Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Loreleian - 29.11.2008 14:40:01



Otsikko: Löytyykö tästä mitään mielenkiintoista
Kirjoitti: Loreleian - 29.11.2008 14:40:01
Päätin minäkin taas ruveta koluamaan tuota karttaani vähän tarkemmin.  :P
Nuo perusjutut kyllä sain selvitettyä (nooh, astron tilattu tulkinta "vähän" ehkä auttoi  ;D ) ja tuo  :vesta: kauriissa, 11. huoneessa, tuntui kyllä osuvan aika oikeaan.
Löytyisikö ketään vanhempia ja viisaampia jotka saisi tuosta enemmän tolkkua? Siis onko tuolla jotain muita mielenkiintoisia yhtälöitä tai juttuja mitä noviisi ei tunnista. :)


Otsikko: Vs: Löytyykö tästä mitään mielenkiintoista
Kirjoitti: Esmiralda - 29.11.2008 18:09:13
Heh, minä olen varmaankin vanhempi, mutta viisaudesta en tiedä.  ;) ;D

Mutta katsoin sinulle sisäpiiriplaneetat, jotka ovat kauniissa vapaassa järjestyksessä tuossa, Venus, Merkurius ja Aurinko, kaikki eri merkissä.

Se osoittaa sinut 'tutkijaksi', nöyräksi ja obejektiiviseksi sillä alueella. Tarkkailijana voit olla hyvinkin kriittinen, haluat nähdä niin kuin asiat todella ovat, mutta ihmisenä olet helppo, mukava.

Sitten kun sinulla on sopivasti eri elementtejä, ilma, vesi, tuli ja Kheironkin maa elementtinä, vaikutat tasapainoiselta. Et jämähdä ehkä helposti yksiin kuvioihin, vaan liikut mielelläsi erilaisissa ilmapiireissä ja haluat tutustua moneen asiaan.

Tuntuuko yhtään tutulta?


Otsikko: Vs: Löytyykö tästä mitään mielenkiintoista
Kirjoitti: Loreleian - 29.11.2008 19:47:43
Hih, kiitos Esmiralda, kuulostaa kyllä todella kovasti tutulta! :)

Minulle kun  on oikea elämän peruspilari se että pyrin näkemään maailman ja olentojen todellisen luonnon, ihan niin kuin ihmisten tekojenkin. Muut tulevatkin sitten usein kysymään apua kun olen kuulema niin tarkkanäköinen  ;D  Kun ei olisi vaan liian kriittinen ittensä kanssa. Ei ole kauhean itseä kannustava tapa maalatessa alkaa miettimään että "onkohan tämä työ nyt ihan oikeasti hyvä ja näenkö sen tosi olemuksen.   ???

Sitten kun sinulla on sopivasti eri elementtejä, ilma, vesi, tuli ja Kheironkin maa elementtinä, vaikutat tasapainoiselta. Et jämähdä ehkä helposti yksiin kuvioihin, vaan liikut mielelläsi erilaisissa ilmapiireissä ja haluat tutustua moneen asiaan.

Tämä näkyy käytännössä kyllä vähän, noh, ei ehkä niin ihanteellisena ominaisuutena. Jos ja kun on kiinnostunut aika monenlaisista jutuista, etenkin uudenlaisista ja tuntemattomista niin energiat leviävät vähän joka suuntaan ja on vaikea saada mitään aikaiseksi.
Itse olen opiskellut luonnontieteitä, filosofiaa, luontaishoitoja, taiteita, teatteria ja musiikkia. Siinä sukulaiset sitten kyselee että koskahan minäkin löydän sen oman paikkani yhteiskunnassa.  :2funny:  .. olisi kai pitänyt elää kiertävien vankkureiden aikana.  ::)
Vielä kun keksisi miten tuota luontoaan pystyisi jotenkin hyödyntämään..  :-\


Otsikko: Vs: Löytyykö tästä mitään mielenkiintoista
Kirjoitti: Esmiralda - 29.11.2008 20:43:06
Kiitos!

Jos tarkkailet, missä kohtaa Pluto on nyt, Just saavuttanut Kauriin, niin se osuu kartallasi tuohon Neptunuksen ja Junon väliin. Pluto on ollut yhtymässä Neptunukseen ja varmaan on irroitellut sinulle kaikki maailman ovet auki, näytät hyvin kuunnelleen sisintäsi ja intuitiotasi.

Mutta varohan kun se tulee yhtymään Junoon, avioliiton asteroidiin, liityt sinä vankasti suhteeseen joko johonkin ihmiseen tai teet sisäisen lupauksen jonkin alueen kanssa mitä olet tutkinut. Ja koska nuo pienet asteroidit kuvaavat ihmisen toisen tason elämää, uskoisin, että lupaudut sisäisesti, siis henkisesti johonkin juttuun.  :D


Otsikko: Vs: Löytyykö tästä mitään mielenkiintoista
Kirjoitti: Loreleian - 01.12.2008 01:04:08
Hmm.. täytyykin pitää silmät auki, että mitä sitä on luvassa.  :)

Onko tuolla muuten mitään merkitystä kun planeetat ovat kovasti painottuneet kovasti tiettyihin huoneisiin ja sitten nuo 2-6 huoneet ovat tilaa täynnä? Esteetikkona katsoin heti että näyttää kovin epätasapainoiselta.  ;D

Miten muuten tuo auringon ja kuun välinen semisekstiili? Liittyykös tuo nyt jotenkin karmaan..  :o


Otsikko: Vs: Löytyykö tästä mitään mielenkiintoista
Kirjoitti: Esmiralda - 01.12.2008 16:35:15
Kuule, enpäs tohdi paljoa sanomaan. Astrologia on muutenkin niin kimurainen ja tulkinnanvarainen juttu. Viisaat sanovat, että emme ymmärrä läheskään kaikkea, mitä se käsittää.

Esoteerisen opin puolelta olen kuullut sanottavan, että tyhjät huoneet eivät vain nyt ole työn alla (liekö jo työstetty?), joten ne huoneet joissa on paljon planeettoja, on tarkoitus työstää tässä elämässäsi, ainakin noita huoneita on tarkkailtava ja siten voi itseäänkin ymmärtää enemmän.

Aurinko ja Kuu, kuten Isä ja Äiti, tai Sinä itse ja koti-sinä (se salatumpi puoli, jonka olisi hyvä kasvaa ja oppia)...oletko löytänyt tasapainoa, pitäisi olla ihan mukavaa eloa!  ;)