Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: irkkukirppunen - 01.09.2009 10:12:53



Otsikko: Kuusi jalkainen valkea hevonen + toinen uni
Kirjoitti: irkkukirppunen - 01.09.2009 10:12:53
Eli ensimmäinen "uni" jota voisin enemmän kutsua näyksi oli:

Kuusi jalkainen laukkaava valkea hevonen joka heiluttelee päätään vikuroiden puolelta toiselle. Hevonen laukkaa harmaan sumuverhon läpi ja esiin tullessaan on muuttunut "kilpiseksi" mustaksi (nyt nelijalkaiseksi) lohikäärmehevoseksi joka jatkaa laukkaansa pää suorassa ja matalana hurjaa vauhtia, pikku hiljaa kilvet alkavat tippua hevosen iholta ja häviää ilmaan. Mitähän tuo mahtaa tarkoittaa?

Toinen uni:

Olen äitini kanssa vanhempieni yhteisessä talossa jossa isäni nykyisin asuu maalla (vanhemmat eronneet viime syksynä). Isäni on humalassa ja äreällä tuulella. Äitini kuiskuttaa minulle "odotetaan että se sammuu, sitten lähdetään". Isäni nukahtaa alakerran sohvalle jolloin äiti käskee minun hakea tavarani ja koirani takapihalta ja painua autoon. Olen hakemassa koiria kun kuulen sisältä ääniä, äitini juoksee ulos ja huutaa minulle "MENE PIILOON". Jään talon nurkan taakse. Sisältä kuuluu mekkalaa. Pian on ihan hiljaista. Menen sisälle ja nään kun äiti viiltää isäni kaulan auki viidakko veitsellä, seison heidän vieressään, äiti antaa veitsen minulle ja sanoo "sinä teit sen". Otan veitsen ja mietin järkytyksen sekaisena mielessäni että kannan syyllisyyden tästä.
Kauheinta tässä on se että unessa on tunne "Se oli pakko tehdä".  Oli aika kamala olo herätä tästä  :-\


Otsikko: Vs: Kuusi jalkainen valkea hevonen + toinen uni
Kirjoitti: Hiisitär - 02.09.2009 15:10:55
Olen samaa mieltä Sagittariuksen kanssa. Lisäksi numero 6 on perheen luku ja numero 4 materian luku, johon voidaan liittää siis myös ihmiset - he kun ovat materiaa.