Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Loume - 03.01.2006 23:19:33



Otsikko: Kadottanut otteen?
Kirjoitti: Loume - 03.01.2006 23:19:33
En keksinyt parempaa otsikkoa, mutta saa luvan kelvata.
Eli ongelmanani on, että olen jotenkin kadottanut otteeni tarot kortteihini. En osaa katsoa niitä enää luontevasti ja sydämelläni.
Muistan, kun 12-vuotiaana sain korttini ja rupesin tutuille niiden avulla ennustamaan. En omistanut mitään kirjaa, josta korttien merkityksen olisin voinut lukea, mutta kaikki mitä sanoin tuntui pitävän paikkansa.
Nykyään niillä touhutessa kaikki tuntuu niin mekaaniselta. Etsin kirjoista selitykset korteille, koska en osaa enää luottaa itseni ja siihen mitä kortit minulle kertovat.
Eli kysymykseni on varmaankin se, että miten saan taas otteen niihin ja luottamusta siihen, että paras tapa tulikta tarotteja on katsoa niitä sydämellä, ei minkään ohjekirjan avulla  :-\


Otsikko: Re: Kadottanut otteen?
Kirjoitti: hopeatähti - 03.01.2006 23:30:33
Hei Loume  :)

Muistatko mikä on aikonaan aiheuttanut sinulle tuon luottamuksen puute tai katoaminen ja missä vaiheessa elämääsi, sieltä voisi löytyä jotain osviittaa jota voisit työstää.

Jos kortit tuntuu nyt huonolta vaihtoehdolta, kannattaisi varmaan keskittyä johonkin muuhun toimintaan, joka voisi kutsua tuon intuition takaisin.

Pakottamalla se ei löydy ja kaikki mielekäs tekeminen auttaa taas.

Mitä sinua kiinnostaa muu kuin kortit, oletko harkinnut esim unien tulkintaa (alkuun voi kirjoista katsoa, mutta siinä voi harjoitella tuota aistimista ja intuitiota myöskin), se oli ainakin itselleni sellainen hyvä keino aloittaa.

Mistä iloitset, mikä saa sinut luovalle tuulelle jne

Vaikkapa meditaatio tai visualisointi menetelmiä, silvamenetelmä ja tietenkin kaikki stressi, huolet ja murheet voivat olla esteenä, iloinen ja myönteinen ote ja kyllä se kadotettu löytyy.

Tuon luottamuksen saat takaisin jahka alat vain luottamaan itseesi ja tuntemuksiisi, ei siihen oikein muu auta, ulkopuolinen asia/ihminen voi olla tukena mutta sisältä se lähtee  :)


Otsikko: Re: Kadottanut otteen?
Kirjoitti: meLinda - 04.01.2006 00:30:00
Minulla on ollut samanlainen "pysähdys" riimujen kanssa. Myös kädenlukulla.
Ja laulujen kirjoittamisella.
Niin kuin hopeatähti kirjoittaa, sitä ei voi pakottaa. Jotenkin minusta tuntuu että kaikella on aikansa, ja välillä pato "sulkeutuu" ja pitää levätä, tai sitten vaan se "pysähdys" on siinä siksi että sinun pitää oppia jotakin uutta siitä.

Onhan luonnossakin eri vuodenvaiheet ym.

Anna korttisi levätä, on minun vinkkini, tunnet kyllä milloin pystyt taas käyttämään niitä. Tottakaihan voit käyttää niitä silloin tällöin, mutta jos tuntuu "väärältä" niin se on "väärin". Ja koitapa vaikka tosiaankin löytää toinen kiinostuksen kohde!

:)


Otsikko: Re: Kadottanut otteen?
Kirjoitti: Loume - 04.01.2006 01:48:50
Kiitos vastauksista  :smitten:

Minulla oli korteista parin vuoden tauko, jonka jälkeen homma jäi siihen, että katsoin vain kirjoista selityksiä ja sellaiseksi se on jäänyt.
Korttien luku kuitenkin tuntuu siltä minun jutultani. Tai ainakin läheisemmältä kuin esimerkiksi unien tulkinta.

Mutta tuo visualisointi ja meditointi kuulosti järkevältä. Ne olisivat tärkeitä taitoja ja minulle aika haastavia, koska ajatus tahtoo lentää aika villista, kun olisi aika vain hiljentyä miettimään.
Kun nuo hallitsisi olisi ehkä helpompi luottaa siihen omaan sisäiseen ääneensä ja homma pikku hiljaa alkaisi toimia vähemmän mekaanisesti.  :)


Otsikko: Re: Kadottanut otteen?
Kirjoitti: Heli - 04.01.2006 11:19:45
Sinulla on jotain uutta tulossa. Mieti miten muuten voisit auttaa toisia ihmisiä !!! Ehkä on aikasi siirtyä tässä asiassa eteenpäin. Intuitio sinulla on kuitenkin.. ehkä et tarvitse mitään apuvälineitä siihen enää !!
Tämä tuli minulle mieleen.. saatan olla väärässäkin !! :smitten: