Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Mandragora - 14.01.2007 21:02:41



Otsikko: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Mandragora - 14.01.2007 21:02:41
Mikä mielestänne parhaiten paljastaa aidot katsojat/näkijät huijareista?

Minä en voi esimerkiksi henkilökohtaisesti uskoa kenenkään voivan katsoa Taroteista puhelimitse tai sähköpostilla, koska silloinhan sieltä voi napata maailman ihmisten energioista kenen tahansa, eikä juuri sen oikean ihmisen. Kyllähän silloinkin ennustus on aito, joskin henkilö väärä ;)

Tämä asia kummastuttaa minua suuresti.
Itse olen syventynyt Taroteihin sen verran, että tiedän miten homma toimii ja miten se ei toimi. Humaltuneena, väsyneenä tai stressaantuneena kunnon ennustus on liki mahdoton. Samoin, jos katsottavalla on omia henkisiä lukkoja, joiden ohi ei pääse, tai jos hän ei ole täysillä mukana, energiat eivät välttämättä riitä tai ainakin ennustaja väsyy pirusti.

Ottakaa kantaa.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: *yildirim* - 14.01.2007 21:39:40
puhut asiaa..mistäpä sitä tietää kuka on huijari kuka ei...voin vain puhua omasta puolestani.olen tehnyt katsantoja ihmisten tulevaisuuteen nuoresta iästäni huolimatta noin 10 vuotta...ensin ilman kortteja ja nykyään myös kortteja apuna käyttäen.tulkinnat teen joko mailitse,puhelimitse tai kasvotusten. kiitosta olen saanut vuosien mittaan paljon.olenko siis huijari...jokainen päättäköön sen itse. omasta mielestäni jotkut saavat tämän lahjan syntymässään ja minusta olisi sääli jos sen jättäisi käyttämättä.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ani - 14.01.2007 22:05:59
Olen sitä mieltä ,että huijarit kyllä karsiutuu aikanaan pois,maailman kaikkeus karsii ne tavalla tai toisella pois,eikös se ole niin,että sitä saa mitä tarvitsee,kun vaan luotat siihen,ja mikä on sillä hetkellä oman kehityksen kannalta parasta.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: astraali - 14.01.2007 22:12:08
Itseasiassa energiat eivät mene sitä puhelinlankaa tai verkkoa pitkin... Olet yhteydessä toiseen jo pelkästään ajattelemalla häntä. Jotkut kanavoijat/selvännäkijät tarvitsevat enemmän katsottavan henkilökohtaista energiaa kuin toiset, se riippuu myös siitä, mitä työvälinettä käyttää (kädestä katsoja versus selvännäkijä/kaukoparantaja)
Näkijäthän eivät varsinaisesti näe korteista mutta kortit ovat kuin "generaattoreina" siinä välissä. Näkijä voi käyttää periaatteessa mitä tahansa työvälinettä katsomiseen, vaikka shakkilautaa, jos siihen haluaa kanavoida tietonsa. Kortit tms. ovat vain väline helpottamaan työskentelyä, ei itse "ennustaja".

Näkijöitä on moneksi.

Itse en luottaisi epäpuhtaaseen kanavaan, joka ei pidä huolta itsestään ja ympäristöstään. Kanavoija saa yhteyden oman itsensä edustamaan energiaan. Jos kanavoija laskee värähtelyään esimerkiksi tupakalla, alkoholilla, huonoilla elämän tavoilla, stressillä jne. jne. jne. Hän saa yhteyden juuri siihen tasoon, jota ko. hetkellä väreilee hänen kanssaan.
Puhelimessa on tietenkin vähän vaikea arvioida kanavoijan energian tasoa... Mutta on siellä varmasti hyviä ja päteviäkin.

Tätä mieltä oli Astraali.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Sister of Night - 14.01.2007 22:22:58
Samaa mieltä edellisten kanssa. Se, että tekee tulkintoja puhelimen tai meilin välityksellä ei tee vielä kenestäkään huijaria. Kuten sanottu; ne asiat ja energiat joiden kanssa ollaan tekemisissä ei puhelilankoja tarvitse.  ;)

Itse näin aloittelevana (Tarot) tulkitsijana koen saavani jopa paremmin yhteyden kun teen tulkinnat yksikseni ja sitten lähetän sähköpostilla ne tulkintaa pyytäneille. Olen myöskin saanut positiivista palautetta. Kai se sitten on joku rentoutumis- ja keskisttymisjuttu mun kohdalla kyseessä kun tosiaan en ole vielä kauaa tulkintoja tehnyt ihan vieraille.

Mutta niin...mistäs sen etukäteen voi tietää kuka on huijari ja kuka ei. Tietty helpompi se asia on salata jos ei kohtaa ihmistä kasvotusten. Tosin eipä silti, kyllä varmaan niissäkin, jotka ottaa henkilökohtaisesti vastaan, löytyy ihmisä moneen menoon.. Mistä senkään loppupeliessä voi aina heti tietää ovatko he huijareita vai ei.

Kyllähän henkisyydenkin voi naamioida moneen rekvisiittaan, jotka varmasti ainakin asioihin perehtymättömille saatta mennä hyvinkin täydestä..


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: BlueRose - 15.01.2007 00:15:02
Mä itse uskon, että on mahdollista  ::) se taito/tieto jos annetaan se vaan on :smitten: Nim, merk: kokenut ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Pikkusisko - 15.01.2007 01:03:47
Jos kanavoija laskee värähtelyään esimerkiksi tupakalla, alkoholilla, huonoilla elämän tavoilla, stressillä jne. jne. jne. Hän saa yhteyden juuri siihen tasoon, jota ko. hetkellä väreilee hänen kanssaan.


Tähän aiheeseen liittyen, oletteko huomanneet, että em. aineet myös maadottavat aika hyvin. Itselläni on taipumusta liidellä pois kehostani ja kerran, pari vuodessa "joudun" käyttämään tupakkaa/alkoholia aika rankastikin maadotusmielessä. Darrapäivänä saa yhteyden tunteisiin ja omaan kehoon. Kuulostaa ehkä kamalalle :-X.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 15.01.2007 01:05:10
Minulla on aika masentava kokemus eräästä hyvin tunnetusta näkijästä, johon etukäteen todella uskoin, sillä hänellä on aina ollut paljon asiakkaita eli häneen ilmeisesti luotetaan.

Kun hän sitten alkoi katsoa, tuli heti sellainen voimakas tunne että hän ei näe oikeastaan yhtään MITÄÄN. Katsomisesta tuli siis voimakas intuitio, että hänellä ei ole mitään viestiä välitettävinään. Ja hän ei pelkästään nähnyt heikosti, vaan hän myös tulkitsi ihan selkeää puhettani väärin ja jouduin koko ajan korjaamaan, vääntämään rautalangasta, ohjaamaan.

Hän siis puhui ja puhui niitä näitä, tilanne alkoi olla jo todella koominen, sillä välillä höpinä koski paikallispolitiikkaa, välillä maailmanpolitiikkaa, kiinteistöbisestä...katkeamatonta puhetta jossa ei kuitenkaan ollut mitään minua koskevaa sisältöä. Lähes kaikki "faktat" mitä hän minusta ja läheisistäni kertoi "näkevänsä" menivät ironisesti totaalisesti päin mäntyä.

Näkijä oli siis oikeastaan koko katsomuksen ajan täysin hakoteillä, ymmärsi selkeät ja hyvin johdattelevat kysymyksenikin aivan väärin ja oli todella vaivaannuttavaa jatkuvasti keskeyttää puhetulvaa, joka meni aivan metsään.

Ihan vain teoreettinen esimerkki pieleenmenosta: Oletetaan että asiakas on "muuttamassa ulkomaille". Tähän näkijäkin yhtyy, sanoo jopa maan mihin muutetaan ja milloin. Asiakas sanoo olevansa "taiteilija". Näkijä käsitää että "kuvataiteilija" ja puhuu minuuttikaupalla kuinka "ulkomailla (kuva)taiteilijaa ymmärretään sanattomasti, kieli siis ei tule olemaan ongelma". Asiakas yrittää sitten korjata että " ei ei, kun tarkoitin että minä siis kirjoitan...". Näkijä tarttuu nopeasti tähän ja alkaa selvitää, kuinka "kirjojasi tullaan myymään Suomessa, mutta ei ulkomailla, koska ulkomailla suomenkieltä ei ymmärretä" (!!). Asiakas yrittää taas päästä väliin ja reivata näkemystä oikeaan suuntaan: "Mutta siis kun itse asiassa toimin teatterialalla..." Näkijä kääntää taas kelkkansa, ja alkaa puhua "näyttämötaiteen globaalista kuvakielestä". Sitten asiakas kysyy että "no entäs meidän eläimet?" Näkijä sanoo napakasti että "eläimet ja niiden kanssa harrastaminen pitää jättää, siis kotimaahan". Asiakas on jo epätoivoinen: "niin mutta kun ne ovat erittäin olennainen osa työtäni, eivät suinkaan mikään harrastus!" Tässä vaiheessa näkijä kehottaa salamannopeasti "ottamaan eläimet mukaan" ja alkaa selvittää eläinten hintoja (??) eri maissa (tätä hintakatsausta jatkuu todella pitkään).

Arvaan että joku nyt toteaa tähän, että "henkimaailmasta ei vain haluttu sinulle näyttää mitään, siksi et saanut tietoa". Toki ymmärrän tämän mahdollisuuden, mutta miksi ihmeessä kokenut ja arvostettu näkijä ei mitenkään kommentoinut ilmiselvää hakoteillä oloa, sanonut vaikka että "valitettavasti en näe sinulle nyt mitään" tai "en näe tarkasti"? Miksi hän jatkoi höpinäänsä ja antoi lopuksi ymmärtää, että oli antanut runsaasti arvokasta tietoa?

Maksamista en kritisoi, työtänsähän hän teki vaikka huonolla menestyksellä, vaan rehellistä nöyryyttä ja "vastausten" arvioimista edes jollain tavalla asiakkaan kanssa.

Monet täysin "amatöörinäkijät" ovat muuten nähneet paljon enemmän ja tarkemmin, ironiaa tämäkin tavallaan. Tässä kun kyse oli kaikkien tuntemasta "mestarista".


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Blanka - 15.01.2007 08:15:42
Itse olen sitä mieltä, että katsominen tai tarottien lukeminen ei välimatkaa katso.

Toki aina sattuu hutilyöntejä, kokeneille ja kokemattomille.
Ja sen itsekin tuntee.
Joillekin ihmisille kortit eivät kerro mitään, kun pyytää tietoa tai koettaa nähdä, se on kuin tervassa takkuaisi.

Uskon, että tällaisissa tapauksissa asiakas itse "haraa" vastaan muutoksen mahdollisuutta. Näkeminen on aina erilaisten mahdollisuuksien kartoittamista, ja kaikki aina riippuu asiakkaasta itsestään.

Kukaan ei ole erehtymätön, ja näkijä, vaikka kuinka olisikin hyvä ja puhdas kanava, voi mennä harhaan. Se on vain inhimmillisyyttä, sitähän me olemme tänne tulleet opettelemaan :)



Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 15.01.2007 10:02:53
Omassa tapauksessa en kyllä missään nimessä voi allekirjoittaa tuota "vastaan haraamista" (yleinen selitys toki), päin vastoin.
Kummallista tapauksessa on etenkin se, että näkijä ei mitenkään kommentoinut sitä, että ei nähnyt oikeastaan mitään, puhui vain niitä näitä kuin poliitikko.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Pikkusisko - 15.01.2007 13:18:04
Minä kävin kolme kertaa todella hyvällä näkijällä. Viimeisin taisi nähdä vain tämänhetkiset energia, sen sijaan taas ensimmäinen näki niiden lisäksi myös kauas tulevaisuuteen.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Jasca - 15.01.2007 13:38:40
Tuli tuosta Rubiinittaren kokemuksesta mieleen pari juttua. Kerran eräs hyvin tunnettu meedio sanoi heti alkuun, ettei tässä nyt kyllä häntä kaivata. Suostuttelin hänet kuitenkin katsomaan ja hän suostuikin vilkaisemaan elämääni ja osasi ihan hyvin. Ilmeisesti hän ammatillisesti ja eettisesti silloin alussa halusi kertoa juuri tuon, ettei ollut itse oikeassa vireessä istuntoon. Siitä nostan hänelle hattua!    :)

Toinen kerta oli myös erään tunnetun meedion vastaanotolla, joka sinnikkäästi yritti saada minut eduskuntaan. Olisin mielelläni kyllä kuullut jostain muusta kuin politiikasta, koska suomeksi sanottuna EVVK millään kielellä. Politiikkaan en sotkeudu! Vaikka yritin saada hänet vaihtamaan puheenaihetta, niin sinnikkäästi hän vaan ajoi minua puolueeseen. Huh huh....  :idiot2:   

Mandragoran alkuperäiseen pohdiskeluun se, että kyllä selvänäköinen henkilö voi kurkkia elämää ja tulevaisuutta vaikka Plutolla asuisin. Energia ei sähkölinjoja tarvitse ja kun kaikki on yksi, niin olemme koko ajan joka tapauksessa yhteydessä toisiimme. Ennemminkin kyse on siitä annanko luvan kurkistaa eli itse sen päätämme saako meitä kurkkia vai ei.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Mandragora - 16.01.2007 18:47:36
Pointtinne olivat toki hyviä ja asiallisesti selostettuja, mutta en vain tosiaan voi uskoa sen toimivan. Uskon suurimman osan niistä, jotka mainostavat itseään näkijöinä tai minä tahansa, olevan huijareita.

Omien kokemusteni kautta olen löytänyt tämän polun ja se tuntuu oikealta. En voisi koskaan itse väittää kenellekään voivani katsoa ilman, että saan varmuudella oikean ihmisen energiat kehiin. Se vain olisi minusta huijausta ja väärin katsottavaa kohtaan.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 16.01.2007 19:01:12
Tärkeä ja myös tulenrka aihe tämä. Jos asia olisi niin, että etätyönä ei voi "nähdä", niin aika iso osa tämänkin Astropalstan auttajista/näkijöistä olisi tosiaankin huijareita, tekevät nimittäin meilitse ja puhelimitse paljon työtä.

Toisaalta minun ikävä esimerkkini (valitettavasti ei ole edes ainoa) on näkijästä joka ottaa ihmisiä henkilökohtaisesti vastaan joten kaiken järjen mukaan energioista pitäisi "saada kiinni".

Itselläni on paljon sekä positiivisia kokemuksia että negatiivisia, ja ainoa todiste näkijöiden näkemisestä on tietenkin se, pitävätkö heidän näkevänsä asiat paikkansa. Oma kokemukseni on, että joidenkin kohdalla pitää jopa hämmästyttävän tarkasti, joidenkin kohdalla taas ei ollenkaan. kolmannet taas puhuvat siten, että ei voi tehdä täsmällisiä päätelmiä, taito sekin  ;) Moni kuitenkin tällä alalla "näkee" päätyökseen, vaikka ei todellisuudessa näkisi mitään. Karu totuus. 
Tässä bisneksessä ei kuluttajansuojalaki päde :D


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Eileithyia - 16.01.2007 19:18:04
puhut asiaa..mistäpä sitä tietää kuka on huijari kuka ei...voin vain puhua omasta puolestani.olen tehnyt katsantoja ihmisten tulevaisuuteen nuoresta iästäni huolimatta noin 10 vuotta...ensin ilman kortteja ja nykyään myös kortteja apuna käyttäen.tulkinnat teen joko mailitse,puhelimitse tai kasvotusten. kiitosta olen saanut vuosien mittaan paljon.olenko siis huijari...jokainen päättäköön sen itse. omasta mielestäni jotkut saavat tämän lahjan syntymässään ja minusta olisi sääli jos sen jättäisi käyttämättä.

Siinä tapauksessa kehtaisinkohan pyytää katsantoasi? Elämäni on nimittäin yhdeltä osa-alueeltaan melko synkeä. Haluaisin tietää, että mihin suuntaan tässä ollaan oikein menossa, jos saisit nähtyä vähän tulevaisuutta? Helpottaako tilanne ja että mitä se tulevaisuus muutenkin tuo tullessaan.

Pistä vastaus vaikka yv:nä.

Tietenkin jos vain jaksat/pystyt.  :)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Jasca - 17.01.2007 16:15:23
Pointtinne olivat toki hyviä ja asiallisesti selostettuja, mutta en vain tosiaan voi uskoa sen toimivan. Uskon suurimman osan niistä, jotka mainostavat itseään näkijöinä tai minä tahansa, olevan huijareita.

Tässä olen samaa mieltä kanssasi, että vähintään yli puolet nk. näkijöistä on puhtaasti huijareita. Tarkoitin aikaisemmin sitä, että oikeat näkijät kyllä voivat katsoa etänäkin ihan nappiin. Se vaatii yleensä ensin vähän harjaantumista. Näkijöissäkin on erilaisia ja kukin toimii omaan persoonaansa sopivalla tyylillä, joten kaikki eivät kykene tai edes halua katsoa etänä. Ei siinä mikään ole enemmän oikein tai väärin vaan jokainen taaplaa tyylillään. On vaan ensin tunnistettava se oikea näkijä, ettei tuhlaa rahojaan feikkiin.    :)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: AUTTAJA - 21.01.2007 11:35:38
Jos auttaja ottaa maksun, Hän on huijari.

Jos Jumala = antanut lahjan auttamiseen,
Hän myös hoitaa tarvittavat rahat Hänen tahtonsa
välittäjälle.
Auttaja itse = vain mitätön "kikkares".

Näin sanoo Raamattu ! :angel:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Totsi - 21.01.2007 11:52:16
Näkijät on persoonia kuten kysyjätkin. Joskus ei vain henk. koht kemiat/verbaliikka pelaa niin että voisi edes alkeellista yhteyttä saada.

Tiedän monta näkijää, joita on suositeltu, mutta joiden luokse en itse menisi. Tiedän monta tapausta, joilla ei ole oikeasti alkeellistakaan selvänäkökykyä, mutta jotka silti onnistuvat tuomaan helpotusta asiakkailleen. Jotkut näistä viimeksi mainitsemistani näkijöistä kuvittelee olevansa näkijöitä, ja vieläpä suuria sellaisia, toiset taas sanovat suoraan, että eivät ole näkijöitä, vain kuulijoita.

Että kaikenlaista on tällä saralla, ja hyvä niin. Eiks se oo vähän niin että kun tarve syntyy, syntyy myös tekijä.

Erilaisten iltapäivälehtiennäkijät (nää näkijälinjoilla toimivat) on sitten luku erikseen. Siellä saattaakin olla ihan oikeita näkijöitä töissä (en tiedä kun ei ole kokemusta), mutta luulen suuremman osan vain kuuluvan "ennustelijat" kategoriaan.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 21.01.2007 14:47:41
Luottakaa omaan sisäiseen näkijäänne!  ;) :angel:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Totsi - 21.01.2007 15:41:57
Luottakaa omaan sisäiseen näkijäänne!  ;) :angel:

Täähän olisi ideaalitilanne :smitten:, mutta tosiasia on se, että moni sellainen ihminen, joka on solmussa itsensä kanssa, ei voi luottaa omaan sisäiseen näkijään. Eikä sellaista kannata mennä neuvomaan ihmiselle, joka on solmussa joskus ehkä pahojenkin elämänkokemusten vuoksi.  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 21.01.2007 15:46:32
Luottakaa omaan sisäiseen näkijäänne!  ;) :angel:

Täähän olisi ideaalitilanne :smitten:, mutta tosiasia on se, että moni sellainen ihminen, joka on solmussa itsensä kanssa, ei voi luottaa omaan sisäiseen näkijään. Eikä sellaista kannata mennä neuvomaan ihmiselle, joka on solmussa joskus ehkä pahojenkin elämänkokemusten vuoksi.  ;)

Ensin on toki avattava niitä solmuja.  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Totsi - 21.01.2007 15:53:23
Ensin on toki avattava niitä solmuja.  ;)

Aivan  :)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: astraali - 21.01.2007 19:13:42
Jos auttaja ottaa maksun, Hän on huijari.

Jos Jumala = antanut lahjan auttamiseen,
Hän myös hoitaa tarvittavat rahat Hänen tahtonsa
välittäjälle.
Auttaja itse = vain mitätön "kikkares".

Näin sanoo Raamattu ! :angel:

Se on näinä päivinä vähän niin ja näin... Uuden ajan myötä on poistunut askeettisuuteen pyrkiminen ja sen kautta valoon pyrkiminen. Tämän päivän avainsana on runsaus. Omalla työllään pitäisi pystyä myös elämään.
Tänäpäivänä ihmiset ymmärtävät antaa myös toisen työlle arvon ja maksaa siitä.
Voisiko olla, että se on Jumalan tapa "hoitaa tarvittavat rahat hänen tahtonsa välittäjälle"?

Kohtuus siinä täytyy tietenkin olla ja halu tehdä työtä sen työn itsensä takia -ei sen rahan.

Lisään tähän vielä sen, että aidon taitajan tunnistaa myös siitä, että sanoma on aina positiivinen -ei koskaan negatiivinen.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Dinah - 21.01.2007 19:53:01
Astraalin kanssa samoilla linjoilla. Auttamisen lahjoja on monenlaista laatua, kaikki lahjat yhtä arvokkaita ja jokaiselle työlle on tilauksensa. Ihan vaikka esimerkkinä lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit... palkkaa heillekin maksetaan, miksei siis näkijälle! Sehän on jokaisen omassa vallassa valita käyttääkö kyseisiä palveluita ja laittaako niihin rahansa.   8)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Ippuska - 21.01.2007 20:43:44
Jos auttaja ottaa maksun, Hän on huijari.
...........
Olen kyllä samaa mieltä, koska ei hän silloin auta vaan rahastaa. Tai auttaa vain rahakkaita, vaikka apua tarvitsevat myös rahattomat - KUKA silloin heitä auttaa, jos kaikki punnitsevat apunsa rahalla  ??? ::)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: AUTTAJA - 21.01.2007 20:48:07
Astraalin kanssa samoilla linjoilla. Auttamisen lahjoja on monenlaista laatua, kaikki lahjat yhtä arvokkaita ja jokaiselle työlle on tilauksensa. Ihan vaikka esimerkkinä lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit... palkkaa heillekin maksetaan, miksei siis näkijälle! Sehän on jokaisen omassa vallassa valita käyttääkö kyseisiä palveluita ja laittaako niihin rahansa.   8)

Lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit... ovat opiskelemalla saaneet mahdollisen työpaikkansa.

Jumalan armolahjan saaneet kuuluvat aivan eri katekoriaan, jos Jumala on tämän lahjan antanut,
raamattu kertoo aivan selvästi miten pitää toimia,
itse en ota mitään maksua ja aivan hyvin pärjään, liiankin hyvin eli annan myös rahaa ja muita tarpeita sekä tarvikkeita elämän ongelmiin, minulla ei ole enää ongelmia kun opin olla murehtimasta huomisesta ja rahasta, raha on pirun väline saattaa ihmiset kurjuuteen,
markkinatalous kun kohta romahtaa, ihmiset alkavat voimaan paljon paremmin....esim. Suomi EI ole hyvinvointi valtio, sen tietää Erkkikin....jne... :angel:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Esmiralda - 21.01.2007 21:23:15
Miksikähän minä otin esille Tarot-kortit? Uteliaisuudesta. Ehkä myös että niillä voi tehdä ryhmäistuntoja, aivan mielenkiintoisia kun kaikki panevat panoksensa tulkintoihin.

Mutta...myönnän, että olen niitä lukenut ihmisille, usein alussa harjoitellakseni. Ja huomasin erään tärkeän seikan. Ihmisten on joskus vaikea kohdata ongelmaansa, puhua siitä, pyytää apua. Tarotistunto on siinä oiva apu, ja niin kuin edellä joku sanoi, niin myös neutraali apuväline keskusteluun ja itsetutkiskeluun.

Minä kutsuisinkin tarotkortteja filosofisiksi ja psykoligissiksi apuvälineiksi, en ennustuskorteiksi. En ennusta. En salli itseni ennustavan. Enkä uskoisi omiin ennustuksiin itsekään. Vaikka sitä pyydetään, kieltäydyn, koska silloin olen osana/manipuloijana osoittamassa toisen tietä. JOkainen valitsee itse mitä tehdä. Joten en voisi tätä käyttää puhelimitse.

Mutta tukena voin olla paikan päällä. Olen näin ollut jopa vuosia muutamille ihmisille. Esitän korttien myötä mahdollisuuksia, näkökulmia, jos-suuntia, mutta-suuntia, varotoimenpiteitä, huomioonotettavaa, kysymyksiä. Tulkittava tulkitsee itse huomaamatta suurimman osan, ymmärtää yhtäkkiä jotakin paremmin, avautuu ja purkaa huomaamattaan pelkojaan.

Se on istunto neljän silmän välillä jossa keskitytään välikäsien (korttien) kautta ongelmaan.

Mutta en kiellä intuitioni voimaa, joskus kysyn juuri sitä, mikä on toisella herkimmillään, vaistoan sen mihin hän haluaa lopulta mennä, sen mistä asia puristaa. Kyllä siinä pikkuisen rohkeutta ja itsevarmuutta tarvitaan.

Kuitenkaan en ole mikään näkijä! Mutta mielelläni kuuntelen toisen intuitiota, sittenkin vaikka hän näkijäksi itsensä nimittää. Tiedän että erehtyvyyttä on. Henkioppaillakin, enkeleilläkin jopa.

En ota koskaan maksua. Katson lahjaksi sen hetken, jonka saan olla toisen kanssa jutellen 'oikeista asioista  :smitten: Niitähän ei mahdu aina arkipäivään.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: heguli - 21.01.2007 21:51:39
Olen käynyt useilla näkijöillä ja työskentelytavoissa on ollut hurjia eroja.

Paras korteista katsoja sanoi minulle heti kortteihin tarttuessaan, että "Älä sano sanaakaan, annetaan korttien kertoa". Kortit kertoivat lähes 100%:sti tuolloisen tilanteen :) Uskon hänen tulkintoihinsa, sillä ne ovat käyneet toteen monella muullakin.

Kun taas monet muut ennustajat kyselevät ja johdattelevat keskustelua (usein lähes huomaamattomasti) tehdäkseen tulkintojaan asiakkaan "mieleiseksi". On tietysti hienoa, jos siitä saa uskoa tulevaan, mutta... Niin, ja asiakkaat hieman turhan innokkaasti haluavat kertoa omasta tilanteestaan ennen tulkintaa ja sen aikana, joten sitä saa mitä tilaa ;D

Viime viikolla vieraisin pitkästä aikaa jälkimmäiseen joukkoon kuuluvan ennustajan luona -onnekseni osaan jo itse tulkita hänen puheitaan, olla tarkkakorvainen ja kieli keskellä suuta hänen kanssaan.

Puolet ennustuksesta oli minun puheitani mukailevaa (yritin todella olla puhumatta ja pakko myöntää hänen kunniakseen, että hän on taitava) ja toinen puoli jää sitten nähtäväksi...

Puskaradio on varmasti luotettavin ennustajista kertova tiedottaja. Lehtimainosiin en sorru  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Ippuska - 21.01.2007 22:17:57

Lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit... ovat opiskelemalla saaneet mahdollisen työpaikkansa.

Jumalan armolahjan saaneet kuuluvat aivan eri katekoriaan, jos Jumala on tämän lahjan antanut,
raamattu kertoo aivan selvästi miten pitää toimia,
itse en ota mitään maksua ja aivan hyvin pärjään, liiankin hyvin eli annan myös rahaa ja muita tarpeita sekä tarvikkeita elämän ongelmiin, minulla ei ole enää ongelmia kun opin olla murehtimasta huomisesta ja rahasta, raha on pirun väline saattaa ihmiset kurjuuteen,
markkinatalous kun kohta romahtaa, ihmiset alkavat voimaan paljon paremmin....esim. Suomi EI ole hyvinvointi valtio, sen tietää Erkkikin....jne... :angel:

Niin minustakin kuuluvat  :angel:
Tervetuloa foorumille AUTTAJA :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Dinah - 21.01.2007 22:38:03

Lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit... ovat opiskelemalla saaneet mahdollisen työpaikkansa.

Jumalan armolahjan saaneet kuuluvat aivan eri katekoriaan, jos Jumala on tämän lahjan antanut,
raamattu kertoo aivan selvästi miten pitää toimia,
itse en ota mitään maksua ja aivan hyvin pärjään, liiankin hyvin eli annan myös rahaa ja muita tarpeita sekä tarvikkeita elämän ongelmiin, minulla ei ole enää ongelmia kun opin olla murehtimasta huomisesta ja rahasta, raha on pirun väline saattaa ihmiset kurjuuteen,
markkinatalous kun kohta romahtaa, ihmiset alkavat voimaan paljon paremmin....esim. Suomi EI ole hyvinvointi valtio, sen tietää Erkkikin....jne... :angel:


Minä uskon, että Jumala lahjoittaa meille hyvin monenlaisia kykyjä, ja opiskelemalla niitä voi vahvistaa. Kun ihminen kokee jonkun asian omakseen ja toteuttaa sitä rakkaudesta, niin se on taatusti Jumalan lahja silloin.  :smitten:

Toki ihmiset harjoittavat ammatteja monista eri syistä, yksi on raha mutta monille ihmisille alan valintaan vaikuttaa myös kutsumus. Se on toisarvoinen seikka miten työpaikkansa on saanut. Tämä yhteiskunta vain vaatii näytöksi koulutuksia ja todistuksia, pitääkseen jonkinlaista järjestystä yllä. Ehkä siksi esim. selvänäkijän ammattia ei virallisesti ole olemassa, sitä kun on niin vaikea todistaa onko todellisia kykyjä vai ei, eikä sitä voi opiskella missään oppilaitoksessa.  ;D Silti en näe siinä mitään pahaa, jos ihminen haluaa keskittyä auttamiseen kokoaikaisesti, päinvastoin, ja jostainhan se leipä on saatava elääkseen. Ikävä kyllä jotkut näkijöistäkin ovat huijareita, mutta vilpillisiä ihmisiä löytyy paljon ja joka alalta! Riippuu vähän missä kohtaa palvelun ostaja hoksaa kyseenalaistaa.

Hienoa, Auttaja, että pärjäät taloudellisesti noin hyvin! Niinhän se on että kun antaa paljon niin saa myös paljon, ja hyvät teot palaavat aina tekijänsä luo!  :angel:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 21.01.2007 22:50:32
Lisään tähän vielä sen, että aidon taitajan tunnistaa myös siitä, että sanoma on aina positiivinen -ei koskaan negatiivinen.

Nimenomaan.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: AUTTAJA - 22.01.2007 09:07:35
Lisään tähän vielä sen, että aidon taitajan tunnistaa myös siitä, että sanoma on aina positiivinen -ei koskaan negatiivinen :smitten:

Näen tässä auttajan miellyttävässä tehtävässä senkin hyvän puolen, että voi puhua vain ja ainoastaan totuutta.

Tähän kuuluu myös "nurjanpuolen" kertominen ja sitä
autettavat juuri hakevatkin.

Diplomaattisuus
= valehtelu, EI kuulu ainakaan minun
metodeihini, suoranainen listaus autettavan elämän
tyylistä ja ravintotottumuksista sekä aivan turhista
lääkkeistä kuuluvat spesiaali toimintaani, jo niiden poisto, on monet rakkaat yhteyttä ottaneet parantaneet,
lääkkeitä määrätään useasti RAHAN takia, tietämättömyyttä, asiakkaan väärien tietojen takia sekä
väärien ihmisten raja-arvojen asettamisten takia = tutkimus
tulokset "laahaavat" 12 vuotta perässä, siis julkistetut,
tulossa on mullistavia muutoksia "lääkekäytäntöihin".

Minulla on sukulais ystävä, joka kertoo kaikki, mitä
"etulinjassa" tapahtuu (tehnyt väitöskirjan molekyyleistä).

Tässä voin sanoa, että ns. kolestroli lääkkeet (rotanmyrkky) = huijausta, vain n. 6% niistä voi olla
jotain hyötyä (se syö lihakset)aihettaa vapinaa ja
ennenaikaisen kuoleman.

Toinen huijaus on "serotoniinin" salpaajat eli poistumisen estäjät, niitä Ei pidä syomän, taas pitää muistaa 80-20% sääntö eli mikään täällä ei ole varmaa
eikä ilman muuta, tässä tapauksessa 8% ehkä saa + merkkistä apua, muiden osalta menee enemmän tai vähemmän
- merkkiseksi, jotkut menevät sairaala kuntoon.

Serotoniinia pitä ITSEÄÄN lisätä, kun esto sen poistumiseen on aivan turha, kun sitä ei kerran aivoissa
ole tarpeellista määrää, usein autettava EI edes tiedä
serotoniini tasoaan = perin kummallista hoitoa Suomessa.

Asiaan, "negatiivisista" kertomuksista autettavalle, olen saanut parhaat kiitokset jopa vuosien päästä,
TOTUUS ON MAINETTAAN PAREMPI = mottoni.

Näen AURASTA, energia kentästä, sielun verhosta jo
"kadulla" missä kyseinen henkilö "menee", siis henkinen
tila josta johtuu 80%:sti kehollinen hyvinvointi.

Kuolemaa EI ole, helvettiä EI ole, huomisesta EI saa murehtia, raha on pirun apuväline, ikuinen elämä on tätä hetkeä ja tulevaisuutta - olen itse ollut kuollut
epämääräisen ajan 40 min - 2-h ja synnyin uudestaan
samaan kehooni, parantuen sairauksistani ja sain lupausten
mukaan lahjoja joita minun tulee käyttää pyyteettömästi
12 vuoden ajan = olen hyvin onnellinen ja untakaan en tarvitse 4-h enempää yössä, kuumesairautta ei ole ollut
9 vuoteen, eikä masennusta, olen myös erityisen viriili
= 35 vuotiaan tasoa, minua sanotaan henkisesti 3 vuotiaan tasolla pyöriväksi, josta olen hyvin onnellinen,
kalenteri ikäni = 61 = tulkaa mukaan HYVINVOINTIIN.....
SYDÄMELLISESTI TERVETULOA ja mikä tärkeintä = siihen EI tarvita RAHAA.................../// :D :) 333777



Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 23.01.2007 01:06:09
Niin, mutta niistä "negatiivisistakin" asioista voi kertoa positiivisesti ja rakentavasti.  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Esmiralda - 23.01.2007 01:17:02
Niin minäkin ymmärtäisin, ei kukaan ihan siliteltäväksi tule, vaan 'selvännäkijän' luo tullaan löytämään jotakin uutta, jotakin mistä tarttua jälleen, ehkä ottaa uusi suunta.

Eikä sitä voi tapahtua ilman 'teräviä valaisevia huomioita' tai ilman rakentavaa rakastavaa kritiikkiä. Kritiikin ei suinkaan ole tarkoitus olla aina negatiivista.

Mutta nämäkin asiat voidaan tulkita toisin... ???


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Rohana - 23.01.2007 09:52:08
Kaikkein mieluitenhan sitä menisi näkijälle, joka ei ota maksua ja jo sillä antaa vaikutelman pyyteettömyydestään. Menisin mieluusti jos heistä tietäisin ja tarvetta ilmenisi käydä. Mutta yhtään sellaista en ole esim. omalla paikkakunnalla tavannut, muutaman täällä foorumilla kylläkin.  :smitten:
Useat selvänäkijät haluavat jotakin, asiakas saa antaa omatuntonsa mukaan. Onhan sekin jo ihan positiivista! :)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: AUTTAJA - 23.01.2007 10:05:17
Kaikkein mieluitenhan sitä menisi näkijälle, joka ei ota maksua ja jo sillä antaa vaikutelman pyyteettömyydestään. Menisin mieluusti jos heistä tietäisin ja tarvetta ilmenisi käydä. Mutta yhtään sellaista en ole esim. omalla paikkakunnalla tavannut, muutaman täällä foorumilla kylläkin.  :smitten:
Useat selvänäkijät haluavat jotakin, asiakas saa antaa omatuntonsa mukaan. Onhan sekin jo ihan positiivista! :)

Ota yhteyttä "suoraan" = saattaa olla mahdollista
tapaaminen, kun kuljen kuitenkin ympäri Suomenmaata,
mitä "bensoja" saan ostettua kulloinkin, vinkkinä
vaan, monet ovat keränneet "ryhmiä" ja silloin kaikki
kulutkin pienenee per rakas ystävä = silloin olen
useasti saanut kulukorvauksia = varsinaisesta "työstä"
en rahaa ota = en saa ottaa = menetän armolahjani :angel:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 13.01.2009 18:59:21
Lueskelin vanhoja kanavointeja, siis ihan maksullisia, ns. ammattinäkijöiden tekemiä, ja aika iso osa on ihan metsään mennyt. Selvänäkemisen moraalista (etenkin kun sillä rahastetaan) pitäisi puhua paljon enemmän, monelle tunnetulle ammattilaiselle kun näkeminen on melkein pienteollisuutta, eli rahaakin tulee varmaan ihan mukavasti, vaikka näkisi pelkkiä harhoja.

No yksi hyvin miellyttävä ja vilpittömän tuntuinen ammattilainen on näköjään onneksi jättänyt näkemisen ja ryhtynyt päätoimiseksi käsityöläis/jäsenkorjaajaksi. Tältä ihmiseltä ostin neljän vuoden aikana kolme kanavointia ja lähes kaikki mitä hän on neljän vuoden aikajanalla ennustanut on mennyt aivan metikköön.

En nyt siis puhu selvistä huijareista, maksullisten puhelinlinjojen satusedistä ja -tädeistä, vaan näistä kaikkien tuntemista henkisen polun ammattilaisista jotka ovat vakio-osallistujina Minä olen ja Hengen ja Tiedon messuilla KUVITTELEVAT tosiaan näkevänsä - eivätkä kuitenkaan näe! Jos näkijä itsekin vakaasti uskoo että on näkijä, jos hänellä on upeat empatiaatihkuvat nettisivut ja laajaa sähköpostimainostoimintaa, niin miten ihmeessä sitten asiakas voisi aavistaa, että hän ei näekään  yhtään mitään?


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Hiisitär - 13.01.2009 20:46:40
Tuo on oikein hyvä pointti ja siksi kannattaakin AINA kuunnella omaa sisäitä fiilistä sen suhteen, kenen puolene kääntyy vai kääntyykö kenenkään puoleen.

Jos ongelma siitä, että selvänäkijät eivät näe mitään, toistuu näkijästä riippumatta uudestaan ja uudestaan, silloin uskoisin, että kyseessä ei välttämättä ole huono onni kysyjän puolelta. Enemmänkin kyse on siitä, että jostain syystä X kysyjän sieluntiestä ei näytetä mitään/näytetään puuta heinää. Sille voi olla useitakin syitä, joista ensimmäisenä tulee mieleen kaksi vaihtoehtoa: A) sieluntie on kokonaan karmaton eli mitään suunnitelmaa ei ole. Sielulle voidaan nähdä mahdollisia eri vaihtoehtoja, mitkä voivat toteutua, jos hän valitsee niin. Tällaisen sielun täytyy luoda itse oma elämänsä ja sekin on oma henkinen haasteensa. B) Sielu on tullut opiskelemaan itseluottamusta ja omien valintojen tekemisen tärkeyttä, eikä tätä tärkeää oppiläksyä haluta sotkea sillä, että joku tulee valmiiksi sanomaan suunnan tai sen, mitä täytyisi tehdä.

Mutta, tarkkana saa olla, se on totta :) Uskon, että nyt kun tämä maapallon energiataso nousee meitä haastetaan yhä enemmän tekemään päätöksemme itse ja elämään elämämme itse sen sijaan, että pyytäisimme toisia kertomaan mitä pitäisi tehdä seuraavaksi, mikä on seuraavana etappina elämässämme.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 13.01.2009 22:34:15
Kiinnostavaa onkin se millä varmuudella nämä ammattilaiset kuitenkin 'ovat näkevinään' ja selostavat mitä näkevät -jos siis oletetaan että sielunsopimuksen tai muun universaalin tahdon tahdon mukaan asiakkaalle ei pidäkään nähdä mitään.

Miksi näkijä ei siis vain olisi näkemättä (joskus näinkin käy että näkijä rehellisesti kertoo ettei näe mitään), miksi hän nappaa tajuntaansa höpöhöpöä?

On hyvin surullista ja erittäin epäeettistä, että syystä tai toisesta maineikas näkijä puhuu puutaheinää ja rahastaa sillä. Siis etenkin jos asiakas ei ole katselmuksen aikana lainkaan vakuuttunut siitä, että ylipäätään mitään kanavointia tapahtuu.

Kaikenlainen henkisen alan bisnes on lisääntynyt viime vuosina erittäin paljon ja usein tuntuu että raha onkin pääasia (kuten missä tahansa bisneksessä) ja oman työn konkreettisia tuloksia ei millään tavalla kyseenalaisteta, myydään vain tuotetta, nätissä mystisessä paketissa. Vähintä mitä uskomusbisneksessä pitäisi muistaa on, että asiakkaalle annetaan mahdollisuus edes keskustella siitä mistä hän on oikein maksanut. Tietokonohjelman laatimat horoskoopit, aurakuvaukset, kanavoinnit...valitettavasti usein muistuu mieleen keskiaikainen pyhäinjäännöskauppa, jossa Jeesuksen sääriluita oli myynnissä  tuhansia, eikä kukaan kuitenkaan myöntänyt että juuri hänen myymänsä sääriluu olisi väärennös :)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Ajatus - 14.01.2009 11:34:31
Minusta tässä on kyse myös siitä, uskooko asiakas deterministisesti, että tapahtumilla on vain yksi vaihtoehto. Tarkoitan, että jos ajatellaan että yksilö itse pystyy myös osaltaan vaikuttamaan tapahtumien kulkuun ja siten "rakentamaan" elämäänsä, niin miten selvänäkijä voisikaan ottaa kaiken huomioon? Kuten AthaMaarit tuossa totesikin, niin voihan olla, että kaikilla ns. sielunsuunnitelmaa ei ole, tai se ei ole kovinkaan tarkka.

Minusta olisi jo melko pelottavaa, jos joku selvänäkijä pystyisi kertomaan aivan kaiken mitä tuleman pitää, tarkasti ja mitään unohtamatta. Mikä sija silloin jäisi omalle tahdolle ja valinnoille?

En tiedä alasta kun en ole koskaan näkijöillä käynyt, mutta jos näkijä kuitenkin näkee "jotain" ja kertoo sen mitä näkee, niin kenelle lopulta jää vastuu nähdyn "oikeellisuudesta"? Sehän on kuitenkin enemmän tai vähemmän subjektiivinen asia.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.01.2009 12:05:06
juuri näin..

kaikessa on kyse valinnoista, vaikka olisi Suuri kohtalonomainen Rakkaus, SENKIN VOI JÄTTÄÄ KOKEMATTA. tai raha; edelleen valinnat. tai matkat, mikä vain. on aika hassukin ajatus, että tulevaisuudessa aina näkyisi valinnat joita tulemme tekemään. kerran kävin, enkä taida käydä enää. varsinkin kun jälkeenpäin huomasin, että olin tehnyt kyseisestä henkilöstä vähän liian tärkeän. (selvänäkijältä voi kysyä toki myös kadonneita esineitä ja henkilöitä..)

luomme siis tulevan, SEKÄ asioiden / tunteiden merkityksen itse.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: maiskuli - 24.04.2009 12:18:16
minä en pidä itseäni huijarina. Tosin ei minulla vielä ole mitään nimikettä koska olen vielä nuori ja uusia taitoja opetteleva. Vasta kymmenen vuoden kuluttua olen riittävän kokenut.
ikää minulla 27vuotta. olen aina ollut henkisesti lahjakas mutta myös erittäin herkkä.
ja henkisestä lahjakkuudesta saa myös elämässä jollain tavoin väärin ymmärrystä ja se vaatii veronsa. Esim. ystäviä on vaikeampi saada, sillä näen ihmisen sisälle ja sen perusteella käyttäydyn.

Käytän kortteja joskus vahvistamaan tulevaa tietoa. mutta mistään sähköpostista en osaa ennustaa.

käytän heiluria ja oppaani tuomia viestejä jota hän minulle tuo niin usein kuin haluan.


Minä kohdaltani toivon ettei minua tarvitse pitää huijarina.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 24.04.2009 15:02:05
Toistaiseksi vain kahdesta menen pomminvarman aitoina takuuseen, toinen on mun kahdeksankymppinen isotäti (katsoo teekupeista :laugh:) ja toinen, vähintään yhtä hyvä, on joku Utissa asuva tyyppi jolla kuitenkin on huijarin maine, en tiedä mistä johtuu, ehkä trollit on rahastaneet ihmisiä sen nimellä.



Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: LYV - 28.04.2009 22:51:26
Intuition yhdistäminen tarot-luentoihin on hyvin tärkeää, siinä "pitäisi" huomata josko viesti on oikea vai ei. Itse käytän kortteja lähinnä intuition välineenä ja sähköpostin kautta minulla toiminut hyvin. Kaverilleni jatkuvasti ennustan ja hän minulle internetin kautta ja ollaan katsottu puolen vuoden päästä meidän vanhat ennustukset ja täytyy sanoa että on mennyt toteen. Molemmat olemme amatöörejä, ja aina kun tuntuu että intuitio blokkaa luennassa, silloin vaan sanotaan "sori, ei toimi" (voi olla oma blokki tai toisen blokki tai asiaa ei tule vielä tietää).


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Hiisitär - 28.04.2009 23:47:34
LadyYellowViolet - toimin itse samoin tarottulkintoja tehdessäni ja yritän aina korostaa kaikille, että jos tulkintani ei tunnu hyvälle jostain syystä X, sen pitää sitten antaa vaan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En ole guru, enkä tiedä kaikkea. Jos olisin, en olisi syntynyt tänne enää. Siksi oman itsen kuunteleminen onkin niin kauhean tärkeää.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: LYV - 29.04.2009 00:09:57
LadyYellowViolet - toimin itse samoin tarottulkintoja tehdessäni ja yritän aina korostaa kaikille, että jos tulkintani ei tunnu hyvälle jostain syystä X, sen pitää sitten antaa vaan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En ole guru, enkä tiedä kaikkea. Jos olisin, en olisi syntynyt tänne enää. Siksi oman itsen kuunteleminen onkin niin kauhean tärkeää.

Olen prikulleen samaa mieltä!  :coolsmiley:

Ja asiasta jonnekin ihan muualle, tykkään tosta sun profiilikuvasta! :D Se on Abarai Renji tosta Bleachistä, jos satuit tietämään.  :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ancelica - 07.05.2009 03:18:08
En ole ammattilainen, harrastelen tarot-tulkintoja.
Joku aika sitten katsoin eräälle melko sairaalle henkilölle; tuli lepotauko. Intuitio kertoi kuoleman. Sitä en sanonut, eikä mun mielestä olis pitänytkään. Henkilö oli syvästi kiitollinen tuosta lepotauosta, ja sanoi että sitä hän tarvitseekin. Tokaisi myös että tuskiensa kanssa ei halua kauhean vanhaksi elää. On jo yli 60v. Toivottavasti on lepotauko sairaudesta. Ja toivottavasti mun intuitio oli väärässä koska tunnen kyseisen henkilön. Ei sinä mitään kuoleman kortteja tullut, vaan lopuksi enemmän henkimaailman kortteja. Ehkä hän on pikkuhiljaa siirtymässä sinne henkimaailmaan ja tietää sen itse.

Juu,ja suurin osa niistä ketkä ovat mulle rahasta katsoneet, ovat menneet osin oikeeseen, jotkut ihan metsään. Yksi on tiennyt, ilmaiseksi, mutta viimeiseen tapahtumaan asti kaikki meni just niinku se sanoi. Nyt kokeilin kaverin suosittelemaa, ja toivon että nämä toteutuu :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: La Papessa - 07.05.2009 13:29:16
Kävipä näin, että tuossa hetki sitten käveli vastaan kadulla vanhempi mieshenkilö, joka katsoi minua pitkään. Kun olin jo hänet ohittanut, hän huusi perääni ja kysyi, josko mahdollisesti puhun englantia. Koska turistit pysäyttelevät minua tämän tästä kysyäkseen, arvelin herran olevan hukassa. Mutta tämäpä halusikin sanoa minulle huomanneensa aurani, joka kuulema on hyvin kirkas ja värikäs, ja kuuluu "hyvälle ihmisille". Kuitenkin kuulemma juuri nyt pelkään jotakin tai jotakuta, joka ikäänkuin "pidättelee" minua hartioista kiinni. Mieshenkilö myös kysyi horoskooppimerkkiäni ja ikääni, ja pyysi ottamaan yhteyttä sähköpostitse, koska oli itse menossa opettamaan joogaa.

Kertokaapa minulle, vaikka ihan yv:nä, onko jolla kulla kokemuksia pääkaupunkiseudulla vaikuttavasti Himalajalta kotoisin olevasta joogaguru/selvännäkijästä, joka pyrkii vahvistamaan suomalaisten auroja (kertoi nimittäi, että useammin suomalaisilla näkee niitä heikkoja auroja)... Nimittäin vaikka itselleni jäi tuosta tapaamisesta hyvä kuva - tuosta aurasta on varsinaisesti "aura" sanaa käyttämättä minulle aiemminkin jotain sanonut kaksi sattumalta tavattua selvännäkijää, ja kieltämättä minulla on ollut viime aikoina jotenkin tukahdetettu olo -  niin kaipa täällä jolla kulla on jotain kokemusta esim. siitä, millaista tietä tämä henkilö kulkee.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Hiisitär - 07.05.2009 21:54:28
Joo, tiesin! Jumaloin Renjiä  ^__________________^ <3


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: LYV - 07.05.2009 22:16:33
Joo, tiesin! Jumaloin Renjiä  ^__________________^ <3

Hän on sexy!  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 09.05.2009 19:39:37
Kummallista ei ole se, että kanavoinnit menevät joskus täysin metsään (aika useinkin valitettavasti), emmehän tarkkaan tiedä mistä "tieto" tulee kenenkin kanavan kohdalla, vai onko peräti kanavan omaa mielikuvitusta...mutta suorastaan käsittämätöntä on se miten kanavat itse suhtautuvat asiakkaisiinsa, jos asiakas sanoo, että kanavointi tuntui täysin vieraalta! Hyvin monet ottavat vain rahat eivätkä kommentoi mitenkään, vetäytyvät ikäänkuin "jumalalliseen pyhän arvokkuutensa suojaan". Tai sysäävät vastuun kokonaan  henkimaailmalle: "noh, tällaista minulle viestitettiin. Et kai ole niin röyhkeä että kyseenalaistat jumalallisen tiedon??"

Esimerkki: Kanavoija ei halua kuulla etukäteen kysymyksiä, hän vain pyytää että ajattelisin noita kysymyksiä ennen kanavointiajankohtaa. Tätä pidän hyvänä merkkinä, sillä tämä osoittaa, että kanava todella itse uskoo kanavointikykyynsä, eikä tarvitse tuekseen "tietoa". Kun sitten saan kanavoinnin, siinä esiintyy monia henkilöitä joita elämässäni ei yksinkertaisesti ole! Tulee vahva tunne että luen aivan jonkun muun henkilön kanavointia, en löydä kanavoinnista itseäni saati muita läheisiäni. Toki yritän tosissani ymmärtää tekstiä, lukea rivien välistä piilomerkityksiä ym,  koska olen hyvin itsekriittinen ja uskon siihen, että
oma "vastustukseni" saattaa synnyttää tunteen, että teksti ei kosketa minua. Olen niin nöyrä universumin edessä, että sulan kuin tali lattiaan kiinni  ;)

Ja miten suhtautuu selvänäkijä kritiikkiini: hän uskoo omaan kanavointiinsa eikä yksinkertaisesti välitä siitä, onko kanavoinnissa olevia henkilöitä olemassa vai ei! Sillä universumin meriselityksethän ovat loputtomat: "jälkikäteen ehkä oivallat mistä oli kyse", "et vain halua nähdä tätä asiaa", "kenties siinä vertauskuvallisesti puhuttiin jostain toiselle tasolle siirtyneistä" jne jne.
Ja kun ei muuta enää keksi, niin nappaa manavoinnin kaikkein YLEISPÄTEVIMMÄN lauseen ja vakuuttaa, että siinä on se tärkein tieto!! ("vuoden päästä sulla menee ihan kivasti"). Siis lauseen joka sopisi ihan kaikkien viiden miljardin homo sapiensin elämään!! Kaikki muut höpisemänsä paikkansapitämättömyydet hän vain sivuuttaa, se pitää vain niellä, koska se on "pyhää tietoa".

Jokainen tietää, kuinka helposti ihminen uskoo ennustusta, jos siinä on edes pieniäkin yhtymäkohtia hänen omaan elämänsä. Tähän perustuvat esim. päivälehtien "horoskooppi"tulkinnat. Ihmismielen rakenne on sellainen, että se HALUAA nähdä kokonaisuuksia, haluaa uskoa.

Mutta jos ennustus on tosiaan täydellistä puutaheinää eikä näkijä suostu edes kommentoimaan, saati kanavoimaan tarkennuksia, niin eikö kyse ole jo hyvin vakavasta huijauksesta, johon pitäisi puuttua? Rahaa kuitenkin vaihdetaan, nykyään yhä suurempia ja suurempia summia, jopa 100 euroa saattaa olla ennustuksen hinta, osui se paremmin tai ei ollenkaan. Selvänäkijöiden asiakkaat tosin usein häpeävät sitä että pyytävät tällaista apua ja pysyvät hiljaa.

Mutta käsi sydämelle: eikö esim. Astron auttajalistaan pitäisi laittaa varoitus, "viihdettä, täysin omalla vastuulla, kaikki listalla olevat näkijät eivät suinkaan näe!"

Provosoin nyt ihan tahallani, sillä kokemusta minulla on aiheesta paljon. Olen paitsi saanut edellä kuvaamani kaltaisia täysin paikkaansapitämättömiä ennustuksia, niin myös maksanut ennustuksia joita en ole koskaan edes saanut. En ruikuta rahojeni perään, olisin voinut laittaa rahat paljon turhempaankin, mutta haluan edelleen herättää keskustelua: mikä on näkijöiden moraali ja onko sitä?

Ja vielä: minulla on kokemuksia myös näkijöistä jotka näkevät - ihan oikeasti  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Hiisitär - 09.05.2009 23:18:50
Olen itse sitä mieltä, että maksullisissa tulkinnoissa/kanavoinneissa, jos ne menevät metsään, pitäisi saada jonkinlainen korvaus tai hyvitys. Niiden, jotka tekevät ammatikseen tätä työtä pitäisi ihan eritoten huolehtia siitä, että asiakas on tyytyväinen. Näinhän toimitaan millä tahansa alalla.

En itse ainakaan voi ottaa maksua tulkinnoistani vastaan, enkä edes pyytää sellaista, jos asiakas sanoo, ettei kokenut saavansa mitään irti tulkinnastani. Miksi tyhjästä pitäisi maksaa? Vaikka en olekaan selvänäkijä ammattilainen, haluan olla reilun pelin ammattilainen.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 00:06:53
Ne ovat vaikeita tilanteita -mutta varmasti molempia osapuolia kasvattavia- kun on tunnin kuunnellut näkijän puhetta, yrittänyt päästä väliin sanomaan, että ei nyt tunnu yhtään että minusta puhuisit. Mutta näkijä vain jatkaa kuin  olisi transsissa eikä kuitenkaan, kunhan höpöttää...ja sitten on käsi ojossa maksua ottamassa.

Itselläni on olo kuin minihameisella tyttösellä jota on kähmitty baaritiskillä (anteeksi banaali vertaus), että "oma vika, itsehän tänne änkesin" ja "kyllähän tuo näkijäkin varmaan tarvitsee palkkansa, ei näytä kauhean äveriäältä". Siinä tilanteessa odottaa, että selvänäköinen henkilö jos kuka olisi pahoillaan, kun ei tuntunut synkkaavan. Mutta ehei.

Olen kyllä opetellut sanomaan suoraan, joskin kohteliaasti, että "hups, tuollaisia tyyppejä ei elämässäni ole, voitko tarkentaa keitä he ovat?". Mutta jos kanavointi on todella ylimalkainen niin silloin ei pääse tarttumaan mihinkään! Ei siis voi väittää sitä eikä tätä, kun kanavointi periaatteessa sopii kenelle ja mihin tilanteeseen tahansa. Ja jos kanavointi vielä on todella lyhyt...miten kritisoida kanavaa, sillä hänhän tietysti vastaa, että ei tämän enempää haluttu henkimaailmasta sanoa!

Itse olen myös katsonut joskus korteista jollain foorumeilla ja suosio on ollut innokasta, minulle on tarjottu rahaa ja hartaasti pyydetty että jatkan. Mutta itse vain hämmennyn tällaisesta, koska en koe että voin antaa minkäänlaisia takeita siitä, kenen tai minkä kanssa työskentelen,  ja onko kaikki sittenkin silkkaa hölynpölyä. Pelottaa myös ihmisten hyvin vakavat kysymykset, mikä minä olen niittaamaan kenenkään kohtaloa korteillani, en kuule ääniä enkä näe filminpätkiä.

Sama juttu energiahoitojen kanssa: palaute on positiivista mutta en halua huijata ketään, entäs jos hoitoni teho onkin vain hoidettavan kuvitelmaa.

Ehkä teillä jotka näette ihan konkreettisesti henkioppaita ja henkiä on helpompi uskoa kykyihinne?


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Riitta - 10.05.2009 01:01:26
Olen myos kaynyt ennustajilla erilaisin kokemuksin-ne jotka kehuvat itseaan-yleensa eivat tieda mitaan...
Ne, jotka eivat pyyda rahaa-ovat olleet paljon parempia tietajia,korttien, kahvin tai kristallien kanssa
mutta olen huomannut yhden asian-he yleensa kayttavat telepatiaa-lukevat meidan alitajuntaa
Siihen pystyy kuka tahansa hyvalla keskittymiskyvylla=lukea asiakkaan ajatuksia-ei se ole ennustamista
Kuka todella osaa salaiset taidot han kayttaa niita ihmiskunnan hyvaksi-ja niita on vahan!


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 01:30:13
Aika huikeasti on bisnes lisääntynyt viimeaikoina vai kuvittelenko vain?
Siis kirjaimellisesti: bisnes. Ennen oli tavallista maksaa näkijälle 15-20 euroa, nyt tosiaan pyydetään 50-100 euroa. Ja etenkään sähköpostitilauksissa ei saa mitään ennakkovaroitusta siitä, kuinka monta riviä tietoa rahallasi tulee. Joskus viisi, joskus sata.

Olen toki sitä mieltä että kissaa ei pitäisi antaa ihan ilmaiseksi ja näkemisestä pitäisi antaa joku vastalahja, raha tai palvelus. Mutta  joillakin näkijöillä homma näyttää muuttuneen teollisuudeksi.

Ja jos tällaisen tehtaan tuote ei sitten vastaakaan asiakkaan odotuksia, niin luulisi tehtaan kaatuvan? Päinvastoin! Kotisivut eikun komistuu ja kassa laulaa  ;)

Silti edelleen: on myös vilpittömiä näkijöitä, jopa sellaisia jotka sanovat, että "nyt en näe sinulle, en tiedä miksi, en voi ottaa rahaa."  :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 14:23:55
Onnea Saturnalia! Joskus tuollaista sattuu, arvaisipa vain etukäteen ::)
Miten sulla osui lopulta ne Tuire H:n ennustukset? Hänestähän on ollut ns. kahta ilmaa.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 17:39:37
Kamalaa  :-[ Ja kiitos tästä tiedosta, kokeilin sittemmin itsekin tätä näkijää ja oli hyvin vaikea pysyä balanssissa sitä ennen, näkemisen aikana ja sen  jälkeen. Eivätkä ole ennustukset toteutuneet. Ilmeisesti hän tosiaan ennusti "energiasta". Hän koko ajan komensi, että "pysy itsessäsi, älä tule tänne minun luokseni" ja tulkitsi että minulla on kipuja, vaikka ei niin minkäänlaisia ollut. Koko ajan oli epämukava olo, koska hän on niin vauhko. Litterally  :tickedoff: :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 18:35:10
Näin se on. Silti kun lähes konkreettisesti roikkuu hirressä ja vielä hyvin pitkiä aikoja, niin "keskiössä" pysyminen on joskus vain mahdotonta. Intuitioni kyllä sanoo 8tai niin luulen) että ei ole hätää, mutta MITEN asiat järjestyvät, siihen en saa intuitiollani vastausta, rystyset verellä voi pyytää apua eikä silti saa tuntemusta siitä että voi olla rauhallsiin mielin.

Irtipäästämisen läksy on käsittämättömän vaikea kun elämä todella kunnolla potkii ja rusentaa. Vaikka kuinka onnistuisi rauhoittumaan aika ajoin, uskomaan ja luottamaan, niin seuraavassa hetkessä tulee paniikki: "Mitä minä tässä vain istun, minunhan pitäisi TEHDÄ asialle jotain, minä olen vastuussa!" Mutta mitä? Siihen en ole saanut vastausta vaikka kääntäisin sieluni nurin.  :idiot2:

Tämä johtaa myös eristäytymiseen, sillä ihmisillä on hirveä tarve antaa hyviä neuvoja, ja ihmiset ovat myös juoruilevia, loputtoman kiinnostuneita ihmisestä jolla menee OIKEIN huonosti, jonkinlaista terapiaa varmaan, siksihän juorulehdet menestyvät. Ja kun nämäkin neuvot ovat kaikki täysin ristiriitaisia eivätkä sovi minun elämääni ollenkaan, niin ystävistä tulee samalainen riesa kuin näkijöistä.

Ymmärrän erittäin hyvin wanhoja sieluja jotka muuttavat luolaan erakkona asumaan :)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 19:25:58
Kiitos kun kerroit, Saturnalia!!  ;) Ja mikä huvittavinta, se tulipalo on loppujen lopuksi ollut  todella VAPAUTTAVA kokemus (vaikkakin äärettömän raskas ihan käytännöllisestikin), paljon pahempaa on ollut se että ei ole (näennäisesti) tapahtunut pitkiin aikoihin yhtään mitään joka olisi vienyt asioita eteenpäin! Paikallaanpysyminen on siis tietenkin pelkkä illuusio, mutta siltä  päivätajunnassa tuntuu, kun on vain kylmää ja pimeää eikä mikään edisty. Eli tulipalo on kuitenkin TAPAHTUMA! Ja kun jotain hyvin kaunista ja arvokasta menettää niin saa jotain tilalle - tai niin minä ainakin uskon...kuvittelen uskovani...ehkä....siis toivon......... :uglystupid2:

Monen mielestä tämäkin kuulostaa mielisairaalta, mutta (valon) lapsenikin aina muistuttaa minua että "sehän oli hyvä juttu että talo paloi, mummokin halusi vain lentää pois".

Olen muuten erään äärimmäisen ihanan ja käsittämättömän raskaan ihmissuhteen alussa saanut täysin tuntemattomalta ruotsalaiselta tarotennustajalta aivan hirveän ennustuksen. Hän pyyteli moneen kertaan ennustustaan anteeksi, mutta pitkän sepustuksen jälkeen myös totesi, että "minä yleensä näen täysin oikein".

Ja hän oli oikeassa. SILTI kävin läpi tuon karmasuhteen, ja suhde oli pitkä. Sain osakseni todella paljon rakkautta, mutta suhde oli myös painajaismainen, täsmälleen yhtä kauhea, kuin näkijä kertoikin. Että kaikki ennustukset eivät ONNEKSI saa meitä tekemään käsijarrukäännöstä vaan haluamme elää tietyt suhteet, koska olemme sielutasolla niin päättäneet. Tosin jälkeenpäin tulee miettineeksi, että "huh huh, olisin voinut jättää nämäkin kärsimykset väliin, minähän tiesin!"

Olisipa hauska tietää mitä korttisi sanovat tästä nykyisestä tilanteestan. Toisaalta ymmärrän erittäin hyvin jos kortit näyttävät taas uutta katastrofia, että et todellakaan halua olla airueena!!!  :smitten: :smitten: :smitten:



Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Hiisitär - 10.05.2009 21:13:00
Voi ei! Minäkin sorrun useasti siihen, että alan pohtia sitä MITEN tämä tai tuo ongelma ratkeaa! Olen aina kuitenkin tullut siihen tulokseen, että minun mieli (ja mielikuvitus) on niin rajoittunut, että jätän sen, MITEN se ongelma ratkeaa sitten noiden auttajien ja opastajieni käsiin. Olen lisäksi kuullut useasti, että jos ihminen rajaa ongelman ratkaisun valmiiksi, hän samalla sulkee useita muita vaihtoehtoja, joilla ongelmaan tulisi ratkaisu.  Esimerkiksi jos veloissa oleva henkilö alkaa pitää yllä ajatusta, että hänen ainoa mahdollisuutensa selvitä on saada lottovoitto, hän blokkaa ja tavallaan tiedostamattaan "kieltäytyy" energiatasolla ottamasta vastaan mitään muuta mahdollisuutta veloista selviämiseen.

Vaikka välillä ottaa niin hirveän vaikeasti, pyrin aina pitämään yllä simppelisti ajatusta "Asiat järjestyy. Tapahtuipa mitä tahansa, asia on järjestynyt". Voin haaveilla, pohtia ja miettiä (kun niin innokas olen aina pohtimaan eri vaihtoehtoja! :D) että millälailla ongelmani voisi ratketa, mutta luotan siihen, että kun oma näkökyky ja ongelmanratkaisukyky on vedetty niin äärimmilleen etten tiedä mitä tehdä, asia lutviutuu kyllä omalla painollaan, kun teen parhaani. Parhaansa tekemistä on jo se, ettei seiso ratkaisun tiellä. Tosi moni kampittaa itsensä ja ratkaisut ihan tahattomasti tahtomattaan muun muassa pelkäämällä, murehtimalla, yrittämällä selvitä asioista pelkästään järjen avulla. Järki on hyvä plussa, välillä taas tarvitaan tunnetta, mutta usein isoista ongelmista selviämiseen vaaditaan suorastaan luovaa sulaa hulluutta! ;D Ihmismielen mielestä nyt sulaa hulluutta on jo se, ettei murehdi ja tunne stressiä, kun kaikki kaatuu päälle.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Tiigris - 10.05.2009 21:28:34
Kiitos, Athamaarit!  :smitten: Juuri tuo on se asia, mikä on ollut nyt pinnalla ja minulla on ollut kova halu ja yritys pukee sitä kirjalliseksi ilmaisuksi, mutta en ole onnistunut. Nyt kun sen kirjoitit niin se asia vahvistui yhä mielessäni.  :)

Nimenomaan. Sulaa hulluutta.. onneksi olemme kaikki täällä samassa veneessä omien elämiemme kanssa.. Voidaan yhdessä heittäytyä täydelliseen järjettömään luottamukseen ja uskoa siihen että ratkaisu on jossain jo valmiina odottamassa ilmestymistä avoimeen tietoisuuteemme!  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 22:16:03
Tuo Athan mainitsema luovuttamis-/irrottamisasia on juuri se, jota olen sis joutunut minäkin harjoittelemaan tosi pitkään ja sielu ympäri käännettynä, pimeydessä ja märässä tuhkassa haroen, taaksepäin ryömien... ja voihan hitsi että se on vaikeaa, kun aika vain kuluu ja "mitään" ei tapahdu  :uglystupid2:  Giljotiinin terä roikkuu pään yllä  :buck2:

Tämä on johtanut myös siihen eristäytymiseen, koska on erittäin vähän ihmisiä, jotka ihan oikeasti uskovat, että asiat järjestyvät. Jos yrittää uskoa ja pysyä rauhallisena, niin ei yksinkertaisesti VOI kuunnella kymmeniä hyväätarkoittavia neuvojia. Siinä jos missä menee lopullisesti sekaisin.

Kun olen esim. tällä foorumilla pyytänyt ihmisiä kertomaan, miten he henkisin metodein selviävät omasta ahdistuksestaan ja sitten kertonut taustaa omalle paineelleni, niin ihmiset eivät kerrokaan niistä henkisistä metodeistaan tai uskostaan, vaan he alkavat -kuinkas ollakaan- antaa neuvoja "mitä pitäisi tehdä"!!  :2funny:   

Eli kun tilanne on todella tiukka, niin ihmiset eivät enää uskokaan, he joutuvat MYÖTÄPANIIKKIIN ja katsovat velvollisuudekseen "tehdä jotain" eli kertoa miten asiat PITÄISI saattaa reilaan. Hyväätarkoittavaa toki, mutta sehän juuri kumoaa tuon vankkumattoman uskon. Siis edellyttäen että apua on toiselta tasolta pyydetty ja -god bless me- totisesti ainakin tässä minun tapauksessani on!

Jopa hyvin selvänäköiset ja henkiset ihmiset alkavat tosipaikan tullen pelottavan innokkaasti "maallistua" eli jossitella ja huolehtia ja JÄRKEILLÄ, mukana on aivan takuulla myös syyllisyyttä ("apua, mitä minä olen ennustellut sille?? Eivät olekaan ennustukseni toteutuneet, olen siis vastuussa ja nyt minun on yritettävä korjata tilanne, joten maalailempa varmuuden vuoksi pahimmat pirut seinille, en ainakaan voi olla täysin väärässä jos taas menee kaikki pieleen")

No, toisten järkeilyssä ja varoittelussa ja paapomisessa on se hyvä puoli, että se saa taas minut vastaavasti kääntymään uskomisen kannalle  ;D Sillä toisten tulkinnat minun elämästäni menevät yleensä enemmän tai vähemmän vikaan (jokaisella on oma näkemyksensä maailmasta ja elämästä), joten oma intuitioni alkaa protestoida. Eli jälleen kerran: Kaikella, myös ja etenkin kaikilla ristiriidoilla on aina tervehdyttävä, selkeyttävä tarkoituksensa.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 10.05.2009 23:00:55
"Usein isoista ongelmista selviämiseen vaaditaan suorastaan luovaa sulaa hulluutta!"

Kun ajatellaan minun talohankettani, niin ensin etsin todela hirveän pitkään, intuitioni oli siis vankkumaton, visualisoin oikeaa taloa, ja sellaista ei löytynyt... sitten löysin talon, ja toimin siinä tilanteessa todella kirjaimellisesti kuin hullu, "tiesin" heti että tässä se on...no järkeilyäni tarvittiin tässä kohtaa sikäli, että ilman "järkevää" uskoa vanhan talon myymiseen kohtuuhinnalla en olisi koskaan uskaltanut ottaa niin valtavaa riskiä minkä sitten otin, järkeen perustuva kuvitelmani siitä miten asiat tulevat sujumaan siis oli vain universumin hauska pila tässä kohtaa, mutta myös olennainen, koska se rohkaisi minua hulluuteen...no tahtoni ja järkeilyni ei sitten toteutunutkaan, ei sinne päinkään....vanhan talon piti palaa. Ja SIINÄ Suuri Maailmanhenki an sich osoitti todella sulaa hulluutta: polttaa nyt kaunis talo!....mutta ratkaisu oli viisas, jos juuri sillä hetkellä en olisi saanut pieniä vakuutusrahoja, olisivat jääneet uuden talon hirmuiset varainsiirtoverot maksamatta ja olisin menettänyt uuden kotini jo silloin, siis hirtehistä mutta totta: verorahat järjestyivät tulipalon ja kuoleman  kautta  :2funny:...........ja tämä TODELLA mielikuvitusrikas keikaus on itse asiassa asia, jota yritän pohtia, kun epäusko valtaa mielen: KATSOKAA kuinka radikaaleja, ennakkoluulottomia, jopa  koomisia ratkaisuja universumi järjestää, sille on todellakin MIKÄ TAHANSA mahdollista, siis: MIKÄ TAHANSA!

Universumi ei totisesti kainostele, sievistele tai epäröi kun jotain asiaa pitää ratkaista  ;D :smitten:
Mikä tahansa  on mahdollista - ja materia on vain harhaa  :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Tiigris - 10.05.2009 23:17:10
Niinhän se on. Itsekin olen miettinyt miten "onnekas" tapahtumien ketju oli se että  ensin vaarini kuoli - isä osti perintörahoilla meille kaksi autoa. Sen jälkeen isä kuoli, minkä vuoksi siirryimme sisarustemme kanssa ensisijaisiksi mummomme perijöiksi, puoli vuotta isän kuolemasta mummomme kuoli.

Elin isän ja mummon perintörahoilla hyvin ja koska olin alle 18-vuotias isän kuollessa, sain jotain ihme puoliorpotukea (hahhah, oma keksimä termi, kun en muista mikä se oikeasti on).. Jos tätä kuolemien ketjua ei olisi siinä vaiheessa tapahtunut, olisi koko perheen taloudellinen tilanne ollut paljon huonompi. Isällä oli suuret velat, mutta osa niistä mitätöitiin, koska myös se henkilö jonka takaajana isä oli ollut, äidin veli siis, kuoli heti isän jälkeen..

Perintörahat riitti mulla elämiseen 5 vuotta kun käytin ne suhteellisen fiksusti. Äitihän ei ole mua voinut rahallisesti auttaa koskaan, koska jatkoi työelämässä aktiivisemmin vasta isän kuoleman jälkeen ja tekee kausiluontoista ja melko pienipalkkaista työtä.

Silloin se oli kyllä sekavaa aikaa, mutta se miten sen jälkeen kaikki sitten olikin yhtäkkiä paremmassa järjestyksessä, oli ihan ihmeellistä...

By the way, isäni ei ollut mikään "juoruaja" mutta pari viikkoa ennen kuolemaansa hän kertoi äidille että eräs mies on juuri eronnut vaimostaan. Äiti muistaa reagoineensa siihen "hmh! no mitäs sitten?" ja ihmetelleensä miksi isä puhuu tuollaista hänelle..
No asia on nyt edennyt siihen että näin 6 vuotta myöhemmin on äidillä vakavaa romanssinpoikasta tuon kyseisen miehen kanssa ja hän tuntee että se on hänen sielunkumppaninsa...  ;)

Ne kaksi isän ostamaa autoa on edelleen käytössä ja hyvässä kunnossa, toisella ajelen minä ja toisella äiti. Jotenkin tuntuu että isä tiesi ja suunnitteli tämän asian, koska se auto-ostos oli sillä hetkellä ihan hullu, mutta näin jälkikäteen ajatellen ollaan kyllä tosi kiitollisia siitä...


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 11.05.2009 09:20:44
Ihania jutttuja, uskonvahvistuksia, tämä on lempiaiheeni!! Katastrofin kautta onneen... :2funny:

Mulla taas isä kuoli jo vuosikymmeniä sitten, perheestämme vain isäni harrasti vakuutuksia, ja hänen elintapansa olivat sattumoisin kaikkein epäterveemmät (joke, but true). No isälläni sattui olemaan henkivakuutus, hän kuoli yllättäen (oli vasta 40 v.), ostimme maatilan, isän auto myytiin ja ostettiin täsmälleen samanhintainen hevonen  ;D Saattaa kuulostaa hyeenalaumalta tällaiset jälkeenjääneet, mutta minulle nämä tarinat kertovat vain kevyestä ja käytännöllisestiä suhtautumisesta kuolemaan - sitähän kun ei edes ole!

Sitä olen kyllä miettinyt, että mikseivät kaikki ihmiset joudu koko ajan siirtymään uuteen elämänvaiheeseen dramaattisten katastrofien kautta oppiakseen, että fyysinen elämän on vain harhaa, mutta varmaan juuri tuosta kestämisasiasta on kyse, ihmisten on määrä vahvistua, ei musertua kamalien asioiden takia. Ja kaikki eivät kestä kaikkea. Oppivat ehkä kuitenkin TOISEN HENKILÖN kokemien murheiden kautta  :smitten:

Meni vähän oo.tee.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2009 11:00:32
no on siinä näkijöilläkin tekeminen kun liian vaikeita onkelmia pitää ratkoa.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2009 11:46:26
no älkää soittako. jos SIELUAAN haluaa kuulla, se on regressio. ja niistäkin voi valita, että kanavoituna, vai itse puhuen.

eli se noissa näkijöissä on, kun he EIVÄT ole te ja teidän yliminänne. jos sitä ei kuule arkitasolla hyvin, sitten regressioterapeutin kanssa.. se tieto on vaan syvempää ja laajempaa mutta tulee itseltänne.

nimim vertailtu on. 


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 11.05.2009 12:06:44
Saturnalia,

tuo värähtelytaso-ongelma on käyyt monesti mielessä, kun olen kuullut jonkun kuuluisan näkijägurun puhuvan minulle täydellistä puutaheinää. Olen yrittänyt olla itsekriittinen, kohtelias ja nöyrä, mutta hitto vie jos toinen ei selvästi saa MISTÄÄN SIELUSSANI KIINNI, ei edes nykyhetkestä eli telepaattisesti!  :-\


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2009 12:14:53
älkää tuhlatko aikaa ja rahaa muihin kun tieto on itsessä! haloo!


Because I know that I am always attracting something into my life, I now focus all of my thoughts only on the things and circumstances I want in my life.

I am now consciously and deliberately attracting everything I need to create the positive future of my dreams.

I am now in control of my own thoughts, feelings, and actions.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 11.05.2009 12:20:35
Haloo haloo  :2funny: :2funny:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 11.05.2009 12:25:13
"I am now consciously and deliberately attracting everything I need to create the positive future of my dreams."

Voihan Jeesuksen ja Äiti Amman pershöyhenet kuinka monta vuotta näitä oppeja onkaan noudatettu. Mutta kas: kaikella on aikansa, perfect time  :smitten:



Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2009 12:46:01
ja näkijöille voi syytää loputkin rahansa; astro ja näkijät on tietyn rajan jälkeen todella hömppää-  ;)


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: T-H - 11.05.2009 13:03:08
Sori kun heitän tähän sekaan näin. Jos on kovinkin herkkäsieluinen ja altis sekoamaan oman mielensä kanssa, niin pysyy poissa tuollaisten näkijöiden seurasta. Mitäpä sinne omaa mieltä sekottamaan jos ei lopulta ole niin vahva kuulemaan ja kokemaan jälkiseuraukset. 8)

Minusta elämän mielekkyys on juuri siinä, ettei tiedä liikaa!


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: T-H - 11.05.2009 13:22:40
Ystäväpiirissäni vain yksi naispuolinen ihminen on käynyt aikoinaan ennustajalla. Ja mikäs siinä kun kestää kuulla mitä tuleman pitää. Oli ennustus toteutunut hänelle vaikka olihan mulla vaikea sitä uskoa. Ja onhan mulla kokemusta (kuulemisen ja näkemisen) ei omakohtaista kuitenkaan kuinka mm sairaus voidaan parantaa. En ole koskaan tän luokan asioissa mennyt niin syvlle, että tietäisin kuinka ihmisellä on sellainen voimakeino parantaa. Ja jääköön se sille tasolle myös.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2009 17:46:25
noh.. miksi muuten Saturnalia luulet, että Suomi on sinulle niin rankkaa tavaraa ja kaukana jossain on asiat paremmin? mikä on niin erilaista? työtilanne? eikö täällä ole helpointa kielen ja tukiverkon kannalta, ihmettelen miten kaukana jossain on niin paljon parempi olo? siis matkustan itsekin, mutta minulla on hyvä olo keskimäärin kaikkialla. olen ollut huomaavinani, että Suomessa on joillakuilla tosi vaikeeta.. itsellä oli kyllä vaikeampaa muualla, siis konkreettisesti esim toisessa maassa on paljon enemmän sosiaalisia ongelmia, joita näkee.

                       ***

ja siis jos se paha olo iskee, silloin varataan aika pitkään terapiaan, tai mennään energiahoitajalle. selvänäkijähän voi sanoa mitä vain, ei se ole henkilö jonka kanssa elämä rakennetaan uusiksi, jos tarvis. tai mistä tiedän kun tiedän vain yhden selvänäkökykyisen henkilön, Erika Ehnin joka tekee myös regressiota. en mennyt tapaamaan näkijäkyvyn takia, vaan koska osaa kanavoida (ja oli menossa kouluttamaan ihmisiä Varsovaan viimeksi).. ja sehän on kaikkien oma fiilis uskooko, ketä toinen kanavoi.. on olemassa selvänäkijöitä, jotka eivät varsinaisesti huijaa, mutta eivät myöskään näe sielutasolle.

regressioonhan voi mennä jos vaikka olisi tiedonjanoinen tulevasta, sielunsa suunnitelmasta ilman mitään pahoja oloja. itse en halua kuulla ennustajien "tulkintaa" Itsestäni, joku voi ohjata prosessissa. nämä tässä ovat aitoja taitajia.. minulle on kerrottu kaikenlaista, josta sitten valikoin mikä resonoi.. esimerkiksi joku näistä näki onnelliset elämäni Tanskassa, ja siellähän minulla tuli se voimakas tunne aiemmista inkarnaatioista.. enkä ollut sanonut mitään.. noita enkelihoitajia on muitakin. no mutta hauskaa iltaa. ja jos ei aiemmat elämät kiinnosta, eläkää sitten tätä.  ;D  

http://www.intuitiivisetparantajat.fi/

http://www.harmoniahuone.com/


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: rubiinitar - 11.05.2009 21:08:54
"nämä tässä ovat aitoja taitajia"


 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.05.2009 09:17:05
rubiinitar, jos sinulla on tuollainen asenne, miten luulet että kukaan viitsii auttaa sinua ja kuunnella ongelmiasi??? hihittelyt ja nimittelyt astrossa alkavat riittää.
  :idiot2:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 23.05.2009 13:06:24


Monet pettymykset näissä näkemisjutuissa on ehkäpä vahvistusta sille, että pitäisi vain vihdoinkin luottaa siihen OMAAN sisäiseen johdatukseen, eikä hakea apua hinnalla millä hyvänsä jostain ulkopuolelta..

Niin. Sitä tämä meedio minullekin sanoi: älä kysele muilta kun saat itsekin vastauksen kuuntelemalla.  :knuppel2:

Niinpä juuri arvon naiset...  ;)  :angel:  :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: mesolet - 24.05.2009 09:54:50
En kyllä näe tätä asiaa ollenkaan noin yksioikoisesti. On kovin helppo sanoa, että "kuuntele omaa intuitiotasi" jos toinen kuitenkin on todella (siis todella) vaikeassa tilanteessa. Eikös Jeesus ystävämmekin ollut epätoivoinen ennen kuolemaansa, vaikka oli tosi kehittynyt sielu, astrolaiset olisivat varmaan kilvan hänellekin olleet neuvomassa, että "mitäs siellä puistikossa vongut, kuuntele kuule poika vain omaa intuitiotasi".

Eli lähinnä tässä oikeilla jäljillä ovat Saturnalia ja muut oman haavoittuvuutensa myöntävät, jotka rohkeasti puhuvat omasta heikkoudestaan umpikujassaan. Kärsivät jos ketkä ovat niitä suurimpia opettajia niille joilla menee kohtuullisen hyvin, mutta on helppoa olla ylimielinen kun ei seiso itse juuri parhaillaan  kuilun reunalla.

Toinen juttu on tuo värähtelytasojen erilaisuus, eli jos näkijä tosiaan värähtelee alemmalla tasolla kuin asiakas, asiakas on vaikkapa paljon vanhempi sielu, niin se on fakta ja valitettavaa, mutta siihen liittyy oppiläksy sille näkijälle, eli kohtaaminen ei ole ollenkaan tarpeeton. Ja raha on toisarvoinen asia, jos ihminen tosiaan vilpittömästi ja hädässä pyytää apua, niin kyllä se raha palaa hänen luokseen. Mutta sille leipääntyneelle ja piittaamattomalle näkijälle oppi rehellisyydestä on korvaamaton! Ja bisneshän tällä alalla tosiaan rehottaa, raivaamista olisi.

Hyvin kritiikitöntä on touhu uskontomarkkinoilla oli uskonto mikä tahansa, joten kyllä vanhemmat sielut tässäkin (asiakkaina) ovat opettajina eikä useinkaan päinvastoin. Tälläkin foorumilla tosiaan liikkuu puoliammattimaisesti näkeviä, hyvin helpostihan semmoisesta touhusta tulee tuottava elinkeino ja moraali unohtuu.

Koko tämä astromarkkinapalsta, "kyökkiastrologia", on kyseenalainen minunkin mielestäni. Jos kritisoi niin viestit kyllä poistetaan, liiketoimintaa ei saa häiritä. Oppimista on astrologeillakin, alas jalustalta.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 24.05.2009 10:46:34
yksikään regressioterapeutti ei ole koskaan ollut pettymys tai huijaus, tiedot kun tulee sielulta..

kerran vielä.. näkijät eivät voi aina nähdä, koska vapaa tahto muuttaa tulevaa aina..

yksi asia tuli mieleen, ken on rohkea, kokeilkoon menneisyyden muuttamista regressiossa. se kuulostaa jännittävältä. tai tulevan muuttaminen sitten. menneisyys ei ole kiinteä, luki jossain.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: LYV - 05.06.2009 12:35:56
Siitähän on ollu juttuu, että aika ei ole lineaarinen niin kuin meidän mieli sen mieltäis.


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Päivi - 09.06.2009 17:49:06
Olen samaa mieltä, maksut joita näkemisestä pyydetään ovat aika kovia.
Teen itse ammatikseni "näkemistä" Tarot-kortteja apuna käyttäen ja teen myös energiahoitoja
Reiki-tekniikalla. Olen "selkäspesialisti" 1-3 hoitokertaa riittää ja kivut ovat poissa.
Hintani ovat mielestäni kohtuulliset 30 euroa / 60 minuutta
katso lisää www.reikihoitola.net  ja tule kokeilemaan  ;)


quote author=rubiinitar link=topic=13108.msg240163#msg240163 date=1241908213]
Aika huikeasti on bisnes lisääntynyt viimeaikoina vai kuvittelenko vain?
Siis kirjaimellisesti: bisnes. Ennen oli tavallista maksaa näkijälle 15-20 euroa, nyt tosiaan pyydetään 50-100 euroa. Ja etenkään sähköpostitilauksissa ei saa mitään ennakkovaroitusta siitä, kuinka monta riviä tietoa rahallasi tulee. Joskus viisi, joskus sata.

Olen toki sitä mieltä että kissaa ei pitäisi antaa ihan ilmaiseksi ja näkemisestä pitäisi antaa joku vastalahja, raha tai palvelus. Mutta  joillakin näkijöillä homma näyttää muuttuneen teollisuudeksi.

Ja jos tällaisen tehtaan tuote ei sitten vastaakaan asiakkaan odotuksia, niin luulisi tehtaan kaatuvan? Päinvastoin! Kotisivut eikun komistuu ja kassa laulaa  ;)

Silti edelleen: on myös vilpittömiä näkijöitä, jopa sellaisia jotka sanovat, että "nyt en näe sinulle, en tiedä miksi, en voi ottaa rahaa."  :smitten:
[/quote]


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: WhiteTara - 09.06.2009 18:05:20
Heti kättelyyn haluan sanoa etteivät Tarotit valehtele koskaan. Kysymyksessä on korttien tulkinta.
Tarot kortit ovat kuitenkin vain kuvia - kaksi eri ihmistä tulkitsee samaa kuvaa eritavalla. Vertauksena voisi kuvata kahden ihmisen seisovan ikkunan edessä ja katsovan samaa maisemaa, kumpikin kertoo näkemästään OMASTA maailmankuvastaan nähden.
Sen takia olisi äärimmäisen tärkeää että ihminen joka tekee muille tulkintoja, on siihen henkisesti valmis. Joudun valittaen toteamaan ettei kovin monikaan sitä ole. Kirjoittajan kommentti alkoholin vaikutuksen alaisena tehdyistä tulkinnoista pitäisi lailla kieltää!
Tulkitsija eikä asiakas saa olla minkäänlaisen päihteen vaikutuksen alaisena.
Olen saanut oppini Tarot Grad Old Ladyn Pia Virtakalliolta, joka on ehdottomasti suomen paras Tarot ÄITI, jo lähes 100 v.muuten, kirjoittanut ensimäisen Tarot oppaansa.. Siihen synnytään, ei vain opiskella, uskokaa tai olkaa uskomatta. Siksi halusin jatkaa tätä uskomattoman hienoa oppia opettamalla Teitä jotka aidosti uskotte asiaan.
Rakkain terveisin WhiteTara


Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: body electric - 07.07.2009 00:56:47
Astraalin kanssa samoilla linjoilla. Auttamisen lahjoja on monenlaista laatua, kaikki lahjat yhtä arvokkaita ja jokaiselle työlle on tilauksensa. Ihan vaikka esimerkkinä lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit... palkkaa heillekin maksetaan, miksei siis näkijälle! Sehän on jokaisen omassa vallassa valita käyttääkö kyseisiä palveluita ja laittaako niihin rahansa.   8)

Mutta minkä takia aina oletetaan että näkijän pitäis tehdä sen näkökykynsä perusteella pelkästään selvänäkijän työtä? Miksei selvänäkijällä vois olla muutakin ammattia, josta hän sais rahansa?

Ymmärrän sen kyllä täysin sillon jos selvänäkeminen on niin voimakasta että se estää päivittäisen kanssakäymisen runsaan ihmismäärän kanssa.
Mutta mä olen käsittäny että erittäin monilla selvänäkemisen kyvyn saaneilla ihmisillä on elämässään ens alkuun joku työ tai koulutus, sen näkemisen ohella.
Viitaten edellisen jotkut on pakotettuja jäämään sitte pois vakityöstään, mutta usein on tullu kyllä mieleen että erilaiset "keskivertolahjakkaat" empaattiset about-selvänäkijät on vaan hoksannu että "tällähän voi tehdä rahaa". Ja viettää päivät kotona tai ottaa vaistaan puheluita. No, ei kai siinä mitään jos se lahja on aito ja näkijä on ihan oikee ja hyvä, mut oman kokemukseni mukaan näin ei ole aina, lukemattomille selvänäkijöille soittelin yli 10 vuotta sitten, ne näki mitä näki, sitä sun tätä, monet ei nähny/ei näe asioita kronologisesti oikeessa järjestyksessä jollon näkemisellä ei oo suurtakaan merkitystä.

Mutta aitoja selvänäkijöitä on, todellakin on, ei pidä käsittää mua väärin. Täytyy yrittää etsiä se oikea.

Ja yhdenlainen menetelmä sopii yhdelle, toinen toiselle, siis tarkotan että asiakkaalle sopii myös erilaiset tavat joilla just hänelle on paras nähdä - jonkun ei kannata mennä face to face näkijän pakeille - siin voi tulla sellanen hirveen voimakas muuri tai joku suojaus joka estää näkijää näkemästä, sillon ois ollu parempi soittaa jollekulle tai kysyä joltain ihan "amatööriltä" mitä se näkee kuten tossa yhdessä kommentissa yks sano et näin olikin käyny paremmin.

Muuten kun tossa mainittiin että lääkärit, sairaanhoitajat sun muutkin saa työstään palkkaa, niin näidenkin alojen ihmisillä on usein myös selvänäkökykyä eikä he ota siitä lisäpalkkiota. Ne ei mainosta sitä hirveesti koska rationaalisessa nyky-Suomessa saattais sillo menettää työpaikkansa.

--------

Jos soitatte puhelinselvänäkijälle, joka ottaa minuuttitaksan (saattaa olla huijari) niin kertokaa heti alussa minkä näkönen olette, minkä ikänen, minkälaisessa talossa asutte, horoskooppimerkki ja kaikkea sellasta mitä ne aluks kysyy ja mihin menee heti 20 euroa 10 minuutin aikana (huijarinäkijän tienestiä); jos minuutin aikana nopeesti kertoo itsestään kaiken olennaisen (ystävällisellä äänellä) ja sen jälkeen sen tai ne pari kysymystä mitkä on mielessä, ja henkilö vaan jatkaa kysymyksiään: Onks sulla ruskeet silmät, oletko ollu ulkomailla lähiaikoina, oletko parisuhteessa, siis kysyy, kysyy ja kysyy vaikka pitäis alkaa jo NÄHDÄ tai vastata, niin ei muuta ku luuri kiinni  :smiley6600:



Otsikko: Vs: Aidot taitajat ja huijarit
Kirjoitti: Posti - 07.07.2009 17:46:43
Kylä tosiaan on olemassa aitoja selvänäkijöitä, mutta totta on tuokin kaupallisuuden riemukulku henkisyydessä. Toki ymmärrän, että työstä saadaan palkkaa, mutta kenen tuntipalkka on 50-100 euroa / tunti? Suomessa keskituntipalkka on n. 10-12 euroa tunnilta. Minulle on moni näkijä perustellut kovaa hintaa sillä, että siitä on sitten maksettava vielä verot. Niin on muidenkin työtätekevien maksettava verot, tel:llit yms.  :-X

Olen miettinyt tuota kaupallisuutta ja näkijöiden rahanhimoa useimmiten silloin, kun tällä paikkakunnalla käy joku näkijä. Yleensä heidät kutsutaan jonkun toimesta esim. pitämään luento tai kurssi. Siltä pohjalta heille korvataan matkat, yöpymiset ja maksetaan usein myös päivärahat, joten tuotto on puhdasta tuloa. Lisäksi he pitävät noita yksityisvastaanottoja esim. 20 kpl 50 euroa istunto eli siitä tulee jo 1000 euroa. Niinpä selvänäkijä tienaa parissa päivässä n. 1500 euroa. Vaikka hän siitä maksaakin verot (muita kulujahan ei ollut), niin vielä siitä jää huimaava nettopalkka. Minulle tuo summa vastaa melkein kuukausipalkkaa. Sen vuoksi en itse suostu maksamaan selvänäkijöille, koska palkkiot ovat aivan kohtuuttomia eikä minulla ole siihen edes varaa. Hinta/laatusuhde on mielestäni erittäin heikko selvänäkemisessä. Mutta jokainenhan päättää itse mihin rahansa tahtoo käyttää. Enhän minä ymmärrä sitäkään miksi joku tahtoo keräillä tulitikkuaskeja.   :)