Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Rohana - 20.10.2005 14:23:04



Otsikko: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Rohana - 20.10.2005 14:23:04
:knuppel2: Onko nyt menossa jokin erityisen töksö ajanjakso, jolloin mikään ei ota sujuakseen? On asioita, joilla olisi kaikki edellytykset onnistua, mutta jostain syystä ketään ei joko kiinnosta tai kukaan ei tartu asioihin saadakseen niihin potkua. On olo vähän kuin ongella kun nappailee hyvin mutta koukkuun ei kala käy.  >:(
Jostain luin että on jotain planeettaperääntymisiä tms. jotka voisivat aiheuttaa moista, eli kyseessä ei liene vain muutaman yksittäisen merkin harmi vaan kaikkien hermojen koetteleminen?
Itsellä tökkii asuntokaupoissa ja opiskelussa nyt lähinnä.


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Lilli - 20.10.2005 14:29:16
Tervehdys,

lukaisepa etusivulta tuo juttu taivaalle tarkentuvasta suurrististä.

Tökkimistä aiheuttanee perääntyvä Mars Härän merkissä. Se koettelee erityisesti niitä, joilla on jotain merkittävää kiinteässä laadussa (Härkä, Skorpioni, Leijona, Vesimies).
Itselläni Mars vaeltelee kuumerkissäni. Täytyy sanoa, että elo on ollut joskus valoisampaakin.  :-\


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Aniara - 20.10.2005 14:33:13
Syitähän voi olla monia.
Useat syyttävät nyt perääntyvää marsia siitä että asiat eivät suju.
Missä huoneessa mars sinulla nyt on?
Joku muukin planeetta voi kertoa siitä, millä elämänalueella on kapuloita rattaissa. Esimerkiksi jos olet AC - tai aurinkoleijona, saturnus saattaa hiertää kartalla.


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Rohana - 20.10.2005 15:25:35
Itselläni Mars Leijonassa 3. huoneessa, avautuva neliö Kuulle.
Viimeisin tökkäys tuli juuri kun en löydä vuosia samassa paikassa olleita sanakirjojani mistään, joten jääpä sitten koulutehtävä tekemättä kun ei löydy käännösapua :( Töks-töks.......... :buck2:


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Lilli - 20.10.2005 15:39:59
Terve,

jännityksellä odotan myös ensi juhannusta, jolloin myös on suurristi taivaalla. Tarkka päivä on 21.6.2006, jolloin parivaljakkoa Saturnus oppositio Neptunus täydentävät Jupiter oppositio Kuu. Kuu on tuolloin Härässä ja Jupiter Skorpionissa.

Jännittävää tässä on se, että kaikki tekijät pommittavat tarkasti radix-Kuutani.

Sisäplaneetat muuten perääntyvät urakalla lähiaikoina. Merkurius perääntyy ensi kuussa Jousimiehessä ja Skorpionissa ja Venuskin alkaa pakittaa joulukuussa heti kohta, kun Marsin liike on muuttunut jälleen eteneväksi. Venus vaikuttaa Kauriissa ja Vesimiehessä, itselläni DC:llä. Koetapa sitten näitten kanssa pärjätä.  :-\

Myöhempi korjaus: 21.6.2006 oppositiossa ovat Saturnus ja Chiron, Neptunus on ainoastaan väljässä oppositiossa Saturnukseen. Suurristiä täydentää vielä Mars, joka tuolloin on yhtymässä Jupiteriin. Kaikki nämä ovat sitten 9-10°:ssa kiinteissä merkeissä.


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Saana - 20.10.2005 15:43:15
Täällä tökkää tossu myös :tickedoff:  on jo pidemmän aikaa tökkäillyt...alkaa olla jo takki tyhjä :-\...ainakin tänään...välillä tulee hetkellisiä energia ryöppyjä, mutta menee melko nopeasti ohi ;)


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: CorvusLeonis - 20.10.2005 15:50:29
Mars retro Härässä oppositiossa Merkuriukseeni meinaa jo tässä vaiheessa konkreettisesti ettei asiat todellakaan etene mihinkään. Saturnus neliössä Aurinkooni ei auta asiaa ollenkaan. Tuloillaan oleva Jupiterin samanaikainen yhtymä Aurinkoon ja Plutoon toivottavasti ainakin edesauttaa niitä itseeni kohdistuvia muutoksia, joita olen viime aikoina suunnitellut. (Ja kyllä, liittyy lihasmassan nostamiseen ja taistelulajien treenaamiseen.) :P


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: brown trout - 20.10.2005 15:58:10
Hei Auringonkukka!
Älä heitä läksyjä nurkkaan hukkuneiden sanakirjojen takia, vaan kokeile tätä: http://www.ilmainensanakirja.fi !!
Toivottavasti auttaa!!  ;)


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Rohana - 20.10.2005 16:16:47
Kiitos brown trout!  :D


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: La Papessa - 20.10.2005 16:55:24
Minulla mars peruuttelee siellä MC:llä. Töissä tökkii, hassua kyllä, vähemmän kuin pariin kuukauteen. Rahaa vain ei ole luultavasti tulossa tässäkään kuussa.  :tickedoff: Mietinkin, että olisikohan minun syytä hakea kasvinpaikkakunnalla avoinna olevaa mielenkiintoista työpaikkaa. Tuon jupiter-aurinkoyhtymän avittamana saattaisin tällä kertaa päästä jopa haastatteluun.

Lainaus
Jännityksellä odotan myös ensi juhannusta, jolloin myös on suurristi taivaalla. Tarkka päivä on 21.6.2006, jolloin parivaljakkoa Saturnus oppositio Neptunus täydentävät Jupiter oppositio Kuu. Kuu on tuolloin Härässä ja Jupiter Skorpionissa.

Huh heijaa, katsoin omat transiittini juhannukselle ja aika vilkkaalta vaikutta. Perääntyvä jupiter on tuolloin tarkalleen venus-uranusyhtymälläni. Kuu ylittää vuorokauden aikana syntymächironini. Suurristiin myös osallistuva mars on tarkassa yhtymässä syntymäsaturnukseeni. Suurristin neptunus sentään ei ole yhtymässä tai tee tarkkaa yhtymää yhteenkään planeettaani, mutta venus transitoi näköjään tarkalleen syntymäjupiterillani. Oliskohan odotettavissa jonkinlainen "blast from the past", eli vanhan heilan paluu. :o


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Rohana - 20.10.2005 17:08:01
Nyt esitän kysymyksen johon jo varmaan PITÄISI tietää vastaus,  :idiot2: mutta missä voin käydä laskemassa karttani tällepäivälle niin, että voisin kuten La Papessa todeta, että mars peruuttelee MC:llä. Tiedän vain syntymäkarttani marsin sijainnin.... :crazy2:


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Lilli - 20.10.2005 17:13:38
Hei Auringonkukka,

voit selailla transiitteja edestakaisin esim. tuolla Oma astro -osastolla. Vilkaise sieltä päiväkirjaa.

Toinen vaihtoehto on käydä katsomassa efimeridejä astro.comissa tai valita Extended Chart Selectionista Natal Chart with transits.


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Timotheus - 21.10.2005 01:24:59

Sisäplaneetat muuten perääntyvät urakalla lähiaikoina.

Mitä tarkoittaa sisäplaneetat?


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: dissolve - 21.10.2005 10:16:52
Tökkimistä aiheuttanee perääntyvä Mars Härän merkissä. Se koettelee erityisesti niitä, joilla on jotain merkittävää kiinteässä laadussa (Härkä, Skorpioni, Leijona, Vesimies).

Itsellä Mars on tällä hetkellä 2 asteen päästä radix-Kuusta, 8.huoneessa vaeltelee. Saattaisikohan selittää miksi itsellä on viime aikoina ollut suorastaan riippuvainen olo seksistä ja läheisyydestä? Yleensä tällaista oloa ei ole kuin keväällä, ja sekin menee kyllä biologisten ominaisuuksien piikkiin  :o

EDIT: Tulipa lueskeltua tuota Tähdet ja tulevaisuutesi -kirjaa, ja Mars-Kuu -yhtymästä sanotaan näin: "Tämän ajanjakson aikana olet intohimoinen ja ailahteleva, sekä taipuvaisempi toimimaan pikemminkin tunteiden ja mielihalujen kuin järjen mukaan. Pienet epämukavuudet ja muiden käyttäytyminen ärsyttävät sinua enemmän kuin tavallisesti. Saatat olla suorastaan riidanhaluinen. Suhteesi perheeseen ja sinulle läheisiin naisiin ovat todennäköisesti myrskyisiä."

Eilenkin tuli tapeltua äitimuorin kanssa, eikä auta yhtään kun äidilläkin on kuu Härässä, kuten minullakin. Eli molemmilla tuo yhtymä nyt menossa :D


Otsikko: Re: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Mamie - 21.10.2005 10:19:09

Sisäplaneetat muuten perääntyvät urakalla lähiaikoina.

Mitä tarkoittaa sisäplaneetat?

Sisäplaneetat on aurinko, kuu, merkurius, venus ja mars


Otsikko: Vs: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Jaana - 30.06.2006 09:56:23
 :-\

Minulla on tällä hetkellä suorastaan ruuhkaa taivaalla.Mitäs sanotte tästä:
Pluto :aspect_squ: :kuu:(14.7.saakka)
Pluto :aspect_con:Venus (4.7. saakka)
Pluto :aspect_squ:Mars (4.7. saakka)
Pluto  :aspect_con:Merkurius (23.7. saakka)
Mars  :aspect_sex:Nousumerkki (2.7. saakka)
Mars  :aspect_squ:Jupiter (4.7. saakka)
Neptunus  :aspect_squ:Neptunus (26.7. saakka)
Uranus  :aspect_opp: Uranus (1.8. saakka) ja tuplana
Uranus  :aspect_opp:Uranus (8.7. saakka)

 :buck2: :crazy2: :idiot2: VOI PIHKURA!!!

Onko kukaan kokenut samaa ja säilynyt tästä rytäkästä hengissä???

Terveisin Jane


Otsikko: Vs: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 30.06.2006 12:07:47
Hui.

No tuo kyllä varmaan opettaa jotain.

Tsemiä.

Minulla lie aika helppoa nyt kun on vain Uranus sq Moon ja Pluto sext Asc ja Jupiter sq MC, no yksi yrittää saada uraa kasaan ja toinen tuo tasapainoa, kun taas tuo Uranus laittaa minut käyttäytymään arvaamattomasti ja "hullusti" että tietäisin mitä haluan, esim tunneasioissa. Sitä varmaan tää täälläkin leikkiminen on. Se vain että se kestää tammikuulle 2008, eli tällä kertaa en olekaan helppo, mukava, ennalta arvattava ja rakastava, jos joku minuun huomionsa kiinnittää. Huomasin sen Lontoossa, en ole yhtään vakiintunut, tasaantunut tai tasaiseen suhteeseen tipahtamassa. Ehkäpä suhde alkaa tuona aikana ja kun sitä koetellaan ja Uranus rauhoittuu, 2008 on jotain stabiilia (joka vuosi on numerologinen 6 eli rakkaus/palvelu, kun ensi vuosikin on vapautta eli viitosta minulla).. muutoin on vain Saturnuksen ja Jupiterin kolmiota+konjunktiota, eli iisiä.

In general, you are seeking more emotional freedom at this time. If you can, change your existing relationships so that they embody what you are looking for. Otherwise, if you seek out new relationships, your personal life may be more disrupted than you want. Men in particular should be wary of this influence, because their attitudes toward women may be rather unstable now, which can result in upsetting relationships.

Whatever you do, you will probably find that your emotional wants and needs are not consistent with those of the people around you. Others may think you are "crazy" (not clinically insane, of course), because of your actions at this time. But this is only a temporary period of instability, during which you will come to a new understanding of your emotional needs. 


Otsikko: Vs: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: Lilja-82 - 30.06.2006 12:59:17
Janetiainen, no johan on.  ???

Minulla myös tuo tr. Pluto neliö Kuu kiristelee alitajuista pipoa vielä tämän vuoden loppuun asti.  :knuppel2:  :tickedoff:

Kuten se penteleen Neptunus siellä Keskitaivaalla aiheuttaa, että en saa varmaan syksylläkään mitään järkevää aikaan... Olen jo valmistautunut siihen...  :buck2:

Mutta kun nuo kaksi pääpahaa poistuvat taivaaltani tämän vuoden loppuun mennessä ja alkaa Sian vuosi, ja Sian merkki osuu kiinalaisella kartallani uran sektorille niin eiköhän ala tapahtua.

Tämä oma Koiran vuoteni ei nyt ole tähän asti mennyt ihan as I planned... Johtuen luultavasti näistä pirun länsimaisista transiiteista.
 :tickedoff:  :knuppel2:

Nykyään alan säännöllisesti tässä vaiheessa vuotta olla niin kyllästynyt, että alan jo miettiä seuraavaa. Koira on siunaukset sektorilla ja on todella siunaus, jos jotenkin tästä loppuvuodesta selviän.


Otsikko: Vs: Tökkivä ajanjakso?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.07.2006 20:56:52
En ole kyllästynyt, on hyvä draivi luoda ja matkustella ja muistella kuka oikein olinkaan esimerkiksi ennen miehiä, joista jokaisen oletukset muuttivat minua eri tyypiksi kuin mitä olen - sitä aina vaan muuttaa itseään toisen toiveita vastaavaksi, ja kun heitä ei ole kuvassa, tuntuu aika kummalliselta kun kysyy itseltään, no millainen sitten olen jos ei sellainen. Aika hurja tuo Uranus Sq Moon.