Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Oinas-62 - 21.05.2007 14:23:05



Otsikko: Mikä voisi olla nousumerkki?
Kirjoitti: Oinas-62 - 21.05.2007 14:23:05
Voiko kukaan auttaa? Kyseessä on nuorimies joka on syntynyt 8.12.1991.
Vetäytynyt, aggressiivinen, kaksosveljeksistä se päällepäsmäri. Häärää vain tietokoneen kanssa. Ei tule toimeen ikäistensä kanssa. Itsetuhoinen. Pyrkii mestaroimaan sijoituskodissaan. Isä kuollut muutama vuosi sitten. Sijoitettuja lapsia molemmat. Toinen tyttömäinen kaksonen alkaa pärjätä omillaan. Tämä vahvemmalta vaikuttanut on tosi suurissa vaikeuksissa. Jääräpäinen, ehdoton. Kartalta löytyy vahva stellium. Mikä sopisi nousumerkiksi? Mikkelissä tai Kangasniemellä syntynyt. Positiivisia tekijöitä ei ole näköpiirissä muita kuin nuorempi veli. Joutunut lääkekuurille aggressiivisuudesta. Leuhkii jopa lääkityksellä. Sijoitusäiti huolissaan. Huumekierre todennäköinen. Kommentoikaa?
Löytyykö kartalta sellaisia tekijöitä, jotka olisi syytä ottaa huomioon?


Otsikko: Vs: Mikä voisi olla nousumerkki?
Kirjoitti: Ebenia - 21.05.2007 14:40:47
Nousumerkkiä miettiessä kannattaa miettiä, että miten ihmiset, jotka vasta tapaavat tyypin, reagoivat tähän ihmiseen ja millainen kuva heille tulee ensisilmäyksellä tyypistä. Sinun nousumerkkianalyysiäsi voi haitata juuri se, että tunnet ihmisen - ja nousumerkki kertoo siitä, millaisen kuvan ihmiset henkilöstä saavat ensiksi ja käsitykseni mukaan nousumerkin vaikutus jossain määrin vähenee kun ihmisen oppii tuntemaan, koska silloin Aurinko-merkki ja Kuu-merkki nousevat pintaan ja ne sekoittavat analyysin tekemistä.

Vetäytynyt, sosiaalisesti lahjaton ja aggressiivisuus viittaisi ehkä 12.huoneen läsnäoloon planeettasijainneissa, joten ehkä sitä voisi käyttää osviittana miettiessä mikä se nousevamerkki voisi olla.