Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Arkiviisu - 01.12.2008 19:42:44



Otsikko: ENNUSTUKSIA MUUTOKSEN TUULILLA KULKEMISESTA: TOTTA VAI VALHETTA
Kirjoitti: Arkiviisu - 01.12.2008 19:42:44
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1703&mforum=uusimaa

http://i147.photobucket.com/albums/r317/pikedagger1868/SaintMichael.jpg

ENNUSTUKSIA MUUTOKSEN TUULILLA KULKEMISESTA: TOTTA VAI VALHETTA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on ollut yletön määrä ennustuksia ja teorioita ihmiskunnan ja maapallon tulevaisuudesta. Joillakin näistä ennustuksista on suuri mahdollisuus tapahtua, kun taas toisia ei ehdottomasti tapahdu. Kautta aikakausien ihmiskunnalla on ollut oleellinen osa esitettävänä sen kollektiivitietoisuuden uskomusrakenteen luomisessa, minkä mukaan esitettäisiin suuria draamoja - sekä positiivisia että negatiivisia - eri maissa, eri rotujen ja kulttuurien välillä sekä yksilöllisesti.

Totta, jokaiseen aikakauteen on vaikuttanut "ylivalaiseva", ennalta järjestetty teema, mikä on ollut tarkoituksenmukainen tuolle ajalle. Kunkin aikakauden aikana on ollut haasteita ja tilaisuuksia, jotka vaikuttivat jokaiseen elävään olentoon maan päällä, ja jokainen päätös - edullinen tai haitallinen - vaikutti kokonaisuuteen. Mikään tai kukaan ei kuitenkaan voi muuttaa universaalia, jumalaista suunnitelmaa paitsi Isä/Äiti Jumalamme. Sykli toisensa jälkeen, henkilökohtaiset, planetaariset, galaktiset, universaalit ja kaikkeuden syklit tulevat päätökseensä, ja koko luomakunta ikään kuin asettuu linjaan Ylimmän Luojan sydänytimen kanssa.

Lisäämään ymmärrystänne näistä nopeutuneista muutosajoista, hahmottelemme teille muutamia näkymiä, jotka eivät tapahdu tulevaisuudessa, ja annamme teille näkemyksiä joistain muutoksista, joita tapahtuu ja tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa. Näin tehden voimme toivottavasti lievittää sitä levottomuutta ja pelkoa, mikä riehuu valtoimenaan maan päällä tänä aikana.

Ei ole mitään "galaktista pelastuspartiota", mikä tulee maan päälle suurissa valoaluksissa ja kohottaa oikeamieliset sielut maan päältä taivaallisiin ulottuvuuksiin. Jokainen teistä on jossain määrin ollut osallisena sen tasapainottoman, tiheän ja rajoittavan maailman luomisessa, missä nyt elätte, ja jokaisen teistä on aktiivisesti osallistuttava pelastustehtävään pelastamalla ensin itsenne ja sitten auttamalla maaplaneetan palauttamisessa terveeseen olotilaan ja myös poistamalla massatietoisuudesta menneisyyden negatiivisia uskomusmalleja.

Miten suoritatte näin monumentaalisen tehtävän? Ensinnäkin keskittymällä omaan muodonmuutosprosessiinne, mikä palauttaa tasapainon ja harmonian hyväksytyssä valon ja varjon spektrissä, niin että sen jälkeen säteilette kohottavia ja positiivisia ajattelumalleja, negatiivisen ja haitallisen energian sijasta. Kriittinen tekijä itsensä mestariksi tulemisessa - joitta voitte luoda paremman maailman itsellenne ja toisille - on keskittyminen pyhään sydämeenne ja portaalin avaaminen sinne. Näin sallitte elävän valon Jumalhiukkasten virrata fyysiseen astiaanne ja sen läpi. Otatte sen, mitä tarvitaan henkilökohtaiseen käyttöönne, ja sallitte lopun virrata maahan ja kristalliverkkojärjestelmään maapallon ympärillä. Olisi myös hyvin hyödyllinen ja hyväntahtoinen teko, jos antaisitte osan niistä Jumalhiukkasista, joita vedätte maailmapyramidiin korkeammassa viidennessä ulottuvuudessa, käytettäväksi ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan suurimmaksi parhaaksi.

Te, valon vartiosotilaat, teette upeaa palvelua ihmiskunnan ja maapallon puolesta tulemalla puhtaiksi astioiksi Luojavalon timantinkoville hiukkasille ja jakamalla näitä Jumalhiukkasia maapallon ja ihmiskunnan kanssa. Teillä valonsotureina on vaikutusta, kun pysytte uskollisesti kurssissa ja nousette sen pelon ja negatiivisuuden kierteen yläpuolelle, mikä velloo valtoimenaan maan päällä tänä aikana. Epätoivo ja pelko voimistuvat sillä hetkellä, kun läpitunkeva jalostunut muutosvalo törmää niihin rakenteisiin, mitkä on rakennettu ahneuden juoksuhiekalle ja mitkä ovat luoneet ne, jotka haluavat hallita ja kontrolloida toisia.

Sillä on myös syvällinen vaikutus niihin, jotka ovat juuttuneet kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhaan ja jotka vastustavat muutosta. Jalostuksen ja laajentumisen värähtelymalleja ei kielletä ja kun muutospaine kasvaa, ne jotka vastustavat ja kieltävät, huutavat apua. Näitä rakkaita sieluja ei kuitenkaan voi pelastaa, ennen kuin ne luopuvat itsekkäästä ajattelutavasta ja aloittavat itsensä muuttamisprosessin.

Kuten te kaikki tiedätte, on se aika, jolloin ne jotka ovat aktiivisesti etsineet rakkautta, onnellisuutta ja tyydytystä itsensä ulkopuolelta, näkevät aineellisen omaisuutensa häviävän tai tulevan suureksi taakaksi. Suuri määrä viime sukupolvien aikana syntyneistä sieluista ei ole koskaan kärsinyt puutteesta tai köyhyydestä, ja välittömästä tyydytyksestä on tullut normi. Suuri sieluenemmistö kärsii tänä aikana sekä henkilökohtaisesta että sukupolven karmasta tai jälkiseuraamuksista vastuuttomien toimiensa vuoksi. Nämä olosuhteet huonontuvat muutaman seuraavan vuoden aikana, ja monet rakkaat sielut päättävät mennä tuonpuoleiseen ja jatkaa matkaansa toisessa kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmassa, sillä he eivät ole valmiita tai halukkaita tekemään niitä tarvittavia muutoksia, mitä vaadittaisiin tasapainon ja harmonian palauttamiseksi sekä heidän sisäiseen että ulkoiseen maailmaansa.

Siunattuja ovat ne teistä, jotka ovat harmonisoineet tahtonsa Isä/Äiti Jumalamme tahdon kanssa kaikkien suurimmaksi parhaaksi. Sisäinen Jumalvoima on aktivoitava rakastavalla tarkoituksella/aikomuksella tai se jää pysähdyksiin, passiiviseksi eikä se reagoi. Universaalit lait ovat muuttumattomia. Kuitenkin harmonisoituessanne jumalaisen itsenne kanssa, kosmisen varaston rikkaudet ovat käytettävissänne loputtomasti.

Maapallo ei tuhoudu ihmisten aiheuttamana tai luonnon voimien kautta. On totta, että maapallon puhdistuminen jatkuu ja nopeutuu taajuudeltaan ja voimaltaan eri paikoissa ympäri maailmaa. Kuitenkin ne teistä, jotka ovat uutterasti pyrkineet saavuttamaan itsemestaruuden, ovat paljon voimakkaampia, kuin kukaan teistä käsittää. Teillä, tähtisiemenet, jotka olette saavuttaneet kyvyn yhdistyä valon korkeamman ulottuvuuden taajuuksiin ja kehittyneet pyhässä hengittämisessä ja tietoisen kanssaluomisen tekniikoissa, on todella vaikutusta. Jokainen teistä on voimakkaampi kuin 100000 sielua, jotka edelleen toimivat negatiivisessa kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä ja joilla on pääsy vain alkuperäisen elämänvoiman puolivahvuuteen.

Kuitenkin toteamme, että on suuri mahdollisuus siihen, että teidän aikanne 20 vuoden kuluessa alavat rannikkoalueet ympäri maailma hylätään, sillä tulee ilmeiseksi, ettei ole mahdollista tai viisasta jatkaa taistelua luonnonelementtejä vastaan ja yrittää hallita maata - riippumatta siitä, miten monia keinotekoisia esteitä rakennetaan. On aika hyväksyä se tosiasia, että ihmiskunta ja maapallo ovat keskellä monumentaalista muutosta ja ainoa tapa kesyttää luonnon elementtivoimat on antaa taas kerran suurelle deevakunnalle tunnustusta ja pyrkiä toimimaan sen kanssa niiden katastrofaalisten tapahtumien vähentämiseksi, joita tapahtuu aina vain useammin näinä maapallon puhdistumisen ja uudelleenrakentamisen aikoina. Teidän kaikkien on kannettava jonkin verran syytä siitä surullisesta tilasta, missä maapallo tällä hetkellä on, ja teidän kaikkien velvollisuutena on tehdä voitavanne auttaaksenne kotiplaneettaanne palautumaan turmeltumattomaan kauneuteensa.

Monet teistä tuntevat voimakkaan impulssin muuttaa toiseen, oletettavasti turvallisempaan paikkaan. Tietäkää, rakkaat sydämet, että otatte turvallisuuden tai mullistukset mukaanne. Älkää koskaan unohtako sitä, että ne teistä jotka ovat harmoniassa ylösnousemuksen alati muuttuvien värähtelymallien kanssa, ovat aina turvassa ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jos pysytte keskittyneenä pyhään sydämeenne ja sallitte jumalaisten elämä/valohiukkasten virrata lävitsenne, mikä valelee kristalliverkkojärjestelmää jalostuneilla valotaajuuksilla ja näin luo turvallisia ja pyhiä paikkoja maapallon sekä jokaisen teidän ympärille.

Maailma ei lopu joulukuussa 2012. Kuitenkin se maailma minkä te tunnette, muuttuu nopeasti, päivittäin, ja siihen mennessä kun vuosi 2012 saapuu, elätte hyvin erilaisessa maailmassa. Kuilu valon ja varjoalueiden välillä on selvempää ja kehittyneitä valokaupunkeja alkaa muodostua pyhiin paikkoihin ympäri maailmaa. Näitä pyhiä kaupunkeja rakennetaan alueille, missä kristalliverkot ja ley-linjat risteävät ja missä Luojavaon sykkeet ovat voimakkaimpia, ja ne vetävät puoleensa niitä, jotka resonoivat niihin ja ovat harmoniassa jonkin tietyn valokaupungin jalostuneiden värähtelymallien kanssa. Ne jotka toimivat edelleen matalammissa, epätasapainoisissa taajuuksissa, eivät tunne oloaan mukavaksi näissä korkeamman ulottuvuuden keitaissa. He voivat vierailla niissä pikaisesti, mutta he eivät jää niihin.

Maapallon puhdistuminen tulee jatkumaan, mutta tuohon aikaan mennessä on hyvin selvää, missä turvallisimmat paikat ovat ja missä tarvitaan enemmän puhdistumista. On edelleen paikallista sotaa ja taistelua. Kuitenkin monet maailman maat keskittyvät omiin ihmisiinsä, sisäisiin asioihin ja siihen, miten ylläpidetään järjestys radikaalien muutoksen aikana. On aika, jolloin jokaisen kansan, aivan kuin jokaisen ihmisenkin, pitäisi pyrkiä puhdistamaan omat väärinluomuksensa, ennen kuin ne osoittelevat sormella toisia, tarkoituksenaan kääntää huomio pois omista puutteistaan ja epäonnistumisistaan.

Teillä on käsillä aika, jolloin teidän on katsottava johtajienne tarkoitusta ja vilpittömyyttä. On aika kieltää johtajuus niiltä, jotka sanovat: "Uskokaa siihen, mitä sanon, ja olkaa kiinnittämättä huomiota siihen, mitä teen." On aika vaatia vastuullisuutta ja rehellisyyttä niiltä, jotka valitsevat jossain määrin hallitsemisen. Ette saa vastuullisia, valaistuneita ja hyväntahtoisia johtajia, ennen kuin vaaditte sitä ja lakkaatte sallimasta itsenne hallitsemisen väärillä lupauksilla "pelastaa teidät" ja tehdä maailmastanne parempi paikka. Taas kerran, rakkaat, olette itsenne pelastajia, ja siihen saakka kunnes jokainen teistä alkaa ottaa vastuun omista luomuksistanne ja väärinluomuksistanne, teitä hallitsevat ne, joiden pääasiallinen tarkoitus on oma etu.

Rakkaat ystävät, te, tähtisiemenet, olette opastavia valoja niille, jotka yrittävät karistaa kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhan pelkoa ja kahleita. Ennen inkarnoitumistanne maan päälle tähän ratkaisevaan elämään, astuitte esiin ja suostuitte olemaan etujoukoissa ja tulemaan loistavaksi esimerkiksi toisten seurattavaksi. Sisällä teillä on kaikki se viisaus, mitä tarvitaan tehtävänne toteuttamiseksi. Kun epäilyksiä syntyy, muistakaa, että kaikki kokemuksenne menneisyydessä - olivat ne onnistumisia tai näennäisiä epäonnistumisia - ovat antaneet teillä kokemuksen rikkautta, mitä ammentaa.

Pyrimme auttamaan teitä muistamaan suurenmoisuutenne ja tietämään, että olette tehneet monta kertaa sen, mitä pyydämme teiltä. Pyydämme teitä menemään valopyramidiinne viidenteen ulottuvuuteen ja olemaan korkeamman itsenne energiassa. Mikä on intohimonne? Mitkä ovat sydämenne syvimmät kaipaukset? Henki kuiskailee teille, ja jos vastaatte kutsuun, paljastuu upeita näkymiä ja tilaisuuksia, jotka ylittävät kuvitelmanne, ja olemme siellä opastamassa ja innoittamassa teitä, kuten aina.

Monet teistä kokevat jumalaista tyytymättömyyttä ja myös monia elämänmuutoksia tänä aikana. Asiat jotka ennen toivat teille nautintoa, eivät enää tyydytä, ja olette ehkä kadottaneet kaikki yhteiset kiinnostuksenaiheet monien ystävienne kanssa. Tämä johtuu siitä, että sieluitsenne tönii teitä siirtymään eteenpäin, laajentamaan näkemystänne ja ottamaan kohtalonne hallintaan. Te ja valaistuneet sielunveljenne ja -sisarenne olette tulevaisuuden rakentajia.

Teille annetaan upea tilaisuus päästä käsiksi korkeamman itsenne viisauteen. Opetustemme avulla annamme teille kaiken sen informaation, mitä tarvitsette alkaaksenne päästä galaktisen tietoisuuden viisauteen ja sen ylikin, ja kun opitte rakentamaan ja käyttämään valo/voimapyramidianne viidennessä ulottuvuudessa, yhdistytte nopeasti galaktiseen äärettömyysporttiin, missä saatavillenne tulee maailmankaikkeuden kaikki rikkaudet. Jumalainen syntymäoikeutenne on elää yltäkylläisyydessä ja vauraudessa - olette vain unohtaneet sen. Ensin teidän on käsitettävä, että olette sen arvoisia, ja sitten kun harjoittelette ja opitte tarvittavia taitoja, nuo asiat joita haluatte elämäänne, alkavat ilmentyä.

Muistakaa, että yltäkylläisyys tulee monissa muodoissa, joten etsikää rakkauden, ilon, hyvän terveyden ja elinvoimaisuuden yltäkylläisyyttä sekä kaikkia aineellisia asioita, mitä tarvitsette elääksenne täyttä ja mukavaa elämää. Kun alatte luoda ihmeen toisensa jälkeen, ympärillänne olevat haluavat tietää, mitä oikein teette. Silloin teidän pitäisi jakaa niitä tekniikkoja, uskomuksia ja siitä viisautta, minkä olette vaatineet omaksenne. Silloin teistä tulee todellinen itsenne mestari. Ensin opetatte esimerkillä ja teoilla ja lopulta sanoilla.

Keskittykää siihen, mikä on oikein maailmassanne, ja etsikää parasta ympärillänne oleville, sillä sitä vahvistatte. Voitte muuttaa maailmaa ympärillänne - yksi ajatus kerrallaan. Muistakaa, että teillä on tallennettuna viisauden jalostuneita valopaketteja pyhään mieleenne. Yhdistykää tuohon viisauteen ja jakakaa sitä polulla sisarienne ja veljienne kanssa. On monia tapoja palvella ja toisten esimerkkinä oleminen on yksi tehokkaimmista tavoista. Luokaa kauneutta, rauhaa ja harmoniaa elämäänne ja toiset huomaavat sen ja haluavat oppia salaisuutenne. Te, tähtisiemenet, olette uuden maapallon edelläkävijöitä ja arkkitehtejä. Teitä tarvitaan, rakkaat ystävät.

Säteilemme Isä/Äiti Jumalamme ikuista rakkautta jokaiselle teistä. Me, enkelijoukot, olemme suojelijoitanne ja vartijoitanne. Kutsukaa meitä, me vastaamme.

Olen arkkienkeli Mikael.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!


http://mothershipmusicproductions.com/images/SSGP2071.JPG



http://a615.ac-images.myspacecdn.com/images01/124/l_8ea4118ad234dafb51b472e093aec9f6.jpg


Otsikko: Vs: ENNUSTUKSIA MUUTOKSEN TUULILLA KULKEMISESTA: TOTTA VAI VALHETTA
Kirjoitti: emppi - 16.12.2008 01:50:49

Tämä tuntui Oikealle ja Hyvälle!!!  :) :D :smitten:

Aivan mahdollisen mielenkiintoista eli TOTTA!

Teitä kaikkia tervehtien Emppi