Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Rachel - 25.11.2006 12:51:10



Otsikko: Kivet ja muuttaminen
Kirjoitti: Rachel - 25.11.2006 12:51:10

Ihmettelin tässä muuton kynnyksellä, että miten pakkaan jalokiveni? Tuntuu pahalta laittaa niitä laatikoihin muun "roinan" sekaan. Eli miten kivet pakataan ja kuljetetaan uuteen kotiin? Vai teenkö kärpäsestä härkäsen, eli muutolla ei olisikaan merkitystä kiviin?  :idiot2:



Otsikko: Vs: Kivet ja muuttaminen
Kirjoitti: Dimma - 25.11.2006 14:50:37
Mulla ei ole mitään oikeaoppista vastausta tähän, mutta kun itse muutin käärin omat kiveni paitoihin ettei ne vaan rikkoudu, hankaudu jne.
erityisen tarkka olen pikkuisesta kristallipallosta jonka olen saanut lahjaksi. Se oli aika monen paidan sisällä!  :smitten: :smitten:

Mun kivet myöskin matkusti repussa, ei muuttotavaroiden joukossa. Tietysti jos on tosi paljon kiviä niin reppu voi käydä aika painavaksi.. ;)


Otsikko: Vs: Kivet ja muuttaminen
Kirjoitti: *Kide* - 26.11.2006 23:03:17
Pakkaminen sinällään on tarpeen kivien vahingoittumisen estämiseksi. Jotkin kivet naarmuuntuvat hyvinkin helposti ja saattavat jopa rikkoutua,varsinkin jos niissä on jännitteitä (hyvin kovissa kivissä yleensä on!). Hyvä olisi, ettet altista turhaa kiviä pakkaselle, jotkut voivat vahingoittua sille myös (onneks nyt ei ole pelkoa  ;)). Opaalit varsinki omaavat korkean vesiprosentin itsessään, näin ollen eivät tykkää kylmästä (TAI KUUMASTA!)
Kun saat kivet uuteen kotiin, älä heti aukaisen niitä, vaan anna olla vaikka yön yli. Joissakin tapauksissa kivien energiat palaavat niiden normaalitasolle hyvinkin pian, mutta suosittelisin puhdistamaan kivet. Tämä vie muutamasta minuutista kolmeen vuorokauten. Yleensä pitkät ajat ovat juuri hankittujen (ostettujen) kivien aikoja.
Pese juoksevan veden alla huolellisesti ja yksitellen kivet, aseta ne vaikka parvekkeelle yön ja päivän ajaksi. Kivi tarvitsee kaikkia neljää elementtiä; vesi-, maa- (yhteys maahan), ilma- ja tulielementtiä puhdistuakseen.
Kun olet antanut kiviesi puhdistua ja latautua, magnetisoi ne uudelleen itseesi tai muihin perheesi jäseniin. Pyydä valon voimaa avuksesi ja suojaksi, istu hiljaa kivi kämmeniesi välissä ja keskity kiveen, aisti kivi ja sen energiat. Jos et halua selvästi osoittaa kivelle jotakin tehtävää, anna kiven itse kanavoida energiansa sinne missä sitä sinussa tai asunnossasi tarvitaan. Muista kiittää!
Älä anna magnetisoituja kiviä pois, ennen kuin olet taas puhdistanut ja antanut niiden levätä.
Mukavaa muuttoa  :smitten:


Otsikko: Vs: Kivet ja muuttaminen
Kirjoitti: Riitta - 27.11.2006 22:10:09
Jos ne ovat jalokivia-eiko ne mahdu kasilaukkuun ja omiin rasioihin?
Jos ne ovat hiomattomia kivia niin pumpuliin ja johonkin rasiaan, itse pitaisin ne "kasitavaroissa"-juoksevan veden alle uudessa kodissa ja kuivata ne auringossa-silloin ne ovat puhtaita energioiden valittajia.


Otsikko: Vs: Kivet ja muuttaminen
Kirjoitti: Rachel - 28.11.2006 11:11:38
Hiomattomia kiviä ovat, eli pumpuliin ja rasiaan ja käsimatkatavaroihin siis.  :) Kiitos neuvoista, kuulostavat loogisilta. Nyt kun joku vielä neuvoisi, miten saisin raskaiden tavaroiden (sohva, pesukone yms.) kantamisen nautinnolliseksi ja vaivattomaksi  :idiot2:  :uglystupid2: Onneksi ei kovin usein tarvitse muuttaa...


Otsikko: Vs: Kivet ja muuttaminen
Kirjoitti: *Kide* - 28.11.2006 15:00:52
Ei sattus naapurissa oleen söpöjä komistuksia, jotka tahtoisivat auttaa...?  8)