Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: delir - 04.12.2007 00:10:41



Otsikko: Mäenlasku
Kirjoitti: delir - 04.12.2007 00:10:41
Hei!
Mulla on nyt painanut mieltä kovasti että mitähän tuo mäen lasku unissa tarkoittaa? Eilen laskin innoissani mäkeä kesäkelkkaradalla (tosin siihen tarkoitettuja kelkkoja ei ollut saatavilla) tänään pitkää liukumäkeä joka oli jossain ostoskeskuksessa ja monta kerrosta pitkä.
Yhteistä näillä on se että mulla on niissä toosi kivaa ja haluan laskea uudestaan ja uudestaan ja molemmat mäet oli pitkiä..  :smitten:

Että jos joku osaisi jotain kertoa niin olisi TOOSI kiva!!


Otsikko: Vs: Mäenlasku
Kirjoitti: Hiisitär - 04.12.2007 01:18:47
Yleensä alaspäin meneminen unissa on huono enne ja kuvastaa takapakin ottamista elämässä, mutta koska sinulla on unessa niin kivaa unisymboli kääntyykin positiiviseksi.

Sanoisin, että elämässäsi on joko menossa tai alkamassa helppo kausi. Elämä on yhtä helposti liukuvaa alamäkeä, jossa sinun ei tarvitse ponnistella.
Jos taas elämäntilanne on tällä hetkellä jossain suhteessa raskas ja ahdistava, uni kehottaa sinua leikkimielisyyteen. Löydä sisäinen lapsesi, pidä hauskaa, ota asiat rennosti ja anna niiden järkkääntyä omalla painollaan. Odotusajalla voitkin keskittyä nauttimaan pienistäkin iloista, joihin mäenlasku juuri kuuluu.
Yleisestikin sanoisin, että löydä keveä, leikkisä puolesi! ^___________^ Ole myös luova hauskanpidossa, sillä onnistuithan laskemaan kellamäen alas ilman kunnollista kelkkaa ja sinulla oli silti hauskaa! ;D


Otsikko: Vs: Mäenlasku
Kirjoitti: delir - 04.12.2007 21:05:05
Kiitos tulkinnasta ::)
tuo helppo kausi kuulosti mukavalta, vaikken kyllä oikein yleensä jaksa stressata elämän pienistä vaikeuksista. mä olen onnellinen siitä mitä mulla on  :smitten:


Otsikko: Vs: Mäenlasku
Kirjoitti: nikki - 05.12.2007 13:56:44
lieneekö tullut sinun unestasi mäenlaskua minullekin vai
oisko se marsin takapakkia kohti kaksosia,iloista lastenleikkiä,
kepeyttä elämään,
vai  :venus: :vaaka: ja elämästä nauttiminen?
laskin persmäkkee alkaen moottoritien laidasta pitkälle aivan ihanaan metsään,liuku jatkui ja jatkui tasaisessa metsässä
särentäaidan viertä,pitkin lehmien kujasta,pysäytin vauhdin ja
ihmettelin miten se voi jatkua tasaisella,
ajattelin seuraavan mäen laskea muovisäkillä ja ohjata sen
polkua pitkin kohti maalaistaloa,joka oli minulla vuokralla keskellä metsää,
joka talvi laskin liukumäkkee kellarin katolta entisellä asunnolla
lumitöitten ohessa,minä nelivitonen eukko...jättefint!


Otsikko: Vs: Mäenlasku
Kirjoitti: delir - 05.12.2007 16:48:10
 ;D tuttu juttu mäki kokeilin eri välineitä unissa.. jätesäkkiä ja harmaata pulkkaa.. viime yönä tuli lasketeltua autolla pitkää mäkeä.. oli liukas keli  :laugh: