Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: sarese - 15.09.2007 21:05:41



Otsikko: kotiavain vedenalaisessa kolossa
Kirjoitti: sarese - 15.09.2007 21:05:41
Mitä mieltä olette seuraavasta unesta: Unessa olin järven/meren rannalla. Oli melko myrskyinen ilma, aaltoili ja oli kai nousuvesikin. Olin hädissäni ja yritin etsiä kotiavainta kiven kolosta. Rannalla oli katsomo (sellainen kuin jalkapallo-otteluissa on) ja siellä yleisöä. Rämmin vedessä ja yritin ottaa avainta, mutta se oli aaltoilun vuoksi vaikeaa/mahdotonta. Yleisö katsomossa katsoi huvittuneena ja käskivät minun odottaa, että sää muuttuu. Minä vaan yritin ja yritin ja olin aina vain hermostuneempi. Välillä palasin rannalle miettimään mitä tekisin ja sitten taas palasin hysteerisenä etsimään avainta..

Miten tuota tulkita? :idiot2:


Otsikko: Vs: kotiavain vedenalaisessa kolossa
Kirjoitti: Hiisitär - 15.09.2007 21:49:15
Tunteesi myrskyävät ja nousevat/keittävät vähän yli. Minuudessa eli kotona on jotain, mikä hermostuttaa tunnepuolella tai vastaavasti koti tässä yhteydessä edustaisi todellista Minuuttasi, sitä paikkaa,missä luontainen mielenrauhamme lepää.

Etsiessäsi avainta Minuuteesi, rauhalliseen paikkaan, jonne paeta tunteitasi huomaat kuitenkin, ettei avain (ja näin ollen rauha) löydy niin kauan kuin vesi aaltoilee myrskyisästi. Vasta kun rauhoitat itsesi voit löytää avaimen todelliseen rauhaan ja sisäiseen tasapainoosi.

Katsomossa on ihmisiä, joita huvittaa tämä toimintasi ja jotka kehottavat sinua odottamaan veden rauhoittumista. Ihmiset tässä yhteydessä voivat kuvata joko oikeasti muita ihmisiä, jotka eivät ymmärrä hermoiluasi vaan kehottavat sinua odottamaan, että myrsky tyyntyy ennen kuin vedät itsesi stressistä/hermostumisesta/myrskyisistä tunteista ihan puhki. Toinen vaihtoehto on, että ihmiset edustavat sitä Itsesi/Minuutesi osa-aluetta, joka tajuaa tämän tunteiden keskellä riehaantumisen huvittavana ja hyödyttömänä, ja joka kehottaa sinua odottamaan ensin, että rauhoitut. Tällä hetkellä et voi asioille mitään ennen kuin otat rauhallisesti.

Sellainen tulkinta tuli minun mieleeni!:)