Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Milan - 16.09.2009 09:56:23



Otsikko: Toivotonta
Kirjoitti: Milan - 16.09.2009 09:56:23
tai siltä nyt ainakin vahvasti tuntuu. Kaipaan nyt kipeästi vinkkejä ja näkemystä mihin suuntaan tässä  kannattaisi mennä. Jos joku ehtisi sen verran kurkata tulevaan, että saisin tietää onko tunnelin päässä yhtään valoa. Olisin todella kiitollinen.
En kovin helposti vaivu synkkyyteen tulevaisuuden suhteen vaan uskon vahvasti siihen että kaikki järjestyy. Nyt on vain jotenkin NIIN toivoton olo. Tuntuu ettei tästä elämästä tule yhtään mitään. Raha-asiat on niin päin mäntyä kuin vaan olla ja voi. Tuntuu että elämä lipuu ohi ja ite kattelee sitä vierestä kun ei ole varaa tehdä mitään. Vieteri on koko ajan kireällä kun stressaa mistä saa revittyä rahat kaikkeen. Kaverit on varmaan jo tympiintyneitä kun en koskaan lähde minnekään, poikaystävästä nyt puhumattakaan. En kehtaa sanoa että ei ole edes sitä kahta euroa että kahville pääsisi. Helpompi sanoa ettei ehdi tai jaksa. Voi luoja.
Teen töitä ihan hulluna, mutta tuntuu ettei siitä ole mitään hyötyä. Jos olisi helpommalla halunnut päästä niin olisi pitänyt kyllä valita joku muu ammatti, mutta kun olen niin hemmetin hyvä siinä mitä teen. Rakastan työtäni. Olisi vaan kiva jos sillä eläisikin. Tammikuussa loppuu ainoa suht säännöllinen toimeentulo kun kauppa menee kiinni. En tiedä yhtään mitä sen jälkeen kannattaisi tehdä. Pistääkkö oma pystyyn vai mitä hittoo???
Osaisiko joku vähän valottaa tätä mun työkuvioo ja kertoa mitä hittoa tässä kannattaisi tehdä? Olen ihan ulalla. Kaunis kiitos etukäteen!


Otsikko: Vs: Toivotonta
Kirjoitti: LYV - 16.09.2009 11:52:38
Ajattelin antaa tässä sinulle vähän apua, jos ymmärrät englantia, niin hyvä:

http://www.youtube.com/watch?v=s78jm5PIUDI (http://www.youtube.com/watch?v=s78jm5PIUDI)

http://www.byronkatie.com/money/ (http://www.byronkatie.com/money/)

Toivon, että tämä on sinulle avuksi.  :)