Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.02.2009 13:04:11



Otsikko: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.02.2009 13:04:11
Olemme saattaneet loppuun tehtävämme nousemisesta korkeampiin ulottuvuuksiin ja nyt olemme siellä.

Olemme saattaneet loppuun tehtävämme nousemisesta korkeampiin ulottuvuuksiin ja nyt olemme siellä. Nyt meidän on opittava siirtymään siitä tarpeesta, että maailmankaikkeus kertoo meille kaiken olevan ok, luottamaan ja uskomaan, että olemme onnistuneet. Kanssaluomme uutta maapalloa yksi uskomus, yksi ajatus ja yksi ihme kerrallaan. Te olette uusi maapallo, te olette sen lupaus ja potentiaali, joten uskokaa ja luottakaa, että se on täällä, ja alkakaa ilmentää unelmienne elämää.

**niin ajattelin tässä vähän herätellä tällaista.. konkreettisia esimerkkejä kiitos..
onko "nyt" jotenkin parempi toteuttaa toiveensa kuin "eilen" ja "toissa vuonna"..

mitä unelmia on vielä toteuttamatta?

onko muita tapoja toteuttaa kuin tehdä, luoda, visualisoida, aarrekartta-

palaan tänne, teidän vuoronne..

Islanti USA ja Englanti ovat uutisten mukaan nyt edullisempia matkakohteita valuuttojen takia.. että jos joku on aina halunnut mennä noihin, esim   


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 09.02.2009 13:23:46
tässä voisi auttaa sellaiset kysymykset kuin..

miksi olenkaan syntynyt.. (sielunsuunnitelma)

olenko syntynyt olemaan onnellinen, menestymään (oma määritelmä), tekemään täsmälleen mitä ja kenen kanssa

miten asiat vedetään puoleen.. mitä asioita tulee jatkuvasti tielle..

tukeeko kaikkeus toiveitani vai mitä..

mitä kokemuksia en halua..  :angel:

ketkä auttavat.. itselläni ainakin eräs  :vesimies: nainen, liikenainen.. kasvu hurjaa..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Chandra - 23.02.2009 02:25:32
 Kaikkein yksinkertaisemmin saat vastaukset lukemalla kirjan The Secret-salaisuus,ellet sitten ole jo lukenut.

 Eikä edes koko kirjaa tarvitse lukea,vaan pätkiä sieltä ja täältä.

 Saat kyllä sen mitä haluat keskittämällä ajatuksesi kaikella tarmolla siihen,äläkä anna minkään horjuuttaa
 omaa näkemystäsi tavoitteestasi.On se miten hurjan tai villin tuntuinen tahansa,niin näe se jo toteutuneena.Mutta tähän tarvitaan myös syvä luottamus omaan luomiskykyynsä ja vetovoiman lakiin.

Jos otetaan esimerkki,että hoen jatkuvasti miten minulla ei ole rahaa,on velkaa ja oi ja voi miten tästä selviänkään,niin vedän taatusti sitä lisää puoleeni ja maailmankaikkeus vastaa siihen antamalla sitä köyhyyttä.
Muutin asian niin,että aloin tietoisesti luomaan runsautta,en suostu näkemään itseäni enää veloissa,vaan tilanteessa,jossa elämäni on tasapainossa ja täynnä runsautta,onnea ja rakkautta.Olen vasta aloittanut,mutta voin sanoa,että olen jo havainnut sen toimivuuden ja joskus jopa erittäin nopeaankin.

Ja tulen kirjoittamaan tänne vielä täydellisestä parisuhteestakin,sen lupaan ja nimen omaan omassa elämässäni. ;D
Olen luonut kuvan ja asettanut tavoitteet,mitä minun toiveeni siltä osin ovat ja se tulee toteutumaan.
Tämä aika on muutenkin parisuhteiden koetin aikaa.Siitä julkaisen kanavoinnin piakkoin.On loppuun saattamisen ja irroittamisen vuosi,mutta myös uusien ihmeellisten parisuhteiden vuosi. :-* :smitten:

Siis kyllä sinä olet tullut tänne olemaan ja elämään onnellista elämää.Juuri sellaista kuin itse haluat.Kaikki ei ehkä tapahdu ihan viikossa,eikä kahdessa,mutta jo kuukauden kuluttua voi varmasti odottaa vaikutuksia.

Siis luomaan ja visualisoimaan vaan.Rajoja ei ole,paitsi ne,mitä kukin itse itselleen asettaa. :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.02.2009 10:34:13
joo ajattelen kuten sinä Chandra.. juuri näin se menee.. joskus jopa automaattisesti.. en ota henk koht suhteita vakavasti enää, miten voisin.. mutta kuuntelen mielellään kanavointisi aiheesta. en tiedä kuka yleensä pysyy missään, esim kun tuossa discoilin, niin kaikki ovat aina valmiita vaihtamaan uuteen, oli oma suhde vähän millainen vaan (tarkoitan että miehet tulee useita kertoja tanssimaan, vaikka olisi jo jonkun kanssa ja pikku draamaa).. jopa eräs, joka saa naiseltaan kaikenlaista etua, silti pettäisi.. se vähän karmii.. no mutta silti, jos suhde on unelmalistalla? siinä pitäisi olla kyllä kaikkea, että toimisi..  esim luottamus..

onko nyt todella parisuhdevuosi? entäs jos se onkin ensi vuosi??  ::)

no itse puhun ehkä luppovuodesta ja mitä silloin teen.. on jännä miten teen kovasti töitä tiettyjen toiveiden toteutumiseksi, ja ne hieman kupruavat..

Sonia Choquette: jos kohtaat hidasteita, olet varmasti lähellä unemaasi!
noh, jatketaan silti..  :vesimies:  :jousimies: apuna -   

:)



Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Chandra - 26.02.2009 12:10:05
 
Kuvailit tuossa noita kokemuksiasi discoissa koetuista kokemuksista,,,
Tuotahan on ollut jo iät ja ajat,mutta et kai sinä sellaista elämääsi halua?Draamaa ja lisää draamaa.
Hyvä esimerkki siitä mitä et halua ja auttaa sinua piirtämään ne rajat omalle tulevalle suhteellesi. ;)

Eivät tietenkään kaikki tule saamaan juuri tänä vuonna sitä täydellistä suhdetta,sillä jotkut haluavat roikkua vanhassa,vaikka se ei toimi enää millään tasolla.Mutta se valmius on niillä,jotka tietävät mitä tahtovat ja ovat päästäneet irti vanhoista kaavoista.Tässä mielessä minulla on ollut onni saada hyviä kumppaneita opettamaan mitä en todellakaan halua!

Eräs ystäväni,joka on ollut avioliiitossa yli 35v,on ero prosessissa.Hän ei halua jatkaa enää suhteessa,joka ei anna yhtään mitään ja unelmoi uudesta.Hienoa!Tässä ei siis kysytä ikää ja hänen kohdallaan sanoisin että varsin rohkeaa toimintaa ja kaikista ihmisten puheista irrottautumista.
Jotkut menettävät kumppaninsa muulla tavalla ja ainahan kipeän kokemuksen jälkeen tarvitaan lepoaikaa.
Mutta kyllä me olemme valmiita menemään nyt uudelle tasolle myös ihmissuhteissa.Tasolle,jossa vallitsee harmonia ja rauha,keskinäinen syvä ymmärrys,rakkaus ja luottamus.Jopa niin,että kommunikointikin käy tavallaan ajatuksen tasolla jo,jos niin haluamme.

Vanha kaksoisliekkisuhde tulee muuttumaan ja voimme puhua uudesta termistä kaksoisvalo.Entiset kaksoisliekit vetivät puoleensa niin,ettei ollut mahdollista muuhun kuin käydä tuo vaikea koulu läpi,sillä vain harvoilla se onnistui.Pitää värähdellä samalla taajuudella.Nämä uudet suhteet ovat juuri tätä,värähtelyä siinä,jolloin ei tietenkään pääse syntymään edellä mainittuja tilanteita.
Tässä nyt tuli hieman pätkäinfoa,joten voi olla ettet itse ajatukseen pääse sisälle,mutta yritän tuon koko kanavoinnin saada foorumille.Se ei koske yksin rakkausuhteita,vaan yleisesti irtipäästämistä ja uuden luomista.
Iloa siihen ja onhan vuoden loppupuoli tätä vuotta. ::)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.02.2009 12:33:08
kävin vain katsomassa nk normaalielämää, kun tiedostavia miehiä on niin vähän, mutta ehkä ens vkl. ja maailmallakin jos liikkuisi.. mitä odottaisi?

allaoleva on todeksi koettu.

Entiset kaksoisliekit vetivät puoleensa niin,ettei ollut mahdollista muuhun kuin käydä tuo vaikea koulu läpi,sillä vain harvoilla se onnistui.Pitää värähdellä samalla taajuudella.Nämä uudet suhteet ovat juuri tätä,värähtelyä siinä,jolloin ei tietenkään pääse syntymään edellä mainittuja tilanteita.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Eileithyia - 26.02.2009 12:45:53
Raha onkin helppo juttu mutta miten saada ihminen elämäänsä. Nyt en puhu rakkaudesta vaan jostain ihan muusta. Minä tiedän että minä pystyisin vaikka mihin, nousemaan korkealle. Puuttuu vaan se toinen samanlainen, käytän kyllä visualisointia, aarrekarttaa ja kuvia..  :P Huooooh..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.02.2009 13:21:05
ihmisiä kyllä on.. mutta kenen kanssa kohtaa.. olen kuin virtuaalimallissa..

mitä MUUTA haet?  :)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.03.2009 18:21:23
Kun unelmat toteutuvat

Minulla on ollut yli kolmekymmentä vuotta haave; uida delfiinien kanssa.
Olen kyllä useasti nähnyt delfiinejä hyppimässä uljaasti veneiden laineista nauttien. Se on ollut upeaa katseltavaa.
Mutta silti olen halunnut lähemmäksi- aitoon kosketukseen näiden hurmaavien ja elämäniloisten eläinten kanssa.

Helmikuun alussa olin työmatkalla Meksikossa. Siellä tarjoutui mahdollisuus viettää kokonainen päivä delfiinikouluttajan seurassa, altaassa kahden väkevän ja viisaan delfiinipersoonallisuuden, Lucan ja Marian kanssa.

Ja mikä päivä siitä muodostuikaan! Pääsin leikkimään näiden uskomattoman voimallisten ja herkkien ilon lähettiläiden kanssa. Sain ratsastaa ympäri allasta, maaten delfiinin lämpöisällä vatsalla, evistä kiinni pitäen.
Koin hurmaavia hetkiä sivellessäni näiden kiehtovien ystäviemme pehmeää ja kimmoisaa ihoa. Tunsin hyväksynnän ja elämänriemun.

Mitä toin kotiin? Kiitollisuuden. Unelmani toteutui, vihdoin!
Ja luottamuksen. Unelmat toteutuvat. Emme aina tiedä milloin ja miten. Mutta kun jaksamme uskoa, että ne tulevat, niin ne tulevat. Omalla ajallaan, nurkan takaa yllättäen. Odottavan aika ei ole pitkä kun keskittyy siihen, mikä on hyvin.

Uskon, että meidän tehtävämme on kylvää unelman siemen. Kastella sitä toiveikkuudellamme. Valaista sitä luottamuksellamme. Ruokkia sitä kiireettömyydellämme. Kuva minusta ja delfiineistä oli aarrekartassani vuonna 1979. Sitten päästin irti.

Ehkäpä seuraavassa lauseessa on enemmän viisautta kun uskommekaan; Voit saada mitä ikinä haluat, jos et koe tarvitsevasi sitä.

Uskallathan unelmoida!
Kiitollisin mielin, Marika (Borg)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Hiisitär - 05.03.2009 02:26:25
Minulla on pienenä haaveena oma taidekirja. Haluaisin tehdä ja julkaista sellaisen ihmisten iloksi ja ennenkaikkea omaksi ilokseni. Haave ei ole vielä toteutunut kokonaan, mutta sain vuoden alussa tilaisuuden osallistua yhteisen, maailmanlaajuisen taidekirjan tekemiseen ja toteuttamiseen. Meitä tekijöitä on kirjaimellisesti ympäri maailmaa ja jokainen antaa itsenäisen panostuksensa taidekirjaan.
Kesäkuussa pitäisi olla työn hedelmien painettuina ja toivon mukaan levittämässä iloa mahdollisimman moneen maailman kolkkaan ^__________^


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Eileithyia - 05.03.2009 11:27:53
mitä MUUTA haet?  :)

No kun on kysymyksessä pariurheilulaji niin ei sitä oikein yksin voi päästä eteenpäin.  :(
Sen parin aina tarvii.   :) Ja vielä kun olisi yhtä kunnianhimoinen ja luova niin.. Mikään ei pysäytä.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: T-H - 05.03.2009 11:47:31
Tiättekö, kun elää hetkessä, ei menneessä eikä tulevassa - siinä on salaisuus onnellisuuteen. Asiat vain tapahtuu. Se on huomattavasti vaikeampaa täällä Suomessa kuin mitä koin Lattareissa. Suomessa on tarrautumisen energiaa... Lattareissa ihmiset kokevat, ja jättävät asiat sitten taakseen. Minä kerran yritin tarrata tunteeseen ja minulle sanottiin: unohda se jo! Yritä edes! (Aikaa oli kulunut yksi päivä  ;D )

Tämän allekirjoitan tuon: "Elä tässä hetkessä" :) Menneiden murehtimisesta on mullekin sanottu ties mitenkä monta kertaa. Eihän se tuo kuin harmaita hiuksia ;)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: T-H - 05.03.2009 12:03:45
mitä MUUTA haet?  :)

No kun on kysymyksessä pariurheilulaji niin ei sitä oikein yksin voi päästä eteenpäin.  :(
Sen parin aina tarvii.   :) Ja vielä kun olisi yhtä kunnianhimoinen ja luova niin.. Mikään ei pysäytä.

Millaisesta pariurheilulajista on kyse? :)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: rovatar - 05.03.2009 12:18:10
Ja olkoon se millainen pariurheilulaji tahansa, siinä on ensin oltava myös itse hyvä.  ;)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Eileithyia - 05.03.2009 16:22:54
mitä MUUTA haet?  :)

No kun on kysymyksessä pariurheilulaji niin ei sitä oikein yksin voi päästä eteenpäin.  :(
Sen parin aina tarvii.   :) Ja vielä kun olisi yhtä kunnianhimoinen ja luova niin.. Mikään ei pysäytä.

Millaisesta pariurheilulajista on kyse? :)

Njehehhehhee.. Mitäs jos en kerro?  :D ;) Arvaa.

Rovatar: Kehtaan väittää että täytän kriteerin.  :D


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: T-H - 05.03.2009 16:24:11
Eileithyia: Koska noin vinkkaat silmää, niin oisko jotain "kahdenkeskistä kivaa" :D Taisi osua arvaukseni nappiin ;)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: T-H - 05.03.2009 16:28:20
Kun nyt puhutaan Unelmet toteen -aiheesta, niin olen sitä mieltä, että pitääkin oiken tehdä töitä toteuttaakseen unelmansa, tai unelmat. Mäkin oon vaikka kuinka puurtanut, ollut tuskastunut, miltei hiestä märkänä kun oon halunnut, tai yrittänyt toteuttaa unelmiani. Osa unelmista on toteutunut!

Kaikkein rakkain unelma on vielä kuitenki toteuttamatta. Matka Pohjois-Amerikkaan oman rakkaani kanssa, jota en vielä tiedä kuka hän on...  :)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.03.2009 00:14:40

eikö ole hienoa että niitä unelmia ON! äsken esim tapasin "sattumalta" naisen joka tekee just sellaista työtä mitä voisin tehdä, olen 2 kertaa ollut häneen yhteydessä, kun oli kyse markkinoinnista ja eräästä erityismatkasta. eli hän järjestää matkoja pitkin maailmaa, kontakteja on Kiinaan, Jenkkeihin, Norjaan, Hollantiin jne jne. eli taas vakuutuin siitä, että jos todella haluaa, niin tapahtuu. ja ylläri, hänelle tuntuisi tuo espanjan kieli ja maa olevan puoleensavetävä - mutta oikeasti kohteet on Suomessa 70%! puhuttiin vaikka mistä, kaupallisista lisätutkinnoista, nettimarkkinoinnista, maailmasta jne. todella, näin uskon että kun jotain haluaa, se alkaa tapahtua.

cool... oli siinä "vähän muutakin" muistiin palautusta, esim piireistä jotka isäni ja itse olen tuntenut.. politiikan/kulttuurin huipulta jne. sitä aina jotenkin päätyy sellaiseen paikkaan, johon kuuluu.. nyt kun ajattelen seuraavaa firmaa vaikka.. tai kun en edes puhu jostain matkasta, joku jo kehuu kaupunkia hienoksi! jne. siis jännittävää. tai kun puhutaan matkakohteesta, jos ei toteudu yksi, niin toinen juuri siitä vierestä, mistä itse olen ollut kiinnostunut. tai näen paikan jossa olin aikaa sitten, uudella tavalla.

minusta taas Suomessa ei tunnu mikään tarrautuminen..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Eileithyia - 06.03.2009 14:23:23
Eileithyia: Koska noin vinkkaat silmää, niin oisko jotain "kahdenkeskistä kivaa" :D Taisi osua arvaukseni nappiin ;)

 :uglystupid2: ;D ?????

..on kilpatanssin puolelta..

Elwynhän tässä osui oikeaan. Paras laji ikinä, siinä on tarpeeksi vaihtia minun makuuni. Mutta kuitenkin se on sitten luova laji ja saa myös toteuttaa luovuuttaan. Rakastan tanssia (rakastan musiikkia) ja rakastan urheilua (voimaa ja vauhtia).. Niinpä Tanssiurheilu on minulle paras vaihtoehto. :D Kun nyt pääsisi tästä johonkin..

Miehiähän ei tietenkään riitä (täytyyykö lähteä Venäjälle hakemaan?). Vielä vähemmän täällä peräpohjolassa. Edellinen parikin oli ulkomaalainen, lähti sitten takaisin kotiinsa. Toivotaan että etelässä on enemmän miekkosia tarjolla..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: T-H - 06.03.2009 14:26:02
No katos! En osunutkaan arvauksellani oikeaan. Ja mitäs tuosta jos mä jotain tuollaista heitin. :idiot2:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.03.2009 14:36:54
ottaisin tähänkin kosmisen asenteen: eiköhän jossain kohtaa maailmankaikkeutta ole tanssipareja.. minusta näitä näkyy milloin missäkin, siis tanssivia miehiä! jos se on todella tärkeää, hae tyyppi mistä vaan!


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Eileithyia - 07.03.2009 14:22:39
Tuossa tanssissa on vielä sekin puoli että vastaparin kanssa täytyy kemiat osua yhteen.. Muuten koko touhusta ei tule kunnollista 8) Luulenpa että etelästä löytyy enemmän samanhenkisiä tyyppejä.

Eräs vanha koulukaveri on muuten tanssitaiteilija nykytanssin puolella ja opettaa yms. tällä hetkellä.

Niinpä, ne kemiat (uskon kyllä että sellaisen kyllä vielä joskus löydän varsinkin kun minä tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa). Tosin tällähetkellä treenaus ja sarjassa eteneminen ovat etusijalla.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.03.2009 19:51:38
kaikki tulee oikeaan aikaan, sanovat.. katsokaa sillävälin mitä teillä on jo..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Tiigris - 07.03.2009 19:55:28
Mulla on tällä hetkellä kolme suurta unelmaa, joita tulee mietittyä joka päivä...
Uskon, uskon, kaikki ajallaan.  :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.03.2009 20:00:53
TOTEUTA UNELMASI
Tarvitaan täysin hereillä oleva ihminen tekemään unelmistaan totta. - Roger Babson

Unelmat toteutuvat jos toivot riittävän voimallisesti. Voit saada elämässä mitä tahansa, jos uhraat kaiken muun sen takia. - Sir James M. Barrie

Onnellisia ne, joilla on unia ja unelmia ja halua maksaa hinta tehdäkseen niistä totta. - Albert Camus

Kaikki unelmamme toteutuvat ... jos meillä on rohkeutta tehdä työtä sen hyväksi. - Walt Disney

Emme ole todella kiitollisia niille, jotka tekevät unelmistamme totta; he pilaavat unelmamme. - Eric Hoffer

Kaikki ihmiset uneksivat mutta eivät yhtä lailla. Ne jotka uneksivat yöllä mielensä tomuisissa sopukoissa, heräävät aamulla ja huomaavat uniensa olleen vain turhuutta. Mutta ne, jotka uneksivat päivällä silmät auki, ovat vaarallisia; he toteuttavat unensa ja tekevät niistä totta. - Thomas Edward Lawrence

Tehdäksesi unelmistasi totta, sinun on herättävä ja ryhdyttävä toimiin. - Natasha Newsome

On hienoa olla nuori ja omata unelma, mutta on parempi olla vanha ja nähdä, että unelma oli totta. - John Osteen

Olet keskellä sotaa: taistelulinja kulkee sen joukon välillä, joka yrittää saada sinut luopumaan unelmistasi, ja todellisen näkysi voima luoda ja antaa panoksensa. Se on taistelu niiden välillä, jotka kertovat sinulle mitä et voi tehdä, ja sen osan itseäsi, joka tietää - joka on aina tiennyt - että olemme enemmän kuin ympäristömme; ja että unelmalla, jota tukee lannistumaton tahto saavuttaa se, on todella välittömät mahdollisuudet tulla todellisuudeksi. - Anthony Robbins

Voimakkaan suoritustavoitteiset huomaavat nopeasti antoisat tilaisuudet, tekevät pian suuret päätökset ja alkavat heti toimia. Seuraa näitä periaatteita ja teet totta unelmistasi. - Dr. Robert Schuller

Älä uneksi siitä, mitä haluaisit tehdä, pysy valveilla ja tee se. - Marvin Yagoda

Unelmat ovat vailla merkitystä, ellet ole tarpeeksi voimakas taistelemaan niiden puolesta ja tekemään niistä totta. - Bruce Springsteen

Amerikka on maailman suurin maa. Voit olla mitä haluat olla Jumalan ja ihmisen lakien rajoissa. Voit tehdä unelmistasi totta, jos työskentelet lujasti, keskityt päämäärääsi ja annat jotain takaisin yhteisölle, joka sinua tukee. - Dave Thomas

Sanon ihmisille, että olen liian typerä tietämään mikä on mahdotonta. Minulla on naurettavan suuria unelmia ja puolet niistä toteutuvat. - Debi Thomas


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Chandra - 07.03.2009 22:08:11

Heips kaikille oman elämänsä luojille. :smitten:

On ollut hieman kiireistä aikaa,joten tupsahdin nyt sinulle Chakwaina ja muillekin kiinnostuneille tuomaan linkin kanavointiin,jossa käsitellään mm uutta parisuhdetta.

Hieman vaikean mutkan takana,mutta toivottavasti löydätte.Siinä on myös jotain yleistä tämän hetken omista ylösnousemusoireistamme ja pientä infoa maailman tilanteesta.

Allaolevan linkin kautta (karneolikuu) löydätte kanavointini.Kun sivu avautuu,klikatkaa ajankohtaista ja siitä avautuu alalinkkejä,joissa yhdessä kanavoinnit.Helmikuun kanavointi käsitteli nk."puoskarilakia" ja miten suhtauua siihen.
Palautetta voi antaa vaikka linkin vieraskirjaan,tai minulle suoraan.Jos useampi jää miettimään jotain kysymystä,saattaa siihen tulla uutta tietoa.

Ja tuossa oli kyllä viisautta,muistaa olla kiitollinen joka hetki siitä,joka jo on elämässä ja pitää kiinni unelmistaan.

Terveisin;Chandra  :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.03.2009 12:45:02
Nämä tuntemukset,kuin myös painon tunne raajoissa viestivät siis ainoastaan siitä,että kehonne tarvitsee hetkellisen lepokauden kyetäkseen tasapainottamaan tämän voimallisen uuden energia aallon.
Haluttomuus ja se että tunnette tarvetta vetäytyä yksinäisyyteen yhä useammin on viesti samasta asiasta.Käytte läpi tätä voimallista prosessia myös tunnetasolla poistaen elämästänne sitä,mikä ei enää tunnu kuuluvan siihen. Ette yksinkertaisesti kykene enää viettämään aikaanne tiettyjen ihmisten seurassa tai tilanteissa joissa vallitsee epätasapaino. Värähtelette korkealla ja aistitte vahvasti kaiken sen,joka ei ole enää osa teitä.

Olette viime aikoina olleet hämmentyneitä ja jopa peloissanne teitä kohtaan kohdistuvasta hyökkäyksestä,kuten osa teistä sen näkee.Hyökkäyksestä koskien työtänne tässä ylösnousemusprosessissa.
Mistä tuossa hyökkäyksessä on kyse?Miettikääpä sitä. Pelosta.Se syntyy pelosta työtänne kohtaan,työtä jota te teette rakkaudesta Äiti maan ja kanssakulkijoitanne vuoksi.Edistätte ylösnousemusprosessia ja joukkoonne on liittynyt yhä enemmän tätä työtä tekeviä.

Ajatelkaapa vaikkapa kahta pöytävalaisinta,joihin asennetaan saman energiamäärän sisältävä lamppu.Eivätkö ne kauneudessaan tasapainotakin toinen toistaan,valaisten kauniisti ympäristöään.Aivan kuten te,löydettyänne Kaksoisvalonne.Täydellisessä tasapainon ja rakkauden tilassa,samalla taajuudella värähdellen ja loistaen yhdessä rakkauden valoa ympäristöönne.
Pyytäkää että hän saapuu elämäänne,miettien mitä te kykenette ja haluatte antaa suhteeseen ja mitä odotatte toiselta,jotta suhde toimisi näin.Pyytäkää,luokaa ja vastaan ottakaa ja erityisesti minä,Jeesus Kristus,sekä Äiti Maria johdatamme teidät yhteen.

Luomistyön,joka on tapahtunut vieläkin nopeammalla vauhdilla mikä alkuperäinen suunnitelma oli.
Olette astumassa suuren askeleen kohti rauhan maailmaa ja se tulee mahdolliseksi tämän talouskriisin osana. Kommunikoimalla eri kulttuurin omaavien ihmisten kanssa,te tulette huomaamaan,että he haluavat täsmälleen samoja asioita kuin tekin ja opitte näkemään ja hyväksymään erilaisuutta.Nekin,jotka eivät tietoisesti luo tätä.


**tässä oli mielestäni pointtia, samoin siinä että aina tulee noita hyökkäyksiä, jos kovin henkisissä sfääreissä liihottelee, ja sitten kumma kyllä myös jos liikkuu normaaleissa kuvioissa, huvittelee jne.. oh well..  ;)

mutta noista suhteista en tiedä mitä ajatella, esim nytkin kun tuossa 2-3 tyyppiä pyörii eikä ketään tunne elämää suuremmaksi, varsinkin yhden kanssa on huvittavaa kun hän ei millään tunnista mitään syvällisempää jutussa (ja edelleen kysyn onko kaksoisliekkejä 1 vai 7!). parin muun kanssa se on sellaista seksin ympärillä pyörivää, edelleen en tunne suurempaa vetoa.. mutta sittenpä voi miettiä mitä odotan!

kivoja kursseja sivulla, tänä vkl:na olisi myös Nathalla ollut naisenergian kurssi-

unelmiahan voi tunnetusti aina uudelleen arvioida.. ja kun joku toteutuu, tulee uusia.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Chandra - 08.03.2009 20:16:10

Eiköhän ole niin,että on aikoja,jolloin liihottelee sfääreissä,mutta arkielämääkin on pyöritettävä ja ne vain pitää jotenkn tasapainottaa.
Aina ei tee mielikään muuta kuin olla ja hassutella muuta hömppää. ;D

Ilo on ja nauru ovat ihania asioita,joskin kuuluvat henkisyyteenkin mitä suuremmassa määrin.Pois on onneksi se aika kun mustat huivit tiukasti lauan alta sidottuna kuljettiin kirkkotietä ja jokin pappi päätti sitten mikä olet.

Nyt on vapaus valita.Tänään tätä ja huomenna tuota,,mikä nyt huvittaa.
Ja onhan itsellänikin ollut noita miespuolisia ehdokkaita muutamia,vaan kun ei sellaista,josta jotain voisi syntyä.Mutta en koe heitä kaksoisliekeiksi,joku ehkä jollain tasolla sielunkumppani.Joten se loppuu siihen tai jää ystävyystasolle.
Tiedän tarkalleen mitä haluan ja luon sitä suhdetta,enkä jaksa lipsua edes yrittämään muuta,jos yhteys ei toimi.

Mutta ei se ole kiellettyä.Seksi on hyvinkin tarpeellinen ja voimakas energia,joten kuka kieltää olemasta seksisuhteessa pelkästään,jos ei sillä ketään tietoisesti satuta?
Ei moralisoida liikaa itseäämme sen enempää kuin muitakaan.Jokainen viime kädessä kantaa vastuun omasta elämästään.

Ja paljon on pitänyt nähdä ja kokea,ennen kuin todella tiedän mikä minun kohdallani toimii.Se kantapää oppi kun on ollut oma oppini. ;D


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 09.03.2009 11:25:44
jess, no ajattelin tässä vähän noita muita toiveita kuin suhteita (eihän seksi mitään oikeastaan ratkaise). lähinnä elämäntehtävä - työ - raha - matkailuasiat.

mikä estää unelmienne toteutusta, mikä edistää? se oli juuri tuolla ketjun alussa, että jos voimme alkaa mielellä luoda kaikkea, mikä sitten estää muuten (aika, ihmiset, suhdanne tms?)-

tai entäs sitten jos äkkiä tulee mahdollisuuksia ja kontakteja ja kaikki alkaa toteutua?


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: monikakson - 09.03.2009 12:54:31
Kannattaa aloittaa pienistä asioista ja olla myös varovainen ajatustensa kanssa: sitä saa mitä tilaa..
Itse halusin mustan kissan, joka tielleni tupsahti yhtäkkiä tuttavaperheen pentueen ainoana mustana mörrinä. Nyt muutin kämppään, josta haaveilin, kun kuulin että edellinen asukki oli muuttamassa pois. En tuolloin tehnyt asialle mitään, koska aikomus ei ollut muuttaa tälle paikkakunnalle, mutta toisin kävi. Ja perhe on ollut haaveena kauan aikaa + kaikkine muine puitteineen, mutta miestä ei ole ollut. Nyt sitten jo tapasin sellaisen miehen ja minulla on vahva tunne siitä, että olen ansainnut hänenkaltaisen hyvän miehen. Edellinen suhteeni olikin katastrofi, jossa varmasti puhdistauduin omilta tekemiltäni vääryyksiltä, mutta tajusin ja muistin joskus ajatelleeni jonkinlaisessa depressiossa että varmaan tarvitsisin tielleni jonkun, joka ei olisi hyvä minulle. Mutta sitten olen muuttanut ajatukseni ja ne tuottavat tulosta..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.03.2009 23:16:19

no, kättelinpä miestä joka ainakin sai taloudelliset toiveensa toteen moninkerroin.. siinä sitten vertailin itseäni häneen; henkisestihän joku rahamies ei ole itseäni parempi ja raha on vain rahaa.. vai onko? joskus se tuntuu vain energialta, joskus sitä ikäänkuin joku muu määrää tai rajoittaa.. joskus joku sanoo, näin se käy.. tänään se oli niin..

aika..

se on se puskuri..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Asterix - 14.03.2009 22:47:19
Mitä eroa on toivomisen ja tekemisen välillä?

Kun toivot, niin siinähän toivot ja muut kannustaa.
Kun teet, niin sittenhän teet ja kyllä niitä vtuttaa.  

 ;)

:angel:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Eileithyia - 15.03.2009 12:09:02
Joskus täytyy tyytyä toivomaan kun tekemisen mahdollisuutta ei ole. Täytyy toivoa että se tekemisen mahdollisuus tulisi.. Ainakin omalla kohdalla..


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.03.2009 14:38:25
yksi unelma kerrallaan.

onko toteutuneita unelmia kellään viime aikoina? millaisia?


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Tiigris - 18.03.2009 20:07:29
Unelmien toteutumista edesauttaa hyvä itsetuntemus. Koska sen pohjalta että tuntee itsensä, tuntee myös vahvuutensa ja osaa erottaa omat todelliset haaveensa niiden joukosta, jotka ovat ns. ulkopuolelta syötettyjä "vaatimuksia"..

Pitää kuunnella itseään. Olla realistinen tietyssä mielessä. Mutta uskaltaa ottaa riskejä, joita joutuu kenties ottamaan valitakseen sen suunnan mikä päällepäin voi tuntua mahdottomalta mutta sisimmässään tuntee että tämä on se juttu mikä on minua varten.

Unelmat tarvitsevat joskus aikaa toteutuakseen, voi viedä vuosia ennen kuin ihminen on "kypsä" sille tietylle unelmalle, joka odottaa toteutumistaan. Se vaatii pitkäjänteisyyttä ja luottamusta siihen, että kaikki tapahtuu aikanaan. Ei ole väärin unelmoida suuria, mutta niille suurille unelmille pitää antaa siivet, ei saa kahlita ja tarrautua niihin liikaa, koska se sitoo niihin pelkoa ja negatiivista energiaa.

Minä etenen askel askeleelta unelmaani valmistumisesta. Tänään oli tentti, sellainen tentti että kun se menee läpi, niin hups: ei ole enää ainuttakaan tenttiä enää jäljellä.  ;D Paitsi opinnäytetyöhön liittyvä kypsyysnäyte. Olen laatinut itselleni hieman aikatauluja; joka viikko teen jotain kouluun liittyvää tehtävää, pöytä tulee tehtävä tehtävältä tyhjemmäksi. Tämä vaatii minunlaiselta ihmiseltä suunnatonta keskittymiskykyä ja organisointia: en yleensä ole mikään suunnitelmallinen ihminen, mutta nyt kun haluan tosissaan saada kaiken tehtyä, ei auta kuin hoitaa homma kotiin, vaikka välillä tuntuukin että tässä ei jää aikaa muulle elämälle tarpeeksi. Muistutan vaan itseäni joka päivä siitä palkinnosta, mikä minua odottaa. Se on vapaus.  :)

Itseään tarvitsee kehua ja antaa positiivista palautetta pienistäkin asioista, jotka vievät eteen päin.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 31.03.2009 13:19:20
tähänKIN voi yllättäen liittyä energioiden puhdistus; mitä haluat, mistä se kumpuaa ja mitä vedät puoleesi.. mitä sinulla on jo ollut ja mitä sieluna nyt haluat.. älkää toimiko yksin, hakekaa seuraa joka tukee unelmia. eräs intuitiivinen henkilö pystyi näkemään aika suoraan monen vuoden suunnitelmani ja se oli aika taitavaa. sanoi heti, ethän sinä tätä aio tehdä vaan mikä on se toiveesi, ja että on suunnaton määrä mahiksia saada Universumista/enkeleiltä tukea, tuloja jne.. jep--


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.04.2009 16:00:26
USKOKAA JA LUOTTAKAA KORKEIMPAAN VISIOONNE
(Viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen pääseminen, osa 7)
 
Kanavoinut DL Zeta ( www.celestialvision.org)
Tammikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun saatte säännöllisesti henkisen opastuksen latauksia, saatatte huomata mieleenne tulvivan kuvia mahdollisuuksista, jotka näyttävät ylittävän nykyiset kykynne. Itse asiassa, on todennäköistä, että toimiminen joidenkin saamienne visioiden mukaisesti vaatii teitä tekemään "suuren luottamushyppäyksen" sisällänne. Tämä näyttää joskus kuin hyppäämiseltä kallionkielekkeeltä luottaen, että hengen rakastavat käsivarret tukevat teitä. Joka kerta päästessänne viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen huomaatte saavanne hämmästyttäviä visioita tulevaisuuden mahdollisuuksista, jotka voidaan toteuttaa vain astumalla antautumisen ja luottamuksen tilaan.
 
"Tunnettujen asioiden" riskeeraaminen
 
Saattaa näyttää siltä, että korkeimman visionne seuraaminen vaatii teitä usein ottamaan riskejä. Teitä saatetaan pyytää ottamaan riski nykyisen identiteetin, kauan ylläpidettyjen tukijärjestelmien, ihmissuhteiden, olemistapojen ja yleisesti ottaen "tunnettujen asioiden" mukavuuden menettämisestä.
 
On ymmärrettävää, jos tietoinen mielenne perääntyy tällaisista riskeistä. Sen tehtävänä on auttaa teitä suunnistamaan fyysisessä todellisuudessa. Sellaisen turvallisuuden ja mukavuuden riskeeraaminen, minkä eteen olette tehneet töitä, näyttää luultavasti huonolta neuvolta tietoisesta näkökulmasta. Tässä kohtaa teidän on käytävä keskustelu nykyisen identiteettinne kanssa - tietoisen mielenne/egonne asioiden nykyjärjestelijän kanssa.
 
Teidän täytyy selittää tälle itselle, miten henkisen opastuksenne seuraaminen on viisain, edullisin tapa suunnistaa fyysisessä todellisuudessa. Teidän täytyy selittää, miten harmonisoituminen korkeimman visionne kanssa antaa teidän toteuttaa henkisen tarkoituksenne lisätä ymmärrystä ja tulla "inkarnoituneeksi hengeksi" maan päälle. Teidän täytyy auttaa identiteettiänne ymmärtämään, että kun pääsette suurempaan harmoniaan henkisen opastuksenne kanssa, kaikki tarpeenne tyydytetään "hetkessä". Tapahtumat, ihmiset ja asiat tulevat elämäänne moitteettomalla ajoituksella. Elämä virtaa helposti ja vaivattomasti, kun sallitte todellisen ydinolemuksenne säteillä läpi. Silloin kun hyväksytte, että teillä on olemuksessanne monia puolia (katso tämän sarjan osa 6), kykenette näkemään, miten se "sinä" joka on lähemmin harmoniassa korkeamman itsenne kanssa, voi tulla tietoisen mielenne rakastavaksi oppaaksi ja opettajaksi.
 
Olkaa valmis ottamaan vastaan tuntematon
 
Miksi visioidenne seuraaminen tuntuu niin pelottavalle? Koska teitä pyydetään tutkimaan uusia alueita ja ottamaan uusi ja laajempi oppimiskurssi. Tämän tekemiseksi teidän on oltava valmis astumaan tuntemattomaan. Teidän on oltava valmis olemaan kaaostilassa. Puhumme enemmän kaaoksen tärkeästä roolista myöhemmin tässä sarjassa. Tällä erää riittää, kun tiedätte, että se osanne joka kaipaa järjestystä ja varmuutta, tuntee haasteeksi astumisen tuntemattomaan.
 
Korkeimman visionne seuraaminen tuntuu haasteelliselta siinä määrin, millä olette panostaneet fyysiseen olemassaoloon ainoana todellisuutenanne. Visiotanne seuratessa teitä pyydetään uskomaan itseenne, kykyynne vastaanottaa ja tulkita henkistä opastusta - sujuvuuteen ja ymmärrykseen vastaanottamienne latauksien tulkitsemisessa. Jos tunnette tarvetta harjoitella enemmän henkisen opastuksen kanssa työskentelemistä, palatkaa tämän sarjan osaan 5: henkinen telepatia on avain viidenteen ulottuvuuteen.
 
Tuleminen siihen tilaan sisällänne, missä löydätte rohkeutta seurata henkistä opastustanne, on siirtymäriitti, joka sallii teidän koetella koko henkistä ymmärrystänne. Se sallii teidän astua uudelle itseenne uskomisen tasolle. Se sallii teidän vahvistaa henkistä opastustanne, vahvistaa sitoutumistanne henkiseen tarkoitukseenne ja harmonisoitua olemuksenne jumalaisen olemuksen kanssa.
 
Olkaa valmiita kuuntelemaan ja ryhtymään toimeen
 
Ette ehkä ole 100%:sti varmoja siitä, että olette ymmärtäneet oikein henkisen opastuksen. Tärkeää tässä on valmiutenne kuunnella ja ryhtyä toimeen. Jos huomaatte itsellänne olevan vielä kysymyksiä, voitte muotoilla ne ja pyytää opastukseenne selkeyttä. Ottakaa ensimmäinen askel ja tiedätte intuitiivisesti, oletteko kuulleet oikein. Ollessanne halukas tämän prosessin aloittamiseen aloitatte korkeamman itsenne kanssa keskustelun, missä toimitte, sitten saatte lisää opastusta ja palautetta ja tämä antaa teidän hienovirittää toimintaanne.
 
Avautuminen tulevaisuuden visiolle
 
Hetkinä jolloin olette eniten harmoniassa korkeamman itsenne kanssa, saatte opastus- ja informaatiolatauksia. Yksi osa tietoisuuteenne ladatusta opastuksesta on kuvat tulevista todennäköisyyksistä.
 
On helppoa tunnistaa henkinen visio, koska se kohottaa teitä ja saa teidät innostumaan. Tietoinen mielenne tuntee ehkä pelkoa ja huolta tähän visioon liittyen, mutta toisella tasolla tunnette sen laajentavan ja innostavan teitä. Antakaa näiden visioiden tulla tietoisuuteenne ja olla omassa tilassaan. Välttäkää houkutusta ympäröidä ne ajatuksilla siitä, miten toteuttaisitte ne tai miten haastavaa, mahdotonta tai vaikeaa teidän olisi toimia niiden mukaan. Tietoinen mielenne haluaa aina tietää näistä visioistanne, mitä, milloin, missä, miten ja miksi. Sallikaa itsenne olla tietämättä vastauksia näihin kysymyksiin. Tämä on iso osa korkeimpaan visioonne luottamisessa.
 
Visioiden juurruttaminen tietoisuuteen
 
Kun sallitte jonkin vision olla tietoisuudessanne, näette sen alkavan juurtua. Alatte nähdä askelia, joita voitte ottaa sen toteuttamiseksi. Teidän ei alussa tarvitse tietää kaikkia askelia. Luultavasti ette tiedä. Luottakaa, että silloin kun saatte vision, se on jo energiakentässänne mahdollisena todellisuutena. Luottakaa, että silloin kun saatte vision jonkin "asian" olemisesta jo energeettisesti, vision ilmentämisresurssit ovat jo käytettävissä. Itse asiassa, jotta tuo visio ei ilmentyisi, se on estettävä ajatuksilla, uskomuksilla, asenteilla ja tunteilla. Jos nämä kaikki ovat puhtaita ja avoimia, saatte opastusta toimiin, joihin voitte ryhtyä saattaaksenne visionne fyysiseen todellisuuteen.
 
Ette ehkä ensin ymmärrä, miksi saatte jonkin vision. Esim. jos näette itsenne muuttavan uuteen kaupunkiin tai osallistuvan kurssille, ette ehkä tietoisesti ymmärrä miksi. Kun otatte askelia saamienne visioiden tutkimiseksi, näette, miksi olette saaneet niitä ja miten ne voivat antaa teille tärkeää ymmärrystä, mitä tarvitsette edistyäksenne henkisesti. Koska ette ehkä täysin ymmärrä jonkin askeleen merkitystä ennen sen ottamista, teidän on opittava luottamaan ja uskomaan visoihinne.
 
Olkaa valmis ottamaan vastaan siirtymäriittejä
 
Askeleet joita teidän pyydetään ottamaan visioidenne oivaltamiseksi, saattavat vaatia teitä tekemään vaikeita ja tuskallisia päätöksiä. Saatatte nähdä itsenne lähtevän nykyisestä ammatistanne, lopettavan suhteen, muuttavan uuteen kaupunkiin tai muuten päästävän irti ajatuksista, asioista ja yhteyksistä. Joskus teitä pyydetään päästämään irti jostain entisestä puolestanne tai muuttamaan syvään juurtunutta tapaa.
 
Henkisessä oppimisessa ei ole aina kyse vallitsevan tilanteen ylläpitämisestä. Itse asiassa, kyse on usein entisen repimisestä alas ja siirtymisestä eteenpäin uudella tavalla. Kun astutte antautumisen tilaan, missä otatte vastaan ja sallitte kaiken, mitä henki pyytää teiltä, huomaatte monien ihanien ja kauniiden asioiden tulevan elämäänne. Muutoksessa ja kasvamisessa ei ole kyse asioiden "menettämisestä", vaan uusien osienne löytämisestä ja vastaanottamisesta. Näitä osia heijastavat ihmiset, tilanteet, paikat ja kokemukset fyysiseen todellisuuteenne.
 
Olkaa valmis "pyytämään" apua
 
Teitä pyydetään ehkä opettelemaan uusi taito tai laajentamaan näkemystänne siitä, minkä uskotte mahdolliseksi itsellenne omassa elämässänne. Älkää tuomitko itseänne, jos tunnette vastustusta ja epävarmuutta. Voitte aina pyytää oppailtanne ja korkeammalta itseltänne selkeyttämistä, apua ja lisäinformaatiota valmistelemaan tietä valmiustilaan. Tämän selkeyden ja avun etsimisessä ei ole mitään väärää. Jatkakaa tietoisuutenne valmistelemista ja tienne etsimistä, pyytäkää opastusta ja resursseja, joita tarvitsette lähteäksenne matkallenne, ja avautukaa vastaanottamaan niitä.
 
Annamme tässä askelia henkisen vision saamiseen
 
1) Ilmaiskaa aikomuksenne avautua henkenne tuomille visioille.
 
2) Menkää rauhalliseen, transsinomaiseen tilaan hengittämisen, meditoinnin, itsehypnoosin tai muiden tekniikoiden avulla.
 
3) Hiljentäkää mielenne, päästäkää irti kaikista ajatuksista ja pysykää valppaana kuuntelutilassa.
 
4) Antakaa kuvan muodostua mieleenne.
 
5) Kun näette tämän kuvan selvästi, kirjoittakaa se muistiin, sanokaa se nauhuriin tai hahmotelkaa se.
 
6) Asettukaa sallimisen tilaan. Sallikaa tämän kuvan olla tietoisuudessanne tietämättä, miten se ilmentyy.
 
7) Jos teillä on kysymyksiä tähän visioon liittyen, pyytäkää oppailtanne ja korkeammalta itseltänne selkeyttämistä. Älkää epäröikö muotoilla kysymyksiä oppaillenne ja korkeammalla itsellenne lisäinformaation ja opastuksen saamiseksi.
 
8) Kun saatte opastusta, olkaa valmis toimimaan saamanne kuvan mukaisesti. Osa tätä on toimiminen moitteettomalla ajoituksella. Tämä saattaa tarkoittaa merkkien ja synkronismin seuraamista. Kun näette opastuksen harmonisoituvan ympäristönne kanssa, olkaa valmis toimimaan hetkessä.
 
9) Kun olette ryhtyneet toimeen, tarkkailkaa prosessin kehittymistä. Jos tarvitsette selkeytystä, kysykää oppailtanne jo ottamistanne askelista ja lisäaskelista.
 
10) Hyväksykää toimienne tulokset - mitä ne ovatkin - ja olkaa vakuuttuneita siitä, että kaikki mitä elämässänne tapahtuu, on tilaisuus laajentaa ymmärrystänne.
 
11) Kiittäkää oppaitanne ja korkeampaa itseänne opastuksesta ja informaatiosta.
 
12) Pysykää valppaan kuuntelun tilassa tarvittavien lisäaskelien varalta.
 
Osassa 8 puhumme askelista tunnevapauteen, mikä on portinvartijana viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen pääsemisessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: He|mi^ - 07.04.2009 19:26:30
lapsi :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.04.2009 18:46:32
URIEL PARANTAA
 
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 13.4.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Se että teillä on fyysinen keho, ei rajoita teitä. Fyysiset ja emotionaaliset tunteenne ja ajattelunne sisältävät vain suurempia elämänkokemuksia. Nämä kokemukset ovat äärettömiä. Ne ovat syy siihen, että sielunne kulkee elämästä toiseen pyrkien saamaan aistikokemuksia Jumalan määrittelemiseksi.
 
Totuus on, että luonnostaan etsimänne määritelmä on se, että te olette Jumala ja Jumala on te ja että kaikki asiat todellisuudessanne luodaan omalla havaintotavallanne. Sen mitä havaitsette ja mihin uskotte, on oltava. Olette keksineet havaintotapanne rajoittamaan ja määrittelemään sen, mikä on suurempi kuin te.
 
Se mitä ette ymmärrä, ei voi olla todellista - eikö näin ole? Ei, ei ole. Ymmärtäminen määrittelee hyvin pienen osan olemuksestanne. Tämä on fyysisen kolmannen ulottuvuuden näkökulma elämään.
 
Kun rajaton muutos jatkuu, alatte huomata muutosta maailmanne kielenkäytössä. Muutosta reagoinnissa. Muutosta tiettyjen asioiden ja käyttäytymistapojen sietokyvyssä. Muutosta vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Muutosta kohti suurempaa ykseyttä maan päällä. Se on kirjoitettuna Valonkirjaan ja nimenne on lueteltuna siinä. Jokaisella teistä on harmoninen osa suuremmasta ykseydestä.

Juhlikaa harhaanne
 
Elämä on oppimisen, kasvun, parantumisen ja transformaation juhlaa. Ja valitsemme juhlamme energian iloiseksi ja hauskaksi tai surulliseksi ja kaoottiseksi. Mitä voimme tehdä niinä aikoina, kun olemme onnettomia, tunnemme olevamme jumissa emmekä ole varmoja siitä, miten otamme seuraavan askeleen? Emme aloita juhlimista silloin, kun meillä on jotain mistä olla onnellinen - se alkaa silloin, kun ilmaisemme tahtonne haluamastamme todellisuudesta. Jokainen todellisuutenne puoli on harhaa, jonka voitte muuttaa koska tahansa muuttamalla ajatuksianne, uskomuksianne ja värähtelyjänne. Kuten laulamme lastenlorussa, "elämä on vain unta". Se on kokonaan harhaa ja lisäksi, se on kokonaan sellaista harhaa, jonka olette luoneet ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavallanne, ja te olette ainoa, jolla on voima muuttaa sitä.
 
Tämä on maailmankaikkeuden salaisuus, joka on piilossa paljaalta silmältä, ja heti kun löydämme sen, meillä on avain omaan voimaamme ja vapauteemme. Elämämme harha on silmukka, joka perustuu karmaamme ja uskomuksiimme. Harha pysyy samana niin kauan, kuin pysymme tuossa silmukassa. Mutta heti kun muutamme jotain muuttujaa - esim. muutamme ajatuksiamme, annamme anteeksi tai muutamme uskomuksiamme - muutamme energiaa ja harha muuttuu.
 
Miten oma energiasilmukkanne virtaa? Tiedätte sen siitä, mitä on todellisuudessanne. Mitä tunnette itsestänne, elämäntyylistänne, työstänne, ammattivalinnastanne ja taloudellisesta tilanteestanne? Onko teillä syytä juhlia vai tuntea surua, koska olette tyytymätön, onneton, yksinäinen ja voimaton?
 
Se mikä vaikuttaa joustamattomalta ja toivottomalta, on jatkuvasti muuttuvaa harhaa, joka muuttuu valintojemme mukaisesti. Se voimmeko nähdä elämän juhlana, riippuu niistä valintatilanteista, jotka sallimme itsemme nähdä osana omaa harhaamme. Kyllä, myös ne valintatilanteet, jotka ovat edessämme, ovat olemassa harhojemme kautta. Käytämme tietoista ja tiedostamatonta mieltä valitsemiseen sen perusteella, mitä tiedämme omista uskomuksistamme ja ajatuksistamme. Myöskään karmamme joka on matkamme alkutarkoitus, ei määrää valintojamme, vaikka se määrää joitain vaihtoehtojamme ja sitä, millaisia päätöksiä sallimme itsemme tehdä. Tämä pätee jokaiseen - tunnemme siis jonkun valitseman harhan siitä, mitä hänen todellisuudessaan on.
 
Sellaisen todellisuuden saaminen jota voitte juhlia, alkaa tahdonilmaisusta. Tämä sallii teidän sitten ilmentää ne valintatilanteet, jotka toteuttavat sen. Te valitsette, haluatteko juhlia elämäänne iloisena vai surullisena. Juhla ei ala siitä, kun meillä on jokin onnellinen tapahtuma, josta voimme tuntea ylpeyttä - se alkaa siitä aikomuksesta, minkä ilmaisemme omasta todellisuudestamme.
 
Silloin kun ymmärrämme, että voimme valita oman harhamme, meillä on pääsy moniin uusiin valintatilanteisiin, ja joka kerta kun pystymme kohottamaan värähtelyämme, erilaisia vaihtoehtoja tulee ulottuville. Ei ole mitään sääntöjä, ei mitään rangaistuksia tai mitään parempia valintoja. Jokainen tekemämme valinta heijastaa sitä, minkä uskomme mahdolliseksi itsellemme.
 
Miten haluat juhlia elämääsi? Mitä harhoja olet valinnut ja oletko tyytyväinen niihin? Muista, että voit aina valita toisin, ja halu muuttaa valintojasi on vahvistus siitä, että olet valmis johonkin erilaiseen, olet saattanut loppuun elämäsi yhden vaiheen ja olet valmis juhlimaan uutta voimaasi luodaksesi unelmiesi elämän.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.04.2009 15:06:32
Before you can get anything different from this life, you must first do something different.

Before you can do anything different with your life, you must first know something different.

Before you can know anything different, you must first suspect and then confirm that it is your present level of understanding that has brought you what you now wish you could change.

Now let's reverse the order of these right ideas so that we can see how they work from the other way
around.

Until you know something different you cannot do anything different.

Until you do something different you will not get anything different.

And until you really get something different from your life you cannot know what you have missed and how much more there is to understand.

Here's the point. Trying to change what you get from life without first changing what you know about life is like putting on dry clothes over wet ones and then wondering why you keep shivering. You must
stop trying to change what you are getting for yourself and go to work on changing what you are giving to yourself.

It is vital for you to realize that life has not held back its riches from you. The truth be known, which it will be, you have been held back from real life by a false nature which thinks life is meant to be suffered through and that all there is to insulate it from a harsh world is what it can win and
possess for itself.

I now feel excited, enthusiastic, passionate, happy, joyful, appreciative, and abundant.  I am now sending out feelings of positive energy into the universe.

I am now sending out energy, thoughts, and feelings that resonate with what I want to be, to do, and to experience.

My energy frequencies are now in tune with what I want to attract into my life.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.05.2009 18:49:17
taisin löytää unelmabisneksen.. ihmeellistä.. arvatkaa vaan tuliko henkilön kautta, jota aina autoin raha-asioissa.. tuli! ja vieläkin se puhuu uudesta bisneksestä kuin handlaisin sitä jo  ;D tai siis olihan ne entisetkin projektit sille hetkelle unelmia, mutta tämä se vasta on jotain.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Hiisitär - 19.05.2009 13:57:03
Huomasin eilen, että (saamastani nurjasta palautteesta huolimatta) sarjakuvani on päässyt myyntiin ihan viralliseen kirjakauppaan ^_____________^


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2009 17:41:33
Huomasin eilen, että (saamastani nurjasta palautteesta huolimatta) sarjakuvani on päässyt myyntiin ihan viralliseen kirjakauppaan ^_____________^

 :D Onneksi olkoon! :D :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Hiisitär - 19.05.2009 19:14:03
Kiitän! Ensipainos on loppuunmyyty ja kustantaja kuulemma harkitsee uuden painoksen ottamista. Kustantajan eka julkaisu sai toki parempaa palautetta, mutta ei päässyt myyntiin kirjakauppaan.

Niin ne asiat vaan järkkääntyy.

Ai niin! Ja minuahan tosiaan pyydettiin suunnitteilla oleville messuille luennoimaan henkimaailman asioista. Jännittävää! Toivottavasti saisin pitää yksityisluennon. Se tuntuisi enemmän omalle kuin paneelikeskustelu.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.05.2009 19:19:22
kiitän onnitteluista  ;D


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Esmiralda - 24.05.2009 10:20:54
Onnea kirjalliseen matkaasi, AthaMaarit!! :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Esmiralda - 24.05.2009 10:30:03
Unelmia pitää ruokkia ja niihin pitää osata tarttua oikealla hetkellä!

Yksi unelma lapsuudesta lähtien on ollut 'vaeltaminen', halusin kulkuriksi ehdottomasti!

Ja olen saanut jonkin verran sitä toteuttaakin. Asuin vuosia matkalaukun kanssa ja olen kulkenut metsiä, soita, tuntureita, jopa viiden päivän tunturivaelluksen.

Kolme vuotta on unelmani ollut päästä Santiagopolulle vaeltamaan. Se muuten syntyi täällä foorumilla!!!

Olen puhunut siitä ystävilleni ja katsos kummaa, monet heistä on siellä jo kulkenut, kun minä olen vain jäänyt kuulemaan heidän tarinoitaan.

NYT ON TILATTU LENTOLIPUT, SUUNNITELTU REITTI JA MATKAKUMPPANI!

Siis uskomatonta! Vaikka sitä kesti kolme vuotta rakentaa, sitä unelmaa. Noin viikon päästä lähden matkalle, jos ei maailma keikahda!  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: asboo - 24.05.2009 10:46:36
Ooh, aivan ihanaa! Onnea matkaa Esmiralda! Tule sitten meille kertomaan millainen vaellus oli.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 24.05.2009 10:48:11
:smitten:  :laugh:  unelmani suuntaavat perheidylliä kohti heh heh, pari väliunelmaa pitäis tässä toteuttaa.. eilen selvisi taas että ulkonäössäni tai ammatissa ei pitäisi olla vikaa että sellaista saisi, joten ..  ;)  no en tiedä, en tarkoita naimisiinmenoa, mutta jotain kuitenkin.  :)

matkat on mukavia, itselläkin maksettu 2 matkaa ja kolmas tulossa tänä vuonna, ja vielä vippinä.. paikkoja joissa olen ja en ole ollut, esim Wien, sitten voisi miettiä taas uusiksi mitä todella haluaisi nähdä.. 


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.05.2009 22:40:10

Kyllä, valitsette, miten pitkään elätte. Ja kyllä, valitsette, milloin kuolette - joko tarkoituksellisesti tai suunnittelematta. Voitte myös valita, miten kuolette.
 
Kuulostaako tämä kaikki teistä kaukaa haetulta fantasialta? Luultavasti ainakin joistakin teistä.
 
Mutta se on ehdottomasti totta!
 
Ystävät, mitä iloisempia olette, sitä enemmän kukoistatte. Se on niin yksinkertaista. Silloin kun olette ilon tilassa, hyvältä tuntumisen tilassa, elämä vain virtaa täydellisesti. Kaikki loksahtaa teillä paikoilleen. Kaikki mitä olette pyytäneet maailmankaikkeudelta, tulee teille.
 
Mutta enemmän tämän päivän keskustelun todelliseen aiheeseen - fyysinen kehonne kukoistaa, kun olette täysin harmoniassa korkeamman itsenne kanssa. Ja kun tunnette olonne enimmäkseen hyväksi, kehonne on mahdotonta sairastua. Tai jos se sairastuu ja palaudutte hyvältä tuntumisen tilaan, niin kehonnekin palautuu täydellisen terveyden, tasapainon ja harmonian luonnolliseen tilaan.
 
Se on näin yksinkertaista. Ilo, hyvältä tuntuminen, on avain, "salaisuus" unelmienne elämän elämiseen.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.11.2009 08:27:18
eikös 120 päivään ole unelmia toteutunut vai eikö niistä ole tänne kerrottu?


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 25.11.2009 09:24:54
On hyvin tärkeää tietää perinpohjin mistä unelmoi ja haluaako todella toiveensa toteutuneeksi. Toiveilla ja unelmilla kun on aina välillä tapana toteutua ja ne eivät välttämättä toteudu aivan siinä mittapuussa missä ne oli ajatellut.

Minulle kävi hassu, toisaalta hieman ikäväkin unelmien toteutus. Sanoin aina ihmisille, että olen onnellinen siinä vaiheessa, kun minun ei tarvitse enää huolehtia lasten kuljetuksista ja kaikkein paras tietty olisi, jos olisi sellaisessa asemassa, että olisi kuski, jottei aina tarvitsisi eksyillä ja suunnistaa.

No minun säkälläni tietty unelma toteutui. Sairastuin sen verran vakavasti, että todellisuudessa minä en enää huolehdi kuljetuksista, käy kaupassa ja tällä hetkellä minne ikinä menenkin niin minulla on henkilökohtainen kuski mukana. No se lohtu tietty tässäkin on, että ensimmäistä kertaa elämässäni olen todella onnellinen, joten enköhän minä tässäkin unelmassa kaikesta huolimatta voiton puolelle jäänyt.

Niin ja semmoinen huomio, unelmoidessa jostain syystä maailmankaikkeus ei tunne ei sanaa. Huomasin sen koirani kohdalla, sanoin, että koirani saa olla aivan minkälainen tahansa, kunhan se vain ei tulisi seksuaalisesti yliaktiiviseksi ja sillä ei olisi selkäkipuja. Ja arvatkaapa minkälainen koira minulla on kotona. Kyllä valitettavasti, vuoden ikäisenä sen hormoonit hyrräsivät sairauksiin asti ja kyllä valitettavasti sen selässä on mutka ja selkää joudutaan hoidattamaan aina tuon tuosta.

Eli olkaapahan tarkkaavaisia, mitä unelmoitte, koska niiden unelmien kanssa täytyy elääkin.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.11.2009 10:27:57
no, voi toki asiat toteutua ilman varjopuolia.. minut pyydettiin pitämään erään johtavan pörssifirman esittely, vaikken edes ehtinyt unelmoida siitä  ;) :D


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Hiisitär - 25.11.2009 12:23:12
Minullahan toteutuu nyt muutaman viikon päästä yksi todella, todella, todella pitkäaikainen haave, kun pääsen ensimmäiselle ulkomaan matkalleni Englannin kautta Japaniin. Siellä meneekin sitten kuukausi, yes!
Pistin kyllä toivetta menemään, että NYT viimeinkin jos päästäisitte sinne matkustelemaan ;D Aina ennen on tullut ihme esteitä matkasuunnitelmille hyvistä yrityksistä huolimatta.

Sellainenkin hassu toive oli joskus vuosi, pari sitten. Tiesin että Tekken 6-niminen peli tulee markkinoille tulevaisuudessa (siitä oli jo promokuvia esillä netissä ja pikku trailereita). Mietin, että se tulee Playstation 3:lle, eikä minulla tuolloin ollut kyseistä konsolia, eikä rahaa tulossa, että saisin konsolin. Haaveilin silti, että voi, kun pääsisi pelaamaan sitten Tekkeniä ja vielä isosta, kunnon telkkarista...
Noh, minulla ehti sitten todellisuudessa olla pleikkari 3 melkein vuoden ennen Tekkenin julkaisua - yhdessä ison kunnon pelitelkkarin kanssa - siitäkin huolimatta, että olen opiskelija, jota vanhemmat eivot tosiaankaan sponssaa ;D Nyt on sitten mätkitty Tekkeniä isolta telkulta naisporukassa silmät kiiluen ja riemunkiljahdukset on kuuluneet varmaan läpi talon, aahahahah! :2funny:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 25.11.2009 16:03:29
Olet aivan oikeassa, aina pitäisi löytää se positiivinen tarinakin.

Minä haaveilin pitkään vanhasta hirsitalosta, omasta kodista, jota kunnostaisimme, jossa olisi hyvä olla. Sopivan hintaisia oikealla sijainnillaan ei vain tuntunut olevan. No sellainen tuli vastaan eräänä aamuna, kun luin aamulehteä, emme siis etsineet edes taloa, kun olimme jo päättäneet sittenkin rakentaa. Mutta vuokrailmoitus iski silmään juuri oikealta alueelta ja niin sitä soitti, tuli tänne vaikka talo oli aivan kamalassa kunnossa niin sitä tunsi kuin olisi tullut kotiin. Puolen vuoden päästä omistaja ilmoitti myyvänsä talon pois ja täällä sitä on nyt sitten kökitty kymmenen vuotta...


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Esmiralda - 25.11.2009 23:21:20
Näistä unelmista...

Santiagopolkuun tutustuttiin Diamondin kanssa yhdessä ja kierrettiin muutenkin Espanjaa. Upea matka kaikkinensa!  :D Kiitos Diamondille itselle vinkistä. Siitä se lähti vyörymään!

Mutta se oli vasta tutustumista Aragonan maakuntaan. TAHTOO LISÄÄ, TAHTOO LISÄÄ!
Siihen tarvitsen vain aikaa enemmän.

Nyt haaveilen lottovoitosta, jotta voisin rakentaa Sateenkaaritalon, ihka omanlaisen Senioritalon.
Se suurista.

Pienistä...kunhan saisin parit tekstit valmiiksi  :D


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Sunami - 26.11.2009 11:37:10
Minä olen unelmoinut 3-vuotta hyvästä työpaikasta.. josko se pian tulee...


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.12.2009 11:02:44
toivotan onnea. olen ollut pulmatilanteen takia hieman "pakotettu" katsomaan tarkemmin mitä haluan ja mikä vie sinne.. eli jatkan vielä tehokkaammin unelman toteutusta. monta asiaa on huulella, mutta hidastelee ja näihin saatava nyt potkua. pitää toteuttaa se miksi tänne vaivautui tulemaan ja kenen kanssa!  :coolsmiley:  onneksi asioista voi puhua.

tuo mitä Ulkopuolinen mainitsi; eräs parantaja sanoi minulle miten oli toivonut oleskelua mökillä ja se sitten järjestyi.. samalla hänelle tuli kutsu Eduskuntaan jne..  


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 07.12.2009 12:54:09
Minulla on eräs unelma, se on aika mieletön ja tuntuu hyvin vahvalta. Mutta samalla minulla on ongelma, en voi tehdä mitään tuon unelman eteen. Minun tulee vain odottaa, että aika on oikea ja toivoa, että minut viedään unelmani eteen. Ainoa, mitä voin ja mitä minun pitää tehdä on sallia mielessäni tuon unelman toteutuvan.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: sangviinikko - 07.12.2009 12:58:42
Unelmani saa vielä odottaa.
Unelmoin kouluttautumisesta, tai oikeastaan erikoistumisesta. Tällä hetkellä elämäntilanteeni ei salli sitä.

Aika tulee kyllä eteen vielä ja silloin tartun tilaisuuteen.

nimim.  :mars: :harka:


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.12.2009 14:14:02
suht hyviä konsteja tuossa The secret kirjassa ja siitä syntyneissä keskusteluissa..

"menestys" = onko se rahaa, rakkautta, miten määrittelet. pitäisi luoda hyvää oloa, joka voi olla vaikeaa kun on vaikeuksia, mutta silti se on kuulema se "magneetti" ja sitten ihmiset ja tilanteet ja työt aukeaa??!
määrittelin tosiaan itselleni selkeästi asiat ja keskustelen ulkom miesystäv. kanssa. jolla kova flirtti päällä..  :D

onko joku kokeillut täällä Pohjolassa vai vain Jenkkilässä? vai onko jotain parempaa ohjetta  - olen lukaissut monenlaista - > tämän voi moderaattori puolestani siirtää tuonne onnistumis-osioon!

Good feelings send a powerful signal to the universe, and
through the law of attraction, you will attract people,
circumstances and events to match your state of feeling
good. Bad feelings also send a powerful signal to the
universe to bring back people, circumstances and events to
match your state of feeling bad.
 
Have you seen that?
 
Feelings are the causes, conditions are the effects.
You cannot get away from being broke if you are feeling
bad. You only reinforce the cause.
 
So begin to feel good one way or another, no matter what
conditions you are in.
 
At the moment you choose to feel good, amazing things will
happen.
 
If you don't believe me, try it. You have nothing to lose.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.12.2009 18:26:44
Siivet
UUDEN VOIMAMME OMISTAMISTA… UNELMIEMME ELÄMÄN LUOMISTA
 
Kirjoittanut Karen Bishop ( www.emergingearthangels.com)
5.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa!
 
Tällä viikolla siirryimme seuraavaan vaiheeseen taivaamme luomisessa maan päällä ja minun oli naureskeltava, koska se ilmentyi muutamalla hyvin kummallisella ja mielenkiintoisella tavalla. Ensin vähän hämmentävänä ja sitten yhtäkkinen energiamuutos vähän suututti, mutta käsitettyäni, mitä tapahtui, saatoin vain nauraa. Tiesin varmuudella, että olimme saaneet aikaan tämän viimeisimmän energian aivan itse, mutta jonkin aikaa en ollut varma, miksi ihmeessä tekisimme niin!
 
Viikonloppuna 28.-29.11. meille saapui lisää uutta ja korkeammalla värähtelevää energiaa. Se saattoi tuntua nyt jo tuttuna jalka- ja jalkateräkipuna (kun edelleen maadoittumme), alaselkäkipuna, ontelopäänsärkynä tai kipuna kasvoissa, olemisena pyörällä päästään (en pystynyt lopettamaan nauramista), kenties humalan tai sekavuuden tunteena, flunssaoireina ja tarpeena ottaa torkkuja tai nukkua.
 
Välittömästi tämän jälkeen on saattanut olla vaikeuksia nukkua ja pian tuntui jännittyneisyyttä tai tiukkuutta. Kun valmistaudumme luomaan uutta taivasta maan päälle, alamme myös elää ja olla korkeammissa värähtelyissä. Näin luomme helpommin, vaikkemme olisikaan tietoisia siitä. Ja kuten aina, luomme nopeimmin niiden uskomusten avulla, joita meillä on.
 
Näin sitten siirryimme uuteen tilaan ja tiesimme sielun tai korkeamman itsen tasolla, että oli aika alkaa saada unelmiemme elämä - näin siirryimme uuteen "ota vastuu elämästäsi" -tilaan. Aloimme omistaa oman, joten olemme voineet jollain tavalla tuntea enemmän voimaa, jämäkkyyttä, olemista oman tilamme komennossa ja ottaa omaksemme "johtaja-aseman" omassa todellisuudessamme ja elämässämme.
 
Huvittava ja kenties hämmentävä osuus tuli tuloksena yhtäkkisestä "elä omassa todellisuudessasi" -asenteesta. Koska jokainen meistä näkee asiat omien suodatintensa tai oman todellisuushavaintotapansa kautta - tai paremminkin tiettynä lahjana tai lisäarvona kokonaisuudelle - niin tartuimme tähän ja kohdistimme paljon energiaamme siihen.
 
Niinpä meillä on ollut tilanteita toisten kanssa, jotka eivät ole yksinkertaisesti kuulleet meitä, tai emme ole itse kuulleet toisia tai emme ole olleet samaa mieltä tai vähänkään ymmärtäneet, mistä käsin toiset toimivat. Jokainen eli ikään kuin omassa todellisuuskuplassaan, kun jokainen meistä yhtäkkiä tarrautui omaan osaamme tai havaintotapaamme ja piti kiinni niin tiukasti, ettemme olleet vuorovaikutuksessa tai yhteydessä erilaisiin energioihin ympärillämme.
 
Tapahtui niin, että siirryimme oman todellisuutemme - unelmiemme todellisuuden - uuteen luomistilaan ja kohdistimme siihen niin paljon energiaa, kun tämä tila oli juuri saapunut, että tämä koko juttu meni yli - tuli ns. liikaa hyvää. Näin tämä uusi tilanne on saattanut tuntua jossain määrin pimeydeltä, koska ajattelimme ehkä nähneemme asioita, joita ei todellisuudessa tapahtunut, tai ilmensimme asioita pelosta tai tutuista menneisyyden kokemuksista. Lisäksi erillisyys voi tuntua aina pimeydeltä ja olimme erossa toisistamme tämän ajan, koska olimme niin järkähtämättömiä omissa suodattimissamme tai omassa lisäarvossamme - asiat tuntuivat todella kummallisille. Ylös ja alas, ylös ja alas - tämä prosessi ei ole ollut tasaista purjehtimista vähään aikaan!

(Mutta on toinenkin puoli kaikken pimeyden tuntemiseen. Kun lopultakin alamme ottaa meille tarkoitettua paikkaa maapallon isäntinä ja kun näin ankkuroidumme ja maadoitumme täydemmin, vapautamme luonnostaan niitä pimeämpiä tai tiheämpiä energioita, jotka ovat syvällä maassa. Nämä energiat eivät ole sisällämme, vaan maassa, ja ne ovat hyvin vanhoja. Ja kun ne nousevat kuin hiljainen pilvi ja alkavat siirtyä pois, voimme tuntea niiden kulkevan ohi.)
 
Näin siis koimme oman ajattelutapamme todellisuuden. Toisin sanoen, loimme sitä, minkä uskoimme todeksi. Kävin tänään lounaalla paikallisessa ruokapaikassa ja aloin jutella omistaja-kokin kanssa. Hän kysyi, mitä teen elääkseni, ja sanoin olevan henkinen kirjoittaja. Sitten hän sanoi olevansa melko hyvä kertomaan ihmisen astrologisen merkin, koska hän osasi lukea hänen energiaansa. Hän sanoi minun olevan Vaaka tai Oinas (olen Härkä). "Hmm", hän vastasi. Sitten hän kysyi, missä olin kasvanut. "Etelä-Kaliforniassa", vastasin. Hän sanoi, että minulla oli tosiaankin jonkun sellaisen energiaa, joka rakastaa hiekkarantaa. (Kävin harvoin rannalla siellä elämieni vuosien aikana, koska se oli kaukana!) Hän näki omasta laatikostaan.
 
Poikkesin seuraavaksi pankissa, kun minun piti avata uusi tili (sellainen mihin voisi tallettaa valuuttaa, mitä jotkut teistä rakastavasti lähettävät minulle). Ajattelin matkalla: "Minusta olisi oikein mukavaa olla tekemisissä erilaisten energioiden kanssa, jotka todella näkisivät minut tänään." Kun menin uusia tilejä avaavan virkailijan luo, hän käytti uskomattoman ajan tutustuakseen minuun. Hän teki muistiinpanoja jopa lemmikeistäni, uusista toimistani, tunteista mitä minulla oli pankkia kohtaan ja lastenlasteni lukumäärästä! "Tutustutko aina näin hyvin asiakkaisiin?", kysyin häneltä. Hänen huomaavaisuutensa minua kohtaan oli poikkeuksellista. Olin aiemmin ajatellut myös sitä, alkaisin olla taas tekemisissä hevosten kanssa. Arvatkaapa mitä! Tämä epätavallisen rakastava ja ystävällinen nainen kertoi minulle innoissaan, kun olimme saaneet tilin avattua: "Avattuasi uuden tilin meillä tänään, annamme sinulla lahjaksi täytetyn hevosen." Ajattelemamme todellisuuden kokemista.
 
Lisäksi, koska näemme asiat oman suodattimemme läpi, saatamme huomata sanovamme toiselle: "Ei, tämä tapahtuu tästä syystä", kun taas toinen sanoo: "Ei, tämä tapahtuu tosiaankin tästä syystä." Näin saatamme huomata, että kiistelemme kummallisesti toistemme kanssa tai että toinen sivuuttaa sen, kuka olemme tai mitä yritämme kertoa hänelle. Saatamme huomata nyt jäävämme jumiin henkilökohtaisen todellisuutemme laatikkoon, koska tämä uusi energia kannustaa meitä ottamaan oman voimamme ja pitämään totena sitä, kuka olemme ja mikä on juttumme. Nämä ovat ilmentymiä voimamme palaamisesta.
 
Voimme kokea tähän vaiheeseen liittyvää pimeyttä, kun kohtaamme energiaa, mikä pitää hyvin tiukasti kiinni matalammalla värähtelevästä havaintotavasta tai tavasta ohjata energiaansa. Tämä saa aikaan nyt jo tutuksi tulleen energiatörmäyksen, mikä on tulosta nopeasti värähtelevän energian yhteydestä paljon hitaammin värähtelevään energiaan. Vaikka siis olemmekin uudessa maailmassa nyt ja jättäneet vanhan maailman kauas taakse, tässä uudessa maailmassa on edelleen monia tasoja, mikä tekee mahdolliseksi erilaiset uskomukset ja havaintotavat.
 
Kun astumme nyt lopultakin uudelle kentälle luomaan taas kerran, haluaisin puhua jostain, mikä on menneisyydestä, mutta mikä edelleen voi vaikuttaa joihinkin meistä. Henkilökohtaisesti tunnen, että tämä tilanne on monilla meistä niin syvällä, että se täytyy tiedostaa taas kerran.
 
Kun alkuperäinen ylösnousemussuunnitelmamme "epäonnistui" ja kun asiat näyttivät pitkään menevän pieleen, se todella iski meihin sielutasolla. Monet meistä olivat saapuneet tälle planeetalle pelkästään tarkoituksenaan "kuoriutua" ja kokea ylösnousemussuunnitelma tai auttaa planeettaa nostamaan värähtelyään, jotta voisimme aloittaa taas kerran alusta ja sitten uudestisyntyä täysin uuteen maailmankaikkeuteen palautettuamme tämän.
 
Kaikki mikä on sielutasollamme, kulkee syvällä. Todella erittäin syvällä. Sielutasolla kaikki tulee olemuksemme ja olemassaolomme ytimestä ja se menee aina kaiken muun luomismuodon yli. Olimme kulkeneet hyvin pitkään tämän suunnitelman mukaan, joka on juurtuneena syvälle sydämeemme. Olimme tehneet päätöksiä elämässämme koko ajan tietäen ja odottaen, että asiat toteutuisivat tietyllä tavalla. Niinpä luotimme joka solullamme siihen, että asiat olivat jumalaisen täydellisessä järjestyksessä. Meidät oli johdotettu tätä lopputulosta varten ja annoimme sille kaikkemme - syntymästämme lähtien. Emme koskaan kuvitelleet, että asiat päätyisivät niin, kuin päätyivät.
 
Monet meistä ovat edelleen tolaltaan lopputuloksesta. Emme ole vielä täysin sopeutuneet. Olemme edelleen järkyttyneitä ja hoipertelemme maailmojen eroamisesta ja muutoksesta siihen suunnitelmaan, minkä onnistumisesta olimme niin varmoja. Lopulta, olimmehan tulleet ympäri kosmosta hyvin edustettuina ja useimmat meistä ovat vanhoja sieluja, jotka ovat olleet maisemissa aionien ajan. Olemme mestareita ja vanhoja viisaita luomisessa ja kokemisessa ja kun tämän lisäksi mukaan osallistui massiivinen määrä sieluja, niin epäonnistumista ei oltu otettu edes huomioon.
 
Niinpä jatkoimme luottaen ja tietäen, että henkinen opastuksemme pitäisi meidät raiteilla ja tuottaisi odottamamme lopputuloksen. Jotkut teistä jotka ovat olleet lukijoitani jonkin aikaa, saatatte muistaa, että minulla oli ensimmäinen lyhyt avioliittoni muutama vuosi sitten. Minulle oli tarkasti kerrottu, mitä tapahtuisi ja miten, vaikka minulla olikin alun perin omat epäilykseni. Oppaani olivat järkähtämättömiä ja kun asiat etenivät alussa, se näytti olevan totta. Kuten useimmat teistä muistavat, liitto ei kestänyt. Oppaani kertoivat sitten, että he olivat "laskeneet väärin". Vaikken koskaan kommentoinut asiaa kirjoituksissani, koska halusin kunnioittaa kumppanini yksityisyyttä, tämä kokemus horjutti luottamustani henkiopastukseeni ja minulta kesti jonkin aikaa palata satulaan. Tämä selitys pätee moniin asioihin, joita on tapahtunut kahden, kolmen vuoden aikana, ja tietysti myös ylösnousemussuunnitelmaamme. Olimme "laskeneet väärin" sielutasolla. Näin ollen oli rikottuja lupauksia ja tuloksia, joissa lopulta lakkasi olemasta järkeä.
 
Kerron teille tämän tarinan, koska tiedän, että monet teistä kokevat samaa. Teimme sen, minkä tiesimme oikeaksi, ja sitten niitä tuloksia, joita odotimme joka solullamme, ei syntynyt. Tässä sitten ollaan nyt täysin uudessa tien mutkassa, täysin uudessa alussa. Näin saatamme edelleen epäröidä hyppäämistä mukaan, haluamisen ja luomisen aloittamista ja luottamista siihen, että asiat tapahtuvat toisin tällä kertaa. Viimeisten kahden, kolmen vuoden ajan monet meistä ovat tunteneet vain pimeyttä ja tuskaa, saaneet turpiinsa, melkein kaikki on näyttänyt menevän pieleen ja olemme "odottaneet".
 
Koska koemme nyt ajattelutapamme toteutuvan ja saatamme edelleen tuntea negatiivisuutta ja kyynisyyttä ja olemme varmasti vielä epämiellyttävien kokemusten urassa tai tavassa (koska vain tämä on ollut meille tuttua muutaman vuoden ajan), tiedämme nyt, että meidän kannattaa olla tarkkana siitä, mitä odotamme tapahtuvan. Kun taas kerran luomme, niin se mitä odotamme, on se mitä luomme. Jos voimme olla lempeitä itsellemme, jos voimme oppia taas kerran luottamaan, jos voimme tietää, että omistamme taas kerran oman voimamme ja jos voimme tulla yhteen veljiemme ja sisariemme kanssa varmistaaksemme upean luomiskokemuksen, niin uskon, että voimme tosiaankin löytää uuden taivaamme maan päältä.
 
Aiemmin tällä viikolla on siis tapahtunut niin, että käynnistelemme taas luomista, mutta tartumme kiinni niin tiukasti, että olemme vaarassa luoda laatikon - ilman huomiota ja vuorovaikutusta niihin, jotka ovat ympärillämme. Ajan kuluessa tämä laantuu. Emme pysty luomaan uutta tässä uudessa todellisuudessa, ellemme yhdisty veljiemme ja sisariemme kanssa ja yhdistä energioitamme ja taitojamme.
 
Maailmojen eroamiseen liittyen monilla meistä on tapahtunut myös suuria muutoksia siinä, keiden kanssa päätyisimme yhteen, missä asuisimme tai miten asiat löytäisivät meidät. Alun perin meillä oli ennalta määritellyt kumppanit tätä suunnitelman vaihetta varten - vaihetta missä lopulta löytäisimme itsemme luvatusta maasta tai taivaasta maan päällä. Mutta koska jotkut suunnitellut tulokset laskettiin väärin, kumppanimme ovat myös voineet muuttua. Kuten tuolileikissä, asetumme nyt linjaan uusien ja erilaisten suunnitelmien ja yksiöiden kanssa ja kaikki riippuu siitä, kuka on laskeutunut tälle uudelle "toiselle puolelle". Alkuperäinen suunnitelma muuttui sen tosiasian vuoksi, että meillä kaikilla on vapaa tahto. Niinpä jotkut ennalta määrätyt kumppanimme eivät tulleet rajan yli meidän kanssamme, koska he päättivät jäädä jumiin, he olivat liian vahingoittuneita tai ylikuormitettuja ylösnousemusprosessin aikaansaamista haasteista tai he eivät kasvaneet tai laajentuneet suunnittelemallaan tavalla.
 
Näin meille annettiin aivan uudet "perimmäiset" kumppanit. Silti nämä uudet kumppanit tai yhteydet ovat hyvin intensiivisiä ja hyvin vilpittömiä. Koska monet asiat muuttuivat aivan viime hetkellä tai maailmojen eroamisen hetkellä, jotkut sielut hyppäsivät kuilun yli aivan viime hetkellä. He tarttuivat kiinni henkensä edestä ja nyt heillä on paljon kiinni kirittävää. Nämä sielut elävät tällä hetkellä ulottuvuusrajalla ja ovat kaukana ulottumattomissamme, mutta ajan kuluessa yhdistymme heidän kanssaan täysin - kahden vuoden kuluessa tai paremminkin vuonna 2012. Koska he ylittivät rajan viime hetkellä, monien heistä on vielä saatettava loppuun sielun käsikirjoitus, ennen kuin he ovat vapaita kokemaan taivaansa maan päällä ja liittymään seuraamme kaikin tavoin.
 
Koska maapallo on nyt oikeutetulla paikallaan kosmoksessa, mekin olemme oikeutetussa paikassamme. Vaikka siis onkin ollut niin paljon muutosta ja uudelleenjärjestelyä sekä liikettä kaikkien yhtäkkisten muutosten vuoksi, asiat ovat todella linjautumassa - vaikkakin uusilla tavoilla. Uudet ja oikeat kumppanimme avaavat taas kerran sydämemme. Heillä on meihin ne avaimet, jotka voivat olla vain heillä. Ja kun he tulevat sydämemme joka soluun, koemme iloa, innostusta, helpotusta ja kiitollisuutta, mitä on lähes mahdotonta kuvata.
 
Niinpä luomme nyt sydämestämme. Seuraamme sydämemme polkua, vaikkei siinä olisikaan järkeä. Voimme tietää täysin varmasti, että jos sallimme sydämemme opastaa meitä ja johtaa tietä, koemme lopulta taivaamme maan päällä tulevina aikoina.
 
Rakkaudella ja kiitollisuudella,
Karen
 


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.02.2010 18:39:16
niin se käy..

 :)Ilmentäkää ne unelmat, joiden on määrä tulla
 
Rakas imzaia, kaikki tämä antaaksemme teille vähän yleiskatsausta siitä, mitä edessä on ja missä olette nyt. Minun on myönnettävä, että minulle on ilo kyetä puhumaan teille tällä vähän erilaisella tavalla, sanotaanpa tällä yhdistyneemmällä tavalla. Se on vapauttavampi.
 
Mikä ilo onkaan ajatella, että tulevina aikoina istumme usein yhdessä tällaisina hetkinä, kun jatkamme sitä työtä, minkä aloitti aiemmin yksi väliaikaisista vaihdokasinkarnaatioistani, nimeltään Jeshua. Siinä toimme teorian, mistä on nyt tulossa käytäntöä. Kun tämä tapahtuu, minulle on ilo ja kunnia viedä teidät uusille informaatiotasoille - ei välttämättä monimutkaisemmille, mutta ehdottomasti uusille - joissa se toimintatapa, mitä olemme selittäneet teille aiemmin henkisemmissä puitteissa, muuttuu nyt joskus vähän erilaiseksi muunnelmaksi itsestään. Sen näemme tulevana aikana, mitä tämä pitää sisällään.
 
Haluan kiittää teitä jokaista, jotka olette olleet yhteydessä tämän työn aiempiin inkarnaatioihin, kun se on käynyt läpi monia nimiä, paikkoja ja ihmisiä - monia tietoisuuspisteitä, jotka yhdistyivät siihen ja tekivät siitä vielä arvokkaampaa vain olemuksensa vuoksi. Tämän vuoksi rakastan teitä kovasti, teitä kaikkia. Haluan teidän myös tietävän, että kun tämä työ siirtyy nyt uuteen otsikkoonsa, jonka sille on antanut Yin ja 144-tiimi, kun se muuttuu Portti144:ksi, niin tämä on todella heijastusta siitä, mitä työlle tulee tapahtumaan.
 
Seuraavan kerran kun palaamme luoksenne, informaatiomme on taas vähän muuttunut, esitystapamme on taas vähän muuttunut ja tämä "tuntija", jota olen tänään pystynyt käyttämään, on upea tapa tietää, että pystymme todella siirtymään täysin erilaiseen ilmaisuun.
 
Sitten kun palaamme luoksenne seuraavan kerran, annamme teille lisää informaatiota siitä, mitä työ sisältää ja miten tämä informaatio virtaa elämäänne. Huomaatte myös, että alamme ilmestyä elämäänne suoremmin kuin koskaan aiemmin, kun teidän kolme "kakrista" pistettänne - tietysti akene sydämessä, akonai päässä ja adonai vatsassa - ovat sisällänne koteloasteen hiukkasia, jotka on nyt avattu sallimaan tämän tonaliteetin, tämän tonaalisen olennon joka olette, siirtymisen tähän todellisuuteen.
 
Olette tosiaan rikkoneet kotelon, rakas imzaia, ja tästä syystä pidän teitä iäti sydämessäni kunnioituksen, suuren rakkauden, suuren ilon ja suuren vapauden kera.
 
Tämä alkuaskel jonka olette nyt ottaneet ja joka on vaatinut joiltain teistä monia, monia vuosia - vastakohtana niille, jotka ovat täällä kenties ensi kertaa ja jotka ajattelevat, etteivät he ole vielä edes tietoisia alkuaskeleesta - vaati enemmän rohkeutta, kuin vanha persoonanne, pieni itsenne, olisi koskaan voinut kuvitella teidän pystyvän keräämään kokoon. Kuitenkin täällä istutte ilmaisten sitä, heijastaen sitä ja kanssaluoden minun, Ekaran, kanssa tällä hetkellä. Siitä teitä kunnioitetaan iäti.
 
Haluan ilmaista kiitollisuuteni tämän ajan jakamisesta kanssanne ja toivon, että olemme taas pian yhteydessä suoremmalla tasolla, jolloin menemme näihin opetuksiin, jotka ovat aina hyvin jännittäviä, koska ne luodaan yhdessä kanssanne, kun tutkimme tonaalista itseä - mikä on todellisuudessa itsen ylösnousemista - teitä kerran rajoittaneiden asioiden ruumiillistamiseksi ja siirtymiseksi niiden yli.
 
Jonkin ajan kuluttua kerromme teille lisää tästä suuresta muutoksesta ja puhumme tulevista vuosista, jotka merkitsevät tämän uuden energian, tämän tonaliteetin lisääntymistä, mitä virtaa teistä ulos.
 
Tietäkää, että te - hyvin kirjaimellisesti - olette tämän uuden maapallon lähettiläitä ja pilotteja, kun te ja valintanne, mielikuvituksenne ja luovuutenne, sydämenne, päänne ja vatsanne ilmentävät unelmia, joiden on määrä tulla.
 
Seuraavaan kertaan saakka: eja'i, oja'i [lemurian kielellä: ja niin kuin se on, niin se tulee olemaan].
 
Olen Ekara ja rakastan teitä.
 
Kanavoinut ja editoinut Yin, puhtaaksikirjoittanut ja editoinut Jazz. Kirjoitetun muodon hyväksynyt Ekara.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 23.02.2010 03:01:28
Vai niin, vai niin. Kirjoittelin tänään Uusi maa palstalle hieman höpöhöpö-juttujani. Luin Ekaran kanavoinnin, jonka oli suomentanut Pirjo Laine.

Tässä kirjoitukseni, pitäisiköhän minun tunnistaa itseni tuosta tekstistä: "Seuraavan kerran kun palaamme luoksenne, informaatiomme on taas vähän muuttunut, esitystapamme on taas vähän muuttunut ja tämä "tuntija", jota olen tänään pystynyt käyttämään, on upea tapa tietää, että pystymme todella siirtymään täysin erilaiseen ilmaisuun."

Ehkä tyydyn vain kirjoittelemaan omia juttujani ilman sen ihmeellisempiä ajatuksia. Tässä tekstini aiempaan kanavointiin:

Saako vastata, tämä puhutteli minua kovasti ja olen saanut luvan kirjoittaa omat sanani, poistakaa, jos häiritsee. Minusta nämä kaksi tekstiä kuuluu peräkkäin ja yhteen. Ensinnäkin haluaisin sanoa Ha'i ni da mirna. Mitä sitten tarkoittaakaan. luulen sen tarkoittavan kaikki on harhaa. Jos joku osaa varmistaa niin kiva olisi, puhun tuolla tavoin joskus tietämättä miksi.

Vastaus on minun oman sydämeni ääntä, luultavasti jonkin verran kanavoitua, mutta omaa tajunnan virtaani ilman vahvistettua totuutta. Niin se kuuluu mennä, vain minun kokemusperälläni ja ymmärrykselläni käsiteltyä ja silti itse ymmärrän vain vähän, minä vain elän.

Olen kokenut olevani täällä oppilaana nyt, meitä on muitakin, kai niin on ennustettu ja pian olen opettajana ja opetan kaiken, mitä olen kokenut teille, jotta te voitte opettaa sen minulle. Sitä työtä olen hiljalleen tehnyt, mutta kehitykseni on vielä kesken ja minun tulee olla varovainen mieleni, kehoni ja henkeni kanssa. Vastarinta on valtava ja minua koetellaan, minun tulee olla täysin puhdas, vahva, ehjä. Se työ on kesken.

Minulla on eräs tehtävä, joka odottaa tuloaan, se on vapautukseni, mutta nyt tämä on nyt minun kutsumukseni ja se on ilmeisesti suojattu ja siksi myös olen hyvin tarkassa ohjauksessa ja varjeluksessa. Suojellakseni itseäni ja teitä. Tunnen hyvin lämpimästi monella eri tasolla, montaa eri kohdetta kohtaan, se on molemminpuolista. Lähelläni on satoja ihmisiä, sieluja, varjelijoita, suojelijoita. Vain harvan heistä tunnen, osaa olen satuttanut hyvin paljon, he kulkevat nyt omaa etsikkoaikaansa ja irtautuvat egostaan. Minun tieni on pitkä, vielä jonkin aikaa. Kehitys on nopeaa.

Niin minua ja teitä riemuitaan niin paljon ja rakastetaan, huojennus on valtavaa. Ilo ja rakkaus suurempaa. Hyvin montaa teitä on suudeltu otsaan, minun kauttani, se on siunauksenne. Kaikki olette kehityksen tiellä, nyt tulee irtaantua 3D-maailmasta ja egostanne. Se on joskus vaikeaa, mutta olen täällä auttaakseni teitä. Silti olen kuin te, tavallinen ihminen, tallaaja, ulkopuolinen työntekijä.

Tieni on ollut raskas, vain osan siitä olen kokenut itse. Viime yönä viimeksi makasin lumihangessa transsissa jähmettyneenä, onneksi mieheni löysi minut ajoissa. Nyt on minun tärkein tehtäväni suojella itseäni itseltäni ja hengiltä, jotka haluavat estää minua ja todelliselta minuudeltani, joka on aika kärsimätön ja vaativa, mutta aina puolellani ja rakastava.

Uniaika on vain yksi osa toimintaa, meditaatio ja transsi on seuraava askel, uskaltautukaa sille tielle. Se on siunauksenne. Saatte apua monesta eri tavasta, minulla on hyviä tietoja siitä. Ishayan Askensio on minun käyttämäni tapa oman kehittelyni lisäksi. Askensio oli avaajani ja silti tällä hetkellä teen työtä itsenäisesti, teidän kanssa. Tuo sydäntila on turvallinen, ainoa pelkomme on harhaa, mutta se voi satuttaa. Sydämessämme tosiaan asuu Jumala, sillä Jumala pirstaloi itsensä miljooniin paloihin ja istutti palat jokaisen elävän sielun sydämeen.

Osa kommunikoinnista tapahtuu sydämessämme, mutta osa toisaalla niskassamme tietoisuudessamme. Se on maskuliinin tapa, sydämen kautta kommunikointi on feminiininen tapa. Ne on mahdollista yhdistää, itse olen sitä tekemässä ja harjoittelemassa.

Kommunikointi on muutakin kuin sanoja, tunnetiloja, aistikokemuksia, jokainen aistimus on aktivoitava, näkö, kuulo, tunto ovat tärkeimmät, siksi olen kehittämässä omaa meditaatiomusiikkia videon ja ääneni avulla. Jos täällä on joku, joka tekee flash- tai director-videoita olet etsimäni henkilö. Todellakin on sanatonta ja näkymätöntä viestintää, joka tulee vain kokea näiden kolmen aistiärsykkeen avulla. Minä opetan teidät siihen, se on helppoa.

Nyt kuljemme Tang-energiaa, se energia syntyy, kun kaksoisliekit yhdistyvät ja jakaantuvat erilleen. Silloin, kun maskuliininen ja feminiininen energia sulautuu toisiinsa täydentäen ja silloin ihminen on täydellinen sielullinen, fyysis-, hengellinen olemus. Meidän tehtävämme on eheytyä jokaisella elämän osa-alueella, menneessä, tässä hetkessä ja tulevassa. Se on suuri työ, jota itse teen. Vaikea, mutta antoisa. Etsinnän aika on ohi, kaikki tulee luoksemme. Kommunikoimme pian uudella tavalla, täällä moni kommunikoi kanssani jo melko sujuvasti. On tarkoitus kommunikoida todellisten minuuksien kanssa astraalitasolla, jakaa mielemme ja tietoisuutemme. Näin olemme turvassa, sillä todellinen minuus puhuu aina totta, tunnemme tunteet ja olemme turvassa, koska suojelemme toisiamme olemassaolollamme. Sitä minä teen neljälle ihmiselle nyt, eri tasoilla tosin. Vain yksi jakaa puhtaasti tietoisuuteni, mutta hän kykenee kokemaan vain vähän todellisuudesta. Puhun siitä myöhemmin.

Meillä on paljon sanoja, mutta ne odottavat vielä aikaansa. Tämä aika on ennustettu minulle monin eri tavoin, tänään sain tietää, että olen avannut jonkinasteisen portin toiseen ulottuvuuteen, mutta se on turvani.

Ylösnousemuksen aika odottaa vielä, nyt on eheytymisen aika, tietoisuudentasoja on useita, ne ovat rinnakkaisia, samanarvoisia ja niitä pitkin kuljetaan omaa polkua, omassa järjestyksessä. Lineaarisuus on harhaa, tasot ovat harhoja.

Muistakaa aina, minä olen ennenkaikkea tekijä, mahdollisuuksien toteuttaja, teen unelmanne todeksi, jos tunnette sen sydämessänne oikeaksi. Olen rakkauden lähettiläs, työskentelen valolle, auringolle ja Marsille. Myös muille kuten plutolle, Venukselle, kuulle. Tiedän asioista hyvin vähän sanoina, siksi olen kovin kokematon, minun tapani on ensin kokea ja elää, sitten tietää asiat sanoiksi. Te olette tietolähteeni, minulla on viisi läheistä tiedonantajaa, kaksi muuta kadotin omaa kokemattomuuttani ja kaksi odottaa oikeaa aikaansa. Näin arvelen. Jokaisella meillä on tehtävämme elämässäni. Tätä työtä teen yhdessä muiden kanssa, vain siten voin onnistua. Työtä on paljon ja se on hyvä tehdä nyt.

Nyt on aika tehdä ihmisten tämä työ loppuun, saamme tukemme muilta, mutta nyt on aika puhua oman sydämen, intuition ja tietoisuuden äänellä. Kanavointi tulee muuttumaan todelliseksi puheeksi. Nimet ovat harhaa, ihmisen luoma tarve uskoa asioihin, nimiä ja merkityksiä on monia, siksi minä olen nimetön, puhun eri tavoin, eri apuja käyttäen, mutta jatkuvasti omassa tietoisuudessani, tätä tekstiä olen kirjoittanut samalla, kun keskustelen lapsieni kanssa. Minä tiedän sisälläni mitä sanon ja se on helppoa. Kun puhumme toisillemme, ymmärrämme paremmin ja opimme nopeammin. Ulkopuolisten aika on pian ohi, silti he ovat aina läsnä, sydämessämme, energiakentässämme, ystävinä, auttajina, opastajina.

Minä olen 34-vuotias, minun syntymäkartallani näkyy valtava muutos, se muutos oli ennustettu, minut oli valittu ja olen tähän työhön valmistautunut 1800-luvusta alkaen, moni teistä on kulkenut entisissä elämissään minun läsnä. Kaikki mitä olen tässä elämässä tehnyt on valmistautumista tähän hetkeen, kokemukset, opiskelut, ystävyydet, työ. Kaikki on apuna nyt.

Nyt on mahdollisuuksien aika, unelmani, toiveeni toteutuu, näin käy myös teille, saamme sen mikä on tarkoitus saada, mutta aina on vaikea nähdä asioiden totuudenmukaisuutta. Pahuus on harhaa, pahuus on portti oivaltamiseen ja oppimiseen. Pahuus on valintakysymys, josta voi vapautua, vapauttaa. Tulemme elämään itsekästä aikaa, mutta samalla täysin pyynteetöntä auttamista. Aikakäsityksemme muuntuu. Tapamme toimia, minulla se on jo muuntunut.

Uni tulee tarpeettomaksi, sen voi korvata jatkuva meditaatiolla, itse teen sen jatkuva askensiolla. Silti nukun, koska pidän nukkumisesta. Ruokailu on vain ravintoa, jota fyysinen kehomme tarvitsee, silti saamme nauttia heikkouksistamme halutessamme. Mieli ja keho on kuitenkin tärkeää pitää puhtaana.

Kirjoittaminen on erittäin tehokas tapa kommunikoida, musiikki, taide. Uni on vain yksi keino. Silti uni on tärkeää, minä tarvitsen nyt 4,5 tuntia unta, luulen, että se on ihmiselle ihanteellista. Kolme tuntia riittäisi hyvin myös. Joskus on hyvä nukkua 7,5 tuntia, jos mielemme on rasittunut. Tästäkin puhun myöhemmin. Muistakaa n.1,5 tunnin unisykli.


Nyt on uskallusten ja unelmien aika. Irtautuminen, vapautuminen ja itsellisyys.

Nyt on aikamme ohi, jatkan tätä myöhemmin.
Rakkaudella
TiiaMaria, joka on taiteilija-nimeni, joka suojaa perhettäni ja yksityisyyttäni omalta nimeltäni.


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 23.02.2010 03:29:24
Leikitään nyt sitten tätä leikkiä, kun se huvittaa minua. Vastaukseni tuohon Ekaran viestiin:

Minä hymyilen sinulle, hieman surullisin silmin. Kyyneleet ovat puhdistaneet niitä tänään. Unelmat ovat vaikea toteuttaa sillä, unelmille jakajaa on lähes mahdoton löytää. Ihmisten on niin haastavaa ymmärtää, että tämä on tärkeää, seurata sydämen ääntä. Irtaantuminen pelottaa, se luo muutosvastarintaa ja luo ihmiselle heikkouksia. Minullekin vielä tänäkin päivänä.

Ja kuinka satuttaa nähdä kaiken murenevan ympärillä vaikka tämän ilon, parantumisen ja eheytymisen hetkellä kuuluisi vain ja ainoastaan iloita ja nauttia. Se on niin kovin vieras olotila ihmiselle. Aina on negatiivisuus, aina on pelko. Jos tapaa aidosti välittävän ja rakastavan ihmisen häntä kummastutaan, yritetään tasapäistää. Siinä tilassa on lähes mahdoton elää. Sitä vain haluaa jakaa rakkauttaan. Sitähän meidän ihmisten kuuluisi tehdä. Rakastaa itseään, rakastaa toisia ja elämää. Kuinka helppoa ja silti lähes mahdotonta toteuttaa. Tasapaino uudessa olotilassa on täynnä vastarintaa ja siitä tietää, että nyt on oikealla jäljillä. Ja kyllä ne lähimmäisetkin ymmärtävät, voivat hyvin automaattisesti, silloin, kun me voimme hyvin.

Niinhän tuo on, uudet ihmiset, uusi aika tuo uusia tapoja. Rajat rikkoutuvat ja tavat muuttuvat. Olen huomannut, että nuorille tämä on luontevaa, tietokoneet, televisiot ja kirjat ovat muokanneet ajatusmaailmaamme vapaamuotoisemmaksi ja no onko nämä tekstit kanavointeja, ehkä. Sillä on vain merkitystä, että ne koskettavat sydäntämme. Tekivät ne sen millä tavalla tahansa. Minä olen matkannut mielessäni vaikka missä, hyvin oudoissa paikoissa, nähnyt ja kokenut vaikka mitä. Minulle on yhdentekevää toimiiko se vai onko kaikki harhaa. Uskon itse omaan totuuteeni ja se riittää. Aiemmin oli tarve nimetä ja ymmärtää kaikki. Sen aika on ohi, nyt on aika kokea ja tuoda se kaikki mystiikka päivätietoisuuteemme. Luoda omat tapamme. 
 
Nyt me olemme yhteistyökumppaneita, aiemmin tuntui, että olimme jopa orjija, sanansaattajia ilman omaa tahtoa.

Kun yhdistin eilen Lemurian ja Atlantiksen kristallit se tuntui todella upealta, jotenkin epäilin, että onkohan taas mielikuvitus vauhdissa, mutta hyvää se teki, eheytti aivan uudella tavalla. Mutta jälleen oli uusi tietoisuus, uudet tavat oppia ja maksoin siitä melkoisen hinnan. Minä olin juuri saavuttamassa oman unelmani ja tässä uudessa tietoisuudessa sen kadotin. Olen siitä surullinen, mutta voin vain toivoa, että tilanne korjautuu, jos niin on tarkoitus.

Aina on olemassa mahdollisuus kehitykseen, siihen on vain uskottava. Minun tehtäväni täällä on opettaa itseni uskomaan itseeni, parantaa itseni ja eheyttää itseni ja sen jälkeen opetan tuon työn muille. Sitä pystyy tekemään osittain rinnakkain, mutta todelliset parantajat ovat ehjiä ja vahvoja ihmisiä kaikella viidellä osa-alueella.

Sain tietää eräältä shamaanilta, että olen luonut kotiini jonkinlaisen yhteyden ja se hieman pelotti ensin. Mutta sitten ajattelin, no ympärillä tapahtuu kummia, mutta kaikki on hyvin. Tunnen oloni suojatuksi, joten ehkä ohjaus on sittenkin hyvästä. Ainakin se on tuonut itselleni onnea.
Teen virheitä jatkuvasti, mokailen ja suututan ihmisiä, mutta se on vain opinrahani. Olen alkanut kehitellä omia meditatiivisia puheita, joita puhun transsissa, haluan yhdistää siihen puheen. Se on yksi mielenkiintoinen projektini.

Minä olen visuaalisesti rikkonut oman koteloni ja muutaman muun ihmisen kotelon, se on tehnyt ihmeitä. Tosin aina se tuo jotakin muuta, mutta lopputulos ilahduttaa minua. Mutta samalla olen sanonut hyvästit entiselle elämälleni, osittain. Hauskaa viime päivinä olen hoitanut nimenomaan kolmatta silmää, sydäntä ja palleaa. Niin mitäköhän todellisuudessa olen tehnyt.
Tärkeintä on puhua tästä hetkestä, tulevaisuus on tulevaisuutta varten, se mitä teemme nyt, omassa elämässämme on tärkeintä ja kun meillä on ne suutarin parhaat kengät voimme auttaa toisiamme automaattisesti. Tästä Ishayat puhuivat ja tästä ajatusmallista pidin hyvin paljon. Siitä puhuvat myös monet muut, luonnollisesti, koska puhumme samoista asioista.
Minä tiedän, että minulla on hyvin vähän rajoja, olen mikä olen ja nautin olostani. Muutos on vaikeaa, mutta vapauttavaa.

Ni ham pa di. Olette sydämessämme. Se on ihan omaa höpöhöpökieltäni, minulla on ollut aina hyvin suuri mielikuvitus.

Rakkaudella
TiiMaria (sekin omaa mielikuvitustani, tämä vain on niin kivaa, rikkoa rajoja)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.02.2010 10:24:27
hm, ihan lyhyt yksinkertainenkin kanavointi käy, tai muuten vaan stoorit siitä miten unelmat toteutuu..  8)


Otsikko: Vs: Unelmat toteen
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 23.02.2010 11:25:04
Unelmat käyvät toteen sillä, että visualisoi mielessään mitä todellisuudessa haluaa, näkee sen sielunsa silmin valmiina ratkaisuna, tuntee sen sydämellään oikeaksi. Sitten vain päättää tämä on sitä mitä minä haluan, menee nukkumaan ja aamulla lähtee rakentamaan keinoja, millä sitä itselleen unelmansa rakentaa.

Tärkeintä on nähdä mitä haluaa, uskoa siihen ja toivoa, että unelma toteutuu. Se vain tulee vastaasi. Näin minulle käy aina. Mutta joskus meidän on vaikea tietää mitä haluamme, silloin auttaa monet eri tekniikat, mutta niiden selittäminen käy työlääksi ja minun oma unelmani pieni kaksio, jossa voin tehdä töitä odottaa työstämistä. Sunnuntaina sanoin, että tarvitsen rahaa, alan puhelinmyyntiin osa-aikaiseksi. Päätin sen, eilen kävin mollin sivuilta, löysin täydellisen luonnonkosmetiikkatuotteen ja laitoin hakemuksen, tänään mies tulee käymään ja huomenna aloitan työnteon, tällä viikolla myyn tuotteita vähintään 300 eurolla ja seuraavalla viikolla 1000 eurolla, näillä maksan asuntoni vuokratakuun, jonne muutan 1.3.

Näin se vain käy, sunnuntaina oli jumalaiset suunnitelmat, löysin täydellisen talonkin, mutta ne oli luotu heikkoudesta ja romuttuivat, itkin koko eilisen illan kuultuani nämä sanat: Minusta tuntuu, etten voi asua kanssasi, sillä olemme eri tietoisuudentasolla. Kyse oli pelkästä ystävyydestä ja työnteosta. Liikekumppanuudesta.

Tänään menen suihkuun ja pesen nuo suunnitelmat itsestäni. Helppoa.