Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: monossu - 29.11.2005 20:16:24



Otsikko: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: monossu - 29.11.2005 20:16:24
Monesti on kerrottu tarinaa kuinka Leijonan tunnistaa harjastaan, Vaa´at hymykuopistaan, Kalat suurista silmistään, Neitsyet salaperäisestä katseestaan. Kuinka hyvin astrologia ja ulkonäkö kohtaa sinussa, Oinas? Tällä kertaa syynissä hiukset! Jatkamma tulosten saavuttua, tämänhän voisi tehdä kaikille merkeille, mutta hätäisimmät ensin pois alta, eikös?!   ;)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: taiska - 29.11.2005 21:25:10
No valitsin vaihtoehdoista ne lähimmäs menevät sillä tällä hetkellä hiuksissani on itseasiassa kolmeakin eri sävyä (vaihtelu virkistää :)).Kuitenkin luonnollinen värini on vaalea ja hiukseni kuuluvat siihen itsepäiseen sarjaan eli minä vain kuvittelen pystyväni hallitsemaan ne sillä kaikista mönjistä huolimatta ne elävät omaa elämäänsä ja ovat niin kuin haluavat :)! Hiuslaatuni on älyttömän pehmyt, hiukan luonnonkihara ja vahvuus ei ole niitä parhaimpia.


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Sun73 - 29.11.2005 22:07:10
Mun hiukset on luonnostaan maantienväriset eli niin tappavan tylsän väriset että oon kyllä niitä värjänny jo vuosia. On vaihdellu mustasta punaseen  ???
Täällä hetkellä pitkät, suorat blondit latvoista ja juuresta omaa harmaata ja raitaa  :)
Nimenomaan vaihtelu virkistää  ;)

     :smitten:          -Oinas73-


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Adele - 01.12.2005 11:43:20
Ei löytynyt mulle tuosta listasta yhtään sopivaa vaihtoehtoa.

Hiuksissani on hieman luonnonkiharaa ja ne ovat värjätyt tummanruskeat  :)
Pituus on puolipitkä.
Lapsena hiukseni olivat aivan valkoiset pitkään ja minulla oli sellainen hauska vallaton valkoinen pöheikkö, joka sojotti joka suuntaan.
Olispa vieläkin samanlainen tukka, vähänks olisin ylpeä siitä  :D

Pitkään aivan lyhythiuksisena viihtyneenä nautin nyt tästä kasvatuksen tuloksesta, ihanaa saada tukka ponnarille tai saparoille ja kivaa myöskin pitää sitä auki  8)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Hiisitär - 01.12.2005 13:51:46
Minulla oli myöskin lapsena pitkään ihan valkoinen pöheikkö tukka, täynnä pyörtäisiä eikä se totellut millään  ;D Olinkin melkein siilitukkainen koko lapsuuteni ja minua luultiin aina pojaksi. Nyt olen saanut tukan kasvatettua vyötärölle asti ja olen siitä hyvin iloinen.

Nouseva merkkini Kauris vaikuttaa hiuksiini suuresti. Ne ovat suorat, ohuet, helposti sähköistyvät ja vaaleat. Lisäksi tukkani tulee immuuniksi eri hoitoaineille ja shampoille, joten joudun vaihtelemaan tuotteita kuukauden välein uusiin - siinä toivossa, että tuote sopii hiuksilleni! En myöskään pysty värjäämään hiuksia, sillä ammonjakiton väri peseytyy irti viikossa ja ammonjakkia sisältävä väri, olipa miten kevytsävyte tahansa, jämähtää päähäni ainakin 1,5 vuoden ajaksi!

Vatsani vaivaa Oinasmaiseen tapaan ja usein se on turvoksissa ja ihme ilmapallo pömppö!  >:( Rapu kuussa korostaa rintaa ja vatsan seutua ja Venus-vartalotyyppini mukaan minulla on aina muotoja, vaikka olisin miten laiha tahansa. Kauris tuo mukanaan paksut reidet ja Oinas pienet kädet ja jalkaterät. Kulmakarvani tosin ovat Oinasmaisen paksut ja tuuheat.

Saan lihaksia kroppaani, jos vain viitsin vähän nähdä vaivaa asian eteen, joten uskon, että Oinas vaikuttaa tähän paljon. Samaan aikaan minussa vaikuttaa suuresti pulskistava Rapu, joten elo on eräänlaista tasapainottelua siinä kahden vastakohdan välillä  ::)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Adele - 01.12.2005 14:09:42
Heh. Samanlaisia "vaivoja" mulla.
Mm. vatsan kanssa...olen hoikka, mutta heti syötyäni vatsa turpoaa kuin ilmapallo ja naureskelen usein, että taas ollaan raskaana hetken aikaa  :D
Ja minä myös, vaikka olenkin aika pienikokoinen, olen aina omannut naiselliset muodot.
Nuorena tyttönä olin luokan ensimmäinen, jolle ilmestyivät naiselliset merkit ja se oli todella noloa ja hämmentävää  :-[
Mutta nythän siitä on vaan iloa ja saa olla tyytyväinen, että sellaiset omaa.

Pienet kädet ja jalkaterät ei mulla mielestäni ole, vaan ihan normaalikokoiset.
Ja tuo pitää myös paikkansa, että jos liikunta jää vähemmälle ja tulee hieman löystyttyä  ;)
niin ei tarvitse kauan käydä treenaamassa, että paikat on taas timmissä kunnossa..oinaastako se johtuukin?

Hiukset on myös ohuet ja se kyllä harmittaa!
Ja muuten, olen joskus kuullut, että oinaan nenä ja kulmakarvat muodostavat oinaan sarvet  :oinas: ja se pitää ainakin mun kohdalla paikkansa  :)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Ajatus - 01.12.2005 14:44:39
Ja muuten, olen joskus kuullut, että oinaan nenä ja kulmakarvat muodostavat oinaan sarvet  :oinas: ja se pitää ainakin mun kohdalla paikkansa  :)

Pitää paikkansa myös veljeni kohdalla, joka on tupla-Härkä, mutta nousu-Oinas. :)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Hiisitär - 01.12.2005 14:45:54
Lainaus
Nuorena tyttönä olin luokan ensimmäinen, jolle ilmestyivät naiselliset merkit ja se oli todella noloa ja hämmentävää

Ihan sama jutu täällä, Adelene! Olin 8-vuotias kun murrosikä alkoi ja menkkoja olen "viettänyt" 9-vuotiaasta lähtien (nyt siis ikävuosia lähestymässä 23).

Oinaan sarvet ja nenä kuulostaa tutulle, minulla on aika suora nenä edestä päin ja tuntuu, että pitä vanhemmaksi tulee sen selvemmin nenän luu ja rusto-osa nousevat esiin suorana viivava  ;)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: eckert - 06.12.2005 12:33:17
:jousimies:

Oinas, ulkonäöstä viis kun omistaa oinaan mutkattoman luonteen!!
Nim.merkki kahden oinaan äiti!


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: sawotar - 06.12.2005 13:04:24
Mulla oma hiusväri on ristiverinen ja suora, mutta kun oinaalle hiukset on kruunu, niin olen värjännyt jo vuosikymmeniä hiuksiani vaaleaksi ja kiharoinut jotka on nyt tosi pitkät ja tuuheat  :smitten: käytän aika paljon aikaa hiuksiin kun lähden liikenteeseen, arki aikoina ne on vähä niinkuin hompsullaan :crazy2:


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Faery - 06.12.2005 13:23:15
Hiukset ovat punertavat ja taipuisat. Liekö Oinasta, kun lempi kampaukseni on erinlaiset saparot ja letit, joista rakennan useimmiten hienot "sarvet" ;)


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: irma - 06.12.2005 17:32:00
 :crazy2:Mnä oinas naaras omistan paksut ja suht pitkät blondatut hiukset Olen viimeiset 15v ollut blondina Alkuperäiset hiukseni ovat rusehtavat Olen aina värjännyt hiuksiani violetista punaiseen ym Riippuen mielialastani ja todella vaihtelu virkistää Nyt vaan tykästyin blondina olemiseen    :smitten:


Otsikko: Re: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Merviki - 12.12.2005 08:48:26
Hiukset ovat punertavat ja taipuisat. Liekö Oinasta, kun lempi kampaukseni on erinlaiset saparot ja letit, joista rakennan useimmiten hienot "sarvet" ;)


Oikein ääneen hymähtelin täällä itsekseni... hiuksen laatu, lempi kampaukset aivan kuten edellä kuvattu.
Oinas - sarvet... tietenkin...  :)


Otsikko: Vs: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: Tiigris - 23.06.2012 13:44:57
Onpas vanha tämä ketju.
Mutta tuossa avattaressa on erään  :aurinko: :mars: :merkurius: -oinaan tukka.  :)
Kuten kuvasta näkyy, niin leimuavan oranssi se on.


Otsikko: Vs: Oinaat ja ulkonäkö!
Kirjoitti: pikkari - 23.06.2012 22:14:57
Syntyessä ihan musta tukka joka vaaleni sellaseks perunankuoren väriseks. Sit taas musta, punainen, blondi, musta ym värikimara ollut. Taipuisat hiukset mutta valitettavasti suomalainen hiuslaatu. Nyt hiukset taas itsestään tummentuneet.
Vartalo siro/hoikka 165/53 Lihakset kasvaa kyl nopeesti jos vähänkin jotain treenaa. Selluliittia ei ole ollut koskaan ja ryppyjä ihan vähän vaikka ikää jo 36 Näytän ikäistäni paljon nuoremmalta ja kuullut sen miljoona kertaa.
Isot silmät, pusuhuulet, pienet tissit ja kiintee peppu.
Joskus pienenä luulin että mut on adoptoitu koska en muistuta kumpaakaan vanhempaani. Mua luullaan usein venäläiseksi