Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: Pentti - 06.07.2007 19:52:19



Otsikko: käärmeitä
Kirjoitti: Pentti - 06.07.2007 19:52:19
unessa oli. aika pieniä ja luikertelivatjaloissa en pelännyt niitä osa niistä makasi rivissä ja yksi luikertelija oli isompi sitä vähän säikähdin OSSOOKO joku kertoo mitä meinaa  :knuppel2: :smitten: :smitten: kiiitos


Otsikko: Vs: käärmeitä
Kirjoitti: Hiisitär - 06.07.2007 22:24:58
Dreammood´s Dictionary sanoo käärmeistä seuraavaa:

Käärme
Jos käärme puree sinua, kertoo se piilossa olevista peloista ja huolista, jotka koet uhkaaviksi. Uni saattaa varoittaa sinua jostain valve-elämäsi asiasta, jota et osaa varoa tai joka ei ole vielä noussut esiin. Käärmeet voidaan tulkita myös fallistisina symboleina ja näin ollen ne symboloivat vaarallista ja kiellettyä seksuaalisuutta. Käärme voi myös kertoa, että joku ihminen lähelläsi on häikäilemätön ja siksi epäluotettava.
Positiivisena symbolina käärmeet edustavat transformaatiota, tietoja ja viisautta. Ne ovat Itsen uudistumisen ja positiivisten muutosten tuojia.

Jalat
Omat jalat unessasi kertovat lähteestä, tasaisuudesta ja ymmärryksestä. Se kertoo, että sinun täytyy olla käytännöllisempi ja järkevämpi. Pidä jalkasi maassa.
vaihtoehtoisesti uni edustaa liikettä, itsenäisyyttä ja vapautta. Ehkäpä olet ottanut askeleen oikeaan suuntaan ja saavutat tavoitteesi seuraavalla askeleellä.
Jos peset jalkojasi kertoo se siitä, että toiset polkevat sinut maahan helpolla.
Intiassa jalat kuvaavat ihmisille pyhiä ominaisuuksia, koska jalkoja pidetään siellä ruumiin pyhimpänä osana.