Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Sanna - 23.07.2008 13:51:58



Otsikko: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: Sanna - 23.07.2008 13:51:58
GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT

kuten Gillian MacBeth-Louthan on vastaanottanut



Heinäkuun 23, 2008 aamuna tapahtuu ikivanha tähtimuodostelma. Sirius tähti nousee ennen päiväntähteä, meidän aurinkoamme, ilmoittaen kaikille, että ATLANTILAIS-EGYPTILÄIS-SIRIUSLAINEN UUSI VUOSIon alkanut. Tämä on portti, joka mahdollistaa ennenkuulumattoman eteenpäin menemisen päivännousua edeltävissä tietoisuuden tähtityrskeissä.
Muinaisista ajoista lähtien Sirius on ollut tunnettu ja kunnioitettu monissa kulttuureissa. Muinaisessa Atlantisekssa mysteerit perustuivat Siriuksen mestareilta saatuun tietoon. Atlantiksen kolmannen tuhon jälkeen Siriuksen mysteerit levisivät muinaiseen Egyptiin. Niinkin aikaisin kuin 3000 vuotta eKr egyptiläiset alkoivat juhlia Sirius tähden spiraalinousua, joka julisti, että nyt on Uusi Vuosi Niilin Niilin jokiäyräiden tulviessa suuren leijonan aikaan, Leijonan kuussa.

Sirius ei ole Kristustietoisuuden koti vain meidän planeetallemme ja aurinkojärjestelmällemme vaan myös koko Ykseysgalaksille. Sirius on aina ollut maan henkinen prototyyppi ja esittänyt tärkeää osaa maan varahaiskehityksen aikaan. Henkinen energia virtaa Siriuksesta meidän Aurinkomme sydänchakraan ja sieltä maahan auringonsäteiden välityksellä.

Siriuksen valosäteiden kaartuessa auringon kautta maahan heinäkuun 23, meillä on ennen auringonlaskua mahdollisuus aktivoida 11 Kristussiementä itsessämme. Nämä ovat uinuvia DNA koodauksia, jotka odottavat tähtisäteitä ja -muodostelmia jotta ne voisivat avata jokaisen ihmispuvussa olevan Valo-olennon suljettuna olleet sielutiedostot ja totuudet.

Mene ulos ennen auringonnousua heinäkuun 23, 2008 ja katso itään. Olipa pilvistä tai hämärää tai näkymättömissä, Sirius nousee tervehtimään sinua. Pyydä tietoisuutesi yhdistymistä galaktiseen tietovarastoon, joka on vaitonaisena odottanut tätä aikaa. Ajatusten ja sanojen välisenä hiljaisena aikana löydät avaimet, jotka vapauttavat sen, mikä on tähän asti ollut näkymättömissä.

Elokuun 8, 2008 meille annetaan harvinainen mahdollisuus kulkea jälleen yhden "Nopeutuneen heräämisportaalin" lävitse, 8:8:8 LEIJONAPORTIN. Tämä herääminen tulee tapahtumaan kaikkien olentojen solutiedostoissa. Näissä solutiedostoissa pidetään kristallikoodia tetraedronin muodossa (3-sivuinen pyramidi), joka on olemassa jokaisen DNA rihman kodonissa, joka on olemassa jokaisessa kehomme solussa ja jokaisessa universumin solussa.

Muinaisina aikoina "Muistitiedostot" piilotettiin syvälle maan aineeseen ja pyhien paikkojen ympäristöön, alapuolelle ja yläpuolelle eri ulottuvuuksiin. Näiden koodauksien äitimalli elää Egyptin suuressa pyramidissa Sfinksin vartioimana. Kun muinaisilla taivailla tapahtui tietty tähtimuodostelma, energeettinen portti avautui pyhiin paikkoihin. Sallien sisäänpääsyn näiden pyhien koodauksien avulla.

Meidän solutietoisuudessamme on jokaisen maan päällä koskaan, maan ajan alusta alkaen näihin nykyisen aurinkojärjestelmämme aikoihin asti, olleen pyhän paina solutietoisuus. Voidaksemme vastaanottaa näitä energioita kyse on vain tavoiteidemme hienovirityksestä.

Ainoa tapa millä Maa voi siirtyä eteenpäin tapahtuu sydämen kautta (maan anagrammi). Jokainen työkalu, meditaatio ja OM on hedelmätön puu ellemme siirry suoraan sydänyhteyteen. Universumi tietää meidän olevan itsepäisiä luonnoltamme ja se on järjestänyt joitain tähtiä ampumaan kosmisia Amorinnuolia meidän tiellemme. Niin laaja rakkausportaali aktivoidaan, että me automaattisesti jäämme sen sisään ilman minkäänlaista ponnistelua.



ELOKUUN KUUNPIMENNYKSISTÄ INTERNETISTÄ LÖYTYNYTTÄ TIETOA


Täydellinen auringonpimennys tapahtuu 1. elokuuta 2008, 10 astetta Leijonassa 3:31 aamulla MST (suom.huom: Suomessa näkyy sään salliessa osittainen auringonpimennys perjantaina 1.8.2008. Täydellisimmillään pimennys on nähtävissä Lapissa. Utsjoella Kuu peittää Auringon kiekosta 80 %. Rovaniemellä Auringon kiekosta peittyy 73 %. Pimennys alkaa Rovaniemellä 11:42, täydellisimmillään se on 12:47 ja päättyy 13:53.) Tämä on Eteläisen solmupisteen pimennys ja keskittyy enimmäkseen ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen. Pallo on toisen henkilön kenttäpuoliskolla seuraavien kuuden kuukauden aikana ja saatatte joutua asettamaan toisten tarpeet omienne edelle. Tähän pimennykseen liittyy myös irtautumisen, eroamisen, erossaolon teema. Tänä kesänä saatatte joutua erkaantumaan jostain, mitä ette kyenneet lopettamaan vuoden alkupuolella. Huolehtikaa tänä aikana salaisuuksien paljastamisesta, sillä ne tulevat todennäköisemmin paljastumaan (kissat nostetaan pöydälle). Ne, jotka ovat syntyneet minkä tahansa kuun 1. tai 2. päivänä, tulevat voimakkaimmin olemaan tämän pimennyksen vaikutuspiirissä. Varaudu suuriin muutoksiin, jos olet Leijona, Skorpioni, Vesimies tai Härkä! Tämän pimennyksen energia on toisinto 1972 ja 1990 tapahtuneista auringonpimennyksistä. Monet saattavat huomata pitkään jatkuneen vaikean tilanteen selkenevän seuraavien kuuden kuukauden aikana. Tädyllinen pimennys on nähtävissä Pohjois-Kanadassa, Grönlannissa, Siperiassa ja Kiinassa.

Auringonpimennykset Leijonassa tuovat aina muutoksia maailman johtajiin ja kuninkaallisiin. Seuratkaa suuria muutoksia maailmalla ja poliittisessa kentässä seuraavien kuuden kuukauden aikana.

16. elokuuta on osittainen kuunpimennys, 24 astetta Vesimiehessä 2:16 iltapäivällä MST. Se tulee näkymään Afrikassa, Australiassa, Indonesiassa ja Euroopassa. Tämä pimennys liittyy kahteen kiintotähteen. Deneb Algedi sijaitsee Kauriin tähtikuviossa ja liittyy lakiin ja oikeuteen. Tämä kiintotähti liittyy myös selkään ja selkärankaan. Sadalsuud sijaitsee Vesimiehen tähtijärjestelmässä ja liittyy hyvään onneen ja virran mukana kulkemiseen. Se liittyy myös onnellisiin naissuhteisiin. Mikäli tapaatte jonkun uuden Kuunpimennyksen aikana, siitä saattaa syntyä erityinen ystävyyssuhde.



*** Tähdet, jotka tulevat saattamaan meidät 8:8 LEIJONAPORTIN keskikäytävää pitkin, Nick Fiorenzan mukaan (www.lunarplanner.com)



Eridanus on elämänvirta ja Achenar, Alpha Eridanus on virran päätepiste. Achenar merkitsee täyttymystä, loppuunsaattamista, yhdistymistä ja tunnustuksen, palkinnon saamista pitkän ja tuulisen inkarnaatioelämäntaipaleen saavutuksista. Achernar paljastaa, että olemme maksaneet velkamme,olemme saapuneet tuuliselta, myllertävältä elämänvirralta olemassaolon valtamerelle.

Ankaa, Alpha Phoenix, on Ukkoslinnun selkeys. Ankaa ruumiillistaa pitkän ja tuulisen matkan koettelemusten tuhkasta nousevan feenix -symbolin essenssin sen noustessa loistavaan autuuteen. Toisessa myyttisessä kuvassa Ankaa on talismani ylipappi-tiedemies Aaronin, Miriamin ja Mooseksen veljen, sauvassa. Ankh, Ankaa on kauan aikaa sitten alkaneen matkan täyttymyksen tunnus. Se on Aaronin voima-amuletti --- saavutettuaan viisauden ja täyttymyksen matkaltaan. Ankaa on Universaalin (Uraanuksen) Rakkauden tunnus.



Lohikäärmeen Tyl (eli Epsilon Draconis . suom.huom) sijaitsee kaukana pohjoisella taivaalla. Tyl on yksi monista Draco Lohikäärmeen tähdistä, joka sijaitsee kierukkamaisesti taivaan Pohjoisnapaa vartioiden. Tyl on ihmisen vaatimus täyttymyksen kokemisesta hyvin inhimillisellä tasolla. Tyl on vaatimus aineellisten tarpeiden täyttämisestä, oman totuuden kuulemisesta, ja unelmien toteutumisesta. Tyl vaatii palavasti elämäntulen sytyttämistä. Tyl pyytää meitä kunnioittamaan elämän tulta, joka voi joskus satuttaa Helvetillisesti; kuulemaan itkun; ei kieltämään, vesittämään eikä esittämään kaiken olevan hyvin kieltämällä tai suhtautumalla säälivän ylimielisesti. Tyl pyytää olemaan aitoja, kunnioittamaan tuntemaamme kipua, kunnioittamaan ihmisyyttämme ja tuntemaan myötätuntoa toisten kamppailua kohtaan. Vain ehdoton kaikkien tunteiden hyväksyminen-- erityisesti kivun --- ei sen turruttaminen, avaa muuntavan prosessin sisimmässämme sallien Cetuksen paahtavien, polttavien ja sulattavien nesteiden todella muuttaa elämämme ja vapauttaa meidät.

Mesartim ja Sharatan ovat voiman enteitä, joihin liittyy muutoksen voima, uudet alut, seikkailut, muuntautuminen ja suuret palkinnot; mutta ne ovat vain mahdollisuuksia, jotka voivat nopeasti avautua ja sulkeutua, ja vaativat siksi meidän välitöntä reagointiamme, jotta tarttuisimme niihin empimättä heti niiden ilmaannuttua.

Capella on valontuoja ja vaunujen ajaja. Capella, vaikka sillä sanotaankin olevan myrskyisä luonne, tarjoaa ohjausta puolueettomasta henkisestä näkökulmasta, joka murtaa linnoitukset. Capella ja Auriga tähti mahdollistavat innoituksen, millä saadaan liikkeelle mitä tahansa mikä muuten johtaisi hyvin hitaaseen prosessiin. Capella on itse asiassa tupla-kaksoistähtijärjestelmä, joka muodostuu neljästä tähdestä: kahdesta keltaisestä jättiläisestä ja kahdesta punaisesta kääpiöstä. Capella toimii tervetulleena valomajakkana, joka sulkee valoonsa ja valaisee kaksinaisuuden ja puolien valitsemisen paradoksit.

Dovestar (kyyhkystähti) Columba (tähtimuodostelma joka oli myös 11:11 energia-aktivaation aikana) luo aukon henkimaailman ja ihmismaailman välille, joka mahdollistaa jumalallisen poikkeusluvan, taivaan lähettämän pelastuksen, odottamattoman avun, käänteen parempaan, kuin myrskyn jälkeisen tyvenen löytämisen tai maan löytymisen oltuaan kauan kateissa merellä. Dove (kyyhkynen) tuo palkinnon, joka painaa vaa ´assa enemmän kuin kokemuksen taakat, sopusointuinen ratkaisu tai apukeino näennäisesti ratkaisemattomaan tilanteeseen tai umpikujaan. Kyyhkynen on merkki siitä, että selkeä ja menestyksellinen tulevaisuus odottaa ja merkitsee luovuutta uusien kumppanuuksien kautta.



Nämä tähtimuodostelmat ja ulottuvuussiirtymät tulevat palvelemaan ainutlaatuisten mahdollisuuksien avautumisessa solujemme tietoisuuden ulkopuolella. Tarkastelittepa sitä miten tahansa muinainen Nu ( muinaisen Egyptin synnyin/siemenääni) syntyy uudeksi. Johtaen meidät vapaan tahdon tielle, ylös ja alas henkilökohtaisten valintojen polkua pyhien suurella avustuksella ja jumalaisuuden sirottelulla. Meidän on määrä tulla suuremmiksi kuin tiedämmekään. Nämä uudet heijastukset tulevat antamaan meille sen, mitä olemme etsineet aikakausien ajan.

8. Elokuuta on luonnollinen portti. Mikään ei ole pakotettua, mitään ei tyrkitä, ei ole mitään stressaavaa. Vain luonnollinen muistilataus taivaista, joka sytyttää meidän uinuvat valokoodimme. Kohottaen meidät paikkaan, jossa voimme nähdä tulossa olevan valoparaatin. Asettakaa tavoitteenne samalla kun asetatte kellonne. Sallikaa muinaisen Niilin tulvien hedelmöittää sielunne ravintoaineilla, joita teidän kasvunne tarvitsee.

Aika on nopeutunut ja elokuussa Aikamatriisi siirtyy tuntemattomille alueille. Elokuun 2008 aikana se, mitä kutsuttiin Philadelfian kokeeksi (12.8.1943) avautuu uudelleen synnyttäen toisen aikamuutoksen. Aika sellaisena kuin me sen havaitsemme tulee muuttumaan. Tunettu ja tuntematon AIKA yhdistyvät universumin ajastusketujun pysähtyessä nuolemaan menneisyyden haavoijaan. "Ajan portit" avautuvat 12.8.2008. Kaikki mikä on ollut piilossa tulee näkyviin. Kaikki mikä oli nähtävissä on nyt uuden tiedon selkeässä valossa kerrostuneena DNAn uinuvassa siemenessä. Menneisyys ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä nyt-hetkessä kuin hylätyt rakastetut. Paljastaen kaikki mahdollisuudet uudelleen synnytetylle muistamiselle.


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.07.2008 10:47:01
"Ajan portit" avautuvat 12.8.2008. Kaikki mikä on ollut piilossa tulee näkyviin.

*Mitähän tämä kaikki täsmälleen tarkoittaa. Jotain on tapahtumassa sen voimme aavistaa, mutta? No eilen tuli pitkästä aikaa tunne johdatuksesta, että asia joka ollut pimennossa, saattaisi selvitä. Mutta miten pitkälle näitä viestejä voi soveltaa mihinkään konkreettiseen. Katotaan nyt onko näillä mitään todellista merkitystä.

Periaatteessa sielut tietävät kaiken, tekevät sopimuksia, tietävät mitä täällä ollaan tekemässä mutta. No itsellä on tänä vuonna ollut erityinen tarve ymmärtää henkimaailman asioita ja näkymätöntä.. ja yhtaikaa löytää iloa maanpäällisestä.

Aurinko on niin paljon kirkkaampi kuin kuu, heh heh, leijona vs rapu..


-muodostelmia jotta ne voisivat avata jokaisen ihmispuvussa olevan Valo-olennon suljettuna olleet sielutiedostot ja totuudet.

*Hmm tuosta kuulin viimeisessä regressiossa - mitä teen tiedolla..

Tämä on Eteläisen solmupisteen pimennys ja keskittyy enimmäkseen ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen. Pallo on toisen henkilön kenttäpuoliskolla seuraavien kuuden kuukauden aikana ja saatatte joutua asettamaan toisten tarpeet omienne edelle. Tähän pimennykseen liittyy myös irtautumisen, eroamisen, erossaolon teema. Tänä kesänä saatatte joutua erkaantumaan jostain, mitä ette kyenneet lopettamaan vuoden alkupuolella. Huolehtikaa tänä aikana salaisuuksien paljastamisesta

*No nyt tuntuu että kesällä pääsee irti ja voi mennä eteenpäin.. varsinkin kun tuntuu että voi kohdata ja puhua!==? Tarvitaan vain hieman jumalallista väliintuloa..


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.07.2008 10:58:59
Toki kaikelle voi nauraakin, omille tunteilleenkin, mutta tuskin tätä "lätinää" olisi tullut näin paljon monta vuotta, jos se ei olisi mitään.

Mutta kuten sanottu, kukin soveltaa omaan konkreettiseen elämään tällaisia. Nyt kesää.


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: t.touhula - 25.07.2008 14:48:53
Jopa olikin  ;D  :D eiku ööh :-[ ???... ku tuotanoinas nii ... ei löytynykkää koko Siriuksen merkintää astro.com-sivustolta. Ei vaikka millä kielellä sitä etsiskelin. Ei vaan löytyny. Ainut joka kenties saattaisi markkeerata suomenkielisenä tätä ihmekummaplaneettaa oli Cyrus, mutta en vaan saa sitä istumaan sielussani samaan kieliasuun kuin suomalaisittain lausuttava Sirius. Öööh tuota ääh. Kukahan ossois sannoo, jotta mitenkähä se mualimankielillä kirjuutettaan tuo meijjän Sirius?!


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: Ippuska - 25.07.2008 15:02:11
Joko täältä kurkkasit: Canis Major (http://www.alcyone.de/SIT/mainstars/SIT000499.htm)
Tai: http://fi.wikipedia.org/wiki/Sirius ...  :-*


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: t.touhula - 25.07.2008 16:16:01
No, eipä sekään selventänyt, mikäli toisten kirjoitusten paikannukset pitävät paikkansa. Joku mainitsi, että transitoiva Sirius olis ollut pari päivää sitten Kaksosissa. Mutta kun ei nimellä Aschera (214), jonka löysin Siriuksen Wikipedia-sivulta täsmää sijainti. Transitoiva Aschera löytyy tällä hetkellä kaloista. Toki syntymäkartalla tuo 'tähti' on Kaksosissa huoneessa 3. Jatkan kohta...


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: t.touhula - 25.07.2008 17:58:03
Johan Olikin! Samaa sarjaa kuin Johan nyt on Markkinat! :coolsmiley: ;D

Löytyihän se Sirius kun sain kuu-impyen aiheesta innostumaan tarkkuudessaan.

Ne oli niitä SAS.n jäsenen 'en mä tiedä' merkkejä astro.com-kartoilla!!! Haaaaaa. Onhan se tietty mukavaa, kun 'joku' on peräti viikon tutkinut astrologiaa ja ilmoittaa itsensä ammattiastrologien seuran jäseneksi. Hyvinhän se sitten pelittää.

Onneksi on niitä, jotka harrastelijoina osaavat enemmän taroteistakin, kuin viikon ammattilaisuudella jotkut yli-innokkaat. Luoja minuakin heistä jatkossa varjelkoon.
 :crazy2:
All den bästa selkokielisestä selvityksestänne, josta loppupeleissä oli apuakin...
Kiitos siis kuu-neitsykäiselle.


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: t.touhula - 25.07.2008 18:11:26
...ta, kun taas yleisemmin tuntemamme trooppinen zodiakki liikkuu hitaasti pitkin sideeristä zodiakkia n 70 vuodessa 1 asteen. en muista tarkkaan tuota vuosimäärää..

Sirius on Aina sideerisessä kaksosessa. Eli siis tähdet ei transitoi, planeetat ja muut kivikappaleet tekee niin.

pikemminkin me transitoimme tähteä, jota kutsutaan auringoksi....as everybody knows....puhun itsestäänselvyyksiä, mutta kuten aina...

ihqudidaa, pilkunviilaaja trooppinen kuuneitsyt.

näinä aikoina siis sideerisen kaksosten tähdistön päällä on trooppisella eläinradalla ravun merkki...eli siis kesäpäiväntasaus osuu vuodenajan kierrossa sideeriseen kaksoseen.

[/quote]

Eli olemme vihdoin saamassa 'heinäpoudat', kun kerran oma almanakkamme ei vastaa tähtitaivaan kiertoaikoja.

Alkamani tutkiskelu sideerisen taivaankartan sijainneista poikii siis myös tämän totuuden 'ilmastonmuutokseen' aah hah haa!!!


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: t.touhula - 25.07.2008 19:02:36
Lainaus
Ne oli niitä SAS.n jäsenen 'en mä tiedä' merkkejä astro.com-kartoilla!!! Haaaaaa. Onhan se tietty mukavaa, kun 'joku' on peräti viikon tutkinut astrologiaa ja ilmoittaa itsensä ammattiastrologien seuran jäseneksi. Hyvinhän se sitten pelittää.

hih, näin minäkin tein joskus 19-20 vuotiaana, ja möläyttelin jo silloin ammattilaisguruille päin virtuaalinaamaa netissä :2funny:


en oikeen välitä hifisteistä, rokki-poliiseista tai astro-tärkeilijöistä. MUTTA välitän siitä että kaikkien kukkien on saatava kukkia, joten myös tarkkojen ja tärkeiden ihmisten täytyy saada olla tarkkoja ja tärkeitä...koska he ovat...niin tarkkoja ja tärkeitä :2funny:

ja NYT : tämä ei ollut loukkaus, jota yrittäisin kierteisesti kohdistaa keneenkään, en edes maamme astrologia guruihin, päin vastoin kaikki kiitos heille vaikka liian nuorena luetut astro logokset saivatkin pääni pyörälle, jossa se on muuten edelleen...


muuten minulla onkin pieni motiivi tässä:

vähentää sokeaa auktoriteettien pyllistelyä ja nöyristelyä myös astrologia aiheessa. Toki ammattilaisia tulee kunnioittaa, niin minäkin teen, ja olen heille kaikille kiitollinen, mutta....jos huumorintaju ja itse-ironia puuttuu, hmm...niin ei se välttämättä varmaan ammattilaisuutta vähennä...mutta ainakin...öö...vaikeuttaa niiden viisauksien välittymistä suuremmalle yleisölle ja samalla ehkä vähentää myös omaa suosiota ammatinharjoittajana....en tiedä...


mutta joo, mars trooppinen neitsyt ja ihanne-mies tyyppi on professionaali expertti, joka osaa nauraa itselleen...

mutta tää ei nyt liittynyt mitenkään ihannemiehiin :2funny:

en hae ketään.... :2funny:


muoks. lisää neitsyt viisauksia, kyllä mielestäni silloin, jos on tehnyt paljon työtä jonkun asian eteen ja komean uran, voi kyllä jo ollakin hieman tyytyväinen itseensä....mutta luulen että nöyryys kaikissa asioissa kuljettaa aina vaan pidemmälle ja pidemmälle...

Tässä jos missä tuli nöyryyden oppitunti, sillä sitähän tämä teksti on jos mitä.

Itselläni VTX Neitsyessä. Tarkkuudestani olen saanut monet haukut. Mietinkin vain: Miksi? Oikeudenmukaisuudestaan rakastetuksi tullut äitini oli Jousimies. Itselläni MC ja Noususolmu myös siellä. Varjelkoon se joka puppua puhuu. Pahemmin se haisee, jos sitä levittää. No, olkoon. Pampunheilutuksesta on saatu eniten palkkaa tässä maailmassa, joten ... :police: :knuppel2:

"Nöyryys on totuudelle avointa mieltä." (Nöyristely toisten mieliksi nöyrän näyttelemistä. Jos siis on mieltynyt toisen 'totuuteen'.) sanoi edesmennyt kumppanini, tuo sarkastisuuden ja syvällisyyden mestari... vaikka osasi pistää ilman tikariakin sydämeen ja vähän syvemmällekin.

...mutta: Ollaan vain kukin omia todellisia itsejämme. Sellaisina meidän on tänne kuulunut syntyä, sellaisina kuuluu myös elää. Sellaisena persoonana meille kullekin on ollut maailmassa sosiaalinen tilaus, jonka olemme tänne tulleet täyttämään - näin uskon ja todeksi omallakin kohdallani elän!

Totta hitossa on hyvä, jos tuo 'auktoriteettien edessä pyllistely' ja näöksi nöyristely vähenee. jos edes saisi ihmisten silmät avattua erottamaan nämä kaksi asiaa toisistaan, siis aidon nöyryyden ja nöyristelyn.


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.07.2008 09:15:49
Mikä kaikki piilossa ollut tulee näkyviin 12.8? Joku kosminen vai? mitä sellaista kaipaan näkyväksi?


Otsikko: Vs: GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008
Kirjoitti: t.touhula - 27.07.2008 21:12:21

myös vaikeilla persoonilla on tilauksensa, ja jokaisessa "kirouksessa" piilee myös siunaus. En tarkoita nyt kirouksella mustaa magiaa, josta en välitä....

vaan kuvainnollisesti.

joo, ja trooppinen jousimies on oikeudenmukaisuuden merkki minustakin myös käytännössä. tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden...vaarana voi olla sitten myöskin tasapäistävyys....

mutta kaikessa on kaksi puolta ja tämä oli vaan mun näkemys.

adios ja asatanas.

Tottapa puhut, juu. 'Vaikeat' persoonat ovat varsin  opettavaisia. Luulevat vääntävänsä toisen elämän omaan malliinsa, mutta paljastuvatkin itse kehittymättömiksi ihan omalla käytöksellään.

Lainaus
vaarana voi olla sitten myöskin tasapäistävyys.... Tästä oivanan esimerkkinä keskivertolahjakkuus hurmankiehkura-Manu presidenttinä.
Sosialisoi perheet - vei kaikki lapset päivähoitoon ja -tarhoihin sekä esikouluun. Oli lapsi kehittynyt ikäiseksensä tasolle tai sitten ei.
Otti kurinpito-oikeuden opettajilta - tästä saa kärsiä koko yhteiskunta. Lapset eivät opi sen kummemmin itse- kuin toistenkaan kunnioitusta, eivätkä kunnon käytöstä.

Eriytyminen tietyin osin on ihan hyvä, kun tasapäistäminen ei  johda tasavertaisuuteen. Oikeudenmukaisuuden ja hyvän käytöksen oppiminen on se tie jota kulkien voimme kaikki olla terveesti omia itsejämme. Sellaisia siis, miksi  meidän on ollut tarkoitus syntyä ja kasvaa.