Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: tirlittar - 12.09.2009 00:31:45



Otsikko: Neitsytnainen ja oinasmies
Kirjoitti: tirlittar - 12.09.2009 00:31:45
Moikka!

Merkkisopivuus on jälleen pohdinnassa, eli neitsytnainen ja oinasmies?
 Lieneekö mahdoton yhdistelmä?

Tahtoisin kuulla ajatuksianne asiasta

Kiitos!




Otsikko: Vs: Neitsytnainen ja oinasmies
Kirjoitti: Norna - 12.09.2009 11:18:20
Meidän liitossa on Neitsytmies ja Oinasnainen ja on toiminut hyvin useamman vuoden jo. Tosin pelkkä aurinkomerkki ei kerro oikein mitään. Mies on  :aurinko:  :neitsyt:,  :askendentti: :kauris: ja  :kuu: :kaksoset:, itse olen  :aurinko: :oinas:  :askendentti: :kuu: :neitsyt: joten meillä on paljon yhteistä tuon neitsytmerkin yhteydessä :).


Otsikko: Vs: Neitsytnainen ja oinasmies
Kirjoitti: Violette - 07.10.2009 11:38:10
Oma kokemus on suhde, jota on vaikea sanoa suhteeksi kummankin vapaudenkaipuun takia. Kaikki meni kuitenkin täydessä yhteisymmärryksessä ja rehellisyydessä. Seksuaalisessa mielessä polttavan kuumaa, toisi olla suhteen kantava voima. Suhde ei myöskään varsinaisesti loppunut ikinä, vaikka emme ole nähneetkään toisiamme.
 Pientä kinaa saattoi syntyä miehen mielipiteiden (=totuuksien, joista ei voi väitellä) vuoksi. Miehen mielestä lähes kaikki hengellinen on huuhaata, jota ihmiset selittävät saadakseen rahaa, vaikututsvaltaa ja seksiä. Silti hän on omalla tavallaan erittäin hengellinen ja syvällinen, kun on itse asioita pohtinut vuosikymmeniä.
 Tutkin karttojamme, enkä löytänyt oikeastaan mitään yhteistä. Hänen karttansa on oikea sarvipään vertauskuva, pässiä ja sonnia melkein kaikki planeetat :) (ainoastaan 4 planeettaa, jotka eivät ole oinaassa tai härässä!) Oma karttani taas on hyvin vetinen, rapu on hallitseva. Minua on jo tosin vuosia kummastuttanut Mars-oinas 7. huoneessa. Ehkä tämä näkyikin esim. ihastumisen syissä. Mies kiinnostui minusta, koska hänen mielestään minussa on jotain ainutlaatuisen syvää tunteellisuutta ja viattomuutta. Minä taas olin kiinnostunut hänestä, koska.... Ööh... En osaa sanoa. Miehellä oli tosin tapana valittaa, että olen kiinnostuneempi hänen vartalostaan kuin mielestään.
 Itse toin harmia olemiseen murehtimisellani. Olen miesten kanssa hyvin epävarma sen suhteen, mitä he ajattelevat minusta. Minulle on tyypillistä esimerkiksi keksiä pitkä salaliittoteoriamainen selitys siitä, miksi mies on kanssani, kun ei oikeasti tahdo olla kanssani eikä välitä. Olen yrittänyt kehittyä pois tavasta, mutta ei se näemmä hekessä tapahdu. Rapu-ex meni tällaisista höpötyksistä kuoreensa ja alkoi jopa itkeä. Oinas taas näki tilanteensa haasteen ja mahdollisuuden - auto piti heti kurvata jonnekin pusikkoon, josta kukaan ei varmasti kävele ohi... "Sano nyt, etten välitä susta! Pystytkö sanomaan?! Sano, että pidän sua rumana! Sano se! Eikö se olekin nyt ilmeistä?! Oh yeah..."

Että tällaista :)