Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: Sininen koira - 22.12.2007 20:19:13



Otsikko: avioero
Kirjoitti: Sininen koira - 22.12.2007 20:19:13
Mitä ihmettä tarkoittaa kun näin unessa oman mieheni joka oli pettänyt minua, ja minä kylmästi käskin hakea eropaperit ja sanoin allekirjoittavani ne sitten?
Entä toinen uneni -oikeastaan painajainen- eli nuorin tyttäreni lähti leikkipuistosta karkuteille?Enkä löytänyt häntä mistään, ja voi sitä tuskaa mistä heräsin! Etsin joka puolelta, ja aina välillä heräsin mutta unipa jatkui aina kun nukahdin.Ainakin sen muistan, että siinä myös kuorma-auto peruutti kohti jotain ja minulla siitäkin hätä.Huom. ei lastani eikä minua.Osaisiko kukaan ystävällinen sielu tulkita näitä uniani??? : ???


Otsikko: Vs: avioero
Kirjoitti: BlueRose - 28.12.2007 13:04:39
Itse näen kanssa tosi paljon, että aviomieheni pettää ja ero tulee :buck2: unena ne on tosi aitoja ja kauheita, se voi olla menneisyyden takautumia tai sitä oman itsensä epävarmuutta esim. suhteeseen ja voi olla epäilys kumppanin aidoista tunteista, joka saa epäilemään ja alitajunta tuottaa ne unessa ulos, mutta vastakohtaisesti unen tarkoitus on hyvä, eli suhde on vahvoilla ja avioeroa/pettämistä ei tule, yleesä negatiivinen uni taas on oikeassa elämässä positiivinen. Vielkin välillä näen samoja unia, mutta harvemmin, koska luottamus toiseen kasvaa kokoajan ja menneisyys täytyy puhistaa alitajunnasta pois :knuppel2: