Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Riccha - 30.09.2009 15:14:33



Otsikko: Voisiko joku selventää tilannettani? Olen elämäni kanssa ihan hukassa...
Kirjoitti: Riccha - 30.09.2009 15:14:33
Onpas vaikea kysyä kun ajatuksia ja kysymyksiä olisi niin paljon, elämä ihan sekaisin.  Rahahuolia, mieshuolia, ystävähuolia, kaikesta huolehdin kuinka tulen selviytymään. Jaksanko ottaa yhden huolettavan elämääni mukaan. Lähteekö elämä rullaamaan koskaan sillä hiukan paremmalla puolella? Vai olenko kokonaan jumiutunut tähän tilanteeseen. Rakastaako mies oikeasti minua vai olenko hänelle vain hänen oman itsetuntonsa kohottaja, jokin jota voi esitellä "saan minäkin"...
Tuntuu, että kaikki huolet kaatuu yhtäaikaa päälle, eikä niistä koskaan pääse eroon. Saanko koskaan "rauhan" ja olla hiukan onnellinen?  :'(
Suuressa mittakaavassa minun murheeni on varmasti pieniä, mutta tälläkin hetkellä vain mietin, miksi ne kaikki aina kasaantuvat kerralla, jos hetkeksi pääsen niistä, tuntuu, että ne hyökkää uudelleen suuremmalla voimalla. Mikä tarkoitus tällä on elämässäni? Mikä tarkoitus on koko elämälläni?


Otsikko: Vs: Voisiko joku selventää tilannettani? Olen elämäni kanssa ihan hukassa...
Kirjoitti: Riccha - 01.10.2009 15:33:39
 :smitten: Taisi huolien purkaminen tuoda apua elämääni ja vielä nopealla vauhdilla. Tänään on elämä näyttänyt myös sitä toista, iloisempaa puolta. Kaikki ei vielä ole järjestyksessä mutta paljon helpottaa, kun tietää, että osa asioista lähtee rullaamaan kuitenkin pikkuhiljaa. Pystyy vähän tekemään tulevaisuuden suunnitelmia. Vaikka todellakin vain pienen pieni asia lähti eteenpäin, tunnen suurta helpotusta. Ehkä tuo oli kuitenkin suurin joka mieltä painoi.
Toivottavasti tämä suunta jatkuu  :) Koitan pysyä positiivisena!

Ja kiitos näille parille vastaukselle jotka olen saanut (tähän ja yksityisesti)  :smitten:
 


Otsikko: Vs: Voisiko joku selventää tilannettani? Olen elämäni kanssa ihan hukassa...
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 01.10.2009 20:51:51
moi

sanon vielä että asioita pitää hoitaa tavallaan 2 tasolla, käytännön tasolla ja henkisesti. siis oli kyseessä tunne/raha tms asiat. tietysti käytännössä pitää oikaista virheensä, neuvotella asioista jne mutta joskus joku pattitilanne on oiva paikka keskittyä etsimään omaa voimaansa.. nykyisin on vielä nämä henkiset prosessit menossa, että ihmisillä muuttuu monet asiat ja silti, kyllähän kaikki selviää..  8)


Otsikko: Vs: Voisiko joku selventää tilannettani? Olen elämäni kanssa ihan hukassa...
Kirjoitti: Michaela- - 02.10.2009 11:23:47
Mä tiedän, että tämä kuulostaa tyhmältä ja puhki sanotulta, mutta asioilla on aina tapana järjestyä  :)