Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Arkiviisu - 21.09.2008 16:01:43



Otsikko: Taivaan vartiosotilas ~ UFOT
Kirjoitti: Arkiviisu - 21.09.2008 16:01:43



http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1259&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&mforum=uusimaa


Taivaan vartiosotilas
UFOT


Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublisihg.org)
16.9.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


John Cali:

Kaikkien näiden vuosien aikana mitä olen kanavoinut päällikkö Josefia, en muista meidän koskaan puhuneen julkisesti UFO:ista. Mutta muutama viikkoa sitten David Thomas, pitkäaikainen Josefin ja minun ystävä, kysyi, voisiko Josef sanoa jotain ennustetusta UFO-havainnosta 14.10.2008. Siihen on vain kuukausi aikaa.

En ollut kiinnostunut UFO:ista, ennen kuin tapasin Ann Millerin, "The Star Beacon" -uutiskirjeen julkaisijan, noin 20 vuotta sitten. Kun David Thomas, äskettäin julkaistun henkisen Tuning In -elokuvan ohjaaja, kysyi minulta, pyytäisikö Josefia puhumaan ennustetusta UFO-havainnosta 14.10., sanoin pyytäväni, vaikkemme koskaan ennen olleet puhuneet aiheesta.

Luin sen, mitä Josef antoi minulle, vasta useita päiviä jälkeenpäin. Se ei sisällä mitään yksityiskohtia ja on pelkästään yleiskatsaus henkinäkökulmasta tähän UFO-ilmiöön, mikä on kiehtonut ihmiskuntaa vuosisatojen ajan.

Tässä on päällikkö Josef.

Päällikkö Josef :

Vaikka monet ihmiset eivät usko UFO:ihin, kuten kutsutte niitä, niitä on olemassa. Lopulta, monethan eivät usko siihenkään, mitä kutsutte Jumalaksi. Kuitenkin Jumala/Jumalatar/Kaikkeus on olemassa.

Kautta ihmiskunnan historian on tehty lukemattomia UFO-havaintoja. Kuitenkin usein havainnot sivuutetaan villinä mielikuvituksena tai hallusinaationa jne. Näiden UFO:jen takana olevat olennot ovat tarkoitukseltaan puhdasta rakkautta. He tulevat luoksenne rakkautta, myötätuntoa ja rauhaa sydämessään.

He tulevat, koska he näkevät sen "liemen", mihin olette saattaneet itsenne maaplaneetalla. Soditte itseänne vastaan monilla rintamilla. USA ei pidä siitä, mitä Irakissa tapahtuu, joten se tukeutuu sinne ja aloittaa verisen sodan. Se ei pidä siitä, mitä Afganistanissa tapahtuu, joten se tunkeutuu sinne ja aloittaa verisen sodan. Kuitenkin teillä on julkisia henkilöitä (joiden pitäisi tietää paremmin), jotka väittävät, että Irakin sota on "tehtävä Jumalalta".

Emme kiusaa USA:ta, sillä tämä malli on toistunut kyllästymiseen saakka monissa maissa kautta koko ihmishistorianne maan päällä. Mihin kaikki sodat ovat aina saattaneet ihmisrodun? Vain uusiin sotiin, syöksykierteen nopeutumiseen, sen täydelliseen unohtamiseen, keitä todellisuudessa olette ja miksi olette täällä.

Kuitenkin, kaikki tämä on ok! Se on osa oppimisprosessianne, kasvuanne ihmisrotuna ja yksilöinä. Se on vain suhteellisen lyhyt ihmiskunnan "kasvukipujen" vaihe.

Mutta elätte nopeasti kiihtyvien energioiden aikoja. Monet ihmiset eivät tietoisesti tiedä tästä. Mutta he tuntevat sen. He tuntevat sen pääasiassa fyysisessä ja tunnekehossaan.

Heidän fyysistä kehoaan koettelee usein vaivat ja vakavuusasteeltaan vaihtelevat sairaudet, lievästä hengenvaaralliseen. Heidän tunteensa ovat täysin sotkussa. Tämä selittää näennäisen satunnaiset julmat teot, mitä näette tänä päivänä usein ilmentyvän ns. "itsemurhapommittajissa".

Meidän ei tarvitse antaa teille pitkää luetteloa ihmiskunnan haasteista. Tiedätte ne paremmin kuin me. Ratkaiseva tekijä tässä on se, että maan asukkaat tarvitsevat apua. He ovat täysin kyvykkäitä antamaan itselleen tämän avun. Olettehan kaikki jumalia ja jumalattaria ihmismuodossa. Voitte luoda kaikkea, mihin keskitytte. Mutta se mihin olette keskittyneet vuosisatoja ja näin luoneet sen, ei enää palvele teitä, eihän? Näin ollen siis UFO:ja.

Nämä UFO:t ovat mahtavia rakkaus- ja valo-olentoja. Heillä on suurta ymmärrystä ja myötätuntoa ihmisiä kohtaan. He ovat tulleet yksinkertaisesti auttamaan. Heillä ei ole mitään salattuja tai pimeitä motiiveja.

Ennustamanne 14.10.-tapahtuma saattaa tapahtua tai olla tapahtumatta. Lopultahan se mitä kutsutte tulevaisuudeksi, on joustava, jatkuvasti muuttuva asia. Sitä ei ole "konkreettisesti kiinnitetty". Ja on monia todennäköisiä todellisuuksia tai ulottuvuuksia.

Se mitä tahansa tapahtuukin lineaarisessa ajassanne, on teidän kaikkien ja rakkaan Äiti Maanne suurimmaksi parhaaksi ja kasvuksi. Ei ole mitään pelättävää.

Syy miksi hyvin monet ihmiset eivät ole nähneet UFO:ja, on se, etteivät he usko niihin. Kyse ei ole siitä, että "kun näen, niin uskon". Kyse on siitä, että kun uskotte, niin voitte nähdä.

Samalla tavalla kuin Amerikan alkuasukkaat tuossa elokuvassa* eivät voineet nähdä Kolumbuksen laivoja horisontissa, monet ihmiset eivät näe UFO:ja ja he pilkkaavat niitä, jotka näkevät.
____

*Päällikkö Josef viittaa elokuvaan "What the Bleep Do We Know!?" Wikipedian mukaan: "Kun elokuvassa keskustellaan kokemuksen vaikutuksesta havaintoon, Candace Pert mainitsee tarinan siitä - minkä hän sanoo uskovansa olevan totta - että Amerikan alkuperäisasukkaat eivät kyenneet näkemään Kolumbuksen laivoja, koska ne olivat heidän kokemuspiirinsä ulkopuolella."


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!