Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Sio - 13.09.2009 00:17:03



Otsikko: Kanavointi/kirjallisuus
Kirjoitti: Sio - 13.09.2009 00:17:03
Heis,

Kävin joitan vuosia sitten meediolla ja olisiko vuosi/kaksi myöhemmin uudestaan. Tämä meedio kertoi, että olisin itsekin kanava ja tätä lahjaa pitäisi kehittää. Silloiset elämäntilanteet eivät houkutelleet aloittamaan mitään, kun oli muutenkin vaikeaa. Nyt olisin kiinnostunut kehittämään tätä. Tuntuu, että joskus pienenä tämä lahja olisi ollut ns. vahvempi mutta jossain vaiheessa sen sulki pois ja jäljelle jäi vain semmoisia tuntemuksia/aavistuksia tms.

Eli. Nyt tämän pohjustuksen jälkeen haluaisin kysellä teiltä vinkkejä. Millaisia kirjoja kannattaa lukea? Niitä kun on vähän joka lähtöön enkä osaa valita oikeaa. Kokemuksiakin olisi kiva lueskella, siitä, kun tämä kanavoinnin lahja on avautunut teille. Miten se tapahtu? Millaisia tuntemuksia se herätti?

Tämä meedio antoi itseasiassa puh.nronsa ja maili-osoitteensa, joihin voisin ottaa yhteyttä. Hän lupasi auttaa tällä polulla, koska maailmassa kuitenkin liikkuu niitä huijareitakin. Tyhmyyttäni en sitten ottanut näitä ylös (keskustelu on nauhoitettu kasetille mutta tuo kasettisoitin on niin vanha etten uskalla alkaa sen kanssa leikkimään etteivät hajoa kokonaan).