Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Artemis - 09.02.2006 20:12:10



Otsikko: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 09.02.2006 20:12:10
On hassua miten tietyistä merkeistä syntyy tietynlainen mielikuva tuttujen ihmisten perusteella. Esim. tunnen paljon skorpioneja jotka ovat hyvin tummia. Näin ollen olen muodostanut mielikuvan päähäni että kaikki skorpparit ovat tummia  :)
Sitten sitä tukee myös se että varsinkin monet mieleen jääneet skorpioni julkut ovat tummia, esim. Winona Ryder, Demi Moore, Erja Häkkinen, Kata Kärkkäinen, Björk...
Ainoastaan hyvä ystäväni, hänkin skorpioni, on vaalea verikkö, mutta hän taas on nousu vaaka ja vaa´at taas ovat tuntemieni ihmisten perusteella blondeja  :)

Oinaita tunnen ainoastaan punapäitä ja blondeja. Siis naisia. Miehet taas tummempia.

Onko kellään muulla mielikuvia ihmisten ulkonäöstä pelkän merkin perusteella?
Ja sanokaahan piikkihännät, oletteko tummia vai onko mielikuvani ihan penkin alta  ;D
Nousumerkinhän kerrotaan kertovan ulkonäöstä ja tästähän on usein keskusteltukin.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: punainen - 09.02.2006 22:34:24
Olen pitänyt itseäni skorpionina, mutta sideerisen mukaan olisin Vaaka ja nousukalat. Skorpioni on kuitenkin prosentuaalisesti toisiksi vahvin tekijä kartallani. Äitini ja siskoni ovat vaaleita ja olen tullut enemmän isääni. Hiukset ovat ruskeat ja luonnonkiharat. Äitini on Vaaka ja totta, pidin Vaakoja blondeina x) Mielestäni naisilla, joilla on Kalat tärkeässä roolissa kartalla, olisi pyöreät kasvot. Minun kasvoni ovat ovaalit. Löysin jostain kirjoituksen, että nousukalat henkilöllä olisikin jotenkin eksoottiset kasvot? En tiedä miksi, mutta kun katson naamaani peilistä, voin kuvitella roomalaisen naissotilaan tuijottavan takaisin. Ajatteluni voi kuitenkin olla perujaan siitä, että trooppisen astrologian mukaan olisin nousuoinas. Ehkä nousukalat antoi minulle kauniin siniset silmät :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Satu - 09.02.2006 22:52:39
Heips!

No mie olen sekä Aurinko- että nouseva skorppari ja oikeilta väreiltäni semmonen maantiehiekanvärinen, mutta olen tykästynyt kantamaan mahonginpunaisia hiuksia. Mulla on luonnostaan voimakkaat ja tummahkot kulmakarvat ynnä tummanvihreät silmät, joten katseeni saattaa näyttää tuikeammalta kuin onkaan. Myös muu olemukseni on skorpionille tyypillinen, semmoinen hoikka ja urheilullinen  :)

Tunnen lähipiiristäni 4 jellonaa, joista yksi on ristiverinen kullanruskeasilmäinen (mies), toinen blondi vaaleansinisilmäinen(mies), kolmas punapää (nainen) ja neljäs todella tumma ja kissanvihreäsilmäinen (nainen). Nämä miespuoliset jellonat tunnistan jo matkojen päästä kissamaisesta kävelytyylistä, vaikka heillä kummallakin on enemmän ja vähemmän outokumpua. Heillä on myös merkillinen taipumus saada naiset 0-100 v. ihan polvilleen. :D Naispuoliset taas tuovat leijonankyntensä esiin enempi luonnepuolella, mutta myös muussa olemuksessa on leijonakuningatarmaisuutta.

Mieheni on puolestaan tumma jouskari, joka tosin alkoi harmaantua heti, kun aloimme seurustella reilut 17 vuotta sitten  :2funny: Hänen näkyvin luonteenpiirteensä on tietynlainen levottomuus (kiire joka paikkaan ja joka paikasta pois).


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Missa - 09.02.2006 22:58:08
Itse olen aurinko-vaaka, jolla Venus 1.huoneessa yhtymässä neitsyt-askendenttiin, ja olen hyvin tumma. Pienenä oli aivan mustat hiukset, mutta nyt ovat hieman vaalentuneet, tosin tummat ne on yhä. Värjään hiuksiani violetinruskeiksi/mustiksi. Anteeksi jos romutin jonkun mielikuvan. ;)

Henkilöillä joilla on paljon kaksosta kartalla (erityisesti aurinko/AC) tuntuu olevan nuorekkaat ja veikeät kasvot. Skorppareilla melko intensiivinen katse. Ravuilla ja neitsyillä tietyt kasvonpiirteet ovat yleisiä, muita merkkejä en toistaiseksi yleensä tunnista (ainakaan ulkonäöstä).


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 10.02.2006 09:07:09
Kiitos vastauksista  :)
Se on jännää miten esim. skorpioni kirjoittajista mm. täällä saan heti mielikuvan että ovat tummia jne...


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: nikki - 10.02.2006 15:15:04
ehkä se mielikuva tummasta syntyy osin siitä että musta ja tummanpunainen väri
yhdistetään kirjojen mukaan skorpioniinja jotkut skorpionit mielellän sitten korostavat tätä tummanpuhuvuuttaan esim. vaatetuksellaan,haluavat pysyä ns. piilossa,musta imee itseensä eikä hevin avaudu muille
toisaalta skorpioni veden merkkinä sukeltelee mielellään syvissä tummissa vesissä,tutkii salattuja piilossa olevia asioita,tämä toisaalta tekee skorpionista
arempien mielestä pelottavan,kummallisen,oudon olion
toisaalta harmi että mielikuvat ovat meillä ihmisillä niin vahvassa,se estää joskus avoimen ennakkoluulottaman kohtaamisen

itse olen vahvasti skorpioni,stelliumi skorpparissa,mutta muuta piikikästä ulkokuoresta ei löydy kuin tuijottava katse
olen,vastapainoksi luojan kiitos,tyypillinen nousujousimies
pitkä,hoikka,helposti ruskettuva,urheilullinen,liikkuvainen ja tyypillisesti nummelan mukaankin pidän pitkiä koipiani jos jonkinlaisessa solmussa..
olen keskivaalea,suht lyhyet kiharaan taipuisat hiukset,
myös mars  vaikuttaa skorpionissa sen verran että oinaalle tyypillistä punatukkaisuuden geeniä löytyy,itselläni näitä teerenpilkkuja eli kesakoita eli pisamia ympäri vartaloa jonkin verran

harjaantunut astrologi pystyy kuulemma aika tarkalleen määrittämään ulkoisen
olemuksen perusteella nousumerkin ,eleet, asennot ,luusto,iho,puhetyyli
ja nousumerkkiähän sitä kuitenkin varmaan jo vaistomaisesti ulospäin ilmentää,
sisäistä olemusta voi korostaa vaatetuksella ja hiusten värillä

omat mielikuvani toisista merkeistä ovat myös turhan vahvoja että arvaukset menevät usein metsään
parhaat ystäväni löytyvät vedenmerkkiäni maadoittavasta härästä ja tähän merkkiin olen sitten tutustunutkin paremmin
mutta esim.rakas vesimies on minulle arvoitus,jonka pinnan alle haluaisin kaivautua ja löytää syntyjä syviä


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 10.02.2006 15:46:03
Kiitos vastauksesta Nikki. Ja muut myös  :)
Olisi jännä oppia tulkitsemaan ulkonäön perusteella se mitä mahtaa henkilön kartalta löytyä. Tai kartan perusteella oppia kuvailemaan ulkonäköä.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 10.02.2006 15:48:22
Tuli mieleen että tunnen noususkorpparin joka koko ajan värjää tukkaansa vaaleasta punertavaksi, mistä en tykännyt, ja toisen joka värjää tummempaa tukkaa vaaleaksi. Mitähän hakua tuo on.  :angel:


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 10.02.2006 15:53:19
Itseasiassa hyvällä ystävälläni joka on aurinko skorpioni ja nouseva vaaka, en ole huomannut "tuiottavaa" katsetta. Hän on hyvin lempeän näköinen ja oloinen. Kiltti ja ihana ihminen. Hänestä löytyy tempperamenttiä mutta hän ei suutu helposti. Ehkäpä hän on enemmän vaakamaisempi, "kaikkien kaveri" tyyppinen.
Muilla aurinko ja nousu skorppareilla olen tuon intensiivisen katseen huomannut. Varsinkin miehillä. Tunnen useita skorpioneja ja olen huomannut että skorpioni naiset ovat usein herkkiä tunneihmisiä ja "kiltimpiä" kun taas miehet voivat olla todella macho luonteita ja "kovia". Vaikka kyllä molemmista poweria löytyy  :)
Enemmän tykkään kyllä skorpioninaisista, heidän kanssaan tulen hyvin toimeen aina.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: marzukka - 10.02.2006 16:08:56
Kaikki skorpparit mitä mie tiedän...itseni mukaan lukien on tummia...en tosissaan ole elämäni aikana nähnyt yhtään ainoaa oikeaa blondi-skorpparia...
Suoratukkaisia ja sellasia puolivaaleita kyllä mutten sellasta mikä nyt blondiksi tai vaaleaksi käsitetään.

Itse olen varsin tavallinen skorppari...Ja koska nyt tota rapua on sen verran vahvana olen tunteissani vielä syvällisempi.enemmän rapumainen ku skorppioni.
Mutta voi jos joku mut suututtaa niin...uh...no omapa on vikansa...  :knuppel2:
mut kyllä siihen paljon tarvii et saa mut kunnolla suuttumaan. :smitten:
Olen oppinut pois siitä liiallisesta vihasta ja semmosesta.
Nuorempana tuli käytettyä paljonki mustia vaatteita...taisko muita värejä edes löytyä.Ja olinki aika mustavalkoinen ihminen silloin.

Mutta kyllä jos päähän ottaa ja on olo et pitää asiasta sanoa (välillä useammin kuin kerran) niin kyllä mä kuulemma (ja tiedän sen itekki) et on aika "terävä" kieli...hyvin pisteliäs osaan olla... ::)
ja harvoin häviän väittelyjä-tosin en lähde aiheesta väittelemään ellen tiedä asiasta tarpeeksi. :smitten:


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Alzbeta - 10.02.2006 16:35:39
Jännä kuulla, että muilla tuntuu olevan samat mielikuvat ja vielä samoista merkeistä ku mulla.

Skorpionithan tosiaan ovat tummia ja Vaaka ihmiset vaaleita... Muista merkeistä ei ole niin selvää ulkonäkö mielikuvaa muodostunut, mutta nuo kaksi ovat erittäin vahvoina.

Esimerkiksi ES, oletko sinä tumma???

Hmm tunnustan kyllä, että ulkonäöltäni olen aika "rapumainen", vaikka luonteessani sitä en koe niinkään. Olen syntynyt täysin blondina ja sinisilmäisenä. Yhdessä kuvassa lapsena katselen johonkin suuret siniset silmät tarkkaavaisina.

Nyttemmin hiukseni ovat tummentuneet paljon ja silmäni ovat vihreät.

Mikähän sen muuten saisi astrologisesti aikaan, että värjäilee jatkuvasti hiuksiaan? Itsekin olen tuota harrastanut aikoinaan, nyttemmin olen sen oman värini löytänyt.  :smitten:


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 10.02.2006 16:52:56
Alzbeta, ravut ovat usein olleet aika lyhyitä mielikuvani mukaan  :)
Oletko sinäkin lyhyt? En tunne yhtäkään pitkää rapulaista. Itse nousurapuna olen myös aika lyhyt.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Alzbeta - 10.02.2006 17:05:51
Artemis, kyllä mielikuvasi ainakin minun kohdallani pitää paikkaansa.  :) En tiedä kyllä minäkään pitkää nousu-rapua.

Paitsi se Mallikoulun voittaja Suvihan on nousu-Rapu ja 181 pitkä  :o
Poikkeus vahvistaa säännön... tai jotain... Olis mielenkiintosta tietää onko Suvilla joku nouseva planeetta, joka lisäis pituutta. Uranus?  ???


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: asboo - 10.02.2006 17:08:03
Täällä blondi  :aurinko: :skorpioni: , mutta mulla on paljon vaakavaikutteita. Olen perheeni ainoa vaalea, joten sillätapaa aika erikoinen. Miespuolisko on härkä, nouseva skorppari ja on kyllä täsmälleen näiden merkkien näköinen. Ihunat silmät  :smitten:


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Missa - 10.02.2006 17:17:00
Itse en kyllä edelleenkään tiedä mistä te vaaleuden keksitte tuohon vaakaan. Johtunee kait siitä kun en itse ole, eikä moni tuntemani vaakakaan, ja kun mietin julkkis-vaakoja niin hyvin sekalaista porukkaa hiusten värien suhteen. Itse vaa'an merkkiin liitän vain tietynlaiset tunnistettavat kasvonpiirteet, tietynlainen miellyttävä ja rauhallinen olemus.  ??? Vaa'at voivat periaatteessa näyttää melko erilaisilta mutta kasvoissa on se tietty omaleimainen vaakamainen ilme josta sen tunnistaa. Näin omien havaintojeni mukaan.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: nikki - 10.02.2006 17:19:49
ehkä hiustenvärjäys littyy helpommin numerologiaan,numero viiteen,impulsiivisuuteen,muutoksenhaluun,kun on olo kuin mustalaisella
astrologiasssa impulsiivisuus liittyisi oinaaseen ja marsin energisyyteen,marsin transiitithan  ovat nopeasti ohi meneviä
tukkakin räjähtää punaiseksi

pituudesta muuten
tyttäreni on myös skorpioni ja noususkorpioni samalla jonka ei pitäisi kovin pitkä olla,ehkä biologiset geenit lisäävät pituutta,itselläni 178
toisaalta tuo uranuskin sieltä löytyi kakkoshuoneesta,perimä,
yhtymässä saturnukseen,luusto
joten pituutta 16v. neidille on kertynyt jo 173 ja kasvaa varmaan vielä kuten minäkin vielä 19v. kaksi senttiä


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Ave^^ - 10.02.2006 18:36:04
kaikki tuntemani skorpionit ovat hyvin kauniita ihmisiä.  :) ja en tunne yhtäkään vaaleaa vaakaa. eikö se ulkonäkö määräydy nousumerkin mukaan?  :P

oikeastaan en edes usko, että astrologiasta voi nähdä ulkonäköä. sen, miksi tekee itsensä (vaatteet, hiusten värjäys ym.) tietysti, mutta ulkonäkö periytyy vanhemmilta..  :D


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Unneli - 10.02.2006 18:55:23
Minusta ei ainakaan saa tummaa tekemälläkään, hiukset ovat maantien väriset (tosin värjätty punertaviksi) ja silmät ovat sini-harmaat. ;)  Muistan kyllä hamasta menneisyydestä aikakauden, jolloin käytin pääasiassa mustia vaatteita.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 10.02.2006 19:45:00
Kuten sanoin niin mielikuvani ovat tietysti syntyneet sen mukaan minkälaisia ihmisiä tunnen ja ovat jääneet mieleen. Vaaleista vaa´oista sen verran että vaaka ystäväni ovat vaaleita ja jotenkin on jäänyt mieleen aurinko vaa´oista Brigitte Bardot varsinkin  :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: xantippa - 10.02.2006 20:14:16
Mun ystävä- ja kaveripiiriin on kasautunut skorppareita, ihania ihmisiä :smitten: Kaikki muut tummia, paitsi kaksi blondia(natural). Nämä kaksi ovat nousuvaakoja. Toinen blondiskorppari on sini- toinen vihreäsilmäinen. Tummat vihreäsilmäisiä kaikki. Ja kaikilla näillä on musta yleisin/mieliväri vaatetuksessa. Toinen tyttäreni on muuten vaaka ja nousuleijona. Hän on vastoin kaikkia perinnöllisyyslakeja vaalea ;D Ja pitkä, ikäisekseen. Myös toinen tuntemani vaaka on vaalea, mutta lyhyehkö, on tosin jo vanhempaa ikäluokkaa joka muutenkin nykyistä lyhempää. Mielenkiintoista pähkäilyä ;)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 10.02.2006 20:25:53
Xantippa, jännä juttu että sinunkin skorppari-nousu vaaka ystäväsi ovat vaaleita.
Jotenkin mielikuva leijona-vaa´asta onkin minulla myös vaalea. voin kuvitella tyttäresi pellavapäisenä  :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Q - 10.02.2006 22:51:39
Nää on kylliä jänniä nää, että miten vahvassa tietyt mielikuvat istuu. Ja jotkut niistä tuntuvat olevan jopa ihan yleismailmallisiakin :)

Kyllä minullakin ensimmäisenä skorpionista tulee mieleen tummaverinen, etelämaalaisen oloinen, magneettimaisen vetovoimainen ja salaperäisen seksikäs, pistäväkatseinen kaunotar tai komistus. Voimakas, ehkä hiukan "aatelismainen" nenä sopisi myös kuvaan, ehkäpä vielä jokin särmikkyyttä lisäävä arpi kavoissa tms. Persoonallinen tai seksikäs tyyli, dramaattisia värejä ja niukkoja, tiukkoja linjoja.

Vaakakin on kuvitelmissani ja mielikuvissani aina vaaleaverikkö. Kaikinpuolin miellyttävän ja helposti lähestyttävän näköinen hymykuoppineen (on sillä, pakko olla leuassa tai polvessa vaikka, jos ei poskissa ;D). Huoliteltu, vähän snobimainen tyyli, kallis tuoksu ja asusteet sävysävyyn, vaaleita pastellisävyjä.

Mä nään mielessäni sekä oinaan että jouskarin punapäinä. Oinas voisi olla naisenakin vähän maskuliininen, sporttinen look eikä missään nimessä mitään hörhelöitä. Jousimiehellä taas voisi olla vähän boheemimpi ulkoasu, kuitenkin atleettinen.

Kauris ja neitsyt tuo mieleen jotain vaatimatonta ja asiallista. Keskiruskea tai maantienharmaa tukka. Hillittyjä sävyjä. Kauriilla voisi olla joku binesunivormu tms, aina tilanteeseen sopivaa mutta ei missään nimessä pyntättyä. Neitsyillä on kuvitelmani mukaan usein aika hyvä maku ja tyylitaju ja kauniit silmät.

Härästä tulee ensimmäisenä mieleen voimakkaat leukaperät ja aistilliset huulet. Kieltämättä yhdistän tähän merkkiin myös raskaan, kömpelähkön mutta silti uljaan ruumiinrakenteen. Myös ravut nään usein mielessäni hiukan pyöreinä ja "rehevinä" tai ainakin piirteissä olisi sellaista pehmeyttä ja runsautta. Etenkin naispuolisen ravun nään varsinaisena hedelmällisyyden jumalattarena.

Kalojen kuvittelen olevan taiteellisen ja boheemisen näköisiä, ehkä jopa hiukan epäsiistillä ja suurpiirteisellä tavalla. Vesimies taas voisi näyttää ihan miltä tahansa, jopa siltä, ettei ole juurikaan tullut koskaan ulkonäköään ajatelleeksi ;). Kaksosista ei tule muuta mieleen kuin jotakin levotonta, puheliasta ja eläväistä. Leijonasta hulmuava, ehkä kihara ja runsas tukka ja miehellä näkisin myös muhkean parran.

Aika pitkältihän noissa tulee julki ne stereotyypit, joita jokaisessa horoskooppikirjassa viljellään. Mutta jostainhan nekin ovat alkunsa saaneet, että ehkäpä ne silloin tällöin toteutuvatkin :). Ja sitten pitää tietenkin miettiä myös sitä, että mitä merkkiä tosiaan lähdetään katsomaan, nousuako vai aurinkoa?

Itse olen nousevalta merkiltäni skorpioni, mutta olen kyllä ihan blondi. Sen sijaan tuulenhalkoja on aika eh "näyttävä". Silmissä ei mielestäni ole pistävä katse, mutta olen kuullut usein näyttäväni pelottavalta ( :idiot2:, miten 157 senttiä ja 45 kiloa voi näyttää pelottavalta)...ehkä se voisi sitten kuitenkin johtua katseesta tai kasvojen ilmeestä. Kasvot ovat pienet ja poskipäät korkeat, suu pieni ja suppu. Nuorempana pukeuduin lähes yksinomaan mustaan (silloin hiuksetkin olivat mustaksi värjätyt), mutta nykyisin pidän paljon pastellisävyjä, jotka paremmin sointuvat vaaleuteeni ja korostavat herkkyyttäni ja sirouttani. Voimakkain merkki kartallani onkin vaaka ;)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: sideman - 10.02.2006 23:06:43
Itse olen aurinko-vaaka, jolla Venus 1.huoneessa yhtymässä neitsyt-askendenttiin, ja olen hyvin tumma. Pienenä oli aivan mustat hiukset, mutta nyt ovat hieman vaalentuneet, tosin tummat ne on yhä. Värjään hiuksiani violetinruskeiksi/mustiksi. Anteeksi jos romutin jonkun mielikuvan. ;)

Henkilöillä joilla on paljon kaksosta kartalla (erityisesti aurinko/AC) tuntuu olevan nuorekkaat ja veikeät kasvot. Skorppareilla melko intensiivinen katse. Ravuilla ja neitsyillä tietyt kasvonpiirteet ovat yleisiä, muita merkkejä en toistaiseksi yleensä tunnista (ainakaan ulkonäöstä).

Kun olin skidi eräs henkilö sanoi vanhemmilleni, että
onpas pojalla sähköinen katse. Teini-iässä yksi tyttö
sanoi, että minä katson läpi hänen päänsä. Hiljattain
yksi tuttu kommentoi, että joskus minulla on läpitunkevan
terävä katse. Itse en kyllä sitä juuri koskaan ole
havainnut...    :o

 :askendentti:  :skorpioni:
 :aurinko:  :skorpioni:
 :venus: :aspect_con: :aurinko: :skorpioni:
  :pluto: :aspect_con: :keskitaivas:


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: xantippa - 10.02.2006 23:25:12
Artemis, tytöllä on tosiaan elovenakorkkiruuvit :) Niitäkään ei ole suvuissa ollut moneen sukupolveen :idiot2: Ja Katja-Q:n mainitsevat iiiihanat hymykuopat on myös. Ja ei, niitäkään ei lähipiirissämme muilla ole ;D Onneksi suvun näköä muuten on,vaikka väritykset ym "pielessä", ei tule mitään asiattomia kysymyksiä :D ;D

Katja-Q mielenkiintoisesti tuossa kirjoitti noista stereotypioista. Jos pelkkää aurinkomerkkiä katsoo, niin mun tuttavat ei juuri tunnu noihin muotteihin sopivan. Paitsi nuo tummat skorpionit ja vaaleat vaakaset :) Pitääpä alkaakin kiinnittää huomiota nousevaan merkkiin ja ulkonäköön, minkähänlaisia yhteenvetoja siitä sais? :)

T: Xantippa,  :aurinko: :kalat:  :kuu: :leijona:->ei boheemi eikä taiteellisennäköinen vaan useimmiten sportti mutta siisti, ja kun (runsas) luonnonpunainen tukka on hyvin kaikki on hyvin  :2funny:


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Buf~ - 10.02.2006 23:42:23
Mulle ei tumma sovi, erehdyin kerran värjäämään hiukset tummiksi. Luonnostaan mulla on tummanvaaleat, hieman punaiseen vivahtavat. Silmät on siniset, joissa keltaisia pilkkuja. Lempiväri on kaikki punaset kirkkaasta viininpunaiseen.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Morwenna - 11.02.2006 10:45:05
Mielikuva Vaakaimmeisistä blondeina tulee varmaankin siitä että heidän planeettansahan on Venus - Afrodite on blondi  ::) Ja sellainen ystävällisyys ja valoisuus on helpompi yhdistää vaaleatukkaisiin myöskin. Me tummat olemme salaperäisiä ja pelottavia  :coolsmiley:

Olen  :aurinko:  :rapu:, pituutta 174 cm. Tosin kun tuon toisen viestiketjun innoittamana katselin mikä planeetta on vahvin kartallani, selvisi että vahvimmat merkit minussa olisivat  :kaksoset: , :jousimies: ja  :vesimies: (ja ne planeetat  :aurinko: ,  :kuu: ja  :saturnus:). Kaksos- ja Jouskarivaikutus on siis voimakas. Kaikki Ravut mitä mäkin tunnen ovat kyllä suht lyhyitä, naiset ainakin.

Ja olen siis tumma, punertavanruskea tukka. Vartalo on kyllä hyvin naisellinen ja lihon sikahelposti, mutta Rapu minussa on enemmänkin sisäistä  :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Missa - 11.02.2006 13:42:11
Vaakakin on kuvitelmissani ja mielikuvissani aina vaaleaverikkö. Kaikinpuolin miellyttävän ja helposti lähestyttävän näköinen hymykuoppineen (on sillä, pakko olla leuassa tai polvessa vaikka, jos ei poskissa ;D). Huoliteltu, vähän snobimainen tyyli, kallis tuoksu ja asusteet sävysävyyn, vaaleita pastellisävyjä.

En taida omistaa ainoatakaan pastellisävyistä vaatekappaletta, ja voimakkain merkki kartallani on vaaka.  ;)

Kuuluuko ilman merkkeihin muuten pituus? Itse olen melko pitkä, ja nyt kun aloin miettimään niin kaikki tuntemani vaa'at, vesimiehet ja kaksoset ovat myös melko pitkiä. ???


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 11.02.2006 18:58:26
Katja Q kuvaili melko lailla siten kuten itsekin olen kuvitellut  :)
Tänään tapasin erään tuttavani pienen tyttären joka on  :aurinko:  :kuu:  :merkurius: ja  :venus: leijona ja nouseva skorpioni. Tuo tyttö on pienestä saakka ollut oikea dramaatikko  :)
Eniten huomiota hänessä herättää tummat silmät ja se katse. Lienee juuri sellainen tyypillinen skorpioni-katse. Hänellä muutenkin tummat piirteet.

Oinasta Katja Q kuvaili punatukkaiseksi ja atleettiseksi ja miesmäiseksi. Minulla on vaaleat hiukset ja näytän melko tyttömäiseltä. Minua luullaan aina paljon nuoremmaksi. En pukeudu röyhelöihin mutta tykkään käyttää kirkkaita värejä. Näytän sporttiselta mutta en ole kovin sporttinen. Ihmiset luulevat aina että harrastan paljon liikuntaa mutta olen melko laiska sen suhteen. Jutut minulla on joskus kuin rekkamiehellä  ;D Mutta olen aina laskenut ronskia huumoria. Jousimiehet ovat tuntemieni ihmisten perusteella joko blondeja tai punapäitä ja yleensä liikkunnallisia.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Henja - 11.02.2006 19:42:10
Juu minä nousevana skorpparina olen myös tummaverikkö ja aurinko oinaana kasvon piirteet ovat aika selkeät... olemmme myös oinas ystäväni kannssa havainneet oinaalle tyypillisen kävelytyylin... miehekkäät, harpaukset ja kroppa 90 asteen kulmassa=pakko olla aina pari askelta edellä ;) OInakset myös puhuu lujalla äänellä ja elehtii kun viimestä päivää.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 11.02.2006 19:46:45
Henja, sinäpä sen sanoit  ;D Kävelen sellaista vauhtia että mieheni joutuu aina pyytämään minua hidastamaan vauhtia. Olen sitä mieltä että paikasta toiseen pitää päästä vauhdilla joten hitaammat alta pois  ;)
Kova ääni on, johtunee kyllä huonosta kuulostanikin ja elehtiä täytyy sillä se tekee tarinoinnista elävämpää  ;D
Oinailla olen havainnut olevan usein "suipohko" leuka. Sellainen terävä taikka suippo. Ei mikään väkäleuka mutta sellainen erilainen. Tämäkin taas vain minun tekemiäni havaintoja.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Q - 11.02.2006 22:20:09
Jutut minulla on joskus kuin rekkamiehellä  ;D Mutta olen aina laskenut ronskia huumoria.

Juuh, mun yks mummi on aurinkomerkiltään oinas ja hällä on kyllä jutut sitä sorttia, että nuorempikin punastelee ;D. Saattaa kahvilapöydässä lasketella kantavalla äänellä leikkiä papparaisten erektio ongelmista ja virtsanpidätysvaivoista :o...tietenkin rehvakkaan naurunremakan saattelemana :D

Oinaan osaan kyllä ihan helposti kuvitella myös vaaleana, mutta nähdä hänet tyttömäisenä saati sitten naisellisena...se on jo vaikeampaa. Tuo mumminikin kun on kuin mikäkin jätkä.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: valonkantaja - 10.05.2006 18:41:19
Leijonat ovat yleensä ryhdikkäitä, harteikkaita, naisilla kapea vyötärö... Äänensävy voi olla jotenkin kova.

Tuntemani oinaat ovat kaikki tummia.

Jousimiehet ovat lihaksikkaita.

Kaksosilla on korkea otsa ja levottomat raajat... (minä sen tiedän...)

Kauriit ovat luisevia, heillä on yleensä hyvin sirot kasvonpiirteet, pienet silmät, pieni nenä, pieni suu, korkeat poskipäät - nukkemaisia. Jotenkin tuntuu että neitsyilläkin on tuollaiset kasvonpiirteet.

Kaloilla on suuret silmät.

Kaikki tuntemani vaakanaiset ovat hyvin viehättävän näköisiä ja viimeisen päälle tiimalasi-vartaloisia. Moni tuntemani vaaka puhuu pää kallellaan! Ja vaakanaisilla on yleensä aika korkea ja nasaali ääni.

Ravut ovat vartalonmuodoltaan hieman runsaampia. Isot rinnat. Kalpea iho.

Härät ovat jykeviä.

Monilla skorppioneilla on kyömy nenässä.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: kuujouskari - 10.05.2006 18:45:53
Äitini on skorppari ja hän on tumma  ::)

Itse olen oinas ja ruskeet hiukset minullakin. *miettii miltä näyttäisi blondina*  ???

Kuujouskari


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Fiona - 11.05.2006 10:59:29
Itse olen tummahko ja suhteellisen lyhyt. Minulla on huono näkö, lyhyet jalat, paksut huulet...silmäni eivät ole erityisen isot.

Miltä minun vaaka-nousuisena pitäisi näyttää? Tykkään kyllä keskijakauksesta... ::)

Perheessäni on kyllä arkkityyppejä...
isäni, joka on härkä, on todella jykevää tekoa.
Äitini on minua pidempi ja laiha, hän on kauris.
Veljeni on minua kookkaampi ja aika hmm..."miehekäs", hän on oinas.

Tunnen erään jousimiehen joka ei näytä jousimieheltä vaan neitsyeltä. Se onkin hänen karttansa hallitseva merkki.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Pallaskissa - 11.05.2006 11:22:01
Minulla on kaksi skorpioniveljeä; tumma ja vaalea. Tumma on jousimiesnousuinen, vaalea vaakanousuinen. Molemmat pitkiä miehiä :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Fiona - 12.05.2006 20:16:59
Oinailla olen havainnut olevan usein "suipohko" leuka. Sellainen terävä taikka suippo. Ei mikään väkäleuka mutta sellainen erilainen. Tämäkin taas vain minun tekemiäni havaintoja.

Tuo kuulostaa hauskalta, koska suippo leuka voisi viitata pässimäiseen (lue: oinasmaiseen) pukin pujopartaan miehillä!  ;)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 12.05.2006 21:17:58
Nyt vasta lukaisin tämän ketjun. Mieheni on aurinko skorpioni, eikä ole kovin tumma, mutta ei vaaleakaan vaan sellainen ristiverinen. Tunnen kyllä pari muutakin skorpionia, jotka molemmat ovat tummia. En muista kuka laittoi sellaisen mielikuvan, että oinaat olisivat usein punahiuksisia. Minä itse olen aito punapää, mutta härkä tosin.  ::)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: selkälokki - 12.05.2006 21:56:08
Mie tunnen muutaman skorpparimiehen ja heille sattuu olemaan yhteistä se, että ovat ristiverisiä, todella tavallisen suomalaismiehen näköisiä vatsoineen  ;),
ei mitään skorpionin stereotyyppejä.
Ja erittäin mukavia kaikki.

Mutta ylipäätään vähän tunnen näitä skorppareita.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Aikaterina - 12.05.2006 23:09:44
Hei, kivaa, pääsen lokeroimaan ;)!

 :harka:: leppoisia nautiskelijoita, voimakkaat leukaperät, rauhallinen katse
 :kalat:: unelmoivan oloisia, kauniit silmät
 :skorpioni:: hurja intensiivisyys, myös katseessa
 :rapu:: naiset äidillisyyden ruumiillistumia

No, nämä koskevat omia tuttaviani. Minulla on näemmä jokin juttu katseiden kanssa, mutta kiinnitän tosiaan paljon huomiota ihmisten silmiin. Olen skorppareiden kanssa huomannut, etten mielelläni katso heitä silmiin ainakaan kauan. Muiden merkkien suhteen ei tätä ongelmaa ole. Kun itselläni on Pluto 1. huoneessa, tunnen kai siksikin vetoa nimenomaan skorppareihin, niin ulkonäön kuin luonteenkin puolesta.


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: *Nikita* - 12.05.2006 23:16:31
Kaloilla tuntuu olevan sellainen katse kuin he katsoisivat lävitsesi, vaikka katsovatkin sinuun. Kun taas skorpionin katse on intensiivinen, vaikka hän olisi ystävällinenkin.
Rapu katsoo aina hieman arvioiden... tunnustellen...

Muuten tumman lisäksi minulla on ollut Skorpioneista mielikuva syvän kastanjanruskeissa hiuksissa. Sekin on mielestäni jotenkin skorpparimainen väri. Skorppareilla on aina tiukat vartaloa myötäilevät vaatteet olivat sitten minkä värisiä tahansa. Kaloilla on enemmän leuhuvia pussihousuja ja kaikenlaisia tunikoita.  :laugh:

Kylläpäs menikin vesipainotteiseksi... Ehkä itselleni vesimerkeistä kuitenkin nousee vahvimpia mielikuvia.  ???


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: valonkantaja - 13.05.2006 01:58:48
Onkos kellään mitään streotypiakuvaa kaksosten ulkonäöstä...?  ;) Vai sekottuvatko kaksoset massaan ilman mitään erityispiirteitä?

Kun näyttää muista merkeistä olevan aika vahvoja ryhmittelyjä täällä.... ::)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: miumiu - 13.05.2006 02:33:50
Tässä ilmoittautuu vielä yksi hyvin tummahiuksinen ja -silmäinen noususkorppari... Aurinkomerkki on kylläkin vaaka. Enpä oikein tiedä miten tuo vaaka näkyy ulkoisesti, olisiko se sitten tietty rauhallisuus ja ehkä myös naisellisuus olemuksessa. Toisaalta tykkään kyllä voimakkaista väreistä pukeutumisessa. Silmät ilmeisesti ovat skorpparille ominaiset, ainakin niitä on usein sanottu intensiivisiksi. Onpa joku joskus arvellut että pystyn näkemään suoraan ihmisen pään sisälle ja lukemaan ajatuksia...  ;D

Joku kysyi kaksosten ulkonäöstä. Itse tunnen vain yhden kaksosen ja hän on hyvin hoikka, kohtalaisen vaalea ja pukeutuu melkoisen omaperäsesti... Olemukseltaan sellainen tosi rempseä, vähän poikatyttömäinen.  :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Missa - 13.05.2006 06:18:04
Onkos kellään mitään streotypiakuvaa kaksosten ulkonäöstä...?  ;) Vai sekottuvatko kaksoset massaan ilman mitään erityispiirteitä?

Kun näyttää muista merkeistä olevan aika vahvoja ryhmittelyjä täällä.... ::)

Nuorekkaat kasvot ja olemus, usein veikeä ilme/pilkettä silmäkulmassa. Pitkiä ja hoikkia. :)


Otsikko: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: valonkantaja - 13.05.2006 12:36:53
Nuorekasta ulkonäköä on ehkä hieman vaikeaa arvioida vielä tässä iässä... ;) Mutta kyllä multa aina paperit kysytään joka paikassa ja työharjoittelussa luulivat että olen saman ikäinen kun 16-vuotias lähihoitajaopiskelija....  :tickedoff:

Pitkä en kyllä ole, 162cm, mutta hoikka, pitkäraajainen ja lihaksikas. Ehkä joo vähän poikamainen. Pukeutuminen on mitä on, joka päivä eri värejä päällä (nyt on kyllä vahvasti keltainen kausi), löysiä housuja ja lappuhaalareita, hameita, kireitä farkkuja, paitoja joissa on hauskoja kuvia/raitoja/kukkia, paljon itse tekemiä/kirpparilta ostettuja erikoisia koruja. Isot kiharat punaiset hiukset. Eli aika boheemi näky vissiin...  ::)

Sellanen mun kaksostyylini...


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: skorpparinainen - 19.05.2006 19:43:16
olen skorppari ja nouseva myös skorppari olen kyllä vaalea :)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: meruska - 19.05.2006 19:50:45
Heipä hei.
Mä tunnen kaksi aurinkomerkki skorpionia, joilla molemmilla on vaaleat hiukset. Toisella punertavat ja toisella hiekan vaaleat. Ja toisella vaaleat silmät vielä. Mutta poikkeus tekee säännön, niinhän? Luulenpa että kyseisten henkilöiden muut planeetat vaikuttavat ulkoiseen olemukseen ja ehkä hiukan sisäiseenkin... En koe heitä "voimakkaiksi" skorpioneiksi... Toinen tosin kehittymisateella (lapsi vielä).

Ja noususkorpparin vaikutus... Itse olen semmonen, ja voisin ajatella itseäni tummana... Hiusten väri tumma maantienharmaa (kun ei värjätty), silmät siniset.... Joita harmittavan usein luullaan ruskeiksi tietyssä valossa!!! Huonompi juttu omasta milestäni, sillä en henkilökoht. pidä ruskeista silmistä... Niistä kun ei näe mitään!.. Ei millään pahalla nappisilmille mutta näin on mun mielestä.

Myös sisarukset on noususkorppareita, ja molemmilla ennemminkin vaalea pohja... Mun kokemuksen mukaan ei tumma yleistys kyllä sovi skorpioniin.


Otsikko: Vs: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: meruska - 19.05.2006 20:02:06
Olen skorpioni. Tumma ja sanovat, että espanjalaisen näköinen. Olen huomannut myös, että katsettani pidetään vahvana, jopa pelottavana. Tuota itse aina hämmästyn!

Tuohon intensiiviseen skorppari katseeseen yhdyn. Se löytyy jokaiselta tuntemaltani niin aurinko kuin noususkorpioniltakin.

Ja mua on silmieni perusteella, (jos mitään muuta ei näy) luultu intialaiseksi. (Näin kävi leikkaussaliharjoittelussa aikoinaan...  :2funny: Outoa. Täytyy sanoa. Iho on kyllä keltapohjainen mutta kalpea kuin lakana aina talvella (kuten silloin) Ja kasvonpiirteet muuten ihan supisuomalaiset.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: meruska - 19.05.2006 20:20:10
Meruska, katsopa skorpionivauvan katsetta. Kyllä on tuikean terävä ympäristön tutkailija! Se alkaa jo silloin.

niiiin? lue edellinen viesti.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: meruska - 19.05.2006 20:57:08
En, ja hyvä niin. Jos kohtaisin, haluaisin ravistella sellaista niskasta ja savukorvista tupruten turhautumisesta huutaisin: HERÄÄ TODELLISUUTTEEN PAHVI JA TEE ITSELLESI JOTAIN! KUKAAN MUU EI TEE SITÄ PUOLESTASI!  :knuppel2:

Pikkasen ehkä vielä piikittäisin ja asian hoidettuani olisin tyytyväinen...  :2funny:

Hehe.


Otsikko: Vs: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: body electric - 25.05.2006 00:29:37


Veskari voi olla tumma jos tulee vaikka Australiasta tai Espanjasta.



   Tai Kongosta.  :2funny:


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Ebenia - 26.05.2006 17:57:35
Tunnistin kyllä monta asiaa ainakin omasta ulkonäöstäni tämän ketjun myötä!

Minulla on vahva, kihara, tumma tukka, tummat piirteet ja hyvin intensiivinen ja vahva katse (Pluto ja Mars skorpioonissa?). Kuu ( :rapu:), Nousu ( :harka:) ja aurinkomerkkini ( :kauris:) tuovat selkeästi minun vartalossani esiin erilaisia piirteitä. Ehkä tuo rapumaisuus tuo minulle lyhyyttä (155cm pitkä) ja myös kaikki tuntemani ravut ovat olleet keskipituuden alapuolella. Rapumaisuus tuo ehkä myös pehmeyttä vartalooni, samoin härkämäisyys tuo jykevyyttä ja tiettyä tahdikkuutta, samoin kasvoni ovat jykevät ja toisaalta myös pyöreät ( :rapu:). Kaurismaisuus tulee esiin ehkä yleisesti siroudessani, pienet jalat ja kädet, nilkat ohuet ja pieni nenä ja ehkä myös tietyllä tapaa keveydessä (hoikkuus).

Vaa'at ovat minun silmissäni sellaisia vaaleita hurmuriblondeja, oikeita pohjolan venuksia koreudessaan, varsinkin naiset. Toisaalta tuntemani miesvaa'at ovat olleet aina ristiverisiä ja heillä on omituinen, hieman vetinen ja harhaileva katse.

Oinaat tunnistaa ulkonäöstä heti! Ihan kuin heillä kasvaisi sarvet päässä ja jotenkin koko olomuoto on vähän sellainen jykevän eteenpäin "puskeva".  ;) Punainen tukka naisilla tai ainakin punertava, miehillä ehkä harmaaseen vivahtava vaalea.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: skorpparinainen - 29.05.2006 05:08:01
hei 
olen nuorena ollut vaalea iän myötä tummuneet :)jutut saattaa olla synkänpuoleisia välillä :Dkaikki mikä liittyy mystikkaan kiinnostaa... :smitten:
terv.skorpparinainen :)


Otsikko: Skorpparimielikuvanlaajennusta :)
Kirjoitti: Annikki* - 03.06.2006 17:28:08

(http://koti.mbnet.fi/anjus/kuvat/people/aj_KERHOKUVA.JPG)



Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Artemis - 06.06.2006 21:01:24
Annikki, oletko sinä tuo kuvan tyttö? Ihana kuva ja eipä tulisi heti mieleen että on skopioni  ;D Jotenkin niin epäskorpionimainen  :)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Annikki* - 09.06.2006 21:41:25
Jep! Mistähän merkistä sekin tulee, että aina kun vähänkin mahdollista: pitää olla vastarannan kiiski!
Yleisten luonnetekstien perusteella ne jotka mut hyvin tuntee ovat sitä mieltä että olen erittäin skorppari.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Asterix - 09.06.2006 22:01:28
Hmmmmm...... ::)

Kai tuo Scorpari merkeissä tuo tuollaista tiettyä "italialaisuutta" olemukseen ja luonteeseen.  ;)

Vastarannan kiisit... hmmm.. ne ovat mielestäni enemmän Jousimiehiä kuin Scorpareita. ;)
Niille se on ilmeisesti jokin periaate kysymys vastustaa vain ihan periaatteesta jotakin asiaa, jos asian esittävä henkilö ei miellytä tai sitten se on sanottu tilanteessa, jossa oli väärän väriset pöytäliinat tms.  :D


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Ippuska - 09.06.2006 22:40:47
Isäni oli "toiselta nimeltään" Vastarannankiiski  :laugh: 1.7. syntynyt rapulainen. Taisipa olla Kuu oppositiossa aukkiin  ::) Voisiko sittenkin aspektit vaikuttaa enemmän kuin merkit  ??? ::) ::) 8)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: kooky - 09.06.2006 22:50:52
Lainaus
Taisipa olla Kuu oppositiossa aukkiin  ::) Voisiko sittenkin aspektit vaikuttaa enemmän kuin merkit  ??? ::) ::) 8)

voi olla...löydän useimmiten itseni "oppositiosta", vaikken yrittäisikään tietoisesti vastustaa kaikkea...kuu oppositio aurinko ::)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: indiima - 14.09.2010 15:07:59
Mun poikakaveri/avomies, on 188cm ja vaalea pitkätukkainen. Siniset silmätkin, joten ei kovin tummasta nyt mene.   :skorpioni: :aurinko:  :aspect_con:  :skorpioni:  :pluto:  ja  :skorpioni: :askendentti: joten ihan sopiva skorpioniotantaan. Hän on vähän kolhon näköinen, mutta voisi kevyesti tehdä mallinhommia. Häneltä löytyvät myös ne tuijottavat mulkosilmät  :P


Muoks:
Sössösilmät laittoivat vahingossa pluton aluksi aurinkona.  :buck2:


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Suljin - 14.09.2010 19:34:13
Tuntemani skorpparit eivät ole oikein tummia.. Oikeastaan melko
värikkäitäkin, toki jokin oma tummuus heissä luonnostaan, mutta
eipä muutoin :D Toki eräs :kuu::skorpioni: :aurinko::neitsyt: on sitten gootti, mutta
enemmänkin cybergootti kuin semmoinen täysin musta :)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: suski7 - 15.09.2010 16:47:10
no pakko vastata  :aurinko:,  :merkurius:,  :venus: ja  :neptunus:  :skorpioni::na....blondi.  (Tosin sideraalisessa moninkertainen vaaka/rapu). Joku kirjoitti että kauris tummentaa/arkipäiväistää, no mulla on asc  :kauris:, kylmä voin olla mutta en arkipäiväinen.... :kuu: tosin on kaloissa, joka saattaa tuoda "pehmeyttä" ulkonäköön, mutta se on sitte vaan harhaa....siis se pehmeys....

mä olen kuullu, että skorpionilapsi on hyvin usein kiharatukkainen, ja mulla oli pienenä toinen puoli päästä kihara ja toinen puoli suora....mun tyttärellä on asc skopu ja on myös aivan vaalea mutta värjää hiuksensa mustix koska ei halua olla "blondi".....

samaten olen kuullu että jos  :kuu: on 1.huoneessa se tekee nuorekkaaksi, tai ikäistään nuoremman näköisen....


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Jannanne - 30.09.2010 13:54:37
Minæ kyllæ kuvittelen erottavani ihmisten syntymæajan naaman perusteella.

Loppuvuodesta syntyneet on monesti tumma hiuksisia ja/tai tummaihoisia, siis ihon pigmentti hiukan tummempi. Ruskeat silmæt on yleiset, jos ei mitææn noista niin he ovat jotenki muuten vaan semmosia "læmpimæn" oloisia, ja heille sopii læmpimæt værit

Alkuvuodesta syntyneet taas ovat monesti vaalea ihoisia, siis ettæ iho on smmoinen maidon vaalea, vaalea hiuksisia, sini/vihreæ silmæisiæ, ja "kylmæn oloisia" Ja heille sopii kylmæt værit :) jotenkin kevyemmæn oloisia kun loppuvuodesta syntyneet :D siis ei painollisesti vaan muuten, jotenki...  :idiot2:

Kevæt-kesæ ja syys aikaan syntyneitæ ei taas erota niin selvæsti, niistæ ei tiedæ onko alku vai loppuvuoden ihminen joten siitæ tietææ, ettæ kesæ. He ovat sekoitus molempaa

Olen testannut tætæ, mm selailemalla facebookkia ja kuvan perusteella sanonut mihin vuodenaikaan syntynyt henkilø on kyseessæ, ja olen tiennyt melkein poikkeuksetta oikein. Ja kyseessa on ollut ihmiset joita en tunne. Joten kai noissa mielikuvissa jotain perææ on! :)


Otsikko: Vs: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Jannanne - 30.09.2010 14:01:16
Alzbeta, ravut ovat usein olleet aika lyhyitä mielikuvani mukaan  :)
Oletko sinäkin lyhyt? En tunne yhtäkään pitkää rapulaista. Itse nousurapuna olen myös aika lyhyt.

Mæ tiedæn kaksi rapumiestæ, ja molemmat on joitain senttejæ vaille 200cm. Appi ja lanko :D


Otsikko: Vs: Re: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Jannanne - 30.09.2010 14:13:39
Onkos kellään mitään streotypiakuvaa kaksosten ulkonäöstä...?  ;) Vai sekottuvatko kaksoset massaan ilman mitään erityispiirteitä?

Kun näyttää muista merkeistä olevan aika vahvoja ryhmittelyjä täällä.... ::)

Kaksoset on minun mielestæ monesti tummahiuksisia, silmæt voisi olla ihan minkæ væriset vain, mutta iho vaalea, kesæisin kuitenkin ruskettuu helposti. Sellainenkin tulee mieleen ettæ kaksoset ovat usein hyvin allergisia?? :O Ei vælttæmtættæ se porukan komein, mutta komea siltikkin, ja tæmæ siis oli mies kaksosista, en tunne yhtææn nais kaksosta.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: body electric - 28.10.2010 00:19:06
Se on totta että tyypillinen kaksonen on tummahiuksinen mutta kalpee - nuorena hoikka, vanhemmiten monet lihoo aika herkästi koska kaksoset ei jaksa paneutuu ruuanlaittoon, heittää helposti naamariin jotain nopeeta valmisruokaa.
Täs kuvat parista tummasta kaksosesta, Isabella Rossellini ja Marilyn Monroe, joka oli luonnostaan tumma.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Lupita - 28.10.2010 20:24:09
..ei ole skorppari aina tumma ja pistäväkatseinen, voi olla vaalea ja suht "normaali" katse ;D. Mutta aina Skopu on jotenkin latautunut.. ;)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.10.2010 21:35:41
En tiedä mikä tuo tummuusjuttu on, koska itse moninkertaisena skopuna omaan luonnostaan punaruskean tukan, vihreät silmät ja kalpean, huonosti ruskettuvan ihon. Voi olla, että  :mars: :kauris: tuo sellaista kolkkoutta ja synkkyyttä sekä Saturnus, koska kumpikin aspektoi  :vaaka:- askendenttia. Omasta mielestäni näytänkin enemmän nousukauriilta kuin -vaa'alta. ::)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: SanctAstra - 28.10.2010 23:59:56
Minä ainakin olen seurustellut punatukkaisen, vai pitäisikö sanoa punapartaisen skorpparin kanssa, kun hänellä ei tukkaa ollut päässä. Siniset silmät ja pisamia. Mutta hänellä kyllä oli pistävä katse toisinaan.

Oma äiti on  :askendentti: :skorpioni:  :aurinko: :vaaka: ja hänelläkin on punaiset hiukset luonnostaan. Tytär on  :aurinko: :skorpioni:  :kuu: :skorpioni: , eikä hänkään tumma ole. Tumman vaalea ja punaiseen vivahtava tukka myös. Tosin sitä punapigmenttiä tulee minulta että exältä, niin onko se sitten ihme, että lapsestakin tulee vihertäväsilmäinen punertavalla kuontalolla.  ::)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Corvus Leonis - 29.10.2010 20:07:55
Mä en sentään ole ihan sellainen pisamanaama-punapää, mutta suureksi harmikseni melkoisen runsasluominen kalpea olmi kuitenkin.  ::)


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: mc82 - 01.11.2010 13:10:03
Miehellä on  :aurinko: :vaaka: :n loppuasteissa, mutta tästä huolimatta koen hänet enempi Skorpioniksi. Johtuneeko sitten vahvasta Plutosta:

 :pluto: :aspect_con: :aurinko:
 :pluto: :aspect_squ: :kuu:
 :pluto: :aspect_ssx: :venus:
 :pluto: :aspect_squ: :jupiter:
( :pluto: :aspect_sex: :neptunus: )
 :pluto: :aspect_sex: :askendentti:
 :pluto: :aspect_con: :juno:

Miehen kartan hallitsija  :merkurius: ( :askendentti: :neitsyt: ) on lisäksi  :skorpioni: :ssa, mikä lisää Skorpionimaista vaikutelmaa, vähäpuheisuutta, salamyhkäisyyttä, teräväsanaisuutta ja syvämietteisyyttä. Tunteista tämä herra ei oikein osaa puhua, tunteet näytetään fyysisesti.

Mies on tumma ja ruskeasilmäinen, aika keskimittainen (vähän alta 180cm), kroppa normi ja jollain tapaa liikkeissään mies on aika vetävä ja joustava, mutta silti varsin rauhallinen. Silmissä on ystävällinen katse, mutta samaan aikaan terävä, tarkkaileva ja analysoiva, joka pureutuu ihokerroksen läpi ihmisen syvyyksiin - mies on taitava lukemaan ihmisten motiiveja ja tunteita.


Otsikko: Vs: Skorpparit aina tummia-mielikuva juttuja
Kirjoitti: Liekku - 01.11.2010 16:39:05


 Tiedän monta skorpparia, jotka ovat joko vaaleita,-tai ruskeatukkaisia,--mutta niillä kaikilla

 on vahvat, jopa "pelottavan" näköiset piirteet,--etenkin vanhemmilla ihmisillä.