Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Muita kokemuksia => Aiheen aloitti: Esmiralda - 07.11.2008 22:42:55



Otsikko: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 07.11.2008 22:42:55
Marraskuuta sanotaan muutosten rytinäksi. Ehkä siksi että Pluto on yhtymässä Marsiin. Liian kaukaa haettu?
Ehkä siksi että ihmisarvo on kokenut suuren muutoksen Amerikassa. Obama! Ehkä siksi, että me vain uskomme tähän 'muutosten trendiin'. Tulkoon sitten lama tai vedenpaisumus!

Mutta onko näin?

Minun Marraskuun suuri muutos oli se, että vaihdoin viimeinkin ja sovinnolla rintsikkani koon B kokoon.
Älä naura!  :knuppel2:

Sillä se ei ole pelkästään fyysinen muutos tai fyysisen muutoksen toteamus pakollisena. Se on syvästi myös henkinen muutos. Korpikuusen muodosta kyhmyisemmäksi.  ;D Saahan sitä nauraakin.

Mutta henkisesti se on jotain aivan muuta. Itsensä enemmän hyväksymistä, ilahtumista sekä fyysisestä kypsyydestä mutta se on myös symboliikkaa henkiselle.

Maailma on laajennut!  :smitten:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: marija - 08.11.2008 05:19:18
Olen viime aikoina koittanut keskittyä henkiseen muutokseen, haalinut kirjoja kirpparilta, lukenut neuvoja lehdistä jne. mutta ei vain ole ottanut oikein tulta alleen... paitsipaitsi, että alkuviikosta on tuntunut, että asiat alkavat kunnolla sisäistyä, upota tajuntaan. Ehkä tämä tästä..
Ja salilla käynninkin aloitin tauon jälkeen taas. Olo on hyvä ja suht' rauhallinen :)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: nikki - 08.11.2008 13:53:36
"ehkä siksi että pluto on yhtymässä marsiin.LIIAN KAUKAA HAETTU?"
minun asennoitumiseni aspektien tarkkuuteen ei ole ilmeisesti muuttunut:
(eli olen edelleen ikävä ihminen korjatessani näitä)
 :mars: 24  :skorpioni:
 :pluto: 29  :jousimies:
where is the conjuction?
edes  :venus: ei vielä yhdy plutoon,piakkoin kylläkin, :venus: 24  :jousimies: eli on puolisekstiilissä marsiin


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 08.11.2008 19:02:01
Huh! Tosiaan kaukaa haettu!!! Mitähän karttaa minä olen katsastanut?

Kiitos Nikki, että kontrolli toimii!!! Anteeksi kamalasti. 'Ikäviä' ihmisiä tarvitaan!  ;)

Katselin uudestaan karttaa, eikä siinä Pluton vieressä edes ole Mars, vaan Venus ja asteitakin on 7, eli silloinhan ei olla missään 'yhteydessä' edes vielä. Tarvitaan neljän asteen ero yhtymäksi, muistelen. Oliko näin?

Eli kyllä nämä muutosten voimat tulee tuosta Pluton siirtymästä Kauriiseen.


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: monikakson - 09.11.2008 12:58:29
Eikös marraskuun kuukausihoroskoopissa kuitenkin puhuta muutoksesta? Mulla ainakin tai siis meillä Kaksosilla:

Pallas Athene ottaa merkissäsi vastaan Saturnuksen ja Uranuksen tarkkaa neliötä marraskuun aikana. Alitajuntasi ja korkeampi tietoisuutesi on tästä syystä äärimmäisen kristallisoituneessa tilassa, jolloin sinulla on hyvin vahva tunne joidenkin asioiden uudistamista kohtaan. Marraskuun edetessä paine sinulle tärkeiden muutosten tekemiseen kasvaa jopa sietämättömäksi. Voit tunnistaa sen kasvavana ahdistuksena joitakin elämässäsi tällä hetkellä vaikuttavia olosuhteita kohtaan. Lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa, että heti päättäessäsi tehdä jotakin, alkavat myös asiat rullata uskomattomalla vauhdilla eteenpäin ja sinun kannaltasi ehdottomasti parempaan suuntaan.

Mulla on myös mun henkkoht kartalla aika isoja juttuja nyt. Ei oo vaan varaa tuohon Sepon vuosihoroskooppiin nyt niin en tiiä sen tarkemmin, että mitä ne meinaa. Planeettaohituksista näkee vaan että siellä on tosi monta tosi vahvaa juttua meneillään (mutta en ite ymmärrä noista sen enempää): 
:pluto:  :aspect_sex:  :saturnus:   
:jupiter:  :aspect_tri:  :merkurius:   
:jupiter:  :aspect_squ:  :keskitaivas: 
:chiron:  :aspect_squ:  :merkurius: 
:neptunus: :aspect_tri:  :keskitaivas:

Mä oon tässä ollut kyllä suurien päätösten edessä oman elämäni kannalta ja aika pahasti jumittunut siihen, kun ei tiedä mitä TAI miten pitäisi tehdä..  :-\ 
Kaiken lisäks kun on se YOD kartalla, niin oon jo pikkuhiljaa oppinu, kun sieltä päin alkaa puhaltaa. Ei kannata pokkuroida vastaan  :P ;D


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: T-H - 09.11.2008 13:07:39
Että olen uskaltaut ottaa ja tehdä suuria riskejä 8)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: *Kide* - 09.11.2008 13:21:10
Tässä lähiaikoina en ole ollut muuta kuin äääärrrreeetttööömmmääännn väsynyt  :(
Päivissäni on aivan liian vähän tunteja ja viikoissani liian vähän päiviä... priorisointi on tipauttanut ns.vapaa-aikani siihen, kun käyn täällä ja puhun puhelimessa automatkoilla kavereille paikasta A-> pisteeseen B.

Olen käynyt viimeisen puolentoista vuoden sisällä suuren muutoksen ja nyt tuntuu olevan se hetki kun uusi elämän suunta on löytynyt ja haetaan tuulta purjeisiin  :angel: Jos nyt muuttuisin tai muuttaisin jotakin, epäilisin omaa mielenterveyttä koska niin on hajoitettu vanha ja uusi on vasta alulla, ettei sen hajoittaminen olisi järkevää  ::)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Posti - 09.11.2008 16:52:09
Tämän vuoden ajan ollut  :pluto:  :aspect_tri:  :uranus: huoneessa 10. Mitä minä en olisi muuttanut? Astro.com tulkitsee lyhennettynä versiona tuon transiitin näin:

This is a time of creative and radical transformation, either in your own life or in the lives of those around you. You will strive to bring about changes that clearly separate this period from the past, not wildly and rebelliously, but with a clear plan in mind and a comprehensive view of the whole.  ...
Along with this is the fact that during this time you may become involved in something that is quite unprecedented in your life, which will have this same broadening affect. You may become interested in completely new kinds of ideas and in the people associated with them. Whether or not you keep your old friends throughout this period, you will certainly gain new friends who will reflect your internal evolution.
Circumstances that used to limit your life, viewpoints that narrowed your perceptions and relationships that were unnecessarily confining may all pass suddenly out of your life at this time. You will not feel a sense of loss, but rather a sense of new birth and freedom. Now you can go on to do all the things that were not possible for you before.
This influence can increase the scope of your life in every way by breaking down all the structures that used to hold you back. This will give you the chance to find out much more about who you are and what your life can really be.

Tuskaa, muutoksia, valintoja, päätöksiä, itkua, onnea, iloa, uuden odotusta - kaikki on koettu tänä vuonna.   :smitten:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 10.11.2008 15:11:31
Annaliljan 'Hörhökaappi' on ihana ja näinhän on, että moni on siellä piilossa.  ;D

Tuntuu että aika on kuitenkin aika otollinen kaapista kurkistamiseen ainakin. Kyllä minäkin olen aika paljon sieltä jo tulossa, ainakin toinen jalka. Ja ihan omalla kylällä on ryhmä joka kerran kuukaudessa kokoonnumme juttelemaan ainakin hörhöilystä. Hyvää mieltä se on meille kaikille tuonut.

Joten rohkeutta vain hörhöilyyn!  :smitten:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Ajatus - 11.11.2008 14:05:24
Annaliljan 'Hörhökaappi' on ihana ja näinhän on, että moni on siellä piilossa.  ;D

Näin on - itse ainakin tunnustan! ;D En halua kaikille kuuluttaa harrastuksiani, pidän niitä sen verran henkilökohtaisina. Mutta kyllä sieltä kaapista aina välillä voi hiukan ovea raottaa ja kurkata ulos...kuten annalilja on rohkeasti tehnyt. Nostan hattua! Itse olen tehnyt vasta (mielestäni) vain pieniä muutoksia: alkanut opiskella ja järjestänyt sille aikaa vähentämällä töitä. Haaveissa olisi myös asunnon vaihto suurempaan piakkoin, nimimerkillä tr :jupiter: :aspect_con: rx :kuu: tulossa keväällä...en tosin tiedä, miten tämä taloudellisesti menee yksiin töiden vähentämisen kanssa. :idiot2:

Orbeista sen verran, että niillehän ei ole mitään standardimääritelmää olemassa, vaikkakin jotkut rajat sentään. :) Esimerkiksi Astro.comin käyttämät orbit näkee täältä (http://www.astro.com/astrology/in_aspect_e.htm) (rullaa sivu aivan alas) ja näitähän voi itse karttoja tehdessä muutella, jos haluaa. Yleisesti ottaen kai yhtymälle ja oppositiolle sallitaan suurempi orbi kuin muille aspekteille, mutta kymmenen astetta alkaa olla jo niin suuri ero, etteivät sitä kaikki lue aspektiksi. Olen itse aikanani törmännyt tähän määrittelykysymykseen, kun kartallani on esim. :aurinko: :aspect_con: :jupiter: 9 asteen orbilla ja  :venus: :aspect_opp: :pluto: 9,5 asteen orbilla - Astro.com laskee nämä molemmat aspektiksi ja itsekin olen sitä mieltä, että niiden tulkinnat ovat yleensä sen verran osuvia etten ole niitä tyystin "hyljännyt". :) Transiiteissa kai mielletään yleensä orbit niin, että mitä hitaampi planeetta, sitä aikaisemmin sen teemat voivat alkaa näkyä (ja sitä myöhempään ne kestävät). Nopeiden planeettojen kontaktit taas ovat "terävämpiä". Nikki siis älähti aivan aiheesta, koska tuo tr :mars: :aspect_con: tr :pluto: on vielä kaikkien orbien ulkopuolella...tulossa tarkaksi kylläkin 29.12. eli juuri ennen vuodenvaihdetta.

Tuo tr :venus: :aspect_con: tr :pluto: on muuten ihan kohtsillään tarkka. :) Venus kirii Plutoa kiinni jo 1,5 asteen päässä ja saavuttaa sen huomenissa. Itselläni se on 11. huoneessa, joten saas nähdä liittyykö mitenkään ystäväpiiriini.


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: kengururotta - 12.11.2008 13:20:04
Olen irtisanoutunut lukiosta.VIHDOINKIN sain tehtyä sen päätöksen!! :D
Ja nyt oon jo kovaa kyytiä menossa työharjoitteluun... muutoksia muutoksia...


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Tiigris - 12.11.2008 21:11:48
Mä lopetin polttamisen ja aloin treenaan kevään puolimaratonille..
Siinä muutosta ihan tarpeeks.. ;D

Linja pitänyt kohta 1,5kk...
Kaverit epäilee että oon raskaana kun en oo juonutkaan pitkiin aikoihin.. ;D


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Tulikukka - 27.11.2008 22:13:16
Minäkin aloitin säännöllisen juoksemisen!  :D

Lisäksi kesällä potkin exäni pois elämääni saastuttamasta, aloitin uudessa työpaikassa ja hankin uuden vuokra-asunnon. Uusi rakkauskin (se oikea, olen varma siitä!) tuli vastaan ja vei mennessään.

Elämän asenteeni on muuttunut ja saan apua yläkerrasta aina kun sitä pyydän ja olen oppinut luottamaan siihen että musta pidetään huolta. Olen jollain tapaa herkistynyt ja intuitio pelaa 200% teholla tuoden enteitä mukanaan.

Näitä tässä nyt sitten sulatellaan. On tytöllä pää pyörällä!  ;) Saa nähdä minne tämä kaikki vie.


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 27.11.2008 22:54:28
Oikeastaan, vaikka minun muutokseni oli tuolla alussa pieni, niin kyllähän minäkin olen kaavailemassa suurempiakin muutoksia.

Olen miettinyt työn kuvion muutoksia ihan vakavissani.

Ja jos työ muuttuu, muuttuu moni muukin asia.

Sitä se, Pluton oppositio Merkuriukselle tietää!


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Posti - 27.11.2008 22:55:46
Tänään oli yksi viimeinen päivä vanhaa elämää. Sen kunniaksi otan sidukan! Ensi vuonna olen ihan uusi ihminen, vaikka tämä loppuvuosi on siirtymävaihetta vielä. Ukko ei sitä usko, mutta nyt on alkanut polku parempaan. Minä ainakin uskon niin.  :)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 17.12.2008 21:06:23
 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 18.12.2008 00:13:06


Minun Marraskuun suuri muutos oli se, että vaihdoin viimeinkin ja sovinnolla rintsikkani koon B kokoon.
Älä naura!  :knuppel2:

Maailma on laajennut!  :smitten:

 ;D :2funny:

Nauroin kuitenkin!  ;D
En vain tajunnut tuota kuvailemaa korpikuusi, mikä ihme se oikein on tisseissä! ;D

No.. ::) Kovia muutoksia ja hiukan kivuliaitakin.
Meni sitten mies vaihtoon, kuin myös asunto.

Kun kerran aloitit tisseistä puhumisen, niin halusin tissini vaihtoon isommaksi,
mutta onneksi ehdin erota Vaa'asta, ennen kuin se ehti lähettää minut kirurgille.
Nyt saattaisin olla hiukan pahoillani. En ole vieläkään ihan varma, onko se nyt niin hyvä idea.

Nykyinen uusi miesystäväni kun taas rakastaa rintojani, kuin myöskään ei valita syömisistäni
ja saan valita oman illalliseni miten haluan ilman draamoja ja valituksia siitä kuinka lihon. :)

Hiukseni vaihtuivat kokonaan blondiin eron myötä,
kuin myös terveydellistin ruokailut ja päädyin kuntoremontiin alipainon ja munuaisten prakaamisen jälkeen.

Niin ja sanoinko jo, että vaihdoin miestä paremmaksi..? :D :smitten:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 18.12.2008 21:25:07
Öh...korpikuusessa ei juuri ole kohoumia eikä syvyyksiä.

Se, että hyväksyn tällaisen pyöreyden, vaikka se ei ihan kaikissa kohdin olekaan suotavaa, se että poikatytöstä on tullut 'nainen'. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Ja että kun olen seurannut vanhempien ihmisten marinaa ja jopa leikkauksia 'kilot pois'-murheita, olen todella NYT onnellinen, etten kanna painavia rintoja, vaikka niistä joskus haaveilin.

Älä ihmeessä silikonia, eikö se ole kovaa ja epämieluisan tuntuista! Muistat vain ojentaa ryntäät ylös ja hartiat taakse. Asento ja asenteet tekevät naisesta kauniin! Joten pysy vain hiuksien muutossa.

Ja onnea uuteen suhteeseen! Sehän ei mikään pieni muutos elämässä olekaan!



Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 19.12.2008 19:16:17
:)

Omasta naiseudesta nauttiminen on tärkeää. O0

Niin.. Materiaaleja löytyy jo joka lähtöön implanteissa ja ne ovat hyvälaatuisia
ja pehmeitä, mutta se pointti onkin niiden siliconien kanssa on sitten siinä kierteessä,
kun ne pitää uusia säännöllisesti ja olen nähnyt rintoja, joita on muotoiltu
usein ja eikä se enään muutamien korjausten jälkeen enään kovin kauniilta näytä
ja ne kovettavat rintoja, kun sinne kasvaa kudosta implantin päälle. :-\

Myöskin on iso riski, että jo ensimmäinen leikkaus menee poskelleen
ja lopputulos on sitten ei niin kaunis. :-\

Joka tapauksessa, juristini rakastaa vartaloani tälläisenään ja se on kohottanut itsetuntoani
ja saanut minut hehkumaan. :)

Hyvä muutos kaiken kaikkiaan. :)



Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 19.12.2008 19:48:11
No ei se nyt niin kamala ollut loppujenlopuksi, vähän vain turhamainen ja materialisti suhteeni. :)
Minun piti näyttää mahdollisimman hyvälle, jotta hän saa kaikki kehut ja ihailut
ja keinot siihen olivat välillä aika kovia.
Hänellä on itsellään kovat paineet ulkonäkönsä ja ikääntymisensä vuoksi
ja kai hän silloin myös vaatii naiseltakin samaa.

Siinä vain sitten kävi niin, että juristimme, joka on taas valtavan sympaattinen luonteeltaan
ja loistava keskustelija ja "pehmeämpi" ajatusmaailmaltaan ja tunnemaailmaltaan,
ihastutti ja kiehtoi ja veti minua puoleensa ja sitten vain.. :-*

Luulen, että Vaakamies rakastaa enemmän ulkoista ja materiaalista minua,
kuin taas Vesimies-juristi rakastaa sisäistä minua.
Hän on kiinnostunut kirjani sisällöstä ja mistä sain ajatuksen siihen ja tähän,
kun taas Vaaka on kiinnostunut,
kuinka paljon rahaa teen julkaisemalla sen.  ;D

Tuon erilaisuuden voi todeta heidän tavastaan rakastella kanssani.
Vaa'an kanssa se on enemmän lihallista seksiä eri tekniikoineen ja variaatioineen,
kuin taas Vesimiehen kanssa se on tunteellista rakastelua eikä sisällä mitään "pornoilua"
leluilla tai välineillä tai vain omilla kehoillamme.

Ymmärrättekö, mitä tarkoitan? :)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Ippuska - 19.12.2008 20:43:59
Ymmärrän oikein hyvin ja olen myös onnellinen puolestasi, että elämäntasosi henkisesti on kohonnut, suhteenne ansiosta  :smitten:

Jouluntoivotuksin, Ippuska  :)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Neela - 19.12.2008 22:15:38

Sasha! O0

Jo tuo tunteellinen rakastelu on NIIN HIENOA!
Ja meidän jokaisen oikeutena olla "palvottu" vain sen vuoksi, että olemme itsessään vastustamattomia.
Sinä olet ukoisestikin upea nainen (onhan täällä ollut kuviakin) saati ihana huumorintaju ja elämänhalu, joten on vain oman egon pönkittämistä tuottaa sinulle huonommuuden tunnetta vaatimalla muuntumaan joksikin jota et itse ole ja jota tuo  :vaaka: luulee haluavansa.
ONNEA uuteen rakkauteen!  :smitten:



Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: talitiainen - 20.12.2008 00:14:57
Eikös marraskuun kuukausihoroskoopissa kuitenkin puhuta muutoksesta? Mulla ainakin tai siis meillä Kaksosilla:

Pallas Athene ottaa merkissäsi vastaan Saturnuksen ja Uranuksen tarkkaa neliötä marraskuun aikana. Alitajuntasi ja korkeampi tietoisuutesi on tästä syystä äärimmäisen kristallisoituneessa tilassa, jolloin sinulla on hyvin vahva tunne joidenkin asioiden uudistamista kohtaan. Marraskuun edetessä paine sinulle tärkeiden muutosten tekemiseen kasvaa jopa sietämättömäksi. Voit tunnistaa sen kasvavana ahdistuksena joitakin elämässäsi tällä hetkellä vaikuttavia olosuhteita kohtaan. Lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa, että heti päättäessäsi tehdä jotakin, alkavat myös asiat rullata uskomattomalla vauhdilla eteenpäin ja sinun kannaltasi ehdottomasti parempaan suuntaan.

Huh, no ei ihme, että marras-joulukuun vaihteessa erosin sekä työstäni, että miehestäni! Minä ja exäni ollaan vielä molemmat kaksosia!!  ;D


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: talitiainen - 20.12.2008 00:30:31
Oi ihanaa SASHA, että olet löytänyt tuollaisen huippu miehen! Entisessä suhteessani en myöskään saanut tunteikasta seksiä, vaikka se muuten hyvää olikin ;) Ja kirjani..kumpa joku sitä suostuisi lukemaan joskus.. :smitten:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Tanita79 - 20.12.2008 01:06:34
Muutoksia joopa-joo ???

Itseasiassa se alkoi jo syyskuussa, jolloin erosin avomiehestäni, tai jos nyt saa sanoa, niin siipeilevästä sellaisesta. Narsistista,  jolla oli ajoittain rankkoja päihdeongelmia, mustasukkaisuutta, huikeaa muiden kontrolloinnin tarvetta ym...

Olin miettinyt eroa vuoden, ja välillä eronnut ja taas ottanut takaisin,.. Suunnittelin sit lopullista eroa kuukausia aiemmin.  Olin siis niin loppu, kaikki puhti pois.. Ja lopullisen siirron tein tarkalleen 14.9.
Monet eivät meinaa uskoa sitä vieläkään, että se helvetti todella on ohi.

Ja lokakuussa tuli lapseni isä ulkomailta ja järjesti järkyttävän lähdön lapseni nenän edessä.. ( ilmeisen katkerana vielä parin yli kahden vuoden takaisesta erosta, joka sitten tuli esiin nyt kun erosin tästä joka oli aiheuttanut mustasukkaisuudellaan rankkoja ongelmia lapsen ja isän tapaamisille..) Joka siis myös narsisti..enkä puhu nyt muotisanoilla..

No sitten makasinkin viikon voimattomana ja ajattelin että kaikki tuo mitä toisessa maassa asuessani tapahtui, lapseni syntyessä 4,5 vuotta sitten, tupsahti silmieni eteen.. Puhumattakaan lapsuudesta ja kaikesta muusta..

Kaikkea tietenkin kukkatipoilla vauhdittaen :crazy2:
Aikamoisissa syövereissä kävin, liekö moista kokenutkaan koskaan ennen,..jotain samantapaista tasan 10v. sitten, mutta ei silti mitään näin SYVÄÄ..
No kolmekymppiset lähestyy :-X

Marraskuussa hankkiuduin sitten terapiakartoitukseen ja hommasin lapseni neuvolapsykologin juttusille.. Oikeastaan alkuun kävin minä ja nyt siis hän vasta tällä viikolla ekat kaksi kertaa.

Jostain syystä nyt sitten muu elämä on suht rauhoittunut mutta sisimmässäni räiskyy ja räiskähtelee myös uloskin päin.. Joten tämä voisi olla pitkään kaivattu suuri muutos, monen vuoden jälkeen tulla "entiselleni" hieman, ihmiseksi joka osaa TAAS puolustaa itseään ( MIHIN IHMEESEEN SE HÄVISI MONEKSI VUODEKSI???)

Kiitos jos joku jaksaa tehdä huomiota asiasta, tai kertoa mihin lie voisi liittyä.

Se että vahvatahtoinen ihminen "menettää itsensä" moneksi vuodeksi. HUI!

Kun katson taakse päin, mitä rallia! :uglystupid2:

Eli siis voisinpa sanoa joo, että suurin muutos se että 4 vuoden jälkeen silmät avautuivat ja koskee kovasti,..Missä olin..? :( Mietin että vieläkö tää jatkuu, onko tää taas helpompi välivaihe..vai lopullista "voimaantumista"...

Mutta elämä on ihmeellistä ja lunta tupaan vaan, jos on tullakseen. Kerralla vaan nyt loputkin.. Jospa sitten alkaisi uusi elämä.

TAI ONHAN SE JO ALKANUT! :)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 20.12.2008 13:59:41
Thx girls... :)

Minussa on kaksi puolta (vähintäänkin), olenhan  :aurinko: :kaksoset: ja  :askendentti: :skorpioni:
ja Vaaka stimuloi sitä materiaalista puoltani ja Vesimies henkistä puoltani. :)
Eri ihmiset saavat esiin eri asioita sinussa. ;)

En voi mitenkään sanoa, että Vaaka olisi huono mies.
Hänelläkin on omat heikkoutensa ja vikansa kuin kaikilla muillakin.
Hän on suuntaunut eri tavalla kuin tämä Vesimies.


Kerrothan kun kirjasi on julkaistu...  :angel:


Se on tällä hetkellä editointi vaiheessa. Julkaisija haluaa siihen joitain muutoksia
ja sitten se menee käännettäväksi. Olen ihan järjettömän mustasukkainen kirjastani, ;D
enkä halua siihen mitään muutoksia jonkun toisen toimesta :tickedoff: 
ja tuo käännöshommakin arveluttaa, että tajuaako kääntäjä ajatuksen ja sanaleikit rivien välistä,
vai pilaako se koko kirjan jollain yksioikoisella idiotismi käännöksellä. ::) ;D

Siksi olen onnellinen, että Vesimieheni on kiinnostunut sen sisällöstä
-hän rakastaa lukemista ja muutenkin, juristina hän tietää, mitä voin julkaista ja mitä en.

En pidä kiirettä, koska vaikka kirja oli "valmis" jo aikaa sitten,
mutta kirjoitin sille sen jälkeen vielä kolme erilaista loppua ja sitten joitain lukuja lisää
ja typistin joitain jo aikaisemmin kirjoittamiani lukuja ja..
...vaikea luopua "lapsesta", johon on laittanut niin paljon tunteita, ajatuksia, aikaa ja enrgiaa.  :-\


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: julyette - 21.12.2008 02:51:02

kuin myös terveydellistin ruokailut ja päädyin kuntoremontiin alipainon ja munuaisten prakaamisen jälkeen.

Vähän off-topik, mutta miten sinulla ilmeni tuo alipainosta johtuva munuaisten häiriöt? Kuinkahan kauan tuota alipainoa voi olla, ennen kuin munuaiset alkavat oireilemaan?




Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.12.2008 12:22:38
Huh, mitä muutoksia teillä!!! Toivon vaan että jaksatte noissa myllerryksissä. Ja kyllähän ne asutkin symboloivat tätä kaikkea.

Kunpa saisitte hengähtää nyt välillä kun on joulun pyhät, ei niin että kaikki pyörii päässä ja mielessä, vaan kaiken hetkeksi unohtaen. Kiinnitetään huomio ystäviin ja lapsiin!

Esmis :angel:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 22.12.2008 01:34:46


kuin myös terveydellistin ruokailut ja päädyin kuntoremontiin alipainon ja munuaisten prakaamisen jälkeen.

Vähän off-topik, mutta miten sinulla ilmeni tuo alipainosta johtuva munuaisten häiriöt? Kuinkahan kauan tuota alipainoa voi olla, ennen kuin munuaiset alkavat oireilemaan?

Pfff...! En oikeastaan tiedä.  :idiot2: Kai se on yksilöllistä..?

Olen aina ollut enemmän tai vähemmän siro rakenteinen
ja olen lapsesta tuonne reilu parikymppiseksi sairastanut vuosia
rajuja virtsatietulehduksia, jotka ovat osaltaan laittaneet munuaiset koville.

No.. Kun aloitin täällä PR-managerina noissa biletyspiireissä, niin alkoholia tuli nautittua
enemmän ja syötyä vähemmän ja sitten otin tauon tuossa hommassa
ja aloin urheilemaan runsaasti viime keväänä, kun sääkin suosi ja välillä ihan unohdin syödä,
jos emme menneet ulos jonkun kiireen vuoksi.

Vaaka oli sitä mieltä, että hedelmissä on liikaa sokeria ja hänen mielestään vain omenia voi syödä.
Myöskin hän väitti, että tuoremehuihin lisätään sokeria, vaikka pakkausselosteessa sitä ei mainitakaan,
joten ei niitä. Söin salaattia balsamicolla ja oliiviöljyllä, pippurilla ja suolalla, jossa oli sitten joko
kalafile tai kanan rinta. Joko Vaaka kokkasi ne tai menimme ulos syömään.

Hän veti aina kauheat pultit siitä, että join niin paljon latteja hunajalla,
maidossa kun on liikaa energiaa -vauvat kasvaa sillä ja myös minä, jos nautin sitä,
joten vaihdoin sitten expressoon ilman maitoa ja hunajaa, ainakin silloin kun hän oli paikalla
-pääsi vähemmällä valituksella.

Kesällä sitten olin jo tosi voimaton ja kalpea, vaikka olin auringossa
ja silmänaluset tummuivat ja niissä oli sellainen kuoppa silmän ja sen luun kohdalla
ja niihin tuli kuivuus ryppyjä, kuin myös muu iho kehossa jotenkin menetti elastisuutensa.

Otin vitamineja ja ne sai aikaan vain sen, että näytin noin tunnissa sille, että olisin juopotellut
jotain 2 kuukautta putkeen. :o Iho turposi ja punoitti, koska munuaiset ei pystynyt kestämään
C-vitaminia enään.

Söin sitten niitä vitamineja yliannostuksena siihen voimattomuuteeni ja vähäiseen ruokailuun
ja se varmasti vain pahensi munuaisteni tilannetta.

Aamuisin saattoi olla niin, että pissa ei tullut ollenkaan, vaikka olin nauttinut runsaasti nesteitä.
Pyörrytti ja silmissä musteni ja minulla kesti kauan aina aamuisin, ennen kuin pystyin edes menemään suihkuun, kun pyörrytyskohtaukset iski.
Sitten tietenkin niin päin, että pissatti koko ajan.

Veriarvoni oli täysin päin prinkkalaa ja minulta uupui esim. Kalium verestä kokonaan,
joka taas aiheuttaa sydämen lyöntiongelmia.
Siis vaikka söin niitä pirun vitamineja yliannostuksena, eli tarkoittaen sitä,
että ne ei vain imeytyneet enään.

Sellaista off-topicia.


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Tanita79 - 22.12.2008 02:18:29
Sasha!

Oletko koskaan käynyt kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan tutkittavana? Noita munuaisia vaan ajatellen, niitä voisi vahvistaa yksinkertaisilla jutuilla, pisti vaan silmään, kun mulla on ollut aika useasti nuo "munuaisten energiat" aika hukassa ja niitä sitten korjailtu ja paikkailtu...Niinku vaihtoehtoterapioitse.
Ja munuaiset littyy aina pelkoon ja pelko-tunteeseen (kiinal. lääketieteessä), jotka voivat olla hyvinkin alitajuisia. Joten kannattaa kyllä käydä jonkun hyvän luontaisterapeutin juttusilla.

Ei ollut tarkoitus olla tunkeileva, mutta ajattelin että sua saattaa kiinnostaa tietää... :-\



Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Tanita79 - 23.12.2008 12:14:42
Julyette..

Itse olen aina välillä ottanut viikon kahden mittaisen persiljavesi-kuurin joka puhdistaa munuaisia. ( Homeopaatin määräyksestä)

Hauduttaa tuoretta persiljaa kuumaksi keitetyssä vedessä. Itse keitän keittimellä vettä isoon lasiin tai tuoppiin ja siihen laitan tuoretta persiljaa ja pikkulautasen kanneksi päälle. Siitä sitten siemailen pitkin päivää.

Aika jännä.. Itse olen myös tosi hoikka, sirorakanteinen jne... Mutta myöskin elämäntapa, nukkumisrytmi ym päin peetä..

Huolehtiminen (hautominen, vatvominen, päättämättömyys) liittyy vahvasti pernaan, joten sitäkin kannattaa vahvistaa. Näin muistelisin.
Itse olen ja kyllä sellainen stressaaja, ja mitä typerimmistä asioista :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 23.12.2008 12:33:22
Muutos terveydessäni on ollut viime vuonna suolistohuuhtelu, Colonic, ja uskon, että se auttaa minua eteenpäin. Hyvä puhdistuskuuri myös!

Persiljaa olen syönyt aina aika paljon, pakastimessa aina sitä ja kuivattuna myös. Uskon, että tietty määrä sitä on elimistölle aina hyväksi. Heikkoon maksaan olen välistä ottanut katajanmarjakuurin, mikä taas on kiellettyä heikoille munuaisille, muistelen ja raskausajalle!!!

Uusin kuuri on ollut kromikuuri, tapletti kerran päivässä, jotta pääsisin tuosta makeannälästä ja sekin on auttanut.

Vielä on hiiva, jota suolistoni kantaa. Pitää tutkia mitä voisin tehdä sille. Jospa se olisi tulevan vuoden juttu!


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 23.12.2008 14:45:18
Sasha!

Oletko koskaan käynyt kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan tutkittavana? Noita munuaisia vaan ajatellen, niitä voisi vahvistaa yksinkertaisilla jutuilla, pisti vaan silmään, kun mulla on ollut aika useasti nuo "munuaisten energiat" aika hukassa ja niitä sitten korjailtu ja paikkailtu...Niinku vaihtoehtoterapioitse.
Ja munuaiset littyy aina pelkoon ja pelko-tunteeseen (kiinal. lääketieteessä), jotka voivat olla hyvinkin alitajuisia. Joten kannattaa kyllä käydä jonkun hyvän luontaisterapeutin juttusilla.

Ei ollut tarkoitus olla tunkeileva, mutta ajattelin että sua saattaa kiinnostaa tietää... :-\



Thx. Olin Lontoossa noin 4-5 vuotta sitten kinki-lääkärillä, mutta ei se edes tajunnut tuolloin
tuota kramppaa munuaisteni kanssa, tosin en tajunnut itsekään, joten.. :-\

Menen nyt tällä hoidolla eteenpäin.  :)
Wienissä lääkärit ei tuputa kemikaaleja ja antibiotteja,
vaan oma lääkärini antoi reseptillä homeopaattisen hoidon ja noita luonnon omia lääkkeitä,
joilla olo on kohentunut kovasti. :)

Julyette, tuttuja oireita.
Olen jättänyt ruokavaliosta pois sitrushedelmät. Niiden C-vitamini on liikaa munuaisille.
Jos juon vaikka appelsiinimehua tai monivitamini mehua puoli lasillista,
niin näytän puolessa tunnissa ihan ammattijuopolle. ;D
Banaani sisältää kaliumia, joten sitä kannattaa syödä. :)

Suomalainen hanavesi on paikoin tosi pahoin kemikaalein puhdistettua,
kun maa on niin lättänä vailla mitään kukkuloita, mistä vesi voisi juosta alas
ja puhdistua luonnostaan enemmän, vaan se seisoo niissä lätäköissään pitkään.

Pullovesienkin kanssa kannattaa olla tarkkana, mistä ne tulee ja onko niihin lisätty jotain.



Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Tanita79 - 24.12.2008 02:44:23
Kivaa, joo.. Ranskassakin monet lääkärit määräsivät niitä ja homeopaattisia sai lähes joka apteekista, ja tosi halvalla :) Sievoinen kotiapteekki tuli mukaan Suomeen..


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Asterix - 25.12.2008 16:14:54
Kivaa, joo.. Ranskassakin monet lääkärit määräsivät niitä ja homeopaattisia sai lähes joka apteekista, ja tosi halvalla :) Sievoinen kotiapteekki tuli mukaan Suomeen..

Jep! O0
Minun ystäväni ja perheeni tilaavat minulta Suomeen tuotteita,
kun ne ovat niin kiven takana ja kalliita siellä. :)


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 06.01.2009 00:39:41


                              :-*

             Käänsin kelkkani, mutta lumi oli jo sulanut  !   :'(


                                  :2funny:




Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: Esmiralda - 06.01.2009 12:08:12
Ei se mitään, jos et varastoon veinyt!
Lunta tulee vielä, joten voit taas kääntää kelkkasi! ;D


Otsikko: Vs: Minkä pienen tai suuren muutoksen olet tehnyt?
Kirjoitti: rapuleijona - 05.03.2009 16:44:56
Hei vaan kaikille!
Hyvä huomata että muillakin on elämässä muutoksen tuulet puhaltaneet,joten voimia kaikille jatkossakin! :smitten:
Itse muistan tuon viime marraskuun oikein hyvänä ja puhdistavana "koulutusjaksona".Joutui kyllä todella kohtaamaan itsensä ja omat heikkoutensa silmästä silmään ja käsittelemään asiat ja tapahtumat loppuun asti.Kai siinä puhdistettiin pöytä totaalisesti ja tehtiin tilaa tulevalle vuodelle ja elämälle.Rankka,mutta oikein hieno "herätys" tälle kaikelle uudelle :smitten:
Olkoon tuo "herätys" suurimpana muutoksena ja sisäinen ääni oppaana jatkossakin. :)