymiseen olen ajautunut minäkin tänä vuonna,enkä ihan pieneen. Nyt ei voi vielä sanoa onko tulos hyvä vai ei, mutta helpottunut olen. Niin se järki, se pitäis heittää välillä kankkulan kaivoon, olis paljon helpompaa  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: kultainen sulka - 16.11.2006 18:35:53


Heip!

Minulla  :uranus: :neitsyt: ja huoneessa kymmenen, kärki  :leijona:
Radix-kartalla tekee neliön  :mars: ja  :venus:, lisäksi yhtymän  :pluto:
Paluukartalla  :uranus: :kalat:, huoneessa 12.

Ainakin odottamattomia käänteitä riittää, räjähdyksiä ja kapinallisuutta  :idiot2:



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: kooky - 16.11.2006 18:47:40
Hyvä sign9, heittäytymiseen olen ajautunut minäkin tänä vuonna,enkä ihan pieneen. Nyt ei voi vielä sanoa onko tulos hyvä vai ei, mutta helpottunut olen. Niin se järki, se pitäis heittää välillä kankkulan kaivoon, olis paljon helpompaa  :knuppel2:

 :) niin, järki on joskus vaan rajoite. (paraskin sanoja, huh huh)

Kun mistäs sitä tietää että se järki minkä luulee omaavansa sillä hetkellä, onkaan parasta mahdollista järjen käyttöä, eikä vaan kaavoihin kangistumista. Menneisyydessä roikkumiseen en ala enää, ja sellaiset ihmiset jotka näyttävät puhuvan mun entiselle minälleni herättää karvat pystyyn reaktion.Joskus on voitava muuttua, eikä aina mitata itseään sen perusteella mitä oli aikaisemmin. Aivan sama mitä oli, sillä ei tavitse välttämättä olla tekoa sen kanssa mitä voi olla nyt.

Hauska kuulla että sulla on "hyppäys" tehty, onneksi olkoon :)

minä olen lähinnä katkonut sisäisiä kahleita ja konkreettinen hyppy on tekemättä, mutta niissä kahleissa onkin ollut katkomista. Mutta kyllä se siitä :)


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: MetalLady - 16.11.2006 19:03:55
Mun kartasta joskus tulkattuja uranus osioita, jotka pitää aika hyvin paikkansa. :)

Uranus Neitsyessä
Vaikka neitsyellä on hieman epävakaa luonne, hänen vaistonsa on hyvä, toisinaan jopa nerokkaan tarkka.

Uranus huoneessa XI
Vapaus on sinulle tärkeää, jopa ystävien suhteen. Saatat liioitella omaperäisyyttäsi ja yksilön vapauttasi. Sinun ei ole helppo löytää samankaltaisia ympäristöstäsi.

201 Yhtymä Mars - Uranus yhtymä
Olet kuin jonkun suuremman voiman otteessa, impulsiivinen ja joskus uhkarohkea. Otat käsittämättömiä riskejä kaikilla elämänalueilla. Suuri tarpeesi riippumattomuuteen vie sinua seikkailusta toiseen. Toisten on vaikeaa, jopa mahdotonta ymmärtää tätä puolta sinusta, rauhallinen perhe-elämä ei tahdo onnistua, ovatpa muut aspektit sitä tukemassa kuinka paljon tahansa, koska kosminen Uranus toimii aina kaikessa, mihin ryhdyt.

136 Yhtymä Uranus - Pluto yhtymä
Taistelukykysi ja tahdonvoimasi päivittäisessä elämässä on suuri.

58 Trini Jupiter - Uranus yhtymä

Huomaat ympäristösi tapahtumat heti ensi silmäykseltä. Olet tiedonjanoinen ja hyvä organisaattori. Arvostat riippumattomuutta ja vapautta toimia epävirallisesti. Suvaitsevuus yhteistyössä ei estä sinua olemasta vaativa.

-46 Neliö Kuu - Uranus oppositio
Olet levoton ja kykenemätön rentoutumaan. Liiallinen optimistisuus vie sinua muutoksesta toiseen, toteutat niitä täydellä höyryllä. Et oikein saa otetta mistään, etkä pysty saattamaan loppuun asioita, mikä tuokin rutkasti ongelmia ammatillisella kentällä. Sama hermostuneisuus heijastuu myös rakkauselämän alueelle.

18 Sekstiili Uranus - Neptunus yhtymä

Olet kiinnostunut okkultismista. Mielikuvituksesi on lennokas siivittäen sinua kohti mitä hurjimpia seikkailuja. Idealismi kantaa mielikuvitusmatkojasi.







Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: *Alkmene* - 16.11.2006 19:09:01
Minulla tuo uranus on vaa'assa ja 8.huoneessa.
Ainutlaatuinen yksilöllisyyteni ja henkilökohtainen kumouksellisuuteni toimivat sovittelevasti ja vaihtoehtoja punniten jatkuvan ehdottoman uudistumisen ja menetyksen kohtaamisen alueella.
Uranus huoneessa VIII
Sinulla on kiinnostusta antiikkiin, arkeologiaan ja historiaan, joita tutkiessasi voit mennä pitkälle. Taloudellinen tilanteesi voi heitellä suurestikin elämäsi eri vaiheissa mutta ongelmista selviämistä voi auttaa merkittävä perintö.

Yhtymä Jupiter - Uranus yhtymä
Huomaat ympäristösi tapahtumat heti ensi silmäykseltä. Olet tiedonjanoinen ja hyvä organisaattori. Arvostat riippumattomuutta ja vapautta toimia epävirallisesti. Suvaitsevuus yhteistyössä ei estä sinua olemasta vaativa.

Trini Aurinko - Uranus yhtymä
Olet ennen kaikkea riippumaton ja persoonallinen. Pidät muutoksista ja haluat uudistaa ympäristöäsi. Voimakas persoonallisuutesi kiehtoo toisia ja saatkin helposti ystäviä.

Yhtymä Uranus - Pluto yhtymä
Taistelukykysi ja tahdonvoimasi päivittäisessä elämässä on suuri.

Oppositio Kuu - Uranus oppositio
Olet levoton ja kykenemätön rentoutumaan. Liiallinen optimistisuus vie sinua muutoksesta toiseen, toteutat niitä täydellä höyryllä. Et oikein saa otetta mistään, etkä pysty saattamaan loppuun asioita, mikä tuokin rutkasti ongelmia ammatillisella kentällä. Sama hermostuneisuus heijastuu myös rakkauselämän alueelle.

Syntymäkartalla lisäksi;
Uranus oppositio Chiron
Neptunus avautuva sekstiili Uranus

Noh, ainakin elämäni on ollut jatkuvaa uudistumista, halusin tai en..


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: enska - 16.11.2006 19:37:29
Uranus 12 astetta Vaakaa yhtymä nousumerkki 10 astetta Vaakaa..Uranus tarkka oppositio kuu 12 astetta Oinasta..Näistä syntymäaspekteista olen jo aika paljon saanut purettua aiemmissa topiceissa..
Lisäksi neliöt MC-IC-akseleihin..ja onhan tuota tullut perhesuhteissa ja osoitteissa paljonkin vaihtelua, samoin uramuutokset ovat jälleen kerran tapetilla..
Tuntuu että Uranus myös nousevana planeettana lisää muutoshalua, paikalleen jämähtäminen ei edes kiinnosta. "Mikään ei ole niin varmaa kuin että kaikki on epävarmaa", vai kuinka se sanonta menikään, pätee kyllä Uranus-nousuun erinomaisen hyvin..
Transitoiva Uranus pakittaa tälläkin hetkellä melko lähelle Aurinkoani, mutta tarkat yhtymät ovat jo takanapäin..onneksi  ;D


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Roxsheena - 16.11.2006 19:59:49
Minun urkki sijaitsee 1. huoneessa ja kauriin merkissä. Planeettana se on jotenkin uhkaava ja pelottava ja luo sellaista turvattomuuden tunnetta, vaikka sen rooli tuntuu kartallani jokseenkin tärkeältä. Se on osa mm. stelliumiani ja muistaakseni vielä nouseva planeettani.

Aspekteja:
 :aurinko: :aspect_squ: :uranus:
 :kuu: :aspect_squ: :uranus:
 :venus: :aspect_squ: :uranus:
 :mars: :aspect_inc: :uranus:
 :saturnus: :aspect_con: :uranus:
 :neptunus: :aspect_con: :uranus:
 noususolmu :aspect_sex: :uranus:
 :chiron: :aspect_opp: :uranus:

Näkyykö tuossa mitään *köh* pahaenteistä o__o? Voisiko se aiheuttaa sellaista suurta henkistä ahdistusta, erilaisuutta, eristyneisyyttä ja vapaudenkaipuuta mitä tunnen...
 





Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: sunflower - 17.11.2006 07:17:11
minulla se on  :aspect_con: :askendentti: mutta h.12 puolella...

se on varmaankin sitä että olen mielestäni tosi omalaatuinen ja tästä johtuen ihmissuhteeni ovat aika vähäisiä  ;D

 :aspect_tri: :venus: ...ihmissuhteissa ja arvoissa löytyy myös kiinnostusta "epätavalliseen"  ???

 :aspect_sex: :kuu: ...ulkomaat kiinnostavat?

 :aspect_tri: :mars: ..."epätavalliset" miehet?

 :aspect_sex: :keskitaivas: sitä samaa?, eh  ???


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: metsämieli - 17.11.2006 10:22:36
Umm, Uranus on Jousimiehessä 6. huoneessa.

:uranus: :aspect_ssx: :kuu:
:uranus: :aspect_squ: :merkurius:
:uranus: :aspect_tri: :jupiter:
:uranus: :aspect_con: :saturnus:
:uranus: :aspect_opp: :chiron:

En kyllä koskaan ole Uranuksen merkitystä kartallani miettinyt paljoakaan :-\ Pitää varmaan tutkailla.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: nikki - 17.11.2006 12:30:46
 :uranus: :neitsyt:stelliumissa,8 huoneen puolella,
minä olen jotenkin unohtanut koko uranuksen,en koe sitä mitenkään erityisesti, :skorpioni:stellium on taasen uranuksen huoneessa,
joten jokapäiväistä pullaa taitaa olla tuo,
ehkäpä se on tuo konjuktio plutoon,samaan syssyyn menee nuo hyrskyn
myrskyn meiningit ettei jaksa sen kummemmin reagoida,
ehkä se on tuonut tuota symboliikkatajua,ollessaan vielä okkulttihuoneessa,sähköiskujen pelkoa,joita saan erittäin herkästi,
pelkään paimenlankaa laitumella kuin pirua konsanaan,
ukkosta taasen en,itseasiassa tykkään kovasti...
uranusta on jotenkin vaikee määritellä,
se on kuin kevätahava tai syysmyrsky,tai pureva pakkanen,
nautittavan raikas

avoin neliö askendentille,OI VAPAUS!
kvinkunssi saturnukseen,TEEN NIIN KUIN HALUAN +  :aspect_con: :pluto:
ja
oppositio  :jupiter: :chiron: :kalat: yhtymään,TURHA PUHUA POTASKAA
ja
nuo myyttiset asteroidit kimpassa, :ceres: :vesta: :juno:,
 :uranus: puolustaa cerestä siinä pluton kanssa käsikynkkää,
että
jotenkin se uranus toimii ihan omalla painollaan,
ja varmasti toimiikiin,tein niin tai näin..


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: enska - 17.11.2006 12:46:10
AH nikki
sinullakin siis jonkinasteinen sähkökammo?

Paimenesta olen minäkin saanut penskana muutamat tällit..

..Ollessani raskaana en suostunut koskemaan sähkölaitteisiin saati laittamaan töpseliä seinään..

Ja vaikken entisistä elämistäni ole millään lailla tietoinen, aavistelen että lähtö on tullut sähköiskusta kenties edellisessä..

Ukonilmasta olen kyllä aina pitänyt, jos mahdollista, lähden aina järvenrantaan ihastelemaan sitä raivoamista..


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: nikki - 17.11.2006 13:07:09
joo,tilojen isännät naureskelevat paimenpoikakammoani,
irrotan aina virran kun lasken lehmiä laitumelle ja varmistan sen
sen seitsemän kertaa että se VARMASTI ON IRTI...
ukkosella taasen "tanssin" heinäpellolla ja nautin sen raivosta,juu,
salama on ollut kyllä uhkakin,sytyttänyt pari kertaa kotitalon nurkan tuleen,sähkölinjan viimenen talo,onneks "ylätuvan ukko" sen myös sammutti vesisuihkullaan..

että kuolemantuomio sitten sähkötuolissa saatu...
tai hullujenhuoneella rauhoteltu....
ammoin muinoin


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Perhonen - 17.11.2006 13:24:10
Mulla samoin kuin *Mirjam* eli Uranus 8.huoneessa Vaa´assa.

Tekkee aspekteja:

 :uranus: :aspect_tri: :kuu:
 :uranus: :aspect_opp: :chiron:

Uudistumista tavalla tai toisella mullakin ollut elämä..
Enpä enempätä ossaa tulukita...


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: pluto - 17.11.2006 14:05:30
Minulla Urkki vaa'assa tokassa huoneessa ja aspektit ovat seuraavat

 :aspect_con: :merkurius:
 :aspect_squ: :pallas:
 :aspect_opp: :chiron: (joka meillä suurella osalla)

Uranus ei minulla tee kulmia esim aurinkoon, kuuhun tai Asciin, joten se on minulle lähinnä tuon merkuriuksen kaveri...

 :uranus: :merkurius: -yhtymä kakkosessa kai kärjistetysti tarkoittaisi sitä, että saan elantoni joko jollain mullistavalla keksinnöllä tai astrologina ;D.

Toistaiseksi en ole huomannut muita vaikutuksia, kuin että TOIVOISIN kovasti saavani elantoni jostain muusta kuin kahdeksasta neljään puurtamisella, mutta se lienee aika yleinen toive, olivat planeettasijainnit mitkä tahansa.
Toinen vaikutus näkyy varmaan tavastani ilmaista itseäni. Usein lauserakennelmani ovat aika monimutkaisia ja sanajärjetys lauseissa ehkä vähän epätavanomainen. Tämä johtaa joskus siihen, että ihmiset pitävät minua TODELLA älykkäänä, vaikka en olisi sanonut heille mitään kovin älykästä... :2funny:




Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Riitta - 17.11.2006 14:11:18
En ymmarra astrologiasta holynpolya, itsellani Uranus on 11 huoneessa ja ravussa-ainoa asia jonka olen huomannut ovat oivallukset-niita tulee niin tiheassa tahdissa etta ei kerkia kirjoittaa paperille kaikkea..


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Lilli - 17.11.2006 18:59:49
Tässä olen tutkaillut erään miehen karttaa, jolla on seuraavanlainen T-risti tarkoin orbein:

 :aurinko: :aspect_con: :chiron: Oinaassa, joista  :aspect_opp: :uranus: Vaa´assa ja edellä mainituista  :aspect_squ: :mars: Kauriiseen.

Kyseessä on ulkomailla syntynyt mies, joka on joutunut Suomeen vastoin tahtoaan. Pakolainen siis. Hänen tarkka syntymäkellonaikansa ei ole tiedossa, mutta ajankohdaksi on annettu aamu ja nousu-Häräksi veikkaan häntä tällä hetkellä. Aurinko ja Chiron tulisivat näin huoneeseen 12 ja Uranus huoneeseen 6. Tämän veikkauksen mukaan Uranus ja Neptunus olisivat olleet hänen MC:llään kun hän on Suomeen joutunut muuttamaan. Mutta tämähän on tietysti vain spekulointia ilman tarkempaa kellonaikaa. Kuumerkki on tod. näk. Härkä ja Kuu on yhtymässä Saturnukseen.

Joka tapauksessa tuo T-risti näyttää ilmenevän hänellä ainakin kolmella eri tapaa:

1. onnettomuusalttiutena
2. tappeluhalukkuutena
3. jatkuvana toiminnan tarpeena

Tämä mies on ollut ainakin kahdessa auto-onnettomuudessa, joista toisessa hänen setänsä - auton kuljettaja - kuoli. Mainittakoon vielä, että ainakin kaksi muuta hänen perheensä jäsentä on kuollut liikenneonnettomuudessa. Melkoinen arpi hänellä on leuassaan myös polkupyöräonnettomuudesta.

Hän on kyllä rauhallinen ja herkkäkin, mutta joutuu useahkosti tilanteisiin, joissa häntä yritetään pakottaa johonkin sellaiseen, mihin hän ei halua ryhtyä. Adrenaliiniryöpyssä hän kuulemma kävelee vaikka seinistä lävitse ja sen kyllä uskon.

Aurinko-Oinaana mies olisi varmasti muutenkin toimelias, mutta näillä kuvioilla hänen on vaikea pysyä paikoillaan ja olla tekemättä yhtään mitään. Kotona hän viihtyy huonosti ja viettää töissä kaikki loma-aikansakin. Tämä on taas heijastunut hänen ihmissuhteisiinsa, jotka ovat vähän retuperällä...


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 17.11.2006 20:43:03
Lilli mainitsi tuon aurinko neliö uranus ja huomasinpa nyt tutkaillessani että itselläni oli uranus neliössä syntymäkarttani stelliumiin eli  :aurinko:  :kuu:  :mars: ja  :venus: silloin kun elin vaikeaa aikaa, voisiko olla uranuksen ravistelua?
En joutunut onnettomuuksiin mutta vuosi oli muuten helvetillinen. Vuoteen osuivat niin oma sairastuminen, läheisten kuolemat, työpaikka stressi, parisuhde kriisi.

Minulla on uranus neliössä mc:hen ja eräs tulkinta sanoo etten tule toimeen ihmisten kanssa jotka sanovat minulle mitä minun tulisi tehdä  :)
Hmmm... totta  ;D

Merkurius uranus kolmio sanoo että saatan viehtyä helposti psykologian opiskelusta, astrologiasta jne...
Luovuutta myös..

Uranus kolmiossa askendanttiin sanoo että tarvitsen vapautta, tilaa. Vanhat tavat eivät ole minua varten. Sopeudun muutoksiin hyvin sanoo tulkinta.

Jupiter sekstiilissä uranukseen kertoo että haluan elää vapaana rajoituksista. Totta!
Keksijän vikaakin  ;D
Saattaa kertoa onnekkuudestakin  ::) ja olen kuulema optimisti joka uskoo asioiden aina järjestyvän  :) Totta!




Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: K-NRJ - 17.11.2006 20:47:16
Merkurius uranus kolmio sanoo että saatan viehtyä helposti psykologian opiskelusta, astrologiasta jne...
Luovuutta myös..

Juh! Täällä myös. Psykologia, astrologia, kaikki epätavallinen kiinnostaa... No ehkä tuo epätavallinen liittyy siihen että  :merkurius: on minulla Vesimiehessä ( :uranus: Vaa'assa).

Minusta voisi tulla keksijä.   :)


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: K-NRJ - 17.11.2006 20:54:05
Joka tapauksessa tuo T-risti näyttää ilmenevän hänellä ainakin kolmella eri tapaa:

1. onnettomuusalttiutena
2. tappeluhalukkuutena
3. jatkuvana toiminnan tarpeena

Tämä mies on ollut ainakin kahdessa auto-onnettomuudessa, joista toisessa hänen setänsä - auton kuljettaja - kuoli. Mainittakoon vielä, että ainakin kaksi muuta hänen perheensä jäsentä on kuollut liikenneonnettomuudessa. Melkoinen arpi hänellä on leuassaan myös polkupyöräonnettomuudesta.

Minulla on eräs samantyyppinen ystävä. Hänellä on kartallaan  :uranus: ja  :mars: neliössä ja hän on kiinnostunut toiminnasta ja "kovista asioista", nainen jota kiinnostavat lähinnä autot ja nopeus ja rämäkkyys. Hän joutuu myös aina riitatilanteisiin.

Huh, onneksi itselläni  :uranus: ei tee yhtään kovaa aspektia syntymäkartalla. Tosin kun tr.  :uranus: teki neliötä  :mars::iin niin joutui tappeluun rauhallinen Kauriskin...


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Artemis - 17.11.2006 21:08:02
Merkurius uranus kolmio sanoo että saatan viehtyä helposti psykologian opiskelusta, astrologiasta jne...
Luovuutta myös..

Juh! Täällä myös. Psykologia, astrologia, kaikki epätavallinen kiinnostaa... No ehkä tuo epätavallinen liittyy siihen että  :merkurius: on minulla Vesimiehessä ( :uranus: Vaa'assa).

Minusta voisi tulla keksijä.   :)


Keksithän superterveellisen suklaan minulle  ;)

Itse huomaan ajattelevani omalaatuisia ajatuksia joita kukaan muu ei välttämättä ole ikinä ajatellut, mietin laitteita joita ei ole olemassa mutta jotka olisivat todella käytännöllisiä ja mahtavia, tosin ei toteutettavissa  ;D Mieheni pitää minua hassuna kun pohdin välillä ääneen aivoituksiani.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Minerwa - 18.11.2006 00:23:42
Mullekin Uranus on aina ollut jotenkin "läheinen" planeetta - olenhan muutenkin luonteeltani käänteentekevä ja mullistava , kuten joku joskus osuvasti kuvaili  :laugh: ... ja siis Uranuksen "oma tyttö" (Vesimies).

Konjunktiota pukkaa kuun yläsolmuun skorpparissa VI huoneessa... En oikein osaa tulkita tuota? Liittyisiköhän elämäni kehitystehtävään yllättäviä käänteitä ja muutoksia? On kyllä liittynyt.

Jostakin löysin tällaisen kuvauksen:
"Uranus Skorpionissa saattaa kärsiä vaihtelevista mielialoista (ai, miten niin - kun AC:kin on sentään Kaksoset?!),  jotka saavat hänet vaikuttamaan epäluotettavalta ja epäjohdonmukaiselta. Hän kapinoi, jos häntä yritetään painostaa tai määräillä. Hän suhtautuu harvoin neutraalisti asioihin ja hänellä on ehdottomat mielipiteet, usein ilman mitään selvää syytä. Hän pitää kaiken pinnan alla, eikä aina oikein ymmärrä itseään. Toisinaan se voi purkautua pelottavina raivonpuuskina"

Ei mikään mukava tyyppi siis...  ;D Jos joku löytää positiivisemman, kopioithan tänne! Olisin kovasti kiitollinen  ;)
 
"Uranus VI huoneessa: Halu tehdä itsenäisiä päätöksiä työssään. Työn mielenkiintoisuus tärkeämpää kuin iso palkka. Levoton ja huolehtiva asenne, stressejä. Työn tulisi olla jollakin tavalla uutta luovaa tai epätavallista. Tylsä työ aiheuttaa turhaumia."

Muutos on aina uusi mahdollisuus.



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: meruska - 19.11.2006 17:49:46
Uranus löytyypi Skorpionista 14 astetta huoneeasta 1 n.3 asteenpäässä huoneen kärjestä. Yhtyy  :askendentti:  :kuu:  :vesta:  :pallas:. Muodostaa  :aspect_sex: MC ja  :aspect_ssx:  :neptunus: ja  :aspect_ssx:  :aurinko: . Löutyy myös
 :mars:  :aspect_squ:  :uranus: ... Onhan noita.

seppon mukaan:
Uranuksen vaikutus nousumerkille aiheuttaa "omalaatuisen persoonan"  johon kuuluu perinteisten arvojen ja mallien murtaminen. Olen persoonallisuuteni kautta toteuttamassa kosmisten lainalaisuuksien rakentamista maapallolle. Siksi en voi olla tietoinen mitä milloinkin olen tekemässä puhumattakaan, minusta olisi selittämään edesottamuksiani muille ymmärrettävällä tavalla.... Juupa. Olen huomannut tämän silloin tällöin. Nykyään vähemmän.
Yrityksistäni huolimatta en pysty tinkimään vapauden kaipuustani vaan tulen irrottautumaan sitoviksi muodostuvista asioista uudelleen ja uudelleen.. Siis myös ihmisistä....  Ei käy kieltäminen.

Uranuksen ja kuun yhtymä. Kuu symbolois sielua ja siten niin sisäistä ja ulkoista turvallisuutta. Uranus jatkuvasti tapahtuvaa uudistumista sielun maisemissa. Tehtäväni on toteuttaa oman sieluni kehityksessä valtaisa uudistuminen ja vapautuminen tämän elämän aikana.

Ja nämä yhtymät vielä voimistavat toisiaan. Ovat harmoniassa. Täytyy kyllä sanoa ettei tuo uranus ainakaan ole helpottanut elämääni. Sen mukaan minun pitäisi olla itsekäs ja elää omien luovien ideoideni mukaan.   :uranus:  :aspect_ssx:  :aurinko: tähdentää juuri tätä. Uranus painottaa vapuden ja riippumattomuuden merkitystäehtonahenkisten päämäärieni toteutumiselle
Pitäisi ellä asenteella Ei helmiä sioille Ja mun mielestä tuo asenne on kamalan raaka ja itsekäs.
 :neptunus: :aspect_ssx: :uranus: kertoo että ikäryhmäni on mukana kosmisten energioiden materiaalisessa törmäyksessä jossa kohtaavat nept. edustavat mediaaliset ja passiiviset ryhmittymät ja toisaalta uranusta edustavat vallankumoukselliset ja aktiiviset ryhmittymät.  Tässä sodassa jokainen häviää taistelunsa ja siksi onkin viisaampaa pitää mölyt mahassa eikä lähteä toitottamaan niitä toisinajatelevian tilaisuuksiin..

Marsin avautuva neliö aiheuttaa mulle vastoinkäymisiä ja pieniä loukkaantumisia siihen asti kunnes jälleen opin seuraamaan ja luottamaan omiin hetkellisiin tunteisiini. Ilmeisesti karman vaikutusta, koska Sepon mukaan edellisissä elämissä en voinut välttää kiusausta luovuttaa uudistajan lahjojani muiden käyttöön. Tästä syystä minulla ei tässä elämässä ole lupaa kuunnella muiden odotuksia tai vaatimuksia ilman kirveleviä takaiskuja. Samasta syystä tunnen oloni hyvin ahdistavaksi sitovissa olosuhteissa ja onnistun lahjakkaasti sotkemaan kaikki asiat joihin yritän tarttua. Läksyni on ymmärtää että jokainen takaisku on merkki siitä että ratakaisevalla hetkellä kuuntelin jotakuta muuta kuin itseäni.


 ??? ??? ??? Olipas tässä materiaalia. Viesti siis on että mun pitää olla itsekäs p. Jotta elämä rullais hyvin...  ;D ;D Just joo.

Mut kaiken kaikkiaan ei tuouranuksen vaikutus mikään helppo juttu ole. Ja jostain luin ettei sen vaikutukseen pidä suhtautua ollenkaan heppoisesti.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: meruska - 19.11.2006 18:00:12


Jostakin löysin tällaisen kuvauksen:
"Uranus Skorpionissa saattaa kärsiä vaihtelevista mielialoista (ai, miten niin - kun AC:kin on sentään Kaksoset?!),  jotka saavat hänet vaikuttamaan epäluotettavalta ja epäjohdonmukaiselta. Hän kapinoi, jos häntä yritetään painostaa tai määräillä. Hän suhtautuu harvoin neutraalisti asioihin ja hänellä on ehdottomat mielipiteet, usein ilman mitään selvää syytä. Hän pitää kaiken pinnan alla, eikä aina oikein ymmärrä itseään. Toisinaan se voi purkautua pelottavina raivonpuuskina"

Ei mikään mukava tyyppi siis...  ;D Jos joku löytää positiivisemman, kopioithan tänne! Olisin kovasti kiitollinen  ;)
 


 ;D :D ;D :D ;D  entäs kun on Uranus ja nousumerkki molemmat skorpionissa!!!!  :2funny: :2funny:  En kyllä tunnusta noita pelottavia raivonpuuskia.. On ehdottomat mielipiteet kyllä mutta olen oppinut sen että perustelut pitää olla olemassa, jos joku uskaltaa kysyä.  ;)


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: meruska - 19.11.2006 18:25:18
Jatkoa edelliseen tekstiini. Kaivelin noita asteroideja:

Vesta Uranus

Uranuksen ja Vestan aspektit kehottavat yksilöllisyyteen ja intuitioon. Henkilöillä, joilla on tämä yhdistelmä on mahdollisuus saada käyttöönsä yksilöllisyys ja universaali ymmärrys henkilökohtaiseen olemukseen.

Harmoniset aspektit edustavat mielen kykyä intuitiivisuuteen . tätä kykyä he voivat hyödyntää tieteen parissa tai suuntautumalla okkulttiivisesti. Kyvyt voivat ilmetä myös politiikan, henkisyyden ja vallankumouksellisten aatteiden uudistusten esilletuonnissa. Poliittisesti tämä asema voi johtaa valtaa ilman vastuuta ajatteluun. Henkilöt voivat myös käyttäytyä seksuaalisuuden alueella perinteisiä seksuaalisia käsitteitä ja normeja vastaan.

Pallas- Athenen ja Uranuksen  aspekteissa mentaali älyllisyys yhdistyy yksilöllisyyteen ja intuitioon. Tämä yhdistelmä tuo kyvyn nähdä universaalisti ja vaikuttaa tulevaisuuden visionäärinä.

Harmonisissa aspekteissa yksilöllä on yksilöllinen tapa tarttua asioihin ja nähdä visiona mahdollisuuksia tieteen ja teknologian alueella. Tämä voi ilmetä mahdollisuutena näkymättömien sähköisten energioiden käyttämisenä parantamisessa. Henkilöt voivat valita sosiaalisen uudistamisen kentän, ihmisoikeuksien puolesta taistelun tai vallankumouksen tien. Nämä aspektit osoittavat myös mahdollisuutta humaanisuuteen, joissa on kyky olla ystävä kaikenlaisten ihmisten kanssa.

 :pallas:  Skorpionissa  , paneudut asioihin perusteellisesti selvittääksesi ne seikat, jotka sinua kiinnostavat, tongit maat ja mannut kuin Salaisissa Kansioissa, että totuus tulisi julki. Parantajille tämä Pallas - Athen sijainti on hyvin voimakas antaen kyvyn mennä aina tuntemattomille alueille, tutkimusmatkat juontavat sinulla ongelmien alkulähteille etkä helposti luovuta ennekuin ongelman todellinen syy on löytynyt. Et tyydy puolinaisuuksiin tai vallalla oleviin vastauksiin. Parantajana sinulla on kyky käyttää symboleja, kuten astrologia, mandalaa ja Kama Sutraa ja toimia seksuaalisen alueen terapeuttina.

I Ensimmäinen  huone edustaa omaa itseä ja näin ollen tässä huoneessa Pallas Athene symboloi sielun tasapainottamista tai perustavaa laatua olevaa mies/nainen stereotyypin kyseenalaistamista.

 :vesta: Skorpionissa asemassa Vesta ilmentää itseään täydellä, kaikki tasot läpäisevällä voimalla. Henkilöt, joilla on tämä asema, etsivät täysillä ja syvältä kaikissa elämänsä yhteyksissä.
Kaikkeen mihin he ryhtyvät, mennään sata lasissa.
Seksuaalisuuden alueilla syvää kokemusta hakeva asema, joka voi ravistella yhteisön moraalisia normeja. Myös syyllisyyden tunteminen voi tässä asemassa olla syvää, häpeän tunne seksuaalisuutta kohtaan voi johtaa syvään seksuaalisten alueiden lukkiutumiseen tai hallitsemattomuuteen - itsensä esineellistämiseen ja arvottomaksi kokemiseen.
Sekä valtaisaa hajaannusta tai omistautumista asialleen, voi tässä asemassa esiintyä, varmaa on vain se, että koskaan ei mennä keskitiellä.

 :vesta: XII Kahdennentoista huoneen Vesta edustaa "itsensä uhraamista" pyytee-töntä palvelua ja henkisten arvojen tavoittelua Vestan neitsyt symboliikan mukaisesti. Tässä esiintyy jo nuoresta tiedostamatonta halua vetäytyä luostariin, yksinäisyyteen samoin kuin henkisyyden kokemista. Menneiden elämien kokemukset voivat vaivata ja tuoda pelkotiloja hen-kistä elämää häiritsemään. Tiedostamattomilta alueilta voi nousta syviä seksuaalisia pelkoja ja estoja joista tulee päästä yli ja saada tasapainotettua henkisyys ja seksuaalisuus , sielu ja ruumis. Fyysinen olemus on sidottu loputtomaan kaipuuseen päästä jo pois sielun kierrosta, yhteyteen äärettömän alkuperän kanssa.

... Täässä kannattanee mainita että vesta on oppositiossa  :chiron: :iin samoin kuin kuu.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Minerwa - 19.11.2006 21:16:01
Vau, sä Meruska oletkin todellinen Uranus-Skorppari  :) Syvällinen, syvällisyydessäsi perusteellinen, voimakastahtoinen ja omaperäinen...? Ja kaikessa monimutkaisuudessasi epäilemättä myös aikast mielenkiintoinen persoonallisuus ;)

Mulla on kans välillä taipumusta aika ehdottomiin mielipiteisiin (silloin, kun olen vakuuttunut oman näkemykseni oikeudesta). Johtunee nimenomaan tuosta Uranuksesta... Jostain syystä tykkään myös kasata kaikenlaista pihinää ja puhinaa sisääni, joka sitten loppujen lopuksi saattaa ryöpsähtää kerralla ulos - mutta noita "pelottavia raivopuuskia" mäkään en kyllä tunnusta  :angel:

Munkin  :uranus:  :skorpioni: tekee kvintiilin  :pallas:  :oinas: +  :venus:  :kauris: ja semikvintiilin  :neptunus:  :jousimies: ... Käsittääkseni ovat kuitenkin ns. "vähämerkityksellisempiä" aspekteja?


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Ave^^ - 19.11.2006 23:31:50
ennen kun oli neptunus minulle niin mielenkiintoinen planeetta, nyt se on kyllä siirtynyt uranukseen.

uranus on minulla keskitaivaalla, sen takia laskenkin sen aika vahvaksi. olen aina halunnut tehdä asiat omalla tavallani.  :D
omituinen olen, todella..

lisäksi se kuuluu karttani polttopisteeseen, missä ovat jupiter, neptunus ja saturnus seurana.

jatkuva uudistumisenhalu ei kyllä välttämättä kuuluu tähän..se minulta myös löytyy. johtuu kai auringosta 8 huoneessa.  :)

aspekteja:
 :aspect_sex:  :kuu:
 :aspect_con:  :merkurius:
 :aspect_opp:  :jupiter:
 :aspect_con:  :saturnus:
 :aspect_con:  :neptunus:
 :aspect_con:  :keskitaivas:

lisäksi uranus on lähes kaikkien planeettojen keskipisteessä!
vahva, sanoisin.
 :D

tässä pienesti myös toivon jos joku osaisi noista aspekteista sanoa jotain..ehkä.  :P


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: meruska - 20.11.2006 00:19:19
Vau, sä Meruska oletkin todellinen Uranus-Skorppari  :) Syvällinen, syvällisyydessäsi perusteellinen, voimakastahtoinen ja omaperäinen...? Ja kaikessa monimutkaisuudessasi epäilemättä myös aikast mielenkiintoinen persoonallisuus ;)



Heh. Kiitos. Pitää kyllä aika hyvin arviosi paikkansa. On se kyllä niin et nykyään olen tajunnut sen miten vaikeasti ymmärrettävä tyyppi olen. Mutta toisaalta käytän sitä myös hyväkseni.. Luo "salaperäisyyttä".. Todellisuudessa kuitenkin yritän päästä itse itsetäni perille ennen kuin voin vaatia keneltäkään muulta yhtään mitään, saatikka ymmärrystä.



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Irish - 20.11.2006 00:29:01
Uranus  :jousimies: 2. huoneessa

 :aspect_sex: :keskitaivas:
 :aspect_opp: :aurinko:
 :aspect_opp: :merkurius:
 :aspect_sex:  :jupiter:
 :aspect_opp: :chiron:

"Henkinen päämääräsi tämän elämän osalta on niin tärkeä koko ihmiskunnalle, ettei sinulla ole pienintäkään mahdollisuutta poiketa omalta polultasi kenenkään toisen ihmisen vuoksi. Sinulla ei ole mahdollisuutta elää edes itsesi luomissa sitovissa olosuhteissa ilman repiviä muutoksia elämässäsi. Lapsuutesi ei ole antanut sinulle järin vahvaa itseluottamusta, jota kuitenkin aivan ehdottomasti tulet elämässäsi tarvitsemaan. Siksi kohtaat aikuiselämäsi alkutaipaleella monia vaikeita ja kohtalokkaita tilanteita, joista sinun on pakko selvitä omin nokkinesi ja kantaa raskas vastuu jokaisesta päätöksestäsi. Kaikkien tapahtumien tarkoituksena on kasvattaa itsetuntosi ja tietoisuutesi riittävän vahvaksi, jotta uskaltaisit seisoa eturivissä vastaanottamassa uudistuksia kaikkialla elämässäsi ilman pienintäkään epäilyä toimintasi oikeellisuudesta."

"Monia saman kuvion omaavia kohtalotovereitasi on raahattu hullujen huoneelle etenkin vanhaan hyvään aikaan, vain siksi etteivät muut puhuneet heidän kanssaan samaa kieltä. Kun joku elää aikaansa edellä pidetään häntä hulluna, vaikka tilanne todellisuudessa on päinvastoin. Sinä olet tehnyt aikaisempien elämiesi aikana valtavasti töitä oivalluskykysi eteen ja nyt olet saanut kutsun eturiviin taistelemaan sellaisten ideoiden ja ajatusten puolesta, joita ihmiskunta ei ole valmis vapaaehtoisesti hyväksymään jokapäiväiseen elämäänsä. Siksi sinulla saattaa olla kommunikointi vaikeuksia muiden ihmisten kanssa. Tehtäväsi on uskaltaa elää oman ajatusmaailmasi mukaisesti meidän tavallisten pulliaisten keskuudessa, jotta me pikkuhiljaa oppisimme omaksumaan uusia ajattelumalleja. Elämäsi saattaa olla todella hankalaa niin kauan kun yrität muokata ajatusmaailmasi muiden hyväksymään muotoon, sillä sehän ei ole mahdollista. Uskalla vain elää ja ajatella omalla tavallasi tietäen että olet oikeassa."

Tuossa oli sisäisestä soturista pari pätkää (eivät kokonaisina enkä sano mistä aspekteista, jotta kukaan ei voi syytellä näiden levittelemisestä ilmaiseksi)..

On jotenkin niin ajankohtaisen tuntuisia teemoja vain että ding dong.. :crazy2:

muoks* olipa hölmö ajatusvirhe minkä juuri korjasin.. :2funny:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: meruska - 20.11.2006 00:53:20
ennen kun oli neptunus minulle niin mielenkiintoinen planeetta, nyt se on kyllä siirtynyt uranukseen.

uranus on minulla keskitaivaalla, sen takia laskenkin sen aika vahvaksi. olen aina halunnut tehdä asiat omalla tavallani.  :D
omituinen olen, todella..

lisäksi se kuuluu karttani polttopisteeseen, missä ovat jupiter, neptunus ja saturnus seurana.

jatkuva uudistumisenhalu ei kyllä välttämättä kuuluu tähän..se minulta myös löytyy. johtuu kai auringosta 8 huoneessa.  :)

aspekteja:
 :aspect_sex:  :kuu:
 :aspect_con:  :merkurius:
 :aspect_opp:  :jupiter:
 :aspect_con:  :saturnus:
 :aspect_con:  :neptunus:
 :aspect_con:  :keskitaivas:

lisäksi uranus on lähes kaikkien planeettojen keskipisteessä!
vahva, sanoisin.
 :D

tässä pienesti myös toivon jos joku osaisi noista aspekteista sanoa jotain..ehkä.  :P

Mulla on toi sepon soturitulkinta, joten en voi sua kamalasti auttaa. Kaarina Pääkkösen sivuilta löytyy jotain, mutta ei tarkkaa erittelyä koska Pääkkösen mukaan hommasta tulisi siten liian monimutkaista.. yllättäen kun on uranuksesta kyse.

Tän verran sain irti: Uranus nsimmäinen kosminen planeetta ja näinollen sen ilmenemä maanpäällä ei ole konkreettista.  Uranus edustaa Mentaali tasoa, jolle voimme päästä kun tunteet on läpikäyty. Se edustaa myös maapallon kokonaisuutta ja sen suhdetta kosmiseen.  Syntymäkartalla voimakas Uranus antaa persoonalle kykyä loogisuuteen ja nopeaan ratkaisuntekoon tai haasteellisissa aspekteissa hoputtaa edellämainituissa asioissa eteenpäinmenoon.
Henkilön itsensä kannalta tärkeintä on Uranuksen aspektit persoonallisiin planeettoihin ja huonesijainti sekä suhde AC:hen ( askendentti), IC:hen(koti, keskiyö), MH:hon (keskitaivas, työ) ja DC:hen ( deskendentti)
 Huonesijainti osoittaa lähinnä sen, millä alueella Uranuksen näkymättömät sähköiset energiata vaikuttavat ja aspekti persoonalliseen planeettaan osoittaa tavan ja persoonallisen planeetan sijainti huoneessa, elementissä ja laaduissa sen, miten asia fyysisellä tasolla ilmenee. 

Yhtymässä planeetat toimivat yhdessä, U antaa *persoonalle,* toiminnalle,*reaktioille,*hermostolle*arvomaailmalle *suuntautumiselle oman symboliikkansa mukaisen latauksen kosmista energiaa.

Sekstiilissä henkilöllä on valmiudet käyttää U:n symboloimaa universaalia tietoisuutta persoonallisen planeetan mukaisesti.

Neliössä tässä elämässä on ikäänkuin kosmisella laiskanläksyllä laajempien kokonaisuuksien ymmärtämisen suhteen.

Kolmiossa henkilöllä on paljon vanhaa viisuatta, joka tulisi nyt soveltaa tähän aikaan ja ottaa käyttöön hyödyntämään laajempia piirejä. (Suhde jupiteriin tai saturnukseen?)

Oppositiossa henkilön on mentävä tässä elämässä eteenpäin tavalla tai toisella. Laajemman ymmärryksen kehittymistä voi edustaa yllättävät, voimakkaat tapahtumat. Erilaisia onnettomuuksia tai vajavaisuutta hermotoiminnassa voi ilmetä.

Aspekteissa*:
*AC:hen Uranus antaa henkilön ulkoiseen olemukseen mangneettista karismaa, joka voi kätekä hyvinkin herkän ihmisen.
*Aurinkoon nousee persoonan hallitsevaksi piirteeksi rohkeus, uhmakkuuskin.
* Kuulle tulee esille reaktioiden vaikea hallitseminen ja pahimmillaan hallitsematon tuhoisa käytös.
* Merkuriukseen Uranus hallitsee hermotoimintaa ja puhetta sekä kaikkea muutakin kommunikaatiota.
* Venukseen, nousee yksilön arvomaailman ja kauneuden sekä rakkauden kysymykset esille, jopa epäsovinnaisesti mutta ainakin uraauurtavasti.
* Marsiin kanssa Uranus on mahdollisimman huono kumppani, tässä voi nousta esille tuhoavuus, varsinkin jos Saturnus on mukana....

Ymmärtääksen Kaarinaa on tässä edellisessä kyse pääasiassa yhtymistä.
 Tässäpä tätä. On hankala planeetta kysymyksessä kyllä.

Jos haluatte käydä tutkimassa lisää, käykää www.aumanet.fi/kaarina.paakkonen
Sieltä löytyypi kaikkea kivaa.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: the_planet - 20.11.2006 13:51:40
Mä en oikein ole tuon uranuksen kohtaloon vielä päässyt oikein kiinni, että jos joku voisi avata hieman  :)

:uranus: :skorpioni: 4.huoneessa

Aspekteja:
 :aurinko: :aspect_con: :uranus:
 :kuu: sesquisquare  :uranus:  orbi
 :merkurius: :jousimies: :aspect_con: :uranus:
 :venus: :skorpioni: :aspect_con: :uranus:  orbi
 :mars: :leijona: :aspect_squ: :uranus:  orbi
 :saturnus: :neitsyt: :aspect_sex: :uranus:  orbi
 :uranus: :aspect_ssx: :pluto: :vaaka:  orbi
 :uranus: :aspect_opp: :keskitaivas: :harka: orbi


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Pallaskissa - 21.11.2006 19:20:16
 :uranus: :vaaka: , 5.huone. Ja pahuksen aspektoitunut, Pullen "rankkaa" sen karttani toiseksi vahvimmaksi planeetaksi!

 :uranus: :aspect_squ: :askendentti:
 :uranus: :aspect_tri: :keskitaivas:
 :uranus: :aspect_kvi: :kuu:
 :uranus: :aspect_con: :aurinko:
 :uranus: :aspect_con: :merkurius:
 :uranus: :aspect_con: :venus:
 :uranus: :aspect_con: Lilith (aivan tarkka yhtymä  :P )
 :uranus: :aspect_tri: :mars:
 :uranus: :aspect_tri: :saturnus:
 :uranus: :aspect_opp: :chiron:

Eli ainoastaan Plutoon, Jupiteriin ja Neptunukseen se EI tee mitään pääaspektia...

Vähän vaikeaa sanoa, miten sen KOEN kun se on osana stelliumia ja sekoittuu muihin. Ylivoimaisesti vaikeimpana aspektina pidän sen kvinkunssia karttani hallitsijaplaneettaan Kuuhun... Oppositio Khironiin Uranuksen omassa huoneessa on sekin aika mietityttävä. Eikä tuo sijainti plus Lilith-yhtymä viitoshuoneessa ole tehnyt ihmissuhde-elämästä mitään tylsää, nuorena tuli niin sanotusti tanhuttua paljon ja vaihtelevasti! Sähkölaitteisiinkin aiheutan aina häiriöitä :)


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Hannari - 23.08.2009 16:39:10
Oma uranukseni on :vesimies: ja 9.huoneessa.
Aspektejakin löytyy pari...
:aspect_con: :kuu:
:aspect_sex: :pluto:
:aspect_con: :neptunus:

Sattuikin juuri olla omassa merkissään tuo uranus :P


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: eppana - 23.08.2009 17:48:42
11 huone  :skorpioni: peruuttavana
 :aspect_squ: :saturnus:
 :aspect_tri: :mars:
 :aspect_ssx: :pluto:

Omassa huoneessaan ihan yksinään.  En tiedä miten lie vaikuttelee  :crazy2:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Norna - 23.08.2009 19:04:56
Uranus minulla 3. huoneessa, Skorpionissa. Tuo mukanaan vilkkaan mielen, levottomuutta ja ideoita jotka voivat olla hieman omalaatuisia. Äkillisiä käänteitä opiskeluelämässä  ::). Pidän matkailusta, jolloin koen olevani vapaa. Vapaus saada muodostaa oma mielipiteensä ja ajatella omalla tavoin on Tärkeää. Olen ollut aina hieman kapinallinen ja aatteeni sivuaa anarkaistaisuutta  :).
 Urkki tuo varmaankin myös läjän uteliaisuutta ja kiinnostusta uusiin asioihin.

 Aspekteista,  :aspect_kvi:  :merkurius:,  :aspect_opp:  :venus:,  :aspect_squ:  :saturnus:,  :aspect_ssx:  :pluto:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: asboo - 23.08.2009 20:04:04
 :uranus: huoneessa 6, skorpionissa.
Työpaikat on vaihtuneet, juu. Ja kriittistä analysointiakin tulee harrastettua  ;D

You have a tendency to do things in an unconventional manner, and you are likely to be rebellious in relation to managers, unless you are one   ::)

 :uranus:  :aspect_tri:  :mars:
 :uranus:  :aspect_squ:  :saturnus:
 :uranus:  :aspect_sex:  :keskitaivas:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: sangviinikko - 24.08.2009 11:38:08
Urpo sijaitsee scorpionissa huoneessa 2, oppositiossa venus-marssiin 8, sekä neliöi saturnusta kympissä.
 :uranus: osana t-ristiä siis.
Ja,
onhan noita ihmissuhteita katkennutkin. Eikä miessuhteet ole ihan tavanomaisia olleet, ei... ::)

Toisaalta  :uranus: antaa hyvin liikkumatilaa ja väljyyttä tuohon muuten intensiiviseen  :venus: :aspect_con: :mars::iin



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 24.08.2009 12:04:58
Jaa, 2.huoneessa yhtymässä Venukseen. Tarkoittaa kohdallani lähinnä epäsäännöllisiä tuloja ja viehtymystä kiiltäviin pukineisiin. :idiot2:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: ancelica - 27.08.2009 15:34:52
 :uranus: on  :aspect_con:  :vaaka:  :askendentti: 12 huoneesta. Aikas omituinen otus muutenki. Kovin intuitiivinen. On myös kovin aspektoitunut muutenki  :aspect_sex:  :mars: - miesmaku omituinen,  :aspect_tri:  :vesimies:  :aurinko: ja  :merkurius: mikä lisää omituisuutta.  :aspect_squ:  :venus: Jonkinlaista 'magnetismia' luonteeseen. Erilaisuutta, erikoisuutta. 12 huoneessa se ei kyllä mitenkään edesauta teknistä ymmärrystä niinkus muuten vois. Pikemminki päinvastoin taannuttaa niinku  :vesimies: teini-iän jälkeen


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Asterix - 27.08.2009 19:14:24
Meikäläisellä Urpo on 10.huoneessa ja  :vaaka::ssa.
Pukeutumistani ja yleistä elämäntyyliäni kyllä kiitellään ja ihaillaan,
mutta töissä olen se, joka aina erottuu ja jolla on liuta parannusehdotuksia jo ensimmäisen päivän jälkeen. ;D

Aina siitä ei ole tykätty, etenkään suomalaisessa työkulttuurissa,
jossa ainakin minun aikanani parannusehdotukset otettiin lähinnä valituksina
nykyisen toiminta mallin huonoisuudesta.

Minulle on jopa sanottu, että miksi haluat työskennellä täällä, jos tämä nykyinen malli ei kelpaa?,
-ehdotukseeni parantaa johdon ja työntekijöiden välistä kommunikaatiota ja tiedonvälitystä
ja ylipäätään välejä esim. tiedottein yhtiön päätöksistä ja suunnitelmista työntekijöille
ja palaute/ideapostin perustamista työntekijöille tilanteessa,
jossa ongelmana oli työntekijöiden epävarmuus ja kielteiset lausunnot asiakkaille
ja kilpailijoiden edustajille ja ennen kaikkea epäluottamus yhtiön johtoon.

Eli toisin sanoen, arvioin tilanteen helpommaksi, mitä se onkaan ja huomaan sitten
kahmaiseeni isomman palan, mitä pystyn käsittelemään. :buck2:

Kind of (k)apinallinen olen, mutta töissä jostain syystä minusta leivoutuu
aikamoinen diplomaatti ja tasapainottelija. Jos asia ei minua koske tai en voi asiaan vaikuttaa,
annan sen olla.
Jos erottuu porukasta, on parempi olla se hyvä tyyppi silloin -> kokemuksen opetus. ;)

Samasta syystä minulla saattaa jotkin hyvät haasteet mennä sivusuun,
koska tasapainottelen kahden erivaihtoehdon kanssa liian pitkään,
miettien niiden eri puolia.

Myöskin joskus on ollut tilanteita, että olen luopunut/tehnyt toisin
rauhoittaakseni kateelisten mielenrauhaa ja tietenkin,
saadakseni paitsi itse rauhaa, niin myös tasapainon ko. ympäristöön.

Joskus se on sen arvoista, joskus ei.

Mulla aspektoituu  :uranus: avautuva  :aspect_tri: :merkurius: :kaksoset:,
joten olen hyvä diplomaattinen puhuja ristiriitatilanteissa, jos ne koskevat uraa ja ammattia -> oma etu.
Esim. täällä Astrossa en käytä paljonkaan diplomatiaa, enkä ole kiinnostunut miellyttämään ketään
-> ei varsinaista kosketusta/vaikutusta normaaliin elämänrytmiini/laatuuni.

Sitten  :uranus: avautuva  :aspect_squ: :venus:  :rapu: ja kait olen avomielisempi
erilaisille tavoille saada elämästä nautintoa..? ::) :P

Ja  :uranus: :aspect_opp: :chiron: ja taitanen olla ihmissuhteissa aika impulsiivinen.. ::)



Olisiko tuo  :uranus: vähän "oma etu"-planeetta tai ainakin enemmän minä-planeetta? ???
Vähän niin kuin egon oma planeetta... ::)  :P


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: nikki - 27.08.2009 19:23:15
ei o,
se on kosminen ja yhteinen,
aspektisi merkuriukseen tekee siitä omakohtaisen "egoilijan", joka saattaa ajaa kyllä yhteistäkin  :uranus: hyvää.Sulla  :uranus: :vaaka:? Ja "ei" avioliitolle? Happi loppuu ilmakolmiolla,jos joku meinaa rajoittaa vapautta?


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Asterix - 27.08.2009 19:29:11
ei o,
se on kosminen ja yhteinen,
aspektisi merkuriukseen tekee siitä omakohtaisen "egoilijan", joka saattaa ajaa kyllä yhteistäkin  :uranus: hyvää.Sulla  :uranus: :vaaka:? Ja "ei" avioliitolle? Happi loppuu ilmakolmiolla,jos joku meinaa rajoittaa vapautta?

 Ah, olisiko siis niin, että onnistun egoillessani ajamaan myös muiden etua?

Tekisi ikään kuin järkeä siihen, että mistä olen saanut egoilijan mainetta,
niin itseasissa, hiukan myöhemmin siitä nauttii/käyttää hyödykseen juuri ne egoilijaksi leimaajat
ja se juttu ei sitten enää olekaan niin egoismia kuin alussa. :P

Aivan ja amen! Sitä ei hapen loppumista yhtään helpota  :aurinko: :kaksoset: ja  :kuu: :vesimies: ;D :2funny:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: nikki - 27.08.2009 19:51:59
 :venus: :rapu: pitää huolen omista tarpeistaan,ehkä enämpikin sitä egoilijaa?
ja neliöllä Uranukseen osaa hyödyntää tilanteet myös omaksi hyväkseen/hyödykseen.
 :venus: :saturnus: :rapu: kai siinä on vastuuntuntoakin mukana kuin myös tuota ajantajua ja omien rajojen asettelua.Oma psyyke etusijalla?
 :kuu: :vesimies::hän edesauttaa tätä tilanteiden "aistimista",että mistäs nyt "tuulee".
 :kuu: :vesimies: on järkevä.Ei se haihattele joutavia.
 :uranus: :aspect_opp: :chiron: pitäisi tuoda oikeudenmukaisuuden tarpeen?
Se on meillä useilla ,vaikka eri merkeissä ja eri planeetoilla höystettynä.
Itselläkin,  :neitsyt:/ :kalat: linjalla. Se tavallaan kyseenalaistaa vanhat traditiot.
Ettäkö miksi pitäisi hitaasti kituuttamalla kuolla tai kärsi,kärsi,kirkkaamman kruunun saat.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Asterix - 27.08.2009 20:26:20
 :uranus: :aspect_opp: :chiron: kyllä tuo minulle vahvan oikeudenmukaisuuden tajun,
mutta se ei kerro vielä sitä, että olisin (aina) oikeudenmukainen.
Aina ei voi olla -luonnollisestikaan
-kait tuon  :kuu: :vesimies: ja  :venus: :saturnus: :rapu:: vaikutuksesta.

Veskari-miehelläni on myöskin  :uranus: :aspect_opp: :venus: ja hän on juristi
ja sano olevansa maailman pahin prostitoitu. :D
Asiakas kun voi olla vaikka minkälainen roisto, mutta asiakas on "aina oikeassa". :buck2:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: mc82 - 28.08.2009 10:03:02
Mulla Urkki  :jousimies: 10. huoneessa, tarkasti  :keskitaivas: :n päällä. Kai tuo viestittelee, etten välttämättä sovellu 8-16 työaikoihin ja tiukkoihin rutiineihin, pidän työssä siitä, että saan tehdä vaihtelevia hommia ja aikataulu ei ole millintarkka. Ehkä hullun tiedemiehen (-naisen) vikaa, tykkään kehitellä töissä kaikkea uutta, tutkia asioita, pohtia niitä, tuoda ratkaisuja ja uusia vaihtoehtoja :idiot2:  Ja eikö tuo uusien ideoiden tuominen keskelle vanhaa systeemiä ole juurikin uraanista vaikutusta ???

Lisäksi tuo Urkki Keskitaivaalla meinaa sitä, että olen ehkä jollain tapaa se ikuinen kapinallinen. En voi sietää tiukkaa kuria, mitä tiukempi kuri, sitä enemmän kapinoin. Pyytämällä nätisti tottelen suht säntillisesti, mutta käskemällä tai pakottamalla en tee mitään - varsinkaan, jos käskystä ei koidu itselleni mitään hyötyä (esim. töissä mukava korvaus jostain hommasta tms.).

Urkki ainakin itselläni on myös erittäin ilmaisuvoimainen planeetta. Mulle on elintärkeää saada ilmaista itseäni VAPAASTI, ihan sama, tykkäävätkö muut. Kunhan saan vain olla täysin oma (ärsyttävä) itseni. No, johtuneeko tuo itseilmaisun tärkeys sitten 10. huoneen Auringosta ja/tai dramaattisesta Leijona-Kuusta :idiot2:

No, ne Urkin aspektit:

 :uranus: :aspect_con: :aurinko:
 :uranus: :aspect_tri: :kuu:
 :uranus: :aspect_con: :jupiter:
 :uranus: :aspect_con: :pallas:
 :uranus: puoli- :aspect_squ: :juno:
 :uranus: :aspect_squ: :vertex:
 :uranus: :aspect_con: :keskitaivas:

Eli semmottia :)  Outous on minua itseäni ( :aspect_con: :aurinko: ,  :aspect_tri: :kuu: ), lisäksi tietyllä tavalla perinteitä karsastavat miehet/erikoiset persoonallisuudet houkuttelevat (puoli- :aspect_squ: :juno: ), tosin arvoilta olen aika perinteinen (lue: tylsä). Tuota Vertex-aspektia en sitten osaa tulkita, kohtaamiset ja kapinallisuuteni ristiriidassa? ???


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Ave^^ - 02.09.2009 16:13:33


Eikö uranukseen liity juuri se, että jos se on näkyvällä asemalla kartalla, ihminen pystyy olemaan silloin ihan vain olemuksellaan muiden silmissä ärsyttävä. Selvä olemushan liittyy asciin, toimintatavat mc:hen, persoonallisuus aurinkoon, tavat ilmaista tunteitaan kuuhun jne. Ja tuo ärsyttävyys siis syntyy siitä, että tämä ihminen tahtomattaankiin herättää toisissa (sillä alueella missä uranus sijaitsee) uusia tunteita, joita he eivät vielä ole valmiita käsittelemään. Samaahan voisi soveltaa myös synastriaan.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Asterix - 02.09.2009 22:49:50


Eikö uranukseen liity juuri se, että jos se on näkyvällä asemalla kartalla, ihminen pystyy olemaan silloin ihan vain olemuksellaan muiden silmissä ärsyttävä. Selvä olemushan liittyy asciin, toimintatavat mc:hen, persoonallisuus aurinkoon, tavat ilmaista tunteitaan kuuhun jne. Ja tuo ärsyttävyys siis syntyy siitä, että tämä ihminen tahtomattaankiin herättää toisissa (sillä alueella missä uranus sijaitsee) uusia tunteita, joita he eivät vielä ole valmiita käsittelemään. Samaahan voisi soveltaa myös synastriaan.

Meikäläisellä selittäisi aika paljon, jos noin.

Minun nimittäin ei tarvitse edes avata :aurinko: :merkurius: :kaksoset: ja  :askendentti: :skorpioni: -kielenkantojanikaan, kun jo jollain on herne nenässä. :D
Minulle käy usein niin, että käyn lähikaupassa 150 m päässä,
niin johan on joku vetämässä draamaa.

Se on aina joko nuorempi nainen/teini-ikäinen tyttö
tai/ja vanhempi nainen ja/tai hyvin feminiininen homomies. :D
Ja ilman, että avaan edes suutani! Riittää, että kävelee ohi/vastaan. :2funny:



Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Tanita79 - 09.09.2009 23:48:20
Edelliset kirjoitukset siis selittävät sen että ärsytän suunnattomasti omaa perhettä ja lähisukulaisia.. ;D :( >:(

 :uranus: :skorpioni: :aspect_ssx: :pluto: :vaaka: 4.huoneessa

Ainakin muutoksia (ja muuttoja) kodin alueella on ollut paljon.


Ainakin veemäisesti aspektoitunu..tai mun mielestä (onks se joku mielipidejuttu vai :2funny:)

  :aspect_squ: :aurinko:
 :aspect_squ: :kuu:
 :aspect_squ::merkurius:
 :aspect_squ: :mars:

  Levotonta levotonta.. :buck2:


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Ave^^ - 22.09.2009 14:17:10
Löysin uranuksesta mielenkiintoisen näkökulman, joka todellakin on totta. Nimittäin uranus on kaikkein itsekeskeisin planeetta. Uranuksen vaikutuksen alla ei enää tippakaan kiinnosta tehdä kompromisseja. Uranus on myös niin nopeatempoinen, ettei sen oman mielipiteen ilmaisun jälkeen enää jaksa ottaa vastaan mitään poikkeavia ajatuksia, koska se ei enää ole kiinnostavaa. Uranus antaa kyllä vision, mutta kääntöpuoli on juuri se, että uranus ei jaksa jäädä hiomaan mitään kun se ei enää ole mielenkiintoista, ja toteuttaa ne omat juttunsa ajattelematta lainkaan muita. Ja jotenkin niin jännä lause oli että: "The only thing that excites uranians is themselves."


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: Solararc - 25.09.2009 11:48:16
No tämäpä oli hauska ketju, laitanpa omat tietoni tähän myös:

Eli mulla Uranus Vaa'an merkissä huoneessa 2, tehden seuraavia aspekteja:
 :uranus:  :aspect_squ:  :aurinko: = Tämä tekee minusta varmaan sen epävakaan ja säntäilevän persoonan, kiinnostun yks-kaks jostain asiasta, ja jätän sen ihan yhtä yks-kaks oman onnensa nojaan. Leimahtelua, äkkipikaisuutta, vaikka olen laupias Kuu-Kalat  :angel:
 :uranus:  :aspect_inc:  :kuu: = Hmm, tätä en osaa sen koommin selittää, tämä kuvio on osa JOD:ia jonka toisena osapuolena on Mars Leijonassa...ehkä tämä tuo jotain ristiriitaa tunne-elämän puolelle. Sitä hermostuneisuutta ja sätkyilyä...
 :uranus:  :aspect_tri:  :venus: = No, tämä tuo tullessaan ihania, yllätyksekkäitä ihmissuhteita. Juuri sellaisia ilmavia ja hauskoja, jollain tapaa "yliluonnollisia", mutta silti maallisia.
 :uranus:  :aspect_sex:  :mars: = Tämä ilmenee mulla varmaan urheilullisuutena ja haluna purkaa energiaani fyysisin keinoin.
 :uranus:  :aspect_opp:  :chiron: = Tämä nyt on ikäpolevellani aika yleinen kuvio. En saa sille mitään erityistä luonnetta...

 :uranus:  :aspect_tri:  :keskitaivas: = Tälle toivosin merkitystä ammattillisessa mielessä...:-) Missä ne onnekkaat työpaikat oikein luuraa?!?!?  ;D


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: R1ku - 23.10.2009 23:41:47
Uranus Jousimiehessä
Ujo ja herkkä jousimies on toisaalta rohkea ja eloisa.

Saturnus yhtymä Uranus
Tiedät, kuinka erilaiset tilanteet hallitaan. Etenet itsepintaisesti haluamaasi suuntaan. Olet hyvin tuottelias ja aikaansaava ja saadessasi jonkun ajatuksen päähäsi viet tahtosi loppuun saakka.
Sitovuutesi voi olla ahdistavaa.


Otsikko: Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut?
Kirjoitti: meruska - 25.10.2009 13:42:18


Marsin avautuva neliö aiheuttaa mulle vastoinkäymisiä ja pieniä loukkaantumisia siihen asti kunnes jälleen opin seuraamaan ja luottamaan omiin hetkellisiin tunteisiini. Ilmeisesti karman vaikutusta, koska Sepon mukaan edellisissä elämissä en voinut välttää kiusausta luovuttaa uudistajan lahjojani muiden käyttöön. Tästä syystä minulla ei tässä elämässä ole lupaa kuunnella muiden odotuksia tai vaatimuksia ilman kirveleviä takaiskuja. Samasta syystä tunnen oloni hyvin ahdistavaksi sitovissa olosuhteissa ja onnistun lahjakkaasti sotkemaan kaikki asiat joihin yritän tarttua. Läksyni on ymmärtää että jokainen takaisku on merkki siitä että ratakaisevalla hetkellä kuuntelin jotakuta muuta kuin itseäni.



No juu... Herran jestas! Olin unohtanut tämän koko Uranus jutun!!! Pieniä loukkaantumisia... Olin koko kevään paahtanut hommia pää höyryten ja loman kynnyksellä mätäkuun alkupuolella sattui haaveri joka pakotti olemaan paikoillaan lähes koko kuun... Missä uranus oli kesäkuun loppupuolella...? Pitääpä tarkistella... No, kyllä mä itseasiassa tiesin että pitää levätä mutta kyllä maailmankaikkeus tuossa tapauksessa oli hiukan liian osoitteleva.. Mun kesä meni sitäpaitsi pilalle!