Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: astroilija - 23.05.2007 16:51:46



Otsikko: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 23.05.2007 16:51:46
Moi!

Päätin aloittaa uuden aiheen aiheesta joka on vaivannut jo pitkään ja josta en lukemieni tekstien perusteella ole tullut juuri viisaammaksi.

ELI: suuret neliöt ja ristis syntymäkartalla- eli siis t-neliöt ja t-ristit toiselta nimeltään.

Onko kenelläkään kokemuksia? tulkintoja? omista tai tuttujen kuvioista?

Näitä t-ristejä on sukulaisilla paljonkin, taitavat olla yleisiä? Ja yhdellä ystävälläni on t-neliö kartallaan. Itselläni on t-risti kiinteissä merkeissä, kärkiplaneettana  :uranus: ,joka on myös nousevan merkkini  :vesimies: hallitsija (eli siis vissiinkin karttani hallitsija?)itselläni on tuo kärkiplaneetta kovin oudosti asemoitu  :skorpioni: 8.huone ja vähän hurjilta nuo mahdolliset tulkinnat vaikuttaa...

eli lötyisiköhän näistä kuvioista kiinnostuneita tai jopa kohtalotovereita? :) :) :)

Rakkaus on suurin


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: K-NRJ - 27.05.2007 11:25:43
Johtavan T-ristin onnellinen omistaja täältä kommentoi... Ensin vähän yleistä aiheesta:

T-risti tai isoristi (suuri neliö) JOHTAVISSA merkeissä:
Tällainen henkilö saattaa elää suurten paineiden alla, häntä pommitetaan joka suunnasta ja hänelle tarjotaan jatkuvia haasteita. Elämä ei ole helppoa, mutta siinä tapahtuu koko ajan ja haasteita riittää. Pahimmassa tapauksessa henkilö kuluu loppuun ja katkeroituu paineiden alla, parhaassa tapauksessa hän pystyy organisoimaan ja johtamaan sekä omaa että muiden elämää.

Esimerkkejä: Äiti Teresa, Sigmund Freud, Mihail Gorbatsov

T-risti tai isoristi (suuri neliö) KIINTEISSÄ merkeissä:
Tällainen henkilö rakentaa pakonomaisesti turvallisuutta ja varmuutta elämäänsä, yrittää vakiinnuttaa kaikkea. Parhaassa tapauksessa hän on se, johon muut turvautuvat hädän hetkellä, huonommassa tapauksessa henkilö ajautuu fanaattisuuteen ja materialismiin.

Esimerkkejä: Keisari Nero, Mao tse Tung, Mahatma Gandhi

T-risti tai isoristi (suuri neliö) MUUTTUVISSA merkeissä:
Tässäkin tapauksessa elämässä tapahtuu paljon, mutta muuttuvan luonteen mukaisesti henkilö saattaa olla itse kiertolainen, jonka on vaikea löytää omaa paikkaansa. Hän saattaa olla levoton sielu, etsiä ja hylätä tilanteita ja ihmisiä. Pahimmillaan hermostuu ja sortuu kriisien edessä ja menettää tahtonsa ja päämääränsä. Parhaimmilaan taas hän pystyy oppimaan valtavasti uutta ja käyttämään tätä kulttuurillisesti hyväkseen.

Esimerkkejä: Franz Schubert, Rudolf Steiner, Erich Fromm

Yhteistä kaikille noille on, että T-ristin omaavilla ihmisillä on todellakin kaikilla "oma risti kannettavanaan", se tarjoaa aina valtavia haasteita mutta on myös muistettava, että äärimmäisen menestyneillä ihmisillä on usein tämä kuvio. He ovat päässeet voitolle ja löytäneet vahvuutensa.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: K-NRJ - 27.05.2007 11:41:18
Ai niin, ne omat kokemukset. Olen kyllä huomannut tuon oman T-ristini, varsinkin silloin kun transiitti-Saturnus liikkuu johtavissa merkeissä niin silloin aina ajaudun aikamoisiin kriiseihin, joista ei tunnu löytyvän ulospääsyä. Aikamoista pään hakkaamista on ollut  :knuppel2:

En siis ole itse vielä mikään mestari noiden pulmien ratkomisessa, joten mielelläni ottaisin minäkin vinkkejä ja neuvoja T-ristin hallinnasta vastaan.

Sanotaan, että ristin kärkiplaneettan sijainnista löytyy ratkaisu omiin pulmiin. Sinullahan tuliruusu se on  :uranus: 8:ssa. Oletko keksinyt ratkaisua?

Isossa ristissähän ei ole kärkiplaneettaa, mutta silloin kannattaa etsiä kartalta kolmioita ja sekstiilejä, joiden kautta voi purkaa latautunutta energiaa rakentavasti.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 27.05.2007 14:07:42
hei, kaurisenergiaa   :smitten:

olenkin miettinyt sitä miten nuo laadut vaikuttavat, mutta en ole tajunnut!  :idiot2:

(itselläni kiinteisä merkeissä.)tuon turvallisuden etsiminen, mikä kiinteisiin merkkeihin liittyy- saattaa olla että siinä on (joskus ollut) jotain perääkin, mutta nyt en tunnista. koen että tulkinta tulisi tehdä ainakin omalta kohdaltani enemmän sisäisen elämän kautta: varmaa perustaa - henkistä totuutta etsin suorastaan härkäpäisesti! muuten mielestäni en kaipaa "kiinteyttä" kovin paljon elämääni (muutos ainoa "pysyvä muoto")- mutta olen miettinyt hyvän yhtesöelämän muotoja ja edellytyksiä paljon.

en tiedä transiiteista paljonkaan. saattaa olla, että minullakin ne ovat vaikuttaneet. saturnuksen paluun myötä ( :saturnus: :aspect_opp: :mars: t-ristissä)on ollut helpompi hyväksiä "kiinteitä" asioita omiin kuvioihin- myös alkanut hyväksyä oman hyvinvoinnin/uran ajattelun osaksi omaa toimintaa ("muita" koskevien tiettyjen rakennustehtävien täytyttyä). Kiinteyttä en kovin paljon kaipaa! Liberty ! Liberty! Liberty!  ;D  ;D   ;)

sen kyllä olen huomannut, että ajoittainen vetäytyminen mietiskelemään, puhdistautumaan ja pureutumaan syvemmin olemassaoloonsa -ON EHDOTTOMAN TÄRKEÄÄ!!. Muuten itseasiassa kaikki alkaa mennä päin h..vettiä!!!  :crazy2: :crazy2: :crazy2:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 27.05.2007 14:10:04
hei vielä olisin sulta kaurienergiaa kysynyt

mitkä pleentat sun t-ristissä? sanotaan että oppositiota työstämällä asioita selviäs...  :smitten:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: K-NRJ - 27.05.2007 14:30:42
Minulla onnettomalla on  :aurinko:  :aspect_opp:  :kuu: neliössä  :saturnus:.  Tuo Auringon ja Kuun oppositio ei ole minulle aivan auennut vielä..


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 27.05.2007 14:53:06

 :aurinko:  :aspect_opp:  :kuu: mielenkiintoista...mitenhän sitä voisi lähteä avaamaan?

tuli mieleen että jotku astrologit ilmeisesti tulkitsee kuun edellisten elämien taipumuksiksi, niiden syvälle juurtuneiden tapojen ja kokemusten "varastoksi". aurinko taas kuvaa tämän elämän tietoista suuntaa, miten nyt pitäisi asennoitua.

eli olisit siis valinnut "vastakkaisen" suunnan nykyiselle elämällesi  ??? ??? siis tämän tulkinnan mukaan! lisää aiheesta:

www.thefutureminders.com

vinkki: voi lukea ilmaisia pätkiä omasta karma-analyysistä mm edm kuu-tulkinnan mukaan (ainakin itselläni tuli kuu-tulkintaa)


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Malina - 31.05.2007 21:09:36
Mielenkiintoinen aihe! Minulla on t-risti kiinteissä merkeissä, jonka koen vaikuttavan hyvin vahvasti elämääni. Osallisina ovat  :kuu:  :vesimies: kakkoshuoneessa jota vastapäätä on  :uranus:  :leijona: ja kärkenä  :neptunus:  :skorpioni: kympissä. Tulkinnan mukaan tällainen t-risti tuo psyykkisiä lahjoja, mutta myös myös ihmissuhteiden hajoamisen tunnetta varhaisesta lapsuudesta lähtien, ristiriitaista äiti-suhdetta, aikuisena vaikeutta luottaa kehenkään ja pyrkimystä täydelliseen vapauteen, jossa olla rauhassa maailman tunkeilulta.

Tulkinta pitää paikkansa sanasta sanaan.

Ratkaisu tuntuu löytyvän nimenomaan neptunuksesta, sieltä löytyvistä vapaista sieluista, joilla on selvästi ollut tervehdyttävä vaikutus. Ahdistavat ihmissuhteet olen raaàsti skipannut yli laidan.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Elektra - 01.06.2007 12:11:05
T-ristiä löytyy kartalta, mutta Saturnuskauden ollessa päällä, en osaa pohtia, mitä hyvää siitä olisi  :buck2:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Arkiviisu - 01.06.2007 12:55:43
T-ristiä löytyy kartalta, mutta Saturnuskauden ollessa päällä, en osaa pohtia, mitä hyvää siitä olisi  :buck2:

......  :'(  :'(  :'( monia vuosia tätä samaa että olen " tänne lähtenyt T-risti muassani" ja neliötä on koko karttani pullollansa... :-[

...... niin ihme on viimeiltään tapahtunut liekö iän... :2funny: vai minkä myötä.... mutta  :-* ...niin vain olen kuivannut viimein  :buck2: kyyneleeni ....no meni siihen eräskin kapallinen kangasta ja tulipa räydyttyä kerta kerran jälkeen VAAN - nyt olen alkanut huomaamaan - että siinä on juuri se juju ~eli antautuminen ~suostuminen ja näin on nyt käynyt - en siis ole suostunut synkkyyteen ja räytymiseen vaan siihen mystiseen salaisuuteen jonka T-risti pitää sisällään ... vaikka tällaisena.... :angel: :


Kauneuden janosta kuihtuvalle
riittää kasteeksi, sateeksi
yksi ainoa hymy, katse:
Et ole ainoa
joka kaipaa
mahdotonta!

- Tommy Tabermann

.....  :smitten: t.aaviisuinen


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 01.06.2007 15:34:13
Minulla on t-risti kiinteissä merkeissä, jonka koen vaikuttavan hyvin vahvasti elämääni. Osallisina ovat  :kuu:  :vesimies: kakkoshuoneessa jota vastapäätä on  :uranus:  :leijona: ja kärkenä  :neptunus:  :skorpioni: kympissä......Ratkaisu tuntuu löytyvän nimenomaan neptunuksesta, sieltä löytyvistä vapaista sieluista, joilla on selvästi ollut tervehdyttävä vaikutus.

Olen myös huomannut että t-ristin kärkiplaneetan alueelle kuuluvat asiat ovat paljon luontevampia kuin  :aspect_opp: planeettojen asiat! Sen viitoittamalla alueella tuntuu suorastaan olevan ruuhkaista! Ja se saattaakin muodostua ongelmaksi: Uranuksen "ylitoimintaan" liitettään hermostollisia häiriötä ja sairauksia - ja kyllä todellakin uranuksen kanssa liikaa "temmeltäessä" tuntee hermojensa kärsivän  :-[ Rentoutus hoidot on silloin n:o 1...


T-ristiä löytyy kartalta, mutta Saturnuskauden ollessa päällä, en osaa pohtia, mitä hyvää siitä olisi  :buck2:

onko sinullakin saturnus t-ristissäsi? itselläni se on leijonassa 7. huoneessa. läheisten ihmissuhteiden alueella "läheisyyden" puutetta - syvimmät tunteeni ja ajatukseni eivät saa vastakaikua, ja todellinen lämpö usein puuttuu (kumppanit ihastuvat, suorastaan obsessoituvat ulkomuodotani - mutta suhtautuminen syvempiin puoliini on tyyliä: "jotain henkistä höpötystä se hassu harrastaa".jne. jne. - paljon  :'( Mutta, mutta p..kemminkin   voisi olla! Toisaalta paljon paljon ihania asioita ihmissuhteissa  :smitten:
olen osittain hyväksynyt tämän saturnuksen tuoman rajoittuneisuuden ihmissuhteiden alalla elämääni kuuluvaksi...Se on helpottanut paljon asioita.Se on jopa vapauttanut ja asiat alkaneet mennä paremmin!

Nyt vaan tuntuu siltä että en voi loputtomiin sysätä syrjään maailmankuvaani ja syvimpiä kokemuksiani! Sehän olis hullua!  :idiot2:

- en siis ole suostunut synkkyyteen ja räytymiseen vaan siihen mystiseen salaisuuteen jonka T-risti pitää sisällään ...

Arkiviisu, luulen että ehkä ymmärän mitä tarkoitat... Kun lopetin taistelemasta t-ristin tuomia/ edustamia rajoitteita vastaan, asiat alkoivat pikku hiljaa luistaa paljon paremmin.


Jostain luin, että t-risti olisi "vaillinainen" t-neliö? 

Helpostusta jännitteisyyteen löytyisi "puuttuvasta jalasta" eli kärkiplaneetan "puuttuvasta" oppositiosta. Ongelma ratkaisua voisi hakea puuttuvan opposition merkin alueelta. Onko kokemuksia tai näkemyksiä?

Omalla kartallani "puuttuva jalka" osuu härkään ja sieltä löytyy myös planeettoja. Tunnen että se olisi kartallani alue, josta saan maadoittavaa voimaa ja tasapainoa.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 01.06.2007 15:40:41
Lainaus: http://www.rosicrucian.com/sia/siaeng35.htm

The almost ominous implication of difficulty delineated by the T-Cross and Grand-Cross aspects has its resources in the fact that it pictures an internal or subjective, method of much needed focalization for correction of wasteful tendencies practiced through several past lives. In other words, these patterns picture a karmically conditioned gathering of forces which tell the astrological reader that those Principles that govern human destiny will not permit the person concerned--he who is represented by the chart--to continue with a program of relative wastefulness in attitude and activity. The present incarnation is thereby represented as the karmically timed opportunity, through a relative limitation of scope, to bring order into consciousness by a focus on concentrated experience. Charts which contain the T-Cross and Grand-Cross aspects portray life-patterns which always reveal a certain "circumscribing" or "fencing in" of experience in specialized ways; many, many years or, in some cases, an entire lifetime are utilized to experience personal application to some particular phase of activity, relationship, or problem. To the degree that the person can under- stand and agree with the necessity for that phase, as opportunity for discipline, training integration, or redemption, will he make use of his T- Cross or Grand-Cross pattern.

   But, to the degree that he continues to resist, resent and rebel against it will he continue to intensify the difficulties implied in the "circumscribing" quality of the experience. We must keep in mind that no planetary aspect has frustration or limitation as its purpose. It is we who have created the present feeling of frustration in not having walked with our experience in a balanced way in the past.




Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Elektra - 02.06.2007 00:05:40
Niin Arkiviisu, olet täysin oikeassa: joustoahan tässä tarvittaisiin. Hyväksyntää asioihin ja tilanteisiin, eikä jatkuvaa vastaanhangoittelua. Mutta ottaen huomioon, että olen Härkä aurinkomerkiltäni, niin pään seinään hakkaaminen on jo enempi niinkuin elämäntapakin  ;)

Malina, luin kirjoituksesi kahteen kertaan, koska kuulosti samalta kuin omakin eloni - näin tämä T-risti taitaa alkamaan avautumaan minullekin, kiitos  :)

Tuliruusu, samankaltaisuutta kartoissamme hieman: Myös minun kartallani puutuva jalka ontuu Härässä, suurinpiirtein Auringossa lähes.... Kiinteät merkit ovat ristiriipunnassa pääsijalla: Mars  :leijona: huoneessa 11, Saturnus oppositiossa siihen 6 huoneessa  :vesimies: ja kolmas osapuoli on Neptunus  :skorpioni: huoneessa 3.

Saturnus tekee tällä hetkellä opposition syntymäkarttani Saturnukselle, joka on osallisena T-ristissä. Neptunushan puolestaan on yhtymässä siihen. Siitä onkin sitten mukava molempien tehdä neliötä syntymäkartan Neppariin.  :)

Mutta eihän tässä vielä kaikki - kun on valitsemaan päässyt, niin haastetta pitää löytyä emännässä  :D

Eli Sepon karttasivu osoittaa näitä T-ristejä olevan kaikenkaikkiaan kolme:
kiinteissä merkeissä  :saturnus:  :vesimies: 6. huone :aspect_opp:  :mars:  :leijona: 11. huone :aspect_squ: :neptunus: :skorpioni: 3. huone
sekä  :aurinko:  :harka: 9. huone  :aspect_opp: :neptunus: :skorpioni: 3. huone  :aspect_squ: :mars: :leijona: 11. huone
ja  joustelevissa merkeissä: Ascille yhtyvä Pluto  :neitsyt: 12. huone :aspect_opp: :chiron:  :kalat: DC :aspect_squ: :kuu:  :kaksoset: MC

Tarkoittaako tämä tukijalkajuttu sitä, että minulle tuki löytyy työstä, kotoa ja filosofoinnista? Taitaa pitää aika pitkälle paikkaansa.

Kertokaa toki huomioitanne, jos jotain osuu silmään - itselleni kun ei vielä tämä täysin avaudu.  :-\




Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 14.06.2007 16:29:39
Elektra,

sinulla on myös  :mars:  :aspect_opp: :saturnus: ,kuten itselläni. minulla vain juuri vastakkaisissa merkeissä  :mars:  :vesimies: ja  :saturnus:  :leijona: ! huoneet eivät sitten olekaan samoja.  mars sanoo kyllä ja saturnus sanoo ei... sisäistä jahkaamista.

tuo apex  :neptunus:

olisi mielekiintoista tietää, onko sinulla ollut jotain ns. "henkisiä" ilmestyksiä, enteitä tms... ? voisi ehkä viitata näkijän kykyihin.

takoitit varmaan  :harka:  :aspect_opp:  :neptunus: eikä  :aspect_con: ?

onko härkämäinen, konkreettinen ja käytännöllinen tieto ja 3. huoneen psyykkisesti avara ja mielikuvituksekas  :neptunus: mieli tasapainossa elämässäsi?





Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: meruska - 14.06.2007 17:35:35
Heps.

Mulla oli viimevuonna auringonpaluu kartalla suurristi. siinä oli  :neptunus:  :jupiter:  :mars: ja :saturnus: . Kulmittain (keskenään oppositiossa siis)  :saturnus:  :aspect_opp:  :neptunus:
 :jupiter:  :aspect_opp:  :mars:

Merkeistä mukana oli
 :jupiter:  :skorpioni: huoneessa 2
  :neptunus:  :vesimies: honeessa 5
 :mars:  :harka: huoneessa 8
 :saturnus:   :leijona: huoneesa 11

auringon paluu karttojen sanotaan vaikuttavan koko vuoden tunnelmaan. Viime vuosi oli kyllä kieltämättä haastava jotenkin. Aika kultaa muistot tosin, enkä ihan tarkkaan muista asioita.  viime vuoden teemana oli kyllä tietynlainen paikalleen jämähtäneisyys. Asiat eteni hiukan vasta kun uusi ap-kartta alkoi vaikuttaa. En tiedä oliko ristin vaikutusta vai ei.

Mutta jos mun vuoteni oli hiukan hankala niin voin kuvitella millaisia ongelmia henkilö joutuu kohtaamaan elämässään ja varsinkin itsensä kanssa, jolla on kyseinen risti syntymäkartalla. Aika moinen haaste elämälle etten sanoisi.

Oppositiohan merkitsee voimakasta sisäistä ristiriitaa planeettojen energioissa, joka ilmenee ihmissuhteissa. Neliö taas merkitsee ristiriitaa joka tulisi tiedostaa tämän elämän aikana...

Hui!


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: meruska - 14.06.2007 17:44:17


T-risti tai isoristi (suuri neliö) KIINTEISSÄ merkeissä:
Tällainen henkilö rakentaa pakonomaisesti turvallisuutta ja varmuutta elämäänsä, yrittää vakiinnuttaa kaikkea. Parhaassa tapauksessa hän on se, johon muut turvautuvat hädän hetkellä, huonommassa tapauksessa henkilö ajautuu fanaattisuuteen ja materialismiin.

Esimerkkejä: Keisari Nero, Mao tse Tung, Mahatma Gandhi



Yhteistä kaikille noille on, että T-ristin omaavilla ihmisillä on todellakin kaikilla "oma risti kannettavanaan", se tarjoaa aina valtavia haasteita mutta on myös muistettava, että äärimmäisen menestyneillä ihmisillä on usein tämä kuvio. He ovat päässeet voitolle ja löytäneet vahvuutensa.
en osaa sanoa kumpaa edellinen vuosi oli fanaattisuutta (ei aki nyt sentään!!!) Mutta olen yrittänyt kyllä laittaa elämäni urat kohdilleen... Siinä onnistumatta. Mutta hetikun on lopettanut yrittämisen niin asiat hassusti loksahtelee paikoilleen. ehkä mun fanaattisuus on ollut luokkaa: Asiat tehdään näin! ja muuta vaihtoehtoa ei ole... tyyliin.

Haasteesta ainakin on kuse kun risteistä puhutaan syntymäkartalla.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Elektra - 19.06.2007 09:24:25
Elektra,

sinulla on myös  :mars:  :aspect_opp: :saturnus: ,kuten itselläni. minulla vain juuri vastakkaisissa merkeissä  :mars:  :vesimies: ja  :saturnus:  :leijona: ! huoneet eivät sitten olekaan samoja.  mars sanoo kyllä ja saturnus sanoo ei... sisäistä jahkaamista.

tuo apex  :neptunus:

olisi mielekiintoista tietää, onko sinulla ollut jotain ns. "henkisiä" ilmestyksiä, enteitä tms... ? voisi ehkä viitata näkijän kykyihin.

takoitit varmaan  :harka:  :aspect_opp:  :neptunus: eikä  :aspect_con: ?

onko härkämäinen, konkreettinen ja käytännöllinen tieto ja 3. huoneen psyykkisesti avara ja mielikuvituksekas  :neptunus: mieli tasapainossa elämässäsi?

Kiitos Tuliruusu  :)

Korjasin tuohon kirjoitukseeni tuon konjunktion oppositioksi - tuli näpyvihre, hyvä kun huomasit!

Tuo sisäinen jahkaaminen on hyvin kuvattu - on jo toinen käsi ovenkahvassa ja jalka kynnyksellä, kun toinen käsi hieroo vielä kotiliettä ja anelee harkitsemaan vielä  ;) Se on uskomaton ristiriitatilanne ajoittain, ja sitä kuvaa mielestäni hyvin se vanha tarina kahdesta intiaanista:

He istuivat leirinuotiolla, ja vanhempi intiaani paljasti, että hänellä on ristiriitainen tunne. Aivan kuin kaksi villikoiraa vetäisi häntä eri suuntiin.
Toinen koira ilmaisee: - Tee näin, sinä pystyt siihen,
kun taas toinen koira ilmaisee: - Älä tee sitä, sinä et pysty siihen...

Aamulla nuorempi intiaani myönsi valvoneensa ja pohtineensa toisen ongelmaa. Ja hän kysyi sitten, että kumpiko näistä koirista mahtaa voittaa. Vanhempi intiaani vastasi tähän:

- Se koira, kumpaa ruokin.


Laitoitpa kysymyksinesi minut pohtimaan asiaa... ehkä minulla on mahdollisesti jonkinverran taipumusta tuohon 'näkemiseen'. Tuolla konkreettisella mielellä on valitettavasti taito rajoittaa sitä. Ja tämänhetkinen elämäntilanteeni on muutenkin eräänlainen vedenjakajamainen tilanne. Lieneekö Saturnuksen yhtymällä Saturnukseeni mitä osuutta asiaan.

Ehkä kuvaavaa näille Härkä-Neptunus kuvioissa olisi pyrkimys selvänäön sijaan päästä selvätietoiseksi. Tällöin voisivat yhdistyä molempien osatekijöiden todelliset vahvuudet.



Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 25.06.2007 08:29:45
T-risti tai isoristi (suuri neliö) MUUTTUVISSA merkeissä:
Tässäkin tapauksessa elämässä tapahtuu paljon, mutta muuttuvan luonteen mukaisesti henkilö saattaa olla itse kiertolainen, jonka on vaikea löytää omaa paikkaansa. Hän saattaa olla levoton sielu, etsiä ja hylätä tilanteita ja ihmisiä. Pahimmillaan hermostuu ja sortuu kriisien edessä ja menettää tahtonsa ja päämääränsä. Parhaimmilaan taas hän pystyy oppimaan valtavasti uutta ja käyttämään tätä kulttuurillisesti hyväkseen.

Esimerkkejä: Franz Schubert, Rudolf Steiner, Erich Fromm

Ristinä kun on "Muuttuvat" kannettavana, on viime vuosina tuntunut ettei voimat riitä. Muut ovat lukeneet tämän itsekkyydeksi... Levoton elämä ei oo valinta - Se on Risti!
- Ehkä omat pelot on pitänyt mua liikaakin varpaillaan ja olen ylireagoinut?
- Ja muiden pelot on estänyt ratkaisujen tekemisen kokonaan!!!

Mulla:
 :askendentti:  (huone 12 :pluto:) :neitsyt:  :aspect_squ: Ic  :jousimies: (sekä :pluto: tr)  :aspect_squ: Dc  :kalat: sekä vertex  :aspect_squ:  :keskitaivas:  :kaksoset: (jossa lähellä huone 10 ceres  :rapu: ja  :venus:  :rapu: )

Onneksi toinen  :pluto:  on  transiitti ja menee pois...
Tai tätä kovasti odotan.

Luulen että   :keskitaivas: :venus: :rapu:  :aspect_opp: :pluto: tr  ei ole helpompi, mutta toivottavasti johtavissamerkeissä helpompi tulkita ja toteuttaa...


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Fiona - 14.07.2007 21:01:24
Kartallani on T-risti, mutta missä merkeissä (johtavissa, muuttuvissa...?)? Voisiko joku sanoa T-rististäni jotain? Kiitos etukäteen!  ??? :smitten:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: nikki - 14.07.2007 22:08:36
ota vastuu omista tunteistasi ja siitä miten niitä ilmaiset sanoin,
älä pakene paikalta,älä suurentele äläkä vähättele,
käsittele


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Fiona - 15.07.2007 01:52:20
ota vastuu omista tunteistasi ja siitä miten niitä ilmaiset sanoin,
älä pakene paikalta,älä suurentele äläkä vähättele,
käsittele

Olen nyt ehkä tyhmä, mutta oliko tämä tarkoitettu minulle nikki (en tiedä kenelle vastasit)? :idiot2: ??? :)


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 15.07.2007 11:26:14
Ehkä vinkki oli meille kaikille...

Kartallasi on ajalle ominainen mahdollisuus selkeästi avattavissa, kun  :kuunsolmu: kulkee kaloissa availlen ovia....

Radix karttasi  :aurinko: ja  :merkurius:  :kalat: saa tuekseen transiitti   :kuunsolmu: voiman...
Saat mitä haluat: erityisesti luovuus, rakkaus yms huone 5 alueella!
Sen kun sanot mitä haluat - muiden ja erityisesti itsesi on itseäsi silloin helpompi auttaa...
Tosin jotta elämä ei menisi lasten leikiksi, niin Joudut ottamaan kaikki siihen liittyvät vastuut kannettavaksi.
 Katsoin, että  :saturnus:  :skorpioni: ja laskusolmulla on varmasti tuonut omaa kärhämää  :neptunus: :vesimies: :aspect_opp: :saturnus: :leijona: paineessa.
Matkasi olisi persoonallisella tasolla nousta kohti härkää (radix kartan  :kuunsolmu: ), jotta luulen että olet ollut itse elämäsi pahin jarru viime vuosina???
Voi olla että elämän tarjoamat mahdollisuudet on viimevuosina ollut surkeita, että paikallaan pysyminen onkin ollut parasta   ?????  ???


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: nikki - 15.07.2007 13:44:12
sinullepa hyvinkin,Fiona,
ja miksei meille kaikille,
elämän resurssit,olennaiset itämiskelpoiset jyväset/ajatukset
 :saturnus: :skorpioni:,karsi epäolennainen pois,
siinä oma henkinen pääomasi vaikka rahat oiskin loppu ja elämä muuten askeettista,
 :chiron: :kaksoset:tuo elämään vipinää ja vilskettä mutta se on ohimenevää,älä sido itseäsi johonkin,jonka tiedät kuitenkin lakastuvan,nauti siitä aikasi mutta heitä roskiin kun se on tehtävänsä tehnyt,kuihtuneet kukat eivät hivele kenenkään silmää?
 :aurinko: :merkurius: :kalat: lumpeen juuret työntävät vartta kohti auringonvaloa,kukka on sinun merkuriuksesi kuin myös aurinkosi,
tee sanoilla näkyväksi se mikä on pinnan alla,
älä jää pinnan alle,
opi aistimaan viestinnästä olennainen,
sekin mitä ei sanota,mutta minkä voi alitajunnallaan aistia,
puhuttu kieli kun on viestinnästä vain about 7 prossaa,
loput sitä äänensävyä,kehonkieltä,
minulle
t-ristisi laulaa:"pienet sanat,pienet sanat,sinua rakastaa,
sinua oi sinua,on helppo rakastaa.."


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Fiona - 15.07.2007 17:32:51
Ehkä vinkki oli meille kaikille...

Kartallasi on ajalle ominainen mahdollisuus selkeästi avattavissa, kun  :kuunsolmu: kulkee kaloissa availlen ovia....

Radix karttasi  :aurinko: ja  :merkurius:  :kalat: saa tuekseen transiitti   :kuunsolmu: voiman...
Saat mitä haluat: erityisesti luovuus, rakkaus yms huone 5 alueella!
Sen kun sanot mitä haluat - muiden ja erityisesti itsesi on itseäsi silloin helpompi auttaa...
Tosin jotta elämä ei menisi lasten leikiksi, niin Joudut ottamaan kaikki siihen liittyvät vastuut kannettavaksi.
 Katsoin, että  :saturnus:  :skorpioni: ja laskusolmulla on varmasti tuonut omaa kärhämää  :neptunus: :vesimies: :aspect_opp: :saturnus: :leijona: paineessa.
Matkasi olisi persoonallisella tasolla nousta kohti härkää (radix kartan  :kuunsolmu: ), jotta luulen että olet ollut itse elämäsi pahin jarru viime vuosina???
Voi olla että elämän tarjoamat mahdollisuudet on viimevuosina ollut surkeita, että paikallaan pysyminen onkin ollut parasta   ?????  ???
sinullepa hyvinkin,Fiona,
ja miksei meille kaikille,
elämän resurssit,olennaiset itämiskelpoiset jyväset/ajatukset
 :saturnus: :skorpioni:,karsi epäolennainen pois,
siinä oma henkinen pääomasi vaikka rahat oiskin loppu ja elämä muuten askeettista,
 :chiron: :kaksoset:tuo elämään vipinää ja vilskettä mutta se on ohimenevää,älä sido itseäsi johonkin,jonka tiedät kuitenkin lakastuvan,nauti siitä aikasi mutta heitä roskiin kun se on tehtävänsä tehnyt,kuihtuneet kukat eivät hivele kenenkään silmää?
 :aurinko: :merkurius: :kalat: lumpeen juuret työntävät vartta kohti auringonvaloa,kukka on sinun merkuriuksesi kuin myös aurinkosi,
tee sanoilla näkyväksi se mikä on pinnan alla,
älä jää pinnan alle,
opi aistimaan viestinnästä olennainen,
sekin mitä ei sanota,mutta minkä voi alitajunnallaan aistia,
puhuttu kieli kun on viestinnästä vain about 7 prossaa,
loput sitä äänensävyä,kehonkieltä,
minulle
t-ristisi laulaa:"pienet sanat,pienet sanat,sinua rakastaa,
sinua oi sinua,on helppo rakastaa.."
ota vastuu omista tunteistasi ja siitä miten niitä ilmaiset sanoin,
älä pakene paikalta,älä suurentele äläkä vähättele,
käsittele

Kiitoksia Helinä ja nikki! :smitten:

Ihan ensimmäiseksi täytyy kysyä, että mikä on radix-kartta? :idiot2: Elämän tarjoamat mahdollisuudet...surkeita omalla tavallaan joo henk. koht. elämässä, mutta opiskelussa ihan hyviä, varsinkin tällä hetkellä. ;) :) Olipa hieno laulu, nikki!  :smitten:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Ippuska - 15.07.2007 18:51:10
Radix-kartta on se syntymäkarttasi  :)


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Fiona - 16.07.2007 00:04:45
Radix-kartta on se syntymäkarttasi  :)

No niinpä tietysti...kiitos tiedosta, Ippuska!  :)


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Ippuska - 16.07.2007 00:25:47
Ole hyvä  :)

Jaahas, T-risti löytyy myös omaltani:
Kiinteissä merkeissä on Pholus  :aspect_con:  :venus:  :vesimies: ssä  huoneessa 12,  :neptunus:  :skorpioni: ssa huoneessa 7,  :uranus:  :leijona: ssa huoneessa 6.  :knuppel2: :knuppel2: Tämä on varmaan klassinen työttömän yksinhuoltajaäidin kuvio  :crazy2:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 16.07.2007 20:10:10
Aika jännä tuo karttasi kuvio Ippuska. Ei kai kukaan tosin synny työttömäksi eikä YH:ksi, mutta kai sekin voi olla osa matkaa - osa räsymaton raitoja, tummia helmiä helminauhassa...tärkeä ja kouluttava sanoisin.

Terv. työ(/koti)uupumuksen kanssa taisteleva YHmamma.

Itelläni pitäisin syypäänä T-kuviotani:

  :aurinko:  :rapu: huone 10  :aspect_squ:  :chiron:  :oinas: huone 7  ,

sekä    :aspect_squ: :uranus:  :vaaka: huone 1


Voisin sanoa, että osittain osani on valinta - osittain oon pulassa vain siksi, kun  :uranus: tr. liikkuu huone 6:ssa.  En voisi olla Työ/lapsi/mies asioissa onnellisempi - pulassa hetkellisesti vain luulisin...


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Ippuska - 16.07.2007 20:43:22
Sellaista muistan joskus kuulleeni, että sen T-ristin "pöydän" puuttuva jalka merkkaisi jotakin, mulla se on siis  :harka: ja siellä kuun alasolmu  ::) ::) ::)

Kukahan muistaa/tulkitsee sen?
 :smitten:

ps. Helinä, minulle tuo YH on oma valinta - työtä saisi jo/taas löytyä, syksyllä siis  ;) ;) ;) :smiley6600:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Sanna - 27.07.2007 17:36:26
Minun syntymäkartassani on Suuri risti
https://www.astro.fi/images/radix/30.07.1958_20:45_0_-02:00_60.272_-22.177_11.png

Suuri risti
Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään neljä planeettaa ovat kaikki keskenään neliö-aspektissa ja vielä pareittain oppositiossa niin silloin olet suorittamassa todella suurta tehtävää tämän elämäsi aikana. Joskus tällaisessa tilanteessa tulee miettineeksi, että mikä ihme saa haukkaamaan näin ison palasen yhdellä kertaa, mutta mitä ilmeisimmin sinulla on tässä elämässä valmiudet tämän urakan hoitamiseen. Ehdoton päätehtäväsi on keskittyä vain ja ainoastaan oman elämäsi hoitamiseen ja järjestämiseen. Edellisten elämiesi aikana olet reilusti liian kanssa uppoutunut muiden asioiden hoitamiseen, jolloin oma henkinen ja sielullinen kasvusi on päässyt hetkeksi pysähtymään ihan totaalisesti. Moisesta kimpaantuneena olet sitten ennen tätä syntymääsi päättänyt käyttää niin monta elämää kuin tarve vaatii päästäksesi jälleen itsesi herraksi. Jos tämä viesti menee jakeluun niin sinulla on hyvät mahdollisuudet hoitaa ongelma pois päiväjärjestyksestä suhteellisen nopeassa tahdissa. Edellytyksenä on ehdottoman itsenäisyyden ja horjumattoman itsekkään asenteen omaksuminen kaikkien kohtaamiesi asioiden ja ihmisten kanssa. Vasta silloin, kun ajattelet aina ensiksi itseäsi ja ainoastaan seuraat mitä muille tapahtuu ja miltä heistä tuntuu, tulet kohoamaan elämääsi rasittavien vastoinkäymisten ja ongelmien yläpuolelle. Mitä enemmän huolehdit muiden asioista ja tunteista, sitä hankalammaksi elämäsi tulee muodostumaan kunnes et enää kerta kaikkiaan jaksa vaan sinun on pakko antaa periksi. Mahdollisesti kohtaamasi onnettomuudet, tragediat ja sairaudet ovat luonnon antamia viestejä siitä että et riittävästi ota itseäsi huomioon. Seuraavat yksittäiset aspektit ovat suuren ristisi osatekijöitä. Nämä tulkinnat on syytä lukea tarkkaan, koska niiden sisältämien ohjeiden avulla voit rakentaa elämällesi niin vankan pohjan ettei sitä pysty mikään mahti maailmassa horjuttamaan. Tämä on ollut suurten ja vaikutusvaltaisten ihmisten aspekti kautta aikojen. Käytä sinä tätä voimaa viisaasti ja ota paikkasi maailmassa.

HUI :o

Tässä koko kartta
https://www.astro.fi/images/radix_web/30.07.1958_20:45_0_-02:00_60.272_-22.177_00.png

Kumpa olisin tämän kartan saanut nähdä jo aikaisemmin.
Olen ensimmäistä kertaa muutamapäivä sitten saanut käsiini tämän.
Minulla kun jo ikää on karttunut aika paljon niin ei tässä elämässä enää mitää niin kovi suurta ehdi tehdä  :idiot2: no jatkan sitten seuravassa elämässä ;D


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Meerkat - 27.08.2007 09:39:23
Mielenkiintoisia nämä erikoiskuviot kartalla. Osais vielä tehdä niistä jotain tulkintaa - haluaisiko teistä joku kiltti? :smitten:

Käsittääkseni mulla on T-ristissä  Jupiter, Uranus ja Chiron. Näistä :uranus: :aspect_opp: :chiron:. Sitten on mahdollisuuksien kolmiot ja haasteelliset kolmiot, useampia. En vaan osaa laittaa tota karttaa tänne :idiot2:

 Mietityttää vaan tuo T-ristin aika raaka teksti tuolla omassa astrossa:
"tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi, joten kaikkien kannalta olisi korkea aika hyväksyä tämä karmallinen läksy..."

Mutta mitä tässä nyt on meneillään, haluaisko joku katsoa?


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 08.09.2007 18:46:51
Hei

Mulla on myös  :uranus:   :aspect_opp:  :chiron: .
Ja  :chiron: huone 7.

Jotenkin voisin tällä kokemuksella (alle 40v) väittää, että  :chiron: huone 7 takia näen että toisen ihmisen on vaikea "normaalien ihmissuhde normien" mukaan hyväksyä mut kumppaniksi. - Koska jostain syystä näkevät minut aina "itsekkäänä ja irrallisena"
( :uranus: huone 1). Uranus on vaan niin näkyvästi esillä - eikä kukaan ole juuri uskaltanut muhun muuten tutustua...

Tiukan paikan tullen "kumppanit" kuitenkin katsovat omaksi "oikeudekseen/velvollisuudekseen" jättää mut selviämään aivan yksin!
Ihan niinkuin ( :uranus: huone 1) en apua koskaan tarvitsisi!  Ilmeisesti kumppanuus mun kanssa veisi heidän omia voimavaraansa - eikä Inhimillinen ihminen ole siihen valmis lainkaan....

Tai tälläiset hyötyajattelut ovat olleet muodissa - ehkä taas joskus hetkellisesti voi muuttuakin (kun oma lehmä ojassa tms).

Tää siis tämän itsekkään ihmisen looginen selitys "omille subjektiivisille havainnoille" - tuskin mitään suurta viisautta, ehkä ohimenevää (?) karman maksua tms....

....Mun puuttuva "jalka" olisi sitten kauris huone 4.  :saturnus: lepää huoneessa 9. Mutta sekään ei saa olla koskaan rauhassa, koska on oppositiossa huone 3  :jupiter: r  :aspect_con:  :neptunus: r -kanssa.
Uskonnoista olen hyväksynyt tähän mennessä oman kyhäelmän kaikkien uskontojen parhaimmistosta  ;) - voin istua myös luterilaisessa jumalanpalveluksessa, mutta viime aikoina alkaan aina vaan itkeä avoimesti - Jumala kun on niin ankara!
 :angel:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Yussra - 08.09.2007 19:38:46
Hei Meerkat, tässä olisi Tanhuan tulkinta tuosta uranuksen ja chironin oppositiosta. Tästä oli juttua vähän aikaa sitten tällä palstalla, joten toivottavasti en nyt toista itseäni liiaksi - liitin silloinkin tulkinnan suoraan soturista.

Uranus oppositio Chiron
Uranuksen ja Chironin välinen aspekti kuvaa aina jonkun sukupolven hoidettavaksi tulevaa tehtävää ihmiskunnan siirtyessä eteenpäin henkisessä kehityksessään. Henkilökohtaista ideaa tälle aspektille ei ole helppo määritellä, mutta koetan antaa lyhyen määritelmän juuri sinun aikalaisillesi osuvasta aspektista. Opposition aikana syntyneet joutuvat omiin kokemuksiinsa pohjautuen kyseenalaistamaan auttamiseen ja parantamiseen liittyviä menetelmiä. Sinäkin tulet todennäköisesti törmäämään joihinkin epäilyttäviin ilmiöihin omaa polkua etsiessäsi, mutta et huomaa siinä mitään erikoista koska muille tapahtuu samalla tavalla. Olet kuitenkin osaltasi vaikuttamassa siihen, että toimimattomat uuden ajan systeemit menettävät asemansa ja korvautuvat uusilla ilmiöillä.

No yhtä kaikki, itselläni on myös ollut taas vastoinkäymisiä vime aikoina ja olen kelaillut tota neliösaldoani - T-risti löytyy ja jopa "tuplapuin"  ;) Eli siellä on ysissä kokonainen stellium ristin osana

Neptunus oppositio Kuu
Jupiter avautuva neliö Kuu
Saturnus avautuva neliö Kuu
Merkurius avautuva neliö Kuu
Neptunus avautuva neliö Merkurius
Neptunus avautuva neliö Jupiter
Neptunus avautuva neliö Saturnus




Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 16.09.2007 15:50:34

on taas elämä vienyt tätä t-ristin kantajaa...

 :saturnus: 7.huoneessa  :aspect_opp:  :mars: 1.huoneessa ( jotka molemmat  :aspect_squ:  :uranus: 8.huoneessa )

kariutunut suhde takana: en voinut olla oma itseni! onko siitä kartallani poltinmerkkinä tämä  :saturnus: :aspect_opp: :mars: ?

sinkkunakin  olo vaikeaa:  7. huoneessa sekä  :saturnus: että  :pluto: eli aika pakollisia kuvioita nuo läheiset ihmissuhteet kai ovat.







Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Meerkat - 19.09.2007 11:06:41

Kiitoksia Tuliruusu sinulle kun laitoit tuon Uranus - Chiron -tulkinnan! Olen kurkannut tänne mutta jostain syystä huomasin sen vasta nyt, eli silmät auki kun olis :Cool:

Tuo olikin mielenkiintoinen tieto. Nimittäin jossain vaiheessa sain itselleni sellaista henkisen tien tulkintaa, että tässä vaiheessa minun tulee kerätä tietoa. Näiden tietojen keskeltä tulisi löytää oma tie, ei pidä ottaa kaikkea annettuna. Chiron näyttää minulla olevan ykköshuoneessa, mutta hyvin tuo teksti sopisi siis yhteen oman oppositioni kanssa!



Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: blix - 20.09.2007 12:56:41
Hmm mulla ei ole yhtään T-ristiä kartallani ja Seppokin kirjoitta, että kultaisen kolmioni kanssa kuljen elämän valaoisampaa puolta. Oisko niin, että kun se T-risti puuttuu, niin ymmärryskin puuttuu.  :-* Neliöitä kyllä on ja oppositioita, mutta karttalla on kaikki kolmiot, kultainen, mahdollisuuksien ja pieni kolmio.  :buck2:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 21.09.2007 15:03:38

Kiitoksia Tuliruusu sinulle kun laitoit tuon Uranus - Chiron -tulkinnan! Olen kurkannut tänne mutta jostain syystä huomasin sen vasta nyt, eli silmät auki kun olis :Cool:


Kiitokset chiron :aspect_opp:  :uranus: tulkinnasta kuuluvat Yussralle  :smitten:



Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: K-NRJ - 21.09.2007 17:59:10
sinkkunakin  olo vaikeaa:  7. huoneessa sekä  :saturnus: että  :pluto: eli aika pakollisia kuvioita nuo läheiset ihmissuhteet kai ovat.

Tuosta tulee mieleen, että otatko ihmissuhteet HYVIN vakavasti?  :saturnus: 7:ssa tulee mieleen, että otat, tai saatat kantaa vastuuta parisuhteesta.  :pluto: 7:ssa taas että olet vahva parisuhteessa, päättäväinen, haluat hallita... ?

Tuo  :mars:/ :saturnus: aspekti taas voi tuoda vielä sitä "kovuutta" ihmissuhteisiin. Oletko huomannut tuota?

Huomasin vaan, anopilla kun on  :mars: :aspect_con: :saturnus:...


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 23.09.2007 03:11:29
en kyllä oikein tunnista, että ihan LIIAN vakavasti ottaisin ihmissuhteita enää- mutta kyllä -ennen olen ottanut... tunsin epäonnistuneeni ihmisenä jos ihmissuhde epäonnistui. Näin ei kuitenkaan enää ihan ole onneksi.

Olisko  :saturnus: :leijona: noita ilmaisu vaikeuksia suhteessa?  On pitänyt kovasti yrittää - Rakkaus ei ole ulottunut ytimiin asti / Kommunikaatio ei ole pelannut: itse kokenut että  en ole voinut todella avautua, luottaa ja uskoutua... Pidetty rasittavana "hörhönä"joka höpöttää henkisestä kasvusta ja meditaatiosta ym... ym... paljon asioita joita ei voi tuoda julki...

Kontrolloinnin tarveesta en tiedä muuta kuin että haluan kontrolloida omaa elämääni nykyisin aikas suoraan sanoen... Asioiden/ihmisten olen antanut ennemmin omia latujaan kulkea- ei kiinnosta kyllä yrittää kontrolloida muita, kun omassa olemisessa on niin paljon tekemistä...ellei ne nyt sitten ihan väkisin kontrolloitumaan ala, siinä sivussa... ;) ;D

Olisko pluto vaikutusta että parisuhde ollut älyttömän tärkeä asia elämässäni? jäänyt vähän oma lehmä ojaan... Plutosta on sanottu mm. että sen aseman perusteella minulla on voimakas vaikutus kohtaamiini ihmisiin  - halusin sitä tai en. Tämmöstä on ollu ilmassa -- Aikamoisia reaktioita olenkin aiheuttanut - tälläkin foorumilla...:2funny:
(viittaus tuonne "henkimaailman ilmiöitä" osaston erääseen ketjuun :buck2:  :buck2: :buck2:)   

Moni peilannut omat fantasiansa tai toiveensa tai luulonsa minuun - näkemättä sitä ihmistä (tai "auraa" :2funny: ) joka heidän peilinään on ollut...


mutta tästä edespäin,

 
I   :smitten:  me


ehkä haaviin vielä jonain päivänä tarttuu se todellinen "jellona" ...(7.huone leijonassa)




Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 23.09.2007 10:15:22
Luin Tuliruusu tuon sun kirjotuksen  :saturnus:  :pluto: huone 7 tulkinnasta.
Se oli oikeastaan aika kaunis...
Luulen että kun löydät sydämesi valtiaan - hän on oikeasti hieno ihminen!
Ja kyllähän se varmasti löytyy.
 :saturnus: vaan voi viedä aikaa - ja  :pluto: muuttaa elämänkin sitten täysin perusteellisesti  - Jännittäviä kuvioita - tylsiä ei lainkaan  ::)


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 23.09.2007 13:52:05

Kiitos sanoistasi - Helinä - ne lämmittivät sydäntäni!   :smitten:  :smitten:


Mietin tuota  karttasi herkkyyden ja haavoittuvaisuudden / pärjäämisen ja itsenäisyyden tasapainoa, mutta nämä mun jutut on vaan tällaisia arvailuja.... Ajattelin että ehkäs kuitenkin arvokasta tuoda esille....  ::) :)

:chiron: :aspect_opp: :uranus: ja  :aurinko: :rapu:  :kuu: :vesimies: samaa teemaa. Ihan kuin olisi "ääripäät" siellä -  :aurinko: :rapu: on kaiketi aika herkkä ja kuoreenkin vetäytyvä (ainakin ne joita tunnen- "haavoittuvien" tunteiden esiintuonti ei välttämättä onnistu heillä) :kuu: :vesimies: usein tuntuvat pyrkivän luomaan jonkinlaista, sanoisinko  "humaania järkevyyttä" tai sellaisen auraa ihmissuhteiden alueelle... Olisiko niin  :rapu: :chiron: asiat jäävät piiloon, kun :uranus: 1.huoneessa - joka ehkä korostaa :vesimies: :kuu:'ta?


Oletko miettinyt miten tuo herkkä ja tunteellinen :rapu: suhteessa toimii -  koetko että pääsee esiin ja voi hyvin?  ::)  :angel:





Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 23.09.2007 17:12:00
Kiitos itsellesi tuliruusu...

Olisiko niin  :rapu: :chiron: asiat jäävät piiloon, kun :uranus: 1.huoneessa - joka ehkä korostaa :vesimies: :kuu:'ta?

Kun nyt avasit solmuja päässäni, niin ehkä tuo oma Rapu  :aurinko: huone 10 sopii enemmän omaan isääni. Ja yhtä hyvä "isä" yritän olla pojalleni kuin hän on minulle ollut...

Ehkä se on hyvä jättää oma "isä" jo historiaan - mies asioissa ...
 
Mikään ei ole niin tylsä kuin mies joka roikkuu "omassa äidissä kiinni"  ;)

Vesimies  :kuu: on vielä mulla perääntyvän  :mars: ja  :kuunsolmu: kavereita huoneessa 5, että sinne suuntaan olen varmasti menossa... näin naisena ja äitinä, ja myös sinä puolisona. - aika ei vielä ole ollut valmis.

Koomista tässä kaikessa on se, etta kun itsellä on ollut hyvä lapsuus - niin siitäkin voi kehitellä omia ongelmia omassa vanhemmuudessa  ;D




Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 25.09.2007 10:18:21

Koomista tässä kaikessa on se, etta kun itsellä on ollut hyvä lapsuus - niin siitäkin voi kehitellä omia ongelmia omassa vanhemmuudessa  ;D


 :2funny:     ihan mahtava!

mistähän ei ihminen kykenisi ongelmaa rakentamaan?  ;)


kai vanhempikin saa ihminen olla? ...siis että isä-äiti yhdessä persoonassa varmaan vaikeata käytännössä...  :) 


Kun nyt avasit solmuja päässäni, niin ehkä tuo oma Rapu  :aurinko: huone 10 sopii enemmän omaan isääni. Ja yhtä hyvä "isä" yritän olla pojalleni kuin hän on minulle ollut...


Onko isäsi  :rapu: ? Omani on... ;)  ;)

Mutta eikös  :aurinko: astrologiassa ilmennä ensisijaisesti omaa "elämänvoimaa" ja toissijaisesti mahdollisesti isää yhdessä  :saturnus: kanssa? Näin jostain esoteerisesta opuksesta olen lukenut...


Et siis tunnista  :rapu:  :aurinko: itsessäsi?


Hmmm... Minullakin on vaikeuksia identifioida itseäni niihin kurjiin tarinoihin, mitä  :aurinko: :kalat: usein kerrotaan -erityisesti tämän Astro.fi-sivuston rakkaushoroskooppi oli kyllä aika suoraan sanoen   :uglystupid2:  En tunnistanut itseäni ja erityisesti en tunnistanut koko liutaa  :kalat: emäntää jotka tunnen!

Se vihjailu aivokuumeella ja sen vaikutuksilla järkeen oli niin pölvästiä, että  :tickedoff: Kaikki  tuntemani :kalat: leidit ovat terävää joukkoa! Usein se kuitenkin jää mieheltä afrodite-charmista huumautuneena  huomaamatta...  :coolsmiley:  ::)  :2funny:


Taitaa olla niin, että  :kalat: emäntä on sen verran liukas liikkeinen, ettei astroloogit saa otetta?  ;) ::) Se on harhaluuloa mitä kalanaisesta sanotaan -  :neptunus: viisaus kun ei kaikille aukea ,niin eihän sitä silloin kovin moni voi ymmärtää... ::)   :angel: 8)




Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 27.09.2007 19:31:04

Onko isäsi  :rapu: ?


Isän vedin  :aurinko:  :rapu: :sta koska se on huoneessa 10.
Oma iskä on  :neitsyt: aikansa lähellä mun  :pluto: huone 12:sta.
Isällä  :kuu:  :rapu: siinä missä mulla aurinko?
- oon saanu itse olla naivin tyhmä koko lapsuuden, mutta nyt sitten harjotellaan ite...


- Tiedä mikä pimeäpuoli isästä vielä paljastunee... mutt sen pitäis astro mielessä tapahtua pian kun Transiitti  :pluto: ohittelee IC:tä...  8)


Et siis tunnista  :rapu:  :aurinko: itsessäsi?


Olen aika koti-ihminen, panostan paljon pesääni ja olen tunneherkkä kropaltani.
Jos voin huonosti mieleltäni - kehittelen siitä psykosomaattisia sairauksia...
Ehkä rapumaista?
Ja sitten tykkään astrosta, pidän tätä myös rapumaisena  - "ei niin järkevänä" harrastuksena.

Kaloissa on mun vertex + Dc vasten plutoa ja Ac:tä ...
Tämäkin  :aspect_squ: :ssä Ic - Mc akseliin ja tietty siihen  :venus: :rapu: :n.

... että pysytään edes vähän aiheessa  :D


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: astroilija - 27.09.2007 21:36:29

... että pysytään edes vähän aiheessa  :D


totta - meni vähän off topic, pahoittelen..... mutta, enpä löytänyt asialle muutakaan kanavaa sivuilta...  :angel:


 :aurinko: ja :rapu: 10.ssä varmasti jotain muutakin voisi merkitä... aika tärkeä tuo asema karttasi perusteella - kun vapauden kaipuun, uranus-tyyppisen tiedostamisen ja sisäinen haavoittuneen parantajan välisen jännitteen pitäisi purkautua henkilökohtaisen elämänvoiman kautta julkisilla elämänalueilla.....


t-ristin kärkiplaneetan kuvittelisin ilmentävän jotain tärkeää elämäntehtävää tms. karmallista "projektia" joka kantajallaan tässä elämässä läpikäytävänä. ... siksi en t-ristin tulkinnassa pitäisi kärkiplaneettaa isänä  :) 





Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 29.09.2007 17:57:54

t-ristin kärkiplaneetan kuvittelisin ilmentävän jotain tärkeää elämäntehtävää tms. karmallista "projektia" joka kantajallaan tässä elämässä läpikäytävänä. ... siksi en t-ristin tulkinnassa pitäisi kärkiplaneettaa isänä  :) 


Good point.  ::)
Ehkä tuo vielä seuraavina vuosikymmeninä  :kauris: seen tuleva  :pluto: transiitti tekee Suur ristiä kuviolle, niin homma ratkeaa mullekin.
Voi hyvinkin olla kyse on omasta terveydesta tms ja luopumisen opettelua kaikesta?
...ei voi kuin toivoa, että aluks menis järki ja muisti, niin ei itteä häiritsisi niin paljoa  ;)
- Ja sorry mun kylmä musta huumori -  :2funny:
Merkkinä, että luopuminen on Pluto  :neitsyt: keräilijä luonteelle paha paikka.


...ehkä mä vaan lähden maan pakoon...
Paljon parempi visio, olisi jotain rakentavaa pähkäiltävää. :angel:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Sofia - 02.10.2007 13:55:01
Mielenkiintoinen keskustelu kerrassaan! Olen pohtinut aika paljon kartallani seikkailevaa T-ristiä, mutta mitä enemmän sitä katselen sitä pelottavammalta tuo kuvio vaikuttaa. Näin se siis menee:

Oppositiossa keskenään  :kuu: :kaksoset: ja Saturnuksen ja Marsin yhtymä  :jousimies:
Kärkiplaneettaa ei ole, vaan on kärkistellium, johon kuuluvat  Aurinko ja Jupiter  :vesimies: sekä Merkurius ja Venus  :kalat:... Koko stelliumhöskä vielä istuu Keskitaivaalla.

Haastavaltahan tuo näyttää. Tukijalka olisi siis IC, joka on täysin tyhjä planeetoista. Eli ei sieltäkään apua. :) Saisinko purkuapua? Suurimmat ongelmat, mitä omassa elämässäni koen olevan, liittyvät ihmissuhteisiin, nimenomaan romanttisiin. En pysty sitoutumaan enkä luottamaan. Enkä toisaalta edes heittäytymään mihinkään. Muuten kuin pään sisällä. Saturnuksen syytä? Toisaalta taas olen hyvin sosiaalinen ja mukana monenlaisessa järjestötoiminnassa ja vaikuttamassa. MC? Olen mieluummin ystävä hyvältä vaikuttavan tyypin kanssa kuin että lähtisin riskeeraamaan "suhdesotkuilla". Hurmaava, mutten anna oikein mitään itsestäni.  :idiot2: Hjälp!


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: blix - 09.10.2007 10:13:00
 :) Katsoin yhden läheisen ystävän karttaa ja hups hänellä on 17 neliötä kartallaan, eli se on täynnä niitä. Lisäksi siellä on neljä oppositiota ja kartalla on karmallinen suurristi. Nyt hänellä on myös  :saturnus: transiitti menossa, tai siis se risti muuttuville merkeille. Kun olen sivusta seurannut niin tuntuu, että henkilöllä on pallo täydellisen hukassa. Mitä tällainen neliöitä ja oppositioita täynnä oleva kartta kertoo? Viisaammat kertokaa.  :P


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: K-NRJ - 12.10.2007 20:44:00
Mitä tällainen neliöitä ja oppositioita täynnä oleva kartta kertoo? Viisaammat kertokaa.  :P

Tuollaiselle henkilölle ei todellakaan anneta mitään valmiina, vaan hänen on taisteltava itse elämässään saavuttaakseen jotain.

Ja jos elämä tuntuu vaikealta, niin syitä voi etsiä edellisistä elämistä: Kenties hän on silloin tehnyt pahaa toisille, jolloin se pitää sovittaa tässä elämässä.

Haasteet on tehty voitettavaksi, ja jos henkilöllä on paljon "henkistä kanttia" selvitäkseen, niin hän voi saavuttaa todella suuria asioita. Mutta jos hän haluaa mennä siitä mistä aita on matalin, niin hän tulee ajatutumaan vaikeuksiin.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: blix - 12.10.2007 22:00:27
Kiitti vastauksesta. Tunnen henkilön hyvin ja nyt hänelle on ilmeisesti tullut aika ottaa elämä omiin käsiinsä, kun on niin kauan elänyt muiden ihmisten kautta. Voipi olla rankkaakin rankempi tehtävä hänelle.  :-[


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Gandalf - 23.11.2007 18:01:15
Vieläkö joku seuraa tätä aihetta

Täällä Saturnuksen paluun kanssa karttaani tarkemmin tutkiskelen ja itteni kanssa kierittelen.

Mulla ilmeisesti tuo T-ristin kärki on  :kuu: :jousimies: ja 11.huone, oisko siihen teillä jotain kerrottavaa


 :vesta:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: meimi - 25.08.2010 17:29:55
Tämä on vanhavanha aihe, mutta ajattelin jatkaa tähän silti.  T-risti on nyt niin ajankohtainen tuolla taivaallakin.  Enemmän kuitenkin mua kiinnostaa tuo syntymäkartan T-ristin tulkitseminen.

Astro.fi:n kartta näyttää mun kartalle kaksikin t-ristiä, mutta mun mielestä toisessa on liian suuri orbi, 9 astetta.  Tarkemmassa on  :uranus: ja  :chiron: oppositiossa, kärkenä  :merkurius:.  Neljäs jalka olisi 2 astetta Kaksosta, lähellä IC:tä.  Ymmärrän tähän asti, ja senkin, että Kaksosista pitäisi löytyä se ratkaisu, mutta kuinka, kuinka?  :idiot2:  Jostakin jonninjoutavasta höpötyksestäkö, mitä mä vierastan?  -äläkää kaksoset loukkaantuko- 

Ristin kärki on siis  :merkurius:  :jousimies: , vastamerkissään, kaukana kotoa.  Niin kaukana kuin olla voi!   :uranus: ja  :chiron: ovat mulle vieraampia planeettoja.  Voi itku ja hammasten kiristys.  Ja Kaksosista ratkaisu, avain?  Kaksosetkin on mulle vieras merkki.

Liitän ristin tähän vielä, jos se helpottaa sanallista selostusta.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 25.08.2010 18:49:36
Tämä on vanhavanha aihe, mutta ajattelin jatkaa tähän silti.  T-risti on nyt niin ajankohtainen tuolla taivaallakin.  Enemmän kuitenkin mua kiinnostaa tuo syntymäkartan T-ristin tulkitseminen.

Astro.fi:n kartta näyttää mun kartalle kaksikin t-ristiä, mutta mun mielestä toisessa on liian suuri orbi, 9 astetta.  Tarkemmassa on  :uranus: ja  :chiron: oppositiossa, kärkenä  :merkurius:.  Neljäs jalka olisi 2 astetta Kaksosta, lähellä IC:tä.  Ymmärrän tähän asti, ja senkin, että Kaksosista pitäisi löytyä se ratkaisu, mutta kuinka, kuinka?  :idiot2:  Jostakin jonninjoutavasta höpötyksestäkö, mitä mä vierastan?  -äläkää kaksoset loukkaantuko- 

Ristin kärki on siis  :merkurius:  :jousimies: , vastamerkissään, kaukana kotoa.  Niin kaukana kuin olla voi!   :uranus: ja  :chiron: ovat mulle vieraampia planeettoja.  Voi itku ja hammasten kiristys.  Ja Kaksosista ratkaisu, avain?  Kaksosetkin on mulle vieras merkki.

Liitän ristin tähän vielä, jos se helpottaa sanallista selostusta.

Entä jos joskus puoliso/taloudellinen yhtiökumppani tai joku muu löytyykin ulkomailta ja joudut lähtemään kauas ulkomaille?
- Luulen että jos valitsisit näinkin radikaalin liikkeen jossain vaiheessa elämässäsi, niin "jonnin joutava höpöttely" omalla äidinkielellä nousisi arvoon arvaamattomaan.
Heitin tän vaan hatusta.

Pluto on vaativasti aurinkoosi - ja vaikka pidät  :aurinko:  :aspect_squ:  :pluto: aspektia vähemmän tarkkana, se saattaa muiden planeettojen transiittien aktivoimana olla hyvinkin voimakas.
Pluto on ota tai jätä aspekti - eli voit tehdä itsellesikin yllättäviä valintoja tilanteen tullen.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: meimi - 25.08.2010 18:58:27
 :pluto: :aspect_squ: :aurinko: on karttani tarkin neliö, mutta  :pluto:  :aspect_opp:  :chiron: ei sitten niin tarkka enää.  Mun ymmärtääkseni t-ristin orbi on 8 astetta?

Tuokin on ihan totta mitä helinä heitit, jos ulkomailla on, äidinkieli on kultaakin kalliimpi.  Tarkoitin että Kaksosen vilkas energia puuttuu multa luontaisesti enkä hallitse small talkia.  ;)


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 25.08.2010 19:34:41
Tarkemmassa on  :uranus: ja  :chiron: oppositiossa, kärkenä  :merkurius:.  Neljäs jalka olisi 2 astetta Kaksosta, lähellä IC:tä.  Ymmärrän tähän asti, ja senkin, että Kaksosista pitäisi löytyä se ratkaisu, mutta kuinka, kuinka? 

Ristin kärki on siis  :merkurius:  :jousimies: , vastamerkissään, kaukana kotoa.  Niin kaukana kuin olla voi!   :uranus: ja  :chiron: ovat mulle vieraampia planeettoja.  Ja Kaksosista ratkaisu, avain?


Kheiron on "haavoittunut parantaja".
Uskoisin sinun oikeustajun olevan suuri.
Olisit varmasti hyvä asianajaja.
Se tosin vaatii että nouset voimakkaita  :pluto: ihmisiäkin vasten.
Haaste tai lahja: Tarvitset taidokasta keskustelutaitoa. Paljon lukemista vaativaa opiskelua.
Ei jonnin joutavaa...
Mutta varmasti aika rankkaa...
 :angel:


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 25.08.2010 19:44:27
Joo - tiedän. Mun pitäisi yrittää satujen kertojaksi....  ;D
Nyt kun merkurius perääntyy - kehittelen innokkaasti kaikkia mahdollisia symbolisia vaihtoehtoja.

....Olin näköjään tilittänyt paljon tänne 2007 vuonna.
Siksi uudet viestitkin tulee mulle muistutuksena.

Omaa "ristiä" en ole vielä löytänyt. Paljosta olen luopunut sittemmin, mutta terveys tuntuu olevan parempi. Ehkä olen luopunut vain kaikesta turhasta  ;)

Pluto transiitti  :kauris: on jo nyt yksinkertaistanut elämääni, vaikka ohittanut vasta  :aspect_opp:  :venus: .
Edessä  :pluto: transiitit   :aspect_squ:  :uranus: ,  :aspect_squ: Kheiron ja  :aspect_opp:  :aurinko: ...


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: meimi - 26.08.2010 04:57:56


Kheiron on "haavoittunut parantaja".
Uskoisin sinun oikeustajun olevan suuri.
Olisit varmasti hyvä asianajaja.
Se tosin vaatii että nouset voimakkaita  :pluto: ihmisiäkin vasten.
Haaste tai lahja: Tarvitset taidokasta keskustelutaitoa. Paljon lukemista vaativaa opiskelua.
Ei jonnin joutavaa...
Mutta varmasti aika rankkaa...
 :angel:

Tuo kyllä aukaisi nyt tuota t-ristin dilemmaa.  Siis se, mitä tarvitsen, löytyy sieltä puuttuvan jalan kohdalta!  Kiitos helinä!

Mulla vaan on niin pönttöpää  :uglystupid2: etten ikimaailmassa olisi pystynyt opiskelemaan mitään vaativaa ammattia.  Mutta totuuden siemen tuossa silti on.  Luottamustehtävässä olen ollut meidän työpaikalla, mutta luovutin yhden kauden jälkeen.   :kuu:  :vaaka: ei jaksa riidellä...


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 26.08.2010 08:57:08
Vielä Meimille...

En tiedä ikääsi, mutta elämä on pitkä matka.
Joskus se mitä luulee jättäneensä taakseen, voi tulla uudestaan
eteen. Joskus Saturnus antaa tarvittavat taidot, mutta ajan kanssa ja
kiertoteitäkin hyödyntäen.

Ja kiitos itsellesi.
Tarvitsen omille ajatuksilleni välillä "peilejä".


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: Ratkaisu - 13.09.2010 17:04:59
Itsellänihän löytyy suurristi kartalta. Laitan sen tähän ihan huvikseni liitteeksi, kun en jaksa lähteä kirjoittamaan planeettojen sijainteja. Niin olen miettinyt sitä, että en koe tämän suurristin majailua kartalla täysin negatiivisena asiana. Luulisin, että kuten itselläni, niin monilla muillakin ihmisillä joilta tämä suurristi löytyy, löytyy myös muita kuvioita, jotka tuovat kyllä paljon myös positiivisia asioita. Itselläni ainakin useat planeetat jotka osallistuvat tähän ristiin ovat myös muodostamassa kirjekuorta, mystistä suorakaidetta, kultaista kolmiota ja noh, haasteellista kolmiota.

Siinä mielessä tämä on kyllä erittäin mielenkiintoinen sillä se on varmastikin näistä kuvioistani negatiivisin ja vaatii eniten opiskelua tajuta. Lisäksi minua kammoksuttaa se, että kaiketi suurristin kanssa joutuu tekemään paljon töitä, jotta elämässään voi saavuttaa jotain suurta ja no, tavoitteeni elämässä ovat ainakin sen verran korkeat, että en usko pystyväni tappiota nielemään ihan helpolla. =) Kaiketi tätä pitäisi lähteä purkamaan noiden yksittäisten aspektien kautta ensin?

Edittiä: Lueskelin tästä suurrististä ja jossain sanottiin sen olevan sisäisen identiteettikriisiin liittyvä. Kun se on näissä johtavissa merkeissä siis. Mietin, että onko tässä juuri kyse neljän eri toimintatavan erosta, jotka kaikki tuntuvat luontevilta, mutta silti toisensa poissulkevilta? Mietin esimerkiksi itseäni ja sitä miten toimin eri tilanteissa. Ensin haluan toimia kuten mars oinas, suoraan vaan päin ongelmia sen enemmän ajattelematta. Mutta toisaalta haluaisiin punnita kaikki vaihtoehdot kuten merkurius vaaka ja sitten taas ratkaista kaiken luovasti, nepparimaisesti. Ja osittain myös jäädä märehtimään ja nuolemaan haavoja kuten chiron rapu. Eli näinkö se sitten näkyy käytännössä? Eli pitääkö tässä ratkaista se kaikkia oman itseni puolia parhaiten palveleva ja tasapainoinen ratkaisu?


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: minävaan - 26.09.2010 02:15:55
Moikka. Liuta tyhmiä ja vieläkin tyhmempiä kysymyksiä. Onko  t-ristit ja t-neliöt sama kuin mystinen suorakaide pikkukolmio ja mahdollisuuksienkolmio???
Luultavasti ei kun puhutaan neliöistä eikä kolmioista:D
Minulla on kuitenki noi kaikki kolmiot kartalla ja en oikein ymmärrä mitä ne tarkoittaa. En mä tajuu tosta kartasta oikein mitn :o
Anteeksi jos kirjoitin väärään paikkaan tän, en oikein tiedä mistä tätä olisi kuulunut kysyä.
Jos joku viitsisi katsoa noita kolmioita olisi mukavaa:) näkyykö se edes normaali kartalta? Syntymäaikani on 20.8.1985 klo 20.31 Rauma


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: helinä - 26.09.2010 15:58:40
Moikka. Liuta tyhmiä ja vieläkin tyhmempiä kysymyksiä. Onko  t-ristit ja t-neliöt sama kuin mystinen suorakaide pikkukolmio ja mahdollisuuksienkolmio???
Luultavasti ei kun puhutaan neliöistä eikä kolmioista:D
Minulla on kuitenki noi kaikki kolmiot kartalla ja en oikein ymmärrä mitä ne tarkoittaa. En mä tajuu tosta kartasta oikein mitn :o


http://www.horoskooppi.com/astro_aspekti.html

Tuossa yksi linkki mistä katsoa aspekteja.
Tälläkin sivustolla on tietopaketteja, joita kannattaa lukea.

"Kolmio ihmiset" tuppaa jättämään mahdollisuudet käyttämättä...
mutta jos asia kiinnostaa, niin lue ihmeessä.


Otsikko: Vs: t-ristit ja t-neliöt
Kirjoitti: minävaan - 26.09.2010 18:35:46
Kiitos helinä:) Toivottavasti tosta oppisin jotain.