Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Kirja- ja linkkivinkit => Aiheen aloitti: Trinity - 01.04.2008 22:42:45



Otsikko: Tarot-kirjan hankkiminen
Kirjoitti: Trinity - 01.04.2008 22:42:45
Olen ajatellut hankkia tarot-kortteja ja tarot-kirjan, ja ajattelin kysyä teidän neuvoja... Voiko joku siis neuvo mikä/kenen kirja kannattaisi hankkia? Niitä kun on todella paljon! Kielestä ei ole niin väliä... se voi myös olla englanniksi... Kiitos jo etukäteen!  :)


Otsikko: Vs: Tarot-kirjan hankkiminen
Kirjoitti: Hiisitär - 01.04.2008 23:11:22
Minulla on kirjana käytössä Alesteir Crowleyn korteille tehty Tarot - Sielun Peili (Gerd Ziegler) ja kortteina Viking Tarot. Jos olet lukenut "Kysy AthaMaaritilta"-ketjua, olet saanut vinkkiä siitä, millaista symboliikkaa ja tulkintaa Alesteir Crowleyn kortit ja tuo tarotkirja pitävät sisällään. Itse olen huomannut, että kirjan monipuolinen, mutta silti selkeä ja positiivinen symboliikkatulkinta sopii itselleni parhaiten.

En ole huomannut mitään eroa siitä, mitä tarotkortteja käytän nostamiseen. Minulle tärkeämpää on löytää se kirja, josta tulkinta avautuu parhaiten - tarotkorttien ydinsanomahan on aina sama korttien kuvituksista riippumatta. Olen pohtinut vähän Egypt Tarotien hankintaa joskus hamaassa tulevaisuudessa tai miksei, vaikka omien tarotien värkkäämistä ja laminointia :)


Otsikko: Vs: Tarot-kirjan hankkiminen
Kirjoitti: *yildirim* - 02.04.2008 10:13:40
sanoisin näin että menet kauppaan ja ostat sen kirjan ja kortit jotka sinusta tuntuu sillä hetkellä puhuttelevimmalta itseäsi kohtaan...

korttien ostossa kannattaa mielestäni luottaa siihen omaan ensimmäiseen intuitioon aivan kuten itse korttien luvussakin...


Otsikko: Vs: Tarot-kirjan hankkiminen
Kirjoitti: Ikuinen Trikki - 02.04.2008 10:26:49
Terppa.

Coventinan vikki että intuitiivisesti valitsee itselleen kortit, on hyvä ohjenuora Tarot -korttien valintaan.

Itse käytän Crowleyn kortteja ja Zieglerin kirjaa, joista pidän hyvin paljon. Korteissa on erittäin monipuolinen symboliikka, joka ammentaa viisautensa useasta lähteestä, kuten esim. astrologiasta.


Otsikko: Vs: Tarot-kirjan hankkiminen
Kirjoitti: Trinity - 02.04.2008 17:52:25
Kiitos avusta!  :smitten:

Minulla on jo "Sisäinen jumalatar"-kirja ja jumalatar-kortit käytössä, mutta haluaisin myös oikeat tarot-kortit! Eikun sitten kirjakauppaan!


Otsikko: Vs: Tarot-kirjan hankkiminen
Kirjoitti: Esmiralda - 02.04.2008 21:37:16
Minullakin on tarotkorttien (Riders) vaihto! Selvä merkki, kun yksi kortti (Voima) on hukassa. Monta vuotta olenkin niitä käyttänyt.

Nyt haluan Kosmiset tarotkortit. Ystäväni aikoo myydä aivan uudet sellaiset. Täytynee vain tunnustella, että onko ne sitten ne minun.

Onko teillä kokemuksia niistä?