Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Lilli - 19.01.2007 22:38:23



Otsikko: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 19.01.2007 22:38:23
Pitipä aloittaa tällainenkin aihe, koska Lilith nousee itselläni voimakkaasti esiin ihmissuhteissa. Ja tämä koskee nimenomaan sellaisia ihmissuhteita, joihin liittyy joitakin hyvinkin rankkoja teemoja.

Esim.

Avopuoliso 1,  :aurinko: :oinas:, hänen  :aurinko: yhtymässä minun Lilithiini.

Avopuoliso 2.  :aurinko: :oinas:, hänen  :aurinko: yhtymässä minun Lilithiini. Miehet olivat syntyneet eri vuosina, mutta syntympäivissä oli vain päivän ero.

Kumpikin oli tavatessamme yrittäjä, ja kumpikin teki noin vuoden seurustelun jälkeen megaluokan konkurssin. Seurustelut loppuivat, kun miehet pääsivät velkasaneeraukseen.

Tapaus 3: Lyhyt suhde miehen kanssa, joka oli hyvinkin aviomiestyyppiä.  :aurinko: :oinas:, hänen  :aurinko: vielä tarkemmin yhtymässä Lilithiini kuin kahdella edellisellä tapauksella. Koko homma päättyi täydelliseen katastrofiin keskenmenoineen ja itsemurhayrityksineen.

Tuoreita esimerkkejä:

Olen tutustunut kahteen  :kauris:-mieheen, joilla on vain kahden päivän ikäero. Ensimmäinen on ex-mieheni ystävä, eikä meillä ole ollut mitään vipinää, toisen kanssa sen sijaan on. Kummankin Lilith on  :kaksoset:, oikein somasti yhtymässä minun Aurinkooni. Ensin mainitun kanssa olen ystävystynyt, koska olen pystynyt ottamaan puheeksi hänen synkän historiansa.

Eli ensin mainittu ( :aurinko: :kuu: :saturnus: :kauris:,  :askendentti: :skorpioni:) on mustasukkaisuuden puuskassa tappanut aikoinaan avovaimonsa. Heti teon jälkeen hän yritti tappaa itsensä siinä ilmeisestikään onnistumatta ja kärsi tämän jälkeen 4.5 vuoden vankeustuomion. Sittemmin hän on elänyt ihan nuhteetonta elämää.

Toinen tapaus ( :aurinko: :saturnus: :kauris: , :kuu: :vesimies:,  :askendentti: :vaaka:) ei ole tappanut ketään, mutta hänen väittämänsä mukaan hänen isänsä tappoi hänen äitinsä. Tämän lisäksi vielä veli olisi syyllistynyt tappoon, jonka päätteeksi hän on tappanut itsensä. Mies itse on jossain määrin itsetuhoinen, ranteissa näytti olevan viiltojäljet.

Siis näiden kanssa nousee tukka pystyyn!  :o Joissain lähteissä olen nähnyt Lilithin liitettävän karmaan, ja omassa tapauksessani näin on erityisesti, koskapa Lilith on kartallani tarkassa  :aspect_kvi: :pluto::on. Tätä näytetään pidettävän erityisen karmeana kohtalona.  :buck2:

Mutta ei Lilith itselleni ole mitään erityisen järisyttävää järjestänyt, mutta se näyttää kyllä heittävän ympärilleni ihmisiä, joilla asiat ovat rankemman puoleisesti vinksallaan.

Onko muilla käytännön havaintoja Lilithin roolista synastriassa?


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: sunflower - 20.01.2007 15:09:58
...eihän sinun kannata edes aloittaa suhdetta jonkun kanssa jos aurinko on yhtymässä lilith :iisi  ???


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 20.01.2007 16:57:07
Joo, pitää ruveta karttelemaan kaikkia, jotka ovat syntyneet hieman ennen huhtikuun puoliväliä. Näistä ei mitään hyvää seuraa. Olisinpa ollut astrologian harrastaja aikaisemmin...


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.01.2007 17:05:34
Minä en usko ollenkaan että asia liittyisi Oinaisiin, joissa on minun toivoni. Täytyy tietty kattella monenlaisia aspekteja, ettei ainakaan minulle tutut pettämiset ja häipymiset tulisi heti kuvaan kun on henkinen ja tunnetason/taloudellinen yhteiselämä luotu.

Lilithistä en osaa mitään vielä sanoa, asiaa voisi tutkia.

No en löytänyt samoja juttuja kuin Lilli, eli vikan kanssa oli Lilith kolmio Merkurius, Venus ja Jupiter.

Sitä ennen Lilith kolmio Aurinko Merkurius Venus Neptunus ja konjunktio Saturnus, Chiron sekä oppositio Venus.

Sitä ennen (pisin suhde, oltiin oikein läheisiä ja joukkareita) Lilith neliö Mars, semisquare Pluto, sekstiili Kuu ja kolmio Jupiter.

Mitä näistä nyt voisi sanoa?  ::) Minusta pystyn ymmärtämään tiettyjä miehiä hyvinkin ja rakastamaan paljonkin, no se on tietysti liikaa kun pitäisi olla vaikea.. grr..


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Artemis - 20.01.2007 17:12:43
Ei ole kokemusta Lilithistä juurikaan. Huomasin äsken kuitenkin sen että minun ja mieheni Lilithit ovat hyvin lähekkäin, eivät kuitenkaan yhtymässä.
Kannattaa pysyä kaukana miehistä joiden Lilith yhtyy aurinkoosi Lilli. Varsinkin siitä joka mustasukkaisuuden puuskassaan tappoi vaimonsa.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.01.2007 17:13:56
Uskoitko Lilli että tapon tehnyt mies paranisi? Sitä minä en kyllä uskoisi.  ;)

Itsellä Lilith semisext Aurinko, kolmio Jupiter ja semisq Pluto.  :angel:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Artemis - 20.01.2007 17:18:04
Minä uskon että mustasukkaisuudesta on hankalaa parantua, vaikka muuten parantaisikin tapansa ja eläisi lainkuuliaisesti. Mustasukkaisuus on voimakas tunne ja se on aiheuttanut paljon tuhoa monen ihmisen elämässä.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 20.01.2007 17:29:24
Suhtaudunkin tietyllä varauksella tähän tapon tehneeseen henkilöön, vaikka en minä häntä erityisen vaarallisena pidä. Näemme yleensä sattumalta julkisilla paikoilla. Kyläilemään en ole kutsunut enkä hänen luonaan käynyt. Epäilen kuitenkin, että tästä kehkeytyy vielä jotakin mielenkiintoista (parisuhdetta ei kuitenkaan missään tapauksessa), koskapa tämän Lilith-kontaktin lisäksi hänen AC:nsa ja Venuksensa on enemmän tai vähemmän yhtymässä Vertexiini. Aika näyttää.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Yulunga - 20.01.2007 17:31:08
huh, minä pysyisin tappajista kaukana. Mustasukkaisuus on luonnollinen tunne, mutta ERI asia on kun sen päästää toiminnaksi... :o Parisuhde herättää ihmisen syvimmät pelot, joten vaikka joku on OK ilman parisuhdetta se EI vielä tarkoita että hän on OK suhteessa...

 Lilithiä tutkin myöhemmin...  :)


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.01.2007 17:31:20
Apuva, mitä se Vertex taas tekikään?  :2funny:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Yulunga - 20.01.2007 17:32:25
Apuva, mitä se Vertex taas tekikään?  :2funny:


mitä?  ???


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.01.2007 17:35:09
Niin kun Lilli sanoi Vertexin yhtymistä tms.

Lilli, varoituksen sana, älä anna mitään "mielenkiintoista" kehkeytyä välillenne tai kauhutarinasi jatkuvat-  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.01.2007 21:18:06
Toisaalta voisit oppia "mielenkiintoisia tapoja" päästä eroon vaikeista
suhteista. Kuten minä opin miten olla "sosiopaatti", "huuhaa", "psykopaatti".. kaikki opetettiin auliisti. Vain tosi pysyvää rakkautta ei opetettu vielä. Maybe that exists.

Kumma tuo rakkaus/ tunneside/ ystävyys kun se saa toisen hetkeksi tuntumaan niin tärkeältä, mutta nyt on sellainen väreilevä autius ilman
ketään, paljon koko ajan kyllä tapahtuu.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 20.01.2007 22:57:56
Niin tappoon syyllistynyt kuin tämä tuttavamies onkin, psykopaatti hän ei missään tapauksessa mielestäni ole.

Olin itsekin kauhusta jäykkänä, kun ex-mies esitteli tämän täysin harmittomalta vaikuttavan tyypin ja kertoi sitten korvaan supisten, mitä hän on mennyt aikoinaan tekemään. Siinä sitten aina nähdessämme mietin, että onkohan tuo hyvinkin vaarallinen.

Erään kerran taas kun kolmistaan istuimme iltaa, niin otin yksinkertaisesti puheeksi mieheni väittämät ja kysyin tältä  :kauris: -mieheltä, ovatko jutut totta. Hän myönsi kaiken, kertoi tapahtumat ja vastasi kaikkiin kysymyksiin, mitkä esitin. Hän ei ole yrittänyt peitellä mitään eikä karttaa vastuuta teostaan. Aikani kuulemaani sulateltuani ja miestä tarkkailtuani totesin, että minun ei tarvitse hänen seurassaan pelätä henkeni puolesta.

Tämä mies pitääkin nyt arvossa sitä, ettei hänen tarvitse salailla minulta asioitaan. Viime aikoina olemme puhuneet mm. paljon hänen vankila-ajastaan. Toisaalta hän on "sattunut" paikalle silloin, kun erokriisi exästäni oli pahimmillaan ja olen vuodattanut hänelle hyvinkin paljon eroprosessiin liittyviä asioitani. Kohde on hyvä, hänhän tuntee exäni.

Selvisi myös, että ko tapaus tietää (ei tunne kuitenkaan erityisemmin) myös tämän toisen  :kauris: -miehen ja että heillä on runsaasti yhteisiä tuttuja. Ehkäpä minun pitää esitellä heidät toisilleen...


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 20.01.2007 23:39:11
Kaipailinkin nimenomaan käytännön kokemuksia. Ei siinä muu auta, kuin vertailla karttoja, kasata osumat ja niihin liittyvät kokemukset.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: pluto - 22.01.2007 00:39:50
Tein pikaisen synastria-tarkastuksen.

Kahden elämäni miehen Lilithin (ja Junot ja Cerekset, pojilla on 1kk ikäeroa) osuvat molemmat IC:lleni. Molempien Lilithit myös neliöivät Asc:iani ja Venustani.

Nykyisen miesystäväni Lilith tekee myös yhtymän noususolmulleni.

Minun Lilithini ei tee miesystäväni kanssa muita aspekteja kuin yhtymän Jupiterille, jota ei voi kai pitää kovin henkilökohtaisena aspektina.

Tämän toisen miehen aurinko tekee asteentarkan kolmion Lilithilleni.

Outo yhteensattuma, jota ei kai voi oikeasti mitenkään astrologisesti perustella, on se, että myös minun miesystäväni on joskus mustasukkaisuuksissaan ollut tosi lähellä tehdä jotain peruuttamatonta silloiselle naisystävälleen. Onneksi tuli järki päähän viime hetkillä.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Pallaskissa - 22.01.2007 16:47:13
Hmm, miehen Lilith yhtymässä minun Junooni. Aika jännittävää. Minun Lilithini on yhtymässä miehen Uranukseen.

Tyttären Lilith yhtymässä antivertexiini, pojan Lilith-Kuu on minun Auringollani... Voi kääk?


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: pluto - 22.01.2007 19:20:37
Nykyisen miesystäväni Lilith tekee myös yhtymän noususolmulleni.

Miten tulkitset tuon aspektin? ::)  Miten se näkyy teidän suhteessa?


Totta puhuen minulla ei ole aavistustakaan...
Minusta on jotenkin tosi hankala tulkita näitä naisarkkityyppejä miehen kartalla.
Vielä kun tosiaan miehen Lilithin lisäksi sekä hänen Juno että Cereksensä keikkuvat yhtymässä noususolmu-IC:heni, niin siinä sitä on naisenergiaa yli oman tarpeen...

 :idiot2:

Toisaalta jotkut ovat pitäneet suhteemme alkua "syntisenä". Miesystäväni nimittäin oli hyvän ystäväni avomies monta vuotta.
Heidän suhteensa kariutui ennen kuin minä astuin kuvioihin, eikä minulla ole siihen siis mitään osuutta.

Kaverin exään sekoaminen on kuitenkin kaikkien tunteman kirjoittamattoman lain vastaista. :police:
Kieltämättä minulle oli henkilökohtaisessa kasvussani iso asia tehdä se päätös, että kaikesta paheksunnasta ja ystäväni mahdollisesta loukkaantumisesta huolimatta annoin suhteellemme mahdollisuuden.

Oikeasti ei siis kovinkaan syntistä, mutta edusti minulle ensimmäistä kertaa, jolloin oikeasti pistin oman onneni etusijalle, enkä vetäytynyt kisasta muiden mielipahan pelossa. Rikoin siis itse asettamiani tabuja.

Saatat siis olla hyvinkin oikeassa siinä, että hän toi eteeni noita kohdattavia asioita. :smitten:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Solararc - 25.01.2007 20:27:26
Hui? Pitäiskö mun sitten olla huolissani kun mun Lilith on tarkassa yhtymässä mieheni  :aurinko: hänen 7.huoneessaan? Mitä ihmettä tämä Lilith oikein meinaa? Okei, okei...yritän etsiä haulla ;)


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: dissolve - 11.03.2007 20:08:24
Synastriakartassa ex-poikaystäväni Lilith (1.huone, Skorpionissa) on suoraan yhtymässä minun Aurinkooni (2.huone, Skorpioni), ja minun Lilithini (4.huone, Vesimies) on oppositiossa hänen Aurinkoonsa (10.huone, Leijona).

Olen itse yrittänyt itsemurhaa ex-poikaystäväni vuoksi, koska olin niin ahdistunut ja voimaton siitä etten kelvannut hänelle vaikka olisin hakenut Kuun taivaalta, seisonut päälläni, laihduttanut, laittautunut, ihan mitä vain. En osannut käyttäytyä oikein, en pukeutua oikein, en ollut tarpeeksi laiha, kaunis, mitä vaan. Herra Leijona sen sijaan paistatteli omassa täydellisyydessään eikä koskaan myöntänyt olevansa millään tappaa virheellinen.

Ex-poikaystäväni lapsuus on ollut rikkonainen, isä oli alkoholisti ja väkivaltainen, exäni perheen ainoa lapsi ja joutui äitinsä kanssa useasti pakenemaan turvakotiin isää pakoon. Hänellä on vaikeuksia näyttää tunteitaan ja minun silmissäni hän tuntuu upottavan sisäisen tyhjyytensä päihteisiin ja "makeaan" elämään.

Tällaistä täällä siis :/


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 12.03.2007 17:57:19
 :o, dissolve.

Toivottavasti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun joku mulqvist ajaa sinut noin äärimmäisiin tekoihin.

Joka tapauksessa selasin lävitse tuttavieni karttoja ja todella usein Lilith komeili synastriassa jollain paraatipaikalla. Kaikissa tapauksissa ei ole kyse parisuhteesta, vaan osa on ystäviä, osa perheenjäseniä. Esim. äitisuhteeni on ollut aina vaikea ja hänen Lilithinsä on tarkoin oppositiossa minun Plutooni.

Kohtalonomaisia ja erittäin kivuliaita käänteitä sisältänyt rakkaus/ystävyyssuhde sielunkumppaniin: hänen Lilithinsä oppositiossa minun Kuulleni.

Ystävyyssuhde, jonka kautta sain todella läheltä seurata yllättäviä henkimaailman ilmiöitä (kummittelu kyseessä): hänen Lilithinsä yhtymässä minun Plutooni.

Ystävyyssuhde, jossa piti käsitellä yhteisen tuttavan kuolemaa: hänen Lilithinsä minun anti-Vertexilläni ja minun Lilithini hänen yläsolmullaan.

Pitkäaikainen työnantaja, jonka kanssa kaikki sujui suurimmaksi osaksi hyvin, mutta välillä tuli otettua rajustikin yhteen: hänen Lilithinsä neliössä minun Plutooni. Hänen  :kuunsolmu: on myös tarkoin yhtymässä Aurinkooni.

Kaikissa näissä tapauksissa aspektien orbit ovat olleet 0-2 astetta.

Olen välillä epäillyt, josko Lilith käyttäytyisi minulla nimiasteroidin tavoin, siksi kyselen muilta näitä mahdollisia kokemuksia.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Emelia - 12.03.2007 18:19:46
Mielenkiintoinen ketju...

Ehdin näin äkkiä vain kurkistaa viimeisimmän exän kanssa yhteistä synastria -karttaa, ja Musta Kuu Lilith on meillä molemmilla yhtymässä Aurinkoon. Hänellä 9. huoneessa, minulla 7:ssa. Ikäeroa meillä on 8 vuotta, hänen edukseen.

Minun Musta Kuu Lilith  :aspect_con: hänen :venus:  :aspect_con: :saturnus: .
Hänen Musta Kuu Lilith  :aspect_squ: minun  :venus: ja  :aspect_sex:  :saturnus: .

Suhteemme oli ja on edelleen, jotenkin karmallinen vaikkei siitä mitään enää olekaan jäljellä kuin muistot... Usein kuitenkin kun ajattelen häntä, ja lähden liikkeelle, hän tulee minua jossain vastaan.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Linn - 12.03.2007 22:57:03
Minun Lilithini on yhtymässä avomieheni Aurinkoon ja anti-Vertexiin minun seitsemännessä huoneessani. Hänen Lilithinsä minun laskusolmullani.

Ja suhteemme on todella karminen, yhteisiä aiempia elämiä on useita. Nyt kuitenkin tuntuu, että olemme lähteneet hyvään suuntaan, ja tässä on varmasti auttanut se, että olen pystynyt muistamaan yhteistä historiaamme.

Tällä pienellä otoksella sanoisin, että Lilith tosiaankin viittaa karmisiin yhteyksiin - ja siltähän tuo näyttäisi myös muiden kokemusten perusteella.

Linn


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Pallaskissa - 18.06.2007 12:40:07
Kaivelin tämän ketjun ylös, kun tulin katselleeksi muinaisen "suuren rakkauteni" (ja suuren vihan myös...) karttaa. Suhde oli väkivaltainen ja todella paljon opettava. Miehen Lilith tarkassa oppositiossa radix-Kuuhuni  :o kuten myös nykyisen, pitkän ja harmonisen liittoni puolison Lilith! (Miehillä ikäeroa n. 2 viikkoa...)


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.06.2007 12:52:33
Mitä opettaa väkivaltainen liitto?


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Pallaskissa - 18.06.2007 13:13:30
Mitä opettaa väkivaltainen liitto?

Sen, että en koskaan enää salli itseäni kohdeltavan sillä tavoin.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.06.2007 13:17:12
Sitä ei niinku älyä ennenkun joku pätkii? No anteeksi mutta kun minua ei ole koskaan lyöty, ennen kuin minä kumautin alkoholin liikakäytön takia, ja sain takaisin, ja se oli nopea tie avioeroon. LIITTO sinänsä ei ollut väkivaltainen.

Sen jälkeen olin miehen kanssa, jota NAINEN oli lyönyt, ja sitten sellaisen, joka valvoi MUIDEN riehumista..  


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 18.06.2007 16:10:24
Sen jälkeen kun itse tein tämän havainnon Lilithin silmiinpistävistä asemista synastriakartoilla, olen oppinut huomioimaan sen aina. Ihan kaikki suhteet, joissa Lilith on merkittävällä paikalla (esim minun Lilith miehen DC:llä) eivät ole yhtä kauhua ja tuhoa, mutta vahvasti se viittaa menneiden elämien linkkeihin. Jotkut kontaktit ovat sitten karmisempia kuin toiset.

Aika vastikään esittäydyin eräälle miehelle, jonka olen tiennyt jo vuosikausia, ei vain ole koskaan ollut sopivaa tilaisuutta sanoa päivää. Kuinka ollakaan, hänkin on syntynyt hieman ennen huhtikuun puoliväliä (ensimmäisessä viestissäni kokemukset näistä) ja minun Lilithini osuu tietenkin hänen Auringolleen ja yleisesti ottaen hänen Oinas-stelliumilleen. Mikään romanttinen viritelmä tämä ei ole, mutta juttuun tullaan erinomaisesti ja tuntuu siltä, kuin olisimme tunteneet aina.

Mutta tämä on niin tuore tuttavuus, että mahdolliset karmiset linkit ovat vielä edessäpäin. Pientä kutinaa kuitenkin on siitä, mistä tässä hommassa voisi olla kyse.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.06.2007 16:16:17
Miksi jotain negatiivista? Minä juoksisin karkuun enkä uskottelisi tän olevan karmaa.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Triton - 08.07.2007 17:34:32
Mieheni Lilith/Uranus-yhtymä asettuu askendentilleni Vaakaan. Lilith on samoissa asteissa, Uranuksella vain aste miinusta.

Ehkä tämä kuvio kuvastaa sitä että minä olen suhteessamme ollut se aggressiivinen osapuoli? Olen joitakin kertoja lyönyt miestäni, ja vaikka tässä on ollut jo useamman vuoden tauko, niin juuri tänään teki mieleni tirvaista ja kunnolla kun riitaa pukkasi (typerästä asiasta, ja ainahan riidat syntyvät typeristä asioista). Se että me puhumme jotenkin niin kauhean ristiin niin ettei yhteisymmärrystä löydy tekee minut äärimmäisen turhautuneeksi. Hän ikäänkuin taistelee sellaista näkemystä vastaan jota minulla ei edes olekaan, ja voihan se olla että teen itse samaa hänelle. Riidat alkavat aina jonkin kirjan tai muun hengentuotteen takia, nykyään. Eli talous-, parisuhde- ja kotiasioista ei niinkään tule riideltyä, vaan taiteen tai tieteen takia! Ja sitten haluan lyödä kun hän vaikuttaa minun silmissäni niin kauhean ylimieliseltä omassa sen hetkisessä näkemyksessään. Erityisen raivostuttavaa on että muutama vuosi aiemmin hän on ajatellut eri tavalla, ja nyt on sitten olevinaan Jotakin kun on lukenut ja opiskellut vähän lisää. Neljääkymppiä lähestyvä äijä käyttäytyy kuin parikymppinen, luullen nyt juuri tietävänsä kaiken ja kykenevänsä päättämään mistä muut saavat olla kiinnostuneita!

Pientähän tämä on noihin tappo- ja itsaritouhuihin verrattuna, alkoi vaan jotenkin niin keittää tänään taas... Mietityttää kuinka paljon ihmisten välejä voi hangata se että heidän Aurinkonsa ovat 150 asteen hankalassa kulmassa toisiinsa nähden. Enkä aina halua olla se kompromissin tekijä, vaikka olenkin "lempeä" Au-Kala ja diplomaattinen asc-Vaaka... Kyllä se itsepäinen Kuu-Skorpionikin vaikuttaa ja muukin.

Olisi mielenkiintoista pohtia mitkä tekijät vaikuttavat siihen että jonkun tietyn karttavirityksen omaava ihminen päätyy kohteeksi ja mitkä siihen että hänestä tulee tekijä. Miksi joku tappaa ja joku tulee tapetuksi? Miksi minä en juo, vaan isäni joi, kun kartallani on useita tekijöitä jotka kuulema panevat juomaan?

 ???


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.07.2007 09:50:48
Olet ehkä Lilli kirjoitellut tänne hieman vähemmän, mutta samantyyppisistä aiheista eli vaikeat ukot.. tarkoitan, ennen kuin aloin kirjoitella enemmän henkimaailma, gurut jne aiheista. Kysyit jossain, miksi toista pitäisi muuttaa. Etkö sinä olisi toivonut miesten muuttuvan, vai miksi kuitenkin tuli ero (muistanko oikein)? Mikä siis oli motiivisi olla heidän kanssaan, kun minulla  ei taistelu/ itsetuhoviettijuttuja? Monissa keskusteluissa sanoin, lähde tuollaisesta, ja käsittääkseni sinulla on joku vaikea tyyppi nytkin?

Koetin kovasti yhdessä keskustelussa sanoa, että rakkaus oli se motiivi olla jonkun vaikean kanssa, ja henkinen kasvu, ja johan tuli mielenkiintoista kommenttia palstalta! Hupaisaa lukea näin jälkeenpäin, kun en uskottele enää itselleni heidän olevan tärkeitä.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Atomi - 12.08.2007 17:13:54
Katsoin omaa karttaani ja vertasin Lilithin asemaa. Mulla astro.comilla ja Solar Fire:lla on kuuden asteen heitto Lilithin asemassa. Mitkä asiat siihen voisivat vaikuttaa? Mielestäni olen molemmissa ohjelmissa valinnut samat "tekotavat" kartalle. Vaan tunnetusti minähän osaan tehdä virheen ihan itsekin. Vielä minä tästä opin, kun lueskelen täällä kokeneempien juttuja.    :)


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2007 17:27:32
Itse en ole Solar Firea käyttänyt, joten vaikea kommentoida.

Astro.comista löytyy 6000 vuoden efimeridit ja niissä on mukana myös Lilith. Katsokaa kokeeksi sieltä, mihin se Lilithin sijoittuu.

Linkki efimerideihin löytyy heti etusivun alalaidasta.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2007 19:19:45
Evea, haiskahtaa vahvasti siltä (ja toisessa ketjussa olet tainnut niin mainitakin), että yhteistä taivallusta on takana useamman elämän verran.

Ainakin synastriassa me entisten elämien tutkijat olemme havainneet Vertexin tärkeäksi yhdyssiteeksi ihmisten välillä. Esim. Vertex toisen akselilla voi olla kuitenkin miellyttävä kokemus. Lilith-kontaktit on ainakin oman kokemukseni mukaan hyvinkin karmisia, kuten aloitusviestistänikin voi päätellä.  :o


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.08.2007 12:21:22
omat tuntemukseni vaikeita kohtaan heikkenevät

minusta relevantti kysymys ei enää ole, miksi joku tekee jotain, vaan miksi rakastin

kun voin yhtä hyvin ja paremminkin olla ilman vaikeita tapauksia

niin, miksi ja mitä rakastin jossakussa, joka tuntuu jälkeenpäin tyhjältä!

 :o  never lost anything-


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Ajatus - 13.08.2007 17:39:52
Hmm, testasin Solar Firen ja Astro.com:in antamia sijainteja Lilithille (Musta kuu Lilith) ja täsmälleen samat ovat ainakin minun ja miehen kohdalla, sekä kahden satunnaisesti poimitun kaverin kohdalla. Outoa, että SF, joka sentään on (käsittääkseni) markkinoiden parhaimpia astrologiaohjelmia, antaisi eri sijainnin kuin Astro.com, joka taas on nettiohjelmien parhaimmistoa. :o

Mikä versio Solar Firesta on käytössänne, Atomi ja Evea? Entä onhan Astro.com:issa valittu sieltä Additional Objects -laatikosta nimenomaan Musta kuu Lilith?

Tämä on varmaankin jo tiedossanne, mutta muistutukseksi vielä: Lilithiksi kutsuttuja astrologisia tekijöitähän on kuulemma peräti kolme kappaletta, ks. tämä ketju (https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=16863.0). Lisäksi nikki viittasi jossain aiemmassa Lilith-ketjussa AstroLogoksen juttuun, jossa kerrottiin että Musta kuu Lilithillekin on kaksi erilaista laskutapaa, true ja mean. Näidenkään ei kuitenkaan pitäisi tehdä enempää kuin 30 astetta eroa.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Ajatus - 14.08.2007 10:30:49
Minulla on SF kuutonen, mutta en ainakaan netistä löytänyt äkkiseltään mitään tietoa mahdollisista virheenkorjauksista versiopäivityksissä. Ainut mitä googlettamalla löysin, oli tällainen kysymys-vastaus:

Lainaus
Date: Sun, 06 Feb 2000 19:50:46 -0600

>[Solar Fire:]
>The Lilith used in Solar Fire is the one popular in Europe, and it is also
>called the Black Moon. This is not actually a hypothetical planet, but
>rather the geocentric position of the empty focus of the moon's orbital
>ellipse (the earth being at the other focus). Solar Fire gives the Black
>Moon's mean position, and this is accurate to 1 minute of arc.

--- And the mean position can be as far as 30 degrees from the true position. This 'mean' position is based on an idealized reference orbit of the Moon which does not correspond to the true lunar motion. Additionally, it's position is barycentric, not geocentric, and it is wrongly equated with the empty focus of the Moon's orbital ellipse. The geocentric position of the empty focus of this idealized reference Moon's orbit can deviate as much as 6 degrees from the position normally used by astrologers and displayed in this program...
 

Juan

Mutta tuokaan ei kyllä selitä mitään suurempia heittoja. Jos olet kirjautunut Linnunrata-postituslistalle (http://groups.yahoo.com/group/linnunrata/), niin kannattaisi varmaan heittää kysymys sinne jos haluat selvittää asian. Listan toinen moderaattori on Risto Vartiainen, joka tuo maahan Solar Fire -ohjelmaa.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Atomi - 15.08.2007 13:59:36
Mikä versio Solar Firesta on käytössänne, Atomi ja Evea? Entä onhan Astro.com:issa valittu sieltä Additional Objects -laatikosta nimenomaan Musta kuu Lilith?
Mulla on SF 5.1 eli vanha versio. Asro.com:ssa minä en löydä etsimälläkään muuta kuin tarjolla olevan Lilithin. Todennäköisesti on kyse minun omasta virheestäni siis. Tosin tuon Lilithin kuva on kuu ja alla se risti, mutta se ei siis ole kuitenkaan Musta kuu Lilith? Millä numerolla saisin oikean Lilithin karttaan? Luin varmaan kaikki listaukset läpi, mutta ei sattunut silmään.    :(   


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 15.08.2007 15:53:59
Atomi, Musta Kuu Lilith on nimenomaisesti tuo Kuu, jonka alla on risti.

Astro.comista löytyy lisäksi asteroidilistasta toinen Lilith, mutta siitä ei ole tässä yhteydessä kyse.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Ebenia - 05.03.2008 10:58:20
Kiinnostuin tästä Lilithistä ja tutkin karttoja. Löysin mielenkiintoisen asian, nimittäin ensirakkauteni (ja tällä hetkellä nykyrakkauteni, tosin en tiedä onko tunne molemminpuolinen) ja minun synastriakartalla Lilithini osuu tarkalleen miehen ASC:lle.  Meidän suhteemme on todella intohimoinen ja selvästi karmaa on mukana.

Nyt olen ainakin kokenut siis elämäni suurimman rakkauden hänen kanssaan, saa nähdä jatkuuko tarinamme vielä näissä samoissa, vai hieman erilaisissa merkeissä. Kuitenkin tulemme aina jakamaan jollain tavalla elämää toistemme kanssa, tunnen sen selvästi - tapahtui mitä tapahtui.  :)


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: noname - 02.03.2010 14:37:32
Onko kenelläkään kokemuksia tai ajatuksia Lilith  :aspect_con: :merkurius: synastriassa?
Ja miten vaikuttaa osapuoliin; tässä casessa Lilith naisen kartalla ja merkkari miehen kartalla.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: nikki - 02.03.2010 14:45:32
Lilith  :aspect_con: :merkurius:
looginen ajattelu tavoittaa sanattoman viestinnän ja tunneilmaisun.
Toinen pystyy selittämään toisen tunnetiloja tai alitajuisia tarpeita,
sanallisessakin muodossa,
tai sitten just niitä sanoja ei edes tarvita.

Tuossa kyseisessä tapuksessa voi olla myös naisen kykyä "manipuloida" miehen ajattelua,
käyttää sanatonta valtaa. Vois kuvitella MYÖS,että miehen on mahdoton valehdella naiselle, koska tämä tajuaa pinnan alla, piilossa olevat motiivit?


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: noname - 02.03.2010 15:03:06
Lilith  :aspect_con: :merkurius:
looginen ajattelu tavoittaa sanattoman viestinnän ja tunneilmaisun.
Toinen pystyy selittämään toisen tunnetiloja tai alitajuisia tarpeita,
sanallisessakin muodossa,
tai sitten just niitä sanoja ei edes tarvita.

Nikki, kuulostaa hyvältä, ja osuvalta!  ;)




Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Kettumaaria - 22.03.2010 13:07:18
Hei,

minulla ja miehelläni on molemmilla Lilith ja vertex hyvin lähekkäin, minulla 4 asteen ero  :vaaka: ssa ja hänella 5 asteen ero  :kalat: ssa. Lisäksi hänen  Lilith  :aspect_tri: minun  :pluto:  :skorpioni: ssa ja   :aspect_tri: :merkurius: sekä  :aurinko: :rapu: ssa.  Hänen Lilith myös  :aspect_kvi: minun  :venus: :mars:  :leijona: ssa.
 Minun Lilith tekee löyhän  :aspect_opp: mieheni  :jupiter:  :oinas: ssa.

Meidän Lilithit ovat kuitenkin asteelleen  :aspect_kvi: mika on tietenkin mielenkiintoista, niinkuin myös 1 astella  :aspect_kvi: :vertex: sit.

Suhde ei ole mitenkään helpoimmasta päästä ja meillä on 14 vuotta ikäeroa, ja asumme eripuolella eurooppaa. Kuitenkin tunnen että suhteemme on erittäin karminen ( Hänen  :kuunsolmu: minun DES ) ja kuin tilaus meille molemmille oppimaan jotain uuttaa itsestämme. Tässä tehdään aikamoista sisäistä siivousta sekä minä opettelen henkistä lujittumista hänen kauttaan. ( Hänen  :aurinko: :aspect_con: :saturnus: konjuktoi minun  :aurinko:  :rapu: ssa.)
 Hurraa, jo löytyi tarpeeksi haasteellinen parisuhde!  :smitten:



Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Ave^^ - 25.03.2010 14:39:06
No joo, mies jonka lilith on  :aspect_con:  :kuu: :ni (tosin lisäksi myös roppakaupalla kaikkea muuta löytyy synastriasta, esim vertex :aspect_con: :kuu:, :aurinko: :aspect_opp: vertex, IC :aspect_con: :aurinko:,  :kuu: :aspect_opp: :mars: :pluto:,  :askendentti: :aspect_opp: :askendentti:, hyvin tarkkoina kaikki), on kyllä sellainen että en olisi KOSKAAN ajatellut että tälläiseen rupeaisin, monelta kantilta, mutta tässä sitä nyt vaan ollaan. Enkä kyllä mihinkään tästä lähde..


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Titania. - 07.04.2010 11:16:03
Mun lilith kun on melkosen tarkassa yhtymässä miehen aurinkoon, miehen lilith taas aika löyhässä yhtymässä (9 asteen orbi) mun IC:hen. Mietin vaan, että onko sillä merkitystä, että miehen aurinko on 29 astetta kaksosen puolella ja mun lilith asteen verran ravussa?

Ymmärsinkö oikein, että lilith-aurinko yhtymä viittaisi himo, pelko, viha teemoihin ja liittyen juuri naiseuteen? Järjetöntä tunnetta, intohimoa, tällainen suhde ei tule loppumaan hyvin? Mua ei nyt yhtään innostais tällanen tulkinta, mun elämään on mahtunut jo ihan tarpeeksi naiseuden alentamista...

muoks. näköjään miehen lilith on vielä tarkassa oppositiossa mun aurinkoon :o Mitä tää nyt sitten meinaa? Kerjäänkö mä vaan vaikeuksia :-\


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: T - 10.04.2010 13:17:36
Siis tarkoittaako Lilith aina jotain pahaa, tuoko se aina mukanaan ongelmia? Eikö se koskaan merkitse jotain hyvää suhteessa? Mulle vaan jotenkin tuli semmonen olo, ettei se enteile mitään hyvää  :idiot2: mut eiks kaikessa oo aina myös omat hyvät puolensa??

Niin ja vähän tällai sivuraiteille mennen, moni on puhunut siitä, että on tavannut jonkun ihmisen, jonka kanssa on elänyt jo useita elämiä. Mistä te sen tiedätte? Onko se sellainen pelkkä tuttuuden tunne? vai vasta karttojen avullako te sen tajusitte? Mä en vaan ole koskaan oikein ymmärtänyt tuota :) että miten joku voi selvittää, mitä on tapahtunut edellisessä elämässään tai että keitä on tuntenut edellisisissä elämissään. Haluaisiko joku valaista minut, se olisi ihan mukavaa viisastua entisestään?  :angel:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.04.2012 10:57:23
Siinäkö se syy, Lilith? :o

Siis olen vetänyt puoleeni...tai toisinpäin, samana vuonna ja samana päivänä syntyneitä henkilöitä, ja samana päivänä, mutta eri vuonnakin...
Johtuuko tämä omituisuus Lilithistä?

Eksyin tänne, koska etsiskelin karmallisen suhteen selitystä synastriasta...siis tälläisen tuohoavan suhteen, josta ei pääse eroon millään!! Ja siellä nyt sitten on hänellä tarkkana Lilith  :aspect_tri:  mun :kuunsolmu:
Hänen Lilith  :aspect_squ:  minun :ceres: :aspect_con: Lilith ja hänen  :aurinko:
 ???
Enemmänkin löytyy, mutta tässä nää napakat Lilithien aspektit.



Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 07.04.2012 11:08:44
Huomasin tässä, että ex-mieheni Lilith 3 astetta  :kaksoset: ja   :vertex: 7 astetta  :kaksoset: 8. huoneessa.
Mun  :aurinko: 4 astetta  :kaksoset: ja  :askendentti: 6 astetta  :kaksoset:. Eli nämä kaikki yhtymässä. Olisko mm. tuo Lilith aiheuttanut tuon kauhean mustasukkaisuuden???
 :knuppel2:


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.04.2012 11:20:02
Tässä mun tapauksessa ainakin mies ollu ja on sairaalloisen mustasukkainen ja väkivaltainen ja riippuvainen. Ilma rätisee vieläkin meidän välissä, vaikka minä en tahtoisi nähdä koko miestä!


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 07.04.2012 11:31:47
Tässä mun tapauksessa ainakin mies ollu ja on sairaalloisen mustasukkainen ja väkivaltainen ja riippuvainen. Ilma rätisee vieläkin meidän välissä, vaikka minä en tahtoisi nähdä koko miestä!

Kuuhilda, teilläkin vissiin tuo Lilith  :aspect_con:  :aurinko: synastriassa?


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 07.04.2012 11:40:08
Huomasin tässä, että ex-mieheni Lilith 3 astetta  :kaksoset: ja   :vertex: 7 astetta  :kaksoset: 8. huoneessa.
Mun  :aurinko: 4 astetta  :kaksoset: ja  :askendentti: 6 astetta  :kaksoset:. Eli nämä kaikki yhtymässä. Olisko mm. tuo Lilith aiheuttanut tuon kauhean mustasukkaisuuden???
 :knuppel2:
Lisäksi mun  :pluto: 27 astetta  :neitsyt: ja Lilith 29 astetta  :neitsyt:  :aspect_opp: ex-miehen  :kuu: 27 astetta  :kalat:.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.04.2012 11:49:14
Juu, hänen aurinkonsa siis istuu tasan mun Lilith/ :ceres: yhtymällä, ja tää nippu on neliössä hänen Lilithiinsä, joka on kolmiossa mun north nodelle.

Mitä tätä ketjua kattelin, niin mikäli synastriassa löytyy tuommonen  :aurinko: :aspect_con: Lilith, niin kannatas vissiin juosta karkuun? Vaikka tuommonen yhtymä ei tietenkään tee sitä helpoksi  :buck2:

Pluto ja Lilith on taatusti karmallinen pariskunta  :buck2:

Mä tarvisin jonkun jutun, jolla murtaisin tän Lilithin "taian"...en voi koko elämääni olla tuossa kahelissa kiinni! Aina vaan uudestaan ja uudestaan se imeytyy mun luo!!


Vai enkö sittenkään ole vielä oppinut kaikkia läksyjäni häneltä? >:(


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 07.04.2012 12:05:25
Erään toisen miehen  :pluto: 28 astetta  :neitsyt:  :aspect_con: mun Lilith 29 astetta  :neitsyt:. En tiedä voiko tässä puhua karmallisuudesta, kun ollaan samaa sukupolvea? Tosin liikkuuhan tuo Lilith sentään paljon paljon nopeammin kuin  :pluto:. No, lisäksi meillä on mun alasolmu  :aspect_con: hänen  :aurinko: ym. ym.


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.04.2012 12:12:37
Mun mielestä voi puhua.. joku pluton ja nepparin aspekti on semmonen jota ei niin henkilökohtasesti juur voi tuijottaa, mutta kyllä Lilithin kanssa varmaan on toisin?
Kertokaa joku viisaampi nyt jos oon väärässä?


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: Emelia - 08.04.2012 22:11:59
Minusta nykyisen kultani ja minun suhde on ollut hyvinkin karmallinen alusta asti, vaikka paljon kaikenlaista hiertämistä tässä onkin ollut kun meillä on Auringot neliössä toisiinsa..

Koskapa minulla on Auringon kanssa yhtymässä Marsin ja Alasolmun lisäksi myös Musta Kuu Lilith on siis Lilith neliössä hänen Aurinkoonsa.. mutta hänen Lithinsä on kolmiossa minun Auringon hallitsijaan eli Merkuriukseen ja Saturnukseeni Ic:n tuntumassa 4. Huoneessa..  :aspect_kvi: Marsiini ja  :aspect_ssx:  :askendentti: ...

Hänen Lilith Musta Kuu on 5. Huoneessa ja minun puolestaan 7. Huoneessa. Synastriassa hänen Lilithinsä on minun 1. Huoneessani ja hänen kartallaan minun Lilithini on 12. Huoneessa.

Minusta Musta Kuu Lilith ei ole mikäään kauhea akka, vaan vahva ja oman arvonsa tunteva nainen joka tietää kenestä pitää kiinni ja ketä puolustaa. :) Ei sitä tarvitse pelätä..


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 08.04.2012 22:31:01
 Emelia: Minusta Musta Kuu Lilith ei ole mikäään kauhea akka, vaan vahva ja oman arvonsa tunteva nainen joka tietää kenestä pitää kiinni ja ketä puolustaa. Ei sitä tarvitse pelätä..  

Samantapaista kertoo seuraava...

Astotieto.com -sivuilta lainattua:
'Lilith on mielestäni se osa meistä, jonka mieluiten ulostaisimme elämästämme kuten Inanna mytologiassa. Lilith on myös feministinen arkkityyppi, joka kuvaa meidän voimaamme ja viisauttamme. Kun kerroin Lilithistä Venus-kirjassani, käytin Suomen presidentin Tarja Halosen sekä omaa karttaani esimerkkeinä. Tarjan kartalla Lilith on yhtymässä keskitaivaaseen. Hän on erittäin itsenäinen nainen, jolla on erittäin voimakkaat mielipiteet, eikä hän epäröi niiden ilmaisemista julkisesti. Omalla kartallani Lilith on yhtymyssä nousevaan merkkiini, enkä ole koskaan ilmaissut olevani feministi, olen yksinkertaisesti aina olettanut, että naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa. Asiakaskunnassani on useampi Lilith yhtymässä Aurinkoon -yksilö, ja olen huomioinut, kuinka voimakas heidän sisäinen, synnynnäinen vakaumuksensa on. Sama astrologinen seikka saattaa olla myös syy, miksi heidän on helppoa keskustella ja tuntea ihmisten synkimmät kokemukset.

Merkin viimeinen aste on myös valtaisan voimakas. Ne muutamat kartat, joissa Lilith on viimeisessä asteessa, näyttävät kuuluvan henkilöille, joilla on useampia kokemuksia, joissa hylätty partneri on varjostanut ja seurannut salaa heidän 'uutta' elämäänsä. Samoin nämä naiset ovat olleet pahoinpitelyn ja raiskauksen uhreja ja sen myötä voimattomia tekemään mitään sen suhteen.'

Mulla tuo Lilith siis viimeisessä astessa  :neitsyt: ja  :aspect_opp: ex-miehen  :kuu:.
 
Sitten taasen erään ihanuuden kanssa mun Lilith  :aspect_tri: hänen  :saturnus: ja  :aspect_sex: :neptunus: ja  :jupiter:. Mutta  mun Lilith puolineliö hänen  :venus: ja kvinkunssi hänen  :kuu:.

Ja hänen Lilith  :aspect_tri: mun  :aurinko: ja  :aspect_tri: :mars:, mutta taas kvinkunssi mun  :venus: ja  :merkurius:.

No, en ymmärrä näitä...




Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: minsa - 09.04.2012 18:19:16
Emelia: Minusta Musta Kuu Lilith ei ole mikäään kauhea akka, vaan vahva ja oman arvonsa tunteva nainen joka tietää kenestä pitää kiinni ja ketä puolustaa. Ei sitä tarvitse pelätä..  

Samantapaista kertoo seuraava...

Astotieto.com -sivuilta lainattua:
'Lilith on mielestäni se osa meistä, jonka mieluiten ulostaisimme elämästämme kuten Inanna mytologiassa. Lilith on myös feministinen arkkityyppi, joka kuvaa meidän voimaamme ja viisauttamme. Kun kerroin Lilithistä Venus-kirjassani, käytin Suomen presidentin Tarja Halosen sekä omaa karttaani esimerkkeinä. Tarjan kartalla Lilith on yhtymässä keskitaivaaseen. Hän on erittäin itsenäinen nainen, jolla on erittäin voimakkaat mielipiteet, eikä hän epäröi niiden ilmaisemista julkisesti. Omalla kartallani Lilith on yhtymyssä nousevaan merkkiini, enkä ole koskaan ilmaissut olevani feministi, olen yksinkertaisesti aina olettanut, että naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa. Asiakaskunnassani on useampi Lilith yhtymässä Aurinkoon -yksilö, ja olen huomioinut, kuinka voimakas heidän sisäinen, synnynnäinen vakaumuksensa on. Sama astrologinen seikka saattaa olla myös syy, miksi heidän on helppoa keskustella ja tuntea ihmisten synkimmät kokemukset.

Merkin viimeinen aste on myös valtaisan voimakas. Ne muutamat kartat, joissa Lilith on viimeisessä asteessa, näyttävät kuuluvan henkilöille, joilla on useampia kokemuksia, joissa hylätty partneri on varjostanut ja seurannut salaa heidän 'uutta' elämäänsä. Samoin nämä naiset ovat olleet pahoinpitelyn ja raiskauksen uhreja ja sen myötä voimattomia tekemään mitään sen suhteen.'

Mulla tuo Lilith siis viimeisessä astessa  :neitsyt: ja  :aspect_opp: ex-miehen  :kuu:.
 
Sitten taasen erään ihanuuden kanssa mun Lilith  :aspect_tri: hänen  :saturnus: ja  :aspect_sex: :neptunus: ja  :jupiter:. Mutta  mun Lilith puolineliö hänen  :venus: ja kvinkunssi hänen  :kuu:.

Ja hänen Lilith  :aspect_tri: mun  :aurinko: ja  :aspect_tri: :mars:, mutta taas kvinkunssi mun  :venus: ja  :merkurius:.

No, en ymmärrä näitä...


Tutkippa tuo kvinkunssi, sehän edustaa jännitettä ja vaikeuksia jotka ovat harmillisia mutta kenties liian vähäpätöisiä ja jokapäiväiseen elämään kytköksissä olevia, näinollen eivät siis aina välttämättä muutoksen arvoisia mutta kvinkunssi on tärkeä kun haasteellinen.
Edustaa pyrkimystä vapautua sosiaalisista velvoitteista suorittamalla palveluksia toisille sekä keventää alitajuntaista  syyllisyyden taakkaa joka aiheutuu aikaisemmasta toiminnan puutteesta tai jostain rikkomuksista tms.

Lilith on luonteeltaan riistäjä, ilkeiden kuvitelmien luoja sekä hyvyyden hävittäjä. Sen sanotaan rakkausasioissa hävittävän todellisen kiintymyksen ja korvaavan sen suurella intohimoisella hullaantumisella mikä on enemmän mielisairauden kuin terveen tunne-elämän kaltaista. :) Lilith on pahimmillaan yhtymässä, neliössä tai puolitoistaneliössä. Yhtymä voi johtaa äkilliseen tekoon joka on luonteeltaan tunneperäinen. Neliöt tuo mukanaan usein menetyksen jonka suuruus riippuen siitä planeetasta mihin aspekti kohdistuu.

Lilith-Merkurius aspektihan omalla kartalla värittää tapaa kommunikoida, totuudenetsintää tai voi tilanteet voi yllättäen muuttua vaikka synkästä huumoriksi tms.
Lilith-Venus aspektina taas kuvaisi jonkinasteista vaikeutta ihmissuhteissa, erityisesti parisuhteissa. Suhteen merkitystä ja päämäärää on vaikea hahmottaa, kohtalo usein astuu kuvaan. Liian railakasta elämää.
Tosiaan en uskalla mennä miettimään miten nämä paloina yhteiselämään nivoutuvat kun harmoniatasolla en Lilitihistä itseltäni löytäny mitään mutta nämä nyt syntymäkartan aspekteja. Löytyy myös Lilith huoneissa ja merkeissä jos niitä haluaisit niin voin mie kirjoittaa.
Muutenhan Lilithit ovat harmoonisissa aspekteissa.
Lilith-Kuu aspektina herättää harhakuvia, mustasukkaisuutta, henkisiä kriisejä, kuuhulluuttakin :)

29 aste on kriittinen piste ja niihin osuvia transiitteja kannattaa seurailla, opit huomaamaan miten ko. piste vaikuttaa sinun elämääsi.
Itselläni kuunsolmu 29 ssä herättää aina riippuen mikä planeetta sitä koskettaa, muuttaa elämää konkreettisesti eteenpäin kuten solmun
tarkoitus tietysti karmaan viittaavana onkin.

Neitsyt lilith: hullun neitsyen piirteet tulee enemmän esille. Järjestyksen ja varovaisuuden vastustusta. Taiteilija voi tuoda esiin säälimättömän maailman ja sen kauheudet. Voi suurentaa yksityiskohdat ja antaa niille hirveän ilmeen. Uteliaisuutta ja tiedonhalua. Voi liittyä myös terveydestä huolehtiva asenne, parhaan mahdollisen fyysisen terveyden saavuttamiseksi.
Melkoista tekstiä, Neitsyt Lilithinä kyl tuo kaikessa karmassaan on hyvinkin tuttua ainakin minulle eli voisin kuvitella maalaavani mustanpuhuvan taulun valkoisella enkelillä mutta toisaalta olen muutenkin hyvin plutoninen kun skorpioni.

Nuo kun mieltää yhteiskartalle niin siinähän sitä sitten on :)

Tämmöistä löysin mapeistani kun muistelin mitä kaikkea oma neitsyt lilithini elämässäni tarkoittanutkaan kun ei se kauheen herkullisia asioita ole tuonut :))


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 09.04.2012 19:40:18
Kiitos, minsa!

Kyseessä siis ei ole vielä mikään suhde, mutta silmäilyä vähän puolin ja toisin....ei ota selvää. Mun tarttis jotenkin luottaaomaan intuitioon tän ihmisen suhteen, mutta koko ajan peräänkuulutan jotain konkreettista näyttöä tai sanoja. Ja vaikka sanoja ja tekojakin ilmenee, niin epäilen koko ajanmitä hän musta haluaa. Kiertää kuin kissa kuumaa puuroo...
Tässä vielä synastriakartta, jos haluutte vilasta.
Onhan siinä vielä mun  :uranus:  :aspect_con: hänen Lilith, mutta  :uranus: :han ei ole kovin henkilökohtainen?

Saa siis ken tahtoo, tulkata muultakin osin eikä vai Lilithin kannalta, voi pistää vaikka yv:nä, niin ei sotke tätä ketjua.  :)


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: minsa - 09.04.2012 21:44:41
Kiitos, minsa!

Kyseessä siis ei ole vielä mikään suhde, mutta silmäilyä vähän puolin ja toisin....ei ota selvää. Mun tarttis jotenkin luottaaomaan intuitioon tän ihmisen suhteen, mutta koko ajan peräänkuulutan jotain konkreettista näyttöä tai sanoja. Ja vaikka sanoja ja tekojakin ilmenee, niin epäilen koko ajanmitä hän musta haluaa. Kiertää kuin kissa kuumaa puuroo...
Tässä vielä synastriakartta, jos haluutte vilasta.
Onhan siinä vielä mun  :uranus:  :aspect_con: hänen Lilith, mutta  :uranus: :han ei ole kovin henkilökohtainen?

Saa siis ken tahtoo, tulkata muultakin osin eikä vai Lilithin kannalta, voi pistää vaikka yv:nä, niin ei sotke tätä ketjua.  :)

hih uranus, mäpäs kirjotan sulle lilith-uranus aspektista, yhtymähän on vahvin...
Tuho äkillisten hävittävien rakkausjuttujen takia. Eläytymistä muiden ihmisten elämään. Eroottista magnetismia. Utopistista, universaalista rakkautta..

Mutta rakkausasioissa olen kyl sitä mieltä et yhden asteroidin vuoksi ei kannata jättää mitään korttia katsomatta,
tosin olisko Lilli eri mieltä kun se on tutkinut synastrioita pitkään, itse en ole niihin vielä oikeen päässyt sisälle..
Jäi muuten synastriakarttasi pois..

-M-


Otsikko: Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa
Kirjoitti: kosmonautti - 10.04.2012 17:00:42
Do diin,  niinpäs jäi...

Tässä synastria, nuo asteet vaan kun ei tässä näy kunnolla...
Tää sama muistaakseni löytyy tuolta synastria-ketjusta tai ihmissuhdepuolelta kuiteskin, ei vaan tullut keneltäkään expertiltä kommenttii, niin ajattelin koittaa vielä...