Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Kitta - 02.12.2008 11:14:11



Otsikko: Pluto Kauriiseen, apuja?
Kirjoitti: Kitta - 02.12.2008 11:14:11
Tämä Pluto Kauriiseen yhdistelmä mietityttää. Osaisiko joku taitavampi kertoa, mihin minun sekä mieheni tulisi varautua? Olen aurinkomerkiltäni rapu, nouseva skorppari ja minulla on kuu kauriissa 2.huoneessa. Pluto sen sijaan esiintyy Vaa´assa ja 10. huoneessa. Pluton asteluku 4. (eli muutoksiako lähivuosina?? mahdollisesti mitä?)

Mieheni taas on aurinkomerkiltään kauris (aurinko kauriissa 6. huoneessa), nouseva rapu, hänellä myös merkkurius kauriissa 8. huoneessa. Pluto hänellä on vaa´assa 5. huoneessa ja pluton asteluku 14.

Millaisia uudistuksia on siis meille odotettavissa? vastauksista kiitollisena.


Otsikko: Vs: Pluto Kauriiseen, apuja?
Kirjoitti: La Papessa - 02.12.2008 13:29:33
Pluton astelukua tärkeämpi olisi tietää nuo teidän henkilökohtaisten planeettojenne asteluvut. Eli millä asteilla teillä ovat kuu, aurinko ja sinun skorpioninoususi ja  miehellä tuo rapunousu ja merkurius kauriissa ?

Kuten jo toisessa ketjussa totesin ohimennen, pidän plutoa yksin, syvällisen ja hitaan transformaation planeettana. Se muuttaa sisäistä, muttei välttämättä ulkoista elämää. Tarvitaan yhteisvaikutus jonkun "toiminnallisemman" planeetan kanssa, jotta vaikutukset ulkoistuvat. Nyt plutoa "tökkivät" viisi kertaa seuraavien kahden vuoden aikana tarkassa oppositiossa käyvät saturnus ja uranus. Niistä neljä ensimmäistä tapahtuu linjalla neitsyt/kalat, mutta viimeinen heinäkuussa 2010 sitten aivan vaa'an/oinaan merkkien alussa, muodostaen T-ristin kärkenä kauriissa olevan pluton kanssa. Sekä sinulla että miehelläsi  johtavan laadun elementtejä, jotka 2010 T-risti saattaa aktivoida, jos ne ovat merkkien alkupuolella. Tästä pitkälti riippuu, kuinka voimakkaina nämä muutokset tulette kokemaan.

Sinulla ainakin retroileva transiitti pluto tekee silloin tarkkaa neliötä radixplutollesi. Joka tapauksessa pluton aspektit aktivoivat sinun kartallasi ilmeisesti pitkälti omaisuuteen (2. huone) ja julkiseen asemaan ja uraan (10.huone) liittyviä huoneita sekä tietysti tuon kotielämään liitetyn 4. huoneen. Mitenkään kaukaa haettuna en pitäisi sitä, että tulet seuraavien vuosien aikana tekemään syvällisiä asuinpaikkaasi liittyviä muutoksia.  Ihan näistä peruselementeistäsi päättelisin, että saat  perusturvallisuuttesi hyvinkin konkreettisista, materiaalisista asioista, esim. turvallisesta kodista. Kun kuusi on kauriissa 2. huoneessa ja aurinkosi mahdollisesti ravussa 8. huoneessa, saatat joutua tavalla tai toisella miettimään tätä asetelmaa uudestaan. Radixkartallasi olevaan 10. huoneen plutoon tulee 2010 yhtymä saturnuksesta, ja sitä opponoi  transitoiva uranus  syntymäkarttasi 4. huoneeseen. Oppositiot linjalla 4./10. ovat klassisia asuinpaikan muutoksesta johtuvaa työpaikan vaihtoa - tai päin vastoin -  kuvaavia aspekteja.

Miehelläsi puolestaan tuntuisi olevan sen perusteella, että kauriiseen mahtuu niin 7. kuin 8. huoneen kärki "arktinen kartta", jossa on pari voimakasta huonetta, ja loput ovat sitten hyvinkin litistyneitä. Miehesi aurinko lienee kauriksen alkuasteilla ja merkurius loppuasteilla, muuten 7. huoneen on oltava olematon. Silloin tuo hänen 6. huoneen aurinkonsa tulee mahdollisesti olemaan T-ristin kärkenä. Miehesi siis on mitä ilmeisimmin erittäin työkeskeinen ihminen jo ihan luonnostaan. Jos vielä tuo rapunousu on merkin alkupuolella, voisi kuvitella, 2010 on hänelle erittäin tärkeä ja mahdollisesti osittain stressaavakin vuosi työelämässä.

Yhteenvetäen: Tietty stressielementtihän noissa teidän kartoillenne tulevissa kuvioissa on. Mutta jotenkin karttoja näkemättä (mikä olisi minulle tärkeää), noissa kuvioissa on jotain synergiaa, eli tuntuisi, että "elämänpoluillanne" on tuossa kohtaa kuitenkin selkeä yhteys.  Muista kuvioista ja esim. AP-kartoista voisi selvitä, voisiko tiedossa esim. olla työhön liittyvä muutto ulkomaille.