Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: taustakuva - 22.05.2007 13:01:27



Otsikko: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: taustakuva - 22.05.2007 13:01:27
hei!

olen uusi tällä palstalla. Olen kolmekymmentävuotias nainen. Kiinnostunut näistä asioista jo kauan ja pikkuhiljaa tieto lisääntyy. Nyt pyytäisin kuitenkin apua teiltä osaavilta ja viisaammilta, nimittäin pitkä parisuhteeni on huonossa jamassa. Hellyys ja läheisyys puuttuvat, mutta pidän silti miehestäni paljon, enkä halua hänelle tuottaa pahaa mieltä, hänellä kun on myös muutenkin vaikeaa, sairautta ym. En tiedä kuinka tästä jatkaa, osa minusta tahtoisi yrittää, mutta on pettynyt niin usein kun emme pääse samalle aaltopituudelle, keskustelumme ovat ihan eri planeetalta, hellyys ja koskettelu ovat historiaa..kaipaan usein läheisyyttä sekä keskustelua, ymmärrystä, jota en koe suhteessani saavan. Miehelläni oli myös yksi yhdenillan juttu ja itselläni off-tilan aikana uusi mies, jota vähän mietin vieläkin..kun joku osaisi valaista kuka on se oikea? olemmeko toisillemme oikeita vai odottaako meitä kumpaakin jossain ne muut oikeat?

Lämmin kiitos jos autatte pulmaani

Halaus ja Lämmintä Kesää Kaikille!

T.Taustakuva


Otsikko: Vs: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: kaiko - 22.05.2007 19:20:19
Minäkin kerroin täällä joskus, että parisuhteessa menee huonosti, eikä meillä ole hellyyttä. Pitkän,pitkän ajan jälkeen meillä menee taas hienosti, vaikka pelkäsin jo että meidän väliltä on rakkaus kadonnut. Toivoa on aina.


Otsikko: Vs: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: Hiisitär - 22.05.2007 19:53:43
Nostin sinulle Taustakuva enkelikortin. Laitan mukaan myös oman analyysin, mutta tärkeintä on, että kuuntelet ja katselet itse, mikä kortista pomppaa esiin eniten. :)

Kommunikointi
Kun puhut sydämestäsi, toiset tuntevat resonanssin , totuuden, ja luottavat sinuun.
Puhu positiivisesti.
Kommunikointi on kaksisuuntaista; Kuuntele mielenkiinnolla ja vastaa avoimesti.
Pyydä enkeleitäsi astumaan auraasi ja puhumaan korkeammalla tavalla sinun kauttasi.
Kommunikoi rehellisesti.

Asiat, jotka kaivertavat mieltä, kaivertavat siellä niin kauan, kunnes niistä puhutaan. Kortti kehottaa teitä nostamaan kissa pöydälle puolin ja toisin ja keskustelemaan asiat halki. Ottakaa puheeksi toistenne tunteet, pelot, toiveet, ajatukset ja keskustelkaa kahdestaan myös siitä, mitä seuraavaksi. Emme voi tietää, mitä toisen päässä liikkuu, jos tämä henkilö ei sano meille mitään, mutta sama toimii myös toistepäin - kuka tietäisi ajatuksemme, jos emme tuo niitä julki?
Kortti kehottaa rehelliseen ja positiiviseen keskusteluun. Asioita ei ratkaista syyttelemällä, solvaamalla, ahdistelemalla, vaatimalla, vihaamalla tai millään muulla negatiivisella kommunikointitavalla, vaan asiallisella, kohteliaalla keskustelulla. Molemmat sekä keskustelevat että kuuntelevat ja keskustelevat REHELLISESTI siitä, että mikä nyt mättää. Yleensä parisuhteen kitkat alkavat jostain, mutta ilmenevät aivan väärällä tavalla. Esimerkkinä vaikka klassinen "Sä et koskaan tiskaa!". Sillä huudahduksella ei ole mitään tekemistä tiskien kanssa, vaan sen sanoja kokee, ettei puoliso huomioi häntä ja tue7auta häntä tarpeeksi.
Olkaa siis rehellisiä ja keskustelkaa asioiden oikeista syistä.
Jos miehesi ei jostain syystä itse halua keskustella tällä tavoin, ole ainakin itse rehellinen.

Rehellisyys ja kommunikointi kuuluvat myös meidän sisäiseen elämäämme. Keskustelemme jatkuvasta itse Itsemme kanssa, vaikka emme sitä usein tiedostakaan. Mitä oikeasti haluat nyt? Siis ihan aikuisten oikeasti, katsomatta velvoitteita tai vaatimuksia, itsesi asettamia rajoja tai mitään muuta? Katso sisimpääsi ja suurimpia toiveitasi täysin objektiivisesti silmästä silmään ja keskustele itse Itsesi kanssa rehellisesti siitä, mitä tunnet. Ihmisessä on nimittäin kaksi sisäistä ääntä - intuitio ja ego. Intuitio on ikään kuin se Pieni Hyvä Enkeli olkapäällä, neuvomassa oikeaa suuntaa ja ego on puolestaan se Pieni Pirulainen, joka houkuttelee väärään suuntaan (toimimaan Itseään vastaan).



Otsikko: Vs: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: *yildirim* - 22.05.2007 21:33:09
no näkisin tämän tilanteen sinulle haasteena kasvaa ja ottaa vastuuta.mikään mikä nyt tuntuu lopulliselta ei ole sitä.sinua kehoitetaan puhumaan ajan kanssa koko sydämestäsi se mitä tunnet. olet tehnyt silloin parhaasi ja enenpään et pysty. sitten on aika heittää pallo toiselle osapuolelle ja odottaa vastausta.yeitä molempia kehoitetaan muistamaan ettei mikään suhde ole kilpailua paremmuudesta tai mistään muustakaan. haasteenne onkin nauttia elämästä sellaisena kuin se eteenne annetaan ja huomaamaan kaikki ne jokapäiväiset ilon aiheet.

uskalla vastauksissa hyväksyä myös se jos kanssasi ei oltaisi samaa mieltä ja löytäkää se avoimmuus jolla asiat selviää.avoimmuus ei voi olla vain yksisuuntaista vaan kommunikointi tapahtuu aina kahden ihmisen välillä.


Otsikko: Vs: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: IN - 22.05.2007 22:23:12
Valitettavasti minulle tulee sama tunne siitä, mitä kirjoitit:

Missä on rakkaus?(en näe sitä)

 :-\

Näen teidät jo erillänne.

Ehkä on aika siirtyä eteenpäin, eikä jäädä tuleen makaamaan.


Hellyys ja läheisyys puuttuvat, mutta pidän silti miehestäni paljon, enkä halua hänelle tuottaa pahaa mieltä, hänellä kun on myös muutenkin vaikeaa, sairautta ym.

Joskus sitä sekoittaa esimerkiksi säälin tunteen rakkauden tunteeseen, eikä se ole kestävä tie.

Miehelläni oli myös yksi yhdenillan juttu ja itselläni off-tilan aikana uusi mies, jota vähän mietin vieläkin..

Saattaakohan hänellä olla sama tilanne? Tai onkohan yhdenillan juttuja vain yksi?  :-\

Valitettavasti minulle ei tullut hyvä tunne kirjoittamasi perusteella. Henkilökohtaisena mielipiteenä voisin sanoa sen, että jos luottamus (lue: viattomuus) on suhteesta mennyt, ei ole enää mitään jäljellä, minkä varaan rakentaa. Muu on teeskentelyä ja itsepetosta.

Toivon sinulle koko sydämestäni voimia, tiedät kyllä itse, millaisen siirron teet lähitulevaisuudessa.

IN

 :smitten:


 


Otsikko: Vs: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: taustakuva - 23.05.2007 12:19:16
Hei!

Kiitos paljon jokaiselle vastaajalle, sananne antoivat ajattelemisen aihetta  :smitten: vaikka tilanne on nyt huono, niin mietin ja mietin, voisiko suhteen saada toimimaan vielä vai onko syytä jo luovuttaa.

Yritin keskustella eilen mieheni kanssa avoimesti, sanoin ettei kaikki taida olla hyvin, hän myönsi asian, vetosi liialliseen yhteiseen aikaamme ja keskustelu päättyi kuorsaukseen, kun minä mietin yöllä yksin että mitäs nyt..  :'( 

minulla on tunne että hän on ehkä ihastunut toiseen, kaipaa kenties yhdenillan juttuaan tai on vain kyllästynyt minuun, tai sitten sairaudet ovat latistaneet mielialaa masentuneisuuteen, voi kun tietäisi onko syytä jatkaa vai ei. Hän on kuitenkin minulle hyvin rakas ihminen, jonka kanssa olen kokenut elämäni parhaimmat hetket  :'(  tuntuu niin pahalta huomata että asiat ovat jotenkin muuttuneet..

Yhä otan kaikki neuvot, näyt ja aavistukset kiitollisena vastaan, jos mieleen nousee jotain.

Kiitos kun olette olemassa!  :smitten:

T. Taustakuva


Otsikko: Vs: katsoisiko joku minulle?
Kirjoitti: linnea - 19.06.2007 20:55:16

Minulla on sama ongelma kuin Taustakuvalla, paitsi että olen lähes kuusikymppinen.

Näkisikö joku, mihin suuntaan minun pitäisi yrittää, elvyttää suhdetta vai erota? Tuntuu, että puoliso haluaisi jatkaa avioliittoa nykyiseen tapaan ilman läheisyyttä. Itse kärsin tilanteesta, haluan joko välimme paremmaksi tai siten kokonaan eroon.