Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Faery - 06.01.2006 12:57:26



Otsikko: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Faery - 06.01.2006 12:57:26
Voisinkohan saada tyttäreni astrologiselta kartalta vinkkejä hänen "kasvattamiseensa". Hän on nyt kolme vuotias ja olen huomannut hänessä poikkeuksellista herkkyyttä ja terävänäköisyyttä.

Tyttäreni reagoi äärimmäisen herkästi kaikkiin tunnetiloihini sekä huolehtii kaikkien lähimmäistensä hyvinvoinnista. Nyt isäni kuoltua hänen unirytminsä on mennyt täysin sekaisin ja hän valvoo lähes joka ilta. Tyttö on jo sanonut olevansa huolissaan äidistäni. Tiuetenkin hän neitsyenä kantaa huolta läheisistään, mutta en olisi uskonut hänen ymmärtävän näin pitkälle meneviä syy-yhteyksiä.

Minusta kolmevuotiaaksi hän on jotenkin liian "kypsä" ja ottaa kantaakseen liikaa asioita, jotka eivät vielä lapselle kuuluisi. En tiedä kuinka voisin suojata häntä tältä, koska en voi salata mitään omia tunteitani tai ajatuksiani häneltä.

Uskon, että hän jotenkin näkee lävitseni sillä mikään normaali teeskentely (iloisen esittäminen) ei mene läpi vaan minun pitää saada itseni rauhoittumaan _oikeasti_. Esim. nukuttamistilanteessa vain äärimmäinen meditaation kaltainen tyyneys rauhoittaa hänet ja minulle oinaana tällainen rauhoittuminen on melko uutta ja vaikeaa.

Katselin että hänellä on melkoisen paljon tavaraa kahdeksannessa huonessa mm. aurinko, mars, jupiter ja vesta sekä ykköshuonessa pluton ja kuun yhtymä. Onko muilla tällaisia poikkeuksellisen herkkiä ja "selvänäköisiä" lapsia. En löydä apua mistään tavallisista kasvatusoppaista, joten käännyt muiden astrologiasta kiinnostuneiden puoleen.

Tyttäreni syntymäaika on 13.9.2002, 15:55


Otsikko: Re: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Stina52 - 06.01.2006 14:46:45
Hei! Voisitko myös kertoa syntymäpaikkakunnan?


Otsikko: Re: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Faery - 06.01.2006 15:17:56
Hupsista, unohdin aivan. Syntymäpaikkakunta on Rovaniemi.


Otsikko: Re: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Lilli - 06.01.2006 15:43:06
Minusta Kuu-Pluto ykköshuoneessa ja kasihuoneen Aurinko vaikuttavat siihen, että tytär näkee luontaisesti ihmisten mielialat, osaa ns. kaivautua suoraan ytimeen. Huolehtimistaipumuksia en kuitenkaan suoraan liitä näihin, vaan seiskahuoneen Saturnukseen. Siinä tuleekin sitten teemat "muut ihmiset" ja vastuunkanto hyvin esille.


Otsikko: Re: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Nomadi - 06.01.2006 17:04:34
Tunnen paljon taiteilijoita (näyttelijöitä, kuvataiteilijoita, kirjoittajia) jotka ovat superherkkiä. Herkkyys siis on minulle ehdottamisti positiivinen piirre josta voi seurata paljon hyvää.

Ehkäpä kannataisikin kannustaa lasta luovaan toimintaan, vaikka piirtämiseen, jos hän vaikka sitä kautta saisi purettua tunteitaan?


Otsikko: Re: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Värikkö - 06.01.2006 18:57:45
:)Tyttärelläsi on päällä koko alkaneen vuoden ajan  :neptunus: :aspect_sex: :kuu:transiitti, joten super herkkänä hän on jatkossakin.
Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä muuta, kuin toimia omien tuntemustesi pohjalta, se riittää hyvin. Neitsytlapsi katsoo tarkasti äidistään mallia, miten suhtautua eri asioihin ja tekee sen niin perusteellisesti, että itsekin vielä yli viisikymppisenä saan juuria itsestäni äidistä imemiäni vaikutteita!( Siis sellaisia, jotka eivät ole itselleni sopivia)
Joten kuulostaa hienolta tuo, että olet huomannut oman rauhallisuutesi rauhoittavan tyttäresi!
Opit paljon asioita itsestäsi pikkuisesi avulla, mutta lapsesi analysoimisesta ja hänen ominaisuuksistaan puhumisesta muiden kanssa tyttäresi kuullen haluaisin varoittaa! :smitten:


Otsikko: Re: Tyttäreni herkkyys astrologisella kartalla
Kirjoitti: Faery - 06.01.2006 20:25:38
Hyvä pointti. Lasta ei tosiaan kannata omilla puheillaan leimata! Niinhän se on, että ne lausahdukset ovat itseään toteuttavia. Ujoista tulee todellakin ujoja ja raisut eivät edes yritä rauhoittua... Minäkin olen lapsesta asti kuullut miten reipas olen ja reipashan minä yritän olla yhä edelleen  ???