Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: slslsl - 25.08.2009 15:47:26



Otsikko: Huoneet 1-4 "tyhjiä"
Kirjoitti: slslsl - 25.08.2009 15:47:26
Hei. Tänään innostuin huvikseni tutkailemaan tätäkin aihealuetta, siis astrologiaa. Ihan mukavalta tuntuu, vaikka paljon onkin opittavaa.

No asiaan. Eli minulla on huoneet 1-4 täysin vailla planeetan planeettaa. Voiko tosiaan olla näin, että perätysten niin monta on tällaisia? Ja mitä se varsinaisesti merkitsee?

Ensimmäiset kolme huonetta on merkillä jellona ja neljäs on neitsyt.

Lisäksi haluaisin kysyä, kun huoneesta kuutonen löytyy peräti viisi planeettaa vai mitä ne nyt onkaan; aurinko, merkurius, saturnus, uranus ja neptunus. Voiko tää mennä niin, että jossain ei ole mitään, muualla paljon?

Sori nämä aloittelijan mahd. tyhmät kysymykset. Onko karttani muuten niin hämärä, että pitäisi suosiolla raottaa kukkaron nyöriä ja tilata ammattilaiselle pähkäiltävää, vai onko tää ihan normaalia?


Otsikko: Vs: Huoneet 1-4 "tyhjiä"
Kirjoitti: Norna - 25.08.2009 16:01:57
 Hei on ihan normaalia että jotkut 12 huoneesta jäävät tyhjiksi. Pääplaneettoja/taivaankappaleita joita kartalla tulkitaan on 10 (jos mun matemaattinen älykkyyteni loistaa) joten automaattisesti joku huoneista jää tyhjilleen. 

 Sillä miten planeetat sijoittuvat kartalle on merkitystä karttaa tulkittaessa, ovatko suurin osa niistä vaikka sumpussa vai hajallaan useammassa huoneessa. Huone 6 on siis aika lailla tapetilla elämässäsi, se edustaa neitsytmäisiä asioita eli työmaailma ja terveys yksinkertaistaen joten näin sekin puoli täyttyy kartalla vaikka Neitsyen merkissä ei olisikaan mitään tärkeämpää planeettaa.
 Jos taivaankappaleiden välillä on yhtymiä eli ne ovat kaikki lähekkäin toisiaan niin silloin kysymyksessä on Stellium erikoiskuvio joka tuo mukanaan suuresti painopistettä ja energiaa elämääsi (tuo ikäänkuin Oinasmaisuutta mukanaan).