Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Topaasi - 02.11.2007 13:36:13



Otsikko: Pluto ja Venus yhdessä
Kirjoitti: Topaasi - 02.11.2007 13:36:13
Kiinnostaisi tietää vähän Pluton ja Venuksen välistä suhdetta, lähinnä aspektien kannalta. Itselläni Pluto tekee avautuvaa sekstiiliä Venukseen enkä oikein oivalla sitä hyötyä, mitä tästä ilmeisesti pitäis rakkauselämään olla...

Muita Pluton aspekteja ei ole mulla paljoa; vain  :aspect_con:  :saturnus: ja sulkeutuva sekstiili  :neptunus:

Planeetoissa Pluto on vaa'assa, ei ilmeisesti pitäis häiritä paljon?  :idiot2: Venus sen sijaan leijonassa ja taitaa vaikuttaa milloin mitenkin.

Avautuvan sekstiilinkö pitäis helpottaa joidenkin planeettojen toimivuutta yhdessä? No, omassa rakkauselämässä vois omien tunteiden käsittäminen toimia paremminkin, onneks toinen osapuoli ei oo siinä yhtä toivoton kuin minä...  ;D  :smitten:

niin, Pluto muuten osuu lähelle MC:tä, mitähän se sit meinaa? Ois vaan kiva tietää, onko mulla niitä dramaattisia vaikutuksia omilla Pluto-sijainneilla, toivottavasti ei.  :-\


Otsikko: Vs: Pluto ja Venus yhdessä
Kirjoitti: Artemis - 04.11.2007 17:23:30
Käsittääkseni kolmio ja sekstiili kertoo että kaksi planeettaa toimivat hyvin yhdessä, ellei planeetat ole kovin erilaisia keskenään. Oppositio ja neliö taas on haasteellisempia. Itselläni pluto on oppositiossa venukseen..

Tiedän muutamia ihmisiä joilla on pluto mc:llä ja heillä on työ kokenut suuria muutoksia, on vaihdettu alaa ihan täysin, perustettu yritys ja lakkautettu se ja palattu takaisin työntekijäksi


Otsikko: Vs: Pluto ja Venus yhdessä
Kirjoitti: K-NRJ - 04.11.2007 19:20:28
Kyllä, minä sanoisin samaa kuin Artemis eli tuo  :venus: :aspect_sex: :pluto: on hyvä aspekti. Tunteet voivat olla intensiivisiä ja seksuaalivietti voimakas, ehkäpä jopa hakemalla haet todella syvällisiä kokemuksia rakkaudessa.


Otsikko: Vs: Pluto ja Venus yhdessä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.11.2007 15:50:35
Minulla on se siis  :pluto: :aspect_sex: :venus: sekä  :jupiter: :aspect_sex: :venus: sekä  :pluto: :aspect_con: :jupiter: vitosessa ja heti tuli suhde tai mikä tää nyt on, kun se alkoi, ja kieltämättä tekee mieli kokea jotain vahvaa. Eikä kestä hermot jos toinen jarruttaa.. no joo.. mutta ovat vitosessa 18 kk. Kuten  :kuunsolmu: seiskassa. Nyt ei jaksaisi odotella toisen osapuolen edistymistä, sitten pitää ottaa joku muu, eikö. Kun on myös  :aurinko: :aspect_con: :venus: ja niin edelleen.. progella samaa kuin radixilla..  :)