Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: sarese - 12.08.2008 14:29:15



Otsikko: Minulle eivät ennustajat näe.
Kirjoitti: sarese - 12.08.2008 14:29:15
Moni tuttuni on käynyt selvännäkijällä. Jopa muutama sellainen, kuka ei moiseen touhuun usko, on sanonut asioiden pitävän paikkaansa. Jostakin syystä, vierailtuani jo muutamilla selvännäkijöillä, on kaikilla ollut eri vastaukset. Ja mikään ei ole pitänyt paikkaansa, vaikka asioita olisi pitänyt jo tapahtua.

Jotenkin uskon näiden tuttujeni kertomuksiin siitä, kuinka heille kerrotut asiat ovat pitäneet paikkaansa. Mutta miksi minun kohdallani näin ei tapahdu? Luoko ihminen kuitenkin itse tulevaisuutensa. Ja he jotka ovat ennustajilla käyneet ovat alkaneet tiedostamattaan elää ennustusten mukaan eli ovat itse alkaneet toteuttaa elämäänsä siten kuin heille on kerrottu.


Otsikko: Vs: Minulle eivät ennustajat näe.
Kirjoitti: Helmiäiskeiju - 12.08.2008 15:41:11
sä olet sitten sellanen ihminen, joka raivaa itse oman tiensä.
Etkä välttämättä tee asioita niinkuin olisi ns. suurin todennäköisyys. mahdollisia tulevaisuuksiahan on monta, selvänäkijä näkee niistä todennäköisimmän.ihminen TODELLA luo itse oman tulevaisuutensa OMILLA VALINNOILLAAN, joten ole ylpeä, olet vahva ja kuljet omaa tietäsi:)


Otsikko: Vs: Minulle eivät ennustajat näe.
Kirjoitti: -manna- - 20.09.2008 18:24:11
  Mahdollista on että sinulla on itselläsi korkeampi värähtely kuin -hmm.. "tulkitsijalla" jonka luona olet käynyt. Vaikka sama hlö näkisi jollekin ystävistäsi, se ei välttämättä tarkoita että sinulle. Jos sinulle puhutaan höpöä käynnilläsi..vastaus saattaa ikään kuin junnata saman lausen ympärillä olla lähinnä jotain oletuksia elämästäsi...puoskarointia sanon minä. Selvänäköinen kertoisi kyllä jos ei näe tai jos asia olisi epäselvä -toki asiat myös muuttuvat. Päätä siinä sitten.

-manna-


Otsikko: Vs: Minulle eivät ennustajat näe.
Kirjoitti: aava1 - 02.10.2008 11:52:42
samajuttu täällä. Kavereille kyllä on nähty ja pitänyt paikkansa vaan ei mulle. Pari pikku asiaa on täsmännyt mut siihen on jäänytkin. On kyl käynyt mielessä et mikä mussa mättää kun ennustaja/ selvännäkijät ei mulle nää :(


aava1


Otsikko: Vs: Minulle eivät ennustajat näe.
Kirjoitti: kauris76 - 03.10.2008 12:33:42
 Samaa "ongelmaa" pyörittelin just tänään mielessäni. Pari tulkintaa olen saanut ihan tunnetuiltakin näkijöiltä, joita yleisesti pidetään luotettavina ja osuvina, mutta omissa tulkinnoissani ei mikään täsmää. Eikä ole osunut kohdilleen koskaan missään muodossa.
 Ainoa selvänäkijä, joka osui lähellekään todellisia tapahtumia kertoi kolme sivua menneisyyden asioita! Yhtäkään tulevaisuuteen viittaavaa tapahtumaa ei tästäkään tulkinnasta löytynyt.
 Yksi näkijöistä on rehellisesti jättänyt tulkinnan tekemättä, kun ei nähnyt mitään- sen sijaan, että olisi löpissyt omiaan ja perinyt siitä jonkin taksan.
 Apu olisi just tällä hetkellä tarpeen, mutta en viitsi enää kysyä neuvoja yhdeltäkään näkijältä, kun omat tarotitkin tuntuu osuvan paremmin kohdalleen...
 Olen alkanut epäillä olevani jonkinlainen mutaatio, jonka elämästä ei yksikään selvänäkijä näytä saavan tolkkua-edes lyhyellä tähtäimellä.

 Mielenkiintoista olisi tosiaan tietää, mistä tällainen johtuu? Onko sitä vaan selviteltävä kaikki asiat omin nokkineen kantapään kautta ilman ulkopuolisia neuvojia? Ilmeisesti...