Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Ave^^ - 26.07.2009 20:47:44



Otsikko: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 26.07.2009 20:47:44
Täällä on venuksesta ollut juttua sitten niin monelta kantilta kun voi olla, mutta ei oikeastaan siitä että venushan edustaa (naisen) kartalla kuinka hän ilmentää naisellisuuttaan.

Minua tällä hetkellä kiinnostaa tämä aihe, sillä tunnen itseni sataprosenttisen naiseksi ja nautin naisellisuudestani ja niin edelleen. Kuitenkin venus on kartallani aika heikossa asemassa. Pullenkin rankkaa sen toiseksi viimeiseksi. Ja sijainti kauriissa ei oikein edusta sitä kaikkein naisellisinta tyyppiä. Aspekteja ainoastaan sekstiili marsiin ja kvintiili plutoon. Huone 12, eli piilossa vielä? En koe kuitenkaan lainkaan että naisellisuuteni olisi minulta kadoksissa. Vaikka lapsena olisinkin halunnut olla poika, se johtui muista asioista, jotka ovat ohi nyt. Luonteeni on peruslaadultaan myös muuttuvien merkkien runsauden vuoksi ailahtelevainen, joka ulottuu myös sinne etten ole suhteessa mitenkään kaurismaisen vakaa. Se "naisen rooli" minkä olen omaksunut on sellainen neuroottisen ailahtelevainen. Ei oikein kaurista. Kuitenkin, vaikka ensiksi minuun tutustuessa viihdyn ollessani sellainen tyhmä pieni tyttö, sieltä takaa tulee lopulta aina se nainen joka hoitaa ne asiat loppuun. Koen jotenkin velvollisuudekseni olla sellainen emotionaalinen tuki. Olenkin sitä aina niinä hetkinä kun ailahtelevaisuus ei iske voimallaan. Niin, loppujen lopuksi pidän suurimpana naisellisuutena sitä että korjaa jäljet sen jälkeen kun pikkupojat ovat leikkineet. Vaikken itse sitä olekaan. Tuppaan ihastumaan miehiin, jotka jollain tavalla voisivat tarvita lämmintä syliäni. Mutta tämän on pakko johtua kalapainotteisuudestani. Ja onhan se toinen naisellisuuden indikaattori, kuu, kaloissa. Se toinen asia mitä pidän tärkeänä naisellisuudessa on lämpö ja aistillisuus. Ja kyllä ne kauriiseenkin maaelementin kautta liittyvät. Ja minkä sitten ajattelisin olevan niin kuin "naisen tehtävä", tai että millä tavalla tuota naisellisuuttani haluaisin ilmentää? Se on juuri se lämmin ja pehmeä syli ja se hiljainen voima. Mutta miksi venus sitten on niin heikossa asemassa kartallani? Vaikka rakastan yli kaiken sitä että olen nainen?

Taisi mennä hieman tajunnanvirtaan päin olevaan tekstiin, mutta kertokaa miten naisellinen venus teillä on? Luulisin, että joltakulta kaksosvenus-ihmiseltä tulee täysin erilaista näkemystä asiasta kuin minulta.  ;)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 27.07.2009 13:57:04
Hmm...

Oinas venusta tuskin pidetään kovin naisellisena, mutta rakastan kaikenlaista tyttömäistä/naisellista/söpöä ja kivaa :D
Toisaalta mies porukassa olen yksi jätkistä, vaikkakin näytän ihan naiselta :)
Toisaalta en jaksa naisellista analysointia, vaan olen miesmäisemmällä tavalla suora.
Olen ronski ja ripeä, nautin monista asioista jotka katsotaan olevan enemmän miesten juttu mutta rakastan kaikenlaisia naisten juttujakin. Ristiriitainen persoona :D

Kyllä olen kuitenkin naisellinen, tai, no tyttömäinen. Minulta kysyttiin taas ruokakaupassa henkkarit vaikka kolmekymmentä on oven takana.

Venukseni yhtyy marsiin, kuuhun ja aurinkoon.
Venukseni on myös oppositiossa saturnukseen ja plutoon.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 27.07.2009 14:29:43
Artsin kanssa aikapitkälti samoissa mennään;  :venus:  :oinas::ssa kun ollaan. Puhetyylini on suoraa ja välillä jopa ronskia. Tykkään keimailla sanoin ja elein miehelleni... Naisellinen olen, mutten ylimakea pukeutumisessani. Söpöksi kutsutaan (ainakin toi mun toinen sukupuoli kutsuu mua).
Rehevyyttä ja muotoja on tullut iänmyötä mikä juuri lisää naisellisuuttani. Tykkään pukeutua tyylillä ja korostaa hyviä muotojani, vaikka täytyy paljastaa nyt tässä, että välillä toivon rintojeni olavan pienemmät, heh! Toisaalta miksi pitäis ujostella jos kerta on mitä näyttää! :)
Henkkareita ei ole kysytty enää sitten aikoihin.

Tämmöttii :)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: vasalisa - 27.07.2009 14:47:13
Ave, onhan Venuksella toki paljon naisellisuuden kanssa tekemistä, mutta niin on Kuullakin. Sikäli minua ei ihmetytä lainkaan, että tunnet itsesi hyvin naiselliseksi ja nautit naisena olosta; onhan sinulla sekä nouseva että Kuu Kaloissa, ja ilmeisesti siis Kuu ensimmäisessä huoneessa, luultavasti melko lähellä Askendanttia. Kalat on mielestäni hyvin feminiininen merkki, ja kaikki tuntemani nousevat Kalat ovat hypernaisellisia.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: asboo - 27.07.2009 15:55:55
En tunne itseäni erityisen naisellinen vaikka minulla onkin  :vaaka:  :venus: Lapsena/nuorena olin tosi poikamainen, jotkut luulivat pojaksi ennen murrosikää. Olisko  :kuu:  :kaksoset: vaikutusta? Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän olen alkanut ilmentää venusmerkkiäni, samoin kuin nousevaa merkkiä. Nykyään vaatteet täytyy olla tiptop ja naamassakin ainakin ripsiväri ennen kuin lähtee lähikauppaan.
Venuksellani on postiiviset aspektit kuuhun ja neptunukseen, yhtymä Plutoon ja oppositio jupiteriin.

Vieläkin on tosin noita poikamaisia piirteitä nimenomaan käyttäytymisessä, tykkään tehdä ns.miesten töitä ja voinkin sanoa tuolle  :aurinko:  :harka: miesystävälle, että teeppäs sä ruuat niin mä menen ajaan nurmikon tai hakkaamaan puita. Voin tehdä raskasta ruumiillista työtä koko päivän ja todella nautin siitä.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 27.07.2009 16:59:47
Ave^^, ei se sinun Venuksesi piilossa ole, vaikka 12. huoneessa onkin. Itsehän sen parhaiten sanoit kertoessasi mitä naisen tehtävät mielestäsi ovat. Eiköhän se "hiljainen syli" sovi varsin hyvin tuohon huonesijaintiin :)

Mä tunnen itseni hyvin naiselliseksi. Tuo yksinkertaiselta kuulostava sana voi merkitä ihmisille niin eri asioita, mutta jos nyt mietitään niitä seikkoja mitä naisellisuuteen yleensä liitetään...


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 27.07.2009 18:58:35
Ave, onhan Venuksella toki paljon naisellisuuden kanssa tekemistä, mutta niin on Kuullakin. Sikäli minua ei ihmetytä lainkaan, että tunnet itsesi hyvin naiselliseksi ja nautit naisena olosta; onhan sinulla sekä nouseva että Kuu Kaloissa, ja ilmeisesti siis Kuu ensimmäisessä huoneessa, luultavasti melko lähellä Askendanttia. Kalat on mielestäni hyvin feminiininen merkki, ja kaikki tuntemani nousevat Kalat ovat hypernaisellisia.

Ave^^, ei se sinun Venuksesi piilossa ole, vaikka 12. huoneessa onkin. Itsehän sen parhaiten sanoit, kertoessasi mitä naisen tehtävät mielestäsi ovat. Eiköhän se "hiljainen syli" sopii varsin hyvin tuohon huonesijaintiin :)


Kuuni on myös 12.huoneessa. Mutta ehkäpä juuri tuo venuksen sijainti kuvastaa paljonkin sitä, että välillä minulla on hieman vaikeuksia hallita sitä omaa naisellisuuttani, tai tunteitani, välillä kun tulee sellaisia niin suuria aaltoja, että tuntuu vain hukkuvan niiden alle. Joskus yritin selvitä niistä kylmettämällä itseäni, mutta ei se tee kuin hulluksi. Nykyään haluan käyttää ratkaisuna vain sitä että olen rehellisesti tässä ja nyt. Joillekin se voi ehkä olla liian suoraa, tai päällekäyvää tai jotain, mutta sitten se vain on niin.  :)

Kaikki nousukalat hypernaisellisia?  :D Onhan se vesielementti kaikkein feminiinisin.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 27.07.2009 19:11:19
Olen  :harka: ja mulla on  :venus:  :kalat: 6. huoneessa  :kuu: :kaksoset: 9.huoneessa.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Celesten - 27.07.2009 20:56:26
Eikö vaaka kuitenkin ole ns. maskuliinen merkki (psotiivinen, johtava)

mun mielestä vaakaan liittyy enemmän semmoinen androgyyniys, ja tyylitaju (ei niinkään perinteinen naisellisuus). naisellisuus vaakuudessa näkyy ehkä harmonisuutena


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 27.07.2009 21:04:52
Joo onhan Vaa'an toimintamuoto johtava ja laatu positiivinen, maskuliininen. Mä en ihan ymmärrä mikä tässä on takana, että positiivinen on aina maskuliininen ja negatiivinen feminiininen. Kummallista ::) Mutta Venus (sisäinen naisemme) hallitsee Vaakaa...


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 28.07.2009 11:23:34
 Myös progekuu vaikuttaa matkallaan siihen miten tuo esiin naisellisuuttaan ja millä tavoin, Proge :kuu: Vaa-assa on aika tyypillinen leidikausi jolloin kiinnostus kohdistuu ulkonäköön, naisellisiin asioihin, estetiikkaan ym.
 Itselläni on vielä meneillään pr :kuu:  :vaaka: enkä muista koskaan olleeni näin naisellinen pukeutumistyyliltäni. Ajatuspuolella kuitenkin androgyyni :merkurius: 8. huoneessa vaikuttaa paljon siihen että joskus on hankalaa ymmärtää kumpaakaan sukupuolta, tunnistan itsessäni kummatkin ja kuitenkin jollain tasolla olen sukupuoleton.
 Pienenä olin sangen poikatyttömäinen ja pitkään nuorena androgyyninen kunnes naiselliset jutut tulivat jyräten kaiken muun pois tieltään ;D. Nataalilla  :kuu: (12. huone)  :aspect_con:  :askendentti:. :venus: :harka:.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Lilli - 28.07.2009 13:03:15
Henkilökohtaisesti olen aina viihtynyt erinomaisesti naisen kehossa, vaikka  :aurinko: :kaksoset::na olen kuitenkin jo lapsesta lähtien tiedostanut tietyn androgyynisyyteni. Tämä lienee melko yleistä ilmamerkeillä. Jossain vaiheessa kuitenkin se maskuliininen puoli alkoi olla liiankin hallitseva ja viimeisen kymmenen vuoden aikana olen keskittynyt enemmän naisellisen puolen kehittämiseen. Elämään tulee heti paljon enemmän sielukkuutta ja täyteläisyyttä, kun pitää naisellisia ominaisuuksia positiivisena asiana. Viimeisen 1,5 vuoden aikana tuo naisellisen puolen korostaminen on tullut vielä entistäkin tärkeämmäksi. Jotenkin minulla on nyt menossa Venus-vaihe, ja ehkä kartan askendentilla sijaitseva  :rapu: :venus: alkaa vaatia huomiota hyvinkin voimakkaasti.  :harka: :kuu: on myös sangen naisellinen, Venuksen hallitsemahan tämäkin merkki on..

Joka tapauksessa muutama vuosi sitten minulla oli hyvin raskas vaihe, jolloin tuntui, että kaikki toivo elämästä on kadonnut ja tunnelin päässä ei liiemmälti valoa näkynyt. Tässä tilanteessa ainoat asiat, jotka jotenkin piristivät mieltä, olivat kauneus ja perusnautinnot: hyvä ruoka, hyvä juoma, hyvä seura. Kauneutta saatetaan pitää pinnallisena asiana, mutta äärimmäisessä ahdingossa sen huomaa olevan kaikkea muuta. Tällä tarkoitan mitä tahansa silmää miellyttävää asiaa. Tuolloin tuli myös tärkeäksi, että myös oma peilikuva miellyttää, ja että en ole pelkkä ihminen, vaan myös sukupuoleni edustaja.

Suomalaisen kulttuurin tasa-arvoisuus on mielestäni lähinnä sitä, että naiset yrittävät tulla miehiksi, ja naisellisuutta pidetään bimboutena, avuttomuutena, pinnallisuutena tai hysteerisyytenä. Tästä minä en pidä lainkaan, naisellisuudesta tekevät niin miehet kuin naisetkin naurettavan asian. Eihän tämän pidä niin mennä! Naisellisuuden arvostamisen pitää lähteä naisista itsestään, mikä näillä pohjoisilla leveysasteilla näyttää olevan ylen harvinaista.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 28.07.2009 13:11:14
Artsin kanssa aikapitkälti samoissa mennään;  :venus:  :oinas::ssa kun ollaan. Puhetyylini on suoraa ja välillä jopa ronskia. Tykkään keimailla sanoin ja elein miehelleni... Naisellinen olen, mutten ylimakea pukeutumisessani. Söpöksi kutsutaan (ainakin toi mun toinen sukupuoli kutsuu mua).
Rehevyyttä ja muotoja on tullut iänmyötä mikä juuri lisää naisellisuuttani. Tykkään pukeutua tyylillä ja korostaa hyviä muotojani, vaikka täytyy paljastaa nyt tässä, että välillä toivon rintojeni olavan pienemmät, heh! Toisaalta miksi pitäis ujostella jos kerta on mitä näyttää! :)
Henkkareita ei ole kysytty enää sitten aikoihin.

Tämmöttii :)

Artsi :D

Aina muuten mua kutsutaan miesten lempinimillä! Nyt tuli mieleen.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 28.07.2009 14:26:07

Suomalaisen kulttuurin tasa-arvoisuus on mielestäni lähinnä sitä, että naiset yrittävät tulla miehiksi, ja naisellisuutta pidetään bimboutena, avuttomuutena, pinnallisuutena tai hysteerisyytenä. Tästä minä en pidä lainkaan, naisellisuudesta tekevät niin miehet kuin naisetkin naurettavan asian. Eihän tämän pidä niin mennä! Naisellisuuden arvostamisen pitää lähteä naisista itsestään, mikä näillä pohjoisilla leveysasteilla näyttää olevan ylen harvinaista.


 Tästä olen aivan samaa mieltä, paljon puhutaan minunkin lähipiirissä siitä että naisessa pitää olla munaa ja olla hyvä jätkä. Miksei naisessa voi olla ensinnäkin hänen omaa sukupuolielintään ja olla ihan yhtä hyvä tyyppi, olematta sen kummemmin "jätkä".
 Tunnen muutamia naisia ympärilläni jotka häpeävät naisellisuuttaan sillä heille se edustaa vaaleanpunaisia pitsejä ja tyhmyyttä sekä kanamaisuutta, sitä ettei ole ihmisen arvoinen eikä vakavasti otettu samalla tavoin naisena kuin sinä hyvänä jätkänä. Se on sääli ja toden totta se kaikki on vain meistä naisista kiinni  :).


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: rovatar - 28.07.2009 14:49:24

Minustakin varmaan voisi luulla, pelkän ulkonäön perusteella, että olen tietynlainen bimbo -blondi.  ;D
Noin niinku äkkiseltään..yllätys on varmasti monelle ollutkin suuri, kun avaan suuni ja sanon mielipiteitäni.  :o
Tämmönen Kauris-Skorppari-yhdistelmä, Merkkari Joukkarissa…ja suusta tulee ja mielipiteitä sekä kannanottoja riittää.
Syvältä ja painokkaan vahvasti.

Toisaalta osaan kyllä puhua, mitä muka luulisivat minun haluavankin puhua…jos haluan. ;)
Venus on Kauriissa ja olen kyllä hyvin naisellinen, mutta sillai maanläheisellä tavalla.
Venus on kolmiossa Marsiini 6h. Ja Venus itse on 2h.
Siis kumpikin maan merkeissä, maan huoneissa.

Moni on sanonut, että olen sellainen luonnonlapsi seksipommi. Mitä lie tarkoittanee? 8)

En koe naiseuttani yhtään ongelmaksi..minun ei tarvitse sitä korostaa..eikä peitellä.
Minusta se kyllä luonnostaan näkyy ulospäin, vaikka pukeutuisin jätesäkkiin.
Haluan kyllä näyttääkkin naiselta, ja vielä kauniiltakin, mutta minua ei pidä sen perusteella aliarvioida. Pidän ulkonäöstäni hyvää huolta, koska voin paremmin , kun peilistä minua katsoo siedettävä kuva. Henkisesti olen hyvin vahva.
 En ehkä naismainen.
En käytä tyypillisiä naismaisia maneereita, en turvaudu itkuun ja nalkutukseen..en pelkää miehiä tai heidän valtaansa.
Inhoan kokkaamista, en nykyään tee sitä koskaan.
 Miehen hommia.  ;)
Osaan käyttää valtaa ja käytän sitä.
Mutta ei se sulje pois naisellisuuttani.
Naiseus on ihanaa…mutta käytän myös maskuliinisiakin puoliani. :smitten: :smitten:



Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 28.07.2009 15:03:14
Välillä se ei vaadi muuta kuin että pistän hameen päälle ja naiskolleegat mulkoilevat. Tälläistä tosiaan suomessa..


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: rovatar - 28.07.2009 15:19:34

Harvoin tunnen itseäni epänaiselliseksi. Ainoastaan silloin herään vahvistamaan naisellisuuttani, kun hengaan aasialaisten tai latinonaisten keskuudessa.


Jep...aasialaiset ovat niin pieniä ja siroja, naisellisia tavalla, jota suomalaiset eivät ole, samoin latinalaiset naiset, että heihin verratunna tunnen kyllä itseni enemmän ...öh...äh...suomalaiseksi ( en sano maskuliiniseksi) :-[  :-X!
Joissakin  Afrikkalaisissa naisissa on sellaista vahvaa, alkukantaista naisellisuutta, jota joskus kadehdin.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 28.07.2009 15:28:31

Suomalaisen kulttuurin tasa-arvoisuus on mielestäni lähinnä sitä, että naiset yrittävät tulla miehiksi, ja naisellisuutta pidetään bimboutena, avuttomuutena, pinnallisuutena tai hysteerisyytenä. Tästä minä en pidä lainkaan, naisellisuudesta tekevät niin miehet kuin naisetkin naurettavan asian. Eihän tämän pidä niin mennä! Naisellisuuden arvostamisen pitää lähteä naisista itsestään, mikä näillä pohjoisilla leveysasteilla näyttää olevan ylen harvinaista.


 Tästä olen aivan samaa mieltä, paljon puhutaan minunkin lähipiirissä siitä että naisessa pitää olla munaa ja olla hyvä jätkä. Miksei naisessa voi olla ensinnäkin hänen omaa sukupuolielintään ja olla ihan yhtä hyvä tyyppi, olematta sen kummemmin "jätkä".
 Tunnen muutamia naisia ympärilläni jotka häpeävät naisellisuuttaan sillä heille se edustaa vaaleanpunaisia pitsejä ja tyhmyyttä sekä kanamaisuutta, sitä ettei ole ihmisen arvoinen eikä vakavasti otettu samalla tavoin naisena kuin sinä hyvänä jätkänä. Se on sääli ja toden totta se kaikki on vain meistä naisista kiinni  :).

Lainaan minäkin tämän tähän uudestaan, sillä olen kyllä niin samaa mieltä. Ihmettelen, että miksi jopa naiset alkavat itse vähätellä naisellisuutta. Jos tasa-arvo tarkoittaa sitä, että nainen kilpailee miesten kanssa miehisyydestä, niin onhan nainen silloin aina ala-arvoisempi vaikka mitä yrittäisi..



Ja muuten, luulen että monet miehet kaipaavat rinnalleen sellaista naista, joka todella on nainen, vaikka yhtenään siitä jauhaisivatkin miten ärsyttäviä naiset ovat.  ;)  8)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 28.07.2009 15:47:50
Välillä se ei vaadi muuta kuin että pistän hameen päälle ja naiskolleegat mulkoilevat. Tälläistä tosiaan suomessa..

Artsi: Höh, miksi mulkoilevat?


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 28.07.2009 20:42:07
 Millaiset aspektit ja Venuksen sijoittuminen voisivat mielestänne vaikuttaa siihen ettei ihminen ole sujut oman naisellisuutensa kanssa?


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.07.2009 20:47:28
no Venus ja Vaaka liittyvät naisellisuuteen, kauneuteen, taiteeseen, musiikkiin jne, mutta myös diplomaattisuuteen.

en oikein vieläkään ymmärrä miten joku Pluto-planeetta voi tehdä skorppareista pistäviä.

pisteliäs nainen on aika erilainen kuin venuslainen. jos joku väittää että vaa´at ovat jotain muuta kuin mukavia, niin enpä tietoisesti tunne sellaisia. esim erään vaakapojan kanssa synkkaa. se että hän laukoo asioita, varmaankin liittyy nuoruuteen..

venuslaisuudesta miehissä onkin puhunut Theus. ja henk koht tunsin sopusointua 2 nousuvaakamiehen kanssa, missä lienevätkään..


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: sangviinikko - 29.07.2009 00:31:13
Naisellahan on monia rooleja.

Olla Madonna, äiti ja huora.

Kuka handlaa nämä kaikki? Samanaikaisesti mielellään.

Nainen on naiselle susi, eikö? Näin olen itse kokenut.

Naisen venus on se seireeni, kuu äiti ja neptunus muusa, niinkö?

Naiseus minussa on kait perinteikästä, luontevaa ja alkukantaistakin. Hameita pidän lähes aina. Lapset pyörivät kirjaimellisesti helmoissa. Hiukseni ovat punaiset ja pitkät, varpaani lakatut.

Siltikin nämä ovat toisarvoisia asioita naiseudessani. Koen naiseuden hyvin sisäsyntyiseksi "hiljaiseksi tiedoksi"

Kuuni on niinkin naisellisessa merkissä kuin  :kaksoset:  ::)

Venus taas tässä konkreettisessa aistien merkissä eli härässä ja 8 huoneessa.

Olen pullantuoksuinen äiti, idealisti, haaveilija, ura-nainen, hippi, tyttömäinen ja vamppi. Kuuluu kai kaksosten ominaisuuksiin. Olla kaikki vaihtoehdot.

 :smitten:








Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Pallaskissa - 29.07.2009 07:54:50
Ihana tuo sangviinikon kuvaus  :smitten:

Olen Vaaka-Venus ja naisellisuuden eri muodoilla leikittely on tuttua  :-* Vaa'assa on myös tarkka Uranuksen ja Lilithin yhtymä, siis yhtymässä tuohon Venukseenkin, joten se taitaa kertoa koko lailla kaiken  ;D Nuoruuteni hehkussa olin sellainen übernaisellinen gootti-Gilda, "Vaarallinen Nainen", joskaan joidenkin mielestä PVC vaatteissa ei ole kovin feminiininen materiaali  ::). Nykyisin naisellisuus on vain yksi aspekti olemistani. Ultralyhyet hiukseni tai korkokenkien kaappiin unohtuminen eivät sitä minusta pois vie, se vain ilmenee eri tavalla, pehmeytenä. (Joo, ylipainoahan löytyy  :laugh:)

Venukseni taitaa nykyään näkyä enemmän siinä, että arvostan aitoja materiaaleja ja klassisia juttuja, tosin melkoista suostuttelua vaatisi saada minut käyttämään turkiksia ja timantteja  :P Uranus potkii vastaan. Siis luonnonmateriaaleja, tyylikkäitä (ei missään nimessä "trendikkäitä") ajattomia asioita ja huolellista suunnittelua.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 29.07.2009 08:10:30
Välillä se ei vaadi muuta kuin että pistän hameen päälle ja naiskolleegat mulkoilevat. Tälläistä tosiaan suomessa..

Artsi: Höh, miksi mulkoilevat?
Siis tiedätkö, juuri se asenne suomessa.
Jos puet hameen päällesi, olet bimbo. Jos olet kaunis, olet bimbo. Jos tykkäät pukeutua kauniisti ja vieläpä ehostaa, olet bimbo. Eli se sellainen "peitä naisellisuutesi, tai sinut leimataan tyhmäksi lumpuksi" asenne.

Enkä tarkoita että hame tekisi naisen :D

Ulkomaalaiset ystävät ihmettelivät sitä suomalaisten naisten asennetta. Ymmärrän kyllä että suomalainen nainen on käytännöllinen. En minäkään piikkareissa vedä tuolla pitkin jäisiä katuja :)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 29.07.2009 10:02:55
Jep, tiedä tuon asenteen, Artsi. Tästä suomalaisen naisen pukeutumistyylistähän on ollut paljonkin keskustelua mediassa; haukkumista ja mauttomuutta kuinka ei osata muka pukeutua. Tottahan on se, ettei monikaan katukuvassa näytä naiselliselta naiselta. Itse tykkään kyllä etenkin pitkistä hameista, mutta Artsi miten se oinaalle tuntuu olevan välillä (ainakin mulle) este nopeaa liikkumiseen. Sellaista tyylikkyyttä ja uskallusta pukeutua hyvällä maulla, mielellään enemmän värikkyyttää saisi olla katukuvassa naisilla.  :)



Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 29.07.2009 10:32:06
Joo, nimenomaan!

Sitten vielä naisellisuudesta.. mielestäni naisellisuus ei tosiaan vaadi sitä mekkoa tai sen sellaista, sitä voi tietysti ilmentää monella tavalla.
Esimerkiksi omasta naisellisuudestaan koko ajan jauhava Johanna Tukiainen ei mielestäni ole naisellinen vaikka itse niin luulee :D
Nainen isolla N:llä tuntee tyylinsä.

Itse kuitenkin tunnen oloni heti naisellisemmaksi kun ehostan hieman itseäni ja laitan jotain nättiä päälle :) Ei se sitä kuitenkaan aina vaadi. Voi sitä olla tosi nainen ihan tuulipuvussaankin.
Toivoisin kuitenkin että Suomessakin voisi olla NAINEN, ilman että muut naiset kyseenalaistavat heti moraalin tai älyn ;)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 29.07.2009 10:34:45
Ai niin TH. Tosiaan, hame kyllä hiljentää tämänkin oinaan vauhtia.
Aikoinaan olin töissä ravintolassa jossa naisilla piti olla hame työasuna. Oma hameeni ratkesi kun otin niin isoja harppauksia kiireessä :D
Olen saanut myös yllättyneitä katseita sillä tämä oinas osaa myös juosta kuin gebardi, KORKOKENGÄT jalassa :)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 29.07.2009 11:28:28
Voit Artsi tuo sun hamejuttu kuulosta hauskalta  :) Vähän sama juttu kävi mulla ku tein matkaa kauppaan; hame oli hieman yli polvien ja just siitä polvien kohdalta niin himskatib tiukka että mun kävelytyyli näytti hipsuttamiselta.

Ja kyllä, ei hame tee aina naista naiselliseksi; niin monintavoi voi puheutua kauniisti ja viehättäväksi. Yks tekijä on korut; ne saa yleensä jo pukeutumisen näyttämään hyvältä.

Ja mitä tulee Johanna Tukiaiseen; ei Jossu oon naisellinen nainen. Jossu on juuri hyvä ilmentymä naisesta jota voi nimittää bimboksi; pään ja ulkoasun kanssa yhdessä ;D :crazy2:

Ootsä kyllä aikamoinen GEBARDI; Artsi :coolsmiley:

Ja hyvä ettet vetänyt hernettä nenään kun olen keksinyt sulla uuden nimen ;)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Asterix - 29.07.2009 12:28:17
Olen saanut myös yllättyneitä katseita sillä tämä oinas osaa myös juosta kuin gebardi, KORKOKENGÄT jalassa :)

 :D ;D :2funny:

Tämähän se vasta on tosinaisen varma merkki. :coolsmiley:

Sitä voi harjoitella hyvin yksin tai ystävättären kanssa
shoppailemassa, etenkin alkkareissa (siis alennusmyynneissä),
sitten juosta niiden kaikkien painavien kassien kanssa raitiovaunuun, bussiin tai viimeisen taksin perään niiden kulmikkaiden pahvikassien
lyödessä kipeästi lanteille ja sääriin mustelmia.
Saat lisäpisteitä, jos nautit viiniä, proseccoa, drinksuja tai niitä kaikkia,
kun olit shoppailemassa ja juokset koroillasi. ;D :2funny:

Lisäpisteitä saa myös koron korkeudesta;
4 cm tai alle ei ole mikään korko - 0 pistettä.
5 cm -1 piste
6 cm -2 pistettä
7 cm -3 pistettä
8 cm -4 pistettä
9 cm - 5 pistettä
10 cm on 10 pistettä, kun se on ikään kuin puolet enemmän
kuin 5 cm ja puolet enemmän kuin 1 pistettä,
kun siinä 10:ssä on 0 perässä. ::) :coolsmiley:

Miesten perässä juoksua ei lasketa,
koska tosinainen heittäytyy miehen nähdessään "avuttomaksi",
(myös hiukan varattomaksi)
koska ei yksinkertaisesti halua mukavuussyistä kantaa niitä
painavia kasseja (ja maksaa niitä) ja miehelle jumala antoi aasin aivot,
so..? :coolsmiley:

 :aurinko: :merkurius: :kaksoset:,  :askendentti: :skorpioni:,
 :kuu: :vesimies: ja  :venus: :rapu:

..mutta minä olin poikatyttö prinsessaleikeillä ja sotaleikeillä.
Löysin oman naisellisuuteni tuossa vasta 2000-luvun alussa
-toki herääminen oli alkanut aikaisemmin. ;)

Olen edelleen vähän kaksiajakautunut tuon feminiinisyyteni
ja maskuliinisuuteni suhteen. :P

Esim. voimakas seksuaalisuus, parisuhteessa tietynlainen hyväksi käyttö (en oikein arvosta miestä, älykästä naista kylläkin!)
ja ura ensin, sitten vasta sinä-ajattelutapa,
jotka yleensä mielletään miehelle, joka arvostaa omaa sukupuoltaan,
mutta ei niin paljon naista, eli hiukan sovinisti.
(Mikähän naiselle olisi vastaava?  ??? Feministi se ei ole,)

ja sitten supernaisellinen ulkonäkö ja eleet
-siis ainakin tietoisesti pyrin siihen. :P


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 29.07.2009 12:38:23
Artsihan on hyvä nimi :)

Olen kuule ollut vaikka minkäniminen. Kerran eräs uusi työntekijä odotti paikalle miestä, kun muut työkaverit olivat puhuneet minusta lempinimellä ja se nimi sopisi ennemminkin pojalle.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Asterix - 29.07.2009 12:49:01
Tuli mieleen kertoa vielä sellaista, että
monet miehet huomioivat minussa tuon maskuliinisen
puolen ja sitten riippuen miehestä,
olen joko niiden mielestä tosi cool, koska olen kuin yksi heistä,
mutta super naisellisella keholla ja tyylillä (homomiehet tykkää!)
tai sitten maailman kaikkien narttujen narttu,
jos mies on sovinistiseti suuntautunut ja saan aina
sen, että luonne pilaa ja moni kakku päälttä kaunis-fraasit. ;D :2funny:

Kun tulee syvällistä puhetta/arvostelua feminiinisestä "sovinistisuudestani"
ja mahdollisesta bi-seksuaalisuudestani ja oman sukupuolen arvostamisesta ja toisen sukupuolen hyväksikäytöstä,
niin kerran pamautin sovinistille, että olen vain
naispuolinen vastineesi ja oikeasti olet vain tosi homo kaapissa. :P


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 29.07.2009 12:53:31
Itseäni kutsun enemmän maskuliiniseksi. En oo sellaisen punaisen romantiikka-rönsyilyn perään ollut ikinä enkä kauheesti piittaa kukkakimpuista. Muistatte varmaan ohjelman Unelmian Poikamiestyttö; kuuluun mielellään sellaiseen kategoriaan. Kun puhuitte korkkareista; käytän ainoastaan saappaiden muodossa ja niissäkin vain vajaan 5 cm vahvakantainen korko. Peruskorkkari nainen en ole :)

Ja Artsi on oikeen hyvä lempinimitys sulle Artemis :)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 29.07.2009 13:13:09
Korkkareista, aina niitä tulee kuolattua kaupoissa että voi kun on niin kauniita, mutta jos erehtyy ostamaan, niin kaappiin kyllä jäävät.  ;D Kyllä sitä nyt pitää tarpeeksi nopeasti ja helposti liikkeelle päästä. Ja matkan varrella kun voi tulla aina ties mitä paikkoja missä tarvitaan helppoja kenkiä. Ellei sitten satu menemään kaupunkiin vain esittelyreissulle. (ja jalat rakoilla kun pääsee kotiin)  ;) Mulla on kaapissa semmoset viistoistasenttiset goottisaappaat kun joskus tuli tuhlattua rahaa niihin. Muutaman kerran oon yrittäny mennä niillä, mutta tuskaa..  :buck2:


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 29.07.2009 13:28:45
Ai niin. Ave puhui tuolla alussa myös aspekteista. Laitan tähän venusaspektini.

 :venus: huoneessa 8:  :venus: 20 astetta  :oinas: 53'

aspektit:  :venus: :aspect_squ: :aspect_con:


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 29.07.2009 14:33:47
Millaiset aspektit ja Venuksen sijoittuminen voisivat mielestänne vaikuttaa siihen ettei ihminen ole sujut oman naisellisuutensa kanssa?

Ei minusta siihen ole mitään selvää aspektia, joka sitä aiheuttaisi. Lähinnä se toimii niin, että esim. joku venus oinaassa -ihminen voi olla hyvinkin sujut oman naisellisuutensa kanssa, toiselle se taas tuottaa suuria ongelmia sillä hänen ympäristössään ja kasvatuksessaan on voinut olla paljon painetta siihen suuntaan että naisen kuuluu olla hiljainen ja alistuva ja kiltti. Silloin auttaa juuri sen käsittely, että naisellisuuttaan voi ilmentää paljon muillakin tavoilla, ja löytää se oma sisäinen tapansa. Lähinnä ratkaisuna on juuri katsoa kartalta miten venus on sijoittunut ja miettiä mikä siinä sijainnissa/aspekteissa tuntuu vaikealta hyväksyä itselleen.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 29.07.2009 15:31:00
 Mietin itse erilaisia yhteyksiä vaikkapa Saturnukseen, mutta ehkäpä Kuun kontaktit ja sijainti kertovat enenmmänkin siitä millaiset eväät on saatu oman tunnepuolen ym käsittelyyn ja millaisen jäljen on äiti jättänyt tyttärensä naiseksi kasvuun.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Asterix - 29.07.2009 19:05:30
Jos tuo kuu puhuu äidin vaikutuksesta, niin meikäläisellä kuu on Veskarissa 2.huoneessa ja  :aspect_sex: :neptunus:,  :jupiter: ja  :mars: ja :aspect_tri:,  :pluto:.

Tosin myös  :aurinko:  :kaksoset: 7.huoneessa  :aspect_tri: :kuu:.

Äitini(bio siis) puki minut aina isoveljeni vanhoihin vaatteisiin,
kyni hiukseni lyhyiksi ja kun koulun tai jonkun kerhon
juhlaan piti mennä, niin julkisuuskuva-syistä hän puki minut
röyhelömekkoihin (joista kovasti pidin!),
mutta auta armias, jos joku erehtyi sanomaan,
että onpa soma pieni tyttö, niin hän sai hepulit.

Muistan, että 2 kertaa olen löytänyt vaatekaapistani
erään röyhelömekon henkarista riekaleiksi revittynä,
olin joku 5-6 vuotias (samaan aikaan hän myös sanoi,
että on ollut raskaana ja menettänyt vauvan, koska olen niin kauhea hänen mielestään), koska joku täti sanoi,
että voi kun söpö pieni tyttö.

Toinen kerta oli kun olin 13-14 vuotias
ja minulla oli uusi valkoinen syystakki ja kun menin
se päällä kouluun, niin isoveljeni kieli,
että muut tytöt olivat ihailleet sitä,
joten äiti päätti repiä sen. ;D

Äidin tieltä oli pieníkokoisena parempi pysyä tieltä,
koska koskaan ei tiennyt, mistä kateuskohtaus alkaa.

Murrosikäni oli hyvin vaikea äidilleni,
aikuisuuteni vielä kauheampaa. :P

Niin ja ne minun Venuksen aspektit.
 :venus:  :rapu: 7.huone :aspect_tri: :askendentti:  :skorpioni:
 :venus: :aspect_squ: :uranus:

Laitan teille bio-äidin kartan näytille,
kun en jaksa vääntää. :P


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Lilli - 29.07.2009 20:21:02
Täytyypä sanoa, Sasha, että äidistäsi ei saa astrologisestikaan ajateltuna järin pehmeän lämpöistä kuvaa.. kauhea Kauris-painotus, Saturnus ja Mars yhtymässä Skorpioni-askendenttiin.  :buck2:


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Asterix - 29.07.2009 20:39:33
No älä..! :D ;D :2funny:

Hän on ihminen, joka kykenee tuntemaan silmitöntä vihaa ja kateutta
ja siinäpä ne pääpiirteittäin jo onkin. ;D :2funny:

Lasketaanko depressio, minä-suunapäänä, valehtelu (ihan uskomattomia juttuja, esim. "kissani osaa kusta wc-pönttöön ja vetää vessan, ihan tosi" ja "juoksen 10 km:n lenkin 15-20 minuutissa, ihan tosi"),
yksinäisyys, alkoholismi, kiristys, toisten aliarvioiminen -ja arvostaminen,
toisten mahdollisuuksien torpedoiminen ja (teko)tunteiden näytteleminen (esim. kun on rahaa vailla) ja sitten viimein itsensä fyysinen vahingoittamien
tai sen uhkaaminen, jos ja kun muut eivät tee kuin hän haluaa,
niin tunteiksi? ::)

Miehensä se on valinnut taloudellisen turvallisuuden perusteella
ja työnsä se on aina tehnyt kunnolla ja perusteellisesti.



Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.07.2009 20:45:34
kun nyt olet niin itsenäinen ja äidistäsi irti, miksi vielä jaksat käyttää rivitolkulla energiaasi häneen (ja siihen miten kamala hän on)?

tekeekö se sinusta paremman? olikos niin että synnymme syystä tietyille vanhemmille?

oma äitini on aika ok. loppujen lopuksi.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: K-NRJ - 29.07.2009 21:08:47
No huh, nyt vasta näin tuon Sashan äidin kartan ja täytyy sanoa että ompa ihmistä kartalla paiskattu...  :saturnus: ja  :mars: konjunktiossa  :askendentti::lla joka taas Skorpparissa... ja tuo Kauris-rykelmä...  :uglystupid2:

Mutta jos ihan naisellisuudesta puhutaan niin minä kyllä koen olevani tosi naisellinen, taidan olla eka  :venus:  :vesimies: tässä ketjussa. Vesimies ei ehkä ole se naisellisin merkki, mutta kyllä sitä minussa löytyy. Sopiva sekoitus naisellisuutta ja hulluutta.  ;D

Tuo DolceVitan kommentti oli tosi hyvä. Oman naisellisuuden hyväksyminen -tai ehkä paremmin sen esilletuominen- ei ole helppoa jos on Kuun ja Saturnuksen huonoja aspekteja.

Minullakin oli joskus nuorempana hieman ylilyöntejä (superlyhyt minihame ja sellaista), mutta nyt taidan osata tuoda itseäni esille aika hyvin.

Eräs ihminen jolla tuo pukeutuminen menee todella yli, on  :venus:  :harka: ja hänen  :venus: tekee neliöt Marsiin, Saturnukseen ja Plutoon. Luulee olevansa niin hyvännäköinen mutta todellisuudessa niin naurettava kuin vain voi olla.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.07.2009 21:18:56
vilkaiskaapa tuota "maailman pisintä kanavointia"..

Vanhaan aikaan mies- ja naissukupuoli oli henkisyyden ilmentymä. Kyse oli heidän yhteisenergioidensa omistamisesta Suurelle Jumalattarelle. Miehet ja naiset riemuitsivat Äidin luovassa voimassa ja loivat taikaa seksuaalisuudellaan. Mutta nyt se oli muuttunut. Miehet käyttivät yhdyntää tapana naistensa omistamiseen. Ja naiset jotka nopeasti menettivät kykynsä selviytyä yksin ilman Jumalattaren valoa, käyttivät seksiä saadakseen miehet ansaan ja haluamaan naisesta huolehtimista. Tästä syystä papittaret olivat neitsyitä. Kyse ei ollut moraalista, puhtaudesta tai vallasta, kuten miehet halusivat uskoa. Se johtui siitä, että heidän neitsyytensä toi heille vapauden. Miehen jalka ei ollut koskaan astunut laaksoon. Naiset saattoivat vaellella monia polkuja pitkin täysin alastomina pelkäämättä tuomitsemista tai himoa.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: mc82 - 30.07.2009 10:53:25
Mulla  :venus: :jousimies: 11. huoneessa - mikä helvetin naisellisuus.. :2funny:

Venus tekee aspektit

 :venus: :aspect_con: :aurinko:
 :venus: :aspect_tri: :kuu:
 :venus: :aspect_con: :merkurius:
 :venus: :aspect_con: :neptunus:
 :venus: :aspect_con: :ceres:
 :venus: :aspect_ssx: :juno:

Mä olen varmaan ikuinen jätkätyttö. Ainakin tuo 11. huoneen sijainti on aiheuttanut sen, että mulle on erittäin tärkeää saada olla oma itseni ja toteuttaa itseäni vapaasti (vaikka muut eivät sitten tykkäisikään), ehkä vähän outo nainen.. Ja koska Venus on Jouskarissa, niin silloin sitä ei vaatteilla niin koreilla, vaan vaatteiden on oltava mukavia ja menossa kestäviä. Niin, ja pääsääntöisesti tykkään kirkkaista väreistä :angel:

Kuvaisin itseäni ehkä semmoiseksi viattomaksi peikkotytöksi. Viihdyn kundiporukoissa ja läpänheitto on kyllä aika karkeaa ja kaksimielistä ja huumorintaju on.. Noh, outo, itseironinen ja ajoittain varsin kyyninen :P  Näin tuttujen parissa, olen tuntemattomien porukassa hienovaraisempi ( :askendentti: :kauris: vaikutusta). Vuorotellen hyvää jätkää ja vuorotellen hölmöä blondia (kun en mikään järjen riemuvoitto ole), aika eloisa ja leikkisä touhuissani ;D  Olen se likka, jolle kundit tulevat kertomaan, keneen ovat ihastuneita, mutta joka itse ei herätä "sellaista" kiinnostusta, koska olen vain "hyvä jätkä" :P  Tai vaihtoehtoisesti en sitten huomaa mitään, jos joku ylipäänsä sattuu olemaan kiinnostunut..

Mä pukeudun hyyy-yvin arkisesti ja tylsästi. Mielivaatteet on farkut, huppari/neule/t-paita ja jotkut tennarit. Tyyli on siis hyvin sporttinen enkä todellakaan koe ongelmana lähteä ihmisten ilmoille esim. urheiluhousuissa - tosin silloinkin paita, kengät, hiukset yms. on sommiteltu asuun ::)  Kuitenkin tykkään pukeutumisessa väreistä sekä kenkien, laukun, vyön sekä muiden asusteiden on oltava samaa sävyä/tyyliä :)  Vaatteissa saa olla myös huumoria ja leikkimielisyyttä, esim. viime talvena käytin saappaita, jotka olivat kokonaan valkoista pörrökangasta (luokkakaverit nimesivät ne Jääkarhukengiksi ;D ). Koruja käytän tosi vähän, suurimman osan ajasta kaulassa killuu hopeinen Jousimies-riipus (muistuttamassa, kuka mä olen) ja vain yksi, simppeli hopeasormus, jonka hankin vain päivää ennen kun aloin seukkaamaan nykyisen kanssa (tunnearvoa).

Kuitenkin meikkaan päivittäin ja meikin on oltava tip top, ei mikään pikku sutaisu ripsaria. En kuitenkaan puhu mistään drag queen-meikistä, koska suosin pehmeitä, luonnollisia värejä arkimeikissä :)  Myös hiukset laitan joka aamu, siisti kampaus tuo itselle huolitellun fiiliksen. Vaikka pukeutuminen onkin sitten vähemmän naisellista.. :2funny: :uglystupid2:

Välillä on tosi ihanaa pukeutua ja laittautua juhliin. Juhlissa käytän sitten korkkareita - rakastan kauniita, siroja korkkareita, vaikka niitä harvemmin arkena käytänkin. Rakastan ylellisistä materiaaleista tehtyjä toppeja ja mekkoja, joko metallisissa tai pastellisissa sävyissä, epävirallisemmissa juhlissa yhdistän mekot farkkujen ja korkkareiden/saappaiden kanssa. Juhlissa käytän myös näyttävämpiä koruja. Saatan käyttää juhlapukeutumiseen ihan kiitettäviä summia rahaa. Juhlissa tuon sen Naisellisen puoleni esiin - vaikka mekossakin olen se härskejä vitsejä laukova poikatyttö ;D

Olen varmaan joku miehen ja naisen välimuoto. Tästä huolimatta olen sinut naisellisuuteni kanssa, koen, että räväkkä tyyli on enempi mua kuin hirmu hienostunut käyttäytyminen. Olen vain se likka, joka hyppää vaikka paskakaivoon keskellä päivää sen kummemmin murehtimatta vaatteistaan/kampauksestaan (aika kärjistetysti) ::)  Alta 10-veenä halusin pitkään olla poika, mutta nyttemmin viihdyn oikein hyvin tämmöisenä jätkälikkana :)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Artemis - 30.07.2009 12:24:47
Voi voi, Sashan äiti kuulostaa melkoiselta tapaukselta..
 :(

Tosiaan, skorpioni askendantti ja siellä saturnus ja mars on sellainen mistä tulee mieleen "ei niin helppo tapaus".
Ja kauristakin vielä!

Tunnen erään miehen joka on myös aurinko kauris ja nouseva skorpioni, tosin saturnus ja mars ei ole yhtymässä askendanttiin.
Hänkin melko ääripään tapaus. Hänellä ei ole lainkaan itsehillintää vihansa kanssa. Hän ostaa 10 puhelinta vuodessa koska hän rikkoo tavarat raivostuessaan. Hänellä on synkkä pimeä puoli. Vain muutamalle ihmiselle hän on "lempeä".


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 30.07.2009 13:30:49
 Onkin mielenkiintoista mikä oikeasti on naisellista. Mikä on yhteiskunnan ja kulttuurin sanelemaa käyttäytymismallia naisille ja mikä on luonnollista naisellisuutta.
 mc82:n kirjoituksesta mulle tuli mieleen ettei naisellisuus ole myöskään hienostelevuutta, ei varmasti luonto ole meitä tänne luonut käsilaukku kädessä ja shampanjaa toiseen kouraan. Yhtälailla me naiset käydään p*skalla ja piereskellään vaikka se joskus vieläkin tuntuu joillekin olevan luonnonvastaista  ;D. Ja saadaan heittää levotonta ja kaksimielistä juttua miesten kanssa eikä se muuta meitä miehiksi, vain se miten omaa naiseuttaaan ja ehkä samalla ihmisarvoaan arvostaa. Miten viihtyy naisen kehossa.
 Poikatyttöjäkin on varmasti niitä (itsekin olen ollut) jotka ovat kokeneet viihtyvänsä tällaisessa roolissa, toisaalta poikatytöissä on varmasti seassa myös niitä jotka sovittavat itseään miehen rooliin siksi koska eivät viihdy tai pidä naisellisuudessa, sattuneesta syystä. Itselleni oli hankalaa sopeutua naisen rooliin murrosiän kehitysvaiheessa jossa ihmettelin mitä minussa tapahtuu. Olin mieluummin poikamainen koska niiden sallittiin olla villejä ja vapaampia, meidän oletettiin olevan jotain laatikossa x. Toisaalta ennakkoluuloja kokivat jotkut pojatkin.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Pallaskissa - 30.07.2009 15:43:06
Mietin itse erilaisia yhteyksiä vaikkapa Saturnukseen, mutta ehkäpä Kuun kontaktit ja sijainti kertovat enenmmänkin siitä millaiset eväät on saatu oman tunnepuolen ym käsittelyyn ja millaisen jäljen on äiti jättänyt tyttärensä naiseksi kasvuun.

Tämä oli todella hyvä pohdinnan aihe. Itselläni  :kuu: :aspect_squ: :saturnus: ja  :kuu: :aspect_ssx: :uranus: ja ainakaan vanhempieni välisestä suhteesta en ole saanut mallia naiseuteni toteuttamiseen  :-\


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Corvus Leonis - 30.07.2009 21:11:47
Joidenkin kavereiden mielestä olen kuulemma tyttömäinen. :2funny: Silti minua ei koskaan missään meinata päästää naistenvessaan, on se niin väärin kyllä. :'(


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Neela - 30.07.2009 21:19:30
Joidenkin kavereiden mielestä olen kuulemma tyttömäinen. :2funny: Silti minua ei koskaan missään meinata päästää naistenvessaan, on se niin väärin kyllä. :'(

Nomutta, missäs sun Venus on?  ;)





Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Asterix - 30.07.2009 22:31:05
No huh, nyt vasta näin tuon Sashan äidin kartan ja täytyy sanoa että ompa ihmistä kartalla paiskattu...  :saturnus: ja  :mars: konjunktiossa  :askendentti::lla joka taas Skorpparissa... ja tuo Kauris-rykelmä...  :uglystupid2:


Voi voi, Sashan äiti kuulostaa melkoiselta tapaukselta..
 :(

Tosiaan, skorpioni askendantti ja siellä saturnus ja mars on sellainen mistä tulee mieleen "ei niin helppo tapaus".
Ja kauristakin vielä!


Niin.. Kerran eräs ystäväni sanoi minulle,
että piti juttujani äidistäni ja lapsuudestani hiukan liioiteluna,
koska minulla on  :aurinko: :merkurius: :kaksoset:
ja hänen mielestään kukaan äiti oikeasti voi olla niin
tunteeton ja kylmä lapselleen
-kunnes näki äidin kartan
ja viitaten minun  :askendentti: :skorpioni:,  :kuu: :vesimies: ja  :venus: :rapu::un, kysyi, että olenko edes kertonut kaikkea.

Äitini oli   :venus: :kauris: ja kyllä tajusi kauneuden ja naisellisuuden
päälle, näki muissa, mutta ei kyennyt ilmentämään sitä itse
muuta kuin taiteessaan.
Hänellä oli hyvin karu ja yksinkertainen ulkoinen tyyli
ja hän oli kasvoiltaankin kuin kirveellä veistetty.

Meitä ei koskaan uskottu äidiksi ja tyttäreksi,
koska me olimme niin eri näköisiä, että sitä taivasteltiin
ihan yleisesti. Äitiäni ärsytti suunnattomasti se.

Tosin kun vertaan karttojamme, niin  :venus: :kauris: on tosi
kylmä karu pimeä talvi
ja  :venus: :rapu: kesän parasta aikaa kukkaloistossaan,
niin kyllä minä uskon äitini sanoja, että olen pahinta,
mitä hänelle on koskaan sattunut.
Muistutan, että isäni kuoli samaan aikaan kun synnyin.

Äitini äiti kuoli kun hän oli 3:n vanha ja isä lähti ulkomaille
-ilman äitiäni, joka sitten kasvoi isovanhemmillaan aikuiseksi.

Hänen "äiti" ja naisen malli on vanhus,
vaikka tokikin äidin tädit olivat vain 9-20 vuotta vanhempia
ja siellä lapsuuden jokapäiväisessä elämässä.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Esmiralda - 30.07.2009 23:38:53
Tässä kans yks poikatyttö lapsuudesta, kesti kyllä hyväksyä naiseus!

Eräs aurankatsoja väläyttikin, että onpas sinulla aikamoinen miesputki edellisissä elämissä.

Siksi yllätyinkin, kun katselin sitä Pullenin taulukkoa, jossa Venus tuli prosenttuaalisesti kaikkein voimakkaimmaksi planeetaksi kartallani, siis oikea Venustiikko!!!

Se on varmaan minun oppikouluni tämän elämän aikana. Opiskella mitä on nainen, naiseus ja kaikki siihen liittyvä ihanuus.

En ole oikein prinssessa todellakaan, mutta ihan pehmeän naisen näköinen. Muuten haluan olla kaikessa kaikella mukavuudella, ei kireitä vaatteita, ei korkokenkiä, ei paljoa koruja, en laita tukkaani, vähän meikkaan, en osaa keikistellä enkä flirttailla....paljon vielä opittavaa!  :D ;D

Kuitenkin katsoisin, että naiseus välittyy parhaiten tunteiden kautta, Venus-Rapu. Siinä taas ristiriitaista se, että se Venus on peräytyvä. En näytä kaikkea.

Tai sitten se kauneudentaju...ilman sitä ei löydy aistittavaa onnea! :smitten: Tämä taju ei tarkoita sitä, että on hyvä maku, tekee paljon kaunista, vaan sitä, että aistii kaiken kauniin ympäriltä ja löytää siitä onnellisuuden tunteen, että voi kokea sitä. Esim. se kuinka toinen ihminen on kaunis, kuinka se tuoksuu, kuulostaa, tuntuu.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Corvus Leonis - 31.07.2009 10:18:43
Nomutta, missäs sun Venus on?  ;)


 :jousimies:


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Asterix - 31.07.2009 10:52:23
No ihme, jos joku sanoo tyttömäiseksi.
Minun karkean arvioni mukaan  :aurinko: /:askendentti:/ :kuu: /:venus: :jousimies::llä
on aina jotain massasta poikkeavaa seksuaalisuudessaan
ja/tai siinä maskuliinisuus/feminiinisyyden ulkoisessa
ilmentymässä, eikä se aina ole paha juttu,
jos ihminen on sinut sen kanssa.

Kun jonkinlainen  :jousimies: on epätasapainossa
maskuliinisuutensa/feminiinisyytensä ja/tai seksuaalisuutensa
kanssa, niin ne helposti vetää jonkun psyyke-ongelman
ja/tai päideongelman itselleen.

Esim. monet uskonto-saarnaajat ja "saarnaajat"
ovat huomioni mukaan  :jousimies:-painotteisia
ja jep, joko kieltää seksuaalisuuden kokonaan tai/ja
tykkää kinky-jutuista, nai pikkupoikia tai eläimiä tms.

Minä en pidä homo -ja biseksuaalisuutta massasta poikeavana,
koska se on niin yleistä.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Corvus Leonis - 31.07.2009 22:21:20
No, olen melko tyylikeskeinen, ekspressiivinen...

Ei kai sitä paljon tarvita että aletaan pitämään ties minä. 


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Soile - 31.07.2009 23:13:48
täällä  :kauris: :venus: ja ykkösessä. Hmm, naisellinen olen ulkoisesti, mutta mutta, en oikein tiedä tuleeko se lopulta tuosta venuskauriista...En kuitenkaan ole hoikkaa kauristyyppiä. Muotoja tahtoo kertyä.  :kuu: :skorpioni:, suattaapi olla enemmän sitä tuo miun naisellisuus. Mie vellon aina laidasta laitaan. Milloin mitäkin tyyliä ja se kai on taas tuo  :aurinko: :vesimies: ja  :mars: :jousimies: asialla. Välillä niin sporttisena mennen tullen, välillä naisellisena, välillä hempeänä. En mie tiiä ja itse asiassa en tätä nykyä sitä jaksa juuri miettiä, koska olen sitä mitä kullakin hetkellä olen.  Sanotaan näin, että en edes halua tarrautua ja kiinnittyä mihinkään tiettyyn. Että on oltava tietty vaatekappale, jotta olen nainen. Miusta esim. paljaat varpaat ilman kenkiä kesällä ovat hyvinkin, hmm sanoisinko eroottiset. Tai ne tuovat ainain itselleni sen tunteen.  :idiot2: Kaitpa se sisäinen naiseus ois se tärkein  :-*


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 08.08.2009 21:26:16
Se on jännä miten kun puhutaan naisellisuudesta, puheen aihe mukavasti aina liukuu kulmakarvojen nyppimiseen ja minihameiden käyttämiseen..  :knuppel2:

Mutta kertokaa, mitä naisellisuus teidän mielestänne on? Siinä todennäköisesti kaikkein eniten näkyvät nämä  :venus: merkin erot.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 08.08.2009 21:46:43
Naisellisuus on harmoninen oman naisellisuutensa hyväksyvä olotila. Jotenkin niin voisin yrittää iivistää sen. Koen naisellisuuden pehmeäksi, myötäileväksi, tuulen ja veden kaltaiseksi virtaavaksi elementiksi.

 Muuten en osaa selittää, menee vain huulipunan väri ja pitsiä-vai ei -keskusteluksi.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Esmiralda - 09.08.2009 00:03:15
Eikö naisellisuuteen liitetä myös passiivisuus, perässä tulija?

Tai taas tuo tunnelman luoja. Kun mies tekee ja toimii, esim. syntyy talo.
Nainen luo sinne ilmapiirin, nainen tekee kodin.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Soile - 09.08.2009 20:47:44
Ja sekin vielä, että kun meissä kaikissa on molemmat...aika vaikea juttu lopulta. Ja toisaalta, mitä olemme sisäisesti, sitä myös ulkoisesti, että sikäli ei kauhea synti ole ilmentää naiseuttaan pitsien ja huulipunien värien kautta. Ehkä me viestimme niillä juuri sitä, millainen nainen sisällä asuu?? Tai kenties,  millaisen haluaisimme asuvan. Sehän voi olla myös pelkkää pintasilausta, egon luomaa naisellisuutta. Mutta mene ja tiedä. Mie en ole tässä elämässä äiti, joten sikäli venus kauris sopii tähän elämään, jonkinlaista askeettisuutta. Ja olen myös aika itsenäinen, koen, että pärjäisin mainioisti myös ilman parisuhdetta. Mutta aviksessa olen kuitenkin, liekö sekin sitten sitä venus kaurista...Perinteiset kuviot  :o


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Esmiralda - 09.08.2009 22:01:38
Olen oppinut, että on ihana olla 'korea'. Esim. monet naiset ihastuvat itämaiseen tanssiin, koska siinä saa pukeutua hepeneisiin, saa koreilla, korostaa naisellista kehoa. Ja myönnän, minustakin on ollut mukavaa hommaa ommella rimpsuja ja paljetteja. Kun kokoonnumme, aina on mukana jotakin hörhelöä, jota puemme päälle vaikka vain harjoittelemme.

Ja saisi se naisellisuus näkyä enemmänkin katukuvassa. Se on sen verran harvinaista, että kyllä silmiin pistää ja huokasta pitää. Tai katsoa kateellisena toisesta silmäkulmasta salaa.  ;D  Nuoret uskaltavat näyttää sulojaan, avonaisuus on valttia, onhan kuuma kesä! Eivätkä suomalaiset miehet siitä aivan sekoa, kun ovat tottuneet.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Norna - 09.08.2009 22:30:37
 Mietin mikä on ero naisellisuuden ja feminiinisen elementin välillä ja jotenkin musta tuntuu että tuo Jing-feminiininen-energia on osa isompaa kokonaisuutta, maailmassa ja meissä ihmisissä mutta naisellisuus olisi tavallaan se yksilöllinen tapa tuoda se esiin täällä ihmiselämässä.
 Siten mä en itse ehkä ajattelisi että naisellisuus itsessään on passiivista, kylmää ym asioita joita yhdistetään vaikka Jing:iin. Sehän voi olla hyvinkin aktiivista, riippuen yksilöstä tietty ja ehkä juuri siitä Venuksen sijoittumisesta kartalle ja sen luomista aspekteista.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 10.08.2009 11:44:04
Nuoret uskaltavat näyttää sulojaan, avonaisuus on valttia, onhan kuuma kesä! Eivätkä suomalaiset miehet siitä aivan sekoa, kun ovat tottuneet.

No niinhän nuo nuoret näyttää, välillä vähän liikaan. Pukeutuminen on jopa mautonta välillä. Olen iste kyllä törmännyt siihen isopovisena naisena, että suomalainen mies kyllä oikeen isoin silmin, hyvä ettei mylvi samalla kun katse kiinnittyy siihen tiettyy osaa naisen kehossa.

Onko täällä ketään toista joka kokee saman asian joskus hankalana? ;)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 12.08.2009 19:09:05
Nuoret uskaltavat näyttää sulojaan, avonaisuus on valttia, onhan kuuma kesä! Eivätkä suomalaiset miehet siitä aivan sekoa, kun ovat tottuneet.

No niinhän nuo nuoret näyttää, välillä vähän liikaan. Pukeutuminen on jopa mautonta välillä. Olen iste kyllä törmännyt siihen isopovisena naisena, että suomalainen mies kyllä oikeen isoin silmin, hyvä ettei mylvi samalla kun katse kiinnittyy siihen tiettyy osaa naisen kehossa.

Onko täällä ketään toista joka kokee saman asian joskus hankalana? ;)

Joo joskus mautonta kyllä... Itse olen pienirintainen, mutta kuitenkin jos on tiukkaa, lyhyttä ja/tai hiukankin paljastavaa päällä, niin kyllähän nuo tuntuvat mylvivän.  ;D Joskus siitä on hieman vaivaantunut tai häkeltynytkin. Siksipä kai en koskaan mitään ylisexyä tai ylipaljastavaa päälleni pistä, kun tuntuu että ne katseet porautuu silti, vaikka ois säkki päällä.  ;D Olen seksikäs/naisellinen kait aika luonnollisella tavalla. En peittele, mutta en myöskään korosta sitä liikaa, koska se ei ole minulle luontevaa, enkä halua olla miesten silmissä mikään seksiobjekti/esine.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 13.08.2009 09:14:02
Nuoret uskaltavat näyttää sulojaan, avonaisuus on valttia, onhan kuuma kesä! Eivätkä suomalaiset miehet siitä aivan sekoa, kun ovat tottuneet.

No niinhän nuo nuoret näyttää, välillä vähän liikaan. Pukeutuminen on jopa mautonta välillä. Olen iste kyllä törmännyt siihen isopovisena naisena, että suomalainen mies kyllä oikeen isoin silmin, hyvä ettei mylvi samalla kun katse kiinnittyy siihen tiettyy osaa naisen kehossa.

Onko täällä ketään toista joka kokee saman asian joskus hankalana? ;)

Itse olen pienirintainen, mutta kuitenkin jos on tiukkaa, lyhyttä ja/tai hiukankin paljastavaa päällä, niin kyllähän nuo tuntuvat mylvivän.  ;D Joskus siitä on hieman vaivaantunut tai häkeltynytkin. Siksipä kai en koskaan mitään ylisexyä tai ylipaljastavaa päälleni pistä, kun tuntuu että ne katseet porautuu silti, vaikka ois säkki päällä.  ;D

Että koita siinä sitten ylväästi kantaa ittes miesten silmien katseessä jos mylvivät kuin sonnit. Siis joskus tekis mieli puulla päähän löydä koska katselu on välillä niin estotonta. :buck2: Toisaalta tuntuu hyvälle, koska kyllä itsekin mielellään pidän katsetta miehessä jolla on vahvat reidet ja... (taas pornoilua vai :D)  Kavahdan paljon sellaista venusmaisen seksikästä pukeutumista jossa vilkkuu rintsikat tai stringien yläosa, mautonta! :P



Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 13.08.2009 09:40:42
Että koita siinä sitten ylväästi kantaa ittes miesten silmien katseessä jos mylvivät kuin sonnit.

Niinpä... Siinä onkin haastetta...  ;D Itse kun olen vielä sellainen ujonpuoleinen mitä miehiin tulee...  :-[ Alussa, ennenkuin tutustun...  ;)


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 13.08.2009 13:09:10
Juu, kuule Rakkauen valonen. :D En se mäkään viitsi alkaa kauheena keikistelemään, mielellään olisin vaikka pikkaisen ujokin. Se jos mikä on sillai söpöä :-*


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: aeiouyäö - 13.08.2009 13:57:14
Mulla on  :venus: :aspect_con: :aurinko: 1. huoneessa.Ja naisellisuudestani en osaa oikein sanoa mitään  ::) No muotoja ainakin löytyy.


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Hannari - 14.08.2009 14:25:07
Oma venukseni on :kauris: ja 8.huoneessa.
Kyllä naisellisuutta minun mielestäni minusta löytyy aika paljonkin (eheh). Rakastan käyttää ja piirtää römpsö ja pitsi hameita, piirtää rusetteja ja kaikkea ns. "naisellista". Rakkaus.. No yleensä kun sanotaan, että kauriin rakkaus on aika passivista, niin kyllä se pitää minun tapauksessani jonkin verran paikkaansa. Onneksi tuo aurinkomerkkini (:kalat:), tekee siihen vasta painoa hieman :buck2:


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 15.08.2009 09:13:37
Tuosta naisellisuudesta sanoisin, että minulle se on tavallaan myös sitä, että uskaltaa heittäytyä haavoitettavaksi. Jos naisellisuus on sitä passiivista ja kuuntelevaa, niin silloinhan se keskittyy kuuntelemaan toista, eikä ylläpitämään omaa imagoaan.

Muistetaan kuitenkin, että naisetkin ovat vain ihmisiä, tuohan on sellainen ideaalitapaus.  ;)



Että koita siinä sitten ylväästi kantaa ittes miesten silmien katseessä jos mylvivät kuin sonnit. Siis joskus tekis mieli puulla päähän löydä koska katselu on välillä niin estotonta. :buck2: Toisaalta tuntuu hyvälle, koska kyllä itsekin mielellään pidän katsetta miehessä jolla on vahvat reidet ja... (taas pornoilua vai :D)  Kavahdan paljon sellaista venusmaisen seksikästä pukeutumista jossa vilkkuu rintsikat tai stringien yläosa, mautonta! :P


Kyllähän tolta, jos illalla kaupungilla kävelee, niin ei välttyä voi. Mutta muuten sitten normaalisti saa ihan rauhassa olla.  8) Äh, mutta ihan samahan tollaset mylvijät on. Todistavat vaan omaa junttiuttaan.  ;) Ei se haittaa niin kauan kun ei käsiksi käydä. (Niin kuin joskus bussissa..  >:(  :buck2: )


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: T-H - 15.08.2009 09:29:37
Kyllä mä Avetsu oon sun kanssa samaa mieltä, että nainen saa olla haavoittuvakin. Jotenkin se kuuluu naiselle. Kun mies taas mielellään ottais naisensa siipiensä suojaan, lämpimään kainaloon, haavoittuvan enkelin(sä).

Voi taas tätä mun mieltä :-*

 


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 16.08.2009 19:03:57
Juu, kuule Rakkauen valonen. :D En se mäkään viitsi alkaa kauheena keikistelemään, mielellään olisin vaikka pikkaisen ujokin. Se jos mikä on sillai söpöä :-*

 :smitten:


Otsikko: Vs: venus ja naisellisuus
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 18.08.2009 10:33:06
Minulla tuo naisellisuus ja sen kokeminen vähän vaihtelee, ja siksi :venus: :kaksoset::ssa sopiikin hyvin. Minulla oli tässä taannoin kausi (n. 5 vuotta), kun olin ulkoisesti hyvin (goottilaisen) naisellinen, käyttäydyin paljon passiivisen/salaperäisen naisellisesti ja nautin siitä. Nyt olen taas enemmän tai vähemmän androgyyni, niin kuin lapsena ja varhaisnuorena.

Parisuhteessa olen ehdottomasti se miehinen osapuoli, itse asiassa teen usein tietoisia valintoja olla epänaisellinen, ja kapinoin naisen perinteistä roolia vastaan (en halua lapsia, nauran "naisten töille", esitän [vai esitänkö?] kovista). Olen kyllä perusluonteeltani hyvinkin "naisellinen" ( :aurinko:  :rapu::ssa), siis ujo, passiivinen, herkkä ja haavoittuvainen, mutta viime aikoina olen yhä enemmän saanut sitä kontrolliin, tai ainakin yrittänyt. En halua näyttää pehmeää puoltani, paitsi poikaystävälleni (jolta en sitä pysty peittämään). Haluan olla vahva. Haluan, ettei sukupuoli määrittele minua. ja tämä kaikki on tällä hetkellä ok. Niin se vain menee. Joskus myöhemmin voi taas olla toisin.