Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Cheva - 09.02.2007 12:29:27



Otsikko: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 09.02.2007 12:29:27
Minulla on tässä syntymässä jonkin tason suhde täällä paikkakunnalla asuvan jätkän kanssa. Hänellä on vähän pelimiehen mainetta, mutta en aio ketään tuomita menneisyytensä puolesta. Kumminkin minulla hieman pelottaa se, että jos minusta on tulossa jälleen yksi "kaato" tälle tyypille, vaikka hän vaikuttaa vilpittömältä. Aikasemmin ollu huonoa tuuria miehissä, niin siksikin saatan varoa.

Omat Magical unicorns oracle kortit sanoivat tästä miehestä, että worth of waiting for ja love, mutta nämä kortit saattoivat nousta siksikin, että minun omat toiveeni ja haluni vaikuttivat tähän "ennustukseen" niin paljon. En ole varma siis sainko totuudenmukaisia viestejä.

Siksi kysyisinkin, että voisiko joku mukava selvännäkijän lahjoja omaava ihminen katsastaa tätä tilannetta. Heitänkö epäilykset nurkkaan ja nautin tästä niin kauan kuin sitä ikinä kestääkin, vai annanko epäluottamukselle vallan ja suojelen itseäni MAHDOLLISELTA vaaralta?

:)

Myös muut voivat vaikka tässä keskustelussa kysellä samantyyppisiä asioita!

-Cheva


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 09.02.2007 13:25:21
Oliko tuo kysymys minulle? :)

erinomaista? hmm.. en sanoisi, että erinomaista, koska en pidä siitä sanasta, mutta hän on hellä, ihana, hänen kanssaan on helppo keskustella ja hän saa minut nauramaan.

Suhde on kovin alkutekijöissään vielä, en siis tunne häntä kunnolla ja kysynkin nyt "muilta tahoilta" vihjeitä siihen, että tutustunko vai enkö.. :)

kaikin puolin kiehtova tapaus ja tiedän senkin, että minä kiehdon myös häntä.  ??? suhteet *huokaus*

Ah. btw. tämä mies on vielä neitsyt. Siis horoskoopiltaan :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: meruska - 09.02.2007 18:44:34
Olokee ystäviä.. siten tutustuu ja oppii luottamaan. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: *yildirim* - 09.02.2007 19:11:26
cheva

voisin laittaa sinulle jonkinlaista vastausta vaikka yv:nä huomenna jos vain haluat?


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: BlueRose - 12.02.2007 13:56:15
Hei Cheva  :smitten: Jos sinusta tuntuu hyvälle niin kokeile ja totea sitten mitä opit ja jotain sinulla on hänelle annettavaa, jota muut eivät välttämättä ole pystyneet antamaan, meillä kaikilla on menneisyys ja sen takia ei pitäs tuomita, kun sitä ei saada korjattua vaikka kuinka haluaisimme vaan sen tarkoitus on opettaa ja oppia  :smitten: täytyy kuunnella omaa sydäntään eikä muiden suita..se mitä se on ollut muille, se ei välttämättä sitä ole sinulle tai sinä näet eritavalla asian :angel: parhaiten tiedät sen kokemalla ja uskomalla että elämä kantaa ja johdattaa just ne ihmiset luoksesi joiden on tarkoitus tullakin :smitten:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Chandra - 12.02.2007 22:54:47
Sawottaren kanssa samoilla linjoilla tässä asiassa.
Myös tuolla miehellä on sinulle jotain annettavaa.

Olen joutunut pitkään miettimään kuluneen vuoden aikana näitä suhde juttuja.
Jokaisessa on riskinsä,mutta jos pelosta kieltää kaiken,kieltääkö itseltään elämisen vapauden? :-[

Itse päätin viimeisen suhteen jälkeen,että nyt riitti!
Aikaa on mennyt ja ajatukset muuttuneet.En kammoa enää miehiä ja voin jopa kuvitella joskus yhteistä kumppania,jonka kanssa viettää silloin tällöin aikaa.Jos pelolle antaa vallan,jokaisesta meistä löytyy merkkejä mahdollisesta satuttajasta.

Kaikki suhteet ovat opettaneet.On vain itsestä kiinni uskaltaako ottaa mahdollisen riskin haavoittua jälleen,vai kenties löytää vihdoin kaipaamansa kohteen.
Onnea sinun matkaasi,mitä sitten päätätkin! :smitten:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 12.02.2007 23:00:19
Kiitos kaikille ihanista vastauksista!
Päätin sitten antaa mahdollisuuden tällekin.. siis eihän sitä voi pelossa elää. Ja kun on olen ollut jo kaksi vuotta absolut-single, niin en usko, että toistan samoja virheitä..  ja jos toistan, niin osaan suhtautua niihin :)

Ja vaikka tälläkin tyypillä on menneisyytensä, niin kellä ei olisi. Oikeastaan olisi tyhmää antaa tämän mahdollisen kokemuksen valua sormien lävitse.

We Will See

Mutta kiitos teille! Olette ihastuttavan rohkaisevia kaikki  :smitten:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: BlueRose - 12.02.2007 23:39:12
Ihan lohdutuksen sanoina Cheva...itse olen aika nopea tempoinen kaikissa asioissa, ensin toimin ja sitten mietin mitä tulikaan tehtyä ;D omat tempaukset parisuhderintamilla on maksanut 2 avioliittoa ja kihlauksen purun, en kadu päivääkään noita valintoja tällä hetkellä, koska opin niistä todella paljon, vaikka sillä hetkellä se ei ihan siltä tuntunut :idiot2: mut näin jälkikäteen katsottuna miten olen selvinnyt niistä ja silti elämäni kantaa päivä päivältä koen olevani aika onnistunut :smitten: ei ole tarkoitus retostella omialla avioeroilla ja lukuisilla pettymyksillä vaan kertoa se miten olen kokenut ne ja ottanut oppina itseeni. Tietysti olisihan mie voinut jäädä peiton alle suremaan ja pelkäämään julmaa maailmaa :'( ja olla tulematta sieltä pois :coolsmiley: mutta mitä olisin siitä oppinut? ja mitä olisi jäänyt väliin? jne jne jne...syitä riittää. Olen aina ollut sellainen joka menee ja tekee eikä mieti vasta kun sitten aika on miettiä ja varmasti tänä päivänäkin toimin niin ja tulevaisuudessakin, mihinkä se koira karvoistaan pääsis ;) mutta tällä hetkellä koen olevani hyvässä suhteessa josta kumpikin osapuoli hyötyy puolin jos toisin ja nyt nautitaan ja rakastetaan :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: alpakka - 13.02.2007 10:13:35
Mulla samantapainen tilanne kuin sulla Cheva; olen ihastunut mieheen, jolla on "menneisyys". :D Enkä koskaan ole ollut sellaista naisrotua, joka rakastuu renttuihin. :buck2: Samoin kuin sulla, tämä mies saa mut nauramaan, hänen kanssaan on hauskaa ja hyvä olla! Olen ajatellutkin, että kestää, minkä kestää mutta kivaa oli! Tilannettani ei yhtään helpota se, että olen naimisissa. :idiot2: Tosin nyt eroamassa.

Kävin selvännäkijälläkin, joka ei nähnyt mulla ja aviomiehelläni mitään yhteistä (muuta kuin lapset), ollaan aivan kuin sisarukset, ei niin kuin aviopari. Ihmetteli, kun vielä ollaan oltu yhdessä. Sitten hän sanoi tästä uudesta miehestä, että vakka on kantensa valinnut, meillä on tosi vahva side, ollaan yhtä. :smitten:

Niin että eletään vaan tätä päivää!  :P


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 01.03.2007 15:14:03
hmm.. nyt tuo mies teki ensimmäisen virheensä, joka tunnetaan myös nimellä "katoamistemppu"
voivoi...
Omat kortit sanovat taas "worth waiting for", niin ne sanoivat, kun tämä juttu oli alkamassakin.
Pitää siis odotella, ottaako mies taas yhteyttä vai mitä tässä tapahtuu. Jos jollekin tulee tästä jokin intuitio tai halu nostaa kortti niin saatte auttaa kyllä :) omat ajatukset ihan sekaisin, mutten ole enää niin.. hmm..  :uglystupid2: kuin eilen :D Itseasiassa olen hämmästyttävän tyyni. Aivan kun olisin osannut varautua tähän ja olen valmis kohtaamaan tämän miehen taas ihan rauhassa. Varmaa on, että puhutaan JOS siis hänet saa kiinni.
Tuleeko kellekään mitään mieleen?

 :smitten:Cheva


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 01.03.2007 16:27:22
Ei parin viikon suhde voi olla vielä rakkautta :D niin se vain on.

Muuten lähtisin ja nopeasti nyt, mutta jokin pidättelee. Tällä miehellä on huono suhdehistoria. Koulukiusattu ja sitten ensirakkaus petti ja pahasti. Sen jälkeen ollut luottamuspula. Tavallaan tuossa on se syy, miksi mie en heti lähtisi tuomitsemaan. Jotenkin tiedän miltä hänestä tuntuu.. Tai sitten tämä on vain tätä "pelastakaa rentut ry."-ajatuksiani.

Sellainen olo vain on, että ehkä minä osaisin auttaa häntä pääsemään yli noista traumoista. En tiedä... pitää nyt katsoa tuleeko edes anteeksipyyntöä.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 02.03.2007 15:04:55
En ajattele, että MINÄ voisin päästää hänet noista traumoista, mutta minä voin todellakin olla avuksi, että joskus hän itse päästää irti traumoistaan.
Juttu selvisi, pyysi anteeksi. Annoin anteeksi, mutta ensi kertaa ei kestä tulla.

Jos tulee niin byebye. Ei sitä piä ittiään kuluttaa epävarmoihin miehiin :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 02.03.2007 15:56:57
Kokeiles samaa kuin leijonamieli, uskallan kehua, että pyydä ylhäältä todella sopivaa miestä, niin ei tarvitse seikkailla liikaa turhauttavissa kokemuksissa, meinasin kirjoittaa komistuksissa..  :angel:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 02.03.2007 20:50:01
heh, kaks vuotta sitä onkin pyydetty ja sitten tuli tämmönen :D kortit nakkoo edelleen tälle sitä "worth of waiting for" ja nyt tuli jopa "love"-korttikin, niin kaipa se pitää sitten loppuun asti katsoa. Saa nähä mitä kehkeytyy, JOS kehkeytyy mitään.
Tämä pelimies saa pelata joko minun kanssa tai yksin. :knuppel2:
Voivoi.. yksisarvisten haltuun. :P (ja hoppas mulla pysyy järki mukana, sydän kun nyt ei aina tee kaikkein fiksuimpia ratkaisuja)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Valo - 03.03.2007 17:16:44
Kävin selvännäkijälläkin, joka ei nähnyt mulla ja aviomiehelläni mitään yhteistä (muuta kuin lapset), ollaan aivan kuin sisarukset, ei niin kuin aviopari. Ihmetteli, kun vielä ollaan oltu yhdessä. Sitten hän sanoi tästä uudesta miehestä, että vakka on kantensa valinnut, meillä on tosi vahva side, ollaan yhtä. :smitten:

Niin että eletään vaan tätä päivää!  :P

Minäkin koetin aika montakin kertaa kymmenen vuotta erota miehestäni joka oli kuin veli ja ihastuilin milloin kulloinkin päässäni muihin, kunnes sen miehen "vikaisuuden" parantumisen sijaan aloin tehdä työtä itseni kanssa ja kas kummaa - peilasinkin vain itseäni ja omaa tylsyyttäni minkään efforttien tekemättömyydessä.. Ja toisaalta peilasin omaa epävakauttani vaikkapa renttutyyppiin ihastumisessa. Meinaan nyt niitä vuosia on takana montatoista ja nythän se vasta alkaa se elämä, siis aitoina kumppaneina toisillemme, joka joskus sisaruuttakin lähenee, mutta myös huh huh muutenkin  ;)

Mutta se on kyllä jotenki niin hohdotonta :) alkaa rehkiä itsensä kanssa ja löytää se oikea viereltään, vaikka loppupeleissä ei ole sitä oikeaa ja sitä väärää edes.

Toim. huom. totesin lisäksi olevani vastuussa omasta onnellisuudestani ja rakkauden antamisesta itselleni

toim. huom. 2 ei se tietenkään näin kaikilla mene mutta sydämellään harkitseminen on poikaa


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Yussra - 03.03.2007 20:08:26
Minäkin koetin aika montakin kertaa kymmenen vuotta erota miehestäni joka oli kuin veli ja ihastuilin milloin kulloinkin päässäni muihin, kunnes sen miehen "vikaisuuden" parantumisen sijaan aloin tehdä työtä itseni kanssa ja kas kummaa - peilasinkin vain itseäni ja omaa tylsyyttäni minkään efforttien tekemättömyydessä.. Ja toisaalta peilasin omaa epävakauttani vaikkapa renttutyyppiin ihastumisessa. Meinaan nyt niitä vuosia on takana montatoista ja nythän se vasta alkaa se elämä, siis aitoina kumppaneina toisillemme, joka joskus sisaruuttakin lähenee, mutta myös huh huh muutenkin  ;)

Mutta se on kyllä jotenki niin hohdotonta :) alkaa rehkiä itsensä kanssa ja löytää se oikea viereltään, vaikka loppupeleissä ei ole sitä oikeaa ja sitä väärää edes.

Toim. huom. totesin lisäksi olevani vastuussa omasta onnellisuudestani ja rakkauden antamisesta itselleni

toim. huom. 2 ei se tietenkään näin kaikilla mene mutta sydämellään harkitseminen on poikaa


No näinhän se juuri on. Helpompi vaihtaa miestä kun katsoa peiliin. Omakin menojalka niin vipattaa aina väärään suuntaan. Ja omaan tyytymättömyyteen haen syytä siitä vierestä. Kuten olen taas viime aikoina tehnyt - unohtanut sen että itsekin vois jotain onnellisen suhteen (ja näin oman innellisuutensa) eteen tehdä!

Aloittajan tilanne toki eri. On nuita myös niitä vääriä miehiä. Joskus paranee vaihtamallakin :)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 03.03.2007 21:25:07
Jepjep. Mutta olen kanssa nuoresta iästä huolimatta tullut siihen tulokseen, että pitäisi "uskaltaa" katsoa suhde loppuun asti (katkeraan loppuun asti), sillä niistä aina kumminkin oppii jotain arvokasta. Jos minulla on nyt menossa jokin renttuun-retkahtaja-vaihe, niin en minä pysty kiintymään tai edes ihastumaan "kunnon miehiin", sillä niitäkin on ollut ehdolla, mutta ne eivät vain sytytä.
Meinaakohan se sitten sitä, että joku renttu vaan on minulle se oikea, vai sitä, etten minä itse ole vielä valmis kunnon suhteeseen kunnon miehen kanssa.
En minä tätäkään sanoisi huonoksi mieheksi, sillä sitä hän ei ole. Kiltti, mukava, hellä, ja hän saa minut nauramaan aidosti, mihin kukaan aikaisempi ei ole pystynyt. Huonoja puolia? totta kai, mutta enhän minäkään täydellinen ole.

Virheestä kumminkin sakotetaan, joten pakko sanoa, että nyt minä ehkä suhtaudun enemmän varauksella tämän miehen antamiin tapaamislupauksiin, jos hän on kerran niin tunteiden vietävissä, että paskapäivä tarkoittaa päätäyteen-päivää. Sinänsä se ei haittaa, mutta jos siitä ei kerrota minulle vaan "kadotaan" niin SE haittaa. Kerran voi antaa anteeksi samasta virheestä, mutta ei kahdesti. Tosin ainahan sanotaan, että jos tekee virheen, sen myös toistaa.. mutta voikai virheistään myös oppia? Ja jos tämä "katoamis"-episodi toistuu niin itteni takia on pakko vaihtaa parempaan, vaikka muuten tyyppi vaikuttaisikin ihastuttavalta.

Huoh.. suhteet. Onneksi tämä on vielä niin nuori ja uusi tapaus, ettei ole liian kiinteitä tunteita ehtinyt kehittyä. Nyt pystyisi vielä irrottautumaan toisesta "helposti".
Tosin saattaahan se olla, että pitkässä suhteessa, jossa on "kasvettu erilleen" niin siitä on helpompi lähteä, kun alkuhuuma-suhteesta.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Yussra - 03.03.2007 21:33:01
Kyllä sen sitten syrämensä syvyyksissä tietää jos mentävä on  ;)
Parempi kun jossitella.

Ja tosiaan nuorenahan sitä muuttuu itsekin vielä koko ajan, ettei kannata ehdoin tahdoin palloa jalkaansa ottaa kenestäkään - ei tunnollisen kunnollisesta eikä rentusta.

Katoamistempusta... jos miekkonen on sellainen luonnoltaan että tarvitsee välillä ilmaa, voinet sen hänelle suoda, kun luottamus on rakennettu.  :coolsmiley:

 :smitten: kaikkea hyvää sulle Cheva!


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 03.03.2007 22:06:53
Jeps.. sanoinkin hänelle, että mie kyllä ymmärrän huonot päivät, mutta jos on sovittu jotain yhdessä niin ois kiva, jos edes tekstiviestillä ilmottaisit, ettei kykene. Sillä se sattuu jos vaan "Puff"-häippäsee. Kertomisen jälkeen saa olla herra niin paljon rauhassa ku sielu sietää.. Miehet *huokaus*
Ne ei välillä muista ajatella muiden näkökulmasta asioita :D

Mistähän se sitten johtunee?


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Sula - 03.03.2007 22:56:48
Cheva tiedän hyvin ton tunteen miten rentut vetää puoleensa. Valitettavasti pidemmän päälle suhteet näiden "hurmurien" kanssa käy raskaaksi :-[ Itse tajusin "rentunkaipuuni" johtuneen siitä etten syvällä sydämessä uskonut kelpaavani "kunnon miehelle". Nyt olen päättänyt "ansaita" hyvän kumppanin vierelleni (lienee turha mainita olevani sinkku  ;D ).

Huonolta vaikuttaa tuo häipyminen..  :knuppel2: mutta seuraa sydänta ja pidä jalat sitäkin tiukemmin maassa.

Rakkautta tiellesi  :smitten:



Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Yulunga - 03.03.2007 23:23:40
voi Cheva miten tuttua juttua heität.  :buck2: Minulla sama homma kuin Sula kertoi. En arvostanut itseäni tarpeeksi joten kapsahdin kaiken näköisten renttujen kaulaan.  :buck2:  :buck2:  :buck2: No, nyt en kapsahda kenenkään kaulaan  ;D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 04.03.2007 17:45:14
hmm.. mie itse kyllä koen arvostavani itseäni ehkä liiankin kanssa  :idiot2: Ehkä tämä minun renttukaipuuni johtuu "pelastan teidät rakkaudellani" tjsp. vaistosta :D tai sitten mulla on vain jotain opittavaa näistä suhteista. Noh, sen  näkkeepi sitten. Pitää nyt kattella jos tuo häipyminen uusiintuu niin sitten otan itteäni niskavilloista ja potkasen miehen pihalle ja soitan täysillä Tarja Ylitalon - Kerrasta poikka - tsipaletta :D

Inhottavaa suhteissa on se, ettei sitä oikiasti koskaan tiedä mitä siitä tulee. Joskus kaikki rentutkin kunnollistuu ja kunnon miehet voi rentustua ja naisille käy samoin. Ja kumminkin kun suhteen pitää perustua luottamukseen niin miten sitä rakentaa, jos ei ole varma miten tässä käy  :buck2:
Ajattelinkin nyt sitten luottaa tähän mieheen ja katsoa onko se aikuistunut vai jatkaako samallalinjalla, mitä on jatkanut viitisen vuotta jo. Kai ne JOSKUS aikuistuu? Tai sitten ei.

Hulluksihan tässä tuleepi :|

Ennusteet ja ennustukset yms. on olleet kumminkin suhteellisen kannustavia. Kertaakaan ei ole tullut "käskyä"/"kehotusta" häipyä tai miettiä toisen kerran. Meditaatioissakin näkynyt kannustavia merkkiä (tosin meditaatiossa ehkä minun omat haluni pyrkivät pinnalle todellisuuden sijasta). Ehkä se sitten pitää heittäytyä jalat maassa ja pää sopivasti pilvissä.  ::) Kuukauden sisällä ainakin vastauksen tulee saamaan :D tuskin tuokaan ukko jaksaa koko kevättä esittää jos ei meinaa olla tosissaan.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 04.03.2007 22:11:24
Hmm.. Pitää eka kysyä tuolta tarkka syntymäaika, niin sittenhän se onnistuisi :) Tosin miehet harvemmin sitä tietää. Mutta pitää ilmottaa ne tänne jos vaikka saisin ne selville :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 05.03.2007 12:50:10
No mulla on tiennyt vain yksi, ja sekin kysyi äidiltänsä.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Hiisitär - 05.03.2007 13:10:06
Tässä ketjussa tuli muutamalta kirjoittajalta rivien välistä se hyvä huomio, että parisuhteen tulisi perustua kahden kokonaisen yksilön yhteiseloon. Niin, ettei kumpikaan lähde suhteeseen hakemaan mitään tai tyrkyttämään mitään - ihan vain olemaan. Ensin täytyy olla hyvässä parisuhteessa itse Itsensä kanssa, ennen kuin hyppää parisuhteeseen toisen kanssa - minun mielestäni ;D Hyvin moni parisuhde nimittäin perustuu sanattomaan sopimukseen "anna sinä minulle tätä niin minä annan vastaavasti tuota". Jakaminen kuuluu parisuhteen olemukseen tietysti, muttei se suhteen ole minusta hyvä syntyä tuollaisten puutteiden paikkaamiseen toisen avulla tai toisen laastarointiin. Minusta. ;)

Tietysti on olemassa myös näitä ihmisiä, jotka ihan oikeasti tarvitsevat vierelleen jonkun tukipylvään. He eivät ole yksinäisiä susia, mutteivät mitään epäonnisia luusereitakaan. He vain tarvitsevat jonkun siihen viereen. Vastakohtina sitten he, jotka eivät tarvitse ketään ja joihin itse tunnun pelottavasti kuuluvani! :D (Parisuhde olisi ihana, mutten koe tarvitsevani sitä. Tulee jos on tullakseen, en jaksa miettiä moista)



Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 06.03.2007 13:07:44
Samaa mieltä Athamaaritin kanssa.

Pitäisikö meidän kumminkin pysyä aiheessa täällä? :) koska tämä on "selvänäkö ja ennustukset"-osiossa, niin jatkossa voisi pysyä juuri tuossa alkuperäisessä pyynnössäni. Tosin mielenkiintoinen keskusteluhan tämä on, ja neuvoja on aina kiva saada ihan "tavistasoltakin", mutta tämä on väärässä fooruminkohdassa ihan vain yleiseen löpinään :)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 07.03.2007 18:06:21
No juuri tätä mitä tässä ketjussa on harrastettu! siis yleiseltä tasolta keskustelua aiheesta "parisuhde", ja koska tämä on osiossa "selvännäkö ja ennustukset" niin ajattelin, että tätä nimenomaista löpinää on enää turha jatkaa tässä. Piste.

Tästä voi jatkaa vaikka tuolla "yleistä" osiossa, kun siellä suhteista puhutaan muutenkin, mutta jatkossa tähän voi pistää noita selvännäkö/ennustus juttuja, jos niitä tulee halu tehdä. Siis minulle ja muillekin, jotka haluavat kysyä neuvoa parisuhteeseensa "toisesta todellisuudesta".

Pysykäämme siis aiheessa. Kiitoksia hjyvin paljon.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 07.03.2007 20:05:47
Nostin parit tarotit tuossa pikaisesti kysymyksellesi. :)

Tällä hetkellä näyttäisi sille, että mies tuntee sinua kohtaan
vähän niin kuin tuollaista epävarmuutta ja hänellä on epäilyjä,
mutta kuitenkin ikään kuin tykkäisikin kovasti
ja olisi valmis tulemaan "puolitiehen" vastaan sinua.

Olet kyllä oikeassa tuntemuksessasi,
että hän vähän kyllä pitää tuollaisena "voittona" sinua,
mutta eikö ne miehet aina vähän ylpeile ja pullistele
kavereille..? ;)

Se on yleensä ohimenevää, kun miehen tunteet syvenevät
ja aina parempi, että mies ylpeilee sinulla kuin häpeilee
sinua. ;)

Sinun energiasi häntä kohtaan näyttäisi sille,
että olet tässä se kypsempi ihminen ja olet innoissasi
hänestä, mutta se ei suinkaan ole vielä sinun suurinta rakkauttasi.

Onkos nyt niin, että sinulla ei ole ollut kauheasti vipinää
rakkausrintamalla ja tämä mies on vähän
kuin ainoa vesilähde aavikolla?

Suruakin olet jo ehtinyt jo kokemaan sydämessäsi tämän miehen vuoksi,
joka voi olla hyvinkin sinun itsesi aiheuttamaa,
koska jahkaat, että onko se nyt hyvä juttu vai ei.

Lähitulevaisuus näyttäsi sille, että yhdessä oloa on ja hauskaa
on, mutta syväksi rakkaudeksi se ei ainakaan näillä näkyminen
tule muodostumaan.

Siellä nousi tuollaiset kortit pöytään, että pilvilinnat
hiukan särkyisi, mutta sinä uit elämän virran mukana,
eikä se jää pahemmin edes kaivelemaan. :)

Jäisikö tuo suhde kuitenkin enemmän ystävyyspohjalle? :)

No mikään ei ole kiveen kirjoitettua ja sinulla on
valta omaan elämääsi ja tulevaisuuteesi muuttaa
vallitsevia energioita. :)

Tälläiset kortit nousivat minulle.
Kerrohan kuulumisia, menikö yhtään kohdalleen.
Voimia ja aurinkoa kevääseen! :smitten:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 07.03.2007 21:18:44
Kiitoksia, tämä tuntui hyvin osuvalta, ainakin omien tuntemuksieni mukaan ja sen mukaan, mitä tunnen miehestä tulevan :)
En osaa odottaakaan tästä vielä "suurta rakkautta", nuoriahan tässä ollaan molemmat. Tosin ennustuksethan näyttävät usein sen, mitä tulee tapahtumaan jos jatkaa näin miten nytkin,  ilman että tekee radikaalia muutoksia, joten eihän sitä tiedä  :laugh:

Eihän tässä avioliittoa harkitakkaan vielä vuosikausiin. Kiitoksia tästä hyvin paljon  :smitten: avartavia sanoja!


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 09.03.2007 17:08:21
Ole hyvä vain Cheva! :smitten:

Kannattaa luottaa siihen omaan intuitioon,
sillä harvoin se on väärässä. ;)
Ajatuksia toki nousee päähän vaikka kuinka paljon tuossa tilanteessa,
mutta kun luottaa omaan sisäiseen tunteenseensa ja vaistoonsa,
niin ei voi ainakaan pahasti mennä vikaan. :)

Mikään ennustus ei ole kiveen kirjoitettu (luojan kiitos!),
vaan siihen vaikuttaa monet energiat, usein ihmisen oma tahto. ;)

Tuli mieleen, että tuollaisen naisten kaatajan kanssa
toimii usein loistavasti sellainen juttu,
että ei ole niin itsestään selvä sille miehelle. ;)

Ne ovat tottuneet saalistamaan, eikä olemaan saalis
ja ne hakee naista, eikä vahtivaa äitiä,
joten seuraavan kerran kun se tekee katoamistempun,
niin älä ole heti kyselemässä ja tenttimässä ja ruikuttamassa perään,
että miksi ja miten ja missä,
vaan ole itsevarma ja pidä hauskaa itsekin sillä välin,
äläkä edes kysy hänen kuulumisiaan,
vaan anna hänen huomata,
että olet tavoittelemisen arvoinen, etkä mikään ovimatto,
johon käydään aina silloin tällöin pyyhkimässä jalat. ;)

Kyllä se sitten alkaa ruikuttamaan sinun perään,
miksi sinä et ruikuta hänen perään. ;)

Toimii 110% joka ainoan miehen kanssa. ;)




Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 09.03.2007 17:30:04
jeaps :D
Tuota on pakko yrittää, vaikka se tuntuukin hankalalta. Pitää vaan heittäytyä itsekkääksi ja unohtaa perinteiset naistenroolit.
Huu, harjoitus tekee mestarin :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Yulunga - 09.03.2007 21:33:16


Toimii 110% joka ainoan miehen kanssa. ;)




Ja ainakin saa tietoonsa sen, onko mies todella kiinnostunut sinusta ja valmis suhteeseen.  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 10.03.2007 13:45:39
Mutta tämä suhde on minun makuuni.
Selkeni asiat paljon. Eilen sain nähdä uuden puolen miehestä, ja olen positiivisesti yllättynyt. Ymmärrän häntä nyt vähän enemmän.
Hienoa nähdä kuinka suhde jalostuu pikkuhiljaa. Alkaa tulla oma persoonallisuus esille, ei ole enää pelkkää pintaa ja "hienostelua", vaan aitoutta.

This is the way I like it.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 10.03.2007 17:23:35
Mutta tämä suhde on minun makuuni.
Selkeni asiat paljon. Eilen sain nähdä uuden puolen miehestä, ja olen positiivisesti yllättynyt. Ymmärrän häntä nyt vähän enemmän.
Hienoa nähdä kuinka suhde jalostuu pikkuhiljaa. Alkaa tulla oma persoonallisuus esille, ei ole enää pelkkää pintaa ja "hienostelua", vaan aitoutta.

This is the way I like it.

Hieno juttu Cheva! :smitten:
Ota se kokemus ilolla vastaan, mitä sinulle tarjotaan. :)
Kaikki kokemus on hyväksi. :)
Se mitä muut sanoo tai miettii ja arvostelee, ei ole sinun ongelmasi,
vaan kertoo heidän ongelmistaan. ;)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 11.03.2007 17:16:05
Minulla huonoa tuuria miehissä, hänellä huonoa tuuria naisissa.
Asiasta on kumminkin puhuttu suoraan molempien osalta, ja minä itse yritän pitää menneen erossa tästä :D toivottavasti myös vastapuoli tekee samoin.
Enää minulla ei tuo asia siis pelota.. Että olisin vain pelkkä "kaato".

Ongelmia.. tietenkin. Missä suhteessa ei olisi edes ongelmia :)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 13.03.2007 17:36:32
Huu. Nyt tuli toinen katoamistemppu eli byebye, poju.
Jostain syystä mulla ei hirveästi haittaa.. tietenkin itkettää, ärsyttää ja turhauttaa tämmönen, mutta taas toisaalta osasin varautua tähän. Ja oli jalat maassa niin en ees tipahtanut mistään.

En tiedä.. jotenki tunne, että tuo mies saattaisi yrittää tulla vielä takaisin. Saa yrittää kahta kauhiammin JOS on tulossa :D kukkia, suklaata, tikkareita, pehmoleluja, kuutamokävelykä, rakkaudentunnustuksia ja serenadeja. Vähempi ei riitä.

Tämä oli oikeastaan kehittävä pikapikasuhde  :smitten: Tajusin olevani vahvempi kuin olenkaan... Mulla ei oo tarvetta roikkua, märistä, ruinata takaisin.. Vou. Oon kovis.

Kai hyttinen - Käymään vaan
Mene siis mut mennessäsi muista kuitenkin, mä löydän sua paremman ja alle minuutin. Sormi suussa onneani oottamaan en jää, on aikaa vähän siksi minun täytyy kiirehtää.

jotenki noin siinä menee sanat :D

Kiitos kaikille, jotka olivat mukanani tämän huiman vajaan kuukauden mittaisen suhteeni kanssa  :angel: (kahtotaan jos ens kerralla rikottais jo kuukauden rajapyykki)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Freyja - 13.03.2007 18:08:27
halaus sinulle Cheva.   :angel:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 18:16:32
Hei come on...! Ole nyt vähän itsevarmempi! :coolsmiley:

Katoamiset ovat tarpeellisia!
Ei toisen kanssa voi olla
joka päivä, ei edes joka toinen päivä yhteydessä ja sidoksissa.

Sitä tarvitsee omaakin aikaa ja rauhaa, myöskin yhdessä oloa
omien kavereiden kanssa tai alkaa ahdistaa. :buck2:

Tuo ei ole sallittua, että tukehduttaa toisen rakkaudella
ja on vaatimassa yhteyttä koko ajan.  :police: :knuppel2:

Kun tämä vaihe iskee päälle, niin voit helposti pilata
suhteen soittelemalla ja tekstittämällä joka päivä,
koska mikään, ei mikään ahdista enempää. :buck2:

Olen itsekin tehnyt katoamistempun tässä viime päivinä
ja voi s**t*na! :tickedoff: miten voi rasittaa ja ahdistaa
jatkuvat soitot ja tekstarit, miksi näin ja olenko nyt jättänyt hänet
ja v*t*n bla-bla-blaat tehden ongelmaa joka kärpäsen p*skasta,
vastaanko puheluun/tekstariin vai en. :tickedoff: :buck2:

Välillä sitä vain haluaa olla erossa, koska on saanut liikaa
ja yli tarpeiden sitä toisen läsnäoloa.
Sitä voi rakkaudesta huolimatta kyllästyä.

Se ei tarkoita, etteikö rakastaisi toista, vaan sitä,
että haluaa tehdä omia asioita ja juttuja ilman sitä toista
ja saada hiukan tunnetta ikävästä sitä toista kohtaan,
jolloin rakkaus tuntuu taas jälleen freshimmältä.

Jos toinen alkaa ahdistelemaan tuolloin, joka on vakava merkki siitä,
että toinen ei ole henkisesti itsenäinen ja itsevarma,
niin kyllä ainakin minulta palaa käämit sen verran (aika pahoin),
että suhde voi mennä ainakin hetkeksi poikki. :knuppel2:



Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 13.03.2007 18:22:40
Ei kysymys ole siitä, etten sallisi katoamiset. Minä todellakin sallin ne. Koska itsekin kaipaan autonomiaa ja vapautta ja me ollaan yhteyksissä ehkä pari kertaa viikossa :D

Nyt oli vain niin, että me oltiin sovittu tapaaminen. Viikko sitten oli myös. No mies ei ota sitten yhteyttä. Viime kerran jälkeen sanoin, että jos on taas paska päivä ja meiän pitäis nähä ku nähdää niin harvoin, että kertoo siitä mulle, ettei mun tarvi turhan takia ajaa 25km hänen luokseen.

No perjantaina hän ilmoitti, ettei jaksa nähdä. Se oli ok. Nyt piti nähdä ja puhua asioista, esim. suhteen jatkosta yms. Ja taas kadotaan. Hän tiesi, että se on viimeinen pisara, hän tiesi, että raja menee siinä. Saa kadota ja saa olla täysin rauhassa, mutta minua ei pidä satuttaa siinä rinnalla.

Kokeilin soittaa kahdesti. Pistin yhden tekstarin. Siinäpä olkoot.

Eli ei tämä ihan tuollaista ole. En edes viitsisi roikkua kenessäkään noin, se olisi ihan hirveää :| itsekin kaipaan vapautta ja omaa elämää. Mutten kaipaa miestä, johon ei voi luottaa.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 13.03.2007 18:29:59
Jeps. Ei tässä tullu kertaakaan sellaista "hullaantumis"vaihetta.
Siis mielelläni mie olisin vielä jatkanut tätä. Ei siinä mitään, meil oli kivaa yhdessä.
Mutta taas toisaalta kyllä mie nyt JOTAIN vaadin mieheltä ja se on sitä, että ollaan luottamuksen arvosia. Jos on pistetty selvä raja ja se ylitetään niin se on tehty ihan tietosesti.

Mutta nokka kohta uusia haasteita  :smitten: Esimerkiksi huomisia psykologian kirjotuksia. Onneksi en oo niin heiveröinen, että antaisin jonkun äijjän pilata meikäläisen tietotaidot psykologiasta. hah. L, here I come!


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 19:02:45
Ok, haluatko, että erittelen ja kerron,
miksi hän haluaa kadota? :)

me ollaan yhteyksissä ehkä pari kertaa viikossa :D

Nyt oli vain niin, että me oltiin sovittu tapaaminen. Viikko sitten oli myös. No mies ei ota sitten yhteyttä. Viime kerran jälkeen sanoin, että jos on taas paska päivä ja meiän pitäis nähä ku nähdää niin harvoin, että kertoo siitä mulle, ettei mun tarvi turhan takia ajaa 25km hänen luokseen.

Mieti tarkkaan, onko "sovittu tapaaminen" sitä,
että sinä olet se, joka ehdotat tapaamista ja haluat tavata?

Mitä todenäköisemmin, koska mies peruu sen. :)

Hän todenäköisesti sanoo jotain, että ok-katsotaan-nyt tms.
vain, että saa esim. lopetettua keskustelun loukkaamatta sinua
ja sinä otat sen "yhteisenä" sopimuksena.

Yleensä tuon tapaiset lausahdukset, jossa asia jätetään mietintään
tai hautumaan, tarkoittavat asian hautaamista.
Se on vain diplomaattinen tapa esittää asia.

Sitä käytetään myös työelämässä erittäin paljon. ;)

No perjantaina hän ilmoitti, ettei jaksa nähdä. Se oli ok.

Jos toinen ei jaksa, niin sen pitääkin olla ok.

Nyt piti nähdä ja puhua asioista, esim. suhteen jatkosta yms. Ja taas kadotaan. Hän tiesi, että se on viimeinen pisara, hän tiesi, että raja menee siinä. Saa kadota ja saa olla täysin rauhassa, mutta minua ei pidä satuttaa siinä rinnalla.

Cheva, tuo on toisen ihmisen dominoimista, ei rakastamista. :uglystupid2:

En usko, että hän oli se, joka halusi, että nyt PITÄÄ tavata
ja PUHUA, vieläpä SUHTEEN JATKOSTA.

Uskoisin, että hän haluaisi tavata,
mutta viettää kaunista laatu-aikaa kanssasi ja nauttia,
eikä olla ahdistettavana lähinnä viralliselta
palaverilta kuullostavassa miitingissä asiasta,
johon hän miettii vastauksia vielä itsekin.

Kuka ihan oikeasti haluaa olla pakotettu keskustelemaan
aiheesta, johon ei välttämättä noin tuoreessa suhteessa
itsekään tiedä oikeaa ratkaisua? ???

Miksi et voi vain nauttia hetkistä ja katsoa,
mitä tulevaisuus tuo? ???

Miksi kaikki pitää keskustella suhteessa etukäteen,
etenkään kun sitä ei ole vielä eletty

ja kun yhteinen elämänne kuitenkaan ei mene
sinun suunnitelmien mukaan,
vaan omaa luonnollista rataansa? :idiot2:

Toista ihmistä ei vain voi hallita ja dominoida,
ellei kysymyksessä ole mies, joka syystä tai toisesta
on tykästynyt moisesta. ;)



Kokeilin soittaa kahdesti. Pistin yhden tekstarin. Siinäpä olkoot.

En edes viitsisi roikkua kenessäkään noin, se olisi ihan hirveää :| itsekin kaipaan vapautta ja omaa elämää. Mutten kaipaa miestä, johon ei voi luottaa.

No etpä tietenkään, koska sinä tykkäät olla se,
jolla on ohjakset ja raippa kädessä toisen omasta tahdosta
ja elämästä. ;)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 13.03.2007 19:10:12
Voivoi. Itse tämä mies ehdotti tapaamista tälle päivälle. Suostuin. Eli ihan sovittu tapaaminen ja hänen vapaasta tahdostaan.

Ja se perjantai oli todellakin ok, ei siinä mitään ihmeellistä.

Mies itse halusi jutella kanssani, keskustella asioista, puhua suhteesta. Molemmilla juuri stressaavaa aikaa, että katsoa kannattaako jatkaa. Eli meidän todellakin PITI puhua. Suhde oli kestänyt vajaa neljä viikkoa, ei se mitään rakkautta voikaan olla vielä silloin. Mutta suhteessa pitää olla tietyt rajansa, (lupausten pitäminen ja luottamuksen arvoisena oleminen on sitä) ja jos niitä ei voi arvostaa niin sitten ei arvosta sitä toista osapuolta.

Minulla ei ohjakset kädessä ja raippaa en käytä edes ratsastuksessa.
Mutta minulla on myös oikeus vaatia, ja vaadin, että voin luottaa toiseen samoin kun hän haluaa ja VOI luottaa minuun.

Minulla on vapaa tahto ja minulla on oma elämä. Miehelläkin pitää olla ne, enkä minä kestä ihmistä, jonka saan tossunalle, koska minä todellakin PYSTYN siihen. Olen lapsesta asti ollut kaverisuhteissa dominoiva, ja minä en nauti niistä suhteista. Haluan tasavertaisen kumppanin.. Ja tämä olisi ollut MUTTA häneen ei voi luottaa.

Jos minun pitäisi kestää suhdetta, jossa elän epävarmuudessa ja  jossa toisen paskapäivä tarkoittaa sitä, että minullakin pitäisi olla paska päivä niin onko se sitten se hyvä suhde? Nainenkin saa minun mielestäni esittää tiettyjä kriteerejä, ei tarvi mennä minkään miehen pillin mukaan.

btw. Ihan hyvä yritys provosoida, mutta se ei nyt oikein onnistunut. :) Koska et osunnut kumminkaan oikeaan, vaikka kovasti yritit.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 19:53:59
Voivoi. Itse tämä mies ehdotti tapaamista tälle päivälle. Suostuin. Eli ihan sovittu tapaaminen ja hänen vapaasta tahdostaan.

Jos todellakin niin, etkä vain kuvittele ehdotuksen olleen hänen,
vaikka teit sen itse,
niin sitten tuossa kaverissa on jotain mätää. ???

Minun kokemukseni mukaan kukaan mies ei kovin helposti
peru mitään itse ehdottamaansa tapaamista,
vieläpä syyllä; "En nyt jaksa".

Kun mies haluaa tavata, niin se yleensä kyllä pysyy
siinä lupauksessaan vaikka hampaat irvessä.

Minulla mies on perunut itse ehdottamansa tapaamisen kanssani,
kun hänen lapsensa loukkasi jalkapallo-ottelussa päänsä
ja joutui pariksi päiväksi sairaalaan aivotärähdyksestä
ja kerran on käynyt niin, itse asiassa viime viikolla,
että mies soittaa, että;
"Libyalaiset haluavat allekirjoittaa sen sopimuksen jo tänään,
joten käykö sinulle, että liityt seuraamme tuntia myöhemmin
Erikin kanssa, koska en voi hakea sinua?
Olen pahoillani, että kahden keskinen illallisemme peruuntui
ja bla-bla-blaa.."

Minä tosin kyllä olen perunut tapaamisia raukkamaiseen tyyliin;
"En jaksa", "Ei huvita/kiinnosta", "Tuli jotain muuta, Ciao!"
Tai en ole ilmoittanut mitään. :P

Usein tuolloin on ollut kysymyksessä vähän niin kuin sellainen juttu,
että ko. mies ei todellakaan kiinnosta minua enään.

Toisekseen, minä en koskaan aja tapaamaan miestä,
se on aivan liikaa pyydetty ja tehty,
vaan miehen pitää hakea minut kotoa tai sitten lähettää
joku hakemaan.
..Mutta minä olenkin vähän tuollainen hankalampi
ja v*tumaisempi tapaus..  ::) ;D :2funny:


Mies itse halusi jutella kanssani, keskustella asioista, puhua suhteesta. Molemmilla juuri stressaavaa aikaa, että katsoa kannattaako jatkaa. Eli meidän todellakin PITI puhua. Suhde oli kestänyt vajaa neljä viikkoa, ei se mitään rakkautta voikaan olla vielä silloin. Mutta suhteessa pitää olla tietyt rajansa, (lupausten pitäminen ja luottamuksen arvoisena oleminen on sitä) ja jos niitä ei voi arvostaa niin sitten ei arvosta sitä toista osapuolta.


Jos se hänen viestinsä suhteen jatkamisen suhteen olikin siinä..? :)
Siis näytetyssä teossa..?  ;)

btw. Ihan hyvä yritys provosoida, mutta se ei nyt oikein onnistunut.  Koska et osunnut kumminkaan oikeaan, vaikka kovasti yritit.


Kysymys ei ole provosoinnista, vaan herättää sinut
tarkastelemaan asiaa toiseltakin kantilta kuin vain omaltasi. :)
Loppujen lopuksi sinä et ole sen enempää oikeassa sen toisen
osapuolen tunteista kuin minäkään,
koska olet tietoinen vain omista tuntemuksistasi ja ajatuksistasi,
mutta on järkevää pohtia asiaa muutoinkin kuin omasta navasta
nöyhtää nyppimällä. ;)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 13.03.2007 19:59:58
Kyllä mie olenki pohtinu. Jos miettisin vain omalta osaltani niin märsäisin nyt ja haukkuisin tuon miehen kusipääksi kaiken kansan edessä :D
mutten mie koe tarvetta siihen. mie ymmärrän tämän ihan hyvin ja se on ihan okei..
Pallo on nyt ihan kokonaan tuolla miehellä. jos haluaa sitä vielä joskus käyttää niin ei siinä..

Ja saattohan se olla, ettei se välittäny enää :) tai sitten se ei vaan osannu jatkaa. Tai sitten se ajo hirven päälle ja makaa koomassa jossaki. Luoja tietää :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Freyja - 13.03.2007 23:37:54
Entäpä jos nyt vaan antaisit hänen olla ja katsoisit - pakottamatta? Me tulimerkit ollaan vähän sellaisia domina-naisia  ;)
Toisinaan sitä saattaa luoda itse jotain ihme pelkotiloja - ja sitten käykin niin että niillä ei ole ollut mitään tekemistä sen miehen kanssa. Nekin on vain ihmisiä. Minulla on sama paha tapa - ja olen reippaasti päättänyt etten ota MITÄÄN hänen tekojaan/reaktioitaan yms. normaalia elämää ITSEENI enää. Se toimii!

Jos todella haluat tuon miehen niin mietipä hetken mitä olet valmis suhteen eteen tekemään. Et halua dominoida suhdetta, mutta yrität tehdä sitä jatkuvasti hallitsemalla voimakkailla tunteillasi. Kokeile sitä että annat asioiden olla. Jos sinusta rakkaudella tuntuu sille että haluat soittaa - soita. Mutta jos yrität dominoida häntä, älä soita. Älä ota mitään yhteyttä vaan kirjoita tänne. Potki seiniä ja pure hammasta mutta jätä vapauden kaipuinen mies vapauteensa ja palaa asiaan sitten kun sinä olet tasapainossa. Mieti, haluatko todella olla sellaisessa suhteessa mitä tämä mies sinulle tarjoaa.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Sula - 14.03.2007 10:38:35
Hei... Missä on KUNNIOITUS toista ihmistä kohtaan????   :( huhuu.. Jos toista ihmistä kunnioittaa, niin ei silloin peruutella tapaamisia kun ei jaksa/viitsi. Saatikka jätetään kokonaan ilmoittamatta, törkeäähän tollainen on. Ilman kunnioitusta ei ole mitään suhteessa!

Jos noin suhteen alkuvaiheessa toineen törppöilee tohon malliin, ei se siitä miksikään muutu. Piste.  :tickedoff:

Sinä Cheva vaikutat todella fiksulta nuorelta ja eihän sinun tarvitse kaulimella kalauttaa tyyppiä päähän. Pidäthän huolen, että kunnioitat itseäsi ja oletat toisenkin kunnioittavan sinua. Suojaa sydämesi ja jatka suhdetta jos siltä tuntuu  :smitten:  :smitten:





Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 14.03.2007 16:17:09
no ei varmasti hän ole missään vaiheessa minua rakastanut, enkä ole minäkään.
Kyllä mie kumminkin uskon, että me välitettiin toisistamme.. mutta noh. Jätän pallon nyt miehelle ja keskityn nyt perjantaihin ja matikankirjoituksiin ja annan miehen pohtia siellä, haluaisikohan hän sittenkin saada pitäjän parhaimman naisen vierelleen  ;D

voivoi. Itse olen maa-nainen, mutta taitaa härkä olla aika jästipää PLUS tuo nouseva leijona niin voihan ieturi. Ja tuo mieshän on sitten neitsyt-poika.

parempaa odotellessa :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Hiisitär - 14.03.2007 16:50:57
Lainaus
Kyllä mie kumminkin uskon, että me välitettiin toisistamme..

Eihän naisen ja miehen välisen välittämisen tarvitse tarkoittaa sitä, että täytyy ryhtyä parisuhteeseen ;) Kyllä miehistä saa välittää ja heitä saa rakastaa ihan ystävinäkin, ei kaikkia tarvitse liekaan laittaa ;D Jotenkin tuntuu, että nuorien maailmassa (no, en itsekään ole kovin vanha..) on yleisesti valloillaan sellainen meininki, että jos vastakkaisen sukupuolen edustaja ilmaisee edes pientä kiintymystä, täytyy ryhtyä seurustelemaan tämän ihmisen kanssa. EN tietenkään tiedä, onko sinun tapauksessasi, Cheva, käynyt näin (epäilen kyllä, ettei ole, olet hyvin fiksu nuori nainen!), mutta yleinen ilmapiiri hyväksyy tuollaisen "aletaaks olee kun sä tykkäät musta vähä?"-mentaliteetin. Suhteet aloitetaan liian kevyin perustein - myös aikuisten maailmassa.

Minullakin on paljon hyvin rakkaita miespuolisia ystäviä, jotka sitten ihan vain ovat ystäviä. Käymme baareissa, kahvilla, leffoissa, istumassa iltaa toistemme luona jne. aina, kun tapaamme.  Yksi miespuolisista ystävistäni on minulle kuin oma veli, jonka kanssa pidimme kimppakämppääkin 2 vuotta ilman mitään rakkauskutinoita - itse asiassa ruodimme aina kimpassa, jos jommalla kummalla oli ihastus kiikarissa ja painotettiin, että "kerrot sitten mulle ensimmäisenä, jos joku löytyy!" ;D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 14.03.2007 17:03:44
jep, tietenkin voi  välittää myös muutenkin, mutta siis tarkoitin itse sellaista "romanttista välittämistä", johon liittyi kaikki seksuaaliset lataukset ja vastaavat. Mutta ei sitä rakkaudeksi voi sanoa.. en usko, että ihminen edes pystyy rakastumaan kuukaudessa. Kai se nyt tarvitsee enemmän aikaakin?
Ja me nähtiin niin harvoin kun minulla nämä kirjoitukset ja valmistauduin niihin, niin ei ehtinyt saada sellaista syvää kiintymistä aikaan.

Jälkeenpäin kun miettii, niin olisi ollut fiksumpaa olla alkamatta seurustelemaan vielä silloin. katsonut vasta vaikka ensi viikolla mihin se olisi mennyt. Tiedossa oli, että harvoin nähdään niin miksi piti mennä pilaamaan tämäkin tuolla seurusteluun syöksymisellä :D en tiedä.. saattaahan tämäkin korjaantua jos sen nyt antaa tasoittua. Sen näkeepi sitten.
En osaa sanoa itse haluanko taas suhdetta vai en. Mutta kylläpä se seki selviää kun alkaisi pohdiskelemaan asioita.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Hiisitär - 14.03.2007 17:16:46
Eikös nuoruuden huumassa kaikki vastakkaiselta sukupuolelta tuleva ihannointi ole tavalla tai toisella värittynyt seksuaalisesti? ;D Samaa huomaa vielä reippaasti päälle 40-vuotiaidenkin kohdalla :D ;D Seksuaalinen ihannointi (himo) ei tietenkään ole sama asia kuin rakkaus. Ne kyllä kulkevat toinen toisensa kanssa, mutta parisuhde ei toimi pelkällä seksuaalisuudella eikä pelkällä rakkaudella. Molempia tarvitaan tasapainoisesti - minusta ^_______^

Minusta maapallolla on hienoa, että on olemassa seksuaalisuus, mutta sitten KAIKKI mies-naissuhteet menevät seksuaalisiksi tai ainakin ulkopuoli olettaa, että noilla on jotain sutinaa menossa. Minua se ottaa päähän, kun aina saa olla selittelemässä, että "ei, ei, emme me seurustele, emmekä aio seurustella ja ei, meillä ei ole seksisuhdetta, olemme ihan oikeasti vain ystäviä" - eikä sitä kukaan tahdo uskoa.

AAARRGGH! :tickedoff:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 14.03.2007 17:23:37
niinhän se on. Vaikea olla pojan kanssa "vain ystävä", koska sitä ei monikaan pysty ymmärtämään. Tai jossain vaiheessa usein käy niin, että toinen ihastuu toiseen.

Itselleni minun on vaikea päästää miehiä fyysisesti lähellä, minulla on tavallaan jokin ns. suojamuuri ympärilläni ja kaikki seksuaaliset vibat tuntuvat ahdistavilta. Joskus taas joidenkin kohdalla heidät on helppo päästää lähellä (tämä herra oli sellainen), en sitten tiedä mistä se johtuu. Itse mie en kyllä koe seksuaalista mielenkiintoa automaattisesti vastakkaista sukupuolta kohtaan, mutta se johtunee tuosta pidettyneisyydestä, mikä on minulla jotenkin sisäsyntyistä :D Joskus taas tietenkin joku miespuolinen voi herättää sellaiset vibat että hui kauhistus  :coolsmiley: johtuiskohan se siitä, että siinä huomaa täydelliset geenit omille lapsilleen.

Minulla on yksi homopuolinen ystävä ja se on aivan mahtavaa! Hänen kanssaan voi värkätä vaikka uima-altaassa bikineissä, eikä ole mitään seksi-värähtelyjä millään tasolla. Suosittelen kaikille naisille homo-ystäviä. Parempaa ei saa. Ne on miehiä, mutteivat kumminkaan ole miesmiehiä, vaan niiden kanssa... on jotenkin turvallisempaa olla. Ei tarvi pelätä sitä, että ystävyys menee pilalle jos ihastuu :)

Tosin tietenkin jonkun pojan kanssa on tarpeeksi kauan ystävä, niin eihän siitä enää voi edes kuvitella kiinnostuvansa. tulee se ns. sisarussuhde-tunne mukaan. Sitä ollaan vaan hyviä ystäviä, niinkuin samaa sukupuolta olevan välillä. Ulkopuolisesta se vaikuttaa aina jotenkin kummalta, mutta sehän on ymmärrettävää. jos nainen ja mies istuvat vierekkäin niin niillä on  suhde. Tai ainakin pitäisi olla.



Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 14.03.2007 20:49:51
Piti tehdä kyllä kartta tälle suhteelle. Eli suhdehan alkoi 16.2.2007 kello 06:00 aamulla. Erikoiskuvioksi nousi mahdollisuuksien kolmio
"Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi." <- Täältä astron sivuilta.

En jaksa edes miettiä tuota loppuhun, mutta mahdollisuuksia siis VOISI olla, jos osattaisiin yhistää voimat. Muuten kartta oli
 :aurinko: :vesimies: :kuu: :vesimies:
 :venus: :kalat: :mars: :kauris:
Ja nouseva jousimies. Aika vesimiesmäisellä hetkellä.
Painottuu myös huoneet 1,2 ja 6.
Rakkauden huone 5 näyttää tyhjältä :D hmm.. eli ehkä meillä olisi hyvä työ/kaveruussuhde sitten. En osaa tulkita hyvin astrologisia karttoja, mutta yritys on kova :)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 14.03.2007 22:04:09
Tärkeintä on kuitenkin nauttia hetkestä. :)

Sillä ei ole väliä, kuinka pitkä rakkaus se oli/on,
pää-asia on että nauttii ja voi hymyillä sille jälkikäteen sitä muistaessaessaan. :)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Hiisitär - 15.03.2007 01:16:19
Lainaus
Sillä ei ole väliä, kuinka pitkä rakkaus se oli/on,
pää-asia on että nauttii ja voi hymyillä sille jälkikäteen sitä muistaessaessaan.

Aivan niin - ettei tarvitse sitten myöhemmin, kun ensi huuma on kadonnut, katsoa taakseen ja ajatella "Ei helv! Mikä munaus tuo kumppani olikaan!" ;D

Kaikesta oppii jotain ja saa uusia kokemuksia :)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 16.03.2007 16:43:40
No niin.. selvishän se :D
Syy oli se, että hän haluaa olla mieluummin sinkku, koska ei pysty hillitsemään himojaan päissään.
No, sillä on sitten vishin ollu jo uus nainenki vähään aikaan. Siinäpä varsinainen sinkku mies :D

Itseasiassa ei harmita yhtään! Tuollaset petturit *syvä huokaus* kuka niitten perään edes viitsii pillittää?


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.03.2007 16:54:55
Olenpa yllättynyt  :2funny: . Ne usein tekee sen siinä vaiheessa kun nainen alkaa jo kiintyä. Äkkiä ollaan sinkkuja, haluttiin sitten seksiä toisen kans tai ei..  ;) no mutta minullepa luvataan taas.. joko toive tai yllätys.. ja onnellinen loppu, kun kyselin löydänkö lähivuosina KETÄÄN johon voisi rakastua, vaikka useita, mutta edes JONKUN.

The card second from the top of the staff represents your hopes, fears, or an unexpected element that will come into play. Page of Cups: The essence of water behaving as earth, such as a wellspring: An unexpected new relationship that is playful and spontaneous. A romantic soul who embraces compassion and imagination with childlike joy. Gentle reflections on love, spirituality, and the importance of personal relationships in business and material affairs. May herald the birth of a child.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 16.03.2007 17:05:54
Onneksi en ehtinyt vielä kiintyä ns. "sillälailla"
:D

Annoin hänelle suuren psykologisen johtopäätelmäni herran luonteesta, taisi kolahtaa jollain tavalla. Toivotin onnea uudelle suhteelle ja kiitin meidän suhteesta. Sillä se oikeasti oli mukavaa yms. Mitä nyt vähän V-ttaa tälläinen loppu, mutta kun itse suhdetta ajattelee niin se oli oikein opettavainen.

Toivottavasti hän joskus edes löytää kunnon ihastuksen ja kunnon suhteen. Ei tuollainen käytös ole hmm...normaalia  :idiot2: Se kertoo lähinnä itsetunto-ongelmista tai vastaavista.
Parasta hälle toivon ja onnea elämään.. :) miksi tässä manata pitäisi kun itse olen täysin pystyssä ja hengissä ja valmis uuteen seikkailuun :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.03.2007 17:09:09
Mutta ajatteles, hullu voi löytää hullun, ongelmainen ongelmaisen, joku on onnellisin seksissä yhden tai monen kanssa, joku yksin.

Ihmiset ovat varsinaisia epeleitä.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 16.03.2007 17:20:41
jepjep.. ymmärrän tuon, että jotku ovat ikisinkkuja, ja elävät yhdenyö/vakipano-systeemillä, mutta eivät edes lähde vakavaan suhteeseen. Tämä on oikein, koska silloin ei toista satuteta luomalla turhia odotuksia..

mutta jos lähtee suhteeseen ja luulee oikeasti olevansakin siinä onnellinen ja sitten kuukauden päästä vaihtaa TOISEEN suhteeseen. Se ei ole hyväksi hälle itselleen, eikä kumppaneille. Tuo on loukannut jo monia naisia... ehkä hän kostaa viattomille sen, että joskus häntä itseään on petetty ja pahasti..

Siinäpä fiksu ratkaisu.

En sitten tiedä, saattaahan tuo olla vain elämäntapa :D mutta onko se hyvä elämäntapa, että satuttaa toisia osittain tietoisestikin?


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.03.2007 17:25:27
niin se on totta, moni on vaan niin sekaisin että tekevät mitä tekevät. moni voi olla sekaisin ja jossain vaiheessa muuttua, tulla uskoon tms mutta siitä nyt ei ole takeita. ole iloinen ettet kiintynyt, minä kiinnyin ja kunnon riita vasta lopetti jutun..


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 16.03.2007 17:32:05
no tuolla on ollu aika rankka elämä. Koulukiusaamista, saada ensimmäinen (ja ainoa) rakkaus kiinni verekseltään sängystä toisen miehen kanssa, perhehelvettiäki näyttää olevan.

Kaipa se ku kohalle sattuu sille se The Woman, niin rauhoittuu. Tai oppii päästämään irti menneisyydestään ja keskittää voimavarat tulevaisuuteen.

Eihän meistä kellään ole varmasti helppoa elämää ollut, jotkut  vaan ottavat siitä tekosyyn käyttäytyä kuluttavasti ja vahingollisesti.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.03.2007 17:34:37
niin, erästä oli pettänyt jo 3 naista (?) ja minun oli turha siinä enää yrittää mutta tulipa yritettyä kun silloin ei ollut ketään muutakaan (joka olisi kiinnostanut).

olis helpompaa jos olis kaksonen, olisi aina 50 tyyppiä pinossa tarjolla, anteeksi..  :2funny:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 16.03.2007 17:39:27
sanopa muuta ;D

Mulla on tosin venus ja kuu kaksosissa :D mutta sitten tämä konservatiivi härkänä tulee ja pilaa kaiken ilon  :buck2:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 16.03.2007 19:57:06
No niin.. selvishän se :D
Syy oli se, että hän haluaa olla mieluummin sinkku, koska ei pysty hillitsemään himojaan päissään.
No, sillä on sitten vishin ollu jo uus nainenki vähään aikaan. Siinäpä varsinainen sinkku mies :D

Itseasiassa ei harmita yhtään! Tuollaset petturit *syvä huokaus* kuka niitten perään edes viitsii pillittää?

Lainaus
Ei tuollainen käytös ole hmm...normaalia   Se kertoo lähinnä itsetunto-ongelmista tai vastaavista.

Hmmm...? Miten niin ei ole "normaalia"? :idiot2:

Minusta on täysin normaalia, että joku tyyppi ei sytytä
ja toinen sitten sytyttää.

Myöskin itsetunto-ongelmat ovat täysin normaalia elämää. :)

Kuullostaa rehdille miehelle siinä suhteessa,
että kertoo suoraan niin kuin asia on. :)

Minusta hän on huomaavainen tunteitasi kohtaan,
että ottaa "syyt niskoilleen" ja sanoo olevansa petturi
juovuspäissään (luetaan: olen huonompi kuin sinä),
eikä pamauta päin naamaa jotain muuta totuutta,
joka joku muu voisi sanoakin. ;)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.03.2007 20:03:13
Cheva, käsittääkseni hän sanoi sinulle, että olet hänestä kiinnostava? Mihinkähän ylläoleva taas tähtää?

Tulipa härkämies muuten käymään  :2funny:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 16.03.2007 20:05:40
Siis mies ei kertonut rehellisesti pettäneensä ja vaihtaneensa uuteen.

Ja siis normaalia on se,että joku sytyttää ja joku toinen ei sytytä. Muttakun jos sytyttää aina aluksi ja sitten taas sytytttää seuraava ja seuraava ja seuraava ja sitä edellistä pitää satuttaa... Se ei ole normaalia.

Ja itsetunto-ongelmista ei ole pakko kärsiä. Ei tarvitse jäädä miksikään uhriksi pyörimään paskaan elämäänsä. Vois nousta ja ottaa vastuun itsestään.

Ja kiitin rehellisyydestä kyllä, minusta se oli hienosti tehty. Mutta kun sitten heti perään selvisi, että hän teki sen todennäköisesti vain "pakosta", koska oli jo pettänyt ja vaihtanut. Ja vaihtanee tämänkin.

Tavallaan saisi olla tämä Markolle jo se "oikeampi", emmie tahdo, että se on jatkuvasti uuden naisen kanssa jossain. Sellasia miehiä odottaa loppupeleissä vain peräkammari, ja Marko on ihan pohjimmiltaan liian hyvä mies sinne  :)

Kaunaa en kanna. tietenkin katkeroidun hetkeksi, mutta mitäs turhia. :D
Elämä edessä ja parempaa onnea seuraavaksi. Näitä pahoja poikia alkanu olemaan jo ihan tarpeeksi nuorelle ihmiselle.

SA
Niin, kyllä sanoi. Ja antoi uskoa siihen loppuun asti. Siitä se viime perjantainenkin peruminen johtui, oli siis löytänyt tämän uuden.

Asterix provosoi, sallittakoon se hänelle :) Ei siihen ole pakko mukaan lähteä.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 16.03.2007 20:16:23


Asterix provosoi, sallittakoon se hänelle :) Ei siihen ole pakko mukaan lähteä.

Sorry, ei ollut tarkoitus.
Ymmärsin vain asian näin kirjoituksestasi
ja sanoin, mitä ajattelin. :)

Itselleen voi selitellä asiat paremmin hyväksyttävämpään muotoon
-puolin ja toisin. ;)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 17.03.2007 09:36:46
Provosointia se on, juuri tuo meinaan. Eikä siinä ole mitään pahaa, tarvittava taito.
Ja tietenkin sitä aina selittää asiat ennemmin itselleen kuin toiselle sopivasti, etenkin jos omaa tervettä itsekkyytä. Ei se kumminkaan oikeuta ketään hyppäämään silmille ja piilohaukkumaan.
Jokaisella on oma tapansa selittää ja ymmärtää asiat, ja olisi hyvä juuri LUKEA kunnolla ja ymmärtäen muiden kirjoittamat viestit ja vasta sitten esittää se oma mielipide. Näin meidän muiden ei jatkuvasti tarvitsisi toistaa itseämme.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.03.2007 09:42:10
 ;) :smitten:

näitä löytyy, ja minun tapauksessani vielä luin että kiinalainen hevonen tykkää rakastumisvaiheesta, ei niinkään kestosta ja pitkäjänteisestä rakkauden ja suhteen rakentamisesta.

Ei siinä mitään, on kiva jos mies on action man, minä voin olla action woman mutta vaihtaminen on just typerää. Alkuhuumien hankinta. Olen pystynyt rakastamaan jotakuta kauan ja silloin nyt ainakin tulee yhteistä historiaa, sekä luottamusta. Nyt sitä osaa olla omillaan ihmeen hyvin, ei aina voi nojautua miehiin. <tai ei juuri ollenkaan paitsi niihin jotka osaa olla ystäviä. Esim. lapseni meni yökylään yhden tutun luo, jolla lapsi. Omaa aikaa. Pitikö se käyttää miesten jahtaamiseen? Ei kun nyt löysin aika pahan vitsin miehistä, tuli Espanjan kautta..  8)

PS Miksi olisin sinulle Asterix yv:ta halunnut laittaa? Ei ole mitään asiaa ja muiden kans hauskempaa.  ???


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: sideman - 18.03.2007 11:45:31
Minulla on tässä syntymässä jonkin tason suhde täällä paikkakunnalla asuvan jätkän kanssa. Hänellä on vähän pelimiehen mainetta, mutta en aio ketään tuomita menneisyytensä puolesta. Kumminkin minulla hieman pelottaa se, että jos minusta on tulossa jälleen yksi "kaato" tälle tyypille, vaikka hän vaikuttaa vilpittömältä. Aikasemmin ollu huonoa tuuria miehissä, niin siksikin saatan varoa.

Omat Magical unicorns oracle kortit sanoivat tästä miehestä, että worth of waiting for ja love, mutta nämä kortit saattoivat nousta siksikin, että minun omat toiveeni ja haluni vaikuttivat tähän "ennustukseen" niin paljon. En ole varma siis sainko totuudenmukaisia viestejä.

Siksi kysyisinkin, että voisiko joku mukava selvännäkijän lahjoja omaava ihminen katsastaa tätä tilannetta. Heitänkö epäilykset nurkkaan ja nautin tästä niin kauan kuin sitä ikinä kestääkin, vai annanko epäluottamukselle vallan ja suojelen itseäni MAHDOLLISELTA vaaralta?

:)

Myös muut voivat vaikka tässä keskustelussa kysellä samantyyppisiä asioita!

-Cheva

Tuskin tuossa mitään selvänäkijän lahjoja tarvitaan. Jos haluat
seukata "alfa-uroksen" kanssa, parasta lähteä leikkiin siltä
pohjalta, että todellakin luultavasti tulet olemaan hänelle vain
yksi "kaato" lukemattomien muiden joukossa. Vaan mistäpä
tuota satavarmana voi sanoa. Jossain vaiheessa Don Juan'kin
saattaa kyllästyä ainaiseen kaateluun...

 :buck2:



Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 18.03.2007 13:12:26
Jeps. Jossain vaiheessa kaikille pelimiehillekin tulee SE Nainen, tai sitten ne vaan kasvaa aikusiksi.. Ja pelinaisille tulee se mies. Niinhän se on.
Itse en ollut tuolle, ja tuskin varmaan kellekään muulle pelimiehelle :D mutta kyl mie olin jo arvellu, ettei tuosta mitään vuosisadan rakkaustarinaa tule, korkeintaan 2-3kk juttu. Ja nyt jäi alle kuukauteen ja parempi niin. Jaksoin yhden päivän masistella, nyt vois jo alkaa piristyä  :laugh:

Uusi sinkkukausi ja uudet ranteet!


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.03.2007 13:49:00
Kaikille ei koskaan tule Se Ihminen. Ehkei ole tarkoitettukaan, tässä elämässä.  8) En tiedä tapauksestasi, mutta oma ongelmatapaukseni oli itse asiassa epävarma itsestään ja kaikki suhteensa pitää etäällä.  :coolsmiley: Hän oli oikeastaan aika käsittämätön, mutta muistan myös että pääsin henkisesti lähelle, eikä vain fyysisesti. Silti en aio tapailla.

Onpas aurinkoista.  8) Ihmisiä liikkuu.. maisemissa.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 18.03.2007 14:40:20
Provosointia se on, juuri tuo meinaan. Eikä siinä ole mitään pahaa, tarvittava taito.
Ja tietenkin sitä aina selittää asiat ennemmin itselleen kuin toiselle sopivasti, etenkin jos omaa tervettä itsekkyytä. Ei se kumminkaan oikeuta ketään hyppäämään silmille ja piilohaukkumaan.
Jokaisella on oma tapansa selittää ja ymmärtää asiat, ja olisi hyvä juuri LUKEA kunnolla ja ymmärtäen muiden kirjoittamat viestit ja vasta sitten esittää se oma mielipide. Näin meidän muiden ei jatkuvasti tarvitsisi toistaa itseämme.

Olen pahoillani, mutta minä en koe kirjoitustani provisointina,
tarkoitukseni ei ole myöskään "hyppiä kenenkään silmille"
tai "piilohaukkua".

Ihmissuhteet ovat hyvin usein raakoja, puolin ja toisin. :)

Jos luet omia kirjoituksiasi ko. miehestä,
niin aika raakaa ja alentavaa puhetta ihmisestä,
joka kuitenkin on yhtä tärkeä sielu ja elämä kuten sinäkin. :)

Sinä, kuten kukaan muukaan ei voi ajatella omissa ihmissuhteissaan
olevansa se ainoa oikea, kaikkensa antava täydellisyys.

Ja ei myöskään voi ajatella, että kun se toinen osapuoli
ei haluakaan sitä ainoata oikeaa kaikkensa antavaa täydellisyyttä,
niin hänessä on jotain vikaa, mahdollisesti
tunne-elämän traumoja, mielenvikaisuutta ja muutenkin viallinen
ja ongelmallinen jne. ???

Ja kaikki tämä vain siksi, että se toinen ei rakastunut sinuun. ;)

Tätä tarkointan tuolla itselleen (ja muille) selittelyllä. :)

Itse olen tyytynyt toteamaan arki-elämässä
kysyjille vastaavassa tilanteessa vain että;

"Homma ei toiminut, eikä hän halunnut minua, (kuten jo alussa epäilinkin)".

Minulla on tässä syntymässä jonkin tason suhde täällä paikkakunnalla asuvan jätkän kanssa. Hänellä on vähän pelimiehen mainetta, mutta en aio ketään tuomita menneisyytensä puolesta. Kumminkin minulla hieman pelottaa se, että jos minusta on tulossa jälleen yksi "kaato" tälle tyypille


Se, että joku ei rakastu juuri sinuun, ei tee hänestä vielä
mielenvikaista, tunne-elämän häiröistä, ongelmallista
tai traumaattista, ei edes huonoa kotitaustaa.

Joskus kemiat eivät vain johda rakastumiseen. ;)


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 18.03.2007 18:35:53
Lainaus
Jos luet omia kirjoituksiasi ko. miehestä,
niin aika raakaa ja alentavaa puhetta ihmisestä,
joka kuitenkin on yhtä tärkeä sielu ja elämä kuten sinäkin. :)

Sinä, kuten kukaan muukaan ei voi ajatella omissa ihmissuhteissaan
olevansa se ainoa oikea, kaikkensa antava täydellisyys.

Saanen kysyä, MISSÄ kohtaa olen puhunut tästä miehestä alentavasti ja raa'asti? En tietääkseni missään. No heti sen jälkeen kun sain tietää hänen pettäneen minua, niin saattoi tulla hieman negatiivisempi viesti, mutta eikös se siinä tilanteessa ole ihan sallittavaa? Päin vastoin minä olen täällä ollut eniten se, joka on puolustanut häntä ja hänen toiminta tapojaan, kun jotkut ovat häntä toivottomaksi sanoneet. Missä ihmeen kohtaa minä myöskään olen sanonut itseäni  olevani hänelle Se Oikea ja Täydellinen? En missään.

Lainaus
Ja ei myöskään voi ajatella, että kun se toinen osapuoli
ei haluakaan sitä ainoata oikeaa kaikkensa antavaa täydellisyyttä,
niin hänessä on jotain vikaa, mahdollisesti
tunne-elämän traumoja, mielenvikaisuutta ja muutenkin viallinen
ja ongelmallinen jne. ???

Minä olen sanonut ainakin 7 kertaa tässä viestiketjussa, etten usko rakastumiseen kuukaudessa! Tämä toistaminen oikeasti alkaa raivostuttamaan. miten voin olettaa hänen rakastuvan minuun jos minä itse en ole rakastunut häneen? Kiinnostus ja ihastus oli alussa varmasti molemminpuolista, mutta mitään rakkautta se ei ollut MISSÄÄN välissä.
Ja minä olen puhunut tämän miehen kanssa itse hänen perhetaustastaan, traumoistaan ja vastaavistaan. MIELENVIKAISUUKSISTA en ole puhunut. Enkä ole sanonut häntä vialliseksi, koska kukaan ei ihminen ei pohjimmiltaan ole viallinen. Hän on itse kertonut olleensa sellainen pelimies ja kaataja ja satuttanut tahallaan naisia, ja sanoi itse, että ei haluaisi olla sellainen. Minä en ole päästäni noita vedellyt, vaan olen keskustellut herran itsensä kanssa.

Tämä ketju on oikeasti parempi lukita, jos eräät kirjoittelijat eivät vaivaudu lukemaan kunnolla edellisten lähettämiä viestejä.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.03.2007 19:15:45
Hei Cheva, olen päässyt reagoimisesta eräisiin kirjoittajiin, pääse sinäkin.

Minulla oli rakkautta ihmisen kanssa joka oli oikeasti ongelmainen.  :-*

Olen päässyt myös kuiville mainitsemasi kaltaisista miehistä ja tänäänkin oli fiksuja ja komeita miehiä eräässä tilaisuudessa. Kyllä sieltä joku vielä minulle nappaa ja sinullekin tasoisesi.

SA  :D :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 18.03.2007 19:39:08
Jeps, sitä odotellessa. Eikä tässä kiire olekaan :)
jokaiselle jotakin, ja jos ei Sitä Oikeaa, niin ainakin vois tulla Se Melkein Oikea jossain vaiheessa :D


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Asterix - 18.03.2007 19:42:16

Saanen kysyä, MISSÄ kohtaa olen puhunut tästä miehestä alentavasti ja raa'asti? En tietääkseni missään. No heti sen jälkeen kun sain tietää hänen pettäneen minua, niin saattoi tulla hieman negatiivisempi viesti, mutta eikös se siinä tilanteessa ole ihan sallittavaa?

Katsotaas... :)

Minulla on tässä syntymässä jonkin tason suhde täällä paikkakunnalla asuvan jätkän kanssa. Hänellä on vähän pelimiehen mainetta, mutta en aio ketään tuomita menneisyytensä puolesta. Kumminkin minulla hieman pelottaa se, että jos minusta on tulossa jälleen yksi "kaato" tälle tyypille, vaikka hän vaikuttaa vilpittömältä.


hmm.. nyt tuo mies teki ensimmäisen virheensä, joka tunnetaan myös nimellä "katoamistemppu"


Tällä miehellä on huono suhdehistoria. Koulukiusattu ja sitten ensirakkaus petti ja pahasti. Sen jälkeen ollut luottamuspula. Tai sitten tämä on vain tätä "pelastakaa rentut ry."-ajatuksiani.

Sellainen olo vain on, että ehkä minä osaisin auttaa häntä pääsemään yli noista traumoista.

En ajattele, että MINÄ voisin päästää hänet noista traumoista,

Jos tulee niin byebye. Ei sitä piä ittiään kuluttaa epävarmoihin miehiin :D

Tämä pelimies saa pelata joko minun kanssa tai yksin. :knuppel2:


Jos minulla on nyt menossa jokin renttuun-retkahtaja-vaihe, niin en minä pysty kiintymään tai edes ihastumaan "kunnon miehiin", sillä niitäkin on ollut ehdolla, mutta ne eivät vain sytytä.

Meinaakohan se sitten sitä, että joku renttu vaan on minulle se oikea etten minä itse ole vielä valmis kunnon suhteeseen kunnon miehen kanssa. , vai sitä,

Mitäpä jos joku mies käyttäisi sinusta vastaavanlaisia ilmaisuja,
kuin sinä käytät hänestä?

Sinä olet alunalkaenkin ollut sitä mieltä,
että hän ei ole kunnon mies,
vaan renttu, joka on paitsi traumaattinen, ongelmallinen
ja omaa huonon menneisyyden.

..ja tämä oli jo ENNEN kuin tuli tämä ilmoitus;

Huu. Nyt tuli toinen katoamistemppu eli byebye, poju.
Jostain syystä mulla ei hirveästi haittaa.. tietenkin itkettää, ärsyttää ja turhauttaa tämmönen, mutta taas toisaalta osasin varautua tähän. Ja oli jalat maassa niin en ees tipahtanut mistään.


Lainauksissa on päivämäärät näkyvillä, joten asia lienee selvä,
miten olet suhtautunut häneen ja minä sinä olet häntä pitänyt
jo alusta lähtien.

Jos mietit noille käyttämillesi kuvaaville sanoille hänestä
synonyymejä naisesta, niin ymmärrät miten halventavaa
vastaavat ovat miehestä.

Olen varma, että sinäkään et haluaisi jatkaa miehen kanssa,
jonka asenne on se, että sinä olet l*mppu, jolle mies
on vain "yksi kaato" lisää ja jolla on ongelmia
menneisyydessä ja mies-suhteissaan
ja puhuisi sinusta tyyliin;

"Minulla on nyt vain sellainen l*mppuihin-retkahtamis-vaihe menossa"

Minä todellakaan halua loukata sinua, vaan osoittaa,
että se, mitä sinä ajattelet toisesta ihmisestä,
tulee sinusta läpi ja se toinen näkee, tuntee ja vaistoaa sen. :'(

Voi olla, en tiedä onko näin, mutta sinä itse olet kaatanut omat
mahdollisuutesi hänen suhteensa. :'(




Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 18.03.2007 20:01:40
Hmm...
Minusta ei ole alentavaa sanoa, että miehellä on ollut pelimiehen mainetta, ja sen jälkeen ilmoittaa, etten aio tuomita ketään menneisyytensä puolesta.
Ensimmäinen virhe, niin... Ensimmäinen, ja se on aika hyvä, että vasta ensimmäinen :D itse en näe tuossa mitään pahaa, ihminen tekee virheitä ja varmasti minäkin olen tehnyt virheitä tuon miehen mielestä. Ikävä kyllä hän ei ole tällä foorumilla ilmaisemassa mielipiteitään, joten..

Tuo neljäs lainaus on just sitä mistä äsken jo sanoin. Hän on itse kertonut tuota, joten ei kai se ole alentamista jos jollakin on huono historia?
Hoksaa sana ehkä lauseesta, "EHKÄ minä osaisin auttaa", nimenomaan ehkä.

Ja minulla ei pelata, joko pelataan minun kanssani, tai sitten ei pelata ollenkaan. Eihän sekään halventamista ole. Se on itsesuojelua minun taholtani, vai pitäisikö minun alistua pelinappulaksi? Ei kai, ja mieskin tiesi sen :)

Ja sanaa "renttu" käyttää moni muukin täällä, en vain minä. Ja jos luet kommenttejani ja katsot miten mies kohteli minua ja muita aikaisempiaa, niin häntä voi kutsuakin "rentuksi", eihän sitä koeta miesten keskuudessa edes haukkumasanana. Hän on renttu ja tietää olevansa sellainen, myöntänyt itse. Minusta Renttu ei ole rinnastettavissa sanaan lumppu.

Monesti myös sanoin, että olen alunalkaen suhtautunut tähän kyseiseen mieheen varauksella, muutenhan en olisi tullut tänne. En luota helposti ihmisiin, mutta luotin häneen ja tavallaan luotan vieläkin. Ymmärrän hänen tekonsa, enkä  minä missään nimessä vihaa häntä. Minä en kumminkaan olisi halunnut muuttaa häntä millään tavalla, paitsi pääsemään irti menneisyydestään, jolloin hän olisi onnellisempi, sillä hän ei ole kovin onnellinen ihmisenä. Muuten hän kelpaisi täydellisesti, ihana, hellä, huolehtiva, hauska ja vielä hyvännäköinen. Minulle vain epäsopiva AINAKIN tällä hetkellä ja varmaan myös tulevaisuudessa.

En ymmärrä mikä vimma sinulla on mustamaalata minua täällä ja kaataa koko syy minun niskoilleni. Suhteeseen tarvitaan AINA kaksi, myös sen päättymiseen. Minä tein kaiken niin oikein kuin vain näillä taidoillani pystyin ja hän teki varmasti samoin. Mutta hän oli se, joka petti ja valehteli, joten eiköhän se kerro siitä, etten minä kelvannut hänelle tälläisena kuin olen? Se ei ole minun syyni, muttei myöskään hänen syynsä. En ole täällä syyttelemässä ketään. Ja koska Asterix, et tunne tilannetta etkä minua, etkä toista osapuolta niin on kohtuutonta tulla syyttämään minua. Sillä sitä sinä teet, ja huomaat sen jos lukisit tarkemmin mitä sinä itse kirjoitat.

Ja minä en todellakaan ajattele Markosta noin negatiivisesti kuin sinä annat alettaa, ja ymmärtäisit sen jos lukisit kunnolla minun kirjoittamani viestit! Enemmän siellä on kehumista ja puolustamista ja ymmärtämistä. Minulla ei ole tarvetta olla alentava ketään kohtaan. Anteeksi sanavalintani, jos ne jotain loukkaisivat, mutten uskoisi markon näkevän näitä viestejä pahana. Me olemme puhuneet asioista, hän tiesi varovaisuuteni. Kysyin häneltä asioista suoraan ja hän myönsi olleensa renttu, muttei tahtoisi olla sitä enää. Olen ajatellut hänestä pääosin positiivisesti ja ajattelen vieläkin. Hän oli epävarma, niin myös minäkin. Ehkä aika olisi ollut parempi, jos oltaisiin rauhassa tutustuttu eikä syöksytty suhteeseen, mutta sehän on nyt aivan liian myöhäistä? Eikä sekään ole jommankumman syy, vaan molempien. En ollut oikea hänelle, hän ei ollut oikea minulle. Minä kestän sen, kestäkää tekin.

Joten tätä keskustelua on ihan turha jatkaa jos tämä alkaa junnata nyt tässä paikoillaan ja tämä on ihan väärä foorumin osa tällaiseen suhdehömpötykseen, koska tämä on tässä "selvänäkö-kohdassa"

Tämän keskustelun saa lukita, tai minulle voisi kertoa miten tämä lukitaan jos minulla on siihen oikeuksia. En itse hoksaa.

Mutta kiitos kaikilla mukana olleille  :smitten: tänne kirjoittelu helpotti, koska on hyvä purkaa ajatuksiaan jonnekin anonyymina henkilönä.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.03.2007 20:07:38
Koetahan ymmärtää että joskus ihmiset ovat tunnistavinaan itseään jonkun teksteissä ja lähtevät puolustamaan itseään, joku ihme juttu saattaa ponnahtaa silmään.. huh huh..  ;) minäkin koetin tuottaa eräälle iloa ja sanoi minun tuottaneenkin, mutta hän tuotti surun ensin, koska koki että se ei jatkuisi. Tapasimme toisissamme menneen elämän rakkaan.

Joitain asioita ei tarvitsisi ehkä kaivella enempää kuin on tarpeen.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: Cheva - 18.03.2007 20:12:35
Enhän minä täysin tyrmääkään Asterixin väitteitä, sillä ymmärrän, että ei ollut viisasta lähteä suhteeseen molemminpuolisen epävarmuuden alla.
Tästä miehestä sain kuulla niin paljon varoituksia tuntemattomaltakin ihmiseltä, että vaikka kuinka yrittää korvansa sulkea ne änkeävät alitajuntaan ja luovat vielä lisää epävarmuutta.



Itse en kumminkaan olisi koskaan häntä tietoisesti satuttanut enkä todellakaan pettänyt. Kai mie nyt saan vähän aikaa olla vittuuntunut pettämisen takia? en ole mikään jäänainen supervoimakkaalla tunnetorjunnalla, vaikka niin annan olettaa.  :knuppel2:

"se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa" ja täällä älähtelee jo vähän kaikki.

Voisimmeko siis jatkaa tätä henkilökohtaisesti osoitettua tunteiden vaihtoa vaikkapas yksityisviesteillä? tämän ketjun voin omistaa joko lukituksi tai muidenkin ihmissuhde-ennustusketjuksi.


Otsikko: Vs: Suhde-kysymys. Miehet *huokaus*
Kirjoitti: astraali - 19.03.2007 17:59:24
Lukitsen tämän aiheen Chevan pyynnöstä.

Astraali