Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Artemis - 14.02.2006 19:39:27



Otsikko: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Artemis - 14.02.2006 19:39:27
Mikä sinua kiehtoo eniten ja miksi?
 :)


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Ozzette - 14.02.2006 20:48:57
:kuu: Kuu se on minulla aina ollut, ehdottomasti !  :smitten: En oikein itsekään tiedä, mikä kumma vetovoima sillä minuun on. Olen aina ihaillut sitä suuresti ja se vetää puoleensa kuin magneetti. Aina kuun näkiessäni minun on suorastaan "pakko" tuijottaa ja ihailla sitä ! En voi sille mitään, se vain on niin ihana ! Tekisi mieli myös melkeinpä alkaa ulvomaan, etenkin täydenkuun aikaan... Kaipa sitten olen ns. "kuuhullu" tai vastaavaa...  ;) Suurin haaveeni olisi joskus päästä käymään kuussa ! WAU !!  :smitten:  :D


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: pluto - 14.02.2006 21:34:13
No tuota...arvaa... ;)
Pluto on vaan niin ehdoton ja vastaanpanematon.
Joskus vaan täytyy pistää kaikki p****ksi ja aloittaa alusta uudestaan.
Sisäinen soturi-tulkintani joskus tämän "innon" nosti, sitä ennen en välittänyt vähääkään tästä kaukaisesta kiertolaisesta.


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: nikki - 14.02.2006 22:20:37
lilith-asteroidi
musta kuu,naisen pimeä puoli,se jonka raamattu mielellään unohtaa ja syyllistää,mutta mikä on silti olemassa
sitä paitsi se löytyy mc:ltäni joten kait kuvastaa itteäni suuressa määrin,
työympäristön kohtalokas toinen nainen tahtomattaan,
toisen naisen teema tavalla tai toisella on toistunut elämässäni eräänkin kerran..
kiehtova,salaperäinen asteroidi


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: enska - 14.02.2006 22:49:19
Asteroideista kyllä..juuri tuo mainittu Lilith!
Onkin syntymäkartalla melkein 12.huoneeni kärjellä ja tänään taisi  :kuu: neitsyessä siitä ohi pyyhältää..Eikä ihan ilman seurauksia.. :knuppel2:

Kuu onkin sitten toinen suosikki taivaankappale ( siis sehän ei kai oikeasti ole planeetta muttei asteroidikaan? :uglystupid2: :uglystupid2:)..Nopea ja oikukas kaveri kuitenkin.
Uranus taas on näistä varsinaisista planeetoista suosikki, komeileehan se AC:ni kärjellä. Jotenkin eniten opettanut suhtautumaan muutoksiin. Ja on muuten asteentarkassa oppositiossa edelliseen syntymäkartallani eli niistä on vain oppinut pitämään näissä elämän eri kaaoksissa..


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: taiska - 14.02.2006 22:50:19
Jostain syystä se vain on kuu, koska se on jotenkin sellainen salaperäinen ja taianomainen ja se näkyy usein omiin silmiin asti  :smitten:Toinen jota haluan ehdottomasti tutkia enemmän on Mars  ;D


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Alegría - 14.02.2006 23:45:23
Tällä hetkellä eniten kiehtoo ja askarruttaa tuo mars... se on agressiivinen ja energinen planeetta, siksi kiehtoo mua.   :knuppel2:   ::)

Ja sitten tuo niin ihanainen kuu-ukko kaikessa mystisyydessään.  :smitten:

 :D


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: täysikuu - 15.02.2006 00:03:40
Kuu minuakin kiehtoo eniten, aivan niinkuin ozzette kirjoitti.
Venus on vain sellainen juttu, että mietin milloin sitä rakkautta tulee tännepäin?
 :2funny:  :2funny:  :2funny:  Ei tällä karmalla tässä elossa :tickedoff:


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Mio - 15.02.2006 01:53:13
Ah eikö neptunus olekkin sitten ihana?  :smitten:

(http://www.iselinge.nl/scholenplein/pabolessen/00012bheelal2/heelal/neptunus.jpg)


Ja tietysti se RA  :-* :angel: :-*

(http://www.sunshinedna.com/wp-images/Sun/sun7.jpg)


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Artemis - 15.02.2006 09:03:39
Mun piti tehdä vaikea päätös, sillä kuu, uranus, neptunus ja pluto kiehtoo eniten mutta valitsin sitten neptunuksen.


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: mammamma - 15.02.2006 09:22:40
Saturnus on kaunis, vaikka kuu tuleekin hyvänä kakkosena. Mutta Saturnus ei aiheuta unettomuutta ;)


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Hiisitär - 15.02.2006 10:20:51
En ole perehtynyt astrologiaan niin paljoa, että osaisin sanoa mitään asteroideista, joten listasin ne ulos omasta äänestyksestäni. Kuu on todella maaginen, mutta niin kauan kuin voin muistaa olen lukenut ja ahminut tietoa Marsista! Onhan se tosin pääplaneettani. Minua kiinnostavat kovasti myös kertomukset Marsin asukkaista (nykyisistä ja entisistä, joiden kerrotaan siirtyneen osaksi maan päälle sodan vuoksi) sekä Marsiin liitetyt jumalat (kuten itse Mars ja Ares).


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Yussra - 15.02.2006 22:40:22
Uranus kun se on niin villi!  ;)


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 15.02.2006 23:17:22
Jostain syystä Plejadit ja Sirius kiehtovat erityisesti.  ::) Yleensäkin ihailen aina kaikkia tähtiä jotka tuikkivat taivaalla. Aurinko ja kuu ovat kyllä myös upeita.


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 15.02.2006 23:45:31
PLEJADIT: http://www.dlc.fi/~uhieta/syvataiv/plejadit.htm

SIELLÄHÄN SE SIRIUS KIRKKAIMPANA TUIKKII:
http://obswww.unige.ch/~cramer/images.jpg/sirius-l.jpg


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Mirjam - 15.02.2006 23:54:39
Sirius'fani' ilmoittauttuu!  :angel:
Kaunis kuin mikä...lohduttava..puhutteleva...yms


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Usvametsä - 19.02.2006 18:20:42
Pluto  :pluto:

Lainattua tekstiä Aumanet-sivuilta

" 40 - 50 ikävuoden välillä alkaakin tulla kosmisten planeettojen haasteelliset oppositio ja neliö aspektit, samalla kun on Pluton sekstiili, joka antaa näkymättömän takaa, läpi eri tasojen käyttöön jo aikaisemmissa elämissä hankitut valmiudet.

 Jos näitä Pluton valmiuksia ei ota käyttöön nyt hyvän sään aikana on edessä 60 vuotiaana neliö, jolloin ne on otettava käyttöön. Niin tässä kuin kaikessa muussakin, missä Pluto on mukana toimintaa ja muutosta voidaan käyttää tuhon ja kaaoksen aikaansaamiseen tai entisen poistamiseen, että uutta ja parempaa pääsisi syntymään tilalle..

 Niin sanottu "viidenkympin" kriisi on sitten tulosta taantumasta, joka seuraa siitä jos henkinen kehitys ei saa tilaa vaan yksilö kynsin hampain pitää kiinni jostakin, mihin on emotionaalisesti takertunut. Sielun ymmärrys ei pääse kehittymään, vaan sen hento oras hukkuu tunnekehon myllerrysten alle.


 Ylpeys, kateus, kauna ja tyhjänpäiväinen itsensä tärkeäksi tekeminen saa elämän taakan painamaan hartiat kasaan ja sydämen lyttyyn. tämä ajaa ihmisen yleensä hillittömään punnerrukseen ennen lopullista romahdusta.

Pluto on kaiken uudistamisen ja uusiutumisen symboli, se voi palvella ja rakentaa, tai käyttää tuhoavaa tapaa muuttaa ja uudistaa asioita.
Pluto liitetään sielun kiertoon, kuolemaan ja jälleensyntymisen mahdollisuuteen, kuin myös maan alla, pimeässä asuvaan vampyyriin, joka uusii elämän mahdollisuuden juomalla toisten elämännesteen, veren

Pluto ja Merkurius toimivat yhdessä myös astrologisella kartalla ja niiden väliset aspektit ovatkin merkittäviä osviittoja antavia siitä, minkälainen kyky henkilöllä on hakea parantavaa tietoa meille kaikille yhteisestä kollektiiviseta alitajunnasta.
Pluton ja merkuriuksen yhtymä on yleensä merkki henkilön mahdollisuuksista toimia todellisena toisten auttajana ja näkijänä, joka sujuvasti kulkee eri tasojen läpi joko tietoiseti tai tiedostamatta.
Yksilön omasta henkisestä kehityksetä on kiinni, kyttääkö hän kykyään tuhoavasti ja itsekkäästi vai pyyteettömästi.
Jos Pluto on kartalla Vesikolmion merkeissä, Rapu, Skorpion tai Kalat on sen vaikutus okkulttista herkkyyttä lisäävä. Henkilön tunnemaailma on rikas ja voimakas, sen hallitseminen voi olla vaikeaa ja johtaa siihen, että yksilö pyrkii kombensoimaan omaa kaottisuuttaan hallitsemalla toisia. Rapuun Pluto on tullut 1919, Skorpioniin 1983 ja Kaloihin se tulee 2044 ( noin)
Tulikolmiossa Oinas, Leijona ja Jousimies ( jossa Pluto on nyt) Pluto saa voimaa ja liikkuvuutta. Tämä voima tarvitaan usein yksilön oman sielunkierron vaiheen takia. Ne henkilöt, joilla Pluto on Tuli merkeissä, elävät elämän joka voi sisältää paljon muutoksia ja vaikeitakin luopumisia. Ehkä tätä havainnollistaa se, että neljäkymmentä luvun lopulta viisikymmentä luvulle Pluto on ollut Leijonassa ja nyt se on Jousimiehessä. Ihmiskunta ei varmasti koskaan ole kokenut niin suuria muutoksia kuin maailmansotien jälkeisen teollistumisen ja nousun aikana ja nyt ollaan jokin aika eletty teknologian kehityksessä samanlaista vaihetta
Ilma elementti antaa Plutolle keveyttä, siinä on yhdessä ikäänkuin puun latva ja juuret, mutta tietoisuuden runko puuttuu. Kaksosilla, joiden hallitsija merkurius on, voi sitä kautta olla hyvinkin toimiva suhde Plutoon mutta se voi jäädä irralliseksi ja pahimmillaan kaottiseksi jos kartalta muuten puuttuu maaelementti. Vaaka ( 1970 -83) ja Vesimies( 2024- 44)ovat sijainniltaan keveitä suhteessa Plutoon ja näinollen on oletettavaa, että myös aika ongelmattomia.
Maa merkeissä Pluton voi liittää kaikenlaisiin juuriin, sukuun Härässä , asioiden ja sairauksien tutkimiseen ja perusteelliseen selvittämiseen Neitsyessä sekä koko meidän ihmiskunnan olemassaolon perustaan, kulttuuriin ja sitä kautta saavutettuun muutokseen ja tietoon Kauriissa .
Tammikuun lopulla 2008 Pluto siirtyy Jousimiehestä Kauriiseen ja jos astrologian perusteella jotain haluaa ennustaa, pitäisi sen olla aikaa, joka ravistelee meidän käsityksiä ihmiskunnasta ja voimme rajustikkin joutua muuttamaan mielipiteitämme. Valtataistelu voi myös nousta tuhoavaksi niin voimakkaasti, että uusia teitä on etsittävä.
Pluton aspektit persoonallisiin planeettoihin vaikuttavat henkilön persoonaan ja nostavat kyseisen persoonallisen planeetan merkitystä voimakkaasti aspektin symboliikan mukaisesti.
Pluton aspektit sosiaalisiin planeettoihin, Jupiter ja Saturnus kuvaavat enemmänkin sitä yhteiskunnallista viitekehystä, jossa yksilö elää ja toimii.
Pluton aspektit kosmisiin planeettoihin kuvaavat maapallon kehitysvaihetta suhteessa ympäröivään maailmankaikkeuteen ja näiden aspektien vaikutusta on vaikea nähdä yksilön tasolla, jos edellisiä aspekteja ei kartalla ole.
Pluton aspektit asteroidien kanssa ovat merkityksellisiä elämänkokemusten aukaisijoita ja auttavat ymmärtämään mitä hankalaltakin tuntuvat vastoinkäymiset meille tahtovat opettaa. Jos kartalla on Pluton aspekteja asteroideille, niitä kannattaa tutkia ajatuksen kanssa. Näitä aspekteja tarvitsemme, että kehitymme ja täytämme kohtalomme."


Hui.....  :-\


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Pallaskissa - 19.02.2006 19:25:47
Kheiron  :chiron:. Sen symboliikka puhuttelee minua voimakkaasti. Lisäksi se on kartallani erittäin aspektoitunut.


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Artemis - 20.02.2006 16:31:55
Plutoa veikkasinkin kaikista kiehtovimmaksi. Se on niin synkähkö ja ehdoton, salaperäinen  :)


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: on se niin väärin - 23.02.2006 13:55:44
hyvä sua usvametsä..


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: maallikko - 23.02.2006 20:36:09
Hei!

Saturnus tietenkin! Onhan se Master of Reality, lempeä ja viisas ja ennen kaikkea kärsivällinen... :2funny:


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: Alzbeta - 24.02.2006 19:50:05
Sanoisin että ehdottomasti oma Telluksemme. Tämä jos mikä on niin monimutkainen planeetta, että en tiedä kuka tästä saa selvää...  :o


Otsikko: Re: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?
Kirjoitti: tonde - 01.03.2006 09:31:27
Hei!

Saturnus tietenkin! Onhan se Master of Reality, lempeä ja viisas ja ennen kaikkea kärsivällinen... :2funny:

Näin juuri!
Vaikka todellisuuden kiehtovuus Saturnuksen kera onkin sitten toinen juttu?