Astro Foorumi

Astro special => Julkkiskartat => Aiheen aloitti: Posti - 15.06.2009 19:54:13



Otsikko: Froikkarit?
Kirjoitti: Posti - 15.06.2009 19:54:13
Kuuntelin pitkästä aikaa Froikkareiden levyjä ja siinäpä löin ukon kanssa vetoa, että bändissä täytyy olla vahva skorpparivaikutus. Löysin Pekka Myllykosken syntymäajan 13.12.1959 Mänttä, mutta kellonaika puuttuu. Onko jollakin tiedossa? Myös Arto Pajukallio on  :kauris: (16.12.1958 Helsinki), mutta häenenkään skorppariudestaan ei ole tietoa. Onko jollakin tietoa löytyykö tästä kokoonpanosta sitä skorpparielementtiä vai menikö olettamukseni ihan päin mäntyä.   ::)

P.s näin  :kauris::na olen tosi otettu, kun pojatkin oli samaa merkkiä. Mulle ihan uusi tieto sekin.  :D


Otsikko: Vs: Froikkarit?
Kirjoitti: nikki - 15.06.2009 23:20:31
mut Posti hyvä, hulvattomia jousimiehiähän  :jousimies: nuo maallikkopsykolookit ovat eikä kauriita (kauniita..)
Onhan tuolla Pekalla tosin kaurisvaikutrusta, :saturnus: :kauris: (onks se hyvä ryhti muuten venkoilevalle jousimiehelle?)
Pekan skorpparivaiketteisuutta on  :merkurius: :juno: :skorpioni:, terävä äly ja ironiaa vaikka vaimoista.  :venus: :neptunus: :skorpioni: musikaalisuutta ja herkkyyttä yhdistettynä omintakeisen
niukkalinjaiseen  :saturnus: :kauris: sekstiilillä. (en koskaan mene sänkyyn..) :vesta: :skorpioni: myös, "vestan papittaret" sanoituksissa, ja jotenkin "koiranvirka", luu vain kaluttavana, mut se ydin onkin makeinta..
liikeellä oloa  :pluto: :neitsyt::aspect_squ: :mars: :jousimies: ja  :uranus: :leijona: maiseman pitää vaihtua videoissa, ajopeleillä,
ja mitä luultavammin  :kuu: on  kaksosten  puolella huumorin puoleen, sellasta nokkelaa, nopeaa,tilannekomiikan hyödyntävää, pikkasen ärsyttävää

Arto on tuntuviksi jähmeämpi karttanasa puoleen, retro  :mars: :harka: neliössä  :uranus: :leijona:,
viekää minut baariin, tuoliin nostakaa (etokehtasuus ja hovi palvelemaan,näkis vähän korkeemmalta) lisänä tuohon  :ceres: :neptunus: :skorpioni:, (risuparta?)
 :jupiter: :skorpioni: kuin ennenaikainen siemensyöksy,voe meitä,
 :pluto: :neitsyt: :aspect_tri: :venus: :kauris: todella ehdoton naisen malli?
niin ehdoton että se pitää kääntää huumorilla ylösalaisin?
retro :merkurius: :jousimies: eikä hän luultavasti unohda sanoja (retro  :merkurius: ihmisellä voi olla älyttömän hyvä muisti, maamerkissä tosin..) mut unohtaa maksaa laskut, antaa hevosen huolehtia,sillä on isompi pää ( :ceres: :neptunus: :skorpioni:)
Herkempi kuin Pekka, vetäytyvämpi,  :kuu: on kaloissa alkupuolella, kolmiossa  :neptunus: :skorpioni:, että mystisiä metsätyömiehiä, tää Arto ehkä enämpi,  :mars: :harka:
ja  :venus: :kauris:, molemmat "plutonisia",
outoa karismaa molemmissa  :uranus: :leijona:


Otsikko: Vs: Froikkarit?
Kirjoitti: Posti - 16.06.2009 14:27:01
:tickedoff:      :tickedoff:      :tickedoff:     
Voi hitsiläinen! Minä lopetan astro.fi:n karttojen katselun. Mulle ei kerrassaan mene jakeluun nuo isot pallerot, jotka pukkaavat seuraavaan merkkiin. Minä vaan katson, että aukku tossa ja kehällä on kauriin merkki. Täytyy varmaan ladata tällekin koneelle SF, että pysyisin kartalla edes perusjutuissa.  >:(

Siis herrat ovat tosiaankin jouskareita. Loistava tulkinta Nikiltä jälleen kerran skorpparin etsinnässä.  :smitten:
Tosin pitäs varmaan piilottaa ukolta tuo tieto, että....
Lainaus
niukkalinjaiseen   :saturnus:  :kauris: sekstiilillä. (en koskaan mene sänkyyn..)
....kun itsellänikin on sama transiitti nataalikartalla.  :-*

Itse asiassa on muitakin yhtäläisyyksiä, joten olisiko se syynä siihen, että heidän tyylinsä uppoaa minuun kuin kuuma veitsi voihin?  ??? Tuota skorpparia läksin etsimään, koska yhdellä levyllä pojat käsittelivät varsin tyhjentävästi kaikki yhteiskunnalliset ja sosiaaliset ongelmat mennen asian ytimeen eikä huumorikaan ollut unohdettu. Harva bändi osaa valita sellaista settiä. En ole astrologiassa haka, mutta luullakseni skorppari on mystikko ja filosofi, joka kykenee menemään ytimeen helposti ja myös uskaltaa tehdä sen. Vaikeiden asioiden käsittely ei ole helppo nakki, joten ne kait jäävät skorpparien hoteisiin. Mistähän selviäis vielä ne kellonajat, niin vois tutkata myös huonesijainteja?
(kysyy hän aivan kuin osaisi sitten niitä tulkita   :uglystupid2:)


Otsikko: Vs: Froikkarit?
Kirjoitti: nikki - 17.06.2009 10:08:41
skorppari on mystikko ja filo-sohvi ( :neptunus: :venus: :neptunus: :aurinko: :skorpioni:) jos sillä on myös -ismiä kartallaan ( :askendentti: :jousimies:/ :jupiter: :chiron: :kalat:) eli tarvetta julistaa..
muuten se voi olla vaikka bisnesmies, ja joskus karkeakin, liian suorapuheinen, jolloin sanoma saa vastareaktion
ja  :venus: :neptunus: :skorpioni: :aspect_sex: :saturnus: :kauris: kuvannee just tarkkaa naisihannetta, ei mene sänkyyn "ruman" naisen kanssa,
jotta ole ylypiä tuosta aspektistasi,Posti,vain sinä ja juuri sinä kelpaat,
nobody else,
ja on se jännä nuo synastriat laulajien kanssa,
itelle uppoo Hectorin yhteiskuntakritiikki synastrioiden kautta,
ja mieskin on sopivan mittanen..