Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: suski7 - 23.02.2007 15:42:33



Otsikko: Yksinolo
Kirjoitti: suski7 - 23.02.2007 15:42:33
tossa on edellä keskustelua yksinäisyydestä ja parin hausta mutta entäpä jos haluaa olla yksin? löytyykö sille mitään "erakko"kuvioita? mulla on paineita päästä kumppanista eroon, ja olen sen ko hlölle sanonutkin mutta kun ei se usko. Huvittavinta oli kun se yhden riidan jälkeen sanoi että tätä menoa mä huomaan olevani ihan yksin..heh, mut just sitähän mä haen. Ehkä yksi syy tohon haluun on se, etten koskaan ole ollut yksin...kotoa suoraan suhteeseen, lapset, ero, uusi suhde samantien.....vai onko tämä sitä kaipuuta, kun et jotain ole saanut sitä kaipaat, tässä tapauksessa yksinäisyyttä? Mä en tarvitse toista ihmistä tohon viereen asumaan ja olemaan tai sitten mulle osuu aina ne väärät ihmiset. (071162 klo 13:44 hki)


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.02.2007 16:12:15
Miksihän se on niin että ne jotka haluaa olla yksin, saa tunkua ihmisistä ja ne jotka kaipaisi kunnon kumppania, ei välttämättä saa? Silloin on ikäänkuin pakko olla yksin. Eräs oli juuri tuossa mielentilassa kuin sinä, kun minä eniten kaipasin häntä, nytpä sai yksinolonsa, mutta omilla ehdoillaan hänen on myös saatava jonkun toisen seuraa milloin haluaa. Siis omilla ehdoillaan.

Ja moni on sellaiseen tyytyväinen, koska sinkkuus on se juttu, että vaan tuntee jonkun, tai heittää meiliä, tai harrastetaan. Tuntuu että sellaisia ihmisiä toisilleen sitten löytyykin..tuttavia.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Totsi - 23.02.2007 16:12:24
Juuri eilen kävin tutkimaan samaista aihetta, tosin en ehtinyt vielä pidemmälle kuin 12. huoneeseen. Minulla kun siellä on Kuu, joka aiheuttaa yksinoloon vetäytymisen halun. Tarvitsen paljon ilmaa ja vapautta ympärilleni eikä ole koskaan haitannut ne hetket elämässä kun saa olla yksin.

Parisuhteessakin olen aina tarvinnut itselleni jonkun kolon, johon saa hetkeksi vetäytyä olemaan yksin (lapsena myös harrastin tätä yksinäistä kontemplaatiota ja hyvää teki!).

Kiitos Kuu  :P

Sinulla ei 12. huoneessa näyttänyt olevan planeettoja, joten en sitten enempää osaa auttaa. Jos löydän muita indikaattoreita yksinolemisen haikailemiseen tulen hihkaisemaan.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: suski7 - 23.02.2007 19:51:04
mäkin olen tuijottanu tota 12.huonetta, ja typötyhjähän se on MUTTA jos teen kartan meridiaanin mukaan sinne menee jupiter ja saturnus...samoin jos teen siderealin mukaan huoneessa 12. on myös jupiter sekä saturnus.....tosin mun päämerkitkin on sitten siirtyneet vaakaan (vai onko tämä vaa´an päättämättömyyttä ollako vai ei olla?)
aspekteista katsoin sat 180 mar lähinnä kertoo vastarannankiiskistä ja riidanhalusta (öh...minäkö??) sekä sat 180 true nodeen....


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Yulunga - 23.02.2007 21:27:15
Enpä tiedä mistä sen kartalta näkee  :idiot2: mutta erakko olen. Voisko olla jotain tekemistä 9. huoneen tai neitsyen kanssa? Neitsythän on se perinteinen erakko. Minulla IC neitsyessä.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: inkivääri - 24.02.2007 15:32:28
Minulta taisi puuttua tuli-elementti kokonaan. Aikamoinen erakko olen. Harmi, etten pysy mukana näissä astrologisissa kuvioissa, vaikka mielenkiintoa muuten olisi.  


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2007 11:54:32
Nyt on ajatus muuttunut jo niin paljon, että epäilen suhteen kykyä tuoda sen onnellisempaa mielentilaa kuin nyt on. Tuleeko suhde siis silloin kun sitä kaipaa vai ei kaipaa?  :vaaka:

Melkein tekisi mieli sanoa tulevalle "häirikölle" että älä vie tätä onnea ja tasapainoa. Kuulostanpa minä eräältä.  :D  :2funny: TOSIN yksin en huomaa asioita, joita pitäisi ehkä hioa, vai. Eihän hänkään halunnut huomata. Ajatus on muuttunut siitä että romans- si, huuma, ylös ja alas toisi onnen. Se voi tuoda JOTAIN lisää, mutta ei välttämättä onnea.

Souls organize themselves into Families, Groups, Clans, Nations, and Grand Nations. There are seven souls in a Soul Family and seven families in a Soul Group, and seven groups in a Soul Clan, and so on. Eventually, you will work with most members of your Soul Clan, that is 343 individual souls. However, for those of you who are teachers, you will more than likely reach your Soul Nation or Grand Nation, which totals almost 17,000 souls.

The majority of your relationships, close friendships, and associations will be with souls who are from your Group of 49 souls.


(http://www.mooseyscountrygarden.com/gardening-books/botanicas-roses-book.jpg)


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2007 12:47:41
Nikulan synastriaa silmäilin kirjastossa pari viikkoa sitten, ja hän käsitteli tätäkin asiaa teoksessaan. Hänen kokemuksensa mukaan kannattaa kiinnittää huomiota kaikkiin vesihuoneisiin (4,8,12), mutta erityisesti 4. huone näyttää olevan erakkotyypeillä korostunut. Näissä tapauksissa 4. huone on joko pullollaan planeettoja tai siellä on jokin avainplaneetta, erityisesti Kuu tai Saturnus.

Pari esimerkkiä voisin heti tähän paiskata elävästä elämästä.

30-vuotias mies, joka tosin haluaa parisuhteen, muttei ole onnistunut toistaiseksi minkään vakavamman kehittelyssä (ulkoiset ominaisuudet eivät ole este):

-Suurin osa planeetoista 12. huoneessa, Saturnus 4. huoneessa T-ristin kärkenä. T-ristin muut planeetat ovat  :venus: :mars:-yhtymä 12. huoneessa ja  :neptunus: 6. huoneessa.

37-vuotias nainen, jota ei parisuhteen kehittely edes kiinnosta. Suhteita on kyllä ollut joitakin, mutta ne ovat olleet lyhytaikaisia. Hänelle ei tee heikkoakaan olla useita vuosia selibaatissa.

-4. huoneessa ovat  :aurinko: :merkurius: :venus: :chiron:. Saturnus on 5. huoneessa, mikä ei ainakaan hänestä humputtelijaa tee.  :uglystupid2:.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Ajatus - 14.08.2007 13:45:54
Tämä on mielenkiintoinen aihe. Joskus aiemminkin on ollut juttua ns. "erakkomerkeistä" ja omalla mutu-tuntumalla olen aiemminkin sanonut, että tällaisia yksin viihtyjiä olisivat ennen kaikkea Skorpionia ja Kaurista kartallaan omaavat. Ja kappas, kysyjänkin aurinko on Skorpparissa, Kauris-nousu. :) Asteen päässä omastani tuo askendenttisi, muuten! Lisäksi voisin lisätä listaan Kalat (kysyjällä kuu Kaloissa), aika moni Kalat-painotteinen ihminen haluaa välillä vetäytyä "pois maailmasta".

Itse olen viihtynyt aina myös yksin, mutta olen silti myös sen verran sosiaalinen luonne, etten ole ystävyys- tai seurustelusuhteiltakaan varsinaisesti välttynyt - enkä toki halunnutkaan välttyä. Viihdyn yksin erityisesti kotona, mutta jos täytyy mennä jonnekin, niin silloin on kivempi kun on seuraa. En esimerkiksi osaa lähteä matkalle yksin, kuten esim. eräs Skorppari-nousuinen ystäväni (edelleen liki nelikymppisenä sinkku, vaikka auringoltaan sosiaalinen Kaksonen). Myös avomieheni viihtyy yksin, hän on aurinko-Skorppari. Naureskelemmekin aina, kun toinen meistä lähtee esim. kaveriensa kanssa jonnekin, että voi voi kun sulla on yksin kotona niin surkeaa...tietäen hyvin, että se kotiin jäävä pitää "omat juhlat" nauttien yksinäisyydestä ja herkutellen vaikkapa viinillä & juustoilla. ;D

Tsekkasin tuota Lillin teoriaa neloshuoneesta muutamilla kartoilla, joskin tässähän voi olla merkittävä ero siinä, ollaanko yksinäisiä omasta tahdosta vaiko ei. Voisiko tuo neloshuone liittyä enemmänkin tahattomaan yksinoloon? Esim. alkuperäisellä kysyjällä nelonen on tyhjä, sen sijaan planeetat 1. ja 7. huoneissa (kuten itsellänikin) eli nimenomaan siinä yksin/yhdessä-balanssissa on opetteleminen. Miehelläni neloshuoneessa on neljä planeettaa ja olen hänen ensimmäinen "vakava" seurustelukumppaninsa. Usein seurustelleilla kavereillani neloshuonepainotusta ei esiinny, mutta toisaalta ei myöskään työkaverillani, joka on niin ikään kolmevitosena vielä sinkku. Häneen ei kylläkään päde myöskään Skorppari/Kauris/Kalat-teoria, ainoastaan neloshuoneen kärki on hänellä Kauriissa ja muut merkit hyvin sosiaalisia - tosin Chiron seiskassa. Sellainen juttu tuli hänestä mieleen, että eteeni on tullut muutamakin Vaaka-nousuinen, joka tuntuu myös kamppailevan suhteiden - tai pikemminkin suhteiden puuttumisen kanssa. Olisiko tässä sama symboliikka kuin korostuneissa 1. ja 7. huoneissakin: jotain on opittava suhteista, joko niiden olemassaolon tai sitten niiden puuttumisen kautta.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Buf~ - 14.08.2007 16:36:43
Mä viihdyin hyvin yksin. Olen ollut sinkkuna n. 12 vuotta -tosin joku mies aina välillä käyny kääntymässä. Viimeisin suhteenpoikanen opetti sen mulle, että olen nyt 35 v iässä valmis sitoutumaan, kunhan saan sen verran tilaa itselleni että pystyn hengittämään. Ahdistamaan rupeaa aika nopeasti jos toinen tungettelee liikaa.
 Olen matkustanut yksin ja tykkään käydä yksin viihteellä. Mulla 4 huone on tyhjä samoin kuin 8 ja 10 huoneetkin  :idiot2:


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2007 17:05:43
Yksinoloakin on varmasti monenlaista. Tunnen esim. miehiä, jotka ovat asuneet yksin suurimman osan aikuiselämäänsä, mutta suhteita on saattanut olla runsaastikin. Nämä kaverit ahdistuvat välittömästi, jos heidän huushollissaan on joku jatkuvasti jaloissa pyörimässä, mutta sopivan pieninä tapaamisannoksina jonkinlaista suhdetta pystytään pitämään yllä.

Tähän on heti paiskattavissa neljä esimerkkiä:

1.  :aurinko: :kauris:, 3. h, :kuu: :skorpioni:, 2. h,  :askendentti: :vaaka:  :aspect_con: :saturnus: :neptunus: :mars:
2.  :aurinko: :kauris:, 3. h :kuu: :vesimies:, 4. h,  :askendentti: :vaaka:
3.  :aurinko: :vaaka:, 12. h :kuu: :kaksoset:, 9.h, :askendentti: :vaaka:
4.  :aurinko: :oinas: , 12. h, :kuu: :neitsyt:, 5.h  :askendentti: :rapu:

Löysin arkistostani vielä yhden miehen, joka on nuoruudessaan ollut naimisissa ja hänellä on kaksi lastakin, mutta viimeisestäkin suhteesta on tiettävästi useita vuosia aiaa.

 :aurinko: :vaaka:, 2.h,  :kuu: :rapu:, 10.h,  :askendentti: :neitsyt:. Saturnus muuten 4. huoneessa.

Itse olen myös kiinnittänyt huomiota tuohon  :vaaka:- :oinas: -solmuasetelmaan. Nämä ruukkaavat olla hyvin parisuhdehakuisia ja todennäköisesti juuri alasolmu-Vaa´at ovat menneet jo nuorena naimisiin, avoliittoon tai muuten vain etsineet sitä oikeaa, mutta yläsolmun asema vie enemmän tai vähemmän väkisin kohti itsellistä elämää.

Ensimmäisen esimerkkini henkilöt olivat merkeiltään seuraavaa:

1.  :aurinko: :kuu: :kaksoset:,  :askendentti: :rapu:
2.  :aurinko: :oinas: :kuu: :vaaka: :askendentti: :skorpioni:


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2007 20:02:30
Mitähän se oinas noususolmuni seiskassa loppujen lopuksi tarkoittaa. Jos näin päin  :kuunsolmu: se on siis yläsolmu, vai?

Ehkäpä samaa kuin eräällä kirjailijalla, ensin naimisiin, lapsi, ero, sitten kiintoisaa elämää ennen kuin joku mies sopi kuvaan taas.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Sanna - 14.08.2007 20:46:21
Yksin yksin minäkin jo monta vuotta yksin.
2 vuotta selipaatissa olen ollut enintään,
ei vaan tullut kohdalle silloin sitä oikeaa jonka kanssa olisi voinut....
Viime kesänä tapasin miehen johon rakastuin ja seksi aivan ihanaa mutta nyt olemme oleet erossa 11 kuukautta kun hän on eri maassa, rakastamme toisiamme,
mutta olemme erinäisistä syistä erossa toisistamme , eli taas olen yksin  :idiot2:
Ja käymme hekisenkehityksen taistelua kumpikin tahoillamme.
On ollut rankka vuosi, nytkin meillä on kriisi, kun eräät ulkopuoliset ihmiset yrittää rikkoa välimme, ja meillä on ongelmana kielimuuri.
Ehkä se kuuluu myös tähän kenkiseen kasvuun, ja huomaamme että mikään tai kukaan ei pysty tätä rikkomaan :smitten: Toivottavasti


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Ajatus - 15.08.2007 10:37:04
Mitähän se oinas noususolmuni seiskassa loppujen lopuksi tarkoittaa. Jos näin päin  :kuunsolmu: se on siis yläsolmu, vai?

Kyllä juu. Sinullakin jännästi yläsolmu itsenäisessä Oinaassa, mutta kuitenkin suhteiden huoneessa, eli olisi opittava olemaan itsenäinen suhteissa? :)

Tuosta Oinas-Vaaka-solmuasetelmasta vielä sen verran, että avomiehelläni on juuri yläsolmu Oinaassa (10. h), mutta hän taas ei tosiaan ole ollut ennen minua missään vakavammassa suhteessa. Ehkä sitten olen sopiva kumppani hänelle, kun en hinkua kihloihin, saati naimisiin, tai perhettä perustamaan. ::) Minun Plutoni seiskassa muuten osuu asteen päähän hänen alasolmustaan...


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.08.2007 11:43:23
hmm

olen aina liiankin itsenäinen, suhteissa tai ei, nyt on vaan tärkeää olla hyvässä fiiliksessä itsekseen, active in business. olenhan kuullut monia tarinoita, eronneita, uusia löytäneitä, jne.. ehkä se siitä..ollut edes ajokorttia, no sen jälkeisellä oli..  :)  ;D :angel: aktiivista elämää kaikille!  


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: blix - 15.08.2007 18:03:25
Kiitti vaan tiedoista. Mulla on niin ruuhkainen 4 huone, että planeetoilla taitaa olla ahdasta. Todella, yksinolo maistuu  :angel: ja kun vielä 12 huoneeessa on  :neitsyt:, niin mikäs on ollessa erakkona. Viikon olen kuitenkin haikaillut lähteä jonnekkin ihmisten ilmoille, mutta en ole saanut sitä lähtemistä aikaiseksi, vaikka nyt olisi just vaikka mitä kivaa tekemistä ja ihmisten tapaamisia.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: julyette - 15.08.2007 19:31:29



Minä pidän sinkkuudesta enkä pysty jakamaan kotiani kenenkään kanssa. Paras suhde olikin exän kanssa 11 vuotta; molemmilla oli koko ajan omat asunnot. Ylipäätään en ole kovin montaa suhdetta käynyt läpi, se ei vain ole minun juttuni. Tasapainoisimmillani olen sinkkuna  (selibaatissa  :D )
Vaadin paljon omaa tilaa ja aikaa ja työssänikin pidän itsenäisyydestä ja vapaudesta.

Lilli tuolla sanoi Nikulan painottaneen huoneita 4, 8 ja 12 .  Minulla 4 ja 8 huone ovat tyhjiä mutta 12. huoneessa onkin sitten paljon tavaraa, mm.   :kuu: ja  :venus: :neitsyt:.  Aurinko on  :leijona: 11. huoneessa  ja  :askendentti:  :neitsyt:. Viitoshuoneessa varmaan vaikuttaa suureen itsenäisyydentarpeeseen suhteessa myös  :juno:  :aspect_con:  :pallas:  :vesimies:.



Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: julyette - 15.08.2007 19:44:43


Minulle ainakin hyvin totta. Silloin kun asia, oleminen tai tekeminen lähtee sisimmästä  sitä ei tarvitse erikseen päättää tai pohtia, sen vain tekee luonnostaan ja mieli on kevyt ja juuri tasapainoinen.  Minä en itse kiinnitä sinkkuuteeni tai yksin olemiseeni mitään huomiota, minä vain tyytyväisenä elän sitä  :)


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Riitta - 16.08.2007 09:32:36
Olen varmaan jonkinlainen kummajainen-olen ollut kauan naimisissa, mutta taisin tajuta syyn siihen-molempien oma vapaus.
En sietaisi, etta aina oltaisiin yhdessa, kumpikin tarvitsee omaa aikaa ja omia harrastuksia ja matkoja ja tietysti omia ystavia.
Eli kun tuntee olevansa henkisesti vapaa, eika sidoksissa liian paljon on paljon kivempi olla yhdessa ja kertoa kokemuksia, tietysti taytyy olla luottamus kumppaniin ja arvot jarjestyksessa elamassa.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.08.2007 09:40:35
luette ajatuksiani.. minäkin meinasin juuri sanoa, että tarvitsen niin paljon tilaa ja vapautta ja kuitenkin tasapainoista kumppanuutta ja arvoja, että ehkä sellaiseen on vaikea kenenkään sopia. toisaalta tiedän että astrokarttojen on mahdollista natsata yhteen. mutta toistaiseksi parempi ilman.

onneksi olkoon, diamond.  ;)


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Ajatus - 16.08.2007 13:26:25
Olen varmaan jonkinlainen kummajainen-olen ollut kauan naimisissa, mutta taisin tajuta syyn siihen-molempien oma vapaus.

Luin juuri eräästä naistenlehdestä haastattelun Miljoonasade-yhtyeen tekstinikkarista ja laulajasta Heikki Salosta ja vaimostaan, ohjaaja ja kirjailija Sirkku Peltolasta, jotka ovat olleet jo 30 vuotta yhdessä. Haastattelussa mainittiin, että erossa olo on heidänkin kohdallaan pikemminkin vahvistanut kuin heikentänyt suhdetta. Minustakin oma vapaus on ihan olennainen asia, jotta suhteessa molemmat voisivat olla onnellisia.

Sirkku Peltola on syntynyt 18.12.1960 Kangasalla ja Heikki Salo 9.11.1957 Lapualla. Jännä haastattelussa esiin tullut asia oli se, että Heikki (:aurinko: :skorpioni:) on kuulemma näistä kahdesta se selkeästi sosiaalisempi luonne, kun taas Sirkku (:aurinko: :jousimies:) taas kertomansa mukaan hyvinkin "erakko". Pelkistä aurinkomerkeistä voisi äkkiseltään päätellä aivan päin vastoin, mutta Heikillä onkin :kuu: :kaksoset: ja mm.  :jupiter: :vaaka: (Jupiterhan kuvaa mm. kiinnostuksemme kohteita). Sirkun syntymäpäivänä kuu on suurimman osan päivää ollut vielä Jouskarissa, mutta siirtynyt illalla klo 18 jälkeen jo Kauriiseen ( :kuu: :kauris: sopisi kuvaan myös, koska Heikillä  :venus: :kauris: alkuasteissa). Joka tapauksessa Sirkulla on  :jupiter: ( :aspect_con: :saturnus:) :kauris:. Harmi, ettei syntymäaikoja pariskunnalle taida olla julkisesti saatavissa, koska nousumerkitkin voisivat tässä tapauksessa kertoa paljon - myöskään huonepainotuksia ei pysty nyt tutkailemaan.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.08.2007 11:14:22
ethän sinä edes ole ollut tosissaan yksinäsi, ainahan sinä ihastut johonkuhun? mutta saamasi viesti oli kiva.

muistaakseni palstalla oli joku, joka oli 6 v yksin. mikäs siinä, time flies when you are having fun. voihan sitä olla vaikka 20v yksin, mutta silloin on ehkä kyseessä luostarin asukas.

A powerful occasion or meeting between friends and partners may result in some changes that really surprise you today. With the astral energy at play, you have a great opportunity to really see something you have never been in a position to notice before. Although you may find this a little difficult to cope with, at least you know where you stand, and can make other arrangements accordingly.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: julyette - 17.08.2007 16:29:47

muistaakseni palstalla oli joku, joka oli 6 v yksin. mikäs siinä, time flies when you are having fun. voihan sitä olla vaikka 20v yksin, mutta silloin on ehkä kyseessä luostarin asukas.

No, minä olen ollut nyt kauemmin yksin, kymmenisen vuotta enkä ole kyllä luostariinkaan ajatellut meneväni silti. En pysty olemaan suhteessa jos tunne on puolinainen ja siinä pitää olla vain sen takia, että se on yleinen tapa ja muutkin ovat. Minä menen suhteeseen vasta sitten kun sydämessä siltä tuntuu.

Yksinolo on näköjään samanlainen aihe kuin jonkun valitsema lapsettomuus, sitä taivastellaan ja pidetään henkilöä jotenkin syrjäytyneenä "normaalista" käytännöstä.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Lilli - 17.08.2007 17:02:46
Itsellänikin on taipumusta erakoitumiseen (Aurinko ja Merkurius 12. huoneessa) ja viihdyn yksikseni vähän liiankin hyvin, mutta valitettavasti tuo libido on sen verran hyvin kehittynyt, että kovin kauan en ole vastakkaisesta sukupuolesta onnistunut pysymään erossa. Koen voimakkaan libidon ns. Jumalan juoneksi (heh), jonka kautta olen joutunut setvimään vanhoja karmojani.

Jos totaalinen yksinolo on helppoa, niin kannattaa varmaankin etsiä myös kartalta merkkejä, jotka viittaavat seksuaalisuuden tukahduttamiseen (esim. Saturnus-Venus-aspekti, Saturnus 5. huoneessa) tai sen voimakkaaseen riippuvuuteen rakastumisesta. Eräs tuntemani mies on esim. tällainen. Hän on impotentti, jollei ole naista kohtaan voimakkaita tunteita. (Aurinko Leijonassa, Kuu Jousimiehessä, AC-Rapu, Venus nousussa Leijonassa väljässä yhtymässä Aurinkoon, Saturnus 7. huoneessa). Ilman parisuhdetta hän ei kuitenkaan osaa olla, aika voimakkaasti läheisriippuvainen tyyppi on kuitenkin kyseessä.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: julyette - 17.08.2007 17:40:11

Lilli.
Minulla ei kartalla ole Saturnuksen ja Venuksen aspektia mutta Asc. on Neitsyessä samoin Venus (12. huoneessa) ja se taitaa tehdä sen ettei tuo libido ole niitä järin aktiivisempia. Ja minulla tosiaan ensin syttyy yleensä sydän ja sitä seuraa (hitaasti) libido perässä.
Kyllä sitä joskus toivoisi, että tuo libidokin olisi aktiivisempi mutta eipä se ole järin suureen laukkaan koskaan innostunut lähtemään.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ti0 - 17.08.2007 20:42:54
Tämä aihe on itselleni läheinen, yksinäinen susi olen. :)

Minulla on 4. huoneessa Kuu :aspect_con: Pluto ja 12. huoneessa Merkurius ja Venus :aspect_con: Aurinko. No, 8. huoneessa on Juno.. Ja Saturnus on vitosessa. Ja on muuten laskusolmu Vaa'assa ja noususolmu Oinaassa. Olen aika venusmainen... Sitten on Venus-Pluto neliö, joka on inhottava.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Lilli - 17.08.2007 22:09:26
Lainaus
siis seksin takia vaikeita miehiä, onko tuo ihan järkevää?
.

Siis voimakkaalla libidollahan on se ominaisuus, että se sumentaa järjen. Tunteen, aistien ja vaistojen varassa eläminen on toisaalta äärimmäisen ihanaa ja voimallista, mutta voi todella johtaa vaikeuksiin, jos ei järjen hiventäkään ole miesvalinnoissa mukana.

Minulla on ollut runsaasti karmisia suhteita, eivätkä ne kaduta minua viimeisintä pitkäaikaista suhdetta lukuunottamatta. Kukin taaplaa tyylillään.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.08.2007 07:55:06


Luin muuten jostain menneiden elämieni tulkinnasta, että "1700-luvulla sinulla oli paljon suhteita, joissa oli monenlaista toimintaa, mutta ei välttämättä harmoniaa" siis ymmärsin tulkinnasta, että toiminnalliset tyypit kiinnostavat, toiminta sinänsä, vaikka sehän tarkoittaa että he ovat kokemassa monenlaista kokemusta, ei vain esittämässä enkeliä. Se meni näin "Intiimimmät suhteesi eivät useinkaan ole niin harmonisia, kuin haluaisit niiden olevan. Tämä haaste pohjautuu menneisiin elämiisi, jolloin suosit suhteita, jotka kykenevät pitämään sisällään huomattavan erilaisia mielenkiinnon kohteita runsaan ja vaihtelevan toiminnan kautta." Juuri näin - toiminnan miehet, jotka eivät välttämättä aina toimi oikein. Rapatessa roiskuu.. mutta on mielessä sellainen mielikuva herrasmiehestä, jonka toiminta on herras- miesmäistä, urheilua, bisneksiä, vähän muuta kuin omissa tai muiden kriiseissä luuhaamista.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: PieniPunainen - 19.08.2007 22:43:56
Tämä aihe kolahti.. Toisaalta viihdyn hyvin erakkona, mutta toisaalta saatan jopa ihmisjoukossa tuntea itseni yksinäiseksi. Kartallani on paljon (henkiseen) yksinäisyyteen viittaavia elementtejä: Korostunut 4.huone, aurinko oppositio saturnus, aurinko oppositio kuu.. jossa aurinko oinas ja kuu vaaka. Ainakin nämä tuli nyt mieleen.

Venus on tosin 7.huoneessa, joten toivoa on.. (Kumppanina vapaudenhaluinen vesimies, jolla myös venus 7.huoneessa. Vesimies dc:lläni..)


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Ebenia - 22.08.2007 00:49:15
Mielenkiintoinen aihe. Minulla on  :aurinko:  :kauris: 10.huoneessa :aspect_opp: :kuu:  :rapu: 4.huoneessa sekä 12.huoneessa  :venus: :vesimies: :kuunsolmu: :kalat: :jupiter: :oinas:. Minulle hiljentyminen ja oma aika on aivan älyttömän tärkeää ja myös yksinäisyys on aikaa jolloin sieluni oikein saa ravintoa. Muutin yksin asumaan 17-vuotiaana ja nautin yksinäisyydestä suuresti, koska minulle se on samaan aikaan vapautta. Erakkomaisuus on minusta tosi jees, tykkään omassa maailmassani pörräämisestä (:aurinko: :aspect_con: :neptunus:) ja tarvitsen paljon hiljaisuutta, rauhaa ja tilaa ympärilleni jotta pääni pysyy selvänä ( :kuu: :aspect_opp: :neptunus:  :aspect_squ: :jupiter:).

Joskus olen toki myös yksinäinen, varsinkin kun olen pidemmän aikaa ollut sinkku eikä sopivia miehiä oikein löydy. Suurin osa mieskontakteistani tai treffailuista on ollut jotenkin katastrofaalisia ( :venus: :aspect_squ: :pluto:) joten tässä mielessä oikeastaan olen ihan tyytyväinen yksin oloon, jos vaihtoehtona on yksikin niistä tapaamistani sekopäistä.  :2funny: Kuitenkin kyllä parisuhdetta kaipaan pikkuhiljaa elämääni, mutta ehkä sekin tulee jossain vaiheessa.

7.huoneessa on mars ja Pluto, mars aspektoitumaton, muuten  :pluto: :aspect_sex: :aurinko: :aspect_tri: :kuu: :aspect_squ: :venus:

Eli hyvin perinteisiä merkkejä kartallani on yksinolosta kyllä...


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 22.08.2007 10:15:30
Lillin sanomana: "Nikulan synastriaa silmäilin kirjastossa pari viikkoa sitten, ja hän käsitteli tätäkin asiaa teoksessaan. Hänen kokemuksensa mukaan kannattaa kiinnittää huomiota kaikkiin vesihuoneisiin (4,8,12), mutta erityisesti 4. huone näyttää olevan erakkotyypeillä korostunut. Näissä tapauksissa 4. huone on joko pullollaan planeettoja tai siellä on jokin avainplaneetta, erityisesti Kuu tai Saturnus."

::) Hmm... Itselläni on neloshuone tyhjä ja eipä minua ole kyllä erakoksi tähän elämään tarkoitettukaan.

Olen minäkin kuitenkin elämässäni tietynlaisen erakkovaiheen käynyt läpi ja olen mielelläni yksinkin.  tarvitsen yksinolon "akkujen lataushetkiä" aika säännöllisesti, jotta pysyn tasapainossa. Koen myös muiden parissa olevani usein hyvin erilainen, eräänlainen musta tai pikemminkin valkoinen lammas.  :2funny:

Jokatapauksessa viihdyn ihmisten seurassa vallan mainiosti. Se on tehtäväni, auttaa monella tapaa mahdollisimman monta ihmistä. Olla heidän keskuudessaan. Nythän kirjoitan niin kuin en ihminen itse olisikaan  ::) Ai mutta mähän olinkin se valkoinen lammas. BÄÄ!  :2funny:


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Artemis - 24.08.2007 20:08:28
Itsellänikin on taipumusta erakoitumiseen (Aurinko ja Merkurius 12. huoneessa) ja viihdyn yksikseni vähän liiankin hyvin, mutta valitettavasti tuo libido on sen verran hyvin kehittynyt, että kovin kauan en ole vastakkaisesta sukupuolesta onnistunut pysymään erossa. Koen voimakkaan libidon ns. Jumalan juoneksi (heh), jonka kautta olen joutunut setvimään vanhoja karmojani.

Jos totaalinen yksinolo on helppoa, niin kannattaa varmaankin etsiä myös kartalta merkkejä, jotka viittaavat seksuaalisuuden tukahduttamiseen (esim. Saturnus-Venus-aspekti, Saturnus 5. huoneessa) tai sen voimakkaaseen riippuvuuteen rakastumisesta. Eräs tuntemani mies on esim. tällainen. Hän on impotentti, jollei ole naista kohtaan voimakkaita tunteita. (Aurinko Leijonassa, Kuu Jousimiehessä, AC-Rapu, Venus nousussa Leijonassa väljässä yhtymässä Aurinkoon, Saturnus 7. huoneessa). Ilman parisuhdetta hän ei kuitenkaan osaa olla, aika voimakkaasti läheisriippuvainen tyyppi on kuitenkin kyseessä.

Minulla on saturnus-venus oppositio ja minullakin on oltava tunteita kumppaniani kohtaan jonka kanssa aion sänkyyn pulahtaa. En voisi kuvitellakkaan antavani vieraan ihmisen koskea minuun. Eläisin mielummin selibaatissa vaikka vuosia kun ottaisin vieraan ihmisen sänkyyni. Mutta siis jokainen saa tehdä niinkuin haluaa, monet ystävistäni harrastaa paljon suhteita eikä se minua haittaa, olen vain jonkinmoinen friikki ilmeisesti  ;D Olisipa toisaalta helppoa jos ei aina tarttisi olla tunteita ja harrastaisi vaan villejä petileikkejä muidenkin kanssa, ehkä... En vaan tiedä mikä siinä kammoksuttaa, ehkä pidän sitä niin yksityisenä asiana etten tahdo jakaa sitä vieraan kanssa. Seksi sinäänsä on oikein mukavaa, mutta ei kenen tahansa kanssa  ;)
Ja en todellakaan tuomitse ihmisiä jotka toimivat eritavalla, välillä olen jopa kadehtinut sellaisia ihmisiä.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.08.2007 08:43:01
Läheinen ihminen voi haavoittaa enemmän kuin "vieras".. ei minua kirpaissut ne 3 tuntematonta miestä v 2004 kuin se yksi "läheinen" seur. vuonna.. tai se toinen läheinen. Eli ei se välttämättä haavoita, mutta ei ole niin tärkeätäkään, kun on libidot kurissa. Sen jälkeenkään ei haitannut "vieras" - sellaisestahan on aina helppo lähteä (varsinkin kun 5, 7 tyhjät tai saturnus). Ei ota ristikseen kuten yleensä rakastetun murheet. Jokainen läheinen oli alussa vieras, ja nyt taas-

Sinkkuilu..  ???


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: asboo - 25.08.2007 15:57:08
Täällä aikamoinen erakko tosiaan.  :aurinko: skorpioni, 5.huoneessa  :saturnus:. Saturnus ei tee kovia aspekteja. Neloshuone on tyhjä(kärki ravussa), kuten kasikin. 12. huoneessa on jupiter ja chiron.
Oman tien tallaaja olen ollut lukiosta asti, ei oikein ne kännäämiset ja juhlinnat kiinnostaneet, keskityin mielummin kirjoihin ja eläimiin. Yksi läheinen ystävä on ollut yläasteelta lähtien. Seurustelusuhteet tulivat mukaan vasta 20 ikävuoden jälkeen. Mitkään kevyet suhteet eivät kiinnosta. Ihmisten kanssa seurusteleminen esim.juhlissa on yhtä tuskaa. Mielummin olisin puuhaamassa yksin tai rakkaan kanssa kaksin jotain mukavampaa kuin heittämässä jotain tyhjänpäiväistä läppää siellä.

Onneksi on tuo aurinko 7.huoneessa. Nyt 2v parisuhteessa. Mietin juuri liittyiskö tähän myös tuo nousumerkin vaikutuksen lisääntyminen, minulla se on härkä.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Ippuska - 25.08.2007 17:13:04

muistaakseni palstalla oli joku, joka oli 6 v yksin. mikäs siinä, time flies when you are having fun. voihan sitä olla vaikka 20v yksin, mutta silloin on ehkä kyseessä luostarin asukas.

No, minä olen ollut nyt kauemmin yksin, kymmenisen vuotta enkä ole kyllä luostariinkaan ajatellut meneväni silti. En pysty olemaan suhteessa jos tunne on puolinainen ja siinä pitää olla vain sen takia, että se on yleinen tapa ja muutkin ovat. Minä menen suhteeseen vasta sitten kun sydämessä siltä tuntuu.

Yksinolo on näköjään samanlainen aihe kuin jonkun valitsema lapsettomuus, sitä taivastellaan ja pidetään henkilöä jotenkin syrjäytyneenä "normaalista" käytännöstä.
Time flies, anyway  :2funny:

Minulla  :venus: 12:ssa ja olenpa ollut (melkein) selibaatissa - sanotaanko suhteettomassa suhteessa  :idiot2: muutaman vuoden ajalla 15 vuotta: time FLIES  :-\

Noh, pystyn ihan hyvin ignoroimaan SEn libidon - MUTTA tiedän, että JOS olisi oiva kumppani "vieressäni" niin SE roihuaisi, ehkäpä liikaakin  ::)

Näin ollen olen pystynyt keskittymään olennaiseen paremmin tänä yh-aikana, mutta ainokaiseni kun kohta pesästäkin jo lentää, niin toivon, että en joudu aivan erakoitumaankaan. Minullakin sydän syttyy ensin, anyway - sitten seuraa vasta fysiikka   :-* :-* :smitten:


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: AnnaSV - 31.08.2007 22:47:26
Njaa.. itselläni ikää kohtapuoliin 32 vuotta eikä yhtäkään seurustelusuhdetta, ainoastaan pari pikaista ihastumista. Mukavuudenhalussani en oikein jaksa vaivautua tutustumaan miehenpuolikkaisiin.. :P
Aikaisemmin puhuttiin neloshuoneesta, minulla siellä sijaitsee merkurius ja uranus. Aurinko on kolmosen ja nelosen rajalla, liekö vaikutusta?
Kuu on neitsyessä ja sehän oli se erakkomerkki. Molemmat vanhemmat neitsyitä, äiti myös nousevalta merkiltään ja viihtyvät kyllä omissa oloissaan; lienen saanut vaikutteita ::)


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Riitta - 01.09.2007 00:07:08
Varmasti olet saanut runsaasti vaikutteita, mutta pida oma paasi!


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Sanani - 01.09.2007 02:15:31
"Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain haluan"
-Gerd Ziegler/Tarot-sielun peili :smitten:

Oma korttini: "Erakko"


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 01.09.2007 12:29:00
Jostain syystä haluan laittaa tänne tällaisen kirjoittamani "hajatelman"  ;D vuodelta 1991:

Sanot
että sinulla ei ole ystävää...
Katso puita, kukkia,
eläimiä ja koko luontoa.
Meillä kaikilla on
nämä ystävät.
On meidän velvollisuutemme auttaa
ja suojella niitä.
Eihän ystäviä kohdella kaltoin.
Eihän?

 :angel:


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ti0 - 21.09.2007 18:17:08
Löysin yhdeltä sivulta tulkintoja huoneiden hallitsijoiden sijainneista ja tarkastelin vielä lisää näitä mun mahdollisia yksinäisyys -aspekteja, ja kun on 11. huoneen (ystävien huone) hallitsija sosiaalinen Venus huoneessa 12 niin se varmaan on myös yksi merkki. Sitten näin sanotaan 4. huoneen hallitsijasta (venus) 12. huoneessa:

Ruler of the Fourth House is in the Twelfth House 
A lonely position, or a position far distant from town.
 
Sitten on myös niin päin että 12. huoneen hallitsija (kuu) on huoneessa 4 ja venus ja kuu ovat keskenään neliössä.

Mars ykköshuoneessa on myös itsenäisyyttä ja yksinäisyyttä lisäävä, se tuo halua tehdä asiat itse eikä liikaa palvoa muita ja asettaa heitä oman itsen yläpuolelle.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: K-NRJ - 21.09.2007 20:07:27
Minulla on  :saturnus: 11:ssa huoneessa. Tuota monesti käsitellään niin, ettei oikein ole ystäviä tai ei sopeudu joukkoon.

No minä en ole ikinä ollut mikään seuraihminen niin, että olisin vaatinut sellaisen joukon aina mukaani. Mieluummin olen suosinut muutamaa hyvää ystävää, jonka kanssa sitten ollaan.  Näitä on ollut.

Mieluummin muutama hyvä joka todella välittää kuin kaamea lössi joka menee menojaan.. 






Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.10.2007 23:41:18
On se tylsempää yksin kuin edes hieman yhdessä (kun kerran kaikki on yhtä). Yhdessähän ei tarvitse olla joka sekunti, vaan pyrähtää toinen toisensa maailmaan väliajoin. Nice.


Otsikko: Vs: Yksinolo
Kirjoitti: Sanani - 09.10.2007 21:57:39
Rakastan yksinoloa. En koskaan mielelläni käytä edes käsitettä "yksinäisyys", koska voiko ihminen olla edes "yksin", jos hän täyttää elämänsä/itsensä kehittämisen/energiansa muuhun kuin (pääasiassa) ihmissuhteisiin?