Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Mimoosa - 23.11.2005 15:06:47



Otsikko: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Mimoosa - 23.11.2005 15:06:47
Miten koette kun syntymäkartalla on Pluton ja Ac:n yhtymä? Miten se siis vaikutta? Muistelin että siitä on ollut aikaisemminkin puhetta, mutten nyt enää muista. Yhdellä ystävälläni on tälläinen ja tyyppi on oikein mukava ja karismaattinen  :coolsmiley: Miten sen nyt kuvailisi.. kiinnostava, yllätykselinen, rohkea, erilainen yms HYVÄ TYYPPI.


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: apache - 23.11.2005 15:32:55
Tuntemani Pluto-AC-tyyppi on tosi vahva ja hallitseva persoonallisuus. Ottaa helposti ohjat käsiinsä ja johtaa ihmisiä ympärillään luonnostaan. On myös joutunut käymään läpi kovia juttuja elämässä ja "syntymään psyykkisesti uudelleen". Karismaakin löytyy ja on jotenkin tosi vakuuttava tyypi.


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Maisa - 24.11.2005 10:47:21
Mimoosa, kuinka lähellä Ascia Pluto on? Kummassa huoneessa? MIssä merkissä?

Lähipiirissäni on näitä Plutoisia tyyppejä joilla Pluto nousuplaneettana, esim. miehelläni Pluto H1 asteentarkassa konjuktiossa AC molemmat Neitsyessä.

Kaikki nuo Plutonousuiset läheiseni ovat tosi karismaattisia, tummia (hiukset, silmät), vähän erikoisia ja äärettömän ehdottomia. Ihania :smitten:


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Mimoosa - 24.11.2005 12:47:51
Hei Maisa ja muut. Ystäväni Pluto on siis todellakin yhtymässä AC:lle ja Neitsyessä kuten miehelläsikin  ;) Upea ominaisuus kartalla se tuntuu olevan vaikkei ehkä se helpoin. Tumma tukka ja silmät tosiaankin. Myös Apachen kommentti Pluto nousuisista pitää täysin paikkaansa tässäkin tapauksessa. On ihana lahja tämmöinen erikoinen Pluto ystävä joka näkee tätä kaikkea vähän  :knuppel2: tähän tyyliin. Hauskaa on tämmöisen seurassa ja vakavuuttakin sekä syvällisyyttä löytyy kyllä tarpeen tullen. Mahtava luonne jota täytyy vaan ihailla ja ihmetellä kun ei aina ota selvää...    :angel:


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: helinä - 03.12.2005 14:46:30
Itellä on tällänen  :pluto: :aspect_con: :askendentti:.
Vaikeasti käsiteltävissä, kun lymyää selän takana huoneessa 12.
Joskus toivoisin (aika useinkin) että olisin vähän vaatimattomampi, semmonen ujon ja harmittoman oloinen. :tickedoff:
Mutta jos oon pitkään poissa "valokeilasta", antoisasta tekemisestä ja huomiosta menen sisältä rikki. Semmonen Uudelleen syntyminen on pakko tai muuten se on kuolemaksi....
Vielä oon säilynyt aina hengissä, että kai tämä aika valtaisat voimat antaa.
Toisaalta mitään puolittaisia ratkaisuja on mahdoton yrittää....
Nuoralla tanssija?? :-[


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: selkälokki - 03.12.2005 16:26:10
Mielenkiintoista, siis AC on sama kuin nousumerkki?
Entäs pluton neliö nousuun??? Pluto 8. huoneessa neitsyessä.


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Ave^^ - 03.12.2005 17:55:08
entä pluton kolmio AChen?  :angel:

tuo pluto nousevana planeettana kuullostaa mielenkiintoiselta. tulisi mieleen jossain määrin levoton ihminen..  :)


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: apache - 03.12.2005 18:18:46
Eräs plutonisimmista ihmisistä jonka tiedän on pluto yhtymässä AC:hen 12.huoneen puolella plus vielä ac-skorpioni ja au-skorpioni (20.11.1986, 6:44,helsinki)

Todella, todella läpitunkeva persoona ja myöskin hyvin läpipääsemätön. Skorpionin prototyyppi sanoisin.

Lisäisin vielä, että vaikka on aika hiljainen tyyppi, niin oikein säteilee ympäristöönsä sellaista maagista voimaa, ettei tulisi kyllä mieleenkään mennä häntä komentelemaan. Kyseistä tyyppiäon tosi vaikea ohittaa huomaamatta, tuntuu että vaikka hän vaan lymyäisi jossain nurkassa, niin siltä hänen energiansa hallitsee koko huonetta.


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: hah - 03.12.2005 21:44:22
Minullakin on  :pluto: :aspect_con: :askendentti: Leijonan merkissä.  Sisäisiä muutoksia - uudelleen syntymiä , vähän ehkä itsekeskeinen ja minulla on myös ruskeat silmät. Niin ja aika itsepäinen. ???


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: maallikko - 04.12.2005 00:06:04
Hei!

Itselläni  :pluto: on 12, huoneessa ja aika kaukana  :askendentti:, mutta tuntuu toimivan. Röntgenkatse puuttuu, mutta salaisuudet ei jää salaisuuksiksi eikä pintakerros ihmisessä vakuuta. Ajoittain olen hiljaisempi kuin yleensä, silloin on nahanluonnin aika. Muisti on hyvä, mutta harvoin on tullut kostettua. Jää vähän huono maku sellaisesta :P


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: CorvusLeonis - 04.12.2005 01:54:07
Mulla Pluto ei yhdy ASC:iin mutta kumminkin askendentilla Aurinkoon skorpparissa ja olen enemmänkin plutoninen kuin skorpionimainen - eroa on, mitä muihin skorppareihin on tullut verrattua. Hirmu kuumapäisiä kiihkoilijoita meikäläiseen verrattuna, vetävät kaikesta herneen nenäänsä ja aukovat päätään. Mikä lie intohimo tai tunteen palo, sellaista ei kyllä multa löydy.  ::)


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: plutonia - 04.12.2005 02:26:10
Hei !
Kaikilla (muutama ;)) tuntemillani Pluto :aspect_con: :askendentti:-ihmisien (tai Pluto ilman yhtymää 1. huoneessa) persoonassa on ylimääräistä magnetismia ja dynaamisuutta -hyvässä ja pahassa.
Huonona päivänä ko. henkilöt ovat jopa brutaaleja ja tylyjä, riippuu tosin henkilön kehitysasteesta ja oman käyttäytymisen tiedostamisesta. Hyvänä päivänä ovat parasta A-luokkaa. Mielenkiintoisia tyyppejä joiden kanssa ei pitkästy.
Itselläni on Pluto 10.huoneessa yhdessä auringon kanssa ja tuo energia näyttäytyykin enemmän työn ja uran tiimoilla ehdottomuutena ja peräänantamattomuutena. Tyyliin -"läpi harmaan kiven".


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: CorvusLeonis - 05.12.2005 15:34:38
Yksi kaveri on AC-Pluto Vaaka ja todella karismaattinen tyyppi, jolla on jokin itsetuhoinen missio aina meneillään. Kiero ja sysimusta huumorintaju, muuten enimmäkseen vakava ja Vaa'aksi omissa oloissaan viihtyvä. Olisinpa minäkin yhtä cool.  ::)


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Timotheus - 10.12.2005 17:33:15
Mun, sanoisinko parhaalla ystävällä on pluto asteen päässä vaaka Ac.ta sekä aurinko :aspect_con: mars härässä pluton kotona 8.h ja energiaa tällä pakkauksella piisaa uskomaton määrä. Vaaka-pluto ac tekee hänestä oikea sosietee-pommin joka tuntee käytännössä kaikki. Hiukset ovat tummat ja voimakkaat kuten silmätkin. Hän näkee välittömästi ihmisten läpi ja aistii paljon toisista... etenkin seksualisuuteen liittyviä asioita. Niin ikään 8.h venus kaksosissa tuo myös liikunnallisen puolen tähän härkään. Ikävänä puolena täytynee listata ajoittainen räsähtely, että kun hirttää kiinni niin siinä on isotkin miehet nöyrää poikaa (hän on siis noin 160cm tyttö) eikä aina askendentille kuuluvaan tyyliin itse huomaa tuhoavaa käytöstään vasta kuin liian myöhään vaikka tiedostaakin voimansa toisin kuin mulla jonka jupiter-pluto(+mars-saturnus stellium) yhtymä tekee sekstiilin ac.hen, näin ollen en aina tiedosta omaa luonnollista auktoriteettiä vaikka muut pokkuroisivatkin.

Kiinnostaisikin tavata joku näistä uusista tulokkaista jonka pluto olisi yhtymässä ac.hen ykkösenpuolella kotonaan scorppionissa... mahtavat olla intensiivisiä tapauksia :knuppel2:


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Valo - 10.12.2005 21:10:53
Minulla on  :pluto: :aspect_con:  :vaaka: :askendentti: huoneessa 12. Aiheuttaa pinnanalaista kiehuntaa, lähes hallitsematonta energiaa, intensiivisyyttä ja magnetismia niin asioiden kuin ihmistenkin suhteen. Kasihuoneessa on mars kaksosissa, aivot tulessa seksuaalisuuden, mystiikan ja tästä maailmasta pois olevien asioiden parissa. Julma kuvaa minua hyvin jos miettii tapaani pahimillaan kohdella rakastamiani ihmisiä, merkuriuksen sijainti leijonassa ei vähennä ilmaisun dramatiikkaa ainakaan. Jään harvemmin huomaamattomaksi sosiaalisesti, on eri asia tapahtuuko se positiivisessa vai negatiivisessa mielessä..se on joko tai. Pluton "mukavat" puolet ovat toistaiseksi tuntemattomammat kuin haasteelliset. Kestävyys ja periksiantamattomuus sekä salapoliisikyvyt voisivat olla niitä helppoja, jotenkin ne jäävät kuitenkin sinne 12.huoneen piiloon.


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: nikki - 10.12.2005 21:56:11
tyttärelläni on pluto askendentilla skorpparissa ykköshuoneessa konjuktiossa auringon ja merkiuksen kanssa ja tämä stelliumi on kolmiossa kheironiin kasihuoneessa,tulevia parantajan lahjoja luulisin.itse olen myös skorppari neljän planeetan stelliumilla 11 huoneessa,aurinko 12 ja kasihuonekin on ihan omiks tarpeiks asutettu.tytär on 16v. ja lukee meikäläisen ajatukset mennen tullen eli telepatia toimii,mitä varmaan edesauttaa tuo älyplaneetta pluton kylkiäisenä.ja kun vielä asutaan kaksistaan niin intensiivisyyttä riittää liiaksikin,kukaan ei taida uskaltaa pysyvästi näitten energioiden väliin...


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: Tiikerililja - 11.12.2005 17:50:15
:pluto: :aspect_con: :askendentti: :vaaka: 12.h
 :merkurius: :neitsyt: 12.h
 :aurinko:  :neitsyt: 11.h

Ja kyllä tuntuu! Vaikka kuinka vaakanousuisena haluaisin olla diplomaattinen&ystävällinen "kaikkien kaveri", niin asteen päässä askendentista keikkuva pluto pistää pasmat sekaisin kerta toisensa jälkeen ja merkurius neitsyessä ei säästele sanan säiläänsä.  :knuppel2: Törmäyskursseja ihmissuhteissa riittää ja matkassani pysyvät vain ne, jotka minut todella haluavat tuntea ja ovat valmiita näkemään tämän kuoren alle. Lähimpään ystäväpiiriini ovatkin jollain lailla karsiutuneet vain kaltaiseni voimakkaat persoonat -"yllättäen" mm. tuplaskorpioni.  :)

Hallitseva olen, vaikken niin tahtoisikaan. Tummat hiukset ja tummat -kenties läpitunkevatkin- silmät, minulle ei kannata vaivautua valehtelemaan tai esittämään jotain -yleensä näen ihmisten läpi varsin helposti. Tätä hyödynnän mieluiten ihmistuntemuksessani. Minusta on ihan mukavaa, ettei toisen juurikaan tarvitse vaivautua itsestään kertomaan -vaistoan sen muutenkin.  ;)

Elämä ei todellakaan ole ollut helppoa ja kasvunpaikkoja on riittänyt ja takuulla riittää jatkossakin. Ja vaikka koenkin välillä olevani äiti teresa iivana julman vaatteissa, niin hauska saada positiivista palautetta, että meistä pluto-tyypeistä kirjoitusten perusteella, jotkut jopa tykkäävät!  :smitten:


Otsikko: Re: PLUTO AC:lla
Kirjoitti: helinä - 12.12.2005 01:07:39
Aika jännä, että te kaikki muut Pluto AC:t sanotte, että näette helpoti, kun joku valehtelee...
Mulla tilanne ei ole niin helppo (ainakaan vielä). Oon ehkä jonkun  mielestä jopa naivi ja tyhmä.
Pluto AC:lla on mulla sekstiili jupiter ja neptunus konjuktiolle huoneessa 3, eli uskon että tästä syystä haluan ajatella kaikista vain hyvää. Lisäksi tämä Jupiter on bQ Venus MC:llä (joka siis neliössä plutoon).
Joku syy kai olla tällänen hörhökin täällä.
Tosin olen todella Säälimätön, kun jää valheesta kiinni!!!
Joku valehtelijoiden kauhu kai sittenkin.