Astro Foorumi

Astro special => Julkkiskartat => Aiheen aloitti: K-NRJ - 17.08.2007 19:49:36



Otsikko: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 17.08.2007 19:49:36
Jääkiekkofaneille tämän viikon suurin uutinen oli Jere Karalahden siirtyminen Kärppiin. Tuo raju IFK-ikoni teki varmasti useita faneja yllättävän päätöksen siirtyä Kärppiin taistelemaan tosissaan mestaruudesta. (täytyy myöntää että itselläkin työpäivä katkesi maanantaina kun kuulin tuon niin piti tiedottaa siitä kaikille)

Jere on raju pakki. 100 % mukana, ehkä se "110 lasissa" joka kerta kun äijä on jäällä, ja onkin muuten livenä varsin vakuuttava näky luistimilla. Mutta heikkoutena alkoholi ja muut päihteet.

Mikä tekee miehestä tuollaisen?

Kartta (25.3.1975) olisi kiva tehdä tarkan syntymäajan kanssa, mutta koska se puuttuu, voi spekuloida. Olisiko Jere nouseva Leijona? Se tulisi ekana mieleen. Se sopisi hyvin, sillä silloin Mars tulisi suoraa DC:lle eli se selittäisi tappelut ja kahinat joihin Jere aina joutuu...

Joka tapauksessa kartalla on johtava T-risti, eipä ollut yllätys. Varsinainen energiapommi, joka jättää jälkensä sinne missä milloinkin touhuaa ja täysillä. Mutta kuitenkin aina ajautuu umpikujaan, josta ei tunnu olevan ulospääsyä.

Helpotuksen tuovat päihteet. Olisiko Neitsyt-Kuulla osuutta asiaan? Toinen vaihtoehto on, että Jeren nousu olisi Jousimies, joka toisi Nepparin ASC:lle.

Kärppien kanssa solmittuun sopimukseen kuuluu pykälä, jonka mukaan Jere lupasi olla selvänä, muuten sopimus katkeaa. Transiitti-Saturnus lähestyy uhkaavasti Jeren Kuuta... kuinka käy?

Itse olen aina pitänyt Jerestä.

Onko muita, faneja tai ketään, kuka tietäisi tarkan syntymäajan?

Joka tapauksessa pidän peukkuja, että Jere voittaa viinanhimon ja pystyy pelaamaan täysillä!


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Artemis - 22.08.2007 15:01:21
Jerestä kyllä heti huomaa että mies on oinas. Mies oinaat vaan näkee heti ulkonäöstäkin. Usein näyttävät hehkuvan miehistä agressiivista energiaa  ;D Tosin onhan poikkeuksiakin  ;)
Eikös Jere ole aina ollut vähän päihteisiin menevää sorttia? Vai muistanko väärin? En ole ikinä oikein seurannut jääkiekkoa.


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 23.08.2007 18:24:40
Joo, Jere on tyypillinen Oinas!  ;D Pässi.

Ja Artemis, muistit ihan oikein eli päihteisiin menevää sorttia juu, mikä ei ole ehkä tyypillisintä Oinaille mutta selitys löytynee muualta kartasta.

Seuraillaan Jeren alkavaa kautta...  (ihan kiva Artemis kun viitsit heittää kommentin, tällä foorumilla ei juuri lätkää seuraavia löydy  ;))


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Artemis - 24.08.2007 17:36:38
No itsekään en kyllä lätkää seuraa, ellei ole maailmanmestaruus kyseessä ja suomi loppuottelussa  ;D
Jerestä muistan lukeneeni että hän on melkoisen oikukas kaveri, joku pronssiottelu oli ollut edessä ja mies oli häipynyt koska häntä ei kiinnostanut pelata kolmannesta sijasta. Kolmassija oli hänelle sama kuin häviö, ainoastaan voitto kelpaa  :) Lienee sekin aika oinasmainen piirre  ;) Itse kun suhtaudun kaikkiin peleihin samalla tavalla  ;D Se on voitto tai ei mitään  8)


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 24.08.2007 19:05:49
Jerestä muistan lukeneeni että hän on melkoisen oikukas kaveri, joku pronssiottelu oli ollut edessä ja mies oli häipynyt koska häntä ei kiinnostanut pelata kolmannesta sijasta.

Joo, tais Jere löytyä jostain Pataässästä silloin...  :2funny:


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Sanani - 24.08.2007 19:45:51
Juu, en aiemmin vastannut, kun en tiennyt kuinka kiihkeitä faneja täällä on ja miten he ottaisivat kommenttini. Tiedän kuinka henkilökohtaista joukkuepeli voi olla.

itse olin 7 vuotta liitoksissa Oulun Kärppiin, kun isäni johti fanituotemyyntiä (itse hoidin/opiskelin teini-iän ohitettuani yrityksen myyntiä ja markkinointia) ja myöhemmin ennen Helsinkiin muuttoa olin itse organisaatiossa töissä. Paljon hyvää ja paljon parannettavaa, edelleen.
Sittemmin olemme kummatkin siirtyneet muihin tehtäviin.

Paljon olemme isän kanssa tätä Jeren saapumista kaupunkiin pohtineet ja myös veikkauksia on tehty kärppien kannatusporukan kanssa kestääkö poika jouluun. Oulun talvi voi olla aika yllätys etelän kasvatille. Ihana paikka, mutta talvella karu jos ei ole siellä kasvanut. Tiedän myös sen, että kärppäpojat käyvät yhdessä (silloin kun mahdollista) paljon ulkona, hyvän maun rajoissa mainittakoon. En tiedä onko se alkoholistille niin positiivinen juttu. Nollatoleranssihan on kyseeessä. Toivon todellakin, että Jere käyttää tilaisuuden hyväkseen. Tedän, että harjoitus/ruokavalio-ohjelmat ovat joukkueella vertaansa vailla ja hänellä on mahdollisuus päästä takaisin huipulle, jos todella tahtoo.

Yksi parhaimmista ystävistäni on oinas ja kyllä "läpi harmaan kiven"on menty monta kertaa. Päättäväisyyttä löytyy, mutta lopun tarinan hän kertoo itse. Jere siis.

Kaikkea hyvää hänelle ja rakkaudella otettukin vastaan :)



Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Artemis - 24.08.2007 19:56:48
Niin, nollatoleranssi se taisi olla alkoholin kanssa nyt, muistan lukeneeni.
Ehkäpä se on Jerelle sellainen "näytönpaikka", itse ainakin ihan uhallaankin aion onnistua aina sellaisissa asioissa mihin muut eivät usko minun pystyvän. Ehkäpä Jerekin nyt todella aikoo pysyä erossa viinaksista, toivon näin  :)


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 24.08.2007 20:03:23
Toivon todellakin, että Jere käyttää tilaisuuden hyväkseen. Tedän, että harjoitus/ruokavalio-ohjelmat ovat joukkueella vertaansa vailla ja hänellä on mahdollisuus päästä takaisin huipulle, jos todella tahtoo.

Juuri näin.

Voi kun Jere jaksaisi!  :smitten:


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Synapsi - 25.08.2007 12:21:45
Lueskelin eilen tätä ketjua ja lätkäasiat jäi mukavasti muhimaan alitajuntaan.
Aamukahvilla luin uusinta Nyt-liitettä, jossa oli hyvä pohdinta Jerestä (Filosofit Relender ja Nevanlinna): "Miksi viinaa kittaava Karalahti on niin suosittu?
Ennemminkin pitäisi kysyä, miksi säröttömät, puhtoiset ja tyystin persoonattomat välinemannekiinit, siis muut urheilijat, ovat niin suosittuja. Jonkun NHL-valmentajan mukaan Jere oli sikäläisessä joukkueessa kuin helvetin enkeli pyhäkoulussa. Jere on oikealla alalla ja yksi niistä viimeisistä, jotka uskovat jääräpäisesti, että jääkiekkoa pelataan jostain muusta syystä kuin siksi, että pitää myydä Koffia tai huonekaluja."

Tässä kiteytettynä se, miksen enää innostu lätkästä. On mennyt vähän sellaiseksi rusettiluisteluksi. Ennen rakastin sitä, mielestäni se edusti nykyaikaista 'gladiaattoritoimintaa', jolle olisi iso tilaus vieläkin.
Siellä missä olen kasvanut, oli lähes pakko valita jokin lätkäseura, jota kannatti. Vähän niinkuin rokkarit <-> hileet, Hurriganes <-> Bay City Rollers jne. Eli oli käytännössä valittava Jokerit tai HIFK. Se valinta ei oikeestaan liittynyt edes paljon lätkään, se oli enemmänkin semmoinen asennehomma tai aluepoliittinen juttu. Kannoin jo 8-vuotiaana ylpeänä Jokerit-kaulaliinaa ja kuvittelin, että kaikki HIFK-fanit ovat rikkaita suomenruotsalasia  ;D

Ai niin, se tunne, mikä oli maailmanmestaruusottelun ratkettua vuonna 1995, ei varmasti unohdu koskaan.


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Sissis - 25.08.2007 16:48:17
Voi kun Jere jaksaisi!  :smitten:
Toivon samaa.. Jere on ihana ja lahjakas MIES!!  :D

Ai niin, se tunne, mikä oli maailmanmestaruusottelun ratkettua vuonna 1995, ei varmasti unohdu koskaan.
Juu,, EI UNOHDU.. se OLI NANNAA ja juhlat sen mukaiset!!  :D


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 25.08.2007 19:50:34
Ottakaa joku selville Jeren minuutintarkka syntymäaika, niin nähdään missä asteessa  :kuu: on!  :)



Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: eppana - 26.08.2007 17:13:25
Kaukaloiden kauhukakara  :smitten:


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 15.09.2007 18:25:45
Kauhukakara syötti Kärpille hienon maalin, joka varmaan sulattaa niidenkin oululaiskatsojien sydämet jotka vastustivat Jeren tuloa Kärppiin.

Helsingissä Jeren siirto Kärppiin herättää lähinnä ihmetystä ja monet käyttävät hänestä sanaa petturi. Kuinka IFK:n mies voi noin tehdä?

No, aika näyttää kauanko mies kestää. Mielenkiintoinen seikka muuten, että Kärppien valmentajakaksikko (Jalonen & Haapakoski) ovat molemmat Kauriita (  ;D), joten kovaa kuria on tiedossa Jerelle.


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Artemis - 09.11.2007 23:11:00
Miten Jeren nyt käy? Pidätettynä huumeista...


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 10.11.2007 18:00:53
Miten Jeren nyt käy? Pidätettynä huumeista...

Niimpä.  ???

Tarkistin tuon Kuun sijainnin, eli tuolla arvaamallani syntymäajalla Jeren  :kuu: olisi 6 astetta Neitsyttä eli transiitti- Saturnus meni siitä juuri tuoden omat vaikeutensa.  Vaikeuksia oli siis odotettavissa, mutta tämähän on jo vanha juttu.

Kuulin että poliisi haki Jeren Kärppien harjoituksista. Tämä saattoi itseasiassa tapahtua jo viikko sitten eli perääntyvän Merkkarin aikoihin, eli vanhat jutut nousevat esiin.

Niin tai näin, joka tapauksessa tr.  :saturnus: Kuun päällä tuo vaikeuksia, yksinäisyyttä (eikös vankilan sellissä ole aika yksinäistä?).

Nyt jos koskaan Jereltä vaaditaan henkistä kestävyyttä. Toivotaan että Jere pystyy selvittämään vanhat asiat virkavallan kanssa kunnialla ja jatkamaan pelejä. Selvinpäin.


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Sanani - 10.11.2007 20:22:31
Itsekin mielenkiinnolla seurannut Jeren tilanteita (vaikea ohittaa, kun Oulusta päin lajin seuraajat alati pitävät ajan tasalla, halusin tai en ;) )Kärppiä enemmän minua kiinnostaa tämä ihmiskohtalo.

Täytyy kyllä olla aikamoinen karmalasti, että eteenpäin yrittäessä vedetään takaisinpäin. Mutta, onhan Jere koko ajan ollut tietoinen tilanteesta. Liekkö sitten itsekin tajunnut keväisen käyttäytymisen seuraukset ja sitä suuremmalla syyllä koittanut parantaa tapansa (peittää asiat, mitä ei voi enää tekemättömäksi tehdä)

Todella harmillista. Sen verran tunnen Kärppien johdon miehiä, että spontaanisti päätöksiä ei ole koskaan tehty->odottavat rauhassa, mitä tapahtuu ja sitten vasta toimivat. Ymmärrystä oletan löytyvän. Toivotaan, että Jerelle annetaan se toinen mahdollisuus. Tällä kertaa niin, että voi suorittaa sen loppuun.

Olisiko niin, että tämä tarvittiin tapahtuvaksi, että ymmärtää ehdottomasti jatkaa elämäänsä ilman päihteitä?


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 10.11.2007 20:38:32
Olisiko niin, että tämä tarvittiin tapahtuvaksi, että ymmärtää ehdottomasti jatkaa elämäänsä ilman päihteitä?

Luulempa että juuri tuosta on kyse.

Voimia Jerelle!  :smitten:


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Sissis - 10.11.2007 20:54:31
Voimia Jerelle!  :smitten:
Toivon minä myös  :smitten:

Jere osoittanut mielestäni halua selvittää asiansa/sotkunsa
miehekkäästi ja avoimesti. Toivoi julkista käsittelyä, mutta
hänen toivettaan ei kuultu..
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200711096828351_uu.shtml (http://www.iltalehti.fi/uutiset/200711096828351_uu.shtml)


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: Artemis - 15.11.2007 11:11:45
Eikös syyttäjä halunnut pitää asian salassa mutta Jere halusi julkaista?
Ettei vaan olisi niin että Jere tietää jotain mutta ei varsinaisesti ole syyllinen, ja syyttäjä painostaa Jereä paljastamaan uhaten muuten nostaa syytteen Jereä vastaan?



Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 14.12.2007 20:33:42
Transiitti- :saturnus:  :aspect_con: :kuu:.  Vankilassa ja potkut Kärpistä.   :(

Ikävää että kävi näin.

Tuo transiitti on minusta niitä kaikkein vaikeimpia, silloin kokee yksinäisyyttä ja vastustusta joka suunnalta.

Nyt toivotaan että Jere jaksaa löytää elämälleen uuden suunnan, vaikka nyt varmasti kaikki on synkkää.


Otsikko: Vs: Iso Paha Jere Karalahti
Kirjoitti: K-NRJ - 15.12.2007 10:51:31
Vilkaisin vielä Jeren karttaa tuolla arvaamallani syntymäajalla, ja siinä transiitti-Neptunus olisi juuri ohittanut DC:n. Eli epäluotettavia ihmisiä astuu elämään (Neptunushan hallitsee myös huumeita), ja oikeudenmukaista tukea ympäristöstä on tosi vaikea saada. 

Harmittaa ihan oikeasti Jeren puolesta.