Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Hiisitär - 06.01.2007 01:16:21



Otsikko: Vuosikorttina Tasapaino
Kirjoitti: Hiisitär - 06.01.2007 01:16:21
Laskin itselleni tämän vuoden vuosikortin taroteista ja sain vastaukseksi Tasapaino-kortin. Mitä kaikkea Tasapaino-kortti kätkee sisäänsä ja millaisia asioita se yleensäkin enteilee?

Tarot-kirjasta löytyi toki mukavasti jo tietoa, mutta kaipaisin sitä lisää. On nimittäin muina vuosina nämä vuosikorttien tulkintani menneet ihan mönkään! ;D Kuoleman vuonna matkustelin paljon ja se on yksi parhaimmista vuosistani, Ylipapin vuonna oli todella rankkaa, yksinäistä ja taloudellinen tilanne oli melkein kestämättömän huono.



Otsikko: Vs: Vuosikorttina Tasapaino
Kirjoitti: heguli - 06.01.2007 10:35:18
Hei AthaMaarit :smitten:

En tiedä osaanko vastata kysymykseesi, mutta yritän. Crowleyn opaskirjan perusteella alkanut vuosi on haasteellinen, mutta antoisa -kunhan vain luotat itseesi, sisimpääsi ja uskallat seurata/toteuttaa luovia ajatuksiasi niin, ettet vaaranna sisäistä tasapainoasi. Jos et vielä ole tasapainossa, keskity sen kehittämiseen. :smitten:

Buy the way, kertoisitko kuinka vuosikortti lasketaan... :) :smitten:

VIII TASAPAINO

Avainsanat: Vaaka; tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeuden mukaisuus.

Tässä kortissa kuvataan Vaaán horoskooppimerkkki. Kortti on kiehtova kuvaus tasapainosta, harmoniasta.
Nuoren naisen - hän on Narrin naispuolinen vastike - jalkojen välissä on valtava taikamiekka. Hän tasapainottelee varpaisillaan. Tarkemmin katsoen hän oikeastaan tasapainottelee vain miekan kärjen varassa. Ainoastaan oman sisäisen keskuksen löytämisestä syntyvä täydellinen keskittymiskyky ja tyyneys tekevät mahdolliseksi tällaissen tasapainoisuuden. Pieninkin häiritsevä ajatus saa naisen horjumaan ja rikkoo hänen saavuttamansa tasapainon - tasapainon , joka on maailmankaikkeudelle luonteenomainen.

Kortin hallitsevat värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri kuvaa henkevyyttä ja älyä; ajattelua, ideoita ja viisautta. Vihreä väri on luovuuden väri. Se symboloi voimaa, joka saa ideat toteutumaan. Alaspäim osoittava miekka symboloi samaa. Ajatuksen voima on suunnattu alaspäin ja on kosketuksissa maahan palvellen sitä. (Katso myös Miekkojen Ässä.)

Naisen hartioita peittävät strutsin sulat, jotka viittaavat egyptiläiseen oikeuden jumalaan Maatiin. Naisen kasvoja peittää naamio. Hänen koko huomionsa on kääntynyt sisäänpäin. Tämä tekee hänet vastaanottavaiseksi uusille aatteille ja sisäisen oppaan neuvoille.

Naisella on egyptiläisen viisauden jumalan Tothin kruunu. Kruunuun on kiinnitetty maailmankaikkeuden suuret vaakakupit, Alfa ja Omega, joilla maailmankaikkeus punnitsee kaiken.

Tämä kortti kehoittaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihisi tai johonkin luovaan toimintaan. Nyt tarvitaan täydellistä sisäistä tasapainoa ja omassa keskuksessa pysymistä, jos upeiden uusien ideoiden halutaan kantavan hedelmää. Tasapainoisesta lähtökohdasta käsin kaikki kehittyy tasapainoisella tavalla: omalla ajallaan ja tarkoituksenmukaiseksi.

Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme. Tämä opettaa meitä hetkestä toiseen olemaan entistä tietoisempia, jotta pydtyisimme säilyttämään sisäisen rauhan ja selkeyden, kun olemme sen kerran löytäneet.

PÄÄTELMÄ: Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä useammin niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.

KYSYMYKSET: Mikä auttaa sinua löytämään meditatiivisen keskuksesi ja pysymään siellä? Mitä tapahtuu, kun et kykenekään pysymään siellä?

EHDOTUKSET: varaa säännöllisesti aikaa itsellesi tehdäksesi jotain meditaatiota, joka vakaannuttaa sinut omaan keskukseesi. Hengitä haraan (joka sijaitsee kämmenenleveyden navan alapuolella ja keskitä energiasi sinne.

VAHVISTUS: Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani.




Otsikko: Vs: Vuosikorttina Tasapaino
Kirjoitti: Aion - 06.01.2007 12:08:04
Tiivistettynä ja omakohtaisesti täydentäen
edellistä vastausta:

Maallinen elämä vaatii
työtä ja tunteiden tasapainoa
ympärillä olevista ihmisistä ja heidän reaktioistaan huolimatta.
Muut voivat järjestää haasteellisia tilanteita
mutta sinun tehtäväsi on pysyä omassa keskuksessasi
ja luottaa oman intuitiosi johdatukseen
oikeana tienä.

Opiskelu-/työelämässä vaaditaan satsausta
vaikka tuntisitkin mielummin vetoa
henkisiin harrastuksiin.
Olennaista on tehdä valvollisuudet
vaikka ne eivät aina hyvältä maistuisikaan
ja silti pitää yhteydet yläilmoihin auki
arkipäivän työskentelynkin yhteydessä.

Vuosi on haastava mutta myös palkitseva.
Ja itsesi halliten
(yleisesti ottaen pieniä lipsahduksia voi jokaiselle sattua)
tulet saavuttamaan
merkittävän paljon myös henkisellä sektorilla
ja vuoden kuluttua tunnet päässeesi paljon eteenpäin
ja kasvaneesi ihmisenä.
Luultavasti olet löytänyt uusia lahjoja
jotka rikastuttavat elämääsi
niin maallisella ja henkisellä sektorilla.

Tiivistettynä:
tunteiden ja ajatusten hallinta
on vuoden haaste.
Asiat eivät ole aina sitä miltä ne näyttävät.
Mielemme rakentaa niiden kuvan.
Luo itse neutraali kuva asioista.
Ja luota siihen. ::)