Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Sissell - 09.04.2007 21:24:20



Otsikko: Kaksosmiehiä?
Kirjoitti: Sissell - 09.04.2007 21:24:20
Ajattelin tässä vähän tiedustella, että käykö täällä Astrossa useitakin Kaksosmiehiä? Olen tainnut ainakin pariin törmätä  :) Olisin kiinnostunut kuulemaan minkälaisia tähtikarttoja teiltä löytyy? Ja miten itse luonnehtisitte itseänne?  :D Kiinnostus sattumoisin herännyt miesystäväni myötä, joka siis Kaksonen aurinkomerkiltään  ;)


Otsikko: Vs: Kaksosmiehiä?
Kirjoitti: Pentti - 11.04.2007 18:47:28
mää olen kaksonen.mää olen aina tykännyt vähän tämmösistä oudoista jutuista en varmaankaan mikään tyypillinen kaksonen. meitsillä 8.huoneessa  :merkurius:  :venus:  :vertex: on yhtymässä  :venus: ja onnenpistekin on siellä. riippuu missä huoneessa hänellä on tietty planeetat mikä häntä kiinnostaa. luulisin että miehesi on ainakin iloinen varmaan vähän  :knuppel2: flirtti tyyppi ja huumoria luulis löytyvän pidä huolta miehestäsi  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kaksosmiehiä?
Kirjoitti: Sissell - 12.04.2007 15:40:49
Juu pidän kyllä varmasti hyvää huolta  :)

Heh mitä tarkottaa "oudoista jutuista"?  :coolsmiley:

No on kyllä tosi ahkera ja menevä ihminen, erittäin avoin ja puhelias, yllätyksiä täynnä, loistava huumorintaju, erittäin kaksimielinen kuten minäkin (eikä minulle yksimielinen sopisikaan) ;) Jutut on meiän välillä taatusti aina tosi lennokkaita ja täynnä kaikkia ihme oivalluksia  :D Ja voi tuota intohimosuutta ja myös romanttisuutta! Ei voi muuta sanoa kuin että taidan olla aika myyty  :smitten: Vaikka täytyy yrittää pitää kuitenkin jalat ihan maan pinnalla..ainakin välillä  :angel: