Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: mc82 - 12.10.2007 14:54:43



Otsikko: Mihin pitäisi kiinnittää huomiota seuraavan kumppanin kartalla?
Kirjoitti: mc82 - 12.10.2007 14:54:43
Joo, eli kesällä meni 5 vuoden suhde  :kaksoset: -mieheen poikki - ajatukset meni ihan eri rataa ja molemmilla oli eri suunta elämässä. Aikanaan tein Astro.com:issa parisuhdekartan, joka väitti, ettei meidän suhteella ole pidemmän päälle toivoa - että se pitikin paikkansa, mutta sitä ei silloin halunnut uskoa todeksi!

Nyt on uusi ukko hakusessa ja olisi kiva kuulla, mihin kannattaisi miehen kartalla kiinnittää huomiota ja mitkä planeetta/huonesijainnit sopisivat yhteen meikäläisen kanssa - osaisitteko auttaa, arvon astroilijat. Jos vaikka löytyisi se jackpot, jonka kohtalo olisi sidottu samoihin tähtiin meikäläisen kanssa :smitten:

Alla meikäläisen kartta. Näkyykö? Juu? Ei? Kun olen vaan niin yksinkertainen londi ja älykääpiö vailla vertaa, etten osaa modernia teknologiaa käyttää :-[


Otsikko: Vs: Mihin pitäisi kiinnittää huomiota seuraavan kumppanin kartalla?
Kirjoitti: AveMarisStella - 12.10.2007 18:49:35
Seiskahuoneen kärki on kravussa, minkä hallitsija kuu taas jellonassa.  :aurinko: :rapu: tai  :aurinko: :leijona: - ota se jellona vaikka.
hihii  :smitten:
AMS
P.S. Ikävää, et suhde päätty  :'(

Muokkaus: Muut iik! se  :kuu: :leijona: on 7. huoneen komerossa!!! Mites sinne nyt avaimet löydetään?


Otsikko: Vs: Mihin pitäisi kiinnittää huomiota seuraavan kumppanin kartalla?
Kirjoitti: AveMarisStella - 12.10.2007 19:03:13
Joo, jellonaa hallitsee Arska, joka on siis  :jousimies: ja 10. huone (äiti + yhteiskunta). Okei, jos oot politiikassa tai kansalaisaktivismissa mukana löytyy kumppani sieltä. Muussa tapauksessa äitisi esittelee kaverin sinulle  :smitten:
Älä sit ota liika vakavasti, tää tulee nyt vaan mun oivalluksista.
AMS